- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Δεν υπαρχει συμπαντικη συνειδηση...
Συμπαντικη ενεργεια υπαρχει....
Η συνειδηση ομως ειναι χαρακτηριστικο μονο των ζωντανων οργανισμων...
Και ποιος είπε ότι το σύμπαν δεν είναι ένας ζωντανός οργανισμός; Μπορούμε να το ξέρουμε; Δεν σου λέω ότι είναι, γιατί δεν το ξέρω. Δεν μπορώ όμως σίγουρα να πω και ότι δεν είναι. Και τι εννοούμε συνείδηση επί του προκειμένου;
Πιθανολογείς ότι ο άνθρωπος ήταν μια τυχαιότητα και η συνείδηση ήταν επίσης μια τυχαιότητα, ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό αν προτιμάς;
Γιατί αν θεωρήσουμε ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στο "σύμπαν?" που έχει αυτό το πράμα που ονομάζουμε συνείδηση, τον θεοποιούμε κατά κάποιον τρόπο δε νομίζεις;
Είναι σαν να λες ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στο σύμπαν, που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να υπάρχει. Σκέψου τι δύναμη από τη μια, και τι μοναξιά από την άλλη σου δίνει αυτό. Καθώς και τη ματαιότητα της ύπαρξης σε μια τέτοια πιθανότητα.
Για να μη το προχωρήσω και σου πω ότι σε κάνει και δημιουργό...
quote:
Και ποιος είπε ότι το σύμπαν δεν είναι ένας ζωντανός οργανισμός; Μπορούμε να το ξέρουμε; Δεν σου λέω ότι είναι, γιατί δεν το ξέρω. Δεν μπορώ όμως σίγουρα να πω και ότι δεν είναι.
Άψογος ο παίχτης, φίλε σε παραδέχομαι 100%.
Τελικά σημασία έχει το ΠΩΣ δουλεύεις το εργαλείο που λέγεται μυαλό.
Εύγε!
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
quote:
10 μέρες μείνανε,είναι πολλες;;;Οοοοοχιιιιι!
το λελεδόχαρτο παίρνεις?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Italos
Και ποιος είπε ότι το σύμπαν δεν είναι ένας ζωντανός οργανισμός; Μπορούμε να το ξέρουμε; Δεν σου λέω ότι είναι, γιατί δεν το ξέρω. Δεν μπορώ όμως σίγουρα να πω και ότι δεν είναι. Και τι εννοούμε συνείδηση επί του προκειμένου;
Πιθανολογείς ότι ο άνθρωπος ήταν μια τυχαιότητα και η συνείδηση ήταν επίσης μια τυχαιότητα, ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό αν προτιμάς;Γιατί αν θεωρήσουμε ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στο "σύμπαν?" που έχει αυτό το πράμα που ονομάζουμε συνείδηση, τον θεοποιούμε κατά κάποιον τρόπο δε νομίζεις;
Είναι σαν να λες ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ον στο σύμπαν, που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να υπάρχει. Σκέψου τι δύναμη από τη μια, και τι μοναξιά από την άλλη σου δίνει αυτό. Καθώς και τη ματαιότητα της ύπαρξης σε μια τέτοια πιθανότητα.
Για να μη το προχωρήσω και σου πω ότι σε κάνει και δημιουργό...
Όλα τα λεφτά!!!
Φίλε Italos έτσι είναι όπως τα γράφεις. Μακάρι όλοι οι χριστιανοί να σκεφτόντουσαν σαν κι εσένα, και να έβλεπαν δίχως τις παρωπίδες του φανατισμού.
*
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Eν τω μεταξυ ο πατερας Μάξιμος εχει χαθει από το διαδυκτιο,εκανε μια συναντηση τοτε,τελη Μαρτίου και τους τελευταίους 6 μήνες εχει πεσει σιγή....
Ίσως περιμένει να φτηνήνουν οι ντομάτες και να μη συμφέρεη σ' αυτούς που τον πίστεωαν να του τις πετάξουν.
Πέρα από το αστείο φίλε μου Χριστιανέ Ορθόδοξε, πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπη να προετοιμαστής για την απογοήτευση που έρχεται όσονούπω, γιατί ούτε προφήτες ούτε αντίχριστοι πρόκειται να εμφανιστούν. Εκτός και άν ο Μάξιμος ανακοινώσει ότι ό αντίχριστος που ενθρονίστηκε, είναι τα μέλη της τρόικας που θρονιάςτηκαν για τα καλά στο σβέρκο του Ελληνικού λαού, και προφήτες οι συντάκτες της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" που κάθε μέρα έχει πρωτοσέλιδο με προφητείες, οπότε θα τον πιστέψω κι εγώ.
*
quote:quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Eν τω μεταξυ ο πατερας Μάξιμος εχει χαθει από το διαδυκτιο,εκανε μια συναντηση τοτε,τελη Μαρτίου και τους τελευταίους 6 μήνες εχει πεσει σιγή....
Ίσως περιμένει να φτηνήνουν οι ντομάτες και να μη συμφέρεη σ' αυτούς που τον πίστεωαν να του τις πετάξουν.Πέρα από το αστείο φίλε μου Χριστιανέ Ορθόδοξε, πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπη να προετοιμαστής για την απογοήτευση που έρχεται όσονούπω, γιατί ούτε προφήτες ούτε αντίχριστοι πρόκειται να εμφανιστούν. Εκτός και άν ο Μάξιμος ανακοινώσει ότι ό αντίχριστος που ενθρονίστηκε, είναι τα μέλη της τρόικας που θρονιάςτηκαν για τα καλά στο σβέρκο του Ελληνικού λαού, και προφήτες οι συντάκτες της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" που κάθε μέρα έχει πρωτοσέλιδο με προφητείες, οπότε θα τον πιστέψω κι εγώ.
*
Sesotris,
ναι εχεις δικιο,ο πατερας Μάξιμος πλανηθηκε οικτρα και παρεσυρε και μενα στην πλάνη του.....Σε 4 μερες πρεπει να εχουμε την ενθρονιση του Αντι και την αφιξη των 2 προφητών,και τιποτα δεν προμηνυει ότι αυτό θα γίνει σε 4 μέρες.....Γιατι συμπληρώνονται οι 1260 μερες που αναφερει η Αποκάλυψη,απο τοτε που εχει θεσει την Δευτερα Παρουσία,το Πάσχα του 2018...
quote:
2 μήνες ακόμα εμειναν μεχρι του Αγίου Δημητρίου οπου ο πατέρας Μάξιμος πρέπει να μας αποκαλύψει τους 2 προφήτες!Θα τα καταφέρει;Με τον Αντίχριστο το έκανε,με τους προφήτες τι θα κάνει;Περιμένουμε!
Εφτασε η μεγαλη μερα!Η αποκαλυψη των 2 προφητών λογικα θα γινει αυριο!Μην το χασετε!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Εφτασε η μεγαλη μερα!Η αποκαλυψη των 2 προφητών λογικα θα γινει αυριο!Μην το χασετε!
Ανακοίνωσε ο Μάξιμος την ώρα που θα γίνη φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε? Μήπως χρειάζεται να βάλουμε επίσημο ένδυμα για να παραβρεθούμε, η θα το δούμε από την τηλεόραση?
*
quote:quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Ανακοίνωσε ο Μάξιμος την ώρα που θα γίνη φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε? Μήπως χρειάζεται να βάλουμε επίσημο ένδυμα για να παραβρεθούμε, η θα το δούμε από την τηλεόραση?
*
Δυστυχως,τιποτα από τα 2!Ο μοναχος στην ιστοσελιδα του δεν τοποθετηθηκε επι του θεματος!Το περασε στο ''ντουκου''!
quote:
E ρε παιδια,ε ρε παιδια!Περασε ήδη μια εβδομάδα από την ληξη της προθεσμιας των 1260 ημερων και ο μοναχος ακρα του ταφου σιωπή!Δεν θα μιλησει,πλεον το βλεπω καθαρα ότι δεν θα εχουμε τοποθετηση από τον Μάξιμο για τους 2 προφήτες....Δεν εχει νοημα να επιμενω άλλο,το αφηνω και εγω και δεν το πιεζω άλλο......Δεν το περιμενα,αλλα φαινεται ότι δεν θα εχουμε αντιδράσεις από τον κοσμο,δεν τον εχουν πιεσει καθολου.......
Τώρα πήρες πρέφα τον απατεώνα?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
E ρε παιδια,ε ρε παιδια!Περασε ήδη μια εβδομάδα από την ληξη της προθεσμιας των 1260 ημερων και ο μοναχος ακρα του ταφου σιωπή!Δεν θα μιλησει,πλεον το βλεπω καθαρα ότι δεν θα εχουμε τοποθετηση από τον Μάξιμο για τους 2 προφήτες....Δεν εχει νοημα να επιμενω άλλο,το αφηνω και εγω και δεν το πιεζω άλλο......Δεν το περιμενα,αλλα φαινεται ότι δεν θα εχουμε αντιδράσεις από τον κοσμο,δεν τον εχουν πιεσει καθολου.......
Η μόνη σου ελπίδα φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε, είναι να υπολόγίστηκε η ημερομηνία της έλευσης του αντιχρίστου με το παλαιό ημερολόγιο. Οπότε έχεις μερικές ημέρες μπροστά σου ακόμα για να ελπίζης.
Πέρα όμως από την πλάκα, ο Μάξιμος τα οικονόμησε χοντρά από τους αφελείς που αγόρασαν τα βιβλία του, και γλεντάει εις υγείαν των κορόιδων, γιατί ούτε αντίχριστος ούτε προφήτες πρόκειται να εμφανιστούν. Όπως έχω γράψει επανειλημμένως στο παρελθόν, το βιβλίο του Δανιήλ είναι ψευδεπίγραφο, και γράφτηκε από κάποιον Δανιήλ στο Ισραήλ κατά τα έτη 166 - 165 παχχ μεταγενέστερα από τα γεγονότα που υποτίθεται ότι προφητεύει. Στην επίσημη Εβραϊκή Μασόρα το βιβλίο του Δανιήλ δεν κατατάσσεται στα προφητικά βιβλία, αλλά στην ομάδα των «γραπτών». Οι Εβραίοι αν και το έχουν βάλει στον κανόνα τους πάντα το θεωρούσαν ύποπτο και το αντιμετώπιζαν με δυσπιστία. Έτσι ναι μεν υπάρχει στον κανόνα της Μασόρας αλλά εν αμφιβόλω. Δεν το έχουν θέσει μεταξύ των Προφητών, αλλά απλώς το έχουν κατατάξει στα περιθωριακά και ύποπτα "Γραπτά". Ο ίδιος δε ο όποιος Δανιήλ δεν κατατάσσεται μεταξύ των προφητών της Εβραϊκής θρησκείας.
Εκτός τούτου σαν χριστιανός ορθόδοξος, θα έπρεπε να γνωρίζης αυτά που υποτίθεται ότι είπε ο ίδιος Ιησούς στους μαθητές του:
«Περί δε της ημέρας εκείνης και της ώρας ουδείς γινώσκει, ουδέ οι άγγελοι οι εν ουρανώ, ουδέ ο Υιός, ειμή ο Πατήρ» (Μάρκος, ΙΓ' 32)
Πως είναι δυνατόν λοιπόν να το γνωρίζει ο κάθε απατεώνας ρασοφόρος;
*
ο Δανιηλ δεν λέει τιποτα περισσότερο και τίποτα λιγοτερο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη!Τα ιδια πραγματα λενε,και αυτό με κανει βεβαιο ότι δεν είναι ψευδεπίγραφος ο Δανιηλ και ας μην το δεχονται οι Εβραιοι επειδή ''ξεμπροστιαζει'' τον Αντίχριστο!Εξαλλου,αν τον πιστευαν,θα ειχαν καταλαβει στην προφητεια του για τις 70 εβδομάδες ότι ο πραγματικος Μεσσιας εμφανιστηκε πριν 2000 χρόνια στην Παλαιστίνη,και δεν θα τον ειχαν σταυρώσει.....Η αδυναμια κατανοησης των Γραφων από τους Εβραιους θα τους οδηγησει κατευθείαν στο στομα του Αντί,και να δεις που στο τέλος αυτοι θα είναι που θα υποφερουν περισσοτερο από την Μεγαλη Θλιψη......
Ο Μάξιμος κρυβεται τωρα,και κρυβεται καθαρα!Δεν ξερω μεχρι ποτε θα το κανει,αλλα τωρα είναι κρυμμενος.....Δεν δινει σε κανεναν λογο για τις 1260 μερες των 2 προφητών....Δεν ξερω όμως ως πότε θα το αποφευγει....
Το θοραζιν βγαίνει σε γενόσημα πλέον και προσιτό σε όλα τα βαλάντια.
Αν πάλι δεν έχεις, να κάνουμε έρανο να γλυτώσουμε.
Καλή η μαλακία που και που, αλλά η κατάχρηση...!!!
Πάω γυρεύοντας για 5νθήμερο, αλλά μας τα έπρηξες αδελφέ μου!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανός ΟρθόδοξοςΤο θοραζιν βγαίνει σε γενόσημα πλέον και προσιτό σε όλα τα βαλάντια.
Αν πάλι δεν έχεις, να κάνουμε έρανο να γλυτώσουμε.
Καλή η μαλακία που και που, αλλά η κατάχρηση...!!!Πάω γυρεύοντας για 5νθήμερο, αλλά μας τα έπρηξες αδελφέ μου!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Οκ,το σταματαω εδώ!Το ξερω,σας κουρασα με τον μοναχο,αλλα η υποθεση με πονάει επειδή τον ειχα πιστεψει για αληθινό!