ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Χριστιανός Ορθόδοξος83 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
quote:

Καλό είναι Χ.Ο σε ότι πιστεύεις να βάζεις και λίγο κρίση μέσα και να μην τα καταπίνεις αμάσητα όλα, γιατί εκτός του ότι κερδοσκοπούν σε βάρος σου/μας διάφοροι τυχάρπαστοι που το παίζουν πνευματικοί, καταλήγουν τελικά σου να αφήνουν πολύ αρνητικά βιώματα. Εγω ας πουμε αν έπεφτε κάτι τέτοιο στα χέρια μου θα έσπαγα πλάκα διαβάζοντάς το, εσύ όμως υπέφερες. Βλέπεις τι γίνεται;

Ετσι είναι Ηeretic,αλλα την πατησα πολύ αγρια με τον μοναχο!Ειχα πιστεψει όλα οσα ελεγε,θεωρουσα τον λογο του,Ευαγγέλιο!Ομως ήρθε η στιγμη να διαψευστεί,με το περας του χρόνου,και εμεινα μπουκάλα!

03/11/2014, 21:10:31
Χριστιανός Ορθόδοξος

Εντάξει φίλε ησύχασε.
Εσύ την πάτησες με έναν μοναχό, χαράς το πράγμα.

Εγώ που την έπαθα με τους εξωγήϊνους τι να πώ?

Μου έκλεψαν την ουροδόχο κύστη οι πούστηδες και σαν να μην έφθανε αυτό, τρείς μέρες τώρα με ταλαιπωρεί οξεία ουρολοίμωξη.
Επίτηδες μου το έκαναν?Με θέλουν νεκρό κι εγώ αντιστέκομαι?
Τι να κάνω, θα σαλτάρω σαν κι εσένα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

03/11/2014, 21:24:04

quote:
Ετσι είναι Ηeretic,αλλα την πατησα πολύ αγρια με τον μοναχο!Ειχα πιστεψει όλα οσα ελεγε,θεωρουσα τον λογο του,Ευαγγέλιο!Ομως ήρθε η στιγμη να διαψευστεί,με το περας του χρόνου,και εμεινα μπουκάλα!

Να τα προσέχεις αυτά τα πράματα φίλε που διατείνεσαι ότι είσαι Χ.Ο.

Να εδώ για παράδειγμα μια άλλη κυρία, που είχε περίπου όπως έχεις εσύ τον απατεώνα ρασοφόρο, για 'επίγειο Θεό' και κρεμόταν από τα λόγια του,
και στο τέλος κατάληξε εκείνος στο χώμα, κι αυτή στη φυλακή....

http://www.theartofcrime.gr/index.php?pgtp=1&aid=1328655964

Αυτό είναι δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα στην κοινωνία.
Δεν είναι που άλλος είναι γραφικός, παπάρας ή μαλάκας.
Είναι που όταν αφήνει τη θεωρία και την ιδεολογία και το γυρνάει στην πρακτική εξάσκηση....κι εκεί έχουμε πραγματικά θύματα.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Ετσι είναι,την πάτησα σαν αδιάβαστος με τον μοναχο και μου αφησε αμέτρητες πληγες αυτή η ιστορία.....Επρεπε να ειχα ακουσει την Ιερα συνοδο,που από το 2007 ακομα,τον εβγαζε ''κακόδοξο''.....Αλλα με ειχε συνεπαρει η μιαρά του σαγήνη,δυστυχώς.....

05/11/2014, 16:28:43
quote:

Ετσι είναι,την πάτησα σαν αδιάβαστος με τον μοναχο και μου αφησε αμέτρητες πληγες αυτή η ιστορία.....Επρεπε να ειχα ακουσει την Ιερα συνοδο,που από το 2007 ακομα,τον εβγαζε ''κακόδοξο''.....Αλλα με ειχε συνεπαρει η μιαρά του σαγήνη,δυστυχώς.....

Φταίει η "μιαρά του σαγήνη" ή εσύ που είσαι πρόθυμος να πιστέψεις ότι να'ναι; Γιατί τα ρίχνεις μιαρά σαγήνη (φταίνε οι άλλοι) και δεν κάνεις αυτοκριτική σωστή;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

quote:

quote:

Φταίει η "μιαρά του σαγήνη" ή εσύ που είσαι πρόθυμος να πιστέψεις ότι να'ναι; Γιατί τα ρίχνεις μιαρά σαγήνη (φταίνε οι άλλοι) και δεν κάνεις αυτοκριτική σωστή;

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

panpam,
την εχω κάνει την αυτοκριτική μου για το λάθος των ''30'' και ποσο λάθος επισης σκεφτόμουν τοτε,που κολωβωνα τις μερες!Εκανα και εγω φριχτα λάθη σε αυτην την ιστορία,εχω και εγω ευθυνη γι'αυτο που συνέβει,δεν με απαλλασω.....Ωστοσο,εμοιαζε τοσο πολύ για αληθεια,εδεναν τοσο πολύ τα πράγματα μεταξυ τους,που ακομα τοτε δεν πηγαινε το μυαλο μου ότι πρόκεται για πλάνη.....Επρεπε να παρέλθει το χρονικο διαστημα το απαραιτητο για να το συνειδητοποιήσω...Δυστυχως!

05/11/2014, 22:06:01
Το παραδέχεται οτι την πάτησε αλλά.. η διαφήμιση διαφήμιση
quote:

Το παραδέχεται οτι την πάτησε αλλά.. η διαφήμιση διαφήμιση

Τωρα πλεον,ουτε με την διαφηνιση γίνεται τίποτα...Εχει ληξει οριστικα η θεωρεια του και ο μονος που δεν το παραδεχεται είναι αυτός!

06/11/2014, 15:16:14
quote:
Τωρα πλεον,ουτε με την διαφηνιση γίνεται τίποτα...Εχει ληξει οριστικα η θεωρεια του και ο μονος που δεν το παραδεχεται είναι αυτός!

Κι εσύ, σαν το Κολλητήρι του Καραγκιόζη εκεί...
Το γουδί το γουδοχέρι....

Ρε φίλε, άλλα προβλήματα δεν έχεις?

Μήπως έπαιξες στο στοίχημα πότε θα ρθει ο Αντίς, και καίγεσαι για την ημερομηνία?

Μην αγχώνεσαι, τόσοι Αντίδες κυκλοφορούν ανάμεσά μας, και τα κάνουν μια χαρά ...σκατά στον κόσμο,
θες κι άλλον?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Πυθαγορα,
ο Αντίχριστος είναι ολη μου η ζωή!ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ότι είναι ολη μου η ζωή!Δεν υπάρχω χωρίς αυτόν!

PeronosporosΜέλος
16/02/2006, 09:45:57
XAXAXA απίστευτο θέμα αναβίωσε
Η εικόνα μου έχει 2 λάθη τα μαλλιά μου δεν είναι μακριά και δεν έχω γένια, το χρώμα πάντως το πέτυχες (ασπρίζουν τα ρημάδια από μικρός σαν ήμουνα .
ΠΟλύ καλό χιούμορ, εύγε σε όλους και πάλι...

ΥΓ. Ριζίτη αν κατέβω καμιά φορά θα τα πούμε σίγουρα

O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος

10/04/2006, 13:48:16
ας αναβιώσει λοιπόν ξανά το θέμα αυτό αφού έχω έμπνευση.

για να δούμε τις φώτος μερικών ακόμα μελών του φόρουμ

εδώ βλέπουμε την αγαπητή medtech με τη στολή της σε σχετικά χαρούμενη στιγμή-μην της δείξετε αποκρυφιστή μόνο διότι σας έφαγε!!!

αυτός είναι ο Ερμοκράτης την στιγμή που αγορεύει σχετικά με την αρχαίαοελληνική πολυθεϊστική θρησκεία

να και ο αγαπητός WWalker ο περιβόητος περιπατητής. Εδώ βαδίζει πάνω στο νερό όπως έκανε και ο Ιησούς. Οσοι δεν πιστεύατε σε θαύματα τώρα θα πιστέψετε

εδώ βλέπουμε τον φίλο Αστροψυχή με φόντο τον ζωδιακό κύκλο

εδώ βλέπουμε τον αξιαγάπητο φίλο PaNo ο οποίος αναλύει στο μικροσκόπιο τη νέα του συγκλονιστική ανακάλυψη,το δωδεκάκλωνο DNA- ε ρε τι ανακάλυψη έκανα- φωνάζει!!!

και τέλος η φίλη Galadriel που ετοιμάζει το ελφικό της τόξο για να χτυπήσει τους εχθρούς των αποκρυφιστών

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

10/04/2006, 14:02:19
Για εμάς, φίλε Agnostic δεν έχει τίποτα?
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

G.Μέλος
10/04/2006, 14:39:23
καλόοοο!

πολύ καλόοοο!

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
10/04/2006, 23:15:17
Agnostic δέξου τα συγχαρητήριά μου!!!!!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ALFΜέλος
10/04/2006, 23:31:20
Γει σας ποπο πολη φαση ρε παιδια γουσταρω ειδα το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ του ESOTERICA εκανα κλικ περιμενοντας καποιο θεμα περιεργο και παραλιγο απο τογελιο να πεσω απο την καθια μου . Τσι χαρες σου riziti :)
11/04/2006, 19:36:15
Πάρε κι εσύ τότενες

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
11/04/2006, 19:54:55
άντε να και ο Dying Incubus για να μην παραπονιέται.

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

ALFΜέλος
12/04/2006, 00:38:28
AAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA KALOOOOOO gretel που βρικες τη φοτο μου βρε . κοιτα μια μουρη που εχω. Χαρηκα που με ειδατε και μενα !!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ
12/04/2006, 22:19:31
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΕΕΕΕΠ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Agnostic ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ??????????

ΦΩΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ???????????

ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ......

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ Agnostic ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑ ΟΑΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

Edited by - AVATARGR on 12/04/2006 22:25:11