- Tελικά ήλθεν ο Αντίχριστος; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Σου αφιερώνω εγώ μια εικόνα εως να βρεί ο Agnostic κάτι πιο αντιπροσωπευτικό...
Φιλικά
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ nst ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ.. ![]()
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Κατάφερα ως paparazzi που είμαι να φωτογραφήσω κι άλλους από δω στα κρυφά...
Ας βγουν στη φόρα οι photos λοιπόν.
Ξεκινάμε με τον αγαπητό Ψηλό σε στιγμές διασκέδασης. Φαίνεται να ψήλωσε κι άλλο ο μπαγάσας

Ο macedon σε θέσεις μάχης. Ας τολμήσει να εμφανιστεί κανένας Δαρείος!!!

Ο Αίολος με τους δυνατούς ανέμους του

Να και η φίλη another star (ας ελπίσουμε να επιστρέψει)

Nα και η φίλη pyramid

Και τέλος ο φίλος Βριλ κατά τη διάρκεια σκληρής εργασίας στα σπήλαια του λεκανοπεδίου.

Αυτά προς το παρόν

Τι πανέμορφη εικόνα είναι αυτή που μου βρήκες?
Και του γιου μου του άρεσε.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να μη γράψω.
Ευχαριστώ
Agnostic

2.Gigenis

3.MELETITIS
http://ro.altermedia.info/images/disney_pinocchio_08.jpg
4.PSILOS
http://www.clipartheaven.com/clipart/religion/objects_&_symbols/priest_09.gif
5.amalia
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/9664515
Edited by - VIKING on 01/08/2006 23:58:37
Edited by - VIKING on 02/08/2006 00:00:19
Εμείς δεν έχουμε τίποτα ;
Υ.Γ. Μια και έχουμε το ίδιο ζώδιο... περιμένω ιδιαίτερη περιποίηση !!! ![]()
![]()
![]()

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
η karma
εκει ειμαι δεν ειμαι 15 μηνων
τι μου θυμησες τωρα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Για τον Βριλ!!!

Αραγε πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο?![]()
![]()
![]()

ωραια που ξανα αναβιωσε το θεμα αυτο... μονο που οι περισσοτεροι απο αυτους "απουσιαζουν"

δεν βλέπουμε να υπάρχει κανένα απ’ αυτά στη φύση του Θεού, μπορεί κανείς
να συμπεράνει ότι αυτά ούτε και με την ουσία της ψυχής συνυπάρχουν.
quote:
Το χέρι έδειξε 3 φορές την ανοιχτή παλάμη του.
Κάτι ήξερε τοχέρι και έδειξε τρείς φορές την ανοιχτή παλάμη του!
Τώρα σε ποιόν την έδειξε δεν ξέρω!!!
μπορεί και να ισχύει ποιος ξέρει. Αλλα και πάλι ποιός είμαι εγώ να κρίνω.
φίλε 22. Μπορείς να διαφωνείς, απόψεις παραθέτουμε, κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν εν' τέλει τα πράγματα. Απλώς επειδή η ολυμπιάδα του 2008 που δεν θα γίνει όπως ισχυρίζεσαι είναι προφητεία του Νοστράδαμου που έχει πει ανείπωτες π@π@ριές (π.χ. το έτος 2000 και τον έβδομο μήνα θα έρθει ο .... και θα φέρει μεγάλες καταστροφές κτλ... )που δεν επαληθεύτηκαν, να προσέχεις που αναφέρεσαι.
Δεν λέω ότι θα γίνουν οι ολυμπιακοί του 2008 απλά να είσαι προσεκτικός με το ποιόν θεωρείς αξιόπιστη πηγή. Βέβαια με αυτό το σκεπτικό αυτά που έγραψα παραπάνω είναι τελείως αναξιόπιστα. Αλλά από την άλλη δεν με απασχολεί αν με πιστεύει κανείς, γιατί λέω την άποψή μου και δεν περιμένω τίποτα περισσότερο. Καλοπροαίρετη κριτική πάντα ευπρόσδεκτη.
Μπορεί εν τέλει να έχεις απόλυτο δίκιο και να γίνουν έτσι τα πράγματα, αλλά όπως μπορεί η περιορισμένη μου σκέψη, να συλλάβει τα γεγονότα, μάλλον για κάποια άνοιξη πρόκειται (άλλωστε υπάρχουν ποικιλίες λαχάνων που συγκομίζονται Ιανουάριο-Μάρτιο). Μην το δέσεις σχοινί-κορδόνι ότι είναι Φθινόπωρο ![]()
Μήπως δεν πρέπει να αφαιρέσουμε αλλά να προσθέσουμε, μέχρι την τελική επικράτηση;
Δηλαδή, έστω 2008 παίρνουμε την Πόλη, +3 πάει 2011, το οποίο είναι ακριβώς 550 χρόνια από την ολοκληρωτική πτώση του Βυζαντίου (τότε που έπεσε η Τραπεζούντα το 1461).
Γι' αυτό λέω.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
quote:
Μήπως δεν πρέπει να αφαιρέσουμε αλλά να προσθέσουμε, μέχρι την τελική επικράτηση;Δηλαδή, έστω 2008 παίρνουμε την Πόλη, +3 πάει 2011, το οποίο είναι ακριβώς 550 χρόνια από την ολοκληρωτική πτώση του Βυζαντίου (τότε που έπεσε η Τραπεζούντα το 1461).
Η προφητεία μιλάει αν έχω καταλάβει καλά για την Κων/πολη. Την ξαναβάζω εγώ...πάντως έχε υπόψιν σου ότι αν πρέπει να επαληθευτεί και ο έτερος χρησμός του Λέων του Σοφού περί ημέρας Παρασκευής ανάδειξης του Ιωάννη, ήτοι ημέρας Τετάρτης εορτής της Παναγίας, το 2011 δεν πέφτει σε καμιά Τετάρτη η γιορτή της Παναγίας.
Χρησμός Β’ (μετάννοια)
ΔΙΤΤΟΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ. ΚΑΙ ΓΑΡ ΟΡΝΙΣ, ΗΠΤΟΤΗΣ,
ΣΤΑΥΡΟΥΧΟΣ ΟΡΝΙΣ, ΙΠΠΟΣ Δ’ ΑΥ ΚΕΡΑΣΦΟΡΟΣ,
ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ, ΠΡΩΤΗΣ, ΜΟΝΗΣ,
ΞΥΣΜΟΥΣ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ,
ΩΣ ΑΓΑΘΟΥ ΠΕΦΗΝΑΣ ΗΜΕΡΑΝ ΧΡΟΝΟΥ,
ΕΝ Η ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΟΝ.
Ο ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΟΡΝΙΘΩΝ Τ’ ΑΝΑΞ ΜΟΝΟΣ.
ΟΥΤΟΣ ΓΑΡ ΛΑΒΩΝ ΑΡΧΗΝ ΕΚ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ,
ΕΝ ΙΠΠΩ ΠΑΥΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,
ΠΟΛΟΥ ΜΕΣΟΥΝΤΟΣ ΑΣΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,
ΩΣ ΑΓΑΝ ΟΞΥΣ, ΩΣ ΘΡΑΣΥΣ ΤΕ ΚΑΙ ΛΑΧΝΟΣ,
ΑΡΧΗΝ ΕΧΩΝ ΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Ερμηνεία
ΔΙΤΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΜΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΡΝΕΟΝ ΦΕΡΟΝ ΣΤΑΥΡΟΝ,
ΠΟΤΕ ΔΕ ΙΠΠΟΝ ΜΕΤΑ ΚΕΡΑΤΩΝ.
ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ,
ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ
ΕΔΕΙΞΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,
ΚΑΘ’ ΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΜΕΛΛΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
Ο ΔΕ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΟΡΝΕΩΝ, Ο ΑΕΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟΣ.
ΟΥΤΟΣ ΓΑΡ ΤΗΝ ΑΡΧΗΝ ΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ,
ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΠΑΥΘΗ ΕΙΣ ΙΠΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΦΩΤΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
Ο ΔΕ ΑΣΤΗΡ ΜΕΣΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
Ω ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ,
ΕΧΩΝ ΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ!
Βοήθεια
Το «ΜΟΝΑΔΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΛΗΣΕΩΣ, ΠΡΩΤΗΣ, ΜΟΝΗΣ, ΞΥΣΜΟΥΣ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΥΣΤΕΡΩΝ ΕΝ ΤΩ ΧΡΟΝΩ, ΩΣ ΑΓΑΘΟΥ ΠΕΦΗΝΑΣ ΗΜΕΡΑΝ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝ Η ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΟΝ» ή το ερμηνευούμενο «ΜΕΤΡΩΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,
ΚΑΘ’ ΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΜΕΛΛΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ» σημαίνει ότι αν μετρήσουμε τα γράμματα της πρώτης μονάδας, δηλαδή το «Ε», «Ν», «Α») θα βρούμε «5», «50», «1».
Κεφάλαιο Θ’
ΟΦΘΗΣΕΤΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΑΓΑΡ, ΕΠΕΙΤΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΗΚΟΥΟΝ ΜΙΑΣ ΛΑΜΠΡΑΣ ΦΩΝΗΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΔΟΥΝΑΒΙΚΑΣ ΟΧΘΑΣ, ΟΥΤΩ ΛΕΓΟΥΣΗΣ. ΕΝ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΗΚΟΝΤΑ ΕΣΤΙΝ ΕΠΗΓΓΕΛΜΕΝΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΛΙΨΕΩΝ. ΤΗ ΔΕ ΕΒΔΟΜΗ, ΟΥΚΕΤΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ, ΟΥΚΕΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ. ΕΠΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΟΛΠΟΝ, ΕΛΕΥΣΕΣΘΕ ΑΓΑΛΛΟΜΕΝΟΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΚΩΝ ΦΩΛΕΩΝ ΕΠΑΞΩ ΥΜΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΝ.
Η ΤΡΙΕΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗΝ ΚΑΙ ΕΦ’ ΥΜΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΠΕΛΘΟΥΣΩΝ ΘΛΙΨΕΩΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΙΝ. Ο ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΥΜΩΝ, ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΛΛ’ Η ΜΕΤΑΓΝΩΣΙΣ ΟΥ ΒΟΗΘΕΙ. ΥΙΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΝΩΣΟΝ ΤΟΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΤΩ ΤΡΙΑΚΟΣΤΩ ΤΕΤΑΡΤΩ, ΚΑΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΝ ΤΕΛΕΙΟΝ.
ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΤΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΛΥΩΔΥΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΝ ΑΙΜΑ ΣΥΜΠΗΞΑΙ!
ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΠΟΛΗΓΕΙ. ΥΙΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΥΝΑΨΟΝ ΤΩ ΤΡΙΑΚΟΣΤΩ ΤΕΤΑΡΤΩ. ΕΠΕΙΤΑ ΓΝΩΘΙ ΤΗΝ ΕΠΙ ΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΑΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΝ, ΗΝ Ο ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΑΓΙΟΣ ΣΟΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ.
ΚΑΙ ΙΔΟΥ Ο ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΥΙΟΣ, ΩΣΠΕΡ ΕΚ ΒΑΘΕΟΣ ΥΠΝΟΥ ΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟΣ, ΔΙΔΩΣΙ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙ ΛΕΥΚΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ, ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ ΕΙΚΟΝΗΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑ, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΝ ΚΑΛΩΣ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΣΘΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΗΝΟΙΓΕΤΟ ΔΙΘΥΡΟΝ
ΕΡΜΗΝΕΙΑ:
ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: 1923
1923 + 51 = 1974 (ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)
1974 + 34 = 2008 (Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ TΗΣ ΒΑΣΙΛΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ)
2008 – 3 = 2005 (ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ)