ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Silvia Brown H διαμεσος - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Silvia Brown H διαμεσος - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

BlackCrow97 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
BlackCrowΝέο Μέλος
27/05/2005, 21:21:49
Γεια και χαρα σε ολους
Ειμαι νεο μελος και αυτο ειναι το παρθενικο μου post οποτε συγχωρεστε με αν εχει υπαρξει ιδιο θεμα ξανα (ημουν διατεθημενη να ψαξω αλλα επεσα πανω στο θεμα της Livia και επειδη ειμαι και περιεργη το διαβασα ολο και καταλαβαινετε..).
Λοιπον εμενα η ερωτηση μου ειναι η εξης συμφωνειται με την θεωρια της S.Brown σχετικα με τα πνευματα και την ζωη?
Θελω να μου πειτε τι πιστευετε για τα πνευματα γενικα και αν καποιος εχει γνωρισει καποιο διαμεσο (ή ειναι) να μου πειτε εμπειριες

Thanx εκ των προτερων

Όπου δεν πέφτει φως είναι σκοτάδι
μα όπου δεν πέφτει σκοτάδι...
δεν είναι φως!

LibrarianΝέο Μέλος
27/05/2005, 21:44:48
Καταρχήν, αγαπητή Blackcrow, καλως ήρθες!
Δεν ξέρω την θεωρία που αναφέρεις πάντως έχω προσωπικά επικοινωνήσει με πνεύμα-ή μάλλον, έχουν επικοιωνήσει τα πνεύματα μαζί μου.Πιο συγκεκριμένα, η γιαγιά μου (νεκρή ούτε 40 μέρες τώρα) με προστατεύει ενώ παράλληλα προσπαθει να μου αναθέσει και μια αποστολή-τη φύλαξη της οικογένειάς μου.

Όπότε πιστεύω οτι τα πνεύματα ουσιαστικά είναι γύρω μας και έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα επέμβασης-όπως θα δεις,αν θες, και στο θέμα μου (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=6294)-.]

Καληνύχτα λοιπόν...
είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις περί πνευμάτων πάντως...τα λέμε
Librarian

servatis a periculis,servatis a maleficum...denn die Todten reiten schell.

BlackCrowΝέο Μέλος
28/05/2005, 00:34:58
προφανως δεν ειστε ενημερωμενοι για την Silvia Brown. λοιπον ειναι μια πολυ γνωστη διαμεσος η οποια μαλιστα εχει γραψει πολλα βιβλια περι πνευματων. Διαμεσοι οπως λογικα ολοι γνωριζεται ειναι οι ανθρωποι που μπορουν να δουν την διασταση των πνευματων.

Η Μπραουν υποστηριζει πως καθε πνευμα πρiν ερθει στη γη σχεδιαζει το πως θελει να ζησει και τισ εμπειριες που θελει να αποκτησει (σε αυτο οφειλεται το προαισθημα,το υποσυνηδητο και το dezavu)επισης θετει σε ενα αλλο πνευνα να ειναι το πνευμα βοηθος (και οχι προστατης)μεχρι να ζησει την επιγεια ζωη του.Καθε πνευμα διαλεγει μονο του ποτε θα ενσαρκωθει και συνηθως σταματα οταν συμπηρωσει ολες τις εμπειριες που θελει να ζησει...

θελω τις αποψεις σας για τα πνευματα
ανθελετε περισσοτερες πληροφοριες για την Μπραουν ευχαριστως θα σας δωσω

περιμενω τις απαντησεις σας
φιλια

Όπου δεν πέφτει φως είναι σκοτάδι
μα όπου δεν πέφτει σκοτάδι...
δεν είναι φως!

GiatrosΝέο Μέλος
28/05/2005, 00:49:03
quote:

σχεδιαζει το πως θελει να ζησει και τισ εμπειριες που θελει να αποκτησει (σε αυτο οφειλεται το προαισθημα,το υποσυνηδητο και το dezavu)

Δυστυχώς αγαπητή μου φίλη οι γνώσεις και τα διαβάσματα μου δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω επί των όσων αναφέρεισ σε σύνολο, ωστόσο πρέπει να αναφέρω ότι πολλές και έκγυρες μελέτες έχουν δείξει ότι αφενώς το υποσυνείδητο δεν είναι παρά μια περιοχή μνήμης του εγκεφάλου που διαπλάθεται από το συνειδητό "εν αγνοία μας" [κι αυτό αν θελεις το σχολιάζω εκτενέστερα] και το deja - vu δεν είναι παρά ελαφρώς εντονότερες κρίσεις επιληψίας από τις μερικές που παθαίνουμε κάθε μέρα και δημιουργούν κάτι σαν κενό στη μνήμη μας. Το κενό αυτό ο εγκέφαλος απλά το αναγνωρίζει ως διάστημα μεταξύ δύο διαφορετικών γεγονότων [ενώ στην ουσία είναι το ίδιο γεγονός που σνεχίζεται] και το εμηνεύει ως επανάληψη του γεγονότος...

Έλπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα... Καλή συνέχεια στη συζήτησή σας

AngelosΜέλος
28/05/2005, 12:22:51
quote:

προφανως δεν ειστε ενημερωμενοι για την Silvia Brown. λοιπον ειναι μια πολυ γνωστη διαμεσος η οποια μαλιστα εχει γραψει πολλα βιβλια περι πνευματων.

H Silvia Brown αποτελεί κλασσική περίπτωση τηλε-medium. Κανει τρελό σουξέ στις Η.Π., εμφανίζεται σε δεκάδες εκπομπές, και χρεώνει και τρελά λεφτά για τις συνεδρίες της.

To site της είναι εδώ,
http://www.sylvia.org/home/index.cfm
και για να καταλάβετε επίπεδο, παραθέτω τη διαφήμηση για ένα "παιδικό" βιβλίο που έχει εκδώσει με τίτλο "Animals on the Other Side".

Sylvia's new Collector's Edition children's book available now!

In "Animals on the Other Side", Sylvia and her son, Chris, share comforting insight about animals in the afterlife and answer popular questions including:

* Does my pet miss me?
* Did he know I loved him?
* Can she come back to visit me?
* Do snakes and bugs live on the Other Side, too?

Ετσι εκμεταλευόμαστε όχι μόνο τους νεκρους συγγενείς, αλλα και τα νεκρά κατοικίδια !!!

Νομίζω οτι ακόμα και αν πίστευα στα πνεύματα δεν θα την εμπιστευόμουνα ουτε για να βγάλει βόλτα το σκύλο μου.

Αγγελος

livelulaΝέο Μέλος
25/06/2005, 05:32:31
geia sou blackcrow.distixos den boro na sou apantiso me akrivia s ayto pou rotas giati tha mou parei meres omos epeidi exo ipervolika arketes gnoseis pano sto thema,tha simfoniso me ton aggelo gia tin kiria brown..de tha po tipota allo .mono mia simvuli tha sou doso.ase tin kiria brown na kanei ti duleia tis kai kane k esi ti diki sou....giati oso tha asxoleisai toso tha eblekesai...signomi gia ti simvuli an tin vriskeis aystiri..apo prosopiki peira sto thema milao..min asxoleisai mazi tous gia na min asxolithoun mazi sou..polla filakia
noemaΜέλος
07/07/2011, 14:09:00
quote:

Από την πλευρά μας, να σημειώσουμε ότι ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, πρέπει και μιας ιδιαίτερα προσεκτικής μεταχείρισης:

Απαραίτητη προϋπόθεση για να φιλοξενηθεί στο παρόντα χώρο είναι το να κρατηθεί η συζήτηση σε φιλοσοφικό επίπεδο,...

-
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο ... ... ... ;
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο , το Ολο της πολυ οδυνηρης και αμφιβολης υπαρξης και συνεχειας μιας Κοινωνιας , της Κοινωνιας Μας δηλαδη δηλαδη ... ;
- να Φιλοσοφισουμε τα συνεπαγομενα της Ακυβερνησιας και της Ανισοκρισιας , τα Τετελεσμενα ! ; ! ; ! ;
- να Φιλοσοφισουμε για την Κριση που Εμεις δημιουργησαμε εμμεσα 'η αμεσα , και που Μας οδηγει εν γνωση Μας , στην διαλυση και στην αποσυνθεση της Κοινωνιας Μας , ανεπιστρεπτα ... ;;;

- Τοσο Μακραν Αφηρημενοι και Κενοδοξοι της Πραγματικοτητας Μας ρε συ Αμαλια ... ;;; [ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΕ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ]...
- Ακομη ... ;
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο ... το που ηρθαμε και στην ωρα , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΣ , ΕΜΕΙΣ ... ;;;
- σε Φιλοσοφικο Επιπεδο ... ... ... το που πρεπει και επειγει , ΝΑ ΚΟΙΝΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑς , ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ... ;;;;;;;;;

- [αμα και που ξερουμε ωστοσο , Τι γινεται και Τι δεν γινεται απο Τους ΑΛΛΟΥΣ της Κοινωνιας Μας ΓΥΡΩ ΜΑΣ ... ας ξερουμε , και Τι γινεται και Τι δεν γινεται και Μεσα σε Μας , τον Καθε Ενανε της Αυτης Κοινωνιας ... ... ...]
-

42NAΜέλος
07/07/2011, 18:27:27

Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ........

07/07/2011, 19:07:27
Αυτό φίλε που λες είναι πολύ σωστό.
Συμφωνώ !!!

ΙσοβιτηςΝέο Μέλος
11/07/2011, 06:14:49
quote:
Ο ΓΑΠ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ !!! ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ........

Όχι απλά πολλούς αλλά την πλειοψηφία. Πιστεύω πως αν ρωτήσεις τυχαία 10 άτομα τι γνώμη έχουν για την δημοκρατία του σήμερα, 8 στους 10 θα απαντήσουν αρνητικά.
Εγώ προσωπικά βρίσκω πολλές ομοιότητες της χούντας με την τωρινή “δημοκρατία”.
Μπορεί να μην υφίσταται άμεσα το “διατάσω και αποφασίζω”, αλλά έμεσα αυτό συμβαίνει και το ξέρουμε όλοι. Ότι γίνετε, γίνετε ερήμην μας.
Μπαίνει ο κλέφτης στα σπίτια μας και δεν έχουμε δικαίωμα να αντιδράσουμε.
Άσε που σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούμαι μέχρι τις 10 το βράδυ λόγο της αύξησης της εγκληματικότητας.
Τέλος πάντων. Επειδή δεν έχω να προτείνω κάποια λύση (βασικά πιστεύω πως δεν υπάρχει και λύση έτσι όπως τα κάνανε), το μόνο που έχω να πω είναι ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατί ακόμα δεν είδαμε τίποτε από την κρίση και τις επιπτώσεις της.

MasvidalΜέλος
11/07/2011, 23:24:52
Να θυμήσω αγαπητέ ισοβίτη οτι κατά την σιχαμένη,τρισκατάρατη κλπ κλπ επταετία,άφηνε ο κόσμος ανοικτά τα παράθυρα και δεν φοβόταν και επίσης ακόμη και οι γυναίκες κυκλοφορούσαν άνετα και μετά τις εννιά το βράδυ.Απλά για να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα.....

Υστερόγραφο: Αλήθεια,τώρα που το θυμήθηκα,τι έχουν να πούν οι αγρότες που η επταετία (σιχαμένη είπαμε) ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και μετά ψήφιζαν τον προδότη-κατάσκοπο Ανδρέα Παπανδρέου ;;;;;

Edited by - Masvidal on 11/07/2011 23:28:15

11/07/2011, 23:39:13
Ο Ανδρέας ρήμαξε τη χώρα σε όλα τις τα επίπεδα. Τώρα ανάλαβε να συνεχίσει το έργο ο Γιωργάκης εκ μέρους του Νικολάκι, ο οποίος απ' ότι άκουσα θα βγάλει τα κέρατά του απο τα cds.
MasvidalΜέλος
12/07/2011, 00:02:39
Dr Jekyll Mr Hyde τολμάς να τα βάζεις με τον μέγιστο Εθνοσωτήρα Ανδρέα; Αυτόν τον μεγάλο λαοπλάνο; Αυτόν που έσκουζε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο",αυτόν τον "μεγάλο" άνδρα που φώναζε "έξω οι βάσεις του θανάτου" (άσχετα αν ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ).Α,να μην ξεχάσω το "Τσοβόλα δώστα όλα" (πως θα εξαγοράσουμε ψηφαλάκια;)
Ντροπή σου να καταφέρεσαι εναντίον αυτού του πολιτικού ΤΙΤΑΝΑ !!!!
Και κυρίως να μην πιάνεις στο στόμα σου αυτό το ΤΕΡΑΣ ΕΥΦΥΙΑΣ τον ΓΑΠ.
Τέλος εκπομπής....
12/07/2011, 10:14:35
Η ιστορία μας κρίνει όλους.... αρκεί να τη γνωρίζουμε. Εμείς (και εννοώ τους πολίτες της Ελλάδας) ψηφίσαμε αυτούς που τώρα κρίνουμε, κατακρίνουμε, καταδικάζουμε. Εμείς μπορούμε να μην τους ξανα-ψηφίσουμε. Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας, αρκεί να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε ωφελιμιστικά και μόνο τον εαυτό μας.
12/07/2011, 10:36:00
Αγαπητέ/ή noema πραγματικά πολλά ερωτηματικά βάζεις!!!
Γιάννης
MasvidalΜέλος
12/07/2011, 10:37:37
Δεν τους ψηφίσαμε "ΕΜΕΙΣ"...
Τους ψήφισαν "ΚΑΠΟΙΟΙ" που ωφελήθηκαν ή προσπάθησαν να ωφεληθούν απο αυτήν τη ψήφο.Αλήθεια,οι υπόλοιποι που δεν έλαβαν υποσχέσεις γιατί τους στήριξαν την ώρα της κάλπης ;;;;
Και τελικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην μειοψηφία που δεν τους ψήφισε ποτέ !!!!
12/07/2011, 13:11:24
quote:
οι υπόλοιποι που δεν έλαβαν υποσχέσεις γιατί τους στήριξαν την ώρα της κάλπης ;;;;
Πέρα από τους γέρους και τις γριές που είναι παραδοσιακοί τύποι, ψηφίζουν δηλαδή κατα παράδοση κάποιο κόμμα, ήταν και πολλοί αυτοί που ανάμεσα στο να ψηφίσουν και το να πάνε για φραπέ, υπερίσχυσε με μικρή διαφορά το να ψηφίσουν.
MasvidalΜέλος
12/07/2011, 15:54:01
...Μάλιστα.
Καλά οι ηλικιωμένοι.Οι υπόλοιποι του...φραπέ;Καλύτερα να πήγαιναν για φραπέ γιατί και που ψήφισαν μαντάρα τα έκαναν.....
Θέλουν να λέγονται και Έλληνες;Θα τους κατατάξω στα σκεπτόμενα όντα όταν το καλαμάκι που ρουφάνε τον φραπέ έχει υψηλότερο ΙQ απο τους ίδιους;
Έ λοιπόν όχι,δεν τους θεωρώ Έλληνες.Στην Αρχαία Ελλάδα ήταν επιβεβλημένο να είσαι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ.Το αντίθετο ήταν ΥΒΡΙΣ.
Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά τα....ψιλά γράμματα οι χαχόλοι ΝΕΟ-ΨΕΥΤΟ "ΕΛΛΗΝΕΣ" .....αφήστε τους να ρουφάνε τον φραπέ τους !!!!

Υ.Γ.Δεν έχω τίποτα εναντίον του φραπέ,ίσα ίσα μου αρέσει.Εκεί όμως σταματούν οι ομοιότητες...

Edited by - Masvidal on 12/07/2011 15:56:04

12/07/2011, 17:58:19
Απλά, όταν έρχεται η ώρα της ψήφου και πάει ο έλληνας και βλέπει τους καταλόγους λέει ξέρω γω: "ΠΑΣΟΚ.. ΚΚΕ... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Α! Αυτοί μου έδωσαν σημειώσεις μια φορά και πέρασα το μάθημα. Ας τους ψηφίσω"

Αυτός είναι ο ορισμός της πολιτικοποίησης του Νεο-έλληνα. Φραπές, γκόμενα, αμαξάκι χορηγία του μπαμπά και βουυυρ για μια πράξη υπευθυνότητας.

12/07/2011, 20:45:41
Προετοιμασία του ελληνικού λαού για χρεοκοπία της οικονομίας, ήταν η συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Ευ. Βενιζέλος, για πρώτη φορά έβαλε στο τραπέζι τον όρο επιλεκτική χρεοκοπία λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος όρος μπορεί να τρομάζει κι ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τον αγγλικό όρο selective default. Έσπευσε μάλιστα να καθησυχάσει του Έλληνες λέγοντας ότι ακόμη και η περίπτωση επιλεκτικής χρεοκοπίας (selective default) δεν δημιουργεί κινδύνους για τις περιουσίες των πολιτών.

Παίζουν με τις λέξεις δηλαδή προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι και κανένα κακό μια χρεοκοπία της Ελλάδας, με όποιο επιθετικό προσδιορισμό κι αν έχει μπροστά. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα από τους ξένους ότι είναι αναπόφευκτο το σενάριο της επιλεκτικής χρεοκοπίας και θα πρέπει όλοι να προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την εξέλιξη. Βέβαια, το ερώτημα είναι τι άλλαξε και φτάσαμε στην καταστροφή. Εδώ και 1,5 χρόνο οι πολίτες κάνουν απίστευτες θυσίες κι έχουν έρθει τα πάνω – κάτω. Δεν έφταναν όλα αυτά τα μέτρα για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία; Κι αν δεν έφταναν γιατί δεν χρεοκοπούσαμε πέρυσι αντί να γίνουν όσα έγιναν;

Είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα μάθουμε και τις λεπτομέρειες για το τι σημαίνει για τη χώρα μια τόσο αρνητική εξέλιξη. Εκτός κι αν η Ευρώπη ξυπνήσει και πάρει άλλες αποφάσεις σύντομα.

http://www.antinews.gr/2011/07/12/112221/