ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση. - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Dying_Incubus60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
11/06/2007, 16:06:57
quote:
elo

Συγνώμη γιαπετ ,αλλά είχα εντελώς απρόσμενα μια στενή επαφή τρίτου τύπου ,οπότε καθυστέρησα να γράψω …..

χεχεχε...Σε δούλεψα... Εγώ ήμουν βρε elo, με την στολή εργασίας...

Εντυπωσιακές οι φωτογραφίες φίλε μου, ακόμη κι αν ήταν μερικών χιλιάδων ετών, πάλι έτσι θα ήταν, με βάση την εικόνα που μας έχει περάσει για τον κόσμο η επιστήμη.

Και πόσα άλλα περιμένουν να ανακαλυφθούν ή να ερμηνευθούν.

Κι αν γίνει αυτό, πόσο θα περιμένουμε εμείς να το μάθουμε, άραγε;

Εσύ πώς σχολιάζεις αυτά τα ευρήματα;
Αλήθεια, το βιβλίο αυτό αναφέρει τυχόν εξηγήσεις από τους ειδικούς;

Ή η εξήγηση είναι η γνωστή:

Τσιγκαμπούμ μπούμ μπούμ, τσιγκακίκι μπούμ μπούμ.... και τέτοια.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

12/06/2007, 01:04:16
quote:
χεχεχε...Σε δούλεψα... Εγώ ήμουν βρε elo, με την στολή εργασίας...

Α !!! ώστε εσύ ευθύνεσαι για αυτήν την ταλαιπωρία που τράβηξα …..

quote:
Εσύ πώς σχολιάζεις αυτά τα ευρήματα;
Αλήθεια, το βιβλίο αυτό αναφέρει τυχόν εξηγήσεις από τους ειδικούς;
Ή η εξήγηση είναι η γνωστή:
Τσιγκαμπούμ μπούμ μπούμ, τσιγκακίκι μπούμ μπούμ.... και τέτοια.

γιαπετ το βιβλίο αναφέρει απλά τοποθεσίες που βρεθήκανε τα ευρήματα ,ονόματα από τους επιστήμονες που τα βρήκαν ,πολλούς προβληματισμούς και διχογνωμίες από επιστήμονες ,ιστορικά και επιστημονικά στοιχεία και θεωρίες για τα παράδοξα ευρήματα που δεν εξηγούνται με την απλή ανθρώπινη λογική ,.

Άλλωστε κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε ,καλύτερα είναι να αφήνουμε την φαντασία μας να ταξιδεύει ,παρά για λόγους εμπορικότητας να διαβάζουμε της εξηγήσεις του κάθε συγγραφέα .

12/06/2007, 01:48:44
quote:
Άλλωστε κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε ,καλύτερα είναι να αφήνουμε την φαντασία μας να ταξιδεύει ,παρά για λόγους εμπορικότητας να διαβάζουμε της εξηγήσεις του κάθε συγγραφέα .

Συμφωνώ απόλυτα. Πολλά χρόνια έχω να φρεσκάρω με "νέα στοιχεία" που προσθέτει ο καθένας απ' τους δήθεν ερευνητές. Βέβαια υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που κάνουν αξιόλογη μελέτη, κάτι που φαίνεται σχεδόν, αμέσως.

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν, να προηγήθηκε πολύ μεγάλος αυτόχθων πολιτισμός, σε τόσο μακρυνές εποχές ή όλ' αυτά να είναι στοιχεία που μας άφησαν "συμπατριώτες" μας.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

12/06/2007, 09:08:10
quote:
Θα μου πεις γιατί θα πάω στο ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ και θα διαδώσω ότι είσαι Θεϊκό λαμόγιο.

ΧΑΧΑ!
Άσε, το μοναδικό που δεν έχω ακούσει ακόμα είναι ότι είμαι ο ίδιος ο Σατανάς!

quote:
Ναι Ναι, μάρτυρας εγώ.Είναι θεϊκό ον και μάλιστα με μεταπτυχιακό στο...εξωτερικό.

Κι εσύ, τέκνο Βρούτε?

quote:
Νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο που η μυθολογία βρίθει από μορφές ζώων. Κατά τη γνώμη μου, έδειχναν μ' αυτόν τον τρόπο την προέλευση (τον αστερισμό) κάποιου θεού, ημίθεου ή ήρωα.

Αυτό με απασχολούσε από παλιά όταν διάβαζα Μυθολογία.
Η εξήγηση που έδινα ήταν ότι είχε μεταδοθεί η γνώση ότι το ανθρώπινο είδος προήλθε από το ζωικό βασίλειο.
Είχα κατά νου ότι μπορεί να είχε να κάνει με κάποιες "βιολογικές τροποποιήσεις" εκ των άνω αλλά ήταν αποτέλεσμα της φαντασίας μου οπότε και δεν το πολυσκεφτόμουν.

Φίλε elo, εγώ θα επιμείνω πως έμεινα κατάπληκτος με την σιδερένια σφαίρα που έχει ηλικία 2,8 δις χρόνων...

In anticipation of my resurrection...

12/06/2007, 23:57:56
quote:
Dying_Incubus
Η εξήγηση που έδινα ήταν ότι είχε μεταδοθεί η γνώση ότι το ανθρώπινο είδος προήλθε από το ζωικό βασίλειο.

Αυτό είναι φρούτο του Δαρβίνου με στόχο την καταστολή επικίνδυνων σκέψεων.

Σου λέει η επιστήμη ότι προέρχεσαι απ' τη μαϊμού (προφανώς εκμεταλλευόμενη την εξωτερική ομοιότητα των δυο ειδών), οπότε ψάχνεσαι πώς μπορεί να έγινε αυτό, πότε, πόσα χρόνια απαίτησε και χάνεσαι μέσα σε έναν κυκεώνα ασυναρτησιών και ελλείψεων.

Όταν πια, πεις δεν πάει άλλο, έρχονται οι άλλοι που τα έχουν όλα έτοιμα και σου λένε, μη ψάχνεις, ο θεός σ έφτιαξε, σε ώρες μεγάλης βαρεμάρας και φυσικά, μη ψάχνεις πώς και πότε, διότι αν είναι δυνατόν να εξηγήσεις εσύ, το θεό...

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα, ότι αν σε συνδέσουν κοσμικά,με τη συμπαντική πλάση, πρώτον πάνε περίπατο τα παραμυθάκια και δεύτερο στρέφεις αλλού την προσοχή σου, σε επικίνδυνα χωράφια για τους εξουσιαστές.

Ενημερώνεσαι...άρα μαθαίνεις.

Ψάχνεις...άρα βρίσκεις.

Σκέφτεσαι...άρα συμπεραίνεις.

Τα τρία κακά για... κάποιους...

quote:
Dying_Incubus
Είχα κατά νου ότι μπορεί να είχε να κάνει με κάποιες "βιολογικές τροποποιήσεις" εκ των άνω αλλά ήταν αποτέλεσμα της φαντασίας μου οπότε και δεν το πολυσκεφτόμουν.

Αυτό ακριβώς εννοώ,φίλε Dying_Incubus.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

13/06/2007, 02:30:57
quote:
Dying_Incubus- Φίλε elo, εγώ θα επιμείνω πως έμεινα κατάπληκτος με την σιδερένια σφαίρα που έχει ηλικία 2,8 δις χρόνων...

Πράγματι Dying Incubus , ειδικά άμα σκεφτείς ότι (αν θυμάμαι καλά) η ζωή στην θάλασσα εμφανίστηκε πριν 3 δισεκατομμύρια χρόνια και η ζωή στην στεριά πριν 300 εκατομμύρια χρόνια ,αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά σε αυτά που γνωρίζουμε ;

Τώρα αλήθεια ή ψέμα θα σε γελάσω ;

Ρε λέτε να είναι αλήθεια τα σενάρια για τους χρονοταξιδιώτες ;

Συγνώμη τώρα ,αλλά έχω να πάω ένα ταξιδάκι στην Αίγυπτο για να κουβεντιάσω με τον Όσιρις για τα προβλήματα του μέλλοντος ,τα λέμε αργότερα ….

Edited by - elo on 13/06/2007 02:33:00

13/06/2007, 08:07:30
quote:
Πράγματι Dying Incubus , ειδικά άμα σκεφτείς ότι (αν θυμάμαι καλά) η ζωή στην θάλασσα εμφανίστηκε πριν 3 δισεκατομμύρια χρόνια και η ζωή στην στεριά πριν 300 εκατομμύρια χρόνια ,αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά σε αυτά που γνωρίζουμε ;

Φίλε μου elo, έχοντας αυτό υπόψιν μου έμεινα κατάπληκτος.
Ότι η ανακάλυψη αυτή - εάν ισχύει φυσικά - είναι εντελώς κόντρα σε αυτά που ήδη ξέρουμε!
Εκτός κι αν είχαν βγει τα ψάρια στην στεριά και κατασκεύαζαν σφαίρες!

quote:
Συγνώμη τώρα ,αλλά έχω να πάω ένα ταξιδάκι στην Αίγυπτο για να κουβεντιάσω με τον Όσιρις για τα προβλήματα του μέλλοντος ,τα λέμε αργότερα ….

Θα με πάρεις μαζί σου να γνωρίσω τον Σεθ?
Πολύ μούτρο και τον πήγαινα!

Φίλε γιαπετ, πιστεύω πως ποτέ δε μπορεί να είναι κανείς σίγουρος για το πως δημιουργήθηκε το ανθρώπινο είδος.
Υπάρχουν τόσες πολλές θεωρίες που πραγματικά επικρατεί ένα χάος γύρω από την εμφάνιση του ανθρώπου στην Γη.
Επιπλέον, αν έβγαινε κάποιος κι έλεγε ανοιχτά αυτά που φανταζόμαστε εμείς τώρα σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό ή για ασυνάρτητο.
Τώρα βέβαια σκέφτομαι πάλι πόσο εύκολα αποδέχεσαι κάποια πράγματα εντελώς άκριτα και μηχανικά - ενώ μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί σε βάθος - μόνο και μόνο για το φαίνεσθαι...

14/06/2007, 02:24:56
Φίλοι μου, δεν γνωρίζουμε τίποτε, πέρα από μερικά, κι αυτά αντικρουόμενα, συμπεράσματα της επιστήμης.

Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, προς την κατανόηση της δημιουργίας, της εξέλιξης, των σταδίων και των διακυμάνσεων της ανθρωπότητας.

Σκεφθείτε, ότι αγνοούμε το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη που κατοικούμε και επικοινωνούμε ( τρόπος του λέγειν) με δύο - τρία είδη της πανίδας, απ' τα εκατομύρια που υπάρχουν και ζούμε μαζί.

Γι' αυτό νομίζω, ότι ο μόνος τρόπος να δούμε μπροστά, σ' αυτον τον τομέα, είναι να κοιτάζουμε προς τα πίσω.

Υπάρχει μια αγωνιώδης προσπάθεια, πανταχόθεν, να μη ξεφύγει η φαντασία του ανθρώπου απ' τα γήινα πλαίσια, με μίζερο εγωισμό περί μονδικότητας και γι' αυτό το λόγο, έχεις δίκαιο, φίλε μου Dying_Incubus, όταν λες

quote:
Dying_Incubus

Επιπλέον, αν έβγαινε κάποιος κι έλεγε ανοιχτά αυτά που φανταζόμαστε εμείς τώρα σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό ή για ασυνάρτητο.

Και η επίσημη επιστημονική άποψη, δήθεν, αναρωτιέται αν υπάρχει και αλλού ζωή.

Όσο γι' αυτό

quote:
Dying_Incubus

Τώρα βέβαια σκέφτομαι πάλι πόσο εύκολα αποδέχεσαι κάποια πράγματα εντελώς άκριτα και μηχανικά - ενώ μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί σε βάθος - μόνο και μόνο για το φαίνεσθαι...

...ίσως "ξεσκονίζουμε" την κυτταρική μνήμη μας, σιγά σιγά...

Φίλε elo, έχω την άποψη ότι για όντα ανώτερης συνειδητότητας, είναι εφικτή η "διαχείρηση" της διάστασης του χρόνου.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

14/06/2007, 08:18:07
Ναι, η αλήθεια είναι πως έχουν γίνει κάποιες ανακαλύψεις ειδών του ζωικού και φυτικού βασιλείου τα οποία αγνοούσαμε μέχρι πρότινος.
Πριν λίγες ημέρες ανακαλύφθηκαν 24 νέα είδη ψαριών και ζώων στο Σουρινάμ.
Πιστεύω κι εγώ ότι έχουμε πολύ μακρύ δρόμο μπροστά μας μέχρι την ανακάλυψη του μυστικού της Δημιουργίας, του Σύμπαντος και της ζωής γενικότερα.
Έχω όμως την εντύπωση πως οι απαντήσεις αυτές δεν θα μας έρθουν ποτέ όσο προσεγγίζουμε τα πάντα με τρόπο ανθρωποκεντρικό.
Αυτό περιορίζει κατά πολύ την αντίληψη μας και θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να πιστεύουμε ότι τα πάντα έγιναν για να εμφανιστεί ο άνθρωπος.

quote:
Και η επίσημη επιστημονική άποψη, δήθεν, αναρωτιέται αν υπάρχει και αλλού ζωή.

Δεν ξέρω πως προσεγγίζεται η έννοια των μορφών ζωής.
Θεωρητικά προσπαθεί να προσεγγίσει τις μορφές ζωής που δεν είναι απαραίτητα γνώριμες σ' εμάς ως τώρα, μήπως όμως υποσυνείδητα περιοριζόμαστε από τα όσα γνωρίζουμε και μόνο?

15/06/2007, 03:16:38
Προσπαθούν να μας κάνουν ανθρωποκεντρικούς διότι βολεύει.
Βγάζουν διάφορα, κατά καιρούς στη φόρα, δήθεν αμφιλεγόμενα, που κάνουν μπαμ ότι είναι φτιαχτά, μόνο και μόνο για να πάρει μπάλλα και τις σοβαρές ενδείξεις.

Πιστεύω πως γι' αυτό έχουν καταφέρει να κάνουν την πλειοψηφία του κόσμου, όταν ακούει για εξωγήινους, να σκέπτεται πράσινα ανθρωπάκια...

Σίγουρα οι εικόνες που έχουμε ή μπορούμε να φανταστούμε είναι περιοριστικές ως προς το να δεχτούμε ή να "πλάσουμε" μορφές ζωής οι οποίες μπορεί να υπάρχουν.

Σε διάφορες μάχες και όχι μόνο, η μυθολογία αναφέρει καταχνιές, σύννεφα, ομίχλες κλπ. μέσα απ' τις οποίες έκαναν την εμφάνισή τους οι θεοί.

Αν αυτό δεν ήταν μόνο, τρόπος μεταφοράς τους, δε θα μπορούσε να αλλάζουν τη μοριακή δομή τους και να παίρνουν όποια μορφή θέλουν;

Ίσως, πιο εξελιγμένοι νόες απο εμάς, να μπορούν να προσαρμόζονται σε συνθήκες, με αποτέλεσμα η αρχική τους μορφή, η πραγματική, να μην έχει και τόση σημασία.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

MarteΜέλος
04/06/2008, 14:43:14
quote:
Marte γδαρτη παλουκοκαφτη η οπως αλλιως σε λενε ξερω ενα καλυτερο ανεκδοτο.

Εμένα με λένε Άρη. (όπως τον Θεό Άρη). Εσένα Μιχαήλ? Εβραίος είσαι στην καταγωγή? Όχι ότι είναι κακό, αλλά κάτι το όνομα κάτι οι ιουδαΐζουσες αντιλήψεις σου ή προσήλυτος θα είσαι ή Ιουδαίος.

quote:
Οι 12 θεοι ειναι αυτη τη στιγμη στον Ολυμπο και πινουν νεκταρ.

Μαγκιά τους.

quote:
Απο την αλλην αν θες ελα να μου πεις απο κοντα ανεκδοτακια,να δουμε ποιος θα γελαει τελευταιος.

Αν μένεις Ελλάδα πες σημείο συνάντησης και ημερομηνία και τα "λέμε" από κοντά.
Τώρα αν μένεις Χάϊφα δεν έρχομαι. Αν μένεις στο ανάγιο όρος θα ρθω, αλλά θα φέρω και μια παρέα με κορίτσια μαζί. Πειράζει?

04/06/2008, 15:52:22
quote:
Stelaras
Ψηλέ σε βρίσκω απαισιόδοξο,πραγματική δημοκρατία,στην πλήρη έννοια του όρου όντως δεν υπήρξε,ούτε υπάρχει.Όμως πρέπει να περιμένουμε να πεθάνουμε για να βρούμε αληθινή δημοκρατία?

Αυτό λέω και εγώ. Σήμερα, όλες οι λέξεις έχουν παρεξηγηθεί.
Δεν είμαι απαισιόδοξος, απλά, προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής.

Για την αληθινή δημοκρατία πρέπει να παλεύουμε όλοι μας, πρώτα σε ατομικό επίπεδο και κατόπιν σε συλλογικό. Αν δεν το καταφέρεις στο πρώτο επίπεδο, δεν μπορείς ούτε και στο δεύτερο να τα καταφέρεις.

quote:
Stelaras
Βλέπεις,εκφράζεις παθητικότητα απέναντι στον τροχό που γυρίζει και λες πως δεν μπορούμε εμείς οι άνθρωποι να αλλάξουμε το ρου των πραγμάτων.

Δεν είπα ότι δεν μπορούμε. Απλά, βλέποντας τον άνθρωπο στο πέρασμα των αιώνων και παρατηρώντας τον και σήμερα, είπα πως "αμφιβάλλω αν θα υπάρξει ποτέ στο μέλλον".

quote:
Stelaras
Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι αντιδιαμετρικά αντίθετος με το Ελληνικό πνεύμα.

Εγώ πιστεύω πως και αυτός ο τρόπος σκέψης είναι μέρος αυτού που εσύ αποκαλείς "ελληνικό πνεύμα".

quote:
Stelaras
Η ζωή μας μίζερη?
Διαφωνώ κάθετα,εκνερίζομαι όταν μπαίνω στην τάξη το πρωί και βλέπω τους συμμαθητές μου σκυθρωπούς,έτσι γιατί είναι σχολείο.
Τα έχουμε όλα,ασφάλεια,φαγητό,ρούχα,διασκέδαση,ψυχαγωγία,ελευθερία και συνέχεια παραπονιόμαστε.
Μίζερη δεν είναι η ζωή, μίζερη γίνεται η ζωή.

Α μπράβο!! Συμφωνώ μαζί σου. Αυτό θέλω και εγώ να σου πω. Εμείς ευθυνόμαστε, από το παρελθόν έως και σήμερα, που έχουμε καταντήσει τη ζωή μας μίζερη.
Ποιος είναι, άραγε, ο λόγος που βλέπεις του συμμαθητές σου σκυθρωπούς, παρόλο που, όπως λες, τα έχουμε όλα σήμερα;;
Να σου πω εγώ τη γνώμη μου; Είναι γιατί ενώ ασχολούμαστε συνεχώς για το σώμα μας και την υλική μας υπόσταση, έχουμε παραμελήσει τελείως την πνευματική μας υπόσταση.
Γιατί μας έχουν εγκλωβίσει στα στενά όρια του πεπερασμένου της ύπαρξής μας. Και αυτό το κάνουν άνθρωποι που παρουσιάζονται ως οι συνεχιστές ή οι προστάτες του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.
Δυστυχώς, έτσι είναι.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι;
Από όσα γνωρίζεις, στην αρχαία ελληνική γραμματεία, εκφράζεται κάπου ή υπάρχει η προοπτική της αιωνιότητας του ανθρώπου, ναι ή όχι;

quote:
Stelaras
Πως δε μου ζήτησε ρε ψηλέ,αφού όταν είσαι χριστιανός και δεν τηρείς τις εντολές πας στη κόλαση.Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Ποιες εντολές;

StelarasΜέλος
04/06/2008, 16:21:37
Ώπα ώπα,ψηλέ.Κομμάτι του Ελληνικού πνεύματος η παθητικότητα?Αυτά τα σκέφτεσαι και τα λες,δεν υπάρχει άλλος λαός με τέτοια αντιστασιακή δράση στην ιστορία του κόσμου.Ακόμα και όταν η αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων ήταν συντριπτική,ένας προς χίλιους,καθαρή αυτοκτονία ο Έλληνας αντιστάθηκε.
Το ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,μπροστά στον κίνδυνο είπε: Τα του καίσαρος τω καίσαρι
Ο ΈΛΛΗΝ,μπροστά στον βέβαιο θάνατο είπε: ΜΩΛΟΝ ΛΑΒΕ

Βάλτα κάτω και δες ποιος είναι ο παθητικός άνθρωπος,ΕΡΜΑΙΟΣ στα σχέδια των οποιονδήποτε θεών και ποιος είναι αυτός που αντιστέκεται.

Χρεώνεις την φιλοχρηματία και την απληστία στον τρόπο σκέψης των Ελλήνων?

quote:
Γιατί μας έχουν εγκλωβίσει στα στενά όρια του πεπερασμένου της ύπαρξής μας. Και αυτό το κάνουν άνθρωποι που παρουσιάζονται ως οι συνεχιστές ή οι προστάτες του αρχαίου ελληνικού πνεύματος.

Γιατί δεν αυτοκτονέις έπειτα ή απλά να πεθάνεις τώρα και να γλιτώσεις όλο τον μόχθο της επίγειας ζωής.Α,ξέχασα είναι αμαρτία.
Ο χριστιανισμός απορρίπτει τα εγκώσμια και περιμένει τον θάνατο για να λυτρωθεί.
Ο Ελληνισμός δίνει αξία στα ανθρώπινα,ασχολείται με τον άνθρωπο,με την σωματική ευεξία,τον αθλητισμό,την ψυχαγωγία(αγωγή της ψυχής),την μόρφωση,την επιστήμη.

Edited by - Stelaras on 04/06/2008 18:59:56

Aggelos91Μέλος
04/06/2008, 19:05:46
Stelara Ελληνισμός και Ορθόδοξος Χριστιανισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι είτε το θέλεις είτε όχι. Είτε το θέλεις είτε όχι την σωτηρία την προσφέρει μόνο ο Χριστός και θα τη βρεις μόνο εντός της Ορθοδοξίας. Φρόντισε να βεις έναν άξιο πνευματικό να μετανοήσεις να εξομολογηθείς και να αρχίσεις να ζεις γιατί τώρα δεν ζεις είσαι πνευματικά νεκρός. Και δεν το λέω για να σε προσβάλω αλλά είναι αλήθεια. Γιατί είπε το αψευδέστετατο στόμα του Χριστού " Εγώ είμί η αλήθεια η ζωή και η οδός" Άρα από ότι βλέπω δεν ζεις.

Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει

StelarasΜέλος
04/06/2008, 19:27:50
Άγγελος,κόψε τα παπαδίστικα για να μην σε πάρουν όλοι στο δούλεμα.
Τι πάει να πει είτε το θέλω είτε όχι?Γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένα?
Να βρω έναν άξιο πνευματικό για να με *****?Όχι,δε κάνω γω τέτοια πράγματα.
Πνευματικά νεκρός?
Όπως το εννοείς εσύ,πνευματικά εγώ όχι απλά έχω πεθάνει,αλλά δεν υπήρξα ποτέ.
Δεν το λες για να με προσβάλλεις,εντάξει,ευχαριστώ αλλά γιατί είναι αλήθεια?
Αψευδέστατο στόμα του χριστού?Και που το είπε,διαφωνώ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Δε σε κάνω πλάκα,εγώ είμαι.Αφού έχω και φωτοστέφανο φθορίου.
04/06/2008, 23:24:48
quote:

Αψευδέστατο στόμα του χριστού?Και που το είπε,διαφωνώ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Δε σε κάνω πλάκα,εγώ είμαι.Αφού έχω και φωτοστέφανο φθορίου.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να σε πιστέψω.
Φτάνει να κάνεις και εσύ ό,τι έκανε και ο Χριστός, να σε μαστιγώσουν και να γεμίσει το σώμα σου πληγές, να ρίξουν αλάτι στις πληγές σου, να σε σταυρώσουν και να σε λογχίσουν, να σου δώσουν ξύδι να πιεις και σε τρεις μέρες να αναστηθείς και να έλθεις να σε δούμε. Να ανυψωθείς και εσύ στους ουρανούς και να μας στεείλεις το Άγιο Πνεύμα, ..........

κάντα όλα αυτά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πιστέψω πως εσύ είσαι η αλήθεια.

Αν τα κάνεις όλα αυτά, τότε

04/06/2008, 23:27:24
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι υπάρχει πολυς κόσμος
που είναι μόνος του και θέλει παρέα..
Εννοώ ότι πολλά άτομα από εδώ μέσα μου δίνουν αυτή
την αίσθηση και τα θέματα είναι μια δικαιολογία... Φυσικά
όχι ότι διαφωνώ με αυτό, απλά δεν χρειάζεται η ένταση για
να κρατιούνται τα προσχήματα...Καλό ειναι να κοινωνούμε,
αλλά και να επικοινωνούμε... Δεν είναιυποχρεωτικό να
μαλώνουμε...
05/06/2008, 01:33:58

quote:
Ψηλός
Η θρησκεία μου, δεν διδάσκει το μίσος. Πρώτος ο Αρχηγός της θρησκείας μου, εκουσίως, ανέβηκε στο σταυρό.

Ο Αρχηγός της θρησκείας σου ανέβηκε στο σταυρό και οι εκπρόσωποί του με τη βοήθεια των Ρωμαίων αυτοκρατόρων σταύρωσαν τον Ελληνικό λαό , από αγάπη βέβαια .
quote:
Ψηλός
Και για να σου λύσω την απορία, θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο.

Δηλαδή περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας ????
quote:
Ψηλός
Εμείς, οι Χριστιανοί, δεν επιλέγουμε τι θα κρατήσουμε και τι θα πετάξουμε από το παρελθόν των προγόνων μας.

Εμ δεν έμεινε και τίποτα να κρατήσουν οι χριστιανοί , αφού τα ξεπάστρεψαν όλα !

05/06/2008, 01:51:37
quote:
Ψηλός
κάντα όλα αυτά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πιστέψω πως εσύ είσαι η αλήθεια.

Μα δε χρειάζεται να τα κάνει. Ούτε ο Γιεσουά τα έκανε (εδώ δεν ξέρουμε καλά-καλά αν υπήρξε).

Αρκεί να βρει κανα δυο φίλους του που θα γράψουν ότι τα έκανε (μπορεί και να είναι σε διαφορετικό τόπο ή/και χρόνο, δεν έχει σημασία).

Θα θεωρηθεί προφήτης ή κάτι παρόμοιο μέχρι να το πιστέψει κάποιος κυβερνήτης και να βγάλει ένα νόμο "Οποιος δεν είναι Στελαρικός, τιμωρείται με θάνατο".

Εκεί να δεις πώς θα τρέχουν όλοι πατείς με-πατώ σε να πιστέψουν την αλήθεια του Στελάρα. Οπως ακριβώς είδαν την "αλήθεια" του Γιεσουά μπεν Γιοζέφ.

macedon

05/06/2008, 10:17:12
quote:
macedon:
Μα δε χρειάζεται να τα κάνει. Ούτε ο Γιεσουά τα έκανε (εδώ δεν ξέρουμε καλά-καλά αν υπήρξε).

Αρκεί να βρει κανα δυο φίλους του που θα γράψουν ότι τα έκανε (μπορεί και να είναι σε διαφορετικό τόπο ή/και χρόνο, δεν έχει σημασία).

Θα θεωρηθεί προφήτης ή κάτι παρόμοιο μέχρι να το πιστέψει κάποιος κυβερνήτης και να βγάλει ένα νόμο "Οποιος δεν είναι Στελαρικός, τιμωρείται με θάνατο".

Εκεί να δεις πώς θα τρέχουν όλοι πατείς με-πατώ σε να πιστέψουν την αλήθεια του Στελάρα. Οπως ακριβώς είδαν την "αλήθεια" του Γιεσουά μπεν Γιοζέφ.

Tι λες ρε παιδάκι μου! τόσο απλά τα πράγματα?......

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!