ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επιστήμη και θρησκεία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Επιστήμη και θρησκεία - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

elo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/08/2010, 23:44:21
Επιστήμη και Θρησκεία...

Δύο εντελώς διαφορετικοί τόποι...

Ο ένας , απευθύνεται σε μορφωμένους ανθρώπους , με λογική σκέψη αλλα και συναισθηματική νοημοσύνη .... με ανθρώπους απαλλαγμένους απο δεισιδαιμονίες και εγκλωβισμούς ....

Και ο άλλος σε ανθρώπους χειραγωγημένους , που δεν μπορούν να κάνουν ένα βήμα ... πέραν των όσων τους επιβάλλονται κυρίως εκ των έσω...!

Ο ένας ερευνά σε νέα πεδία και "προσκομίζει" νέες γνώσεις για τον "γύρω μας" κόσμο και ο άλλος εναγωνίως το μόνο που κάνει είναι να μηδενίζει και να προσπαθεί να ευτελίσει κάθε προσπάθεια για πρόοδο και κίνηση προς τα μπρός...!!!

Όσο θα αποκαλύπτονται νέα πράματα , τόσο θα αισθάνονται ως διωκόμενοι...κάθε γνώση θα εκλαμβάνεται ως προσπάθεια απόρριψής τους και νέοι "διώκτες του Χριστιανισμού" θα εμφανίζονται στην φαντασία τους...ανίκανοι και απρόθυμοι να παρακολουθήσουν και να δεχθούν την εξέλιξη...και τις αποδείξεις που αυτή φέρνει...!!!

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ...

ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΟΙ...ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ..ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ...ΜΟΡΙΑΚΟΊ ΒΙΟΛΟΓΟΙ...ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ...ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ...ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ Ως ΔΟΓΜΑ...ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...

Άντε και αερο-ναυπηγοί...και καλές ασφαλείς διαδρομές-αερομεταφορές......"Christ-air" σας μεταφέρει παραδεισένια στον Παράδεισο...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 29/08/2010 23:46:15

06/09/2010, 11:39:06
Καλό χειμώνα Δήμο μου και μια απλή ερώτηση....Αυτή η ..επιστήμη που λές, τόσο διαφορετική απο τη θρησκεια, μήπως μπορείς να φανταστείς, απο που βγήκε και ποιοί ήταν οι μορφωμένοι που την διέδωσαν;
Για να ξέρουμε τι λέμε, όπως λέει η ιστορία...
06/09/2010, 20:42:14
quote:

Καλό χειμώνα Δήμο μου και μια απλή ερώτηση....Αυτή η ..επιστήμη που λές, τόσο διαφορετική απο τη θρησκεια, μήπως μπορείς να φανταστείς, απο που βγήκε και ποιοί ήταν οι μορφωμένοι που την διέδωσαν;
Για να ξέρουμε τι λέμε, όπως λέει η ιστορία...

Καλό χειμώνα και σε σένα Βαγγέλη...

Τα υπόλοιπα ας τ'αφήσουμε , μαζί σου έχω "ανακωχή" και για να πώ την "αμαρτία" μου δεν θέλω να "χαλάω" μαζί σου...

Όλα καλά..πέρασες όμορφα???

07/09/2010, 20:59:38
Όλα καλά, Δημο μου,κρυψτε τα κουμπούρια, ξαναγυρισε ο
....peacemaker του forum....
08/09/2010, 15:35:12
quote:

Όλα καλά, Δημο μου,κρυψτε τα κουμπούρια, ξαναγυρισε ο
....peacemaker του forum....

Χαίρε Καίσαρ..."ειρηνοποιέ" ήθελα να πώ...

dimitris2Μέλος
08/09/2010, 15:57:42
quote:

Επιστήμη και Θρησκεία...

Δύο εντελώς διαφορετικοί τόποι...

Ο ένας , απευθύνεται σε μορφωμένους ανθρώπους , με λογική σκέψη αλλα και συναισθηματική νοημοσύνη .... με ανθρώπους απαλλαγμένους απο δεισιδαιμονίες και εγκλωβισμούς ....

Και ο άλλος σε ανθρώπους χειραγωγημένους , που δεν μπορούν να κάνουν ένα βήμα ... πέραν των όσων τους επιβάλλονται κυρίως εκ των έσω...!

Βρε τον καψερό τον Αϊνστάιν. Δεν μπορούσε να κάνει βήμα γιατί πίστευε. Διανοητικά σερνότανε.
Ο άλλος ο αμόρφωτος ο Νεύτονας;

08/09/2010, 18:35:23
quote:
dimitris2:
Βρε τον καψερό τον Αϊνστάιν. Δεν μπορούσε να κάνει βήμα γιατί πίστευε. Διανοητικά σερνότανε.

Tα βλέπεις για να είναι χριστιανοί?......είδες τελικά πόσα ξέρει ο Εαρινός?

Μικρασιατική καταστροφή-Ξυλούρης-Γαργανουράκης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

08/09/2010, 19:08:04
dimitris2

quote:

Ο Αϊνστάιν ερμήνευσε τον κόσμο με βάση την Αγία Γραφή. Πίστευε ότι ο κόσμος έγινε το 6.000 παχχ και όλη του η θεωρία ήταν βασισμένη στα κηρύγματα της εκκλησίας.

quote:

Αυτός που δήλωνε ότι το να προσκυνάει κανείς τον Ιησού σαν θεό είναι ειδωλολατρία;

macedon

08/09/2010, 20:29:53
quote:
μαψευτόν:
Ο Αϊνστάιν ερμήνευσε τον κόσμο με βάση την Αγία Γραφή. Πίστευε ότι ο κόσμος έγινε το 6.000 παχχ και όλη του η θεωρία ήταν βασισμένη στα κηρύγματα της εκκλησίας.

Ο Αϊνστάιν ήταν χριστιανός και όλοι γνωρίζουμε τη συμβολή του στην επιστήμη....τα άλλα πες τα εκεί που σε παίρνει.....στους ομοίους σου!

quote:
μαψευτόν:
Αυτός που δήλωνε ότι το να προσκυνάει κανείς τον Ιησού σαν θεό είναι ειδωλολατρία;

Αυτός που πίστευε ότι ο Χριστός ήταν θεός όχι εκ φύσεως αλλά εκ του αποτελέσματος στη γη.

Μικρασιατική καταστροφή-Ξυλούρης-Γαργανουράκης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

dimitris2Μέλος
08/09/2010, 20:50:47
Για τους επιμένοντας στο χαμηλό θρησκευτικό iq του Αινστάιν.

"Ο Γαλιλαίος έλεγε, βάλτε κρασί να πιείτε,
για να διπιστώσετε ότι η γη κινείται".

Δεν υπήρχε περίπτωση να τους πείσει αλλιώς.