ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Invader92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
bleumoonΝέο Μέλος
23/08/2005, 10:46:21
Ο δωδεκαθεισμός ήταν η εθνική μας θρησκεία. Ο Χριστός μόνο καλό έκανε στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε απόλυτα την εθνικότητά του...Επειδή ο Χριστιανισμός έγινε καθολική θρησκεία μολύνθηκε από τους ανθρώπους. Ο Χριστός δεν έχει να κάνει με τη σημερινή κατάντια .Αυτούς τους λύκους που κυβερνούν να κατηγορείτε. Και δεν πιστεύω ότι είναι ανάγκη να γίνεται πόλεμος μεταξύ δωδεκαθεισμού και Χριστιανισμού.Ας γίνεται καλύτερα ο πόλεμος με συμμάχους καθαρούς χριστιανούς και δωδεκαθειστές εναντίων των σιωνιστών και των ιλλουμινάτων
arisseiriosΜέλος
23/08/2005, 12:38:50
quote:

Από που πείρες αυτή την παραπομπή;;

Αν εσύ δεν μπορείς να το κατανοήσεις, γιατί το περιγελάς;;

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον. Ο Ιησούς διακηρύσει ότι η επιληψία δεν είναι νόσος αλλά πάθος το κατευθυνόμενο από τους δαίμονες. Ο Ωριγένης στην ερμηνεία του Κατά Ματθαίον, αποφαίνεται ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν ηλίθιοι που πίστευαν ότι η επιληψία είναι ασθένεια -και μάλιστα προτείνουν και θεραπέια. Κατά τον Ωριγένη ο οποίος φυσικά βασίζεται στα λόγια του Ιησού η επιληψωία προκαλείται από δαίμονες που κυριεύουν ακάθαρτους ανθρώπους. Η μόνη θεραπεία είναι η νηστεία και η προσευχή. Τα ίδια μας λέει και ο..."ιερός" Χρυσόσστομος.
Ερώτηση Νο1: Με την επικράτηση του χριστιανισμού οι απόψεις αυτές του "Φωστήρα" Ιησού έγιναν δόγματα. Πόσα χρόνια πίσω γύρισε η ιατρική;
Ερώτηση Νο2: Εφόσον ο Ιησούς ήταν πραγματικός θεός πως δεν γνώριζε τί είναι η επιληψία, αλλά και άλλες ασθένειες τις οποίες απέδωσε σε δαιμονισμούς;
Με τον χριστιανισμό καταργείται η ιατρική επιστήμη και επικρατούν η δεισιδαιμονία και η μαγεία.

http://www.mcescher.com/Gallery/back-bmp/LW344.jpg
Open mind for a different view

23/08/2005, 13:24:48
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Από που πείρες αυτή την παραπομπή;;

Αν εσύ δεν μπορείς να το κατανοήσεις, γιατί το περιγελάς;;

--------------------------------------------------------------------------------

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον. Ο Ιησούς διακηρύσει ότι η επιληψία δεν είναι νόσος αλλά πάθος το κατευθυνόμενο από τους δαίμονες. Ο Ωριγένης στην ερμηνεία του Κατά Ματθαίον, αποφαίνεται ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήσαν ηλίθιοι που πίστευαν ότι η επιληψία είναι ασθένεια -και μάλιστα προτείνουν και θεραπέια. Κατά τον Ωριγένη ο οποίος φυσικά βασίζεται στα λόγια του Ιησού η επιληψωία προκαλείται από δαίμονες που κυριεύουν ακάθαρτους ανθρώπους. Η μόνη θεραπεία είναι η νηστεία και η προσευχή. Τα ίδια μας λέει και ο..."ιερός" Χρυσόσστομος.
Ερώτηση Νο1: Με την επικράτηση του χριστιανισμού οι απόψεις αυτές του "Φωστήρα" Ιησού έγιναν δόγματα. Πόσα χρόνια πίσω γύρισε η ιατρική;
Ερώτηση Νο2: Εφόσον ο Ιησούς ήταν πραγματικός θεός πως δεν γνώριζε τί είναι η επιληψία, αλλά και άλλες ασθένειες τις οποίες απέδωσε σε δαιμονισμούς;
Με τον χριστιανισμό καταργείται η ιατρική επιστήμη και επικρατούν η δεισιδαιμονία και η μαγεία.

Το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν αναφέρεται στην επιληψία.

Η Εκκλησία μας κάνει σαφή διαχωρισμό μεταξύ επιληψίας και δαιμονισμού. Περιττά και χωρίς νόημα λοιπόν τα όσα γράφεις, με μόνο σκοπό την σπίλωση του Χριστιανισμού.

Το ότι έχεις συνταχθεί και εσύ σε αυτό το έργο "φτυαράκι και βουρ για λάσπη", φαίνεται ξεκάθαρα ιδίως από την τελευταία σου πρόταση.

Μάλλον "δεν γνωρίζεις" και εσύ τους "σκοταδιστές, δεισιδαίμονες και μάγους Χριστιανούς Ιατρούς" του παρελθόντος αλλά και του παρόντος που διαπρέπουν σήμερα.

*****Τουλάχιστον, αφού το κάνεις και το κάνεις, φρόντισε να βρίσκεις πιο πειστικά επιχειρήματα μπας και καταφέρεις και πείσεις κανέναν, γιατί τα όσα λες βγάζουν μάτι.
Εκτός βέβαια κι αν πιστεύεις ότι έχεις να κάνεις με παιδάκια και ψώνια που την έχουν δει Ελληναράδες, οπότε ό,τι και να τους σερβίρεις, από τη στιγμή που απαξιώνει το Χριστιανισμό, το κάνουν γαργάρα και είναι έτοιμοι να σε χειροκροτήσουν κιόλας.

Αν δεν κάνω λάθος, σε κάποιο μήνυμά σου είπες ότι είσαι θεολόγος, ποιανής σχολής;;

Φιλικά όπως πάντα

23/08/2005, 13:38:18
arisseirios, join the club....
Πρέπει κι εσύ να υποστείς την επίθεση...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

23/08/2005, 13:57:24
<<arisseirios, join the club....
Πρέπει κι εσύ να υποστείς την επίθεση>>

αρκει να θυμαστε οτι εγω ειμαι ο ενορχησρωτης του κλαμπ

και οτι τα βιβλια τα γραφει ο Schwabe
αφου συμβουλευτει εμενα που ειμαι και διαστρευλοτης της παγκοσμιας ιστοριας

για ατομα που τρωνε αλιωμενο φαι και πινουν αλιωμενο νερο κανουμε πολυ καλη δουλεια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

GDS1Μέλος
23/08/2005, 14:32:12
Ψηλός
"Περιττά και χωρίς νόημα λοιπόν τα όσα γράφεις, με μόνο σκοπό την σπίλωση του Χριστιανισμού"

“Στον Μεσαίωνα επικρατούσε ή άποψη ότι δεν πρέπει να θεραπεύονται οι ασθένειες επειδή οφείλονται στη θέληση τον θεού, στην τιμωρία των ... αμαρτωλών! Στη Γενεύη, ο Καλβίνος πυρπόλησε 14 άτομα πού έπασχαν από πανούκλα. Ή Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε με σιωπή την ιατρική. Από τις αρχές του ΙΒ αιώνα απαγορευόταν στους κληρικούς παρέμβαση για ιατρική βοήθεια. Στον ΙΘ αιώνα η Καθολική Εκκλησία απαγόρευε τους εμβολιασμούς για αντιμετώπιση των επιδημιών. Ισχυριζόταν ότι ο θεός συγχωρεί και σώζει όποιον θέλει! «Ό Θεός δημιούργησε τη φύση με τις επιδημίες, ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στη θεϊκή δημιουργία»! Το 1832 ή επιδημία της χολέρας χαρακτηριζόταν από τον πάπα «θεϊκή τιμωρία»! Ό άνθρωπος πρέπει να υποφέρει για να πληρώνει τις αμαρτίες του.” (Claude Allegre: Dieu face a la science. Paris 1997 σ. 150)

ΑΜΗΝ

Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα

23/08/2005, 14:51:53
GDS1 η απαντηση που θα παρεις θα ειναι η εξης

αυτα τα εκαναν οι καθολικοι οχι εμεις
η κατι τετοιο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

Edited by - gigenis on 23/08/2005 14:52:58

GDS1Μέλος
23/08/2005, 15:30:14
Για να δούμε λίγα στατιστικά στοιχεία:

Καθολικοί 1,042 δις (1042 εκ)
Προτεστάντες 0,505 δισ (505 εκ)
Ορθόδοξοι 0,174 δισ (174 εκ)
Λοιπά 0,149 δισ (149 εκ)
Σύνολο 1,870 δισ (1870 εκ)

Με άλλα λόγια οι κύριοι είναι μόνο το 9,3% της Χριστιανοσύνης δηλαδή ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, και λοιπά μικρά κόμματα όπως οι Οικολόγοι Εναλακτικοί μπουαχαχαχα

Τώρα φυσικά μπορώ να συγκρίνω τα 174 εκ. και με τις άλλες Θρησκείες για να γελάσουμε αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν είμαι τόσο καλώς εγκάθετος

Τέλος πάντων, όταν κάποιος αναφέρεται στον Χριστιανισμό αναφέρεται σε όλες τις αιρέσεις και μορφές που αυτή η Θρησκεία έχει και όχι μόνο στην μειονότητα μια και μοιράζονται το ίδιο ιερό βιβλίο !!!

23/08/2005, 15:55:39
quote:
Ψηλός
"Περιττά και χωρίς νόημα λοιπόν τα όσα γράφεις, με μόνο σκοπό την σπίλωση του Χριστιανισμού"

“Στον Μεσαίωνα επικρατούσε ή άποψη ότι δεν πρέπει να θεραπεύονται οι ασθένειες επειδή οφείλονται στη θέληση τον θεού, στην τιμωρία των ... αμαρτωλών! Στη Γενεύη, ο Καλβίνος πυρπόλησε 14 άτομα πού έπασχαν από πανούκλα. Ή Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε με σιωπή την ιατρική. Από τις αρχές του ΙΒ αιώνα απαγορευόταν στους κληρικούς παρέμβαση για ιατρική βοήθεια. Στον ΙΘ αιώνα η Καθολική Εκκλησία απαγόρευε τους εμβολιασμούς για αντιμετώπιση των επιδημιών. Ισχυριζόταν ότι ο θεός συγχωρεί και σώζει όποιον θέλει! «Ό Θεός δημιούργησε τη φύση με τις επιδημίες, ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει στη θεϊκή δημιουργία»! Το 1832 ή επιδημία της χολέρας χαρακτηριζόταν από τον πάπα «θεϊκή τιμωρία»! Ό άνθρωπος πρέπει να υποφέρει για να πληρώνει τις αμαρτίες του.” (Claude Allegre: Dieu face a la science. Paris 1997 σ. 150)

ΑΜΗΝ

Μάλιστα, και τι θέτε να πείτε με αυτό κύριε;;
Τον γνωρίζετε τον κύριο (Claude Allegre: Dieu face a la science. Paris 1997 σ. 150);;;
Σε ποια ιστορικά κείμενα στηρίζεται αυτός ο Claude;; Αλλά τι μας νοιάζει μωρέ, αφού τσαμπουνά κατά του Χριστιανισμού, φέρτον εδώ και αυτόν, μας κάνει!!

Πόσο γέλασα όμως με τους ισχυρισμούς των δύο καθηγητών πανεπιστημίου, που τους ανέφερε η Όστρια, όταν έλεγαν ότι στο Κολοσσαίο έβαζαν Αγελάδες και κατσίκες, πιστεύω να το διαβάσατε και εσείς;;

Αυτός ο Claude, μήπως είναι σαν και αυτούς που παρουσιάζει ο Λιακόπουλος;

Βρε, βρε!!
Κοίτα να δεις, που αμέσως οι "άθεοι" έτρεξαν να υπερασπιστούν τον φτωχό και αδύναμο arisseirios!!!

Πουλάκια μου, δώσατε αμέσως παρόν, έτσι;;;

Αμ και εμείς οι φανατικοί όμως δεν κάνουμε καλά, άκου εκεί να μην αφήνουμε κανένα φουκαρά "άθεο" που "αντικειμενικά σχολιάζει τα πάντα", και με πλήθος στοιχείων , να κάνει τη δουλειά του και αμέσως του κάνουμε επίθεση!!!

Ντροπή μας, αντί να τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν την πολύπλευρη έρευνά τους , εμείς οι Χριστιανοί στεκόμαστε εμπόδιο και με το φανατισμό μας διαβάλλουμε το έργο των καημένων των παιδιών.

Με κάνετε να αισθάνομαι ένοχος.
Συνεχίστε να αναλύετε διεξοδικά, όπως κάνετε, όλα τα θέματα που αφορούν τους ανθρώπους, και εγώ θα μαλώσω όποιον κακόβουλο και μισαλλόδοξο Χριστιανό θα σας σταθεί εμπόδιο.

Φιλικά όπως πάντα

GDS1Μέλος
23/08/2005, 16:06:14
Ψηλε πάλι για αποτοξίνωση μπήκες....

ΑΝΤΩΝΗΣΝέο Μέλος
14/09/2002, 13:19:04
Στην αναζήτηση απαντήσεων στα διάφορα που μας συμβαίνουν, ρωτάμε, ψάχνουμε συζητάμε, διαβάζουμε. Κάτι που μας συμβαίνει για πρώτη φορά, σε άλλους έχει ήδη συμβεί. Οι εμπειρίες των άλλων μπορούν να μας βοηθήσουν να φτάσουμε πιο γρήγορα στην απάντηση που αναζητούμε. Την σωστή απάντηση στην εσωτερική αναζήτηση πως την αναγνωρίζουμε;

Ποιά η γνώμη σας;

Φιλικά Αντώνης

Darkangel_78Μέλος
14/09/2002, 23:11:00
Καλησπέρα Αντώνη και καλώς μας όρισες!

Η άποψή μου πάνω στην πολύ καλή ερώτηση που έκανες είναι (για μένα τουλάχιστον) απλή: Αν η απάντηση που βρήκες είναι η ΣΩΣΤΗ,τότε ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,στην καρδιά,το μυαλό,τη ψυχή σου ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ.Δεν έχει σημασία αν είναι σύμφωνη με τη λογική ή τις επιθυμίες σου,πιθονότατα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,αλλά ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..
Δεν γνωρίζω γιατί ή πώς γίνεται αυτό,αλλά εμένα μου έχει συμβεί...Δεν γνωρίζω αν είναι διαίσθηση,ένστικτο ή κάτι άλλο...
Θα τα ξαναπούμε!Σε χαιρετώ,ο Σκοτεινός Άγγελος!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

15/09/2002, 01:03:21
Φίλε Αντώνη, καλώς όρισες στη Μεταφυσική μας παρέα.
Το θέμα που ανοίγεις είναι αρκετά πολύπλοκο, τόσο πολύπλοκο όσο και το μυαλό του ανθρώπου!
Πολλά από όσα περικλείεις στα γραφώμενά σου και ακόμα περισότερα απο όσα στριφογυρίζουν στις σκέψεις σου, έχουν να κάνουν με το ΜΥΑΛΟ και την ΛΟΓΙΚΗ.
Μας ζητάς "να σου πούμε" την γνώμη μας, αλλά αυτή τη γνώμη "μας" αυτός που θα την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ είναι ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, άρα θα πρέπει να είναι και ΛΟΓΙΚΗ!
Αν όμως μιλάμε στην ΛΟΓΙΚΗ, θα πρέπει να είμαστε τοποθετημένοι στα ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ και ΟΧΙ στα εσωτερικά και μεταφυσικά, για τον απλό, απλούστατο λόγο ότι η ΛΟΓΙΚΗ όλα αυτά ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ!!!!

Αρα η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, δεν μπορεί ΟΥΤΕ να ερμηνευθεί - αξιολογηθεί αλλά και ΟΥΤΕ να γίνει αποδεχτή απο την ΛΟΓΙΚΗ.
Κατά τη ταπεινή μου άποψη, ο "κριτής" σε αυτό είναι η ΨΥΧΗ του καθενός μας! Αυτή είναι που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και αυτή είναι που ΑΞΙΟΛΟΓΗ τις προσπάθειές μας στην δύσκολη ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ...

Ελπίζω να έδωσα μια απάντηση απο τις τόσες που υπάρχουν για αυτό το θέμα...
Και πάλι καλώς όρισες,

Κέλσος

aenaongrΜέλος
16/09/2002, 19:25:48

Χωρίς ουσιαστικά να διαφωνήσω με τους προηγούμενους, προσεγγίζω το θέμα λίγο διαφορετικά.

Δεν με απασχολεί η σωστή απάντηση, μόνο τα σωστά ερωτήματα.

Π.χ. πως ξέρουμε ότι η αναζήτησή μας είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ; Τι εννοούμε να φθάσουμε ΓΡΗΓΟΡΑ, μας κυνηγάει κανείς; Πως ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι αναγνωρίζουμε; το ξέραμε και πριν; και γιατί το ξεχάσαμε ώστε να το ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ; μήπως το χάσουμε και πάλι; Γιατί ρωτάμε ότι ρωτάμε, ποιό είναι το ΚΙΝΗΤΡΟ μας, αξίζει; Μήπως είναι π.χ. ο ΦΟΒΟΣ; και από που πηγάζει ο φόβος; κλπ κλπ

Αν δεχθούμε κάποια απάντηση ως σωστή τότε εγκλωβιζόμαστε σ' αυτή, παύουμε να ρωτάμε, όχι, πάμε παρακάτω, ρωτώντας ξανά. Χτυπάμε και κανένα φραπέ να μας φύγουν τα νεύρα...

Ανδρέας

16/09/2002, 20:07:11
kelso, στην εσωτερική αναζήτηση δεν υπάρχει λογική. Λειτουργούν άλλα αισθητήρια. Η ΛΟΓΙΚΗ λειτουργεί μόνο στον Παράγοντα ΓΗ γιατί έτσι λειτουργούν οι Μαγνητικές ενέργειες. ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝΤΩΝΗΣΝέο Μέλος
16/09/2002, 20:45:49
Καλησπέρα σέ όλους.
Στην εσωτερική αναζήτηση, περνάς απο διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξης σε απαντήσεις. Προσωπικά, έχω περάσει πολλές εμπειρίες στη ζωή μου. Απο αυτές διδάκτικα πάρα πολλά, όπως πιστεύω και σείς.

Στην αρχή, κάποια γεγονότα που δέν είχαν σχέση με την μέχρι τότε ζωή που έκανα, και που δέν επεδίωξα να συμβούν. Είναι το σημείο που αρχίζεις να διαιρωτάσαι τι γίνεται.

Αρχίζεις να ταξινομείς το κάθε τι, ίσως και βρείς άκρη. Ρωτάς απ΄εδώ, ρωτάς απ΄εκεί, τίποτα. Περνά ο χρόνος, αλλά οι απαντήσεις δέν ικανοποιούν.

Και όλα αυτά δέν μπορείς να τα αγνοήσεις γιατί τα ζείς. Γίνονται μέρος της καθημερινής σου ζωής. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να βρείς τι τα συνδέει με την προηγούμενη γνώση και εμπειρίες της ζωής σου. Γιατί σίγουρα υπάρχει κάποια σύνδεση.

Και πλέον φτάνεις σε ένα σημείο, που ούτε βιβλία, ούτε άνθρωποι, αλλά ούτε η γήινη λογική, μπορούν να σε βοηθήσουν.

Είναι σε αυτό το σημείο που είχα φτάσει πρίν μερικά χρόνια. Ημουνα σε αδιέξοδο. Να τα παρατούσα όλα και να παραδοθώ, ουδέποτε. Δέν είναι του χαρακτήρα μου.

Τότε ήταν που αποφάσισα να ακολουθήσω την διαίσθηση μου.Θρήσκος δέν ήμουνα, αλλά η διαίσθηση μου έλεγε συνεχώς, ρώτα τον ΘΕΟ. Εξάλλου, ήταν η μόνη πηγή που δέν είχα αποταθεί. Όλο το βράδυ δέν έκλεισα μάτι. Ρωτούσα το ένα, ρωτούσα το άλλο, με σεβασμό φυσικά.Λογικό είναι, δέν πήρα καμιά απάντηση αμέσως.

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα μου, άρχισα να τις πέρνω, απο την άλλη ημέρα, πρωϊ-πρωϊ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να σου δώσει απαντήσεις. Μέ μια διαφορά όμως, πρέπει να τις κερδίσεις με την αξία σου. Εδώ είναι που πρέπει να βάλεις την διαίσθηση σου να δουλέψει. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Γιατί αυτά που θα σε οδηγίσουν να βρείς το δρόμο σου, δέν είναι γραμμένα σε βιβλία, αλλά είναι μέσα σου. Τα βιβλία θα σου δώσουν μόνο γνώσεις.

Δέν είναι εύκολος ο δρόμος, αλλά για μένα αποδείχθηκε ο μόνος αληθινός.

Φιλικά Αντώνης

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
16/09/2002, 21:57:15
Παιδιά καλησπέρα σας.

Είναι μεγάλο θέμα η εσωτερική αναζήτηση και πρέπει να έχουμε ανοικτό μυαλό να μπορούμε να τα συνδέσουμε,
πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση μας για μπορέσουμε να ενωθούμε με το υποσυνείδητο μας που είναι όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον εσωτερικό μας κόσμο.
Υποσυνείδητο, διαίσθηση και διόραση όταν τα εμπιστευθούμε είναι η λογική του κάθε ανθρώπου και η ένωση της γνώσης που βρίσκεται τυποποιημένα στα περισσότερα βιβλία.

Κωνσταντίνος

Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά

17/09/2002, 02:09:18
Φίλε Κωσταντίνε, θα σε παρακαλούσα να ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ και την εδώ συζήτηση με απόψεις που ακόμα δε μας έχετε παραθέσει τα ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
θεωρώ απολύτος ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ και ΨΕΥΔΕΣ να παρομοιάζεις ή ακόμα χειρότερα να ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ την χαμηλοδονούμενη ΛΟΓΙΚΗ με τις υψηλοδονούμενες ΔΙΟΡΑΣΗ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ!!!

Η ΟΡΘΗ διατύπωση και χρήση των ΟΡΩΝ της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του ΑΓΝΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ...
Μη μπερδεύεις λοιπόν τους όρους, ή αν θές να κάνεις χρήση τους, κάνε τη τουλάχιστον ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ τα λεγόμενά σου...

Πάντα φίλος και εραστής της ΧΟΧΜΑ που πάνω της υπάρχει ένα ΚΕΤΕΡ . Αλλά για να την ΜΠΙΝΑΧ χρειάζεται η ΧΕΣΕΝΤ για να έχει τη ΓΚΕΒΟΥΡΑΧ .
Η ΤΙΦΕΡΕΘ βρίσκεται παντού και η ΝΕΤΣΑΧ μετατρέπεται σε ΟΝΤ . Η σύνθεση όλων αυτών είναι το ΓΙΕΣΟΝΤ του μεγάλου ΜΑΛΧΟΥΘ του Θεού, ή ορθότερα.... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ....

Το κειμενάκι αυτό το αφιερώνω ΕΙΔΙΚΑ στους δύο ΛΕΥΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ μου απο τη μεγαλόνησο. ΦΑΙΝΟΜΕΙΚΑ θα φαντάζει κάπως "άσχετο" με το θέμα μας εδώ, αλλά μετά απο τα γραφόμενα τους, ιδιαίτερα της Λευκής Κουκουβάγιας, δέν άνταξα στο να μην τους το αφιερώσω....

Φιλικά,

Κέλσος

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
17/09/2002, 14:46:22
Φίλε Κέλσο καλό μεσημέρι.

Κέλσο είσαι ο μοναδικός στα δικά μου κείμενα που δεν έδωσες την δική σου ανθεκτική γνώμη, παρά μόνο θέλεις να κάνεις επίκριση και επιθέσεις στα υπόλοιπα μέλη και μόνο εσύ ότι γράφεις και διαβάζεις είναι σωστά.

Το δεύτερο νομίζω ότι μπορώ να γράφω σε όλο το forum γιατί όπως γράφεις σαν να μου βάζεις περιορισμό και με προστάζει που να γράφω και να μου καθορίζει σε ποιο topic να χρησιμοποιώ .

Κωνσταντίνος.

Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά

17/09/2002, 18:00:10
Όπως ήδη έγραψες φίλε Αντώνη,όλες οι απαντήσεις είναι "μέσα" σου.Εάν ήσουν ή αν δεν ήσουν θρήσκος,εάν έγινες ή αν δεν έγινες,δεν έχει σημασία,ότι σε βοηθάει να αφήνεις τον εαυτό σου να περπατά ελεύθερα στα μονοπάτια της ψυχής σου!