ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

stiv61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
18/01/2011, 23:06:10
γεια . Μια ερωτηση μιλαμε για σεχ εδω??????????

18/01/2011, 23:08:11
quote:

Μπορειτε και να αυτοκτονησετε κατευθειαν. Η κατασταση σας ειναι κατι περισσοτερο απο απελπιστικη.

κοστιζουν πολυ τα εξοδα της κηδειας.... ασε, δεν ειναι εποχες για τετοια

trelantonisΜέλος
18/01/2011, 23:08:43

Ξέρεις τι παρατηρώ όλη αυτή την ώρα?

Ότι με τα ίδια και τα ίδια,
και την βελόνα κολλημένη σε όλα αυτά τα κοσμητικά επίθετα
με τα οποία στολίζεις όλους μας εδώ και ειδικότερα τον Πλάτωνα,
(τρελό κόλλημα έχεις φάει το ξαναλέω)
το κοντέρ γράφει συνέχεια στα μηνύματα.
Σήμερα άνοιξες το λογαριασμό χρήστη και έφτασες κιόλας τα 90 μηνύματα, γράφοντας τα ίδια και τα ίδια.

Αναρωτιέμαι αν αυτό ήθελες να πετύχεις?
Μπράβο, σπουδαίο κατόρθωμα!!!

Αν συνεχίσεις έτσι, σε λίγο καιρό θα τους ξεπεράσεις όλους!
Αντε και εις ανώτερα εύχομαι

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!

18/01/2011, 23:09:03
Φανταστείτε φίλοι, να κατέβω καλοκαίρι με κοτερο...(όχι δικο μου) και να σας καλέσω για Ένα μεταφυσικο...πιοτο!

Πες τε μου, γίνεται πάρτυ χωρίς μπουμπουκα?

18/01/2011, 23:09:30
quote:

Μου αρεσει αυτο το καμμενο πουτανακι η υβρης του Πλατωνα, που χαιρεται που ειναι πουτανακι και για ολο αυτο που προκαλεσε. Μιλαμε ουτε για να σας φτυσει καποιος δεν αξιζετε. Δεν εχετε ιχνος σεβασμου και αξιοπρεπειας και ζητατε σεβασμο για τα σκατα σας.

Τι μπουνιες να παιξουμε μωρη γελοια κοτα; Αμα σε ειχα απο κοντα θα σε εκανα γιο γιο για να παιζω. Φαινεται το ποσο θρασυδειλη κοτα εισαι.

18/01/2011, 23:11:50
[quote]
Φανταστείτε φίλοι, να κατέβω καλοκαίρι με κοτερο...(όχι δικο μου) και να σας καλέσω για Ένα μεταφυσικο...πιοτο!

Πες τε μου, γίνεται πάρτυ χωρίς μπουμπουκα?

---------------------------------------------------
ΠΛΑΤΩΝΑ
Μην τολμησεις και δεν το κανεις αυτο!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

18/01/2011, 23:21:30
για τι PREDATOR του μιλας ετσι!!!!!!!!!! ειναι ευγενικα τα αισθματα τα του απεναντι μας ,μελι το στομα του

18/01/2011, 23:22:16
Και ο βεορ σου λέει,

Κοιτα τώρα που σε μπρογκερνει ο Πλάτωνας τα ελατωματα σου! Κοιτα τα ρε μπουμπουκακι, που τα διαβάζεις και δεν τα καταλαβαίνεις, αποκρυπτοχαμενε της πλάκας!

Τι τα διαβάζεις...η δεν έχεις νου?

Απαλ τα κανείς πάστ και κοπυ, στην ολυμπιακαρα είναι τα μυαλά σου..

Άντε καληνύχτα, όνειρα σου γλυκά, και με τον Πλάτωνα παρεουλα!

18/01/2011, 23:24:33
Σσσσ...εφυγε???

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

18/01/2011, 23:29:20
quote:

Σσσσ...εφυγε???

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

..καληνύχτα σε όλη την παρέα , τελικά σήμερα ήταν η "μέρα του παιδιού"...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
18/01/2011, 23:33:25
Καληνύχτα σε όλους...χεχε άμα φύγει θα μου λυψει...

Στεναχωριεμαι που βάζουμε σε δουλια την Αμαλία, μα αυτο το πόστ ας το αφήσει έτσι...

Που θα παει, θα ξεθυμανει.

trelantonisΜέλος
18/01/2011, 23:40:03

Απο τα καλύτερα που έχω δεί PREDATOR!

387 ?, εμείς θα μαστε υπερπέραν και θα τον ψάχνουν στο χαμόγελο του παππού!!!

Καληνύχτα σε όλους, πάω γιατί έχουν γλαρώσει τα μάτια μου.

Η διαδρομή είναι που φέρνει την ευτυχία, όχι ο προορισμός.
Το καφέ της χαράς, της αγάπης, της ζωής!

19/01/2011, 00:37:17

treptolemusΜέλος
19/01/2011, 01:47:32
@stiv:18/01/2011, 23:06:10
quote:
γεια . Μια ερωτηση μιλαμε για σεχ εδω??????????

Όχι βρε φίλε σε λάθος φορουμ είσαι! Πέρνα μια άλλη στιγμή, δεν υπάρχει
πρόβλημα..Πλάτωνας quote: ...μπουμπουκάκι μου!

many questions, tiring answers

19/01/2011, 05:33:04
@ αθεος:

Από τη 8η σελίδα του παρόντος θέματος και για κάποιες σελίδες ακόμα, επέλεξες να "συμμετάσχεις" στη δυσχερή αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις ακόμα χειρότερες και από αυτές που χρησιμοποίησε ο lupus-troll!!

Βέβαια, το εν λόγω troll δεν αποτελεί μέλος των forums και τα υβριστικά μηνύματά του θα τακτοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο. Τη δική σου τη συμπεριφορά όμως και συγκεκριμένα την ιδιαίτερα χυδαία φρασεολογία που χρησιμοποίησες, πώς μπορείς να τη δικαιολογήσεις ως μέλος που (υποθέτουμε) θέλεις να παραμείνεις και να συμμετάσχεις στις συζητήσεις;
Και μάλιστα, ανάλογη φρασεολογία είχες χρησιμοποιήσει και πριν από 20 μέρες σε άλλο θέμα (Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα - Μύθος). Πιστεύεις ότι η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός troll (που έχουμε συστήσει μάλιστα κατ' επανάληψη να μην τροφοδοτείται) δικαιολογεί μια ανάλογα απαράδεκτη υβριστική απάντηση από μέρους σου;

Επειδή η κατάσταση στο παρόν θέμα έχει ξεφύγει, προφανώς λόγω της πλημμύρας υβριστικών και εμπρηστικών μηνυμάτων από το troll, θα παραμείνουμε σ' αυτήν την σύσταση για την ώρα.
(Η οποία σύσταση βέβαια, ισχύει για οποιαδήποτε άλλη ανάλογη περίπτωση υβριστικής ή χυδαίας απάντησης από μέλος των συζητήσεων, που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας).

19/01/2011, 10:02:04
Πωπω...Χαμός έγινε πάλι...!!

Ελο πες τα!!!!

Αμάν και σεις, τι κάθεστε και ασχολείστε??

Αφού ό,τι και να πείτε μυαλό δε βάζει?

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα όλου αυτού...???

Να γεμίσει ένα θέμα με βρισιές, χυδαιολογίες και τσακωμούς,όλα άσχετα με το τόπικ!!

Έτσι προσβάλλεται και η δουλειά του θεματοθέτη και οι σοβαρές απαντήσεις των μελών και η αναζήτηση κάποιου που δεν είναι μέλος στο φόρουμ μας και πιστεύει ότι εδώ θα βρει απαντήσεις για αυτά που τον απασχολούν..!!

Τι να αποκομίσει κάποιος από αυτό το τόπικ τώρα...??? Έλεος...

19/01/2011, 10:06:49
quote:

Τι μυαλο να βαλω μωρη κοτα;

Εγω το ξεκινησα;

Wise man against Greek farts.

Πλάκα μου κάνεις?? Αφού εσύ ΑΡΧΙΣΕΣ να βρίζεις, ρε παιδάκι μου...!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ το κάνεις αυτό?? Δεν μπορώ να καταλάβω. ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ αν δεν θες!! Κανείς δεν σου είπε να υποταχτείς στις απόψεις των άλλων.

19/01/2011, 10:17:14
Εγώ την άλλη φορά προσπάθησα να συζητήσω μαζί σου και σου είπα μερικές απόψεις μου.

Σου είπα ότι έχεις πολύ ενδιαφέρουσες για πολλούς γνώσεις που θα ήθελαν να μοιραστούν και να συζητήσουν μαζί σου.

Σου είπα ότι όλα τα μέλη που παρεκτρέπονται και δημιουργούν πρόβλημα στις συζητήσεις "τιμωρούνται" ή προειδοποιούνται, όχι μόνο εσύ!Απλώς εσύ έχεις την πιο ΑΚΡΑΙΑ συμπεριφορά.

Σου είπα ότι θα μπορούσες να παραθέτεις τις απόψεις και τις γνώσεις σου χωρίς να απαιτείς να συμφωνήσουν ΟΛΟΙ μαζί σου και χωρίς να βρίζεις και γω δεν ξέρω πώς...

Κάνε ό,τι θες από κει και πέρα...!!

Γεια σου από μένα.

19/01/2011, 10:46:32
το αισχος παει συννεφο πια.... αλοιμονο στους ΑΜΕΑ

Edited by - PREDATOR on 19/01/2011 10:47:11