ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ Η ΟΧΙ;;; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

stiv61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
19/01/2011, 14:15:56
παντως, πολυ "ομορφα" δειχνεις το χριστιανικο σου ηθος...

και εγω ειμαι χριστιανος, αλλα δεν κανω σαν κορακι

19/01/2011, 15:22:52
quote:

@ αθεος:

Από τη 12η σελίδα του παρόντος θέματος και για κάποιες σελίδες ακόμα, επέλεξες να "συμμετάσχεις" στη δυσχερή αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις ακόμα χειρότερες και από αυτές που χρησιμοποίησε ο lupus-troll!!

Βέβαια, το εν λόγω troll δεν αποτελεί μέλος των forums και τα υβριστικά μηνύματά του θα τακτοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο. Τη δική σου τη συμπεριφορά όμως και συγκεκριμένα την ιδιαίτερα χυδαία φρασεολογία που χρησιμοποίησες, πώς μπορείς να τη δικαιολογήσεις ως μέλος που (υποθέτουμε) θέλεις να παραμείνεις και να συμμετάσχεις στις συζητήσεις;
Και μάλιστα, ανάλογη φρασεολογία είχες χρησιμοποιήσει και πριν από 20 μέρες σε άλλο θέμα (Ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα - Μύθος). Πιστεύεις ότι η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός troll (που έχουμε συστήσει μάλιστα κατ' επανάληψη να μην τροφοδοτείται) δικαιολογεί μια ανάλογα απαράδεκτη υβριστική απάντηση από μέρους σου;

Επειδή η κατάσταση στο παρόν θέμα έχει ξεφύγει, προφανώς λόγω της πλημμύρας υβριστικών και εμπρηστικών μηνυμάτων από το troll, θα παραμείνουμε σ' αυτήν την σύσταση για την ώρα.
(Η οποία σύσταση βέβαια, ισχύει για οποιαδήποτε άλλη ανάλογη περίπτωση υβριστικής ή χυδαίας απάντησης από μέλος των συζητήσεων, που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας).

το μόνο που έκανα ήταν να εκθέσω την διαπίστωση μου για το άτομο που ξέρουμε σαν λούπους

άτομα με τέτοια συμπεριφορά είναι γνωστό ότι έχουν βιαστεί και σωματικά και ψυχικά κατά την παιδική και εφηβική τους ηλικία
η συμπεριφορά του ατόμου αυτού αυτό δείχνει, προφανώς ανήκει σε κάποια ομάδα από αυτές που συντηρούν τις παπαδοσελίδες που υπάρχουν και αφού του έγινε έκκληση από τα παπαδοπαίδια που γράφουν εδώ άρχισε να κάνει το τρολλάρισμα του
εγώ το μόνο που έκανα ήταν να του δείξω ότι έχουμε καταλάβει ποιος είναι και τι έχει πάθει, αν λοιπόν αποδεχτεί το πρόβλημα του και πάει σε έναν ψυχολόγο τότε θα μπορέσει να γίνει ένα υγείες μέλος της κοινωνίας, μέχρι τότε θα μισεί τον εαυτό του και θα εκφράζει αυτό το μίσος σε ότι ζωντανό υπάρχει γύρω του

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

19/01/2011, 15:41:02
Tης "Ευγονικής" το ανάγνωσμα...

http://www.parembasis.gr/2007/07_09_13.htm

Μπορούμε να το συζητήσουμε και να αναδειχθεί η εγκυρότητα των όσων αναφέρονται και αυτό για να μην πετάγονται "εύηχες εννοιούλες" χάριν εντυπωσιασμού και με προφανείς σκοπούς και επιδιώξεις...

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, οι ευγονιστές προσπάθησαν να περάσουν νόμους (Νομοθετική Πράξη για τη Μετανάστευση, 1924), που περιόριζαν τη μετανάστευση από «κατώτερες φυλές», στις οποίες περιλαμβάνονταν και οι Νοτιοευρωπαίοι (Ιταλοί και Έλληνες).

"Ευγονική" και αγελαία ψυχολογία...ψυχοπαθολογικής-Ναρκισσιστικής- προελεύσεως...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 19/01/2011 15:48:43

Edited by - Εαρινός on 19/01/2011 15:52:00

Edited by - Εαρινός on 19/01/2011 15:53:11

19/01/2011, 16:42:56
quote:

quote:

Πωπω...Χαμός έγινε πάλι...!!

Ελο πες τα!!!!

Αμάν και σεις, τι κάθεστε και ασχολείστε??

Αφού ό,τι και να πείτε μυαλό δε βάζει?

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα όλου αυτού...???

Να γεμίσει ένα θέμα με βρισιές, χυδαιολογίες και τσακωμούς,όλα άσχετα με το τόπικ!!

Έτσι προσβάλλεται και η δουλειά του θεματοθέτη και οι σοβαρές απαντήσεις των μελών και η αναζήτηση κάποιου που δεν είναι μέλος στο φόρουμ μας και πιστεύει ότι εδώ θα βρει απαντήσεις για αυτά που τον απασχολούν..!!

Τι να αποκομίσει κάποιος από αυτό το τόπικ τώρα...??? Έλεος...

Μα αλληγορικα γραφουμε και εμεις!
Ολες οι σελιδες τιγκα στην αλληγορια ειναι!
Αν δε βγαζεις νοημα εσυ δεν ειναι δικη μας ευθυνη!
Ειναι η διαφορα επιπεδου που γραφει και ο κηφεας!
Δεν εχουν βαλει και ανελκυστηρα και που να ανεβοκατεβαινεις!

Εντάξει,ρε Geostat!! Αν θεωρείς ότι η διαφορά του επιπέδου έγκειται στο ότι εγώ δεν θέλω να @#!!@@!*! τα θέματα με υβριστικά ποστ και γι αυτό τον λόγο δεν βγάζω νόημα, τότε το καλύτερο είναι να μη συμμετάσχω καθόλου για να μην "ανέβω" επίπεδο.

19/01/2011, 18:34:03
quote:
ΠΛΑΤΩΝΑΣ:
Οι έλληνες απο τον καιρο που χριστιανεψαν, αποβλακωθηκσν.

Μία από τις μεγαλύτερες βλακείες που έχει ειπωθεί ποτέ!

Τέσπα........το επίπεδο στο εν λόγω φόρουμ, έχει κατέβει επικίνδυνα.
Θα περίμενα από τους διαχειριστές να κλειδώσουν τουλάχιστον το θέμα.

Εάν συνεχίσει ως έχει η κατάσταση και επεκταθεί μάλιστα και στα άλλα θέματα, τουλάχιστον εγώ θα αποχωρίσω από το φόρουμ γιατί πλέον αρχίζει η δυσοσμία να μην αντέχεται.
Ελπίζω να βρεθεί τρόπος και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 19/01/2011 18:34:30

19/01/2011, 18:45:44
quote:
Τέσπα........το επίπεδο στο εν λόγω φόρουμ, έχει κατέβει επικίνδυνα.
Θα περίμενα από τους διαχειριστές να κλειδώσουν τουλάχιστον το θέμα.

Εάν συνεχίσει ως έχει η κατάσταση και επεκταθεί μάλιστα και στα άλλα θέματα, τουλάχιστον εγώ θα αποχωρίσω από το φόρουμ γιατί πλέον αρχίζει η δυσοσμία να μην αντέχεται.
Ελπίζω να βρεθεί τρόπος και να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

δεν έπιασε η βοήθεια που σας έστειλαν οι χριστιανοπατέρες σας (λούπους)
και αρχίζετε την άτακτη υποχώρηση

“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

19/01/2011, 19:00:49
Oμιλείτε ΜΟΝΟΝ Χριστιανικά για να ανέβει το επίπεδο του φόρουμ , κάθε τι διαφορετικό το υποβιβάζει εντελώς...κάτι σαν το επίπεδο του Μεσαίωνα , με τις μάγισσες και τους επιληπτικούς-δαιμονισμένους...που εξαγνίζοντο είτε δια μέσου της καύσεως -τους- ή του εξορκισμού τους...

Ε!!! Ρε τι πάθαμε , πόσο εύκολα ξεχνούν ορισμένοι-ορισμένοι...
Άντε λοιπόν ξανά πίσω ... ΣΤΟΝ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ...

19/01/2011, 19:06:06
Δεν μπορουμε Εαρινε

Εχουν κρυψει την χρονομηχανη στο Ορος για παρτη τους!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

19/01/2011, 19:15:52
quote:

Δεν μπορουμε Εαρινε

Εχουν κρυψει την χρονομηχανη στο Ορος για παρτη τους!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

Αλληγορικά πάντα ε???

19/01/2011, 19:26:31
Αλληγορικα παντα...βεβαια.

Ηρθε παλι ο Βρωμοχρυσοστομος,για μαραθωνιο.
Ας του παραχωρησουμε την σελιδα!

Ευκαιρια να δειξουμε ποση δυναμη εχουμε στο... ρετιρε !!

Μην τον ταιζουμε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Σουρης.

drumx13Μέλος
21/10/2003, 19:46:15
Οταν λεμε οτι θελουμε να χτισουμε τον ναο και ο καθενας πρεπει να συνησφερει κανοντας τον εαυτο του λειο και χρισιμο στην οικοδομη ενουμε:
Οτι ο ναος που υπαρχει δεν μας ικανοποιει...
Οτι αυτος ο Ναος θα ανακαινησθει....
Οτι Θα φτιαξουμε εναν καινουργιο απο το μηδεν...

Και η Αλαγη που προυποθετει αυτη η πραξη? Ολες αυτες οι πραξεις....η Βια που θα παραχθει απο αυτην την πραξη ?
Καθως καθε αλαγη εχει χαμενους και κερδισμενους κρυβει μεσα της μια μορφη Βιας.
Αραγε ειναι αυτο το σχεδιο?
Η παρατηρηση της φυσης των πραγματων οδηγει στην παραγωγη Βιας?
Η φυση ειναι Βια?
Το περιβαλον ειναι εχθρικο για την ζωη?
Προσπαθεια χτισηματος και οικοδομισης του Ναου δεν ειναι μια προσπαθεια διαμορφωσεως του περιβαλοντος σε μια ποιο φιλικη κατασταση-εκδοση?
Αραγε αυτο ειναι το σχεδιο.

Χαλαρα και ωριμα να εξετασουμε αυτο το θεμα ....για να μην εκτραπει.

Δεχομεθα και απαντησης μεσω email για chat και κουβεντουλα επι αποδειξεως της ιδιοτητας του οικοδομου (καρτα ανεργιας, ενσημα, ΙΚΑ, κλπ κλπ)

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

21/10/2003, 23:02:41
Θα τριτώσει το κακό...

Το βλέπω να'ρχεται...

"Τάδε έφη Avallon"
drumx13Μέλος
22/10/2003, 10:38:09
Καλημερα avallon...

Δεν νομιζω, κοπελια να εχει την ιδια τυχη με τα προηγουμενα και βρικολακιασει ενα παρελθον που δεν μας τιμα ιδιαιτερα.
anyway στην περιπτωση μας ο Τιτλος δεν ειναι "πιασαρικος".

Αληθεια ομως γιατι δεν λες απλα την γνωμη σου ...? να προσπαθησουμε...
και απο λουκετα ο.... αυτος -που -το -ονομα -του- δεν -πρεπει- να- ειπωθει- εχει καμποσα.

harmoniaΜέλος
22/10/2003, 14:17:04
φίλε μου Drumx δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεις την λείανση του εαυτού μας ή βελτίωση ή όπως αλλιώς θέλεις πες το, όπως και τη βελτίωση της κοινωνίας με τη βία. Κάτι άλλο θέλεις να πεις και δεν το εκδηλώνεις Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει όπου μπαίνει η βία καταργούνται τα πάντα Και επειδή όλα είναι αλληλένδετα στον κόσμο μας η βία έχει επίδραση σε γενικότερο επιπεδο

Οταν κόβεις ένα λουλούδι πληγώνεις ένα αστέρι

Οταν λες ότι θα φτειάξουμε κάτι καινούργιο από το μηδέν πάλι δεν συμφωνώ Τίποτα δεν χάνεται απλά μεταβάλλεται
Οσο για το περιβάλλον δεν είναι εχθρικό απλά έχει τους νόμους του τους οποίους εμείς δεν σεβόμαστε Η σύγχρονη κοινωνία που βασίζεται στη μηχανιστική άποψη του κόσμου είναι αυτή που δημιουργεί τη βία
Αν δεχθούμε τη δυναμική αλληλουχία που υπάρχει στο σύμπαν θα αλλάξει και η συμπεριφορά μας και ως προς τη φύση και τους συνανθρώπους μας

Σκέψου αυτή την άποψη:

Μελετώντας τη φύση παρατηρώντας τα φαινόμενα, κατερχόμενοι στο βάθος της συνειδήσεως και εναρμονίζοντας τους εαυτούς μας προς τον παγκόσμιο ρυθμό

αλλά και αυτή:

Ο Ανθρωπος ακολουθεί τους νόμους της γης
η Γη ακολουθεί τους νόμους του ουρανού
ο Ουρανός ακολουθεί τους νόμους του ταό
Το Ταό ακολουθεί τους νόμους της αυθύπαρκτης φύσης του

Προπάντων ειρήνη, όχι βία
αρμονία

elpidaΜέλος
22/10/2003, 14:36:10
Μήπως αναφέρεστε στο πόνο που προέρχεται από την λείανση του εαυτού μας?
Κάτι νομίζω αναμενόμενο. Όταν προσπαθούμε να λειάνουμε κάτι η «επέμβαση» αυτή προξενεί πόνο, έτσι λοιπόν και εμείς βιώνοντας πράγματα που θα μας βοηθήσουν στην καλυτέρευση του εαυτού μας ο πόνος θα είναι αναπόφευκτος.
Μακρύς ο δρόμος, όχι εύκολος και τα εμπόδια πολλά…

OannesΜέλος
22/10/2003, 15:52:20
Επειδή όλοι καταλαβαινόμαστε τί θέλει να πει ο ποιητής (βλ. συγγραφέας του topic) κι επειδή εκφράστηκαν - και δικαιολογημένα - ανησυχίες σχετικά με το ...τρίτωμα του κακού, έχω να πω οτι στο χέρι όλων μας είναι να παραδειγματιστούμε απο τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα υπάρξουν και εδώ διαφορετικές απόψεις, αλλά αυτό δεν είναι μεμπτό. Εν πάση περιπτώση στο θέμα μας τώρα...

Εχουμε, λοιπόν, αυτόν (τον εαυτό μας) που απο άμορφος και ακατέργαστος, λαξεύεται και λειαίνεται. Η διαδικασία αυτή είναι μια μακρά πορεία και αρκετά απίμοχθη. Μια διαδρομή με δοκιμασίες, απογοητεύσεις, παρεκκλίσεις και κάποιες φορές και οπισθοδρομίσεις. Αυτή η διαδρομή είναι ένας διμέτωπος αγώνας. Η προσπάθεια ξεκινάει με την οικοδόμηση του Ναού της Σοφίας, της Ισχύος και του Κάλλους. Την οικοδόμηση του Ναού της Αρετής, εντός μας. Στη συνέχεια μαζί με άλλους θα επιδιώξουμε την ανέγερση του Ναού εκείνου που είναι η πρόοδος και εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Εκεί, όμως για να «δέσουν» οι κυβικοί λίθοι χρειάζεται ένα βασικό συστατικό: Το κονίαμα, που δεν είναι άλλο απο την Αγάπη.
Αφού λοιπόν 1. βελτιώσουμε τον εαυτό μας και 2. δουλέψουμε πάνω στην Ανέλιξη της Ανθρωπότητας, τότε και μόνο τότε μπορούμε να πάμε στο 3. που είναι η φάση που ίσως δούμε κάποιες ακτίνες...

Χαίρομαι όλως ιδιαιτέρως για το topic αυτό. Θα τα λέμε συχνά...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
drumx13Μέλος
22/10/2003, 16:52:30
Ευχαριστω κατ αρχην για την συμετοχη και ειμαι σιγουρος οτι αν αποφυγουμε καποιες λεξεις κλειδια θα αποφυγουμε και παρεισακτους-ασχετους....
Ας εμβαθυνουμε σε φιλοσοφικα ζητηματα και οχι σε εμφανισιακα και τυπικα.
Φιλη harmonia κατα την αποψη μου η βια ειναι ουσιαστικα οποιδοιποτε αλαγη.
Οτιδοιποτε σε βγαζει απο την ρουτινα και την σιγουρια της ζωης που εχεις -εχω -εχουμε φτιαξει.
Η τρυκιμιωδης θαλασσα ειναι βια ,το ηφαιστιο που εκρυγνεται ειναι βια, ο σεισμος ειναι βια, ο αερας ειναι βια η γεννηση, ειναι βια ο θανατος ειναι βια...
Η λειανση της πετρας οπως λεει και η ελπιδα ειναι αλαγη και αρα παραγει βια ή μαλον δεν γινεται χωρις βια .
Το ανακατεμα της λασπης ειναι βια, το στησιμο και το χτισιμο ειναι βια...,
και ολα αυτα για ενα project που δεν ρωτησαμε κανεναν αν το γουσταρει....

Παρακατω .....
Αν υποθεσουμε οτι ο Ναος ειναι ενα καινουργιος κοσμος Καλοσυνης, ευσπαχνιας, ελεημοσυνης, σοφιας, και καλους.
Με χιλια καλα και ολες τις αγνες προθεσεις ....παρολα αυτα ειναι ενας νεος κοσμος ειναι μια αλαγη ειναι βια.
Θα υπαρχουν χαμενοι θα υπαρχουν νικητες απο την αλαγη και το ξαναμοιρασμα της τραπουλας Σε καθε περιπτωση ειτε μιλουμε για ενα νεο Ναο ειτε μιλουμε για ανακαινιση του παλιου ειτε μιλουμε για κατεδαφιση του παλιου.
Ολα αυτα ειναι βια.

Το περιβαλον ειναι εχθρικο για την ζωη.
Η απαντηση μου ειναι απεριφραστα ΝΑΙ.
Κανενα εμβιο ον δεν μπορει να ζησει μονο του χωρις βοηθεια στην αρχη της ζωης του, για την ακριβεια η ζωη ειναι μια νικη επανω στο περιβαλον.
Παρατηρω ενα χορταρακι που μαχεται με τους ομοιους του για μια θεση στο ηλιο, λιγο νερο, και μια χουφτα χωμα.
Ενα ακρως ανταγωνιστικο περιβαλον σε μια φυση που απο τυχη ζει οντας κολοφαρδο που δεν το βρηκε το μερμυγκι οταν ηταν σπορος, και που καποιο ρευμα αερα το παρεσειρε στο μερος οπου φυτρωσε.

Η παρατηρηση λοιπον της φυσης με οδηγει στην σκεψη οτι η φυση ειναι βια και η ενοια "οικοδομηση του Ναου" που κρυβει μεσα της την βια με οδηγει σε συμπερασματα οτι μεταφορικα και συμβολικα μιλοντας ενουμε μια προσπαθεια διαμορφωσης του περιβαλοντος.
Ετσι μου βγαινει ετσι το λεω...
Για να συμπληρωσω οτι ο ηγητωρ ειναι αυτος που -μεταξυ αλλων- θελει ή προσαθει να διαμωρφωσει ενα περιβαλον ποιο φιλικο....για της επιδιωξεις του

Μηπως αυτο ειναι που ψαχνουμε και αλλα βεβαιως -βαιβεως.... ή μηπως ταξιδευω σε σκοτεινα μονοματια.

οποτε αυτο που εγραψα παραπανω:

quote:
και ολα αυτα για ενα project που δεν ρωτησαμε κανεναν αν το γουσταρει....

συμπηρωνεται και απαντιεται ως εξεις:
ποιον στα αληθεια μπορουμε να ρωτησουμε για το project αφου εκ θεσεως θα υποστει την αλαγη και θα ειναι ενα απο τα "θυματα"

Τελος παντων η οικοδομη δεν ειναι για ολους.

Φιλε Oannes
αυτο που λες

quote:
Την οικοδόμηση του Ναού της Αρετής, εντός μας. Στη συνέχεια μαζί με άλλους θα επιδιώξουμε την ανέγερση του Ναού εκείνου που είναι η πρόοδος και εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Εκεί, όμως για να «δέσουν» οι κυβικοί λίθοι χρειάζεται ένα βασικό συστατικό: Το κονίαμα, που δεν είναι άλλο απο την Αγάπη.
Αφού λοιπόν 1. βελτιώσουμε τον εαυτό μας και 2. δουλέψουμε πάνω στην Ανέλιξη της Ανθρωπότητας, τότε και μόνο τότε μπορούμε να πάμε στο 3. που είναι η φάση που ίσως δούμε κάποιες ακτίνες...

τι ειναι... ειναι οδηγιες χρησεως.... συνταγη μαγειρικης ή δογμα....

Χιουμορ κανω και συγχωρα με..... αλλα ετσι μου φανηκε
ας παμε πισω απο τις λεξεις αδερφε μου.

OannesΜέλος
24/10/2003, 15:42:49
Φίλτατε drumx13 είχες δίκιο όταν έλεγες στο ξεκίνημα του topic πως...

quote:
ο Τιτλος δεν ειναι "πιασαρικος".

Δυστυχώς ούτε καν γι αυτούς που θα έπρεπε να το πιάσουν στον αέρα...

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
drumx13Μέλος
25/10/2003, 00:07:12
Η αληθεια ειναι οτι δεν τσακονωμαστε αρκετα και δεν εχουμε πολλες ασχετες απαντησεις του στυλ εχω ακουσει...μπλα μπλα ή ημουν μεσα και γνωριζω μπλα μπλα και οπως φαινεται στο εσωτερικα τα "πιασαρικα" θεματα ειναι το ΕΘΝΙΚΟΙ VS ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,.....Ε κλπ κλπ .
Αλλα μην παραπονιομαστε αδερφε μου εμεις το ζητησαμε αλωστε..... ετσι δεν ειναι?

Παμε λοιπον....
γιατι εγω ψαχνω τωρα τον λογο που υπαρχουν ολα αυτα τα παραπανω παρατηροντας την φυση και αν θεωρησουμε οτι οντως υπαρχει μια φιλοσοφια και δεν ειναι μανδυας και φορεμα, ουτε λυκος μεταμφιεσμενος σε προβατο....
Θα ηθελα να την ανακαλυψω ή μαλλον να την επεξεργαστω. Αν παλι βρω στο τελος οτι ειναι-ειμαι λυκος.... πολυ το χαιρομαι γιατι ετσι ειναι η ζωη....
που στο κατω κατω οποιος πει οτι ειναι τιμια και δικαια ειναι ψευτης.

Αλωστε ολα εχουν γραφτει, υπαρχουν γραμενα στα βιβλια, καθε ειδους, τοσες φορες στο παρελθον που μπορουμε να πουμε οτι οποιος δεν διαβαζει ειναι αξιος της μοιρας του.

Το θεμα ειναι αν τα κατανοει... και ενω ειναι ολα τοσο απλα....

harmoniaΜέλος
25/10/2003, 02:02:54
Δεν ξέρω τί σε βασανίζει φίλε μου drumx εγώ πάντως πιστεύω σ'αυτή τη φιλοσοφία Αν θέλεις γίνε πιο συγκεκριμένος για να καταλάβω