ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Asteri tou Vorra30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
16/05/2005, 21:39:48
quote:
"Μπορω να κάνω όσες ερωτήσεις θέλω και να απαντήσεις σε όλες ? Ε? Φα-ντα-στι-κε εξωγήινεεε? Ε?" ναι , αυτό και μετα στο καπάκι θα έβγαζα το παγωτάκι της σχετικης διαφημισης , γιατι μαλλον το γλείψιμο δεν πιανει διαγαλαξιακα...αλλα ποτε δεν ξερεις!!

χαχαχα ΚΑΛΟ!!!

Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot

nikol26Νέο Μέλος
17/05/2005, 09:41:52
Θα το ρώταγα ποιες οι προθέσεις τους ως προς την ανθρωπότητα...φιλικές ή
τι?
undeafetedΜέλος
17/05/2005, 22:01:07
το βρηκα.θα τον ρωταγα πες μου τι υπαρχει μεσα στον κεφαλι σου.ετσι θα μου ελεγε ολα οσα ηξερε.

dark banishing

Ydroxoos25Μέλος
17/05/2005, 22:55:13
quote:
το βρηκα.θα τον ρωταγα πες μου τι υπαρχει μεσα στον κεφαλι σου.ετσι θα μου ελεγε ολα οσα ηξερε.

Ρε παιδιά... δεν είναι σπαζοκεφαλιά για το πώς να τον κάνουμε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις!! Λέτε να είμαστε πιό έξυπνοι από αυτόν/αυτήν;

Και μιας και το έθιξα, μπορεί να ήταν και γυναίκα. Άλλωστε οι γυναίκες όσο περνάει ο καιρός συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες. Επομένως λογικό θα ήταν σε χιλιάδες χρόνια εξέλιξης οι γυναίκες εκεί να έχουν ακόμα περισσότερες θέσεις. Αν ακολουθούν και το δρόμο των δικών μας εδώ, τότε μάλλον θα κυβερνούν εκεί για τα καλά...

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"

GDS1Μέλος
18/05/2005, 16:11:17
Στην περίπτωση που ήταν γυναίκα θα ήταν καταπληκτικό... θα έλεγα

Ψιτ Μανούλι είσαι να πάμε για κανένα ψαρεματάκι απόψε και ότι θέλει ασ προκύψει (και πάντα εχέμυθα);

ixwrΜέλος
18/05/2005, 20:13:10
tha rotousa an ston yperekseligmeno politismo tous....to souvlaki to trone me kremmidi???
Deepest_EmotionΝέο Μέλος
22/05/2005, 19:04:39
Χαιρετώ τα πλήθη. Πολύ έξυπνο θεματάκι. Επειδή έχω διαβάσει και ακούσει πολλά θα τον ρωτούσα με ποιους συνωμοτεί εδώ στη γη και τι σκοπό έχει αυτή η συνωμοσία. Δεν ξέρω αν ειναι καλή η ερώτηση, αυτή μου ερχεται πρώτη στο μυαλό. Γενικά το θέμα για τα ufo και aliens μου αρεσει και μέχρι πρίν ένα χρόνο περίπου πίστευα ότι ναι μεν υπάρχουν και απλά επισκέπτονται τη γη, ερευνούν και μαθαινουν για τη γη και τίποτε αλλο.Αλλά έτυχε να διαβάσω ένα βιβλίο το οποίο λέγεται η αλήθεια για τα ufo και τις εξωγήινες συνωμοσίες και με έβαλε λίγο στο κλίμα. Για το τι εστί alien και γενικά για το θέμα. Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα με το θέμα της συνωμοσίας και θαύμασα πολύ έναν τύπο που είχε πολύ θάρρος. Δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε, λέγεται Bill Cooper.Αλλά δυστυχώς τον σκότωσαν για το θάρρος που έδειξε.
Καλήτερα να σταματήσω εδώ όμως γιατί μάλλον αλλάζω τη ροή του θέματος και μπορεί να υπάρχει ήδη θέμα γι αυτό που προανάφερα και να μην το ξέρω.

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

GDS1Μέλος
23/05/2005, 16:55:38
Αυτόν εννοείς;

"A Short Biography

William Cooper was reared in an Air Force family. As a child he lived in many different countries, graduating from Yamato High School in Japan. Since he has traveled through or lived in many different foreign countries Mr. Cooper has a world view much different than most Americans.

William served with the Strategic Air Command, United States Air Force. He held a secret clearance working on B-52 bombers, KC-135 refueling aircraft, and Minuteman missiles. William received his Honorable Discharge from the United States Air Force in 1965.

William joined the United States Navy fulfilling a dream previously frustrated by chronic motion sickness. He served aboard the submarine USS Tiru (SS-416), USS Tombigbee (AOG-11), Naval Support Activity Danang RVN, Naval Security and Intelligence Camp Carter RVN, Danang Harbor Patrol RVN, Dong Ha River Security Group RVN, USS Charles Berry (DE-1035), Headquarters Commander in Chief Pacific Fleet, USS Oriskany (CVA-34).

Cooper was a member of the Office of Naval Security and Intelligence serving as a Harbor and River Patrol Boat Captain at Danang and the Dong Ha River Security Group, Cua Viet, Republic of Vietnam. William Cooper was awarded several medals for his leadership and heroism during combat including two with "V" for Valor.

He served on the Intelligence Briefing Team for the Commander In Chief of the Pacific Fleet. William was the Petty Officer of the Watch and designated KL-47 SPECAT operator in the CINCPACFLT Command Center at Makalapa Hawaii. There he held a Top Secret, Q, SI, security clearance.

William Cooper achieved the rank of First Class Petty Officer, QM1, E-6 after only 8 years of Naval service, a difficult task in any branch of the United States military. William Cooper received an Honorable Discharge from the United States Navy on December 11, 1975.

William attended Long Beach City College where he picked up an Associate of Science Degree in Photography. He founded the Absolute Image Studio and Gallery of Fine Art Photography in Long Beach, California.

William held the position of Executive Director of Adelphi Business College, Pacific Coast Technical Institute, and National Technical College. Mr. Cooper was the National Marketing Coordinator for National Education and Software.

He produced several documentaries covering subjects such as the Kennedy assassination and secret black projects that have built flying disk shaped craft. William is an internationally acclaimed radio personality broadcasting the Hour Of The Time on WBCQ worldwide short-wave 7.415 MHz from 10 PM until 11 PM Eastern Standard Time (0300 to 0400 UTC) Monday through Thursday nights.

William Cooper is the author of Behold A Pale Horse. The book has become the best selling underground book of all time. It is read and promoted by word of mouth by People of all races, religions, and nationalities.

Mr. Cooper is a world class lecturer, one of the few other than superstars, monarchs, and Popes who have appeared at Wembly in London. William Cooper has lectured for 10 years in every State.

William Cooper, Trustee, has founded for Harvest Trust, the CAJI News Service, VERITAS national full size newspaper, The Intelligence Service, Harvest Publications, and has helped over 700 low power FM affiliate stations get equipped and on the air... including the station he manages as Trustee for the Independence Foundation Trust, 101.1 FM Eagar, Arizona, broadcasting to 7,000 people.

Under his leadership Harvest Trust ventured into the publishing trade. The first book under the Harvest Trust imprint was Oklahoma City: Day One by Michele Marie Moore... the definitive classic on the Oklahoma City bombing of the Alfred P. Murrah Federal Building on April 19, 1995.

Shortly after the bombing of the Alfred P. Murrah federal building Rush Limbaugh read a White House memo on the air during his broadcast which named William Cooper, "...the most dangerous radio host in America". Mr. Cooper considers William Clinton's pronouncement the greatest compliment that he has ever received.

William Cooper's FBI file, promulgated by the investigation required by his security clearances while in military service, was one of those unlawfully in possession of the White House in what has become known as, "Filegate". Shortly after this discovery President Clinton ordered all federal agencies to begin investigation, persecution, and prosecution of Mr. Cooper to shut him up.

After years of filing FOIA requests and researching the IRS William Cooper brought suit against the IRS in Federal District Court in Phoenix Arizona to force the IRS to produce proof of jurisdiction and delegation of authority which the IRS was unable to do. To short circuit Mr. Cooper's attempt to reveal the true nature of the criminal IRS, and to carry out the orders of the White House, the agency lied to a Grand Jury, not allowing William Cooper to testify, and secured indictments against Mr. Cooper and his wife Annie. This ploy successfully stopped Mr. Cooper from continuing his suit against the criminal IRS for fear of being arrested.

In 1998 VERITAS and Harvest Publications was sold to Hallmark Creative Corporation along with the copyright and all rights to all written material produced or ever to be produced by William Cooper including Behold A Pale Horse and Oklahoma City: Day one. Hallmark Creative Corporation has contracted to insure this material is always available to the public.

William Cooper continues to champion the cause of Truth and Freedom for all Peoples of all races, religions, and places of ancestral origin. William is Native American, English, Scotch, and Irish. He lives in Arizona. Formerly with his beautiful Chinese wife Annie, daughters, Dorothy (Pooh), little Allyson and their dogs, Sugarbear, and Crusher. In March of 1999 William Sent his family out of the United States for their security. He now lives and works alone with his two dogs, one rooster, and one chicken.

Update : Bill was killed by the Apache County Sherrifs Department during a raid on his home in November of 2001. He is now buried on a hill in Eagar, Arizona. "

Deepest_EmotionΝέο Μέλος
24/05/2005, 02:08:23
Φίλε GDS1 μάλλον λέμε τον ίδιο.Τώρα με μπερδέυει λίγο το William γιατι έχω διαβάσει για William Cooper σε διαφορετικό βιβλίο.Τέλος πάντων σου γράφω μερικές πληροφορίες για τον Cooper που λέω.
ο Bill Cooper ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε τα μεγάλα μυστικά. Ήταν πρώιν αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών του Ναυτικού υων Η.ΠΑ. και έπειτα ερασιτέχνης UFOλόγος, ομιλητής, συνομοσιολόγος και αντιστασιακός ακτιβιστής. Ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε στη φόρα΄το θέμα με τη Majestic-12. Αν το ξέρεις. Αυτά σου τα φράφω απο το βιβλίο σε περίπτωση που δεν θυμάμαι κάτι και σου δώσω λάθος πληροφορία. Ο Cooper είχε πέσει πάνω σε κάποια υπερ-απόρητα έγγραφα που μιλούσαν για τη Majestic-12, έχοντας το ρόλο να ενημερώνει για απόρητες αναφορές και αναλύσεις τους ανωτέρους αξιωματικούς. Σκοντάφτοντας λοιπόν πάνω σε μια ολόκληρη αντισυνταγματική συνομωσία, αηδίασε και τα παράτησε.Έπειτα άρχισε σταδιακά να τα αποκαλύπτει όλα,ενώ ταυτόχρονα άρχισε να ασχολείται με τα UFO και την αντίστοιχη συνομωσιολογία ερεθισμένος από τα πράγματα που είχε ανακαλύψει.Δηλαδή είχε ανακαλύψει τη λέσχη εκείνη που είχε σχηματιστεί για να συνεργαστεί με τους εξωγήινους. Να μη στα πολυλογώ, τα έβγαλε όλα στη φόρα κάνοντας πειρατικούς σταθμούς τους οποίους αλλαζε συνεχώς τη συχνότητα για να μη τον βρίσκουν. Αν έχεις δει την ταινία ζουν ανάμεσά μας, στην αρχή περίπου της ταινίας περιλαμβάνονται μονόλογοι του Cooper, συγγεκριμένα όταν δείχνει κάποιους που βλέπουν τηλεόραση και μπαίνει άλλο κανάλι ανάμεσα.
Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γεναίος γιατι ήξερε ότι με αυτό που έκανε που θα κατέληγε κι όμως δεν έκανε πίσω.Δολοφονήθηκε από σερίφηδες στην Αριζόνα.Είχαν ένταλμα και καλά για φοροδιαφυγή και επειδή ο Cooper είχε βίαιο περελθόν με την αστυνομία και ήξεραν ότι έχει όπλα στο σπίτι του, μεταμφιέστηκαν σε αλήτες που καταπατούν την περιουσία του για να τον κάνουν να βγει έξω. Έτσι ο Cooper αμύνθηκε, πυροβόλισε και οι αστυνόμοι τον σκότωσαν.Η αστυνομία είπε ότι αντέδρασε έτσι επειδή ο Cooper είχε αφήσει ένα μήνυμα στο site του:"Οποιαδήποτε προσπάθεια απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να εκτελεστούν τα παράνομα και κατασκευασμένα εντάλματα συλλήψεώς της, θα συναντήσει οπλισμένη αντίσταση.Οποιοδήποτε άτομο επιχειρήσει να απαγάγει τα παιδιά μας,και στην προσπάθειά του να ανακαλυφθεί, θα πυροβοληθεί."
Ο Bill Cooper δολοφονήθηκε κάτω από πολύ παράξενες συνθήκες έξω απο το σπίτι του στην Αριζόνα στις 6 Νοεμβρίου 2001.

Το site είναι www.billcoopermemorial.com προσπάθησα να μπω αλλά δεν υπηρχε site.

Αυτός είναι ο Cooper που λέω λοιπόν. Ελπίζω να μη σε κούρασα με τα πολλά.

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

Deepest_EmotionΝέο Μέλος
24/05/2005, 02:25:46
Φίλε GDS1. Συγνώμη που μάλλον σε κούρασα κάνοντας σε να διαβάσεις αυτά που σου έγραψα. Πρέπει τελικά να μιλάμε για τον ίδιο γιατι τώρα που έψαξα καλήτερα στο βιβλίο είδα ότι έχει το κανονικό του όνομα.Milton William Cooper.Μπερδεύτηκα γιατί στο δεύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει για τον William Cooper δεν ανέφερε πουθενά για το όνομα Bill. Και είχε σχεδόν αυτά που μου γράφεις εσύ. Τέλος πάντων αν σε μπέρδεψα και εσένα ζητώ συγνώμη.Πάντως αν δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο σου συνιστώ να το κάνεις. Επίσης το βιβλίο Ιπτάμενοι δίσκοι του Leonard H. Stringfield.Είναι πολύ ωραίο και περιέχει πολλά περιστατικά απαγωγών και συναντήσεις ανθρώπων με aliens.

catΜέλος
24/05/2005, 03:47:53
MMMMMMMMM μια απορια εχω μόνο ....

Θα ρώταγα αν εχουν coca cola και κει !!!!!!!!!!!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

MADDOGΝέο Μέλος
24/05/2005, 06:40:18
βρε βρε πως και απο τα λημερια μας καλωςτονε και ας αργησες λιγο
GDS1Μέλος
24/05/2005, 10:25:49
Deepest_Emotion:
"Συγνώμη που μάλλον σε κούρασα κάνοντας σε να διαβάσεις αυτά που σου έγραψα."

Το διάβασμα Φίλε Deepest_Emotion δεν είναι ποτέ κούραση. Σε ευχαριστώ πάντως.

liviaΜέλος
24/05/2005, 10:56:29
quote:

Εγω θα του ελεγα
"Μπορω να κάνω όσες ερωτήσεις θέλω και να απαντήσεις σε όλες ? Ε? Φα-ντα-στι-κε εξωγήινεεε? Ε?"
Ad astra per Aspera

Χα χα χα χα ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι δύσκολο το μονοπάτι

01Νέο Μέλος
25/05/2005, 02:17:43
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 42 ??

Curiosity killed the cat.
And the knowledge that was gained from it gave her 7 lives

25/05/2005, 12:06:17

quote:

01

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 42 ??

γιατι ωτοστοπιστα μου, αποκαλυπτεις το Μυστικο του Συμπαντος?

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

AthinaisΝέο Μέλος
25/05/2005, 12:34:07
ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ!
indian28Νέο Μέλος
25/05/2005, 13:15:46
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?
ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ?ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ "ΑΥΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ?
ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.
GDS1Μέλος
25/05/2005, 15:59:39
Δηλαδή θα ήταν πεθαμένος ALIEN;;; Πολύ μπροστά αυτοί οι εξωγήινοι
Oxygen_girlΜέλος
25/05/2005, 18:08:33
Εγώ πάλι, θα ρώταγα το εξής:

"Τι μουσική ακούτε στον πλανήτη σου??? Εσείς έχετε Χατζηγιάννη???"

-----------------------
"I have no master. I am CHAOS!"