ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παρερμηνείες ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
07/01/2016, 02:42:45
Carmel

Μάλιστα. Κατάλαβες την παπαριά, κι έκανες edit, να μας πεις πως η πηγή σου είναι το παγκοσμίως γνωστό κι επιστημονικά αναγνωρισμένο http://www.portaaurea.gr :

quote:
Ακολουθούν οι πηγές της portaaurea μόνο από τη διάσωση των Αρχαίων Ελληνικών συγγραμμάτων.

Μάλλον δεν πρόκειται να σοβαρευτείς. Τελικά. Το πάμε για τσίρκο?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

07/01/2016, 02:45:55
http://www.portaaurea.gr/istoria_meletes/byzgram.htm

Carmel, είσαι ο ιδιοκτήτης της σελίδας αυτής;

CarmelΜέλος
07/01/2016, 02:54:04
quote:

http://www.portaaurea.gr/istoria_meletes/byzgram.htm

Carmel, είσαι ο ιδιοκτήτης της σελίδας αυτής;

Προφανώς και όχι.

07/01/2016, 02:55:54
Heretic

Είσαι κι εσύ της δουλειάς, και ξέρεις πως είναι εύκολο να βρει κάποιος την ιδιοκτησία του portaaurea.gr. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Ο Carmel παραθέτει συνεχώς αποσπάσματα από ένα domain, το οποίο δεν αναφέρει από μόνο του ταυτότητα και στοιχεία επικοινωνίας. Βαράει στον ρούκουνα δηλαδή. Από όλους τους υπόλοιπους όμως ζητάει αποδείξεις κι αξιόπιστα links. Όταν του παρατίθενται δε, κάνει την κουκουβάγια. Τόσο απλά.

Ρε Carmel, πόσο γουστάρεις το ξεφτίλισμα? Τσίρκο?

CarmelΜέλος
07/01/2016, 03:04:51
quote:

Από όλους τους υπόλοιπους όμως ζητάει αποδείξεις κι αξιόπιστα links. Όταν δεν του παρατίθενται, κάνει την κουκουβάγια. Τόσο απλά.

fixed!

07/01/2016, 03:04:58
Οχι Carmel, δεν είναι προφανές. Γιατί εγώ που δεν είμαι της φιλοσοφικής, δεν μπορώ να κρίνω την βαρύτητα αυτών που πραθέτει η αγαπημένη σου σελίδα. Και επειδή δεν πρόκειται για κείμενα γνωστών διανοητών, αλλά για απόψεις αγνώστων, καλό είναι να παραθέτεις τα δικά σου στοιχεία.

07/01/2016, 03:05:30
Carmel

Πέρα από τα όποια links σου έχω παραθέσει, τα οποία ήταν πράγματι σοβαρά, όταν σου σέρβιρα την ερμηνεία του 'Απολογητή' από Μπαμπινιώτη, επεξεργάστηκα αυτούσιο το snapshot από το original pdf. Δεν το έκανα επειδή μου περισσεύει ο χρόνος και η καύλα. Το έκανα για λόγους τάξης και αυθεντικότητας.

Αν σκεφτείς τα παραπάνω, η γενική σου συμπεριφορά είναι για τα πανηγύρια. Ότι νά'ναι, όπως νά'ναι, όπου νά'ναι. Κοίτα μόνο, μην αρχίσεις να μας λες πως έχεις πτυχία και διδακτορικά κλπ. Τσίρκο?

07/01/2016, 03:08:34
quote:
Carmel
quote:
DSM
Από όλους τους υπόλοιπους όμως ζητάει αποδείξεις κι αξιόπιστα links. Όταν δεν του παρατίθενται, κάνει την κουκουβάγια. Τόσο απλά.

fixed!

Εγώ το έχω καταλάβει πως είσαι high. Με τί ακριβώς φιξάρεσαι δεν γνωρίζω...

07/01/2016, 03:21:02
Προς ΟΟΔΕ και συναφή ευαγή ιδρύματα.

Ρε μάγκες, στείλτε κανέναν σοβαρό ρωμαίο. Κατανοώ την κρίση, το γενικό χάλι που μας περιβάλλει, τη μιζέρια κλπ. Δεν βοηθάτε όμως. Δεν βοηθάτε. Μόνο χάπατα σας έμειναν? Εφεδρείες μηδέν?

07/01/2016, 03:33:23
Carmel. Μέλος από 22/12/2015.

Ακόμα και τα μαρούλια κρατάνε περισσότερο...

07/01/2016, 12:11:09

07/01/2016, 21:47:30
Καρμελίτο

Είσαι για ένα γύρο ακόμη? 'Αργησες σήμερα!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/01/2016, 19:51:29
Φίλε Carmel θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι αυτά τα 3 άτομα(heretic, dsm, νικόμαχος) είναι μπάστακες των φόρουμ και ψάχνουμε ασταμάτητα για θύματα να γεμίζουν τις ώρες τους.

Θα συνεχίσουν να σε γελοιοποιούν ασταμάτητα όπως κάνανε με εμένα, την panpam και τον χριστιανό ορθόδοξο. Η μόνη λύση είναι να σταματάς να τους απαντάς και να μην διαβάζεις τί λένε.

Όταν διαπιστώσουν ότι δεν τους διαβάζεις, τότε θα τσατιστούν, θα βαρεθούν να γράφουν βρισιές και θα πάνε σε άλλο θέμα.

Μετά από αυτό λογικά θα μου απαντήσουν, αλλά εγώ δεν θα διαβάσω τί θα πουν, γιατί

1) δεν με ενδιαφέρει
2) έτσι θα ξεκουμπιστούν

Αν θέλω να βρω μήνυμά σου θα πατήσω απλά f3-εύρεση και θα γράψω το όνομά σου.

Από εκεί και πέρα λέγε ότι θες και ότι άποψη κατεβάζεις είναι σεβαστή. Δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς λάτρης. Πιστεύεις σε τέρατα, βρυκόλακες, σε τρίγωνους πλανήτες, μην κωλώσεις να πεις τί πιστεύεις,ούτε να προσπαθήσεις να το παρουσιάσεις ότι έχει και την έγκριση κάποιου επιστήμονα με πτυχίο..

Αν θες μπορείς να συζητήσεις με άτομα που αγαπάνε τους μύθους και τις θρησκείες, και δεν είναι εδώ για να τις γελοιοποιούν.

Θα ήθελα να μιλήσω για τα ιπτάμενα άρματα του Θεού/των Θεών. Σε ενδιαφέρει;

08/01/2016, 20:01:16
Καλώς τον Julius Caesar

Από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα...!!!

Μην μας διαβάζεις, εμείς θα σε διαβάζουμε.
Ο Ντιεσεμιξ έχει εφεύρει καινούργιο λιθάρι και χρειαζόμαστε ένα κεφάλι Ρωμαίου να το δοκιμάσουμε.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/01/2016, 20:32:16
quote:

Από εκεί και πέρα λέγε ότι θες και ότι άποψη κατεβάζεις είναι σεβαστή. Δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς λάτρης. Πιστεύεις σε τέρατα, βρυκόλακες, σε τρίγωνους πλανήτες, μην κωλώσεις να πεις τί πιστεύεις,ούτε να προσπαθήσεις να το παρουσιάσεις ότι έχει και την έγκριση κάποιου επιστήμονα με πτυχίο..
Αν θες μπορείς να συζητήσεις με άτομα που αγαπάνε τους μύθους και τις θρησκείες, και δεν είναι εδώ για να τις γελοιοποιούν.
Θα ήθελα να μιλήσω για τα ιπτάμενα άρματα του Θεού/των Θεών. Σε ενδιαφέρει;

Εμ, αυτό σου κάνουμε εμείς κι εσύ το τσαμένο παρεξηγιέσαι. Ο Χριστος Ελ, killuminati, Διονυσιος Σκυλοσοφος, Ιουλιος Καισαρας, τρολ-xxx ψηφίστηκε ο αγραμματότερος και παρανοϊκότερος του 2015, πιθανόν all time classic, έχει πάρει πτυχία από δω μέσα για να γεμίσει κρεμάζοντας τα το μέγα Σινικό τοίχος, έχει καταφέρει μέχρι και να παρεξηγηθεί ο Ιταλίξ μαζί του, έχει αποτελέσει έμπνευση για απίστευτες λεξιπλασίες απο τον Ντιεσεμίξ, έχει σταματήσει να τον βρίζει ακόμα και ο Νικομαχίξ, τον έχουν στολίσει φυσικά όλοι, έχω συνεισφέρει κι εγώ τα μάλα με ότι προσβολές ήξερα... αλλά… «ο Δανιήλ στον λάκκο των λεόντων». Αφού λοιπόν απέτυχαν όλες οι γλώσσες, όλες οι διάλεκτοι, οι νοηματικές και η τηλεπάθεια, μένει η newspeak του μακαρίτη του Οργουελ. Επειδή φτιάχτηκε για "τρίβλακες", για να αρχίσω να την χρησιμοποιώ, νομίζω πως αυτή ίσως να είναι αποτελεσματική. Ξεκινάω λοιπόν το αποψινό στόλισμα με αυτήν.

Τρίβλαξ πάρε χαζόΒιβλο & τράβα παρεακάνε Καρμελίτο κυριέλεησον παρέα. Μπάστακες esoterica φόλαβροχή, μπούφλες μπαμ-μπαμ, γαβ-γαβ & πυ-πυ-πύραυλος καλοχόμπι ολημέρα.

08/01/2016, 20:44:09
quote:
Χρίστος Ελ

Κι εγώ αγαπάω το κοκορέτσι, αλλά δεν κάνω τόσο σαματά...

08/01/2016, 21:30:33
Εγω παντως τασομαι υπερ των παιδακιων με τα γουβαδακια!!!!

08/01/2016, 21:35:42
Σεμινάριο ιστορίας αφιερωμένο εξαιρετικά στον Καρμελίτο, προκειμένου να διευρύνη τις ιστορικές του γνώσεις, σχετικά με τις καταστροφές και τις λεηλασίες των ελληνικών ναών από τους ομοδόξους του.

5.16 Περὶ τῆς ἐν Ἀλεξανδρείᾳ καθαιρέσεως τῶν εἰδωλικῶν ναῶν καὶ τῆς διὰ ταῦτα συμβουλῆς Ἑλλήνων καὶ Χριστιανῶν. Κατὰ δὲ τὸν χρόνον τόνδε καὶ ἐν τῇ Ἀλεξανδρείᾳ τοιοῦτο πάθος ἐγένετο. Τῇ τοῦ ἐπισκόπου Θεοφίλου σπουδῇ βασιλέως ἐκέλευε πρόσταγμα λύεσθαι τοὺς ἐν Ἀλεξανδρείᾳ τῶν Ἑλλήνων ναοὺς, καὶ τοῦτο γίνεσθαι τῇ Θεοφίλου φροντίδι. Ταύτης τῆς ἐξουσίας δραξάμενος ὁ Θεόφιλος, παντοῖος ἐγένετο καθυβρίσαι τὰ τῶν Ἑλλήνων μυστήρια· καὶ ἀνακαθαίρει μὲν τὸ Μιθρεῖον, καταστρέφει δὲ τὸ Σαραπεῖον. Καὶ τὰ μὲν τοῦ Μιθρείου φονικὰ μυστήρια δημόσια ἐπόμπευε· τὰ δὲ τοῦ Σαράπιδος καὶ τῶν ἄλλων γέλωτος ἐδείκνυ μεστὰ, τοὺς φαλλοὺς φέρεσθαι κελεύσας διὰ μέσης τῆς ἀγορᾶς. Ταῦτα οὕτω γενόμενα ὁρῶντες οἱ κατὰ τὴν Ἀλεξάνδρειαν Ἕλληνες, καὶ μάλιστα οἱ φιλοσοφεῖν ἐπαγγελλόμενοι, τὴν λύπην οὐκ ἤνεγκαν· ἀλλὰ τοῖς πάλαι δραματουργηθεῖσι προσέθηκαν μείζονα. Μιᾷ γὰρ ὁρμῇ ἔκ τινος συνθήματος κατὰ τῶν Χριστιανῶν χωρήσαντες πάντα φόνον εἰργάζοντο· ἠμύνοντο δὲ καὶ οἱ Χριστιανοὶ, καὶ πᾶν κακὸν ἐπηκολούθει κακῷ· ἕως τε τοσούτου ἐξετάθη ἡ μάχη, ἕως οὗ κόρος τῶν φόνων τὸ γινόμενον ἔπαυσεν. Ἀπώλοντο γὰρ ἐν τῇ συμβολῇ τῶν μὲν Ἑλλήνων ὀλίγοι, τῶν δὲ Χριστιανῶν σφόδρα πολλοί· οἱ δὲ τραυματίαι ἐξ ἑκατέρου μέρους ἦσαν ἀναρίθμητοι. Φόβος ἐκ τῶν γεγονότων εἶχε τοὺς Ἑλληνίζοντας δεδοικότας τὴν τοῦ βασιλέως ὀργήν. Πράξαντες γὰρ ἃ ἐδόκει αὐτοῖς, καὶ ταῖς μιαιφονίαις τὸν θυμὸν ἀποσβέσαντες, ἄλλος ἀλλαχῆ κατεκρύπτοντο· πολλοὶ δὲ καὶ ἐκ τῆς Ἀλεξανδρείας ἔφυγον κατὰ τὰς πόλεις μεριζόμενοι. Ὧν ἦσαν οἱ δύο γραμματικοὶ, Ἑλλάδιος καὶ Ἀμμώνιος, παρ' οἷς ἐγὼ κομιδῆ νέος ὢν ἐν τῇ Κωνσταντινουπόλει ἐφοίτησα. Ἑλλάδιος μὲν οὖν ἱερεὺς τοῦ Διὸς εἶναι ἐλέγετο· Ἀμμώνιος δὲ πιθήκου. Οὕτω δὴ τοῦ κακοῦ κατασταλέντος, συνελαμβάνοντο τῷ Θεοφίλῳ πρὸς τὴν κατάλυσιν τῶν ναῶν ὅ τε τῆς Ἀλεξανδρείας ἔπαρχος καὶ ὁ ἡγούμενος τοῦ στρατιωτικοῦ τάγματος. Τὰ μὲν οὖν ἱερὰ κατεστρέφετο· τὰ δὲ ἀγάλματα τῶν θεῶν μετεχωνεύετο εἰς λεβήτια, καὶ εἰς ἑτέρας χρείας τῆς Ἀλεξανδρέων ἐκκλησίας, τοῦ βασιλέως χαρισαμένου τοὺς θεοὺς εἰς δαπανήματα τῶν πτωχῶν. Πάντας οὖν τοὺς θεοὺς συντρίψας ὁ Θεόφιλος, ἓν ἄγαλμα τοῦδε τοῦ θεοῦ ἀχώνευτον τηρεῖσθαι κελεύσας, δημοσίᾳ προέστησεν· «ἵνα,» φησὶ, «χρόνου προϊόντος μὴ ἀρνήσωνται οἱ Ἕλληνες τοιούτους προσκεκυνηκέναι θεούς.» (Σωκράτους Σχολαστικού "Εκκλησιαστική Ιστορία")

*

08/01/2016, 21:37:12
quote:

Εγω παντως τασομαι υπερ των παιδακιων με τα γουβαδακια!!!!

Εσύ πρόσεχε τις παραλίες με τα βράχια.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/01/2016, 21:38:19
Heretic

Επεσα από την καρέκλα.Πολύ γέλιο λέμε.Εχεις κέφια απόψε!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.