ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- "Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? Νο2" - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ91 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
wendigoΜέλος
09/12/2005, 20:29:12
Χρόνια εμπειρίας με τις οπές...
Να περνάς από πάνω -τεχνιέντως! Να πέφτεις μέσα ενίοτε...
Να κοιτάς καθώς πλησιάζουν, το μηδέν, το άπειρον, το όμικρον.
Δε με ξεγελούν εύκολα πια.
Τις λεπτές διαφορές τις ξεχωρίζω.
Τις δέχομαι, σχεδόν τις εκτιμώ.
Τις μικρές διαφορές που μπορεί να σημαίνουν μεγαλύτερες.
Ή μπορεί και τίποτα.
Είδα, όμως, ένα σκίτσο που είχα καιρό να δω.
Λίγο από μια γκλάβα: δυο μάτια, μισή μύτη.
Ήταν όμορφα που ξανά'δα αυτό το σκιτσάκι!
Από τη μακρινή Κούβα, λέει...
Καλό δρόμο, φίλε.

No Method, No Guru, No Teacher

mariha2912Μέλος
23/05/2004, 11:37:37
ΦΙΛΕ Labolas Glasya
ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.

CyBeR_JiMΜέλος
23/05/2004, 16:09:09
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ TOPIC ΜΟΥ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4028

-------------------------

CyBeR_JiM iZ BaCk !!!

Edited by - CyBeR_JiM on 23/05/2004 16:31:25

24/05/2004, 03:03:09
CyBeR_JiM:
"ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ..."

Πολύ σωστά ομιλείς αγαπητέ CyBeR_JiM!

Το έχουμε επισημάνει κι εμείς, το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και στα Forums... ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αυτή, εδώ και καιρό στα "μετόπισθεν".

Περίμενε μόνον να γίνουν κάποια άλλα πράγματα(κάποια είναι και ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ για το κοντινό μας χρονικό διάστημα!!) που έχουν μία σαφή προτεραιότητα, να πάρουμε κι εμείς "μία ανάσα" και θα δεις/δούμε τα Forums... αγνώριστα! Ίδια ακριβώς δηλαδή(στην ουσία τους), παρολαυτά διαφορετικά(;;;)

(Θα απαντήσω και στο Θέμα Συζήτησης που παραπέμπεις με κάποιες προτάσεις για την βοήθεια των αγαπητών μας Φίλων/Μελών...)

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

ΧρήστοςΜέλος
24/05/2004, 07:53:53
Καλησπέρα και απο μένα

Εφόσον το θέμα αυτό δεν έχει σχέση με τα θέματα οποία πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία, μήπως μια αλλαγή κατηγορίας αυτού του θέματος θα ήταν μια καλή ιδέα;

24/05/2004, 09:27:33

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΓΙΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

ΡΕ ΦΙΛΕ Labolas ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΥΓΕ.
ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ??
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.
ΤΕΣΠΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΙΣΟΠΛΑΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

-sonap-Μέλος
24/05/2004, 10:45:54
Βρε επαναστατη Labolas Glasya,αφου κανεις που κανεις τον κοπο να θιξεις καποιο θεμα ή καλυτερα πρόβλημα...καντο πιο αναλυτικα!Πες κατι παραπανω..ετσι οπως πετας μια κουβεντα και μετα εξαφανιζεσαι δεν καταφερνεις τιποτα και σε θαβουν πριν το καταλαβεις!Αντε παλικαρι μου,στηριξε τη θεση σου,αξιζει τον κοπο

Ant-miΜέλος
24/05/2004, 13:03:37
Καλημέρα. Έχω παραξενευτεί με το πόσο επιτυχυμένο μπορεί να κάνει κάποιος το θέμα του. Ο Labolas Glasya άφησε μια κατηγορία στο
-=ΠΑΡΑΞΕΝΟ=- πριν από αρκετές μέρες και δεν το ξαναεπισκέφτηκε ποτέ. Εμείς λοιπόν το κάναμε όλες αυτές τις μέρες ένα από τα 5-6 πιο καυτά θέματα του forum απαντώντας στις κατηγορίες του, κάτι που απ'ότι βλέπω τελικά είναι μάλλον ανώφελο αφού δεν προβλέπεται να ξαναμπει ποτε για να διαβάσει τα δικά μας posts. Απλά ήθελε να πει κάτι, το είπε κι έφυγε, δεν ήθελε διάλογο.

Αν ο φίλος μας είχε εκφραστεί με πιο διακριτικό τρόπο χωρίς να προσβάλλει τα μέλη του forum θα ζητούσα απλά μια αλλαγή κατηγορίας στο θέμα. Έτσι όπως το έθεσε όμως θα πρότεινα κλείδωμα αν όχι διαγραφή.

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

oneiric1Μέλος
24/05/2004, 16:02:48
Το μήνυμα αυτό απευθύνεται μόνο στους φίλους συμμετέχοντες στο θέμα αυτό και όχι στον δημιουργό του.

«ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ν’ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ Μ’ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ 3-4 ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ/ΓΕΛOΙΟΤΗΤΕΣ?

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ»!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

25/05/2004, 11:05:57
quote:
Τουλαχιστον το Αχ_Λαδότυρο ειναι αξιοπρεπεστερο.*

H μήπως να "αναβαθμίζαμε" το θεματάκι του μεταφέροντάς το στο αχλαδότυρο που τόσο πολύ εκτιμά την αξία του???

"Τάδε έφη Avallon"
ΨΥΧΗΜέλος
27/05/2004, 13:15:16
quote:

Εμενα πάντως σε ολη αυτη την ιστορια κατι δεν μου παει καλα.

Η προσωπικη μου άποψη είναι, οτι οταν καποιοι χαιρουν άκρας απροσβλητότητας εκ του μηδενός, οτι κάτι άλλο κρύβεται πισω απ όλα αυτά τα προβλητα.

Καταρχήν θέλω να εκφράσω τις αμφιβολίες μου ως προς καποιες φωτογραφίες που τις τραβά ο όποιος επισκέπτης του σπηλαίου που βρέθηκε τυχαία εκει. Και τη μια δείχνουν νεράιδες, την άλλη ΟΥΦΟ και την άλλη αρχαίους με γεννειάδες. Αποφασίστε επιτέλους ΤΙ κατοικεί στο σπήλαιο και κόψτε του το αντιστοιχο παράβολο, τιμολόγιο ή νοίκι.

Το επιχείρημα "ο γνωστός του φίλου μου που είναι σπηλαιολόγος ή ανώτερος στρατιωτικός" και όλα τα μυσικά του κράτους τα ξέρουν 15χρονα με εκνευρίζει αφάνταστα.

Αν υπάρχει κατι, υπάρχει για όλους. Άν το δείχνει η ο φακός του κινητου, τότα αν παω με εξοπλισμό θα το δώ σίγουρα. Αν το βλέπει μόνο ο Α ή ο Β που τράβηκε τυχαίες φωτο και τις είδε σπίτι του και βρήκε απο φάτσες μέχρι και την υπάλληλο της τοπικής εφορίας του σ¨αυτές, μάλλον έχει πρόβλημα εκσπερμάτωσης.

Πιστεύω ακράδαντα, οτι καμμία απ τις οντότητες που κατοικούν στα σπήλαια Νατβάλη και Σια ΟΕ δεν χρειάζετονται να γνωστοποιήσουν την ύπαρξη τους μέσω ατόμων που δεν έχουν δική τους ζωή.

Πολύ σύμπτωση βλέπω και εξειδικεύεσεις, χωρίς καμία τεκμηρίωση και απόδειξη.

Άν εβγαζα και ανακάλυπτα σε μια τυχαία φωτογραφία την όποια οντώτητα, θα φρόντιζα να είχα μια πιο συστηματική αντιμετώπιση του θέματος, π.χ. συστηματική έρευνα.

Πήγα, τράβηξα με το κινητό μου την νεραίδα να κάνει σεξ με δύο άλλες, απέσυρα την φωτό γιατί την σχολίαζουν... ε΄οχι, δεν ξερω βρε παιδιά, πολύ 15χρονο με φαντασία και διάθεση αυτοπροβολής του φωτογραφου/ αποκλειστικου αντιπροσώπου της νεράιδας βλέπω εδω !

Τα ίδια και με τις υπογειες στοες. Ακομα και η δικια μου πολυκατοικία της σειράς έχει υπόγεια στοά κάτω απ την Αθήνα. 15 ολόκληρα μέτρα !!!!Και ας λέει με πεισμα ο διαχειριστής οτι είναι η πόρτα για το καλοριφέρ.

Μπα, μέλος κάποιας μυστικής οργανωσης θα είναι ! Μπορεί να κάνει και λατρείες εκει μέσα.... Όλο με κάποιο υποδεκάμετρο τον βλέπω να μπαίνει...

Λετε να ανακαψε το μυθικο κωλοβυθομετρο που εψαχνε και η ορεινη μεραρχια των Ναζι μες στις σπηλιές ?????
Και για να μείνει μυστικό σε ακρα μυστική στρατιωτική αποστολή, χαράυαν και τα σύμολα της ορεινής μεραχίας σε μια τρυπα που χωράνε ισα ισα 2-3 ?????

Τι να πω πια ????

Υπαρχει και καμια αληθεια μεσα σε ολα αυτα τα ψεμματα ???????????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΟ ΚΙΑ ΑΥΤΟ
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ( ΟΛΑ ? )
ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ

ΠΕΣ ΤΑ ΤΣΕΛΟ!!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

peppitaΝέο Μέλος
27/05/2004, 13:54:49
Καλημέρα σας!Είμαι κι εγώ καινούρια οπότε δεν μου πολυπέφτει λόγος αλλα παρακολουθώ τις συζητήσεις περίπου κανα χρόνο και δεν εχω βρεί σχεδόν τίποτα που να με κάνει να απορήσω για τη χρησιμότητα αυτού forum...Θα συμφωνήσω με τον/την φιλο/η ant-mi οτι δεν είναι αναγκη να συνεχιστεί η συγγραφή σ'αυτό το θέμα εφόσον ο Labolas Glasya το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να παραθέσει την αποψή του και να αποχωρήσει αρα γράφουμε ολοι μας τσάμπα αφου το μονο που κάνουμε είναι να προσφέρουμε την ικανοποίηση στον Labolas Glasya να ασχολούμαστε με το θέμα του...
Αυτα...

Κατερίνα

ZoZe3hpΜέλος
27/05/2004, 17:52:01
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!!! ΝΑ ΠΑΣ ΟΛΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖοΖε3hp

CYBERMASTERΜέλος
28/05/2004, 00:55:46
ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ZoZe3hp ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΡΟΥΜΕ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

04/06/2004, 00:38:36
quote:

quote:

Εμενα πάντως σε ολη αυτη την ιστορια κατι δεν μου παει καλα.

Η προσωπικη μου άποψη είναι, οτι οταν καποιοι χαιρουν άκρας απροσβλητότητας εκ του μηδενός, οτι κάτι άλλο κρύβεται πισω απ όλα αυτά τα προβλητα......
Υπαρχει και καμια αληθεια μεσα σε ολα αυτα τα ψεμματα ???????????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΟ ΚΙΑ ΑΥΤΟ
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ( ΟΛΑ ? )
ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ

ΠΕΣ ΤΑ ΤΣΕΛΟ!!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ

...και εμένα μου αρέσεις, επειδή όταν καλείσαι να δόσεις απαντήσεις, ξεσπάς σε γέλια.

Είναι πάρα πολύ καλό, διότι μέσα στην ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργεί το γέλιο σου, δεν χρειάζεται να προβληματιστείς και πολύ με αυτά που διαβάζεις.

Επειδή το γέλιο είανι μεταδοτικό, σε πληροφορώ οτι αντίστοιχα γελάω με το απροβλημάτιστο της απάντησής σου. Δείχνει κατι τις....

Πάντως, όχι και τίποτα το αξιόλογο.

Φιλάκια.

Vril

Labolas GlasyaΜέλος
04/06/2004, 23:16:00
Σας Ευχαριστω. Σας Ευχαριστω μεσα από την καρδια μου που κρατάτε το θεμα μου ψηλά. Ισως έτσι γινει κατανοητό το πόσο άχρηστο είναι αυτό το ΠΑΡΑΞΕΝΟ στον Εσωτερισμό. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

Ant-miΜέλος
05/06/2004, 05:41:45
quote:

Σας Ευχαριστω. Σας Ευχαριστω μεσα από την καρδια μου που κρατάτε το θεμα μου ψηλά. Ισως έτσι γινει κατανοητό το πόσο άχρηστο είναι αυτό το ΠΑΡΑΞΕΝΟ στον Εσωτερισμό. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG

Μιλάμε για πολλά ναρκωτικά...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

TonyWZRDΜέλος
12/06/2004, 13:53:44
αληθεια τι εχει γινει ο labolas glasya εχω να τον δω πολυ καιρο να γραφει, τι θα κανουμε χωρις την καταστροφολογια του? και χωρις τα επαναστατικου υφος μηνυματα του?

psa3ebresΝέο Μέλος
13/06/2004, 09:50:41
Loipon apla ithela na paratirisw ta e3is.
H entiposi pou mou dimiourgithike apo to proto kiolas thema pou diabasa (epesa diana tha elega kata kapio tropo) einai pos mia merida (megali h mikri den mporw na krinw me asfalia) ton xristwn aytou tou forum, enw xrisimopoioun le3eis kai ekfraseis opos "filika", "me ektimisi", "kaloproereta", "file mou kosta", "Agapite file dimitri", "polu agapimene file Manoli" kai paei legontas, me to paramikro einai etimoi na arpaxtoun!! Kai meta 3exname kai tis filies kai tis agapes kai tin "aperioristi ektimisi" pou trefei o enas gia ton allon! To enoxlitiko einai oti den arpazonte epidi kapio post einai ibristiko h prosblitiko alla epidi tha doune kapion (isos kaystiko) antilogo! Kai meta tha arxisei o diagonismos tou pios tha kataferei na ironeythei ton allon perisotero kai pio proklitika xoris (pros theou) na bgei apo ta oria.

Gia na kanw enan paralirismo kai sto sigkekrimeno thema, tha ithela na apeythino mia erotisi se olous (kai tha parakalesw na min me piasete apo ta moutra) kai na rotisw: Estw loipon, oti o tropos pou ethese to thema o Labolas Glasya, den ixe na prosferei kati to epikodomitiko. Dio selides post me orgi kai ironia apo olous tous opadous tou "epikodomitikou" ti epikodomitiko prosferei? Sto katw katw tis grafis, nai men simfono me ti logiki tou "Ama den to pisteyeis min asxolise kai min mas enoxleis kai emas" alla apo tin alli an den sas endiaferei kai esas i apopsi kapiou giati mpenete sti diadikasia na asxolithite kai den adiaforite opos oi idioi protinete? Mipos merikoi exoume ore3i gia kayga, etsi gia na goustaroume? En teli na kaltali3w sto oti ean kapios exei antiriseis gia kapio zitima, to sosto einai na to sizitisei me aftous pou exoun tis antithetes apopseis. Ego gia paradigma ean thelw na dokimasw ta pisteyw mou se themata parafisikwn fenomenon (pou den pisteyw) tha erthw na to sizitisw me esas. Mpas kai mou dosete na katalabw kati pou apo monos mou den exw kataferei na katalabw. To na to sizitisw me omoideates mou den apotelei proklisi giati 3eroume oloi ek ton proteron pia tha einai i katali3i. Sinepos ean blepete kapion na exei diaforetiki apopsi kai thelete na kanete kati gia ayto, min kolate sto pithanon proklitiko ufos.. alla epi tis ousias na prospathisete na tou ala3ete gnomi. Mporei na min ta kataferete me ton sigkekrimeno alla uparxoun kai alloi pou diabazoun ta post kai mporei na exoun tis idies apopseis me ayton pou diafonei. Ean pali kapios den anexete diafonies as isigithei na mpei oros stin isodo tou forum oti "Opios diafonei me ayta pou anaferonte sto forum den exei thesi sto forum". Kai kata epektasi "Ean sas piasoume na diafonite h paratirithei kati analogo sti diathesi sas, tha fate podi anef proidopoihsews!"

Sigkekrimena se sena Labolas Glasya tha protina tin epomeni fora pou tha exeis diathesi na thi3eis ti sobarotita kai tin egkirotita aytwn pou anaferonte sto forum, na theseis tin apopsi sou me tetio tropo oste na sikonei dialogo. To na bgeneis kai na les genika kai aorista oti en oligis ola ayta pou legonte edo mesa einai geliotites den prosferei tipota kai einai fisiko epakoloutho (an kai anousio) oti tha se kra3oun.

TonyWZRDΜέλος
13/06/2004, 10:07:53
Φιλε ψαξε βρες ο labolas glasya οπως θα εχεις καταλαβει ειναι πολυ αγαπημενος εδω μεσα, πολλοι εδω μεσα εχουν αποψεις(ισως μερικοι και δογματικες) για καποια θεματα ετσι οταν βρισκουν ενα ισχυρο αντιλογο λογικο ειναι να υπαρχει καποιος εκνευρισμος, αλλα εγω πιστευω οτι με λιγο ταμπεραμεντο και αντιλογο οπου να ειναι καλα δομημενος γινεται πιο ενδιαφερουσα μια συζητηση, και εξαλλου ειναι καλο να υπαρχει και το αλλο στρατοπεδο για να σε κραταει σε ετοιμοτητα.

χωρις το κακο δεν θα υπηρχε καλο(χωρις τον παρατηρητη δεν υπαρχει φαινομενο)