ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εωσφοριστής30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/08/2016, 17:32:37
Ναι φίλε μου, όπως τα λες.
Όποιος σου φέρει αντίλογο, είναι υβριστής.

Οπότε σε ό,τι λες, εμείς να λέμε πάντα "ναι έχεις δίκιο" για να μας βάλεις καλό βαθμό διαγωγής.

Τίποτε άλλο θέλεις?

31/08/2016, 23:05:41

Το Ισλαμικό κράτος απαγορεύει κάθε αναφορά στη θεωρία της εξέλιξης.
Εκπαιδευτική «μεταρρύθμιση» από το Ισλαμικό Κράτος. Νέα σχολική ύλη που απαγορεύει κάθε αναφορά στη θεωρία της εξέλιξης επέβαλε το Ισλαμικό Κράτος στις περιοχές που ελέγχει στη βόρεια Συρία, προειδοποιώντας μάλιστα πως «Αυτό είναι μία υποχρεωτική ανακοίνωση, και όλοι οι παραβάτες θα τιμωρούνται...»
Οι καθηγητές χημείας και φυσικής πρέπει να εξηγούν στους μαθητές πως όλοι οι νόμοι των θετικών επιστημών «οφείλονται στους κανόνες και τους νόμους του Αλλάχ».
Εδώ...http://www.skai.gr/news/world/article/265743/mathimatika-koinonikes-epistimes-kai-theoria-tis-exelixis-apagoreuse-to-islamiko-kratos/
Τους Ισλαμιστες δεν τους ενδιαφερουν οι ψευτοαθεες και δηθεν επιστημονικες ανησυχιες των αθεων. Ξερουν τι λεει η βιολογια. Ο ανθρωπος εμψυχωνεται απο τη θεια βουληση. Ειτε το καταλαβαινουν οι αθεοι ειτε οχι δεν τους ενδιαφερει.

Είναι αναμφισβήτητο γεγονός για τους Ισλαμιστές ότι η «επιστήμη» δεν έχει αποδεδειγμένη θέση για κανένα από τα παρακάτω θέματα και θεωρούν ότι κανένας δεν διαφωνεί.

1) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε το σύμπαν;

2) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πώς ξεκίνησε η ζωή;

3) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε το σύμπαν;

4) Έχει αποδεδειγμένη θέση η «επιστήμη», για το πριν πόσο χρόνο ξεκίνησε η ζωή;

Όλες οι σύγχρονες εγκεκριμένες ερμηνείες των περιγραφών του Κορανίου, στα μεγάλα θέματα που μας απασχολούν, τα απαρτίζοντα την κοσμογονική πρόταση (= Για το πώς, και πριν πόσο χρόνο, ο χωρίς αρχή και τέλος Αλλάχ), δημιούργησε τη ζωή καθώς και τα πάντα, είναι κατά γράμμα. Και πουθενά δεν αναφέρεται στο Κοράνι ότι οι ερμηνείες αυτές είναι συμβολικές.
Οπότε, οι από το Κοράνι αποδεδειγμένες θέσεις στα θέματα της κοσμογονίας είναι οι ακόλουθες:

1. Για το πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν: «Ο Αλλάχ είναι εκείνος που ύψωσε τους ουρανούς χωρίς κολώνες όπως βλέπετε » (Κοράνι 13-2).
«(Ο Αλλά) είναι ο πρωτουργός των ουρανών και της γης. Όταν αποφασίσει να γίνει κάτι, λέει σ’ αυτό: ‘Γενηθήτω!’ και γίνεται» (Κοράνι 2:117).
Αυτός που έχει κάνει για σας τη γη σαν χαλί που απλώνεται Κοράνιο 20:53
«Κι Εκείνος είναι που άπλωσε τη γη, κι έκανε σ’ αυτή τα βουνά (να στέκονται στερεά) και τα ποτάμια…» (Κοράνι 13:3)

2. Για το πώς δημιουργήθηκε η ζωή: «Και, πράγματι, πλάσαμε τον άνθρωπο (Αδάμ) από λάσπη αναμεμειγμένη από όλη τη γη» (Κοράνι 23:12-16).
O Αλλαχ ο Παντοδυναμος εχει δημιουργησει πολλα πλασματα για να τον δοξαζουν και για να μας κανει να σκεφτουμε την υπεροχη δημιουργια ως αποδειξη της μοναδικοτητας του Θεου( Σουρα An-Naml-στιχος 88).….

3. Για το πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν: Το σύμπαν δημιουργήθηκε πριν 6.000 χρόνια περίπου.

4. Για το πριν πόσο χρόνο δημιουργήθηκε η ζωή: Η ζωή δημιουργήθηκε πριν 6.000 χρόνια.

Edited by - Συνοδινός.1 on 31/08/2016 23:07:56

Edited by - Συνοδινός.1 on 31/08/2016 23:18:24

01/09/2016, 14:53:23
quote:

quote:

Εδώ μιλάμε οτι όλα τα Κράτη του κόσμου, δίνουν χρήματα γιά εξοπλισμούς, για επιταχυντές, γιά μηχανήματα, στέλνουν τους κορυφαίους επιστήμονες, κλεισμένους αεροστεγώς σαν τα γαριδάκια, μέσα σε εργαστήρια...δεν έχουν τέτοιες απαντήσεις

Φυσικό είναι να μη έχουν τέτοιες απαντήσεις.

Αν αυτοί που ανέφερες ήταν επιστήμονες, να είσαι σίγουρος δεν θα κατέφευγαν στη χρήση των πειραμάτων. Διότι η χρήση των πειραμάτων σχετικά με την εξιχνίαση των θεμάτων της κοσμογονίας, έχει απορριφθεί από την επιστήμη, με συνέπεια να καθίσταται αντιεπιστημονική μέθοδος: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=32&TOPIC_ID=12133 Απεστάλη: 20/05/2016, 18:47:56

Το συμπέρασμα που εξάγεται βάσει των πειραμάτων (και όχι μόνο), σχετικά με την εξιχνίαση των θεμάτων της κοσμογονίας (πως και πριν και πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή = θέματα μη παρατηρούμενα), δεν είναι κατοχυρωμένο = άχρηστο.

quote:

Να σου πω εγώ ποιά είναι η σωστή απάντηση?

Το "ΔΕΝ ΞΕΡΩ"!

Σεβαστή η τοποθέτησή σου.

Βεβαίως όμως, η επιστήμη δεν τη συμμερίζεται, μιας και στο θέμα της κοσμογονίας έχει απαντήσει αποδεικτικά.

Εωσφοριστή, δεν είδα να απαντάς στα επάνω.

Ελπίζω να κατάλαβες, ότι οι τάχα κορυφαίοι επιστήμονες στους οποίους αναφέρθηκες είναι εκτός επιστήμης.

Όση σχέση με την επιστήμη έχουν τα γαριδάκια, άλλη τόση σχέση με την επιστήμη έχουν αυτοί.

Αλλά έννοια σου! Τα χρήματα που παίρνουν από τους φορολογούμενους ανθρώπους όλων των κρατών, για να τα ξοδεύουν στη χρήση των αντιεπιστημονικών πειραμάτων, με σκοπό να εξιχνιάσουν τα προαναφερθέντα θέματα, θα είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν, όταν αυτά χρήματα, δικαιωματικά ζητηθούν να επιστραφούν.

01/09/2016, 21:37:54
quote:
Εωσφοριστή, δεν είδα να απαντάς στα επάνω.

Τι να σου απαντήσω φίλε μου?
Όταν μου λες ετούτο εδώ:

quote:

Αν αυτοί που ανέφερες ήταν επιστήμονες, να είσαι σίγουρος δεν θα κατέφευγαν στη χρήση των πειραμάτων.

Να σου απαντήσω, ΟΚ.
2108070009
Εκεί θα βρεις την κατάληλη απάντηση στα προβλήματά σου...

quote:
Αλλά έννοια σου! Τα χρήματα που παίρνουν από τους φορολογούμενους ανθρώπους όλων των κρατών, για να τα ξοδεύουν στη χρήση των αντιεπιστημονικών πειραμάτων, με σκοπό να εξιχνιάσουν τα προαναφερθέντα θέματα, θα είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν, όταν αυτά χρήματα, δικαιωματικά ζητηθούν να επιστραφούν.

Άλλα Τηλέφωνα:
2108003688, 2108070469, 2108070489, 2108070558, 2108070600, 2108070877

Άντε και καλή διασκέδαση!

01/09/2016, 21:41:11

01/09/2016, 22:04:49
Ξέέέρω εγώ τι τρόπους έχεις βρει, για την ανακάλυψη της Θείας φώτισης.....

01/09/2016, 23:43:03
quote:
Ελπίζω να κατάλαβες, ότι οι τάχα κορυφαίοι επιστήμονες στους οποίους αναφέρθηκες είναι εκτός επιστήμης.

Καημένε Κοσμογονία, οι φλάντζες του εγκεφάλου σου άρχισαν να τινάζονται σαν φωτοβολίδες στον ορίζοντα.
quote:
Όση σχέση με την επιστήμη έχουν τα γαριδάκια, άλλη τόση σχέση με την επιστήμη έχουν αυτοί.

Κρίμα! Την έχεις ψωνίσει τελείως τελικά. Κατά, τραγική ειρωνεία, είχες δίκιο με την έλλειψη κυττάρων στον οργανισμό σου. Μόνο που η έλλειψη εντοπίζεται τελικά, στα εγκεφαλικά σου κύτταρα.
quote:

Καημένε κοσμογονία, άρχισες να βλέπεις και οράματα.
Θα μας μείνει προίκα η αδιάσειστη επιχειρηματολογία σου, που την διαφήμιζες με τόσο καμάρι, όπως ο γύφτος την πραμάτεια στο παζάρι.

Edited by - Συνοδινός.1 on 01/09/2016 23:48:12

02/09/2016, 00:02:16

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/09/2016, 07:59:03
quote:

Κρίμα! Την έχεις ψωνίσει τελείως τελικά. Κατά, τραγική ειρωνεία, είχες δίκιο με την έλλειψη κυττάρων στον οργανισμό σου. Μόνο που η έλλειψη εντοπίζεται τελικά, στα εγκεφαλικά σου κύτταρα.

Εδω θα διαφωνήσω. Σύμφωνα με μια μελέτη που έχω υπόψη μου, "επιστημονική" 100%, συμβαίνει πολλές φορές και το εξής φαινόμενο: Ενδεχόμενη μη χρήση επί μακρόν του αναπαραγωγικού συστήματος, φάνηκε πως προκαλεί διάχυση γενετικού υλικού από τους σπερματικούς πόρους σε γειτονικές αρτηρίες και τελικώς συσσωρεύεται σε συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου. Ο μηχανισμός δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αλλά όποιος το βρει, πάει για νόμπελ. Θα έχει δώσει τη βιολογική εξήγηση του φαινομένου της θρησκοληψίας και της θρησκοπληξίας.
Βοήθειά μας....

Abyssus Abyssum Invocat

02/09/2016, 15:07:05
Και βέβαια δεν παραθέσατε ούτε ένα επιχείρημα που να υποστηρίζει ότι η χρήση του πειράματος, που σκοπό έχει να διερευνήσει το πως και πριν και πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, είναι επιστημονική μέθοδος.

quote:

quote:

Εδώ μιλάμε οτι όλα τα Κράτη του κόσμου, δίνουν χρήματα γιά εξοπλισμούς, για επιταχυντές, γιά μηχανήματα, στέλνουν τους κορυφαίους επιστήμονες, κλεισμένους αεροστεγώς σαν τα γαριδάκια, μέσα σε εργαστήρια...δεν έχουν τέτοιες απαντήσεις

Αν αυτοί που ανέφερες ήταν επιστήμονες, να είσαι σίγουρος δεν θα κατέφευγαν στη χρήση των πειραμάτων. Διότι η χρήση των πειραμάτων σχετικά με την εξιχνίαση των θεμάτων της κοσμογονίας, έχει απορριφθεί από την επιστήμη, με συνέπεια να καθίσταται αντιεπιστημονική μέθοδος: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=32&TOPIC_ID=12133 Απεστάλη: 20/05/2016, 18:47:56

Το συμπέρασμα που εξάγεται βάσει των πειραμάτων (και όχι μόνο), σχετικά με την εξιχνίαση των θεμάτων της κοσμογονίας (πως και πριν και πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή = θέματα μη παρατηρούμενα), δεν είναι κατοχυρωμένο = άχρηστο.

Σύμφωνα με τα πάνω τίθεται το εξής δίλημμα: Ή είναι επιστήμονες αυτοί που καταφεύγουν στη χρήση των πειραμάτων για να εξιχνιάσουν τα προαναφερθέντα θέματα, ή δεν είναι επιστήμονες.

Δίλημμα για την επιστήμη δεν υπάρχει. Η επιστήμη δια της μεθόδου της, στην οποία οδηγεί ο πάνω σύνδεσμος, έχει ξεκαθαρισμένη θέση. Απέρριψε τη χρήση των πειραμάτων (και όχι μόνο), σχετικά με τη διερεύνηση των πάνω θεμάτων.

Οπότε οι αναφερόμενοι δήθεν κορυφαίοι επιστήμονες, που καταφεύγουν στη χρήση των πειραμάτων για να εξιχνιάσουν τα προαναφερθέντα θέματα, δεν είναι επιστήμονες.

Φίλοι μου, θέλετε να υποστηρίζετε ότι η χρήση των πειραμάτων, σχετικά με τα θέματα που συζητάμε, είναι σωστή; Με γεια σας, με χαρά σας. Απλά είστε εκτός επιστήμης. Δικαίωμά σας βέβαια!

04/09/2016, 06:03:36
quote:

Και βέβαια δεν παραθέσατε ούτε ένα επιχείρημα που να υποστηρίζει ότι η χρήση του πειράματος, που σκοπό έχει να διερευνήσει το πως και πριν και πόσο χρόνο δημιουργήθηκε το σύμπαν και η ζωή, είναι επιστημονική μέθοδος.

Καλώς σε βρήκα. Τί να παραθέσει φίλε Vassilis_1, κάποιος που αρνείται πεισματικά την ύπαρξη Δημιουργού, ενώ τα πάντα συνηγορούν σε αυτήν την κατεύθυνση;

quote:

Εδώ οι <<επιστήμονες>> δεν μπορούν να εξιχνιάσουν το παρόν, θα εξιχνιάσουν το μακρινό παρελθόν;

quote:

Φίλοι μου, θέλετε να υποστηρίζετε ότι η χρήση των πειραμάτων, σχετικά με τα θέματα που συζητάμε, είναι σωστή; Με γεια σας, με χαρά σας. Απλά είστε εκτός επιστήμης. Δικαίωμά σας βέβαια!

Φυσικά και είναι ελευθερία του να είναι κάποιος άθεος εξελικτής. Αυτά τα άτομα όμως δεν σέβονται τα πιστεύω του δημιουργιστή και θέλουν να επιβάλλουν τον αθεισμό και τις νεο-σατανικές εωσφορικές διδασκαλίες.

04/09/2016, 13:27:39
Καλημέρα σε όλους.

Φίλε Εωσφοριστή, χαίρομαι πραγματικά που απάντησες, και ακόμα περισσότερο από το ύφος με το οποίο απάντησες. Από εμένα προσωπικά έχεις το σεβασμό μου(αν και αυτό το γνώριζες), και αυτή τη φορά ελπίζω να μείνεις στο Φόρουμ γιατί άτομα σαν εσένα έχουν κάτι να αφήσουν εδώ και το εσωτέρικα τα χρειάζεται.

Γράφω από κινητό και τα copy paste δεν ενδείκνυνται οπότε θα απαντήσω συνοπτικά με σειρά πάνω στα γραπτά σου.

Ο Σατανάς,το αρχέγονο ερπετό αν προτιμάς, είναι περίεργη ιστορία, και ένα τεράστιο θέμα από μόνο του. Όσο πιο πολύ διαβάζεις την ανθρωπινα κουλτούρα και ιστορία, βλέπεις ότι είναι συνυφασμένος τόσο πολύ με αυτόν τον κόσμο, που σε κάνει να απορείς αν θα μπορούσε να υπάρχει αυτός ο κόσμος δίχως αυτόν,και όπου κόσμος βάλε και το υλικός δίπλα. Αλλά ας μην σταθώ σε αυτό γιατί θα πλατυάσω ο Απόλλων μετά βεβαιότητας δεν έχει σχέση, η μάλλον για να είμαστε ακριβείς δεν είναι ο Σατανάς γιατί κατά πόσο στην πορεία έχασε την ιδιότητα του και έδεσε τη μοίρα του με επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Οσον αφορά τώρα την "αμαρτία" και τη συγχώρεση. Σε ρώτησα σε τι αποσκοπεί η λατρεία ενός Απολλωνιστή για τον ίδιο και την ανθρωπότητα.
Φυσικά η ερώτηση δεν ήταν τυχαία.Μου ανέφερες ότι η συγχώρεση είναι κάτι το αδύνατο, και προσβολή προς τα Θεία.
Αδερφέ, χωρίς την συγχώρεση είμαστε τελειωμένη υπόθεση. Και δεν αναφέρομαι στη συγχώρεση παπάδων(εταιρείες ειναι οι εκκλησίες, με πελατεία),ούτε στη συγχώρεση από τα Θεία, που ουδεμία σχέση έχουν με τθς επιλογές μας ως άνθρωποι και το κατάντημα της κοινωνίας μας, αλλά τη συγχώρεση εαυτού.Ο Θεός για τον Ιταλό, έτσι κι αλλιώς είναι μέσα μας.
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα κατά την ταπεινή μου άποψη από το να κατανοούμε τα λάθη μας στην πορεία της ζωής μας και να προχωρούμε.
Δεν είμαστε τέλειοι, και ένας κόσμος χωρίς συγχώρεση θα ήταν για μας ένας κόσμος χωρίς γυρισμό.
Και το επεκτείνω πέρα από θρησκευτικά θεματα, στις διαπροσωπικές καθημερινές μας σχέσεις. Η περηφάνεια δεν θα βοηθήσει τον ανώριμο άνθρωπο να εξελιχθεί.
Ναι είμαι υπέρμαχος της αγάπης.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

04/09/2016, 14:35:14
quote:

quote:

quote:

Creationist:

Καλώς σε βρήκα. Τί να παραθέσει φίλε Vassilis_1, κάποιος που αρνείται πεισματικά την ύπαρξη Δημιουργού, ενώ τα πάντα συνηγορούν σε αυτήν την κατεύθυνση;

Φίλε Creationist, αυτός ο κάποιος, και οι κάποιοι, δεν αρνούνται πεισματικά μόνο την ύπαρξη Του Δημιουργού Θεού, αρνούνται πεισματικά και την επιστήμη. Η οποία, και τη χρήση των πειραμάτων έχει απορρίψει, όταν αυτά σκοπό έχουν να διερευνήσουν τα πάνω θέματα, και την ύπαρξη του Θεού έχει αποδείξει.

04/09/2016, 15:02:02

Abyssus Abyssum Invocat

04/09/2016, 15:23:04
Vassilis μας έπεισες. Εχεις δικιο φίλε. Ναι σε όλα! Έχεις γράψει το ίδιο πράμα σε 238 μηνύματα.Οποιος θέλει να αγοράσει το βιβλίο του μέγα σοφού θα το κάνει. Ο Άδωνις υποκλίνεται μπροστά σου.
Θα γράψεις τώρα κάτι άλλο ή θα κάνεις ένα διάλλειμα, ή θα σπαμαρεις μέχρι να καεί το πληκτρολόγιο;
Λίγο έλεος σε αυτο το esoterica,πόνεσαν τα ματια μας.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJhy4TmUo0

Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...

04/09/2016, 22:29:48
Καλησπέρα Ιταλέ.

quote:
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα κατά την ταπεινή μου άποψη από το να κατανοούμε τα λάθη μας στην πορεία της ζωής μας και να προχωρούμε.

Ακριβώς φίλε μου, αυτή είναι και η ουσία της ζωής μας, να κατανοούμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι στον χρόνο που μας έχει δοθεί.

quote:
Δεν είμαστε τέλειοι, και ένας κόσμος χωρίς συγχώρεση θα ήταν για μας ένας κόσμος χωρίς γυρισμό.

Συγχώρεση δεν υπάρχει, ό,τι κάνουμε το χρεωνώμαστε και το πληρώνουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει την τελιωτική μας καταδίκη, η λύτρωση δεν έρχεται μέσα από την υποτιθέμενη συγχώρεση αλλά από την αυτοβελτίωση, διότι ΚΑΙ αυτό μετράει και επιβραβέυεται, δεν υπάρχη μόνον τιμωρία, υπάρχει και ανταμοιβή.

quote:
ο Απόλλων μετά βεβαιότητας δεν έχει σχέση, η μάλλον για να είμαστε ακριβείς δεν είναι ο Σατανάς γιατί κατά πόσο στην πορεία έχασε την ιδιότητα του και έδεσε τη μοίρα του με επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

Συνοπτικά θα σου πω κάτι.
Οι Αυτοκράτορες Ρώμης και Βυζαντίου, είχαν μιά εμονή με τον Θεό Απόλλωνα.
Ο Κωστάκης ας πούμε, είχε μιά μανία να κόβει τα κεφάλια από τα αγάλματα του Θεού Απόλλωνα και να βάζει το δικό του κεφάλι.
Πριν απο αυτόν και μετά από αυτόν, η ίδια εμονή υπήρχε.
Γιατί?
Αν διαβάσεις το έργο του Κέλσου "Αληθής λόγος", θα καταλάβεις οτι τα εθνικά ρεύματα ερχόντουσαν σε πλήρη αντίθεση με το χριστιανικό ρεύμα, αυτό όπως καταλαβαίνεις θα οδηγούσε αναπόφεκτα στη γνωστή σύγκρουση με τα γνωστά αποτελέσματα.
Συνεπώς ο Θεός Απόλλωνας είναι όντως ο αντίχριστος, δηλαδή αντί του δόγματος του Χριστού, αντίθετος στην ιδεολογία του χριστιανισμού.
Ο βιβλικός Σατανάς και η όποια ενσάρκωση ή μη του κακού, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Θεό Απόλλωνα, διότι φίλε μου, είτε χριστιανισμός είτε σατανισμός, ιδεολογικά είναι παντελώς αντίθετα με τον απολλωνισμό, παντελώς...

05/09/2016, 04:43:51
quote:
Οπότε οι αναφερόμενοι δήθεν κορυφαίοι επιστήμονες, που καταφεύγουν στη χρήση των πειραμάτων για να εξιχνιάσουν τα προαναφερθέντα θέματα, δεν είναι επιστήμονες.

Ε βέβαια, αν δεν πάρουν το χρίσμα από τον Vassilis_1, δεν είναι επιστήμονες, είναι παπατζήδες.

Βασιλάκη, ψψψψτ, Βασιλάκη, ΤΣΑ!
Για πες μας εσύ ποιός είναι επιστήμονας κατά την κρίση σου, που απέδειξε την ύπαρξη του Θεού και το πως δημιουργήθηκε το Σύμπαν και η ζωή???!!!

Πρόσεξε όμως μη spamάρεις γιατί η υπομονή μου δεν είναι του Ιώβ, θα φας μπινελίκια...

05/09/2016, 08:11:39
quote:

quote:

Ε βέβαια, αν δεν πάρουν το χρίσμα από τον Vassilis_1, δεν είναι επιστήμονες, είναι παπατζήδες.

Βασιλάκη, ψψψψτ, Βασιλάκη, ΤΣΑ!
Για πες μας εσύ ποιός είναι επιστήμονας κατά την κρίση σου, που απέδειξε την ύπαρξη του Θεού και το πως δημιουργήθηκε το Σύμπαν και η ζωή???!!!

Πρόσεξε όμως μη spamάρεις γιατί η υπομονή μου δεν είναι του Ιώβ, θα φας μπινελίκια...

Αγαπητέ Εωσφοριστή η επιστήμη έχει αποδείξει ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο και τον άνθρωπο. Έχει ανακαλύψει τον κώδικα του dna.

Αντιθέτως η <<επιστήμη>> δεν έχει καμμιά απάντηση στα μεγάλα κοσμογονικά ερωτήματα. Αν πάλι θες να την πιστεύεις, δικαίωμά σου!

05/09/2016, 08:23:43
quote:
Φίλε Creationist, αυτός ο κάποιος, και οι κάποιοι, δεν αρνούνται πεισματικά μόνο την ύπαρξη Του Δημιουργού Θεού, αρνούνται πεισματικά και την επιστήμη. Η οποία, και τη χρήση των πειραμάτων έχει απορρίψει, όταν αυτά σκοπό έχουν να διερευνήσουν τα πάνω θέματα, και την ύπαρξη του Θεού έχει αποδείξει.

Φίλε Vassilis_1 φυσικά και την αρνούνται.

Όμως δεν είναι τόσο ηλίθιοι, αλλά χρησιμοποιούν τον αθεισμό ως καμουφλάζ για να κρύψουν την δικιά τους επιδίωξη να γίνουν Θεοί και Δημιουργοί!

Εδώ η απόδειξη

quote:

Όπως βλέπεις, δεν αναθέτουν στην τύχη να δημιουργήσει ζωή, αλλά χρησιμοποιούν την νοημοσύνη τους.

Φυσικά όμως και δεν γίνεται να δημιουργήσουν ζωή από την ύλη και την ενέργεια, γιατί η ύλη και η ενέργεια είναι...ύλη και ενέργεια!

Μάταια τα τρισεκατομμύρια που πετάνε, με τα οποία θα μπορούσαν να ταίσουν τους φτωχούς χριστιανούς του κόσμου. Αλλά αυτοί θέλουν να αφανίσουν τον χριστιανισμό.

Αυτό είναι και το δόγμα της νέας εποχής. Να πάψει να πιστεύει ο άνθρωπος στον Θεό και να γίνει ο ίδιος Θεός!

05/09/2016, 16:21:20
quote:

quote:

Creationist:

Μάταια τα τρισεκατομμύρια που πετάνε

Μη ανησυχείς αγαπητέ Creationist. Αυτοί, οι τάχα κορυφαίοι επιστήμονες, που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη, μιας καταφεύγουν στη χρήση των αντιεπιστημονικών πειραμάτων (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=30&TOPIC_ID=12133 Απεστάλη: 08/05/2016, 17:33:21), σπαταλώντας τα τρισεκατομμύρια, των απ’ όλα τα κράτη φορολογουμένων ανθρώπων, θα είναι υποχρεωμένοι να τα επιστρέψουν, όταν αργά ή γρήγορα κινηθούν οι απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες.