ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Ancient Aliens" - τηλεοπτική σειρά του History channel - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Agnostic90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
26/04/2011, 10:51:16
quote:
Ειδικά το δεύτερο,φαίνεται να κολάει πολύ περισσότερο.Είναι αδύνατον κάποιος να έφτιαξε ένα μεγάλο καράβι και να μάζεψε εκεί τόσα πολλά είδη ζώων.Η θεωρία οτι επρόκειτο για μια αποθήκη dna μοιάζει να είναι πολύ πιό λογική.

Για να το κάνει τι;;;
Δεν μπορείς να σκεφτείς ότι το πιο λογικό είναι να έχουν φτιάξει ένα ωραίο παραμύθι και απλώς κάποιοι να προσπαθούν να εξηγήσουν σήμερα στον ονειρόκοσμό τους τι στα κομμάτια είναι αυτό;;;
Εάν είναι να πιάνουμε κάθε παραμύθι και κάθε μύθο, για να τον εξηγούμε όπως μας βολεύει, τότε δεν κάνουμε έρευνα - παραμύθια ξαναγράφουμε...
Πάρε για παράδειγμα τα τείχη της Ιεριχώ. Ωραίο το παραμύθι, με πάρα πολλές σημερινές επιστημονικές και ουφολογικές προεκτάσεις... Όμως σε πια χρονολογία αναφέρεται; Και σε αυτή την χρονολογία υπήρχαν τα τείχη της Ιεριχώ ή η ίδια η πόλη της Ιεριχώ;;;

Επειδή λοιπόν κάποιοι έφτιαξαν μία σειρά με παραμύθια για να την πουλήσουν στους καλοθελητές (ή στους ανόητους), δεν είναι ανάγκη εμείς να ακολουθούμε τα ψέματα τους, χωρίς να τα φιλτράρουμε και να τα πιστοποιούμε...
Για παράδειγμα Alex22 έχεις διαβάσει στην την παλαιά διαθήκη το χωρίο για την έξοδο; Έχεις πάρει ένα χάρτη της Αιγύπτου για να δεις την πορεία τους; Εάν το είχες κάνει, θα έβλεπες ότι ουδέποτε έφτασαν στην ερυθρά θάλασσα.... Πλάκα δεν έχει;;;

quote:
Μήπως λοιπόν θα έπρεπε οι υπεύθυνοι του χώρου να έχουνε μια δήλωση για τα μέλη του που θα έπρεπε να αποδέχονται για να μπουν ?...
Μια δήλωση που να λέει ότι γενικά πιστεύουν σε πολλά και διάφορα από αυτά που δεν μετριούνται ούτε με την μεζούρα ούτε φαίνονται στο ανθρώπινο μάτι ή γίνονται αντιληπτά από τις 5 μας αισθήσεις?

Πιστεύω εις ένα ψεύδος, πατέρα, χρηματοδημιουργό
ποιητήν περιουσιών και αποβλακομένων πιστών,
φτιαγμένο από ψυχοπαθείς και από χρηματολάγνους.
και εις το κάθε θύμα, που το γαργαλάει το ψέμα, και θέλει απλώς να πιστεύει χωρίς να σκέφτεται τις θετικές επιστήμες και την λογική,
κοινώς το αιώνιο το θύμα,
που το βουρδουλίζουν με ψεύδη από ελληνοκεντρικοί μέχρι ουφολόγοι,
κάνοντας την τρίχα - τριχιά και το ψέμα - αλήθεια,
που του πουλάνε το σκοτάδι για φως και του ορκίζονται ότι όλα γίνονται για το καλό του,
Για αυτό λοιπόν το θύμα, και για τον έτερο σκοτισμό του ορκίζομαι ότι θα συζητάω σε αυτό το φόρουμ, διαδίδοντας μόνο ψεύδη και καταβάλοντας κάθε προσπάθεια να τον γλιτώσω από την αμαρτία της λογικής και των θετικών επιστημών,
συζητώντας κάθε παραμύθι και κάθε γελοία άποψη του κάθε ψυχοπροβληματικού επιστήμονα ή μη με την οποία έχω ασχοληθεί...

Πως σου φαίνεται Avallon, το έχω πιάσει το νόημα;;;

Edited by - OANNHSEA on 26/04/2011 11:04:43

26/04/2011, 10:56:09
Ο καθένας έχει την αποψή του.Η δική μου είναι οτι δεν είναι δυνατόν όλα να είναι παραμύθια,κάτι πρέπει να υπάρχει.

Επίσης,θεωρώ οτι πέρα απο την λογική με την οποία είμαστε προικισμένοι,έχουμε και κάτι άλλο το οποίο λέγεται διαίσθηση.Καλό είναι να συνηπάρχουν αρμονικά αυτά τα δύο.Γνώμη μου.

Edited by - alex22 on 26/04/2011 10:59:17

26/04/2011, 11:37:35
quote:

Εύχομαι να είχες καταλάβει όντως κάτι παραπάνω...

Ναι... κατάλαβα... οργανωμένο καλά το "έγκλημα"...
Και η Τροία έπεσε εκ των έσω...
Μην ανησυχείς όμως και δε θα ασχοληθώ περαιτέρω...
Συνέχισε να αυξάνεις τον αριθμό των μηνυμάτων σου...

Υ.Γ Προυπήρχα 2,5 χρόνια πριν από σένα...(οπότε κάτι παραπάνω έχουν δει τα ματάκια μου) όταν λοιπόν το αλεπουδάκι γίνει αλεπού θα σε ενημερώσω... μέχρι τότε κράτα την ειρωνία για αλλού.

Τώρα όσον αφορά για αυτά που είπα τα είπα για έναν και μοναδικό λόγο (και σίγουρα όχι γιατί έχω προσωπικά με κάποιους):
Oταν πριν λίγο καιρό ρώτησα τι δουλειά έχουν άνθρωποι που είναι τόσο πολύ ορθολογιστές σε έναν τέτοιο χώρο απάντηση δεν πήρα από κανέναν!!
Αλλά ναι... όπως και συ αγαπητέ συντονιστή είπες ΚΑΠΟΙΑ ανάγκη τους καλύπτουν έτσι... δε το αμφισβητώ πια καθόλου.
Απλά μέχρι τώρα ήξερα ότι η αλεπού δεν πάει στο παζάρι...
Να που τελικά πάει και ας μη θέλει να ψωνίσει κάτι... έτσι ... για την χαρά της περιπέτειας...

Νικόμαχε... αστο δεν αξίζει τον κόπο... συνέχισε ως έχει να δούμε τι αλλο θα ευαρεστηθούν να μας τρατάρουν...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
26/04/2011, 12:02:33
quote:
Avallon

Υ.Γ Προυπήρχα 2,5 χρόνια πριν από σένα...

Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Χαλάρωσε κοριτσάκι ...

26/04/2011, 12:06:41
Avallon, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι προτού επιχειρήσεις στο μέλλον να με προσκαλέσεις σε ένα "ψυχολογικό παιχνιδάκι" ανάλογο με αυτό του τελευταίου μηνύματος σου, καλό θα ήταν να έχεις κατά νου ότι κάτι τέτοια δεν πιάνουν σε εμένα.

Ευχαριστώ.

In anticipation of my resurrection...

26/04/2011, 13:29:27
Agnostic:

(του δικού σου το κεφάλι είναι σαφώς πιο ογκώδες)
καλόοοο!!!

Μέσα σε δις Κινέζων,σαφώς και θα υπάρχουν συνωνυμίες.
Αλλη φορά θα είμαι πιό προσεκτικός,αν και το λάθος το
ξεκίνησες εσυ,παραθέτοντας το λινκ με τον λάθος Binghua.
Ετσι κι εγω την πάτησα,αφού με έσπρωξες όμως.
Συνυπεύθυνε!!!

Avallon
Μήν εκνευρίζεσαι,μήν αγχώνεσαι,μην απηυδάς και το κυριότερο
μη δ ι α ν ο η θ ε ί ς,να μας εγκαταλείψεις!
Δεν υποχωρούμε και δεν αλάζουμε στάση.Οσο υπάρχουν κενά στίς
σοφιστείες των επιστημονικών ανακοινώσεων,εμείς πρέπει να τα
επισημαίνουμε,για να μην γίνουμε όπως λέει ο Μ.Ναπολέων:Φυτά!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

GRIGORIANOSΜέλος
26/04/2011, 14:07:04
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΤΕΡΧΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΜΑΤΖ ΣΑΚ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΤΟΥΣ.
ΤΟΝ ΕΠΝΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΦΩΝΙΣΤΟΥΝ????????
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???
.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΩΡΑ.
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΒΑΛΛΟΝ.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ 300 ΣΕΛΙΔΕΣ
(6 ΜΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 50) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ...
ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ...
ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΙ...
ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥΡΑ....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ (ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΜΑ ΜΑΣ.
ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ.
ΑΝΗΚΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΤ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...
ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΕΙΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΝΑΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΥΣΗΧΙΑ.
UΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ EDV ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΙΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ DIM KAR,
ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕ.
OTAN ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΑΙΡΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ Ή ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....
ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΤΑ ΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....
......
...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

GRIGORIANOSΜέλος
26/04/2011, 14:10:52
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΠΟ ΛΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ.
ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΗΣ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΟΜΕΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

26/04/2011, 14:21:24
Avallon,

Αφού είσαι "αντράκι" και δε σε χαλάνε οι βρισιές διάβασε λίγο αυτό το αρθράκι...

http://faeenamalaka.blogspot.com/2010/11/blog-post_08.html

Περιττό να πω ότι με εκφράζει 100% ο Μιχάλης.

26/04/2011, 14:23:14
quote:
Avallon

Λυπάμαι για σας αλλά μετά από 4.800 μηνύματα και μετά από 8 χρόνια εδώ μέσα κάτι παραπάνω έχω καταλάβει από σας.

Αφοπλιστική λογική.
Και σε ανώτερα!!!!

quote:
Avallon

Το να κάθομαι εγώ να παραθέτω στοιχεία και να χάνω τον πολύτιμο χρόνο μου για να αντικρούσω τον καθένα κολλημένο που από παράλογη ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ έχει μπει σε τούτον τον χώρο για να μας σπάσει τα νεύρα το βρίσκω τουλάχιστον χαζό.

Είναι προφανές πως αναζητάς χειροκροτητές και όχι την αλήθεια.

WolffacedΜέλος
07/01/2003, 20:52:59
quote:

Thimisou mono giati eksafanistikan oi Deinosauroi apo ton planiti mas...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AmandaΜέλος
07/01/2003, 22:27:24
Αγαπητοί φίλοι,
καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι κάποιος άγνωστος με κατονομάζει ως εβραία χωρίς να γνωρίζει καν το ποιον μου.
Λοιπόν Έλλην δεν είμαι εβραία και ούτε θυμάμαι να υπήρξα ποτέ και θα σε παρακαλούσα να προσέχεις πως εκφράζεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις.Επιπλέον δεν πρόκειται να σου δικαιολογηθώ για τις απορίες μου όσον αφορά το θέμα.Νομίζω οτι έχω κάθε δικαίωμα να εκφέρω απορίες όπως και ο καθένας μας εδώ.Αλλοίμονο αν καθένας που έγραφε την άποψη του ή την απορία του κατονομαζόταν με διάφορους χαρακτηρισμούς τότε κανείς δεν θα είχε ελευθερία να εκφραστεί.
Όσον αφορά τα γραφόμενα της παλαιάς διαθήκης που αναφέρθηκαν κάποια μέλη δεν μπορώ να πω οτι είναι και ότι καλύτερο αλλά προσπαθώ να δώσω μια πιο λογική εξήγηση στα πράγματα.Δηλαδή εμείς οι Έλληνες μέσω της μυθολογίας μας δώσαμε στους θεούς μας μίση και ανθρώπινα πάθη όχι για να τους κάνουμε τρομερούς και φοβερούς και να τους φοβόμαστε αλλά αντιθέτως για να τους κάνουμε πιο προσιτούς σε εμάς και να τους κατανοήσουμε.Ίσως το αντίστοιχο να προσπάθησαν να κάνουν και οι εβραίοι μέσω της παλαιάς διαθήκης.Τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ παίρνοντας το θέμα πιο λογικά.
Φιλικά

P.S.

EnasΜέλος
08/01/2003, 00:10:23
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ (ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ) ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ. ΟΙ ΔΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΘΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ Η, ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΙΚΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Υ.Γ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΥ 15 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑ ΜΕΙΝΑΝΕ 9.
Υ.Γ.2 ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.
Υ.Γ.3 ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟ;

thothΙδρυτικό Μέλος
08/01/2003, 01:28:06
Γεια σας.

Πολλές φορές, οι Διαχειριστές, αφήνουμε ένα topic να συνεχιστεί ακόμα και αν βρίσκουμε ότι δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις γιατί ίσως στην πορεία βρεθεί μια διάσταση εσωτερική ή μεταφυσική σε αυτό που δεν διαφαίνεται να υπάρχει στην αρχή.

Ειδικά στο θέμα με τους Εβραίους και τον Σιωνισμό έχουμε δεχτεί μεγάλη κριτική αρκετές φορές ότι έχουμε κάποια πονηρή πρόθεση και δεν αφήνουμε να συνεχιστούν αυτές οι συζητήσεις.

Κάποιος πριν λίγες ημέρες έστειλε ένα μήνυμα στο Φόρουμ που έλεγε σε όλους ότι εμείς του Esoterica.gr είμαστε Εβραίοι και φακελώνουμε όλους όσους είναι ενάντια στους Εβραίους.

Έτσι για να διαλυθεί κάθε ανόητη συνομωσιολογική σκέψη προσπαθούμε να δείξουμε μια μεγαλύτερη ανοχή σε αυτό το ζήτημα γιατί πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα οδηγηθεί η συζήτηση σε αυτό το σημείο που είναι τώρα. Δηλαδή να βρεθεί κάποιος από τα μέλη που να αναρωτηθεί για το αυτονόητο. Με ποιο τρόπο αυτό το πολιτικό ζήτημα έχει σχέση με το πνεύμα δημιουργίας αυτού του Φόρουμ;

Εγώ απαντώ: Ελάχιστη.

Αυτά τα θέματα μπορούν να συζητηθούν σε άλλα θεματικά Fora που περιλαμβάνουν και συζητήσεις για πολιτικές ιδεολογίες. Θα παρακαλέσω για ακόμη μία φορά να ξανασκεφτείτε το ζήτημα και να επιλέξετε να ασχοληθείτε με ένα θέμα μέσα στα όρια αυτού του Φόρουμ.

Εδώ είμαι, εξάλλου. Και κάνω υπομονή περιμένοντας να δω κάποια κατανόηση και ανταπόκριση.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

08/01/2003, 01:30:49
Κάποια παλαιότερη προσέγγιση στο θέμα...

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=240

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

ΕλληνΝέο Μέλος
08/01/2003, 03:00:39
Amanda. Συγνώμην. Θα έκανα κάποιο λάθος διαβαζοντας τις απαντήσεις σου εδώ καθώς και στα άλλα θέματα.

Και εμένα με παρεξηγούν. Αν και είμαι Μοσουλμάνος Πακιστανός (με ίχνη ιουδαϊσμού και βοθδισμού) πολλοί με περνάνε για Έλληνα -- τους αθεόφοβους...

Ασε παιδάκι μου. Το τι είσαι φαίνεται απο αυτά τα οποία γράφεις. Αν πραγματικά δεν είσαι Εβραικής καταγωγής, τότε μπράβο στούς Εβραίους. Κατάφεραν να πιάσουν και άλλο ένα θύμα ;-)

08/01/2003, 03:20:25
ΠΡΟΣ "Εnas"

O τονος και ο τροπος που απαντας, γεματος απο κομπλεξισμο και εμπαθεια - δειγμα καθε "δημοκρατικου" πολιτη, που δεν αναγνωριζει στον αντιπαλο του τα δικαιωματα εκεινα για τα οποια ουρλιαζει οταν τα στερουν απ' τον ιδιο - φανερωνει την ελλειψη οχι μονο ψυχραιμιας αλλα και επιχειρηματων. Αυτο το..."Μπραβο...επιτελους μας αποκαλυψες τι πραγματικα πιστευεις"
ομολογω οτι δεν το καταλαβαινω. Ουδεποτε στη ζωη μου απεκρυψα τα πιστευω μου και δεν σκοπευω να το κανω τωρα. Βλεπεις κατι τετοιο ΔΕΝ ειναι ουτε του χαρακτηρος μου, ουτε της ιδεολογιας μου - που εσυ ως ειδικος εχεις την εντυπωση οτι γνωριζεις επειδη ειτε ετσι σου εμαθαν οι ινστρουχτορες μαρξιστες δασκαλοι σου, ειτε επειδη ο,τι γνωριζεις και αν το γνωριζεις, ειναι απο οσα εχεις διδαχθει απο τα κατευθυνομενα και εμετικα ΜΜΕ, τον ρολο των οποιων γνωριζουμε.

Οπως ολοι, ετσι και εγω εχω ενα Πιστευω. Μια κοσμοθεωρηση που αποτελει οδηγο μου. Φυσικα ΔΕΝ εισαι εσυ αυτος που θα κρινει αν ειναι ορθη η οχι. Και ποτε μου δεν δισταζα να εκφρασω αποψεις για τις οποιες αργοτερα ειχα και επιπτωσεις. Ομως ενας αληθινος ιδεολογος και πραγματικος αντρας ουδεποτε
δισταζει να πει αυτο που πραγματικως πιστευει. Κατι τετοιο,
ειναι μαλλον "αστικοδημοκρατικο" χαρακτηριστικο . Κατι παρομοιο
με τη μυστικοτητα της ψηφου - στην οποια υποθετω οτι θα πιστευεις ακραδαντα...Στη θεμελιωδη "αρχη" που σας εμαθαν, οπου σε καθε κουτοπονηρο φιλοτομαριστη αστο, του παρεχεται
η διευκολυνση να ελυσσεται και να παζαρευει εκ του ασφαλους,
που ποτε δεν εκτιθεται για τις επιλογες του στην κριση εστω του περιγυρου του. Ειναι βλεπεις θεμελιωδες αυτο στο οποιο εσυ πιστευεις και αρα εχεις και τους λογους να κρυβεσαι. Διοτι αυτη η δηθεν κατακτηση σας, κατ'ουσιαν καταδικαζει την ειλικρινεια, τη λεβεντια, το θαρρος της Γνωμης,
τη συνεπεια λογων και εργων, την ευθυνη των επιλογων. Πισω απο τα δημοκρατικα παραπετασματα, κουκουλωνεται η Τιμη και η Ανδρεια, η Ειλικρινεια και η Φιλαληθεια. Αν καποιος πραγματικα πιστευει στο δικαιο της γνωμης του, οχι μονο δεν επιθυμει να την αποκρυπτει, αλλα επιδιωκει και να την υπερασπισει ! Και επομενως αν ψαχνεις χαρακτηριστικα ιεροκρυφους
κρυψινοιας, θα τα βρεις σ' εσενα και στους ομοιους σου - ΟΧΙ στους ομοιους μου, οπως καταφανως ειρωνικα τους ονομαζεις αδυνατωντας ισως και εκ φυσεως να τους προσεγγισεις ακομη!

Το ειπα και αλλη φορα, μα θα το πω και τωρα. Η μονη ατυχια του Εθνικοσοσιαλισμου ηταν οτι δεν εχει να αντιμετωπισει καποιον ρωμαλεο αντιπαλο, παρα εναν εσμο φαφουτικων στοματων, που οταν δεν βελαζουν συνθηματα αυτοκαταστροφης, ειναι ξεχειλα απο μνησικακια και φθονο. Μεσα απο τις παραλλαγμενες φιδοτρυπες του Διεθνους Σιωνισμου ξεπροβαλλουν χιλιαδες αρπαχτικα πλοκαμια, που αιωνες τωρα προσπαθουν να αποσπασουν απο τους Ευρωπαιους την ευγενικη Ψυχη τους για να τη φυλακισουν, εξουδετερωνοντας την!
Καποτε ο μεγαλος OSWALD SPENGLER - που η δημοκρατικη και "πολυφωνη" εκπαιδευση ΔΕΝ σου εμαθε - περιεγραψε πολυ παραστατικα στο μνημειωδες εργο του "Η Παρακμη της Δυσεως", την ιστορικη πορεια του Δυτικου μας Πολιτισμου. Σημερα βιωνουμε ολοι μας τον μεγιστο βαθμο της σηψης και του εκφυλισμου, σ' ολους τους θεσμους : πολιτικο, πολιτιστικο, θρησκευτικο, οικονομικο. Η κατασταση ειναι οριακη. Συμφωνα με τον μεγαλο κυκλικο νομο που κυβερναει την εξελιξη των πολιτισμων, ο Δυτικος κοσμος ως μια οργανικη οντοτητα εχει τελειωσει ! Ο συγχρονος δυτικος κοσμος αποτελει μια αλλοκοτη παρωδια πολιτισμου. Αντιπροσωπευει μια παλαια Ταξη της οποιας οι "αξιες" ειναι ψευτικες, ξενοφερτες και αντιφυσικες.Και μεσα σ'ολα αυτα φωναζουν τα εβραικα φερεφωνα να προχωρησουμε σε μια γενικη μειξη, σε μια χοανη οπου ολοι θα γινουμε ενας πολτος μιας χυδαιας ανθρωπομαζας, που θα επιζητα μονο υλη! Ετσι εχουν μετατρεψει τον σημερινο Ανθρωπο σε εναν Μαζανθρωπο, που αποτελει την πιο χυδαια εκφραση εκφυλισμενου αστου...

Η τραγικη κατασταση που δημιουργηθηκε μετα το '45 στην Ευρωπη ειναι ορατη και απ'τον πιο κακοπιστο. Ενα δεδομενο θα χαραχθει στη συνειδηση του καθενος : Ο διευθαρμενος , Φρικτος και Τρισαθλιος συγχρονος κοσμος, η Νεα Παγκοσμια Τξη που εχει επιβληθει ειναι δημιουργημα των πολιτικων συστηματων που εκπροσωπουσαν οι νικητες του Β' Π. Πολεμου. Αυτοι ειναι οι αποκλειστικοι υπευθυνοι για τη σαπιλα και τη διαστροφη της εποχης μας( διαφθορα, ναρκωτικα, εγκληματικοτητα, μαφια, πορνεια, ανεργια, τοκογλυφια κλπ. κλπ. κλπ.).Γνωριζω οτι η δηλωση αυτη εξοργιζει πολλους οπαδους και φορεις του Συστηματος (της παρακμης δηλαδη) διοτι δειχνει μια τολμη να αμφισβητεις εναν εφιαλτικο κοσμο για τον οποιο καποιοι ξοδεψαν δισεκατομμυρια $...

Ομως ειναι σιγουρο οτι καποτε τα πραγματα θα επανελθουν στη φυσικη τους θεση. Η Ευρωπη θα γινει και παλι η ελπιδα της Ανθρωποτητος, φτανει πρωτα να απελευθερωθει απο τα χρυσα δεσμα που της σφυρηλατησαν με τα οπλα , το χρημα και την προπαγανδα οι διαφοροι Κοεν και Λεβι. Γιατι και τωρα οπως και τοτε - Αυτος ειναι ο εχθρος της Ανθρωποτητος, αλλα και του εαυτου του: "Ο Αιωνιος Εβραιος" !

ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ !

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 08/01/2003 03:58:19

EoNΜέλος
08/01/2003, 08:25:45
Εγώ πάντως θα πρότεινα να κλείσει το topic γιατι μου πείραξε τα εντόσθια....
Παρμενίων θα μπορούσες να μου πείς τι διαφορά έχει η τωρινή Παγκόσμια τάξη απο όλες τις αυτοκρατορίες που πέρασαν απο τη γή? Για θυμίσου λίγο..... και μην πείς οτι είμαι οπαδός της Νέας Τάξης αλλά όπως το θέτεις το ζήτημα μόνο αυτό μπορώ να σου απαντήσω.
Ποτέ πιο πριν στην καταγεγραμένη ιστορία ο άνθρωπος δεν ήταν τόσο ελεύθερος να καλλιεργηθεί...Τώρα το αν αποχαυνώνεται με διαφόρων ειδών οθόνες,θεάματα και άρτο... ε δεν φταίνε οι Εβραίοι για αυτό.
Η δικιά μας χώρα βρίσκεται σε ειρήνη εδώ και 30 χρόνια τώρα.Απο τη σύσταση του ελληνικού κράτους δεν είχε ξαναπεράσει τέτοια μακρά περίοδο ειρήνης...Μήπως δεν σου αρέσει αυτό ?
Σου απαγορεύει κανείς να φτιάξεις την δικιά σου τέχνη ? Σου απαγορεύει κανείς να καλλιεργηθείς σαν άνθρωπος? σου απαγορεύει κανείς να μετέχεις στην κοινωνία ? σου απαγορεύει κανείς να λές αυτά που λές ? Σου απαγορεύει κανείς να δημιουργήσεις ένα πολιτικό σχήμα και να υπερασπίσεις τις ιδέες σου ?
Τώρα το αν εσύ δεν κάνεις τίποτα απο όλα αυτά και απλά ξέρεις μόνο να διαμαρτύρεσαι ...έ ούτε και για αυτό φταίνε οι Εβραίοι αλλά μάλλον η οκνηρία...
Θες ένα καλύτερο κόσμο ? βγές και πάλεψε για αυτόν αλλλά πάντα να σέβεσαι την πλειοψηφία γιατι τα μεγαλύτερα λάθη στην ιστορία έγιναν απο αυτούς που πίστευαν οτι μόνο αυτοί κατέχουν την αλήθεια και την σωστή άποψη...και ούτε γιαυτό φταίνε οι Εβραίοι...

08/01/2003, 12:18:31
Προς ΕοΝ

Пραγματικα, αν καμεις λογο για παλη και αγωνα, ειναι κατι που προσωπικως το εχω κανει βιωμα. Και οταν μιλας για οκνηρια, μαλλον αναφερεσαι σ' ολους αυτους τους "δημοκρατικους" "αγωνιστες" του καναπε και της θολοκουλτουριαρικης "φιλοσοφιας", που σιγουρα δεν κανουν τιποτε αλλο απο πνευματικο αυνανισμο. Επομενως δεν δεχομαι μαθηματα παλης και δρασης. Και ακριβως επειδη γνωριζω τι σημαινουν τα παραπανω, σου λεω οτι οι απαγορευσεις και οι χυδαιες υβρεις του "δημοκρατικοτατου" οχλου, ειναι τοσες που ουτε καν φανταζεσαι - ειδικως στην Δυτικη Ευρωπη. Αλλα αυτο για σενα δε λεει τιποτα , αφου θα πιστευεις οτι οι ιδεες μου εκπροσωπουν το "απολυτο κακο". Ναι! Το κακο εκπροσωπουν γι' αυτην την τρισαθλια υλιστικη και απολυτως εβραικη κοινωνια!

Οσο για την Ελλαδα μας, αυτην τη χωρα που οι ηγετικσοι την εκαναν να σημαινει "σουβλακι-τζατζικι-τσιφτετελια-"ελληναδικα"-"σκυλαδικα"...-ΔΕΝ ειναι αυτο που περιμενω απο οσους ως υστερικοι κανουν αναφορες για..."ελληνικη παιδεια"!!!
Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την σημερινη σηψη, τοτε εισαι κι εσυ ενας φορεας του συστηματος. Ισως διχως να το καταλαβαινεις... Αν παλι οχι, τοτε πως αγωνιζεσαι για την καταρευση του; Το να διεγειρεις το παθος, οταν δεν εχεις σκοπο να του δωσεις μια διεξοδο ειναι διπλα επικινδυνο , διοτι η οργη πολυ γρηγορα γινεται πικρα και αυτο που μενει τελικα ειναι μια μονιμη γευση της ηττας! Δεν τρεφεται η ψυχη ενος λαου με "μνημοσυνα" της ιστοριας του και με δηθεν ιστορικοφιλοσοφικες "αναζητησεις", οταν την ιδια στιγμη χανει την ιδια του την Αξιοπρεπεια, την Τιμη του, το ιδιο του το ΑΙΜΑ! Και γι αυτο ολα αυτα τα δηθεν δικτυα "αστικοπατριωτισμου" και "ενασχολησεως με τα εθνικα θεματα, ολα αυτα τα δηθεν "ελληνοκεντρικα" περιοδικα, καλυτερα να μην υπηρχαν! Γιατι δειχνουν μια ψευτικη εικονα οτι δηθεν υπαρχουν καποιοι που αγωνιζονται γι αυτη την πατριδα, και αυτο ειναι ψεμα, ειναι μια ψευδαισθηση...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΤΥΠΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ !!! ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

Βεβαιως για τις δυναμεις του χαους καποτε θα φτασει το τελος τους. Θα συνεχισουν τις προσπαθειες τους να συνθλιψουν καθε πραγματικη αντισταση και να φιμωσουν και να αλλοιωσουν καθε φωνη αληθους αντιρρησεως - μεχρις οτου η Εσωτερικη μας Βουληση καταστει γι' αυτους απτη Ισχυς ! Ο ΛΕΝΙΝ καποτε ελεγε: "Οσο χειροτερα πανε τα πραγματα, τοσο καλυτερα για μας"...Ας το σκεφτουν καλα λοιπον...

ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ - DURCH NACHT ZUM LICHT !

Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 08/01/2003 13:16:59

WolffacedΜέλος
08/01/2003, 13:01:37
Και ο Χίτλερ έλεγε <<Είναι τύχη για αυτούς που κυβερνούν, το ότι ο λαός δεν σκέφτεται>>.