- "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
Πλέον έχω χάσει τη διάθεση μου για τα πάντα. Με σιχαίνομαι. Διέπραξα ένα φοβερό έγκλημα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Έχω απελπιστεί. Είμαι σκατά. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, είναι ώρα να αποσυρθώ και δεν νομίζω οτι έχω να προσφέρω τίποτα καλύτερο στην πανέμορφη παρέα σας. Το μόνο που κατάφερα όσο καιρό έγραφα εδώ, ήταν να εκπορνεύσω την Πεντέλη. Μπράβο μου. Δοξάστε με.
...................................................................
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ...ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΗΝ ΠΕΝΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ....
ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ....ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΕΣΥ...
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ
ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΑ...
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ...
0ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ...![]()

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
Ακόμη και να μην είχε ανοίξει το σχετικό topic στο esoterica, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα γινόταν παρόμοια καταγραφή του παράξενου φαινομένου, αφού αποδείχθηκε ότι 'κάτι' υπάρχει στην σπηλια (και όχι μόνο).
Όπως όμως ειπώθηκε και παραπάνω, ο ντόρος που γίνεται στα ΜΜΕ είναι παροδικός. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα ξεχαστεί. Καλώς ή κακώς.

με την αγαπη σου που εχεις για το μερος,αντλησαμε οι περισσοτεροι απο εμας,εξισου τις ανησυχιες σου και την αγαπη για το μερος.
πολλοι απο εμας ισως να μην ειχαν και να εχουν την ευκαιρια να κανουν κατι για το μερος,προσωπικα με διαφορες καταστασεις προσωπικες δεν ειχα την χαρα να απολαυσω το μερος αυτο και πολλα αλλα.
μεσα απο τα γραφωμενα σας και ιδιως μεσα απο την δικη σου λαχταρα για προστασια και σεβασμο στο μερος ,ειδα την μαγεια που κυριαρχει και επικρατει εκει.γνωρισα ενα κομματι της ελλαδας και το αγαπησα οσο το μερος που γεννηθηκα και ζω.
να ειστε καλα και να προσεχετε,
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Edited by - manos on 30/09/2003 18:13:25
Αν...
Αν μπορεις να κρατιεσαι νηφαλιος, σαν ολοι τριγυρω τα ‘χουν χαμενα και φταιχτη σε κραζουν για τουτο…
...
Αν μπορεις να πιστευεις σε σενα, σαν ολοι για σενα αμφιβαλλουν, μα και ν’ ανεχεσαι εσυ ν’ αμφιβαλλουν για σενα
...
Κι αν, σα σε μπλεξουνε ψευτες, εσυ σε ψευτιες δεν ξεπεσεις…
...
Αν μπορείς, να υποστείς μιαν αλήθεια που λες, να τη βλέπεις,
διαστραμμένη απ’ αχρειους, να γινει για βλακες παγιδα…
Κι αν της ζωης σου το εργο, μπορεις να το βλεπεις συντρίμια,
και να σκυβεις ξανα, να το χτιζεις ξανα, με φθαρμένα εργαλεία…
...
Αν, με τα πληθη μιλώντας, φυλαξεις την πασα αρετη σου…
Κι αν, με Ρηγαδες παρεα, δεν χασεις το νου σου…
...
Κι αν ουτε εχτροι, μα ουτε φιλοι ακριβοι, να σε πληξουν μπορουνε…
Κι αν λογαριαζεις τους παντες, αλλά και κανεναν περισσια
...
- τοτε δική σου θα’ ναι όλη η Γη, κι ότι μέσα της κλείνει,και – τρανοτερο! – τοτε πια γενηκες Αντρας, παιδι μου!
Ρυντγυαρ Κιπλινγκ
----------------------------------------------------------------------------------------------
Φίλε Νταβέλη,
έχεις δείξει μέχρι στιγμής την ευγενική και δυνατή σου καρδιά, για όσους μπόρεσαν να το καταλάβουν και είναι αρκετοί αυτοί. Το δικό σου λιθαράκι στο εσωτέρικα ήταν η συμμετοχή σου στα θέματα της Πεντέλης, και για πολλούς η Πεντέλη μετά από αυτό δεν θα είναι πια η ίδια. Πιστεύεις ότι συνέβαλλες στην εκπόρνευσή της... Για μένα η μόνη σου συμβολή έχει να κάνει με την έμπνευση. Αγάπης και ενδιαφέροντος για τη σπηλιά. Φεύγεις νωρίς...
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
quote:
και εσύ γατούλα μου τι ακριβώς θα κάνεις εκεί;;;
δεν πιστεύω να απέχεις από μιά τέτοια γιορτή!
Εγώ θα συνησφέρω κόβωντας εισητήρια !!!! και μοιράζοντας γυαλιά, για να βλέπει ο κόσμος τρισδιάσταστα την σπηλιά !!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
ΝΤΑΒΕΛΗ ΕΣΥ ...ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ !!!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ......ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ !!!!!!
ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ........ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ....!!!!!ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΠΝΟΣ"...................................................................................................................
ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ΄ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΉ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ...ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ..ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ !!!!!!!!
ΕΔΩ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .......ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ..... ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ .....ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕ...!!!!!!
ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .....ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ !!!!!
έχεις δείξει μέχρι στιγμής την ευγενική και δυνατή σου καρδιά, για όσους μπόρεσαν να το καταλάβουν και είναι αρκετοί αυτοί. Το δικό σου λιθαράκι στο εσωτέρικα ήταν η συμμετοχή σου στα θέματα της Πεντέλης, και για πολλούς η Πεντέλη μετά από αυτό δεν θα είναι πια η ίδια. Πιστεύεις ότι συνέβαλλες στην εκπόρνευσή της... Για μένα η μόνη σου συμβολή έχει να κάνει με την έμπνευση. Αγάπης και ενδιαφέροντος για τη σπηλιά. Φεύγεις νωρίς..."
H αγαπητή Αμαλία με καλύπτει απόλυτα. Οπως και όλα τα άλλα παιδιά.
Ο σεβασμός που μας εμφύσησες για τον βουνό και την σπηλιά, για το παρελθόν και το μέλλον μας, έχει αρχίσει να "λειτουργεί" μέσα μας και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα!
Γι αυτό (και όχι μόνο γι αυτό) θα ήθελα και γω να σου ζητήσω να παραμείνεις.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Πέθανε μια άλλη μέρα
Τελικά παραμένω σταθερή στης θέσης μου ......
Η γελοιοποιηση ειναι ο καλύτερος τρόπος να πολεμίσης αυτά που φοβάσε!!!!!!!
Τα αποτελέσματα τα ζούμε τώρα. Κάποιοι μέσα από το εσωτερικά και κάποιοι επάνω στην Πεντέλη.
Δυστυχώς κάποια προσωπικά προβλήματα που είχα αυτόν τον καιρό , δεν μου επέτρεψα να λάβω μέρος στις εξελίξεις. Γι αυτό και το κάνω τώρα.
Θα μου πεις … κατόπιν εορτής ;
Ναι ! γιατί όχι;; κατόπιν εορτής δεν ανοίχτηκε και αυτό το θέμα;;; όλα είχαν αποφασιστεί από πρίν. Η εκπομπή τα άτομα , οι καλεσμένοι και το θέμα.
Απλά μια μέρα πρίν μας το ανακοινώσατε.
Και τι θέλατε από εμάς;;; ( όταν λέω εμάς εννοώ τα μέλη του εσωτερικά) ;;;
Δεν έχουμε κανένα λόγο να πούμε την γνώμη μας γιατί πολύ απλά ποτέ δεν την ρωτήσατε. Πάντα πίστευα ότι το εσωτερικά είναι ένας δημοκρατικός τόπος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μου δείξατε το αντίθετο, και πραγματικά λυπάμαι για αυτό.
Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχατε σκεφτεί τις αντιδράσεις και τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ που θε υπήρχαν.
Νομίζω ότι από την μια μεριά στην πλάστιγγα υπήρχε η Πεντέλη και η σπηλιά της και από την άλλη η δημοσιότητα η διαφήμιση και κάποια άλλα που πιθανών να μην γνωρίζω.
Εσείς επιλέξατε αυτό που όλοι είδαμε και κάποιοι λίγοι βιώνουνε.
Επιλογές είναι αυτές και είναι σεβαστές πάντα. Άσχετα αν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ τόσο πολύ με την επιλογή σας. Αλλά προφανώς αυτό δεν σας ενδιαφέρει γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είχατε ανοίξει αυτό το θέμα πριν αποφασίσετε να πάτε στην εκπομπή.
Τουλάχιστον δικαιούμαστε να μάθουμε αν είστε ΕΣΕΙΣ ικανοποιημένοι από την έκβαση του θέματος;;;
Πουλώντας την σπηλιά και κάποια αξιόλογα μέλη σας στους κάφρους της δημοσιότητας καταφέρατε τουλάχιστον αυτό που θέλατε;;;
Λυπάμαι ειλικρινά που σας στέλνω αυτό το μήνυμα αλλά ιδικά εσείς θα έπρεπε να γνωρίζετε καλύτερα ότι μερικά πράγματα δεν είναι για ευρεία κατανάλωση.
(Του νεκρού αδερφού.)
Δεν είναι κρίμα και άδικο παράπονο μεγάλο, να περπατούν οι ζωντανοί με τους απεθαμένους ;;;

Υπό αυτή τη σημασία του γκάλοπ ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ λέω ΚΑΝΕΝΑΣ. Διότι η ενέργεια - νοοτροπία αυτή μειώνει στη κυριολεξία ανθρώπους εξαιρετικού ήθους και καλλιέργειας που αγαπάνε τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν το καλό στο τόπο.
Αν υποθέσουμε ότι μένουμε στην ερώτηση αυτή. Μετά από λίγο καιρό θα καταντήσει η πολιτική σκηνή του τόπου να ολιγοπωλείται μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Πρίν κλείσω θα ήθελα να σα πω ότι πρέπει να κοιτάμε την ιδανική και αρίστη κατάσταση για να πάμε μπροστά και ΟΧΙ να δεχόμαστε τα πράγματα ως έχουν.
Τέλος θέλω να σας ρωτήσω, δεν θα σας άρεσαι το δημοκρατικό πολιτευμα της Ελλάδος να είναι όμοιο με αυτό των προγόνων μάς; Δεν θα θέλαμε να βρίσκονται όλο και περισσότεροι στην Βουλή για να υπάρχει πολυφωνία - δημοκρατία; Δεν θα ήταν καλό για το τόπο να υπάρχει ένας μηχανισμός ό οποίος να οδηγεί στην άριστη λήψη των αποφάσεων από όλους με γνώμονα το συμφέρον της χώρας;
Αυτά για την ώρα περιμένω απαντήσεις και σχόλια.
Φιλικά Solon.
Ρε παιδια μην ψηφιζουμε στη τυχη η μονο ασπρο μαυρο
πρεπει να ψηφιζουμε οποιον θεωρουμε οτι θα προσφερει στην χωρα και κατ΄επεκταση σε εμας.

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot
quote:
ΕΝΟΨΗΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ!!!ΠΟΙΟΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ??Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Η Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ????Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΤΕ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ????ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!!
Τελικά, και όπως πάντα συμβαίνει, ο Χρόνος έδωσε την λύση του και σε αυτόν τον "προβληματισμό"(;;)!
Τώρα στο ερώτημα του αν η Ελλάδα θα αλλάξει(προς το καλύτερο εννοείται) τελικά ή εάν η Παιδεία μας θα βελτιωθεί...
Πραγματικά, εύχομαι να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα αυτά κάποια στιγμή... αν και πολύ φοβάμαι πως... πάλι ο Χρόνος θα δώσει την "λύση".
Πάντως, νομίζω πως πράγματι από την Παιδεία ξεκινούν όλα(ή τα περισσότερα) από τα "δεινά" μας...
Επομένη την Εκλογών λοιπόν...
και το Θέμα παίρνει το προδιαγεγραμμένο δρόμο του.
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------