- Ποιός ήταν ο πατέρας του Χριστού? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Πρώτον ο Ιησούς έφερε εις το όνομα του ΑΙΜΑ, ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΜΙΣΟΣ, ΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥΣ ΛΑΩΝ, τόσο στους πιστούς άλλων θρησκειών όσο και στις τάξεις των ίδιων των πιστών του χριστιανισμού (!), και αυτό το ιστορικό γεγονός από μόνο του αρκεί να αντιληφθεί και ο ποιο αδαείς ότι ο εκπρόσωπος της χειρότερης λαίλαπας που γνώρισε η ανθρωπότητα, δεν μπορεί ποτέ να στεφθεί «ειρηνοποιός»!Πόσο δε μάλλον μεταξύ ανθρώπου και θεού!
Σοβαρευτείτε.
χα,χα, το σοβαρευτείτε μου άρεσε.
Με τόσα ανέκδοτα που ακούμε πως να σοβαρευτούμε βρε Σβάμπε;
Μιλάς και συγκρίνεις το αίμα της προ Χριστού εποχής και μετά;
Θα ήθελες να έχεις τελειώσει την παιδική ηλικία σου στη Σπάρτη, να μαστιγωνόσουν στο ναό της Δήμητρας για το χατήρι της θεάς ή μάλλον της ιέρειας (πόρνης) που θα ήσουν και τυχερός να έκανε ένα νεύμα να τελειώσει το μαρτύριό σου ή να πέθαινες από αιμορραγία αν δεν είχε αυτή συνευρεθεί καλά; Μαστίγωναν παιδιά εκεί, μέχρι θανάτου. Αντίθετα ο Χριστός αγκάλιασε τα παιδιά και είπε: οποιος πειράξει ένα από αυτά τον συμφέρει να βάλει θυλιά με μυλόπετρα στον ξυρισμένο λαιμό του και να τη ρίξει στη θάλασσα. Μιας και τονίζεις με κεφαλαία να τονίσω. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. και με μικρά και ταπεινά. έλεος μη σοδομίζετε ακόμη τα παιδάκια.
Θεωρώ βέβαια αμάθεια το να λέει κάποιος ότι ο Ιησούς έφερε το Μίσος, τη διχόνοια , το αίμα κ.α. γιατί ο Ιησούς κήρυξε τα αντίθετα από αυτά.
Κήρυξε την αγάπη και την ταπείνωση.
quote:
Η αμορφωσιά που απλώθηκε ιδιαίτερα στον ελληνισμό άπαξ και επικράτησε ο πολιτικός χριστιανισμός, γίνεται εμφανής ακόμα και σήμερα καθώς χιλιάδες χρόνια μετά κόσμος από όλο τον κόσμο και από όλα τα δόγματα μνημονεύει έναν Αριστοτέλη, έναν Ηράκλειτο, και όχι….τον φιλόσοφο Ιησού και τα συγγράμματα του!
Αν σου έχει χαλάσει το κομπιουτεράκι βάλε μπαταρία.
Πάρε στατιστικές και υπολόγισε πόσοι πιστεύουν στον Ηράκλειτο και πόσοι στο Χριστό.
Τον Χριστό τον έχουν ακουστά πολλοί. Τον Ηράκλειτο ουδείς.
Ισως από τη ευρώπη τον ήξερε ο Αισταιν και άλλοι λίγοι.
Εμφυές άτομο ο Αιστάιν ακολούθησε το χριστό.
Μη τον βγάλουμε και βλάκα ένεκεν της δικής μας νοημοσύνης.
Σβάμπε,
πάνε οι καλές εποχές.
Τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Είναι ακατόρθωτο σήμερα να στείλει κάποιος την θυγατέρα στο ναό της Αφροδίτης για να μαζέψει 5 φράγκα ή να σοδομίσει κάποιο παιδί ή να δει το παιδί του να πεθαίνει κάτω από μαστίγια εν ονόματι τηε Αρτεμης και να είναι και ευχαριστημένος γιατί έτσι γούσταρε η θεά, (ποια θεά, η κοπέλα δηλ. που ήταν ιέρεια).
Ολα αυτά είναι άλλης εποχής.
Σήμερα προσπαθούμε να επιβιώσουμε με το αγαπάτε αλλήλους του Ιησού και όχι με το πατήρ πάντων ο πόλεμος του Ηρακλείτου.
«Πατήρ πάντων ο πόλεμος» έλεγε ο μέγιστος Έλληνας διανοητής.
Σίγουρα δεν γνωρίζεις ότι «πόλεμος» για ένα φιλόσοφο ή πνευματικό άνθρωπο είναι ο ιερός Λόγος.
Βλέπε αρχαίο Ελληνικό Λεξικό Ησυχίου του Αλεξανδρέως. (πόλεμος= ο πάντα διοικών Λόγος).
Καμία σχέση με τον πόλεμο που εννοείς εσύ αγαπητέ φίλε.
Αναγκαστικά και ο Ιωάννης έπρεπε να ακολουθήσει αυτή την χρυσή αρχή διαφορετικά δεν θα κέρδιζε κανενός την προσοχή εκείνη την εποχή
«Εν αρχή ην ο Λόγος», «Πάντα δι’ αυτού εγένετο», γράφει ο Ιωάννης ο οποίος είχε σαν φωτεινό φάρο του τον Μέγιστο Ηράκλειτο.
Σε τι διαφέρει το «ο πάντα διοικών Λόγος» απ’ το «πάντα δι αυτού εγένετο»;
Φίλε Δημήτρη βαπτίσου Έλληνας να νιώσεις το μεγαλείο αυτής της Ζωής.
Λουκάς
quote:
Πάρε στατιστικές και υπολόγισε πόσοι πιστεύουν στον Ηράκλειτο και πόσοι στο Χριστό.
Φιλε δημητρη,
Ο Ηράκλειτος δεν ζήτησε να τον πιστέψουν, ούτε να τον ακολουθήσουν.
quote:
Τον Χριστό τον έχουν ακουστά πολλοί. Τον Ηράκλειτο ουδείς.
Την προπαγάνδα την έχουν υποστεί πολλοί θα ήταν σωστότερο να γράψεις.
Για να καταλάβεις Ηράκλειτο, χρειάζεται νοημοσύνη, μα αυτή δεν προπαγανδίζετε.
quote:
Ισως από τη ευρώπη τον ήξερε ο Αισταιν και άλλοι λίγοι.
Εμφυές άτομο ο Αιστάιν ακολούθησε το χριστό.
Τι λες βρε Δημήτρη, κάθε μέρα στην εκκλησία ήταν ο Αϊνστάιν![]()
Εγώ έχω πάλι την εντύπωση πως ασχολήθηκε με τη επιστήμη και τη φιλοσοφία, πως απέδειξε τα λόγια του Ηράκλειτου με τη θεωρεία της σχετικότητας, (ΜΠΙΚΜΠΑΝΚ)
Αυτόν εδώ τον κόσμο, τον ίδιο για όλους, ούτε κανείς θεός ούτε άνθρωπος τον έπλασε, αλλ' ήταν από πάντα και είναι και θα είναι αιώνια ζωντανή φωτιά, που ανάβει με μέτρο και σβήνει με μέτρο.
quote:
Μη τον βγάλουμε και βλάκα ένεκεν της δικής μας νοημοσύνης.
Έλα ντε, τον Αϊνστάιν τον γνωρίζουμε γιατί ήταν πιστός η γιατί πήγαινε στην εκκλησία? ![]()
Η δικιά μας νοημοσύνη είναι εντελώς ηλίθια, όταν αλλοιώνουμε τα γεγονότα προς χάριν κάποιας πίστης. Και ο Γαλιλαίος αναγκάσθηκε να αναθεωρήσει, διαφορετικά η αγάπη των Χριστιανών θα τον λαμπάδιαζε σε κάποια πλατεία, όσο για τον Αϊνστάιν, ο μαρκαθρυ σου λέει κάτι?
Δημήτρη το φιλοσοφικό έργο του Αϊνστάιν το έχεις διαβάσει? Τον Ηράκλειτο?
Πώς να εξηγήσω διαφορετικά αυτά που γράφεις?
quote:
Σήμερα προσπαθούμε να επιβιώσουμε με το αγαπάτε αλλήλους του Ιησού και όχι με το πατήρ πάντων ο πόλεμος του Ηρακλείτου.
Μπερδεμένα τα έχεις φίλε. Οι στατιστικές δείχνουν να ακολουθούν πολλοί τον Ιησού (μα ακολουθούν την προπαγάνδα, ελαχιστοι αγαπάνε, αναρωτήθηκες ομως πόσοι απεβίωσαν στο όνομα του?).
Κάτι ακόμα Δημήτρη. Έγραψες για την αγωγή στη Σπάρτη. Ποιος ξέρει γιατί ο Σωκράτης, που βλάκας δεν ήταν, είπε πως γνώρισε άριστους νέους στη Σπάρτη. Σκέψου το λίγο.
Και αν σου περάσει από το μυαλό πως είμαι δωδεκαθειστης, Ναζιστής και τέτοια, θα σου πρότεινα να το προσπεράσεις.
Δύναμαι να σου αποδείξω, πως ο πραγματικός Ναζί, είναι ο πιστός ακόλουθος Χριστιανός.
Δεν με πιστεύεις?
Κακό του κεφαλιού σου!
«Με τόσα ανέκδοτα που ακούμε πως να σοβαρευτούμε βρε Σβάμπε;»
Τα «ανέκδοτα», κρίνονται ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Και το αποτέλεσμα, είναι μαύρο και άχαρο για την πορεία του δόγματος….
dimitris2:
«Θα ήθελες να έχεις τελειώσει την παιδική ηλικία σου στη Σπάρτη, να μαστιγωνόσουν στο ναό της Δήμητρας για το χατήρι της θεάς ή μάλλον της ιέρειας (πόρνης) που θα ήσουν και τυχερός να έκανε ένα νεύμα να τελειώσει το μαρτύριό σου ή να πέθαινες από αιμορραγία αν δεν είχε αυτή συνευρεθεί καλά;»
Έχεις άγνοια για την καθημερινότητα των αρχαίων ελλήνων, όπως ελάχιστα γνωρίζεις και για το ίδιο το δόγμα που κατά τα άλλα θέλεις να υποστηρίζεις. Θα σου πρότεινα να μην αναλώνεσαι σε υπερ-ορθόδοξα (θρησκόληπτα) site, διότι έτσι δεν πρόκειται τίποτα απολύτως να μάθεις.
Τα όσα αναφέρεις είναι μεμονωμένες και ήσσονος σημασίας περιπτώσεις, ιδιαίτερα δε εάν αναλογιστούμε το μεγαλείο και την φιλοσοφία/παιδεία που είχε η Ελλάδα κατά τους αρχαίους χρόνους. Σε πλήρη αντίθεση με τους αμόρφωτους και θρησκόληπτους Ανατολίτες, τους οποίους και φορτωθήκαμε στα κεφάλια μας χάρη στην πολιτική επικράτηση του χριστιανισμού ως κρατική θρησκεία της PAX ROMANA.
Εξάλλου, εάν υπάρχει ένας που δεν δικαιούται να ομιλεί για μαρτύρια των ανθρώπων, αυτός είναι ο χριστιανισμός και τα φερέφωνα του.
dimitris2:
«Θεωρώ βέβαια αμάθεια το να λέει κάποιος ότι ο Ιησούς έφερε το Μίσος, τη διχόνοια , το αίμα κ.α. γιατί ο Ιησούς κήρυξε τα αντίθετα από αυτά.
Κήρυξε την αγάπη και την ταπείνωση.»
Εκ του αποτελέσματος, η θρησκεία του Ιησού έφερε το μεγαλύτερο κακό που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Ποτέ πριν δεν είχε υπάρξει ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, ποτέ πριν δεν είχε γνωρίσει η ανθρωπότητα ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΦΟΝΟ ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ.
Όλα αυτά, τα χρωστάμε στην θρησκεία του Ιησού, διότι εάν δεν υπήρχε ο χριστιανισμός δεν θα υπήρχε σήμερα και Ισλάμ, και αντιστοίχως δεν θα είχαμε αυτό το απύθμενο μίσος μεταξύ των δυο δογμάτων.
Ως προς το τι «κήρυξε» και τι όχι, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία, καθώς το γεγονός και μόνο ότι δεν πάτησε το ποδαράκι του ούτε σε ένα εκατοστό γης απερίτμητων (όπως ταιριάζει σε κάθε πιστό Ιουδαίο Ραβίνο..), μας αποδεικνύει και το πόσο πονοκεφάλιαζε για όλους τους άλλους τους λαούς ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥ!
Το αντιλαμβάνεσαι?
dimitris2:
«Πάρε στατιστικές και υπολόγισε πόσοι πιστεύουν στον Ηράκλειτο και πόσοι στο Χριστό.»
Το μυαλό σου και μια λίρα!
Ο Ηράκλειτος δεν απαίτησε από κανέναν…πίστη (!), αλλά υπήρξε ταπεινός εκφραστής της αμφισβήτησης, της έρευνας, της φιλοσοφίας. Αυτός που κόπτονταν για πίστη των άλλων προς το πρόσωπο του, αυτός που ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ με τα μύρια κακά στον άλλο κόσμο, άπαξ και δεν τον πιστέψουνε και ακολουθήσουνε, ΗΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.
Ο Ηράκλειτος, μπορεί σήμερα ακόμη να ΕΝΩΣΕΙ τους ανθρώπους, καθώς τον Ηράκλειτο τον θαυμάζει τόσο ο Μουσουλμάνος όσο ο Χριστιανός και ο Βουδιστής. Αντίθετα, ο Ιησούς μπορεί μονάχα ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ και το πολύ πολύ να πολώσει τους ίδιους τους χριστιανούς ανάμεσα τους!!
Δεν μου λες, όταν γράφεις σκέφτεσαι πριν γράψεις καθόλου?
dimitris2:
«Τον Χριστό τον έχουν ακουστά πολλοί. Τον Ηράκλειτο ουδείς.»
Και τον Χίτλερ έχουνε ακούσει πολλοί. Και λοιπόν?
Και τον Ιησού του Ναυή (τον γνωστό σφαγέα της Π.Δ.) τον έχουνε ακούσει πολλοί. Και λοιπόν?
dimitris2:
«Εμφυές άτομο ο Αιστάιν ακολούθησε το χριστό.»
Έτσι σου είπανε? Για μάθε καλύτερα, και έλα να το συζητήσουμε!
dimitris2:
«Είναι ακατόρθωτο σήμερα να στείλει κάποιος την θυγατέρα στο ναό της Αφροδίτης για να μαζέψει 5 φράγκα ή να σοδομίσει κάποιο παιδί ή να δει το παιδί του να πεθαίνει κάτω από μαστίγια εν ονόματι τηε Αρτεμης..»
Κοίτα να δεις, αυτό που είναι ακατόρθωτο είναι πλέον να πείσεις σκεπτόμενο άνθρωπο να θεωρήσει ότι ένας Θεός έχει ως «εκλεκτό ζευγάρι» τον Αβραάμ και την Σάρα, όταν η δε Σάρα…σάρωνε τα κρεβάτια των αδαών και ο προαγωγός Αβραάμ μάζευε το χρήμα μετέπειτα!
Η θέλεις να μας πεις ότι αυτό θα επιθυμούσες να είχανε πράξει και οι γονείς σου ώστε να…..καταστούν αρεστοί στον Θεό της Χριστιανοσύνης??
Εγώ λέω να σοβαρευτείτε καλύτερα, και να ξεφύγετε από το σύνδρομο της αρχαιότητας που σας βασανίζει τα μεσσιανικά σας μυαλά.
Στο σπίτι του κρεμασμένου φίλτατε δεν μιλάνε για σχοινί!
dimitris2:
«Σήμερα προσπαθούμε να επιβιώσουμε με το αγαπάτε αλλήλους του Ιησού και όχι με το πατήρ πάντων ο πόλεμος του Ηρακλείτου.»
Η ασχετοσύνη σου βγάζει μάτι ρε Δημήτρη!
Ως προς το «πατήρ πάντων ο πόλεμος» έλαβες ήδη απαντήσεις (ΕΛΕΟΣ!), ως προς το άλλο το αστείο, ότι δήθεν……προσπαθούμε να επιβιώσουμε με το αγαπάτε αλλήλους του Ιησού, ξέχασες να το πεις όπως πραγματικά έχει και ισχύει:
ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!
Αν ειχαμε περισσοτερα απο τα γραπτα της Αρχαιας Ελλαδας που (λενε...)οτι καηκαν απο φανατικους Χριστιανους θαταν καλυτερα ισως η ζωη μας...Όπως ομως θα μασταν καλυτερα αν ειχαμε και Χριστιανικα γραπτα που καηκαν αργοτερα..Περιν φαγωθειτε για το ποια θρησκεια ηταν καλυτερη η ειναι αληθινη, σκεφτειτε οτι οι Αθηναιοι ειχαν τον Αγνωστο Θεο που δεχτηκαν οτι ειναι ο Θεος του Παυλου.. Ισως και οι δυο εχετε δικιο...
Απ την αλλη, μολις χτες εμαθα οτι υπαρχει το κειμενο καποιου Θιβετιανου σοφου που εξιστορει μια συζητηση με καποιον απο την Δυση , τιον περιγραφει Σοφο και με Θεεικη Γνωση και στο τελος ρωταει το ονομα του και εκεινος απαντα Ιησους...
Ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος, πιστευω ομως οτι η Εκκλησια εχει κρυψει αληθειες απο τη ζωη του Ιησου και δεν μας εδωσε ολα τα κειμενα που εχει..Αλλωστε η διαλογη εγινε απο Ανθρωπους...Πιστευς και στο 12θεο αλλα οχι οτι ηταν Θεοι, αλλα ανθρωποι η οντα με ανθρωπινη μορφη που ειχαν καποιες ιδιοτητες..Ακομα ερευνω σε κειμενα που μπορουν να δωσουν στοιχεια για αυτους καθως και για το ποσο αληθινη μπορει να ειναι η λεγομενη Μυθολογια.....
quote:
περιμένω κάποιο φίλο χριστιανό να μου εξηγήσει ποιός ήταν ο πατέρας του Ιησού. Το Άγιο Πνεύμα ή ο Ιωσήφ;
Αγαπητέ Βασίλη,κάποτε βρέθηκα στη Ρόδο με ένα φίλο Ιταλό.Με ρώτησε λοιπόν για την Παναγιά ΤΣΑΜΠΙΚΑ,που λατρεύεται στο νησί.Δεν γνώριζα κάτι και ρωτώντας μου είπαν πώς είναι θαυματουργή με "ειδικότητα" μάλλιστα στην ατεκνία (όποιος είχε τέτοιο πρόβλημα, πήγαινε εκεί, έκανε κάποιο τάμα κλπ.και μετά....μπορούσε να αποκτήσει παιδί).Μάλλιστα τα παιδιά που αποκτούσαν μετά τα ονόμαζαν αναλόγως: ΤΣΑΜΠΙΚΟ ή ΤΣΑΜΠΙΚΑ.Εξήγησα λοιπόν στο φίλο μου όλα αυτά και τότε αυτός, αυθόρμητα μου απάντησε με ένα δίστιχο της στιγμής:
SENZA CAZZO E SENZA FICA
NE CIAMPIKO NE CIAMPICA
που στα Ελληνικά σημαίνει:
Χωρίς π..σο και χωρίς μ...ί
ούτε ΤΣΑΜΠΙΚΟς ούτε ΤΣΑΜΠΙΚΑ !
Τα συμπεράσματα δικά σου !!
με φιλικούς χαιρετισμούς
quote:
περιμένω κάποιο φίλο χριστιανό να μου εξηγήσει ποιός ήταν ο πατέρας του Ιησού. Το Άγιο Πνεύμα ή ο Ιωσήφ;
Αγαπητέ Βασίλη,κάποτε βρέθηκα στη Ρόδο με ένα φίλο Ιταλό.Με ρώτησε λοιπόν για την Παναγιά ΤΣΑΜΠΙΚΑ,που λατρεύεται στο νησί.Δεν γνώριζα κάτι και ρωτώντας μου είπαν πώς είναι θαυματουργή με "ειδικότητα" μάλλιστα στην ατεκνία (όποιος είχε τέτοιο πρόβλημα, πήγαινε εκεί, έκανε κάποιο τάμα κλπ.και μετά....μπορούσε να αποκτήσει παιδί).Μάλλιστα τα παιδιά που αποκτούσαν μετά τα ονόμαζαν αναλόγως: ΤΣΑΜΠΙΚΟ ή ΤΣΑΜΠΙΚΑ.Εξήγησα λοιπόν στο φίλο μου όλα αυτά και τότε αυτός, αυθόρμητα μου απάντησε με ένα δίστιχο της στιγμής:
SENZA CAZZO E SENZA FICA
NE CIAMPIKO NE CIAMPICA
που στα Ελληνικά σημαίνει:
Χωρίς π..σο και χωρίς μ...ί
ούτε ΤΣΑΜΠΙΚΟς ούτε ΤΣΑΜΠΙΚΑ !
Τα συμπεράσματα δικά σου !!
με φιλικούς χαιρετισμούς
quote:
HADJIBABA
Δεν γνώριζα κάτι και ρωτώντας μου είπαν πώς είναι θαυματουργή με "ειδικότητα" μάλλιστα στην ατεκνία (όποιος είχε τέτοιο πρόβλημα, πήγαινε εκεί, έκανε κάποιο τάμα κλπ.και μετά....μπορούσε να αποκτήσει παιδί)
Η Παναγία η Τσαμπίκα δεν δουλεύει με τάματα. Για να πιάσει παιδί μια γυναίκα της δίνουν να φάει ένα φυτίλι από καντήλι
και πιάνει παιδί λέει. Σαν φοιτητής στη Ρόδο όταν ήμουν, δεν κατάφερα να μάθω αν το φυτίλι έπρεπε να είναι καμμένο ή να είναι καινούριο...
Ασε που η εικόνα της Παναγίας της Τσαμπίκας ήταν έχει σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, καθώς έχει κολυμπήσει δυο φορές τη διαδρομή Κύπρος-Ρόδος (μόνη της). Χρόνος δεν έχει καταγραφεί, ούτε στυλ (ύπτιο, πεταλούδα, κτλ.)

macedon
quote:
Η Παναγία η Τσαμπίκα δεν δουλεύει με τάματα. Για να πιάσει παιδί μια γυναίκα της δίνουν να φάει ένα φυτίλι από καντήλικαι πιάνει παιδί λέει. Σαν φοιτητής στη Ρόδο όταν ήμουν, δεν κατάφερα να μάθω αν το φυτίλι έπρεπε να είναι καμμένο ή να είναι καινούριο...
Ασε που η εικόνα της Παναγίας της Τσαμπίκας ήταν έχει σπάσει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, καθώς έχει κολυμπήσει δυο φορές τη διαδρομή Κύπρος-Ρόδος (μόνη της). Χρόνος δεν έχει καταγραφεί, ούτε στυλ (ύπτιο, πεταλούδα, κτλ.)
macedon
Γιατί ειδικά στην Κύπρο ; Υπάρχει υποκατάστημα ή θυγατρική εκεί;
Kαι γιατί κολύμπησε και δεν πήγε πετώντας ;
Ο χρόνος βέβαια δεν μπορεί να είναι άλλος από dt = 0 , και στις δύο περιπτώσεις...
quote:
Τελικα ολοι κανετε το ιδιο λαθος..Μπερδευετε αυτα που λενε οι Θρησκειες μ αυτα που κανουν οι πιστοι τους...Δηλαδη οι ειδωλολατρες δεν φταινε για τους διωγμους των Χριστιανων ουτε οι Χριστιανοι για τον διωγμο των ειδωλολατρων...Για ολα φταινε οι Θεοι οχι οι ανθρωποι...
Αν ειχαμε περισσοτερα απο τα γραπτα της Αρχαιας Ελλαδας που (λενε...)οτι καηκαν απο φανατικους Χριστιανους θαταν καλυτερα ισως η ζωη μας...Όπως ομως θα μασταν καλυτερα αν ειχαμε και Χριστιανικα γραπτα που καηκαν αργοτερα..Περιν φαγωθειτε για το ποια θρησκεια ηταν καλυτερη η ειναι αληθινη, σκεφτειτε οτι οι Αθηναιοι ειχαν τον Αγνωστο Θεο που δεχτηκαν οτι ειναι ο Θεος του Παυλου.. Ισως και οι δυο εχετε δικιο...
Απ την αλλη, μολις χτες εμαθα οτι υπαρχει το κειμενο καποιου Θιβετιανου σοφου που εξιστορει μια συζητηση με καποιον απο την Δυση , τιον περιγραφει Σοφο και με Θεεικη Γνωση και στο τελος ρωταει το ονομα του και εκεινος απαντα Ιησους...
Ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος, πιστευω ομως οτι η Εκκλησια εχει κρυψει αληθειες απο τη ζωη του Ιησου και δεν μας εδωσε ολα τα κειμενα που εχει..Αλλωστε η διαλογη εγινε απο Ανθρωπους...Πιστευς και στο 12θεο αλλα οχι οτι ηταν Θεοι, αλλα ανθρωποι η οντα με ανθρωπινη μορφη που ειχαν καποιες ιδιοτητες..Ακομα ερευνω σε κειμενα που μπορουν να δωσουν στοιχεια για αυτους καθως και για το ποσο αληθινη μπορει να ειναι η λεγομενη Μυθολογια.....
Φίλε παν
Αν και μπερδεμένος, είσαι σε καλό δρόμο.
Σύντομα, εύχομαι, θα διαλέξεις πεζοδρόμιο, διότι τώρα μου δείνεις την εντύπωση ότι περπατάς σε δύο... ταυτόχρονα.![]()
![]()
Παιδιά, δε μπορώ να κοιτάξω εύκολα links όταν είμαι στον υπολογιστή της δουλειάς μου.
Οπότε δεν το είδα καθόλου αυτό που λες για τους Ignitor
Τώρα ακούω και τα samples από Nightwish.
Μια χαρά είναι - κάπως πιο "μαλακά" κι εντελώς διαφορετικό στυλ - αλλά η Tarja είναι Tarja... ![]()

In anticipation of my resurrection...
ήθελα να πω http://metalmusicforever.blogspot.com/
να κατεβάσετε όλο το eva να μου πείτε τη γνώμη σας.
πρόκειται για ένα αργό τραγούδι, γεμάτο συναίσθημα, που μάλλον φανερώνει το στυλ της anette. εν τω μεταξύ, η φωνή της μου θυμίζει πολύ τη den adel των πρώτων δίσκων. σίγουρα είναι πιο πρίμα, πιο ροκ, λιγότερο επιβλητική από την tarja, αλλά θα την ανεχθώ, απλά βλέποντας τους νέους nightwish ως μια διαφορετική μπάντα, ή τουλάχιστον ένα ανεξα΄ρτητο πρότζεκτ απ'τους μουσικούς των nightwish που ξέραμε...

quote:
Κάτι σαν τον crucifire ένα πράμα. Γι αυτό τον αγαπάω τον μικρό
κι εγώ σ'αγαπάω, γιατί αν και παππούς, ψάχνεσαι!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Τώρα θα κατεβάσω ολόκληρο το τραγούδι και θα σας πω γνώμη
Έχει όμως θανατηφόρο βλέμμα, ε? ![]()

...ε, βέβαια, αφού ξαφνικά όλοι οι πιτσιρικάδες γίναν emo...
Και που να με ακούσεις να φταρνίζομαι, θα πέσεις κάτω από τα γέλια ![]()
gretel μου τώρα μόλις μιλάγαμε γι'αυτά με τον crucifire και πως τόλμησες να πάρεις το μέρος μου.... Δεν βαριέσαι, ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του, αρκεί που υπάρχουν κάποιοι να μας καταλαβαίνουν ![]()
quote:
ναι αλλά είναι 36 χρονών ρε γαμώτο... καμιά πιο νέα δεν έπαιζε; τι διάολο ρε γαμώτο, πολύ πουροκρατεία ξαφνικά στη μέταλ!
Και σκεφτόμουν όταν την κοίταζα να πω ότι μου φαίνεται καμιά 35αριά χρονών! ![]()
Εντάξει όμως!
Μια γυναίκα 35 χρονών δεν είναι και πουρό, μην τρελαθούμε...
Αν ταιριάζει στο συγκρότημα, λίγο με ενδιαφέρει εμένα πόσο είναι. ![]()
Η Cadia πχ των Inkubus Sukkubus πλησιάζει τα 40 κι η γυναίκα είναι φωνάρα.
Τι θα την κάνουμε, θα την σκοτώσουμε? ![]()

http://retro.ellhnismos.org/index.php
Φίλε Dying_Incubus ελπίζω να μην είναι αντίθετο στους όρους του esoterica.gr η παραπομπή σε άλλο forum - αν είναι ζητάω συγνώμη...
quote:
Μια γυναίκα 35 χρονών δεν είναι και πουρό, μην τρελαθούμε...
Ρε σεις πάτε καλά; Αυτές οι γυναίκες σε βάζουν κάτω και λες τον δεσπότη Παναγιώτη....να μην λέμε κι ότι θέλουμε....
Kerry πολύ καλό το φόρουμ είδα ότι έχει πολύ υλικό για συζήτηση. Εκείνη την συλλογή Greece Attacks μπας και την βρήκε κανείς;
Το Eva μου άρεσε αρκετά. Η Anette Olzon τελικά είναι η τραγουδίστρια αλλά αυτό θα το μάθατε. Εγώ πάντως δεν την είχα ξανακούσει.