ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσωτερική Δύναμη... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Εσωτερική Δύναμη... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

b0mbaC61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
01/09/2010, 21:58:35
quote:

quote:
strangerz2, οκ μαστερ , η δικη σου θεση που ειναι ? εχεις γραψει 2 μυνηματα χωρις καμια αποψη επι του θεματος , γιατι ? εαν δεν ξερεις τοτε σου συνιστω να διαβασεις αυτο που προτρεπεις στους αλλους ...

Αν γράψω κάτι για τον φίλο με το πρόβλημα,θα το κάνω ιδιωτικά.Δέν θέλω να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με άτομα σάν εσένα.Δέν λέω οτι είσαι κακός άνθρωπος,το αντίθετο μάλιστα,αλλά όπως και να έχει δέν μπορείς να καταλάβεις και θα αρχίσεις τα περι αποδείξεως.

Τα λόγια σου και οι αντιδράσεις σου βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία...παριστάνεις τον ενήλικο και νοητικά - ψυχολογικά αντιδράς σαν μικρό ανήλικο παιδάκι που φωνάζει :"Ήταν γκόλ.."

Αδύναμος στο να δεχθείς και την άλλη άποψη , αντιδράς σαν μικρό παιδάκι σε διαγωνισμό με τα υπόλοιπα ... για το ποιός έχει τον μεγαλύτερο πρόγονο και λές κιόλας -αντιδρώντας αδιάκοπα- πως ότι έχεις θα το πείς ιδιωτικά στον συνδίκτυο...

Μα μόνο ιδιωτικά -ο συνδίκτυος- δεν είπε το "προβλημά του" αλλα σε δημόσιο χώρο και αναμένει μια δημόσια τοποθέτηση...και απ'όλους μας και "κείνος θα κρίνει , όπως όλοι μας εξάλλου ποιά άποψη έρχεται πιο κοντά και ερμηνεύει το "πρόβλημά του"...!!!

Τώρα αν δεν θές να είσαι με άτομα σαν και "μάς" κανένα πρόβλημα...δημιούργησε ένα σάϊτ ανάλογο με τα ενδιαφέροντά σου και κάλεσε εκεί και ολους όσους ασπάζονται τις απόψεις σου και μιλάτε με την ησυχία σας , χωρίς διαφωνίες και τσακωμούς με τους μήνες και τα έτη...και με την ευχή μου!!!

Θα τοποθετηθείς αλήθεια , αφήνοντας την κλαψούρα στην άκρη...????

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
strangerz2Μέλος
01/09/2010, 22:35:44
quote:
Τα λόγια σου και οι αντιδράσεις σου βρίσκονται σε εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία...παριστάνεις τον ενήλικο και νοητικά - ψυχολογικά αντιδράς σαν μικρό ανήλικο παιδάκι που φωνάζει :"Ήταν γκόλ.."

Αδύναμος στο να δεχθείς και την άλλη άποψη , αντιδράς σαν μικρό παιδάκι σε διαγωνισμό με τα υπόλοιπα ... για το ποιός έχει τον μεγαλύτερο πρόγονο και λές κιόλας -αντιδρώντας αδιάκοπα- πως ότι έχεις θα το πείς ιδιωτικά στον συνδίκτυο...

Μα μόνο ιδιωτικά -ο συνδίκτυος- δεν είπε το "προβλημά του" αλλα σε δημόσιο χώρο και αναμένει μια δημόσια τοποθέτηση...και απ'όλους μας και "κείνος θα κρίνει , όπως όλοι μας εξάλλου ποιά άποψη έρχεται πιο κοντά και ερμηνεύει το "πρόβλημά του"...!!!

Τώρα αν δεν θές να είσαι με άτομα σαν και "μάς" κανένα πρόβλημα...δημιούργησε ένα σάϊτ ανάλογο με τα ενδιαφέροντά σου και κάλεσε εκεί και ολους όσους ασπάζονται τις απόψεις σου και μιλάτε με την ησυχία σας , χωρίς διαφωνίες και τσακωμούς με τους μήνες και τα έτη...και με την ευχή μου!!!

Απλά εγώ λέω πάντα την αλήθεια,είμαι ειλικρινής και αυτό είναι που σε πειράζει.

Στην τελική δέν με ενδιαφέρει η γνώμη σου,για αυτό και μιλάω ελεύθερα,δέν είμαι γλύφτης δηλαδη σαν εσένα.Εσύ έχεις ανάγκη την αποδοχή των άλλων.Για αυτό έχεις στείλει κάτι χιλιάδες μηνύματα,(δέν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο όλη μέρα?) μπάς και πάρεις ένα "μπράβο" απο κάποιον εδω μέσα.Έίσαι κομπλεξικός,έχεις ανάγκη απο επιβεβαίωση,απο διαρκής επιβεβαίωση.Σε λυπάμαι.

Στο λέω αυτό γιατί δέν παράγεις γνώση με αυτά που λές,τα λές για να τα λές.Ό,τι να ναι και όπως νά ναι,αρκεί να πείς καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.Ουσία μηδέν,εξάλου πώς να έχεις ουσία αφού το μόνο που κάνεις είναι να αναπαράγεις μασημένη τροφή.Είσαι πολύ μακριά απο την ψυχή σου.

Edited by - strangerz2 on 01/09/2010 22:40:57

01/09/2010, 23:42:26
quote:

quote:

Απλά εγώ λέω πάντα την αλήθεια,είμαι ειλικρινής και αυτό είναι που σε πειράζει.

Στην τελική δέν με ενδιαφέρει η γνώμη σου,για αυτό και μιλάω ελεύθερα,δέν είμαι γλύφτης δηλαδη σαν εσένα.Εσύ έχεις ανάγκη την αποδοχή των άλλων.Για αυτό έχεις στείλει κάτι χιλιάδες μηνύματα,(δέν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο όλη μέρα?) μπάς και πάρεις ένα "μπράβο" απο κάποιον εδω μέσα.Έίσαι κομπλεξικός,έχεις ανάγκη απο επιβεβαίωση,απο διαρκής επιβεβαίωση.Σε λυπάμαι.

Στο λέω αυτό γιατί δέν παράγεις γνώση με αυτά που λές,τα λές για να τα λές.Ό,τι να ναι και όπως νά ναι,αρκεί να πείς καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.Ουσία μηδέν,εξάλου πώς να έχεις ουσία αφού το μόνο που κάνεις είναι να αναπαράγεις μασημένη τροφή.Είσαι πολύ μακριά απο την ψυχή σου.

Edited by - strangerz2 on 01/09/2010 22:40:57

Καμμιά κουβέντα εκτός απο άναρχες κραυγούλες , έχεις να πείς...???

Αλήθεια έχεις την αίσθηση , ότι η λύπη σου ... έχει καμμιά αξία και την χρησιμοποιείς ως επιχείρημα..???

Μόνο να βρίζεις και να προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις ξέρεις...προφανως σε αυτό κινήθηκε η ζωή σου και το ξέρεις καλά..αλλα εδώ δεν μας ενδιαφέρουν οι εκτιμήσεις σου οι προσωπικές...

Επι του θέματος , θα πείς επιτέλους κάτι..???

Τώρα για το αν έχω να κάνω τίποτ'αλλο όλη την ημέρα ... ε!!! δεν θα σου απαντήσω , μείνε με την περιέργεια αλλα δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τι κάνω εγώ και ο καθένας εδώ μέσα...

Δυστυχώς όμως σε απασχολεί και αυτό όντως είναι μεγάλο πρόβλημα Stranger...πολύ μεγάλο..και μάλιστα άλυτο...

Προσπάθησε να μην εκτίθεσαι συνεχώς...εσύ και οι ιδέες σου...

02/09/2010, 00:19:07
quote:
strangerz2 -Οι ενήλικες είναι τελειωμένοι άνθρωποι,είναι προγραμματισμένοι και προβλέψιμοι,χωρίς δημιουργικότητα.Μπορείς να μάθεις τα πάντα για αυτούς εύκολα.Πιστεύω οτι αυτό που χάνεται είναι το συναίσθημα,για την ακρίβεια τους το παίρνουν.

Και όμως, όλες αυτές οι εσωτερικές και φιλοσοφικές θεωρίες αλλά και έρευνες πάνω στο χώρο του ανεξήγητου που ασχολείσαι και υποστηρίζεις προήρθαν από ενήλικες.
Ενήλικες που παρόλα τα χρονιά τους δεν έχασαν ποτέ το μικρόβιο της αναζήτησης, αλλά και ούτε την φαντασία τους (δημιουργικότητα).

Το να πιστεύεις αυτό, πάει να πει ότι αναιρείς όλα αυτά που υποστηρίζεις…

Πάντως ακόμα δεν έχεις εκφράσει την προσωπική άποψη πάνω στο θέμα του b0mbaC, εκτός και αν δεν θέλεις να υπάρχει αντίλογος, αλλά παρά μόνο γνώμες που να συμφωνούν με την δική σου άποψη…

makforΜέλος
02/09/2010, 10:13:33
strangerz2 , εχω την εντυπωση οτι εισαι ο b0mbaC

επισης εκτος των αλλων εχει μπερδεμενα καποια πραγματα , το οτι λες την αληθεια (την αληθεια ποια ? την δικη σου ή την δικη μου ? σκεψου πριν απαντησεις) δεν παει να πει οτι αυτο ειναι κατι καλο ή κακο (οκ δεν υπαρχει ουτε καλο ουτε κακο για μενα) ή ποιο σωστα δεν παει να πει οτι δημιουργεις ΘΕΤΙΚΑ αισθηματα στον αλλο ... θα μου πεις στα τετοια σου και θα συμφωνησω

ως παιδι μικρο , δεν ξερεις οτι το ματι της κουζινας καιει και δεν πρεπει να το πιανεις ... εχω πολλους τροπους να στο μαθω , τον ποιο απλο ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ παθαινεις εγκαυματα 10ο βαθμου και ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ... το θεωρεις ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ?

βλεπεις καποιον που επεσε με την μηχανη και εμεινε παραλυτος , ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ " ΑΑΑ Ο ΜΛΚΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ" φυσικα και αυτο που λεις ειναι αληθεια αλλα το κανεις ?

και ας αλλαξουμε λιγο θεση ,

ειμαι ΕΓΩ που φωναζω ΕΣΕΝΑ " ο μλκας που πιστευει σε ππριες και οτι σκτα του σερβιρουν" ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ?? αληθεια ειναι για μενα αυτο που λεω (σορυ για τις εκφρασεις ειναι παραδειγμα και δεν ισχυει τιποτα απο αυτα ουτε για σε να ουτε για κανεναν αλλο, εχω εκφρασει ξεκαθαρα την αποψη μου οτι ολα οσα πιστευει ο καθενας ειναι ΑΠΟΔΕΚΤΑ για μενα!!!)

καταλαβες φιλε μου τι λεω ?

ειναι αλλο το λεω την αληθεια , ειναι αλλο το ειμαι αγενεστατος , ειναι αλλο το ειμαι κακομαθημενος , ειναι αλλο το ειμαι ευγενικος ... και κανενα δεν αποκλειει ΤΟ ΠΡΩΤΟ οτι λες την αληθεια !!!

το μονο που μπορω να σου πω ειναι το εξης
να μη κανεις οτι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ να σου κανουν (αυτο θα το εχεις ακουσει φανταζομαι)
και κατι λιγο διαφορετικο που λεω εγω

ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ οπως μας ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ !!! (χωρις αυτο να σημαινει οτι οι αλλοι μας φερονται οπως μας αξιζει ... καθως στους αλλους δεν αξιζει να φερθουν οπως φερεσαι ... ελπιζω να μη σε μπερδεψα!!! χαχα)

δεν ξερω τι κανουν οι ενηλικες , αλλα αργα ή γρηγορα θα εισαι ΕΝΗΛΙΚΑ φιλε μου και τοτε προσεξε μη βρεθεις κοντρα στα λογια σου ...

καλη σου μερα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

03/09/2010, 16:16:20
Αγαπητέ μου φίλε b0mbaC.. τι ειναι αυτο το ξεχωριστώ που νιωθεις; Μπορείς να πεις για αυτό που έχεις επάνω σου; Κάνε μια προσπάθεια εδώ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

insightΝέο Μέλος
09/12/2010, 14:47:00
Εσωτερική δύναμη ειναι η γνώση των αιτιών των συμπεριφορών.
Αυτή η δύναμη θα μας οδηγησει στην αναζητηση της αγαπης.
Η αγαπη, ο ερωτας και ολα αυτα τα θετικα συναισθηματα που
προερχονται απο την κοινωνικη ζωη , θα ενισχυουν αυτη τη δυναμη.

Εσωτερικη δυναμη ειναι αποτελεσμα της κατανοησης της καταστασης και της αυτογνωσιας. Τοτε εχεις πραγματικα αυτοπεποιθηση.

http://psychology-in-sight.blogspot.com/

SoulAngelΝέο Μέλος
10/12/2010, 16:53:14
Αγαπημένε strangerz2,

Δεν ξέρω πως ακριβώς εσύ ερμηνεύεις αυτό που λέμε εσωτερισμό, γιατί είμαι λίγες μέρες εδώ και δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα θέματα. Θα τοποθετηθώ όμως για το συγκεκριμένο forum κάνοντας αντιγραφή αυτό που πριν λίγο έγραψα στο chat ενός ιντερνετικού σταθμού που ακούω..

τις τελευταίες μέρες, έπεσα πάνω σε ένα φορουμ... και όσο διαβάζω τόσο περισσότερο ντουβάρι νιώθω … γενικά έχω ασχοληθεί πολύ με τα συγκεκριμένα θέματα … αλλα τα παιδιά που γράφουν είναι τέρατα γνώσεως, μορφώσεως και προπάντων καλλιέργειας του εαυτού τους…. Αν δεν βαριέστε… χαζέψτε το κάποια στιγμή
τελικά υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι!!!

Μέχρι στιγμής, αυτό που έχω δει μου αρέσει πάρα πολύ, κυρίως γιατί δε μιλάνε για να μιλάνε... δε λένε αερολογίες είναι σοβαροί και όχι σοβαροφανείς και έχουν την καλλιέργεια να μας αντιμετωπίζουν όλους με σεβασμό σε ότι βλακεία και αν έχω δει να λέμε μερικοί ...και είναι σεβαστή κάθε ... μα κάθε άποψη.

Εγώ αυτό το σέβομαι, δεν μπορώ παρά ταπεινή να είμαι απέναντί τους... και να προσπαθήσω να 'κλέψω' όσο περισσότερη απο τη γνώση τους.

Στο ιντερνετ θα βρείς διάφορα φορουμ... κάποια απο αυτά θα αγγίξουν την ψυχή σου και άλλα όχι.. μείνε και συμμετείχε λοιπόν σε αυτά που σε αγγίζουν πραγματικά και μην αναλώνεσαι στο να αλλάξεις τα άλλα...

Εδώ οι κολώνες είναι πολύ γερές για να τις επηρεάσεις... νομίζω πως είναι άδικος κόπος

Πολύ πολύ φιλικά...

Το καλύτερο όπλο απέναντι στο φόβο… είναι η Γνώση

10/12/2010, 21:56:56
quote:
Εδώ οι κολώνες είναι πολύ γερές για να τις επηρεάσεις... νομίζω πως είναι άδικος κόπος

Ποιών όμως ο κόπος είναι περισσότερος; Των κολώνων ή αυτών που προσπαθούν να τις ρίξουν;
12/12/2010, 14:37:34
Πάντως εγώ, σύμφωνα πάντα με τα "συμπτώματα" που αναφέρει ο θεματοθέτης, πιστεύω πως το πρόβλημα έγκειται σε ψυχοβιολογικούς παράγοντες και θα ήταν λίγο "τραβηγμένο" να αρχίσουμε να δίνουμε εξηγήσεις με όρους μεταφυσικής.

Μιλάω πάντα βάσει αυτών που αναφέρονται. Αν ο b0mbaC έχει να μας αναφέρει περισσότερα πράγματα επί του θέματος (δηλαδή πέρα από τα βίαια ξεσπάσματα και το αίσθημα του να φέρει μέσα του κάτι ξεχωριστό), ίσως προσεγγίσουμε διαφορετικά το ζήτημα.

13/12/2010, 12:53:17
quote:

quote:

Ποιών όμως ο κόπος είναι περισσότερος; Των κολώνων ή αυτών που προσπαθούν να τις ρίξουν;

Kαλημέρα Ντοτόρο...
Τι σημασία άραγε για σένα και για μένα αλλα και για τον καθένα έχουν οι κολώνες που θεωρητικά υπάρχουν γύρω μας και που ορισμένοι ενδεχομένως δεν λογίζουν ως κολώνες..???

Αναρρωτιέμαι πολλές φορές , μήπως τελικά το εμπόδιο που εμφανίζεται στην ζωή μας ως εξωτερικές κολώνες ... δεν είναι άλλες απο δικές μας "εσωτερικές κολώνες"..???

Αναρρωτιέμαι απλά...

20/02/2004, 12:58:39
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ stopper ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ.

ΓΡΑΨΕ ΑΦΟΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ...
ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ?????
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ???????????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ...

ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ....

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΣΕ ΛΕΩ ΜΑΣΚΑΡΑΚΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣΚΑΡΑ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ (ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ "ΝΙΚ ΝΑΜΕ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ....
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ????
ΠΩΣ ΤΟ ESOTERICA.gr ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ....

ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ Ελευθερίας ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ

quote:
Και οι συζητήσεις(έστω και οι διαδυκτιακές)βοηθούν λιγάκι,στο να μαθαίνω σιγά σιγά να επέξεργάζομαι πραγματικά γεγονότα και να βγάζω συμπεράσματα.Στο να υπάρξει μια ώθηση,το έναυσμα..

quote:
Το να είμαι όμως με ένα ψευδώνυμο,να περνάω την ώρα μου ευχάριστα,το βλεπω ως ένα είδος διασκέδασης.Δεν με ενδιαφέρει και πάλι το όφελος του καθενός.
Το γιατί είμαι εγώ εδώ, με νοιάζει

ΕΣΥ ΦΙΛΕ stopper ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ?????

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

20/02/2004, 17:15:22
μήπως τελικά ο stopper είναι βαλτός από την ηγεσία του ΚΠΕ (Κεντρικός Πυρήνας Εσωτέρικα) με σκοπό να κάνει ΔΔ (Διαφημιστική Δυσφήμιση);

ε, ΟΧΙ!!! δεν 8α του περάσει

ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ!!!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^

20/02/2004, 17:37:54
λίλιθ ...

Α Π Ο Β Α Λ Λ Ε Σ Α Ι ! !

και μην βάζεις τώρα τα χεράκια σου στα αυτιά για να κάνεις ότι δεν το άκουσες !!

Αποβάλλεσαι παιδί μου από την Ομάδα Συνεργατών του ESOTERICA !!

Το κατάλαβες;;

Άντε για να δουν μερικοί-μερικοί...
τι εστί...

Ο υπέρτατος, μέγιστος και... μόνος του Admin!

(3,14562gr !! Να τ'αφήσω;;)

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

20/02/2004, 22:52:56
Αγαπητοί φίλοι σε χώρο εσωτερισμού βρισκόμαστε. .. Το όνομα του χρήστη δεν σας λέει τίποτα..? Αποσυμβολίστε το.. STOPPER. Αυτός που σταματά .. Τι ? Προφανώς τον κατήφορό μας….Έχει πάντως αγνά αισθήματα…Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει εάν θα επαληθεύσει το όνομα του, εάν έχει δίκιο, ποιος ο σκοπός του, και εάν θα τα καταφέρει….

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

katiaΜέλος
20/02/2004, 23:48:38
ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ.Η'ΚΑΠΟΙΟΝ

_Μέλος
21/02/2004, 00:00:19
Το να είμαι όμως με ένα ψευδώνυμο,να περνάω την ώρα μου ευχάριστα,το κάνω ως ένα είδος διασκέδασης.

Κάτω Πάυλας

_Μέλος
21/02/2004, 00:06:50
Και να συμπληρώσω Από ότι φαίνεται μερικοί δεν το κάνουν απλά για να περάσουν την ώρα τους λέγοντας και διαβάζοντας ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, αλλά το περνούν και κατάκαρδα κιόλας, όπως ο φίλος που άνοιξε αυτό το θέμα, τον πείραξε τόσο πολύ το internet και το esoterica.gr που μάλλον θα έπαθε και ψυχολογικά.

Κάτω Πάυλας

george1989Νέο Μέλος
21/02/2004, 00:29:16
Φιλε STOPPER δεν καταλαβαινω γιατι κρινεις μηπως θελεις να μας προστατεψεις? Δεν καταλαβαινω γιατι ομως, οι ιδεες ειναι κατι προσωπικο δεν μπορεις να κρινεις, εγω οπως σου εχω ξανα αναφερει κανεις δεν ειναι τελειος, ομως τι ειναι σωστο να κατακρινεις κρυβουμενος πισω απο ενα ψευδόνιμο (ξέρω και εγω το ιδιο κανω ομως ελαβα ενα e-mail απο τους ανωτερους που μου ειπε να μην δινω προσωπικες πληροφοριες)Σε παρακαλω να μην κανεις πραγματα που ενοχλουν θα μπορυσες να το συζητησεις και μετα να μιλησεις, ειναι αμαρτια να ενοχλεις το φιλο χωρις να τον ξερεις αλλωστε εδω ειναι μονο ιδεες την αληθεια την μαθαινεις μεσα απο τα ματια του αλλου και το οτι κρυβωμαστε ισως εδω μας κανει καλο,συζητα μαζι με τα ατομα και μοιρασου το να εισαι ενοχλημενος απο κατι που δεν θα σου απανταγε εαν δεν του μιλαγες εσυ πρωτος ειναι κατι που δεν στεκει σωστα φιλε μου μην μοιραζεις κακια σε εμας γιτι ασυνοιδητα κανεις το ονομα σου αντιπαθητικο στα υπολοιπα μελη, δεν μας χρειαζονται τετοια, αγαπη ειρηνη και ομονοια φιλε , απλα μοιρασουτα ετσι και αλλιως κανεις δεν ειναι τελειος, αλλη μια φορα σε παρακαλω σταματα, σε ευχαριστω.

katiaΜέλος
21/02/2004, 12:13:54
ΜΗΝ ΘΥΜΩΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ.ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ.