ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

κυνικός60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
κυνικόςΜέλος
04/12/2004, 23:26:37
quote:
Αφήστε τουλάχιστον να το κάνουν μόνο οι ξένοι τουλάχιστον.

Να κάνουν ΠΟΙΟ πράγμα;;

Έγω μια φορά πιστεύω οτι ο πιό αυστηρός μας κριτικός πρέπει να είναι ο ΙΔΙΟΣ μας ο εαυτός.

Διαφωνείς;

Να κάνουμε δηλαδή τα στραβά μάτια στις δικές μας αδυναμίες και ζαβολιές;

Να το αφήνουμε στους ξένους;

Αν είσαι σωστός φίλε, δεν φοβάσαι την κριτκή του ξένου, την καλωσορίζεις...

LocoΜέλος
04/12/2004, 23:31:33
Κυνικός:
quote:
Υπονοείς οτι κάποιος συζητητής εδώ μέσα είναι "Εφιάλτης".

Όχι καθόλου. Ακριβώς το αντίθετο λέω

quote:
Ή μπας και δεν καλοξύπνησες και είσαι ακόμα μεσα στον ΔΙΚΟ ΣΟΥ εφιάλτη;

Ξύπνησα και περιμένω να δω τον Χαρδαβέλα. Είμαι περίεργος να δω αν θα είναι καλεσμένος κάποιος απο το Esoterica.

Χάρηκα πάντως για αυτή σου τη δήλωση:

quote:
Εγώ που λες αγαπητέ Ath., μια και το έφερε η συζήτηση, πολιτικά βρίσκομαι αρκετά πιο Δεξια απο τον παλιό μας φίλο τον steelspring, τον θυμάσε, σίγουρα.

estas Loco?

05/12/2004, 00:13:26
Καλησπέρα κυνικέ.Αυτό που έγραψα είναι ότι υπάρχουν δύο φωνές μέσα μου,η μία λέει ότι "πρέπει να εξαλειφθεί η εθνική συνείδηση" και η δεύτερη λέει ότι "όχι,δεν πρέπει να εξαλειφθεί".Επίσης έγραψα ότι άσχετα από το τί λένε οι φωνές του καθενός η εθνική συνείδηση των λαών όντως θα εξαλειφθεί.Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η ανάγκη των καιρών.

Η κληρονομιά και τα παραδείγματα του Αλεξάνδρου είναι πολυδιάστατα και εκτείνονται πέρα από μεμονωμένα-μονολιθικά συμπεράσματα.Επαναλαμβάνω ότι τα αρώματα της Ανατολής μέθυσαν το βασιλιά και τον έκαναν να ξεχάσει ότι είναι Έλληνας.Είναι λογικό,όταν συναντιούνται δύο κόσμοι η επιρροή είναι αμοιβαία,ο ένας αφομοιώνει τον άλλο.Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Αλέξανδρος ήταν ο πρώτος μεγάλος ηγέτης που ξέχασε την εθνική του συνείδηση.

Η σκέψη μου είναι μπερδεμένη.Από τη μία θυμάμαι το γίγαντα Σωκράτη να λέει ότι "είμαι πολίτης του κόσμου",και αναγνωρίζω το μεγαλείο και την ανάγκη της παγκοσμιοποίησης.Από την άλλη αναγνωρίζω ότι η παγκοσμιοποίηση είναι η έντεχνη παγίδα των εξουσιαστών.Η αλήθεια βρίσκεται και στα δύο,δεν υπάρχει η μία πλευρά χωρίς την άλλη,δεν υπάρχει καλό χωρίς κακό.

Είναι ντροπή να ξεχνώ την ιστορία και τα κατορθώματα των προγόνων μου.Οι περισσότεροι όμως έχουν το θράσος να οικειοποιούνται τα κατορθώματα των αρχαίων.Είναι τόση η βρωμιά του νεοέλληνα που μου έχουν περάσει από το μυαλό σκέψεις τύπου "μακάρι να ξεχνάγανε τα πάντα περί αρχαίων έτσι ώστε να μην έχουν τίποτα για να κομπάζουν αυτοί οι άθλιοι".Από την άλλη απορρίπτω δίχως σκέψη όσους αρνούνται την αρχαία δόξα και την προσπάθεια μίμησής της.Ποτέ τους δεν κατάλαβαν την πραγματική έννοια του Εγώ και γι'αυτό ποτέ τους δεν θα δημιουργήσουν,απλά θα καταστρέφουν.

Είναι δύσκολο το θέμα

κυνικόςΜέλος
05/12/2004, 01:04:36
quote:
Κυνικός: Υπονοείς οτι κάποιος συζητητής εδώ μέσα είναι "Εφιάλτης".

Loco: Όχι καθόλου. Ακριβώς το αντίθετο λέω

OK. Και εγώ σαν ερώτηση ήθελα να το θέσω όχι σαν πρόταση, αλλα χωρίς το κουμπί του edit....

Χαίρομαι, πάντως, που το ακούω, κι αν στο παρελθόν είχα ακούσει κάτι "ανθέλλην kynikos", από μέρους σου, τα ξεχνάω....

quote:
Χάρηκα πάντως για αυτή σου τη δήλωση:

«Εγώ που λες αγαπητέ Ath., μια και το έφερε η συζήτηση, πολιτικά βρίσκομαι αρκετά πιο Δεξια απο τον παλιό μας φίλο τον steelspring, τον θυμάσε, σίγουρα.»

Άραγε αν έλεγα οτι είμαι Ακροαριστερός θα στενοχωριόσουν;;

κυνικόςΜέλος
05/12/2004, 01:13:57
Καλησπέρα kost,

quote:
Αυτό που έγραψα είναι ότι υπάρχουν δύο φωνές μέσα μου,η μία λέει ότι "πρέπει να εξαλειφθεί η εθνική συνείδηση" και η δεύτερη λέει ότι "όχι,δεν πρέπει να εξαλειφθεί".
quote:
Η σκέψη μου είναι μπερδεμένη. Από τη μία θυμάμαι το γίγαντα Σωκράτη να λέει ότι "είμαι πολίτης του κόσμου",και αναγνωρίζω το μεγαλείο και την ανάγκη της παγκοσμιοποίησης.Από την άλλη αναγνωρίζω ότι η παγκοσμιοποίηση είναι η έντεχνη παγίδα των εξουσιαστών.

Θα συμφωνήσω. Ει μή τι άλλο, φαίνεσαι να γράφης καί ειλικρινά καί μεστά.
quote:
Η αλήθεια βρίσκεται και στα δύο,δεν υπάρχει η μία πλευρά χωρίς την άλλη,

Εδώ συμφωνώ απόλυτα, νομίζω οτι αγγίζεις την ουσία.

think4alluΜέλος
05/12/2004, 04:10:27
quote:
Τελικά τον χαρακτηρισμό του άλλου, νά, εδώ τον έχετε όλοι οι εθνικιστές της δεκάρας. Μή σας στριμώξει κανείς (άσε που μόνο με το "καλημέρα" στριμώχνεστθαι) και αρχίζετε τά γνωστά.
Δε βαριέσε, δεν φταίτε εσείς, οι συντωνιστές του χώρου φταίνε, που δεν εφαρμόζουν τους ίδιους τους τους κανώνες περι χαρακτηρισμών και ταμπελλών.

Πίσω, ωρέ μυτζήθρες!

Εγώ που λες αγαπητέ Ath., μια και το έφερε η συζήτηση, πολιτικά βρίσκομαι αρκετά πιο Δεξια απο τον παλιό μας φίλο τον steelspring, τον θυμάσε, σίγουρα.
Και βλέπεις, αν και είμαι έναν χρόνο εδώ μέσα, τώρα μόνο το αναφέρω, περαστικά, μπας και δείς τί τύφλα σας δέρνει με τα κομπλεξικά σας.
Γιατί να επιβαρύνω το φόρουμ εδώ με τις πολιτικές μού χαζομάρες;;
Δεν είναι αυτός ο σκοπός του.

Αλλά ΑΦΟΥ θες να το πας εκεί αγαπητέ, σου λέω οτι ακόμα και η Μεγαλή Ιδέα καλή ήταν (και είναι) - Ναι, να την πάρουμε την Πόλη, γιατί όχι;
Αλλά με ποιούς;

Ένα κάρο φοβισμένων παιδαρελίων που είναι τόσο ανασφαλείς ωστε να παθαίνουν πατατράκ με την ιδέα και μόνο οτι ο Μεγαλέξανδρος ήταν 50% ΙΛλύριος.

Δηλαδή αν στα πρόυθρα της Πόλης μάθουν οτι ο Αχιλλέας και ο ΑγιοΒασίλης (του Βορείου Πόλου, όχι της Καισαρίας) είναι μύθοι και οτι ποτέ δεν υπήρξαν πραγματικά, θα θέλουν ψυχοθεραπεία, έτσι;;

Άν οι Πελασγοί αποδειχθούν μη-Ελληνες θα πάθει όλος ο στρατός μαζική ευκοιλιότητα, έτσι;

Άσε καλύτερα, ας είμαστε ευγνώμονες για το "δώσε-τσάμπα" των σύγχρονων κυβερνήσεων, γιατί άν οι "εχθροί" μας αντιληφθούν πόση μαλακία υπάρχει στους εθνικιστικούς κύκλους, αντί για όπλα, θα μισθώσουν δυό καλούς ανθρωπολόγους, και θα μας κάνουν να πεθάνουμε όλοι από κατάθληψη...

Άν κύριοι, θέλετε να το παίζετε "εθνικιστές" και "δυνατοί", βρείτε και λίγο δύναμη μέσα σας, αφήστε τα ιστορικά βιβλία - αληθινά και ψεύτικα πάψτε και αυτό το ανυπόφορο κλαψούρισμα για τους Αμερικανούς που τόσο κακά σας κάναν, και κοιτάχτε να προβάλετε και λίγη από αυτην την περιβόητη δύναμη πού πιπιλίζετε, γιατί το ΠΑΡΑΠΑΙΖΕΤΕ θύματα, μου φαίνεται.

Εκτός και αν νομίζετε οτι Έλληνας σημαίνει να το παίζεις θύμα...

Αμάν πια.

Μόνο ένας κολλημένος μπουμπούνας θα μπορούσε να γράψει κάτι τέτοιο.
Τόσο κολλημένος μάλιστα , που νομίζει ότι μιλάει ....
Ο νεκρός που αποκαλεί τους επιζώντες "θύματα".
Ρε Κυνικος. Άσε τον Steelspring και τον Meelspring ήσυχους.
Και μή γίνεσαι και τόσο Δεξιός ....Κάτσε στην αριστερή σου και δεν θα σε πειράξει κανένας.
Μη φοβάσαι. Όλοι σε αγαπήσαμε τελικά.

κυνικόςΜέλος
05/12/2004, 06:11:24
quote:
Μη φοβάσαι. Όλοι σε αγαπήσαμε τελικά.

Δε φοβάμαι. Το ξέρω οτι όλοι με αγαπάτε.

Εσένα τί σε πείραξε τώρα;
Που είπα οτι ο Αχιλλέας είναι μύθος, ή ο Αη-Βασίλης;

Κάτι ευαισθησίες που έχετε εσείς οι "αριστερίζοντες"!

(ΥΓ. Ξέρω και βουντού, ούτε τα ζόμπι δεν φοβάμαι, ούτε άλλα ζωίφια που θρέφονται με Αίμα...)

LocoΜέλος
05/12/2004, 07:57:40
Χαιρετώ άπαντες!

Κυνικός:

quote:
OK. Και εγώ σαν ερώτηση ήθελα να το θέσω όχι σαν πρόταση, αλλα χωρίς το κουμπί του edit....

Χαίρομαι, πάντως, που το ακούω, κι αν στο παρελθόν είχα ακούσει κάτι "ανθέλλην kynikos", από μέρους σου, τα ξεχνάω....

Εσυ στο παρελθόν με είχες χαρακτηρίσει ανορθόγραφο επειδή όταν άρχισα να γράφω στο Forum δεν γνώριζα ακόμα τις λειτουργίες του Edit ή της προεπισκόπισης (αχ αυτό το edit). Εγω σε χαρακτήρισα ανθέλληνα απο ενα και μόνο κείμενο σου που προφανώς παρερμήνευσα. Οι απόψεις μας δεν πρέπει να είναι στατικές. Κάθε μέρα μαθαίνω και προσπαθώ να είμαι ακριβοδίκαιος ακόμα και με όσους διαφωνώ. Έμαθα να διαβάζω μέσα απο τις γραμμές και να αφήνω οσο μπορώ στην άκρη την προκατάληψη. Θεώρησε αυτό που είπα τότε ως λανθασμένο συμπέρασμα.

Στην προηγούμενη σελίδα του Topic είχα γράψει στόν Junk κάτι που ισχύει και για σένα:

quote:
Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις σου περι ελληνικής ταυτότητας, θα έλεγα μάλιστα πως κάποιες τις βρίσκω ιδιαίτερα αποκρουστικές. Ασπάζομαι απόλυτα το δικαίωμα σου να εκφράζεις οτι πιστεύεις και να το υπερασπίζεις με πάθος. Δεν τις θεωρώ όμως καθόλου μη ελληνικές. Δεν έχω το δικαίωμα να τις χαρακτηρίσω μη ελληνικές, απλά επειδή έρχονται σε αντίθεση με τις δικές μου απόψεις περί Ελληνισμού και Ελλάδας.

και
quote:
Προτιμώ όμως να συγκρουστώ με σένα σε έναν έξυπνο διάλογο και να κερδίσω γνώση απο αυτό, παρά να λέω τα ίδια και τα ίδια με ημιμαθείς ομοϊδεάτες μου.

κυνικός:

quote:
Άραγε αν έλεγα οτι είμαι Ακροαριστερός θα στενοχωριόσουν;;

Σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Εγω προέρχομαι απο οικογένεια αριστερών. Χαίρομαι όταν βλέπω σκεπτόμενους Έλληνες πατριώτες στην αριστερά. Εμένα προσωπικά ο δεξιός χώρος με εκφράζει περισσότερο. Καλό θα ήταν όμως ,αυτά περί δεξιών και αριστερών να εκλείψουν. Μόνο φανατισμό δημιουργούν. Χρησιμοποιώ τους όρους μόνο χάρην ευκολίας.

estas Loco?

LocoΜέλος
05/12/2004, 08:07:30
quote:
(ΥΓ. Ξέρω και βουντού, ούτε τα ζόμπι δεν φοβάμαι, ούτε άλλα ζωίφια που θρέφονται με Αίμα...)

No one does the Voodo like you do!!!

estas Loco?

giwrgos_1Νέο Μέλος
05/12/2004, 12:41:42
ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛ-ΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΣΕ 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ....ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ....ΩΡΑΙΑ.....!!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ?
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ....!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.....ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ..
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ(ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΜΥΝΑ) ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΜΕΧΡΙ
ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ(ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ)ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ
ΑΛΛΟ ........ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...!!!!

G.D

15/03/2013, 20:05:55
quote:

Χρίστος Έλ τώρα να τη πω τη κακία μου;
Μιλάς για υποκρισια, για απόκριες που ειναι παγανιστικό έθμο κλπ.. εσύ δεν υποστήριζες μέχρι πρόσφατα την Χρυση Αυγή; Άλλαξες γνώμη;

Έχεις δίκιο εν μέρει.

Αλλά δεν τους θεωρώ άγιους και θεούς, απλώς ήταν η μόνη επιλογή. Ποιους να ψήφιζα;

Τουλάχιστον δεν κρύβονται σαν τους άλλους.

15/03/2013, 20:08:16
Φίλε Jekyll n' Hyde, κάτι δεν πάει καλά και δεν μπορώ να κάνω quote.

Έχεις εν μέρει δίκιο.

Αλλά δεν είπα ότι είναι άγιοι. Ήταν η καλύτερη επιλογή και τουλάχιστον δεν είναι υποκριτές όσο οι άλλοι.

15/03/2013, 20:14:33
Απλά κάνε copy-paste το κείμενο ανάμεσα στα δύο [quοte] ...κείμενο... [/quοte] και λογικά θα στο βγάλει, αλλιώς πάτα προεσκόπιση να δεις τι ακριβώς βγαίνει και αν ειναι έτσι όπως το θέλεις, γιατί καμιά φορά δημιουργείται μπέρδεμα με τις αγκύλες

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/03/2013 20:37:04

15/03/2013, 20:15:08
quote:

Εκτός αν είσαι πολύ παλαιών αντιλήψεων.. Φαντάζομαι όμως ότι είσαι κάτω απο 60.

Έτσι δεν είναι;

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

Δεν καταλαβαίνω. Μήπως εννοείς για το μαλλί;

Να μια ακόμα.

Τέλος πάντων τέτοιες εμφανίσεις δεν τις θεωρώ μασκάρεμα, αλλά πρότυπο του μαχητή. Υπάρχει διαφορά.

15/03/2013, 20:17:51
quote:

Απλά κάνε copy-paste το κείμενο ανάμεσα στα δύο
quote:
...κείμενο...
και λογικά θα στο βγάλει, αλλιώς πάτα προεσκόπιση να δεις τι ακριβώς βγαίνει και αν ειναι έτσι όπως το θέλεις, γιατί καμιά φορά δημιουργείται μπέρδεμα με τις αγκύλες

Ποιά είναι η υποκρισία της Χρυσής Αυγής λοιπόν;

Και παλιά είχα δει φωτογραφία τους μαζί με παπά. Όχι ότι λέει κάτι το παπάς, αλλά από παλιά υπήρχαν και χριστιανοί και παγανιστές στην Χρυσή Αυγή.

15/03/2013, 20:36:35
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη σύνδεση του Σατανά ή του δαιμονικού έστω στοιχείου με τα κατά τόπους καρναβάλια...
Αν κι έχω να μπω σχεδόν 15 χρόνια στη λογική του να υποδυθώ κάτι αυτές τις συγκεκριμένες ημέρες, δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι που θέλουν να ξεδώσουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να περάσουν καλά μαζί με την παρέα τους και να διασκεδάσουν λατρεύουν συνειδητά ή ασυνείδητα το Σατανά.
Εάν το θέμα είχε τεθεί σε άλλες βάσεις όπως πχ της όποιας εμπορευματοποίησης των Αποκριών, θα συμφωνούσα απόλυτα με αυτήν την άποψη.
Αλλά σε μια εποχή που η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο δύσκολη και πιο σκληρή, ας μην αποκόπτουμε από τους ανθρώπους ορισμένες αθώες συνήθειες που τους ψυχαγωγούν.

In anticipation of my resurrection...

15/03/2013, 20:48:33
quote:
Ποιά είναι η υποκρισία της Χρυσής Αυγής λοιπόν;
Τώρα όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει για την Κανέλλη, αυτή με προκάλεσε πρώτη.. με χτύπησε με την εφημερίδα. Εντάξει αυτά είναι γελοιότητες, όπως τα άλλα περι χρυσών ρολογιών, που η γυναίκα του Μιχαλολιάκου είχε ακόμα πιο ακριβά.
Αλλά ας τα αφήσουμε όλα αυτά, γιατί αυτά αφορούν επικοινωνιακά κόλπα. Το σημαντικό είναι οι πολιτικές θέσεις, που αυτές της Χρυσής Αυγής είναι σχεδόν ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ με εξαίρεση το μεταναστευτικό και γενικά τα εθνικά θέματα, που απο τη μια ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να έχουμε ανοιχτά σύνορα και απ' την άλλη η Χ.Α. να ειναι κλειστά και να μη δίνεται σε κανέναν η ελληνική ιθαγένεια. Δηλαδη είναι και δύο κόμματα ακραία, προς άλλες πλευρές. Σαν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Η Χρυσή Αυγή λέει τις ίδιες ανοησίες περι κατάργησης μνημονίου και διατήρησης της δανειακής σύμβασης - με παραμονή στο ευρώ.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/03/2013 22:37:20

15/03/2013, 22:23:12

15/03/2013, 22:35:08
Δεν έχω καταλάβει, ποιο ακριβώς είναι το νόημα των φωτογραφιών που βάζεις;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/03/2013 00:25:11

gewkwnΜέλος
15/03/2013, 23:30:12
quote:

Μόνο η 2η δεν έχει σχέση.

Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να επιτεθούν όλοι στα σπίτια των βουλευτών παρά να παριστάνουν τους μασκαράδες. Αυτό μας έλειπε, να γελοιοποιηθούμε ακόμη περισσότερο. Χεχε!

Φυσικά, δεν μιλώ για αυτούς που θα βάλουν μια μάσκα ή για παιδιά. Μιλάω για τα μεγάλα αίσχη.

Πάντως για αυτόν που είπε για κάτι μαστιγώματα στο όνομα του Γιαχβέ, ας μάθουμε και τα μαστιγώματα που επέβαλαν σε απλούς πολίτες μέσα σε ναούς θεών, μόνο και μόνο επειδή δεν κατείχαν κάποια σημαντική θέση. Πιους να διαλέξουμε για το ετήσιο μαστίγωμα; Να αυτούς εκεί τους τιποτένιους!

Όλα ο Χριστιανισμός τα προκάλεσε... σίγουρα! Πριν έρθει ο Χριστιανισμός οι άπαντες είχαν λάβει υψηλή μόρφωση από τα διάφορα ιερατεία και φιλοσοφούσαν στις αγορές, τα οποία ιερατεία ένιωθαν το ιερό καθήκον να μορφώσουν όλους τους πολίτες της κοινωνίας, αφού πρώτα τους μαστιγώσουν.

εχει προχορησει η κουβεντα αρκετα απλα
τωρα ειδα την φωτογραφια που ανεβασες φιλε μου
και θα σου γραψω οτι η φωτογραφια ειναι απο gay parade
του manchester

το σχετικο λινγκ ειναι το
http://www.social-circle.co.uk/UploadedFiles/images/manchester-events-gay-parade.jpg
οπτοε φιλε μου η συγκεκριμενη σου απαντηση που ξεκινα
με τα λογια

quote:

Μόνο η 2η δεν έχει σχέση.

Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.

Μονο αθωα δεν μπορει να χαρακτιριστει ...
μιας που αποτελει απαντηση σε σχολιασμο των 2 απο τις 3
φωτογραφιες σου.

Για το δευτερο κομματι φιλε μου της απαντησης σου
κανεις σαν οπαδος μιας που δεν παραδεχεσαι την πραγματικοτητα
του θεματος μαστιγωμα και προσπαθεις να το συκρινεις με αλες θρησκευτικες πεπειθησεις για να το αμβυλεις σαν συμπεριφορα...

λυπαμαι για αυτη την αντιγραση σου ...

Edited by - gewkwn on 15/03/2013 23:31:20