ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

κυνικός60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
16/03/2013, 09:30:04
quote:

Δεν έχω καταλάβει, ποιο ακριβώς είναι το νόημα των φωτογραφιών που βάζεις;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 16/03/2013 00:25:11

Σατυρίζω και διακωμωδώ τους παγανιστικούς ήρωες του Eumeni.

16/03/2013, 09:37:44
quote:

εχει προχορησει η κουβεντα αρκετα απλα
τωρα ειδα την φωτογραφια που ανεβασες φιλε μου
και θα σου γραψω οτι η φωτογραφια ειναι απο gay parade
του manchester

το σχετικο λινγκ ειναι το
http://www.social-circle.co.uk/UploadedFiles/images/manchester-events-gay-parade.jpg
οπτοε φιλε μου η συγκεκριμενη σου απαντηση που ξεκινα
με τα λογια

quote:

Μόνο η 2η δεν έχει σχέση.

Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.

Μονο αθωα δεν μπορει να χαρακτιριστει ...
μιας που αποτελει απαντηση σε σχολιασμο των 2 απο τις 3
φωτογραφιες σου.

Για το δευτερο κομματι φιλε μου της απαντησης σου
κανεις σαν οπαδος μιας που δεν παραδεχεσαι την πραγματικοτητα
του θεματος μαστιγωμα και προσπαθεις να το συκρινεις με αλες θρησκευτικες πεπειθησεις για να το αμβυλεις σαν συμπεριφορα...

λυπαμαι για αυτη την αντιγραση σου ...

Edited by - gewkwn on 15/03/2013 23:31:20

Χε χε. Δηλαδή πρόκειται για συνωμοσία που σχεδίασα για να πλήξω τα ήθη του καρναβαλιού. Και έπειτα λέτε ότι δεν υπάρχει κανένα είδους συνωμοσίας στον κόσμο. Να που μέχρι και εγώ συνωμότησα.

Πάντως χρησιμοποίησα τις εικόνες για να δώσω μια ζωηρή περιγραφή μερικών από των πιο αισχρών(κατ' εμέ) πραγμάτων, που μπορεί κάποιος να συναντήσει στο καρναβάλι. Απλώς έτυχε να μην βρω εικόνες από καρναβάλι, όχι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δεν μπορούν να παρελάσουν στο καρναβάλι.

Δεν έχετε δει ποτέ τέτοιους σε καρναβάλι ή μήπως θα τους απαγορέψετε την είσοδο στο καρναβάλι;

16/03/2013, 10:03:00
Βρήκα ένα ενδιαφέρον κείμενο από ένα site. Λέει ότι το καρναβάλι της Πάτρας είναι αναβίωση των Πουρίμ. Δεν ξέρω, αλλά ας του ρίξουμε μια ματιά, δεν χάνουμε τίποτα.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9601.html

16/03/2013, 10:07:47
quote:

Συγκεκριμένα, ο προηγούμενος είναι ο Σαυρομάτης, συνεργάτης του Πύθωνα των Δελφών και υπερασπιστής της χθόνιας σαρκικής λατρείας.

16/03/2013, 10:09:00
quote:

Συγκεκριμένα, ο προηγούμενος είναι ο Σαυρομάτης, συνεργάτης του Πύθωνα των Δελφών και υπερασπιστής της χθόνιας σαρκικής λατρείας.

16/03/2013, 11:09:17
Καλημερα σε ολους..Μα γιατι να τα βλεπουμε ολα δαιμονικα;Το οτι βλεπω παιδακια της αποκριες να χουν ενα τεραστιο χαμογελο αυτο μου φτανει να πιστευω οτι δεν εχει κατι δαιμονικο.Οσο για τους μεγαλους παλι καλα που εχουν κ αυτο να ξεσκασουν λιγο και να κανουν οποια βλακεια τους κατεβει,ξεφευγουν απο την πιεση κ την μονοτονη ζωη.Εινσι ωραιο να νοιωθεις μια μερα παιδι.Οσο για τους γκει χαχαχα.Δεν ενοχλουν κακεκαν κατα τη γνωμη μου,παλι καλα.οι ιεροδουλες κατα την γνωμη μου ενοχλουν περισσοτερο.

χχχ

16/03/2013, 11:36:56
quote:
A.. μάλιστα.
Κοίταξε, δε ξέρω πόσων χρονών είσαι, αλλά σου προτείνω, αν όλα αυτά οφείλονται σε κάποιες παρέες σου, να αρχίσεις να ξεκόβεις, γιατί η παράνοια καραδοκεί.
16/03/2013, 12:20:36
Λυπάμαι αλλα ο Θεός αποφάσισε να βρέξει. Δεν ανέχεται άλλο την αδικία και την πονηρία των ανθρώπων.

16/03/2013, 12:24:17
quote:

quote:
A.. μάλιστα.
Κοίταξε, δε ξέρω πόσων χρονών είσαι, αλλά σου προτείνω, αν όλα αυτά οφείλονται σε κάποιες παρέες σου, να αρχίσεις να ξεκόβεις, γιατί η παράνοια καραδοκεί.

Κάνεις λες και διεξήγαγες αυστηρές φιλοσοφικές αναζητήσεις στην Ακαδημία του Πλάτωνα. Βρήκες κανέναν σοβαρό συνομιλητή;

Αφού οτιδήποτε σοβαρό πάω να συζητήσω, γελοιοποιείται σε χρόνο μηδέν.

16/03/2013, 13:03:44
quote:
Κάνεις λες και διεξήγαγες αυστηρές φιλοσοφικές αναζητήσεις στην Ακαδημία του Πλάτωνα. Βρήκες κανέναν σοβαρό συνομιλητή;
Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι εύκολο να βρεις στο Μ&Θ σοβαρούς συνομιλήτες, γιατί είναι γεμάτο με ορθόδοξους και αντιορθόδοξους. Που οι μεν αντιορθδόξοι έχουν ελάχιστον έως καθόλου ενδιαφέρον για το εσωτερισμό, παρά τους ενδιαφέρει κυρίως να κάνουν αντι-ορθοδοξία, και οι μεν ορθόδοξοι είναι εκτός τόπου και πραγματικότητας, και επίσης αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα δόγματά τους και η υπεράσπιση ή προπαγάνδα της θρησκείας τους, και ελάχιστο ενδιαφέρον δείχνουν για τον εσωτερισμό.
Επομένως, σε ένα σάιτ εσωτερισμού, βρίσκεις ελάχιστους εσωτεριστές. Αλλά αυτό δεν λύνεται, παρα μόνο αν φύγουν όσοι έρχονται εδώ για να προπαγανδίσουν κάτι.
Και αυτό δε ξέρω αν θα ήταν λύση.

quote:
Αφού οτιδήποτε σοβαρό πάω να συζητήσω, γελοιοποιείται σε χρόνο μηδέν.
Όταν λες σοβαρό, δεν νομίζω να εννοείς την δαιμονοποίηση των αποκριών. Αλλά υπάρχουν και σοβαρά θέματα που έχουν συζητηθεί σε αυτό το φόρουμ, όπως περι θρησκευτικού βιώματος, και υπάρχουν και άλλα πολλά ωραία θέματα τα οποία (προφανώς) δε βρίσκονται στο Μ&Θ αλλά στο "Απόψεις και προτάσεις" στο "Η Σοφία" στο "Η γνώση". "Η ψυχή" κλπ, σε αυτές τις ενότητες υπάρχουν πραγματικά κάποια διαμάντια. Απλά οι θρησκευόμενοι και οι αντι-θρησκευόμενοι, περιορίζονται εδώ.

gewkwnΜέλος
16/03/2013, 13:12:35
quote:

quote:

Αμα οι Πολυθειστες αρχισουν να σου προσβαλουν την θρησκεια μην
παραπονεθεις για αυτο , μιας που αρχισες να προσβαλεις την εν λογω
θρησκεια των πολυθειστων .
Αυτο για να μην γραφεις παρακατω διαφορα .

16/03/2013, 13:45:50
quote:
Δεν προσβάλει τη θρησκεία των πολυθεϊστών, προσβάλλει τα star wars, ταυτίζει τον Jabba the hutt με κάποιο "σαυρομάτι", "συνεργάτη του Πύθωνα" και δε ξερω τι αλλο. Τα χει κάνει σαλάτα.

..Να μας πει σε ποιο star wars το είδε αυτό να ξέρουμε τις πηγές του

16/03/2013, 13:48:53
Ηρεμηστε βρε. Ποιον χαλανε οι Βραζιλιανες εν ωρα
καρναβαλιου;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

gewkwnΜέλος
16/03/2013, 15:52:40
quote:

quote:
Δεν προσβάλει τη θρησκεία των πολυθεϊστών, προσβάλλει τα star wars, ταυτίζει τον Jabba the hutt με κάποιο "σαυρομάτι", "συνεργάτη του Πύθωνα" και δε ξερω τι αλλο. Τα χει κάνει σαλάτα.

..Να μας πει σε ποιο star wars το είδε αυτό να ξέρουμε τις πηγές του

Μπορει να κανει ασχετες συνδεσεις(φαινομενικα) αλλα εχει στοχευση φιλε μου .
Δεν μπορει να συνδεει τον "οποιο πυθωνα"(φιδακι) θελει
με τους Δελφους.
Εκει ειναι η αντιθεση μου σχετικα με αυτο που του εγραψα.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οιτ εχει λογικη πες,πες κατι θα μεινει...

16/03/2013, 15:56:03
quote:
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι εχει λογικη πες,πες κατι θα μεινει...
Εγώ πάλι θεωρώ, οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ελάχιστη έως καμία σχέση με την λογική. Μόλις ξαναποκτήσει αυτη τη σχέση, μπορεί να αρχίσει να παίρνεις τις απαντήσεις που ψάχνει, σε άλλα ζητήματα. Προς το παρόν..
gewkwnΜέλος
16/03/2013, 16:00:07
quote:

quote:

εχει προχορησει η κουβεντα αρκετα απλα
τωρα ειδα την φωτογραφια που ανεβασες φιλε μου
και θα σου γραψω οτι η φωτογραφια ειναι απο gay parade
του manchester

το σχετικο λινγκ ειναι το
http://www.social-circle.co.uk/UploadedFiles/images/manchester-events-gay-parade.jpg
οπτοε φιλε μου η συγκεκριμενη σου απαντηση που ξεκινα
με τα λογια

quote:

Μόνο η 2η δεν έχει σχέση.

Μπα! Καμμιά σχέση και σε κανένα καρναβάλι δεν πρόκειται να τα δείτε αυτά. Είναι όλοι απόλυτα φυσιολογικοί.

Μονο αθωα δεν μπορει να χαρακτιριστει ...
μιας που αποτελει απαντηση σε σχολιασμο των 2 απο τις 3
φωτογραφιες σου.

Για το δευτερο κομματι φιλε μου της απαντησης σου
κανεις σαν οπαδος μιας που δεν παραδεχεσαι την πραγματικοτητα
του θεματος μαστιγωμα και προσπαθεις να το συκρινεις με αλες θρησκευτικες πεπειθησεις για να το αμβυλεις σαν συμπεριφορα...

λυπαμαι για αυτη την αντιγραση σου ...

Edited by - gewkwn on 15/03/2013 23:31:20

Χε χε. Δηλαδή πρόκειται για συνωμοσία που σχεδίασα για να πλήξω τα ήθη του καρναβαλιού. Και έπειτα λέτε ότι δεν υπάρχει κανένα είδους συνωμοσίας στον κόσμο. Να που μέχρι και εγώ συνωμότησα.

Πάντως χρησιμοποίησα τις εικόνες για να δώσω μια ζωηρή περιγραφή μερικών από των πιο αισχρών(κατ' εμέ) πραγμάτων, που μπορεί κάποιος να συναντήσει στο καρναβάλι. Απλώς έτυχε να μην βρω εικόνες από καρναβάλι, όχι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δεν μπορούν να παρελάσουν στο καρναβάλι.

Δεν έχετε δει ποτέ τέτοιους σε καρναβάλι ή μήπως θα τους απαγορέψετε την είσοδο στο καρναβάλι;

Εσυ συνωμοσια ;
χαχαχαχα
Μονο εσυ θα σκεφτοσουν κατι τετοιο ...

Καποια αλλη λεξη εννοουσα βρε...

16/03/2013, 16:07:00
gewkwn
Προσπάθησε να μην κάνεις επανάληψη όλου του κειμένου στο οποίο θέλεις να απαντήσεις.

Ενα quote είναι αρκετο.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

16/03/2013, 16:32:59
quote:

quote:

quote:

Αυτο για να μην γραφεις παρακατω διαφορα .

Μου αρέσει που χρησιμοποίησες μέλλοντα.. αν αρχίσουν...

Νομίζω το έχουν κάνει ήδη σε 1000000000000 δημοσιεύσεις μέχρι τώρα και προχωρούμε...

16/03/2013, 16:38:30
Επ και μια στιγμή.

Εσύ δεν είπες ότι είσαι άθεος; Τί σε πειράζει που προσέβαλλα τον Πύθωνα;

Τέλος πάντων, αποφάσισε με ποιον θα πας. Πύθωνα ή Απόλλωνα; Σκότος η Φώς; Μην μου πεις ότι γίνανε φιλαράκια. Ο Απόλλωνας τόξευσε και θανάτωσε τον Πύθωνα. Ελπίζω να μην θεωρήσεις τον Απόλλωνα ασιάτικη εισβολή στην γνήσια χθόνια λατρεία.

16/03/2013, 16:40:06
quote:
Νομίζω το έχουν κάνει ήδη σε 1000000000000 δημοσιεύσεις μέχρι τώρα και προχωρούμε...

Έλα τώρα, κακιούλες....