- ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν σε έχω ξεχάσει, απλά σου ετοιμάζω ένα πακέτο απο DVDάκια, επειδή βλέπω οτι ψάχνεσαι.
Φίλε GodsenD,
Είναι πολλά που ο κόσμος αγνοεί, πρέπει να δεχθείς οτι κι' εσύ ανήκεις σε αυτό το κομμάτι όπως κι' εγώ και να σου εξηγήσω τον λόγο.
Αυτά που διαβάζεις, αυτά που βλέπεις και ακούς, είναι απλές οδοντόπαστες.
ΟΥΤΕ εσύ, ΟΥΤΕ εγώ, ΟΥΤΕ κανείς απο εμάς θα μάθει τα μεγάλα μυστικά της υπερδύναμης.
Απλά να παρακαλάς να ΜΗΝ αποκτήσουμε ποτέ εχθρούς που θα κατέχουν έστω και 5.000 χρόνια παραπάνω τεχνολογία απο εμάς...![]()
Με πιάνεις???
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.
Telekinesis και λοιποί,
καιρός είναι να σταματήσετε να μιλάτε με γρίφους!!
Θέλουμε και εμείς να μάθουμε!!
Αφήστε τα υπονοούμενα και μιλήστε καθαρά!!!!!!!!!!!!
![]()
Φιλικά όπως πάντα
Και σε ρωτώ, πως είσαι τόσο σίγουρος(εκτός και αν δεν είσαι) ότι υπάρχουν πιο απομακρυσμένοι γαλαξίες από πάνω μας όταν δεν τους έχει δει προσωπικά;
Δηλαδή αυτοί που τους είδανε και γράψανε βιβλίο είναι ψεύτες ή φαντασιόπληκτοι;
.
Και ας μην κοιτάμε ψηλά, αφού τα χαμηλά μας είναι πρόβλημα, έχεις πάει μήπως στο κέντρο της Γής για να διαπιστώσεις με τα ιδία σου τα μάτια ότι έχει πυρήνα; Όχι
Αναρωτιέμαι πως αναπνέεις τον αέρα που δεν βλέπεις ή πως ξέρεις ότι το χώμα έχει μέσα σκουλήκια όταν το σκάψεις
Τι έχεις κάνει; Έχεις διαβάσει και πιστέψει μια θεωρία που ήταν πιο εύκολη για το μυαλό όλων μας και όταν εμφανίζεται κάποιος και σου δίνει στοιχεία και σκοπιμότητες περί της ύπαρξης και της απόκρυψης αυτού του άλλου κόσμου, εσύ δεν τον πιστεύεις, όπως δεν πιστεύεις παράλληλα και τους δεκάδες συγγραφείς που έχει διαβάσει που με τη σειρά τους έχουν κάνει δεκάδες έρευνες και έχουν συνεργαστεί με εκατοντάδες επιστήμονες.
Ένα βιβλίο έρευνας, είναι τόσο καλό όσο η βιβλιογραφία του(παραπομπές), να το θυμάσαι αυτό. Κάποια βιβλία είναι έρευνες και κάποια είναι γνώμες. Οι καλές έρευνες έχουν πλούσια βιβλιογραφία και στοιχεία
Πήγαινε 800 χιλιόμετρα πιο βαθιά, κάτω από όλα πετρώματα και εκεί υπάρχουν κι άλλα.
Το δικαίωμα να μιλά το κέρδισε, αυτός που ήξερε να ακούει.
Οι εχθροί υπάρχουν και θα φορέσουν προβιά αρνιού. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε τον εχθρό μας.
Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να ξέρετε ότι στο μέλλον που θα εμφανιστούν αυτά τα φιδάκια, να ξέρετε ότι δεν είναι φίλοι σας. Απλά βάλτε το στην άκρη του μυαλού σας, όπως έχετε το γεγονός ότι δεν πρέπει να βάζετε το χέρι σας στη πρίζα, αυτό μόνο!
Επίσης θα ήθελα με κάθε επιφύλαξη, να μεταφέρω μια πιθανή μελλοντική είδηση.
Πιθανότατα στο διάστημα Φεβρουάριος - Μάρτιος 06, να έχουμε θερμό επεισόδιο με τη γειτονική και αιωνίως εχθρική μας χώρα. Όχι πανικός
Στο σενάριο αυτό θα γίνει κατάληψη 2 νήσων και κατόπιν της Αμερικανικής παρέμβασης, η γείτονος χώρα θα δείξει πρόσωπο “ανωτερότητας” στην Ευρώπη και θα αποχωρίσει.
Θα είναι άλλη μια σφαλιάρα για την εθνική μας περηφάνια.
Μην σκύψεις Έλληνα!!!
Αντέξαμε τις κλοτσιές και οι σφαλιάρες τους, τώρα μας χαϊδεύουν.
“Εν αρχή ήτο το χάος” είπε ο Ησίοδος
Στο τέλος, θα είναι η Ελλάς.
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να υπάρχουν ΚΑΙ άλλες μορφές ζωής πέρα απο την Γη.
Άλλωστε πολλά χημικά στοιχεία μα και κατάλληλες συνθήκες που απαιτούνται για την ύπαρξη ζωής, συναντάμε σε πολλά μέρη του Γαλαξία μας.
Με απλά λόγια σου εξηγώ οτι τα βιβλία κάνουν εικασίες.
Αν κατά κάποιον τρόπο, κάποιος συγγραφέας, πλησίαζε την αλήθεια κρατικών μυστικών, έστω και κατα τύχη, η κα Νικολούλη δεν θα έβρισκε ούτε την σκόνη του.
Το θέμα είναι απλό, κάποιοι άνθρωποι (μια μερίδα), έχει την τάση να εξερευνεί αυτά τα θέματα σε βάθος, (like you).
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μαζί τους και ΕΣΥ πρέπει να εμποδιστούν στο να φτάσουν στην αλήθεια.
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
Αφήνοντας οι μυστικές υπηρεσίες ψεύτικα ίχνη, φανταστικών στοιχείων, για να δημιουργηθεί η σημερινή κάστα συγγραφέων-αναγνωστών-ερευνητών, οι οποίοι ζούνε στον κόσμο του Camell, (παρ' αυτά βγάζουν καλά λεφτά).
Όσσο εσύ πιστεύεις οτι τα γκρι ανθρωπάκια που ζούνε στο τάδε βουνό, εξαφανίζουν το ταψί με τον μπακλαβά, αυτοί που σε δουλεύουν ψιλό γαζί κάνουνε την δουλειά τους ανενόχλητοι απο το ενοχλητικό σου βλέμα.
Και μην μου πεις οτι αν μάθαινες τι πραγμματικά "παίζει" δεν θα ερχόσουν μετά εδώ μέσσα για να τα ξεράσεις όλα στο Forum...
Τώρα με πιάνεις???
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.
Αν πω ότι γνωρίζω απόκρυφη γνώση θα πω ψέματα. Γιατί η γνώση είναι φανερή, δεν είμαι θεός, είμαι ένας σαν και εσάς που είχε την τύχη να πέσει πάνω σε σωστά άτομα και βιβλία. Ο καιρός της αποκάλυψης δεν είναι μακριά, 7 με 8 χρόνια. Γι αυτό είμαι εδώ και φωνάζω, για να πάρουμε μπροστά και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. ΄
Οι ταινίες του σινεμά δεν είναι όλες φαντασίας που βλέπετε, μπορείτε όμως να πάρετε το μήνυμα που θέλουν να περάσουν;
Για δείτε τι μέγεθος έχει η Γη από απόσταση 4-5 ετών φωτός και προσπαθήστε να αναλογιστείτε το μέγεθος σας στο συμπάν.
Επειδή είμαστε κατά βάση ψηλότεροι από τα αλλά ζώα και έχουμε περισσότερο μυαλό νομίζουμε ότι είμαστε και τεράστιοι σε μέγεθος ή το θαύμα της φύσης.
Για ρωτήστε όμως και τη καμηλοπάρδαλη τι έχει να σας πει..
quote:
Ο καιρός της αποκάλυψης δεν είναι μακριά, 7 με 8 χρόνια. Γι αυτό είμαι εδώ και φωνάζω, για να πάρουμε μπροστά και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο. ΄
Οι ταινίες του σινεμά δεν είναι όλες φαντασίας που βλέπετε, μπορείτε όμως να πάρετε το μήνυμα που θέλουν να περάσουν;
ΧΜ? Δεν πιστεύω να σοβαρομιλάς..? Απο τον καιρό που γεννήθηκα ακούω διάφορους να "φωνάζουν" για την αποκάλυψη... Ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα - συνεχώς ανακατεύεται εκεί που δεν τον παίρνει.
Πάντως η μόνη αποκάλυψη που χω δεί μέχρι τώρα είναι αυτή της Τατιάνας - κι είναι κι ωραία.
Better to save the mystery than surrender to the secret..
Κυρίες και κύριοι, γέροι και νέοι, μόνο αποκτώντας πολύπλευρη γνώση ενός θέματος, μπορούμε να προβούμε σε αντικειμενική παρακολούθηση του.
Αποκτώντας, το αντικειμενικό μάτι, θα δείτε και εσείς όπως και εγώ, ότι όλα έχουν νόημα και σκοπό και πως για τα πάντα υπάρχει μια εξήγηση, αν και ίσως μερικές φορές αδυνατούμε να την καταλάβομε ή την αποδίδουμε λανθασμένα.
Για μένα δεν υπάρχουν πλέον συμπτώσεις, υπάρχουν δε, γεγονότα, αιτίες και αποτελέσματα
Πείραμα για την καλυτέρευση του εαυτού.
Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε συνώνυμα των διαδεδομένων 300 λέξεων που υπάρχουν στο προφορικό μας λόγο σήμερα.
Δηλαδή, να λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια και με το Ελληνικό του όνομα αν είναι δυνατό, έτσι ώστε σταδιακά να εμπλουτίσουμε το προφορικό μας λεξιλόγιο και να αποκτήσουμε την δυνατότητα να παράγουμε αρμονικές και όμορφες προτάσεις σε ένα όμορφα δομημένο λόγο.
Πρέπει να μάθουμε αυτά που δεν μάθαμε σχολείο, εκεί πήγαμε για εκπαίδευση όχι για μόρφωση.
Τι έλεγαν οι παλιοί για την ψυχή;
Τι είχε πεί ο μέγας Αριστοτέλης στο έργο του Περί ψυχής;
Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι η σημερινή αντίληψη μας είναι η εξέλιξη της ψυχής του Αριστοτέλη;
Έχουμε την δύναμη να σκεφτούμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνος;
Αυτό τελικά που πιστεύουμε, είναι οπισθοδρόμηση και όχι εξέλιξη;
Έχω την τάση να στέλνω ερωτήματα σε άτομα που δεν ξέρουν να απαντήσουν και για να βοηθήσω στις ερωτήσεις 3 και 4 η απάντηση είναι όχι. Αν τώρα πιστεύετε για τους δικούς λογούς, ότι η ιδέα σας είναι καλύτερη από του Αριστοτέλη, μάλλον εκφράζω την δυσπιστία μου, γιατί χωρίς αυτόν για σκελετό, τα υπόλοιπα καταρρέουν.
Εδώ να δείτε γούστα που σας έχω (όπως λέει ο Λιακ.)
Τους βαθιά θρήσκους, μη Έλληνες, βολεμένους,τεχνοκράτες, επιστημονιστές, δεν τους αγκιζεί καν.
Μα αν είσαι Έλληνας, θα αναρωτηθείς, καλά τι λέει αυτός ο κύριος με Μ κεφαλαίο;
Αν και μεταξύ μας, δεν είναι αυτός η καλύτερη πηγή, από περιέργεια θα πάρεις ένα βιβλίο και θα δεις.(Αυτό ισχύει για όλα τα βιβλία, αυτόν τον ανεφερα γιατί έχει παρουσιάσει μερικά θέματα και μόνο)
Λοιπόν στο βιβλίο κοιτάμε:
Τι γραφεί το βιβλίο μέσα;
Γιατί το γράφει μέσα;
Που στηρίζει αυτά που γραφεί μέσα;
Έχει καλές πηγές;
Και τέλος αλλά και το πιο σημαντικό:
Ποιος πληρώνει το μισθό του και τι κουμπαριές είχε. Τι λένε ανώτεροι τής μάζας κύκλοι δι αυτόν;
Αν καταλήξεις σε συμπεράσματα, κρατάς τις ιδέες και ψάχνεις να τις αποδήξεις.
Οπού καπνός και φωτιά, οπού ναός και εκκλησιά.
Το παραπέτασμα καπνού από τα λιβάνια ήταν που κράταγε τη μύτη μας καλά συναχωμένη.
Και το ατυχές είναι, πως ανάμεσα στο παπαδαριό, υπάρχουν άνθρωποι με συνείδηση που προσφέρουν έργο, βγάζοντας όμως το σκασμό, διότι αν μαθευτεί η πικρή αλήθεια προς τα έξω, δεν θα βρούνε πέτρα να κρυφτούνε. Ετσί προσφέρουν σιωπήλα, πιστεύοντας να καταφέρουν το πλήθος μια μέρα να τους συνχωρέσει για ότι έπραξαν εις βάρος του, οι αδελφοί τους, γιατί ο θεός τους, τους εγκατέλειψε προ πολλού.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Αυτό το καιρό έχω στραφεί στις ανατολικές παραδόσεις, που κατα την γνώμη μου έχουν κρατήσει ένα κλειδί της γνώσης, επειδή γλίτωσαν απο τους χριστιανούς.
Ο Γιαχβέ είχε υποσχεθεί στους εβραίους(Αβράαμ, Μωυσή Δαβίδ κτλ κτλ), ότι από τους απογόνους τους θα έρθει μεσσίας. Απόγονος αυτών ήτο ο Ιωσήφ και ερωτώ, εφόσον τη "δουλεία" στην Μαρία την έκανε το άγιο πνεύμα και όχι ο Ιωσήφ που ήτο πλατωνικός της σύζυγος, που πήγε η υπόσχεση του θεού;;
Η Μαρία λέει πως ήταν μια περιστέρα....
Οι γείτονες λένε πως ήταν Πάνθηρας....
Ο Ιωσήφ γυρνώντας από την Γιούτα όπου έλλειπε για τρίμηνη εργασία, παρατήρησε οτι η γυναίκα του είχε εξελιχθεί πολλάκις σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
"Αφού φύτρωσε σιτάρι, έχει προηγηθεί σπορά. Άλλος πήγε και όργωσε το χωράφι μου" σκέφτηκε, "και αν κρίνω από ότι βλέπω το όργωσε καλά!"
Ήταν που ήταν ο περίγελος του χωριού, γιατί είχε μια γυναίκα η οποία ήταν "φωτιά και λαύρα" και δεν την ακουμπούσε, τώρα θα ήταν και κερασφόρος, διπλή καζούρα.
Βροντάει την πόρτα πίσω του και φεύγει. Εκεί θα τελείωνε η ιστορία μας. Έλα όμως που το γέρο Ιωσήφ τον είχαν πάρει τα χρόνια και μέρα με την μέρα έβλεπε ότι δεν περνούσε πλέον η μπογιά του. Τι να κάνει ο ερωτοχτυπημένος κατάλαβε ότι η μόνη γυναίκα που θα του έδινε σημασία, ήταν αυτή που είχε αποκτήσει ως αντάλλαγμα για την εξόφληση λογαριασμών απο τους γονείς της.
Καταπίνει λοιπόν το φαρμάκι με μπόλικη κόκα κολλά και αγιασμό και μια μέρα, μετά από καιρό εμφανίζεται μπροστά στους γονείς της Μαρίας:
- Καλημέρα αγαπητοί πως είστε, τι κάνει το Μαράκι;
- Θεός φύλαξη! Ιωσήφ, δεν περιμέναμε να σε ξαναδούμε ποιος καλός άνεμος σε έφερε στην πόρτα μας;;
- Το ξανά σκέφθηκα, θα παντρευτώ τη Μαρία!!
- Μα είσαι τρελός; Εσύ δεν έλεγες να την πάρουμε και να την βάλουμε εκεί που ξέρουμε, τώρα που είναι "χρησιμοποιημένη";
- Ναι ναι ναι, παιδιαρίστηκα αστειάκια ήταν αυτά τώρα όμως γνωρίζω την αλήθεια.
-Την αλήθεια;; Κοιτάζονται μεταξύ τους απορημένοι οι γονείς της Μαρίας.
- Μάλιστα κύριοι, ήρθε στο ύπνο μου άγγελος κυρίου με φτερά και μου είπε "Ιωσήφ, μην είσαι μπουνταλάς, αυτή η γυναίκα σε αγαπάει, είναι ένας θησαυρός που τον ακουμπάς με το δακτυλάκι σου αλλά δεν σηκώνεις το χέρι να τον πάρεις" και τότε κατάλαβα!!!
Κοιτάζονται μεταξύ τους οι γονείς της πάλι απορημένα.
- Καλά παλικάρι μου αφού το πιστεύεις εσύ και τόπε και ό κύριος, άντε βρε, χαλάλι σου, κοίτα τι θα πάρεις, θησαυρό ολόκληρο, και για να καταλάβεις περί τι μεγέθους πρόκειται, πριν το πάρεις καλά καλά στα χέρια σου, θα γίνει άλλος τόσος. Δεν ξέρεις παλικάρι μου πόσο εκτιμούμε το γεγονός ότι δεν ζήτησες προίκα γιατί δεν υπάρχει δραχμή, θυμάσαι άλλωστε (κάθαρμα) το λόγο που σου έδωσα την κόρη μου εξ αρχής, αλλά μην καθυστερούμε, ας τρέξουμε να γιορτάσουμε το χαρμόσυνο γεγονός
Η συνέχεια γνωστή....
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
Η ασύδοτη αναγνώρισή δικαιωμάτων και φαύλων ελευθεριών, όπως έγραψε ένας σοφός, οδηγούν σε κατά κανόνα διάλυση του κράτους και κατακερματισμό της υψίστης πίστης και ιδανικών αυτού.
Με απλά λόγια κάποιοι έχουν το δικαίωμα να μιλάνε και κάποιοι την υποχρέωση να ακούνε.
Γιατί όταν ζούμε σε ένα κόσμο που βαφτίζει την ανωμαλία μόδα, τη παράνοια ελευθερία, το θράσος δικαίωμα και το τερατώδες έγκλημα σε λάθος, θα έρθει η ώρα που όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές και οι διεθνιστές θα μπούνε στην κρεμάλα και τα ηνία θα πάρουν οι Άριστοι. Δεν είμαι ένας από αυτούς αλλά έχω πάρει χαμπάρι ότι η πολύ ελευθερία βλάπτει σοβαρά την υγεία.
quote:Πιστευω οτι η Δημοκρατια ειναι το μεγιστο αγαθο αυτης της χωρας.Αν κατι πρεπει να αλλαξει θα αλλαξει μεσω της καλυτερης παιδειας γιατι μεσω αυτης θα βγουν οι Αριστοι μεσα απο τον λαο θα ειναι κομματι του λαου και θα σεβονται τον λαο.Εσυ αυτο δεν το κανεις απλα υιοθετεις μια σταση που δεν αρμοζει σε κανεναν που θελει να λεγεται ανθρωπος και πιστευει στα ανθρωπινα δικαιωματα.Η πολυ ελευθερια μονο καλο εκανε γιατι ο ανθρωπος πρεπει να ειναι ελευθερος για να δειξει.
Βελισσάριε όταν η γνώμη του άλλου είναι για γέλια θα υποστεί καζούρα. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσω από μεριάς μου καθόλου για να ξεφτιλίσω το θρήσκευμα, το κάνει το ίδιο για τον εαυτό του. Εγώ απλά παρουσιάζω σημεία που σε κάποιους δεν αρέσουν να φαίνονται. Αν τα πιστεύω είναι για γέλια τότε θα γελάσουμε. Όσο για το ποια δικαιώματα έχω, τα λέω στην υπογραφή μου και δεν περιμένω από κανένα να μου δώσει την άδεια.Η ασύδοτη αναγνώρισή δικαιωμάτων και φαύλων ελευθεριών, όπως έγραψε ένας σοφός, οδηγούν σε κατά κανόνα διάλυση του κράτους και κατακερματισμό της υψίστης πίστης και ιδανικών αυτού.
Με απλά λόγια κάποιοι έχουν το δικαίωμα να μιλάνε και κάποιοι την υποχρέωση να ακούνε.
Γιατί όταν ζούμε σε ένα κόσμο που βαφτίζει την ανωμαλία μόδα, τη παράνοια ελευθερία, το θράσος δικαίωμα και το τερατώδες έγκλημα σε λάθος, θα έρθει η ώρα που όλοι αυτοί οι ανθρωπιστές και οι διεθνιστές θα μπούνε στην κρεμάλα και τα ηνία θα πάρουν οι Άριστοι. Δεν είμαι ένας από αυτούς αλλά έχω πάρει χαμπάρι ότι η πολύ ελευθερία βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Γιατί νομίζεις ότι η δημοκρατία είναι πολίτευμα; Από πότε ο λαός ήξερε τι θέλει;
Σημειώτεον ότι η παρακμή της Αθήνας ξεκίνησε με την επιβολή της δημοκρατίας.
Μην κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι επειδή έχεις ελευθερία λόγου, είσαι ελεύθερος. Ο μόνος λόγος που έχουμε το δικαίωμα εσύ και εγώ να μιλάμε, είναι γιατί ο λόγος μας δεν έχει αξία γι αυτούς που κάνουν κουμάντο.
Τι θα κάνεις; Θα κατέβεις σε διαδήλωση για να φωνάξεις τη γνώμη σου; Ξύλο θα φας.
Γιατί ξέρουν οι μουλ*σπ*ροι που κυβερνάνε, ότι με αυτά που κάνουνε θα φάνε ξύλο έτσι θεσπίζουν νόμους για να προστατέψουν το παλιοτόμαρο τους.
Έχεις την εντύπωση ότι εσύ ψηφίζεις την κυβέρνηση; Λάθος κάνεις.
Τα γκάλοπ σε προετοιμάζουν για το μαγειρεμένο αποτέλεσμα έτσι ώστε όταν έρθει η επόμενη κυβέρνηση, εσύ να νομίζεις ότι είναι φυσικό επακόλουθο.
Γιατί δεν βγαίνουν οι αδηφάγοι τις Ελληνικής ψυχής να μας παρουσιάσουνε δημόσια τις ταινίες των κομπιούτερ από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ;
Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι είσαι βλάκας, αλλά είσαι βλάκας αν πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος.
quote:Διαφωνω πληρως μς αυτα που λες αλλα σεβομαι την γνωμη σου.Χαρη σε αυτην την δημοκρατια που βριζεις μπορεις και μιλας ελευθερα θα επρεπε να το ηξερες αυτο.Οι προγονοι μου πολεμησαν γιαυτην την χωρα και γαι την Δημοκρατια της οπως πιστευω και οι δικοι σου μην τους σπιλωνεις μς αυτα που λες.
Είσαι ελεύθερος να πιστεύεις ότι είσαι βλάκας, αλλά είσαι βλάκας αν πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος.

Τι έχουμε σήμερα; Έχουμε:
1 Ένα κράτος που θεωρεί ότι είσαι απατεώνας από την κούνια σου.
2 Ένα κράτος που του χρωστάς πριν γεννηθείς
3 Ένα κράτος που παίρνει το ψωμί από το στόμα του Έλληνα και το δίνει στο κινέζο.
(Καλά ερωτώ, τα κουκλάκια των ολυμπιακών, οι κονκάρδες και τα μπλουζάκια έπρεπε να είναι όλα Made in China; Δηλαδή κουλοί είμαστε οι Έλληνες, δεν μπορούσαμε να τα παράγουμε αυτά;
ΕΛΕΥΘΕΡΟ εμπόριο μου θέλατε, φτου σας ολονών που είστε υπέρ γιατί είστε προδότες. Παίρνουν τα Ελληνικά εργοστάσια στο εξωτερικό απολύουν εργάτες και εισάγουν (λαθρο)μετανάστες και τι κατάφεραν στα εργοστάσιά; Κατάφεραν να ρίξουν το κόστος παραγωγής αλλά οι τιμές ανέβηκαν στα προϊόντα, πως γίνετε αυτό; Έλα ντε;;;)
4. Ένα κράτος που αναγνωρίζει τα δικαιώματα των αλλοδαπών αποβρασμάτων εις βάρος του αυτόχθονου Έλληνα (Ξέρετε μήπως ότι το 80% της επιδότησης για τις νέες επιχειρήσεις πήγε σε αλλοδαπούς;;) Φυτρώνουν Κινέζοι, Αλβανοί ,Γεωργιανοί, Πακιστανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι, με το δικό του μαγαζί για να γράφεται ο Έλληνας στο ταμείο ανεργίας μέσα στην Ελλάδα!!!!
5. Ένα κράτος που σε βάζει να ορκιστείς σε μια θνητή πατρίδα (θνητή πατρίδα είναι οι ανώτεροι αξιωματικοί των δυνάμεων, που θεωρούν τους εαυτούς πατρίδα σου, έτσι ώστε το παράκουσμα στις διαταγές τους ισοδυναμεί με προδοσία)
6. Ένα κράτος που δεν σέβεται τις θρησκευτικές πεποιθήσεις έκαστου, και σε αναγκάζει αν είσαι Έλληνας να είσαι και χριστιανός.
7. Ένα κράτος που προστατεύει τα δικαιώματα του φονιά και όχι του σκοτωμένου.
8. Ένα κράτος που έβαλε θηλιά 3,5 δισεκατομμυρίων στον Έλλην-βλάκα-φορολογούμενο πολίτη για να κάθονται οι τρομοκράτες της 17Ν σε λευκά κελιά. Μα αν είναι έτσι να το κάνω και εγώ βρε παιδιά, να πάω να καθαρίσω καμιά δεκαριά, να δηλώσω πολιτικός κρατούμενος με ελαφρά ψυχολογικά τραύματα και να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου, στη χλιδή του υπόγειου “κελιού“. Φαί, στέγη και νάνι τζάμπα, μπόλικος χρόνος για “σκότωμα”, τι να κάνω; Ααα το βρήκα, θα κάτσω και θα εκφράσω το καλλιτεχνικό μου ταλέντο στη ζωγραφική και μετά θα κάνω έκθεση στο πολυτεχνείο!!!
Λοιπόν στο πρώτο πίνακα μπορούμε να δούμε τι σκεφτότανε ο Ξηρούλης, όταν σκότωσε το τάδε θύμα. Στη συνέχεια βλέπουμε ένα πίνακα εμπνευσμένο από την βομβιστική επίθεση που έκανε κατά του τάδε… και πάει λέγοντας
Αυτά και πολλά άλλα που βαριέμαι να τα γράψω συνθέτουν την εικόνα τις αποσύνθεσης και της σαπίλας. Στο μέλλον αν έχουμε κανένα πόλεμο, υπολογίζω περίπου στα 3.000.000 τα άτομα που αξίζουν να τα προστατέψω καθότι θα πάρω μέρος. Για τους υπόλοιπους στάχτη και μπούρμπερη να γίνουν.
Μην μου υποστηρίξει κανείς ότι αυτά είναι εξέλιξη, γιατί σε αυτήν τη περίπτωση, συγχωρήστε με αλλά προτιμώ να είμαι σπηλάνθρωπος. Θα έχω το ρόπαλο μου και όποιος είναι μπροστά μου και θέλει να μπει στη σπηλιά, θα τις τρώει κατακέφαλα μέχρι να του γίνει το κεφάλι τηγάνι.
Ουγκ
Godsend το ρητό σου είναι "To δικαίωμα να μιλά το κέρδισε αυτός που ήξερε να ακούει".
Αφού λοιπόν ισχυρίζεσαι ότι ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ σκύψε να σου δώσω μία συμβουλή γενικού περιεχομένου.
Είναι προφανές ότι θεωρείς πως υπερέχεις σε γνώση από τους περισσότερους εδώ μέσα.
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Εξάλλου δεν σου κρύβω ότι και εγώ το πιστεύω αυτό για τον εαυτό μου!!
Το πρόβλημα ξεκινάει όταν θέλεις να το παίξεις διδάσκαλος.
Τότε οι άλλοι θα σε πάρουν στο ψιλό.
Όσο πιο πολλά τους λες τόσο πιο πολύ θα ξεκαρδίζονται στα γέλια.
Ακόμα κι όταν τους αποκαλύπτεις αληθείς πληροφορίες ούτε και τότε θα καταφέρνεις να τους "αφυπνίσεις".
Δεν αποκλείω να έχεις πολλές γνώσεις από εντελώς διαφορετικά γνωστικά πεδία.
Αυτό δε μου λέει τίποτα.
Ξέρεις απειροελάχιστα σε σχέση με το σύνολο της Γνώσης.
Ακόμα και εσύ ο ίδιος ύστερα από 3 χρόνια θα ξέρεις πολύ περισσότερα από αυτά που ξέρεις σήμερα.
Ύστερα από 3 χρόνια θα μπαίνεις στο Esoterica και θα λες "Κοίτα τί μαλακίες έγραφα το 2005!!".
Γι'αυτό λοιπόν σε συμβουλεύω τα εξής:
1)Μην εμπιστεύεσαι αληθοφανείς θεωρίες,
2)Μην αρνείσαι τον "Εβραίο" που κρύβεις μέσα σου,
3)Συνέχισε τις έρευνές σου,αδιάκοπα,εντελεχώς,χωρίς να τρέφεις αυταπάτες ότι "γνωρίζεις" διότι πάντα κάτι θα σου διαφεύγει,πάντα θα είσαι ένα βήμα πίσω από την Αλήθεια...
Παρεμπιπτόντως,από αυτά που έγραψες συμφωνώ ότι στο κέντρο της Γης υπάρχει ένας Ήλιος.Συμφωνώ διότι η λογική μου λέει ότι στο κέντρο κάθε σώματος,είτε μιλάμε για το άτομο,είτε για το ηλιακό σύστημα,είτε για τους πλανήτες,υπάρχει ένας "ηλιακός" πυρήνας.
Συμφωνώ επίσης με το ότι η παρακμή της Αθήνας ξεκίνησε με την επιβολή της Δημοκρατίας.Κακά τα ψέματα,μπορεί να χρωστάμε πολλά στη δημοκρατία όμως η επιβολή της έφερε ηθική και γενικά πολιτειακή παρακμή στην αρχαία Αθήνα.