ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΓΙΔΕΣ (στην Εσωτερική Αναζήτηση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΠΑΓΙΔΕΣ (στην Εσωτερική Αναζήτηση) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Heretic61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
22/03/2018, 13:38:35
Εγω θα στεκόμουν αλλού: ήρθε εδώ να πει τον πόνο της. Κανένα πρόβλημα, ορθώς κάναμε που ανταποκριθήκαμε. Και να εκφράσει την αγωνία για σοβαρά μεταφυσικά θέματα και εσωτερική αναζήτηση. Και όλα αυτά που όμως; Στο θέμα "επίγνωση", που έχουν αραδιαστεί σεντόνια με ανούσια φλυαρία, εκτός από ένα πράγμα: τι είναι αυτή η ρημάδα η επίγνωση. Θα μου πεις, εδώ δεν έχει επίγνωση τι γράφει ο θεματοθέτης, φυσικά...

Abyssus Abyssum Invocat

22/03/2018, 15:04:06
quote:
βεβαίως η ατραξιόν ήτανε ο μέγας γκουρουδάσκαλος χατζηχρήστος-
και τώρα ζητούνται και τα ρέστα.

Οχι φιλε μου Δεν υπαρχει κανενας γκουρουδοδιδασκαλος αλλα μονο καποιος που αναρωτιεται και ψαχνει για το πως δρα

Αυτη ειναι η μονη μου διαφορα μεταξυ εμου και εσας

Διαφορα μικρη μεν αλλα μου επιτρεπει να καταλαβω οτι αν δεν μπαινω στην διαδικασια να κανω κατι δημιουργικο δεν εχει νοημα να μπαινω καθολου

Ουτε καν για αναγνωση

Ποσο μαλλον να μπαινω στις δικες σας διαδικασιες

Ειμαι επισης τοσο κοινος και αντιμετωπιζω τα προβληματα που αντιμετωπιζει ολος ο κοσμος

Ομως εχω και υποχρεωσεις που δεν μου επιτρεπουν να ψαχνω να κανω συζητησεις και να διαπληκτιζομαι στα φορουμ

Αληθεια ρε εσεις δουλευει κανεις απο εσας η την περνατε ολημερις σε εικονικες πραγματικοτητες

Και να ηθελα λοιπον να σας δωσω τροφη... ,απο την μια δεν μου το επιτρεπουν οι υποχρεωσεις... και απο την αλλη δεν βρισκω και κανεναν λογο να το κανω

Λυπαμαι μονο που το εδω φορουμ εχει καταντησει να εχει θαμωνες κατι λεβεντες σαν εσας .....που ψαχνεται να πειραξετε καποιον για να περασει η ωρα σας

Αυτη ειναι η διασκεδαση σας αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι

22/03/2018, 15:33:42

Αυτά είναι δικαιολογίες. Έχεις γράψει χιλιάδες κατεβατά (και δικαίωμά σου να το κάνεις), αλλά όταν σού κάνουμε μία-δυο απλούστατες ερωτήσεις (στις οποίες μπορείς να απαντήσεις μονολεκτικά), εσύ σφυρίζεις αδιάφορα περί 'έλλειψης χρόνου'.

Σε κανέναν δεν περισσεύει ο χρόνος, και για όλους εδώ το φόρουμ δεν είναι παρά μία σύντομη καθημερινή πολυτέλεια/ανάπαυλα/ανάπαυση/διέξοδος από ένα σωρό δουλειών και υποθέσεων.

Άλλη δουλειά δεν έχουμε εδώ μέσα να κάνουμε πόλεμο και bullying στον κάθε περίεργο...αυτά είναι 'προβολές' δικές σου, και προβολές του κάθε seismic και της κάθε Empty Space.

17/07/2018, 10:02:06
quote:

Οχι φιλε μου Δεν υπαρχει κανενας γκουρουδοδιδασκαλος αλλα μονο καποιος που αναρωτιεται και ψαχνει για το πως δρα

Αυτη ειναι η μονη μου διαφορα μεταξυ εμου και εσας

Διαφορα μικρη μεν αλλα μου επιτρεπει να καταλαβω οτι αν δεν μπαινω στην διαδικασια να κανω κατι δημιουργικο δεν εχει νοημα να μπαινω καθολου

Ουτε καν για αναγνωση

Ποσο μαλλον να μπαινω στις δικες σας διαδικασιες

Ειμαι επισης τοσο κοινος και αντιμετωπιζω τα προβληματα που αντιμετωπιζει ολος ο κοσμος

Ομως εχω και υποχρεωσεις που δεν μου επιτρεπουν να ψαχνω να κανω συζητησεις και να διαπληκτιζομαι στα φορουμ

Αληθεια ρε εσεις δουλευει κανεις απο εσας η την περνατε ολημερις σε εικονικες πραγματικοτητες

Και να ηθελα λοιπον να σας δωσω τροφη... ,απο την μια δεν μου το επιτρεπουν οι υποχρεωσεις... και απο την αλλη δεν βρισκω και κανεναν λογο να το κανω

Ε, ναι, κοίτα ποιος μίλησε!

Οχι φίλε, δεν δουλεύουμε, μας ταϊζει ο Τσίπρας και οι Ρώσοι πράκτορες, και επιπλέον για κανα εξτραδάκι κάνουμε και τους ψυχολόγους στο Εσωτέρικα με 50 Ευρώ το πόστ

Ρε δε μας χέζεις καλοκαιριάτικα....

quote:
Αυτά είναι δικαιολογίες. Έχεις γράψει χιλιάδες κατεβατά (και δικαίωμά σου να το κάνεις), αλλά όταν σού κάνουμε μία-δυο απλούστατες ερωτήσεις (στις οποίες μπορείς να απαντήσεις μονολεκτικά), εσύ σφυρίζεις αδιάφορα περί 'έλλειψης χρόνου'.
Σε κανέναν δεν περισσεύει ο χρόνος, και για όλους εδώ το φόρουμ δεν είναι παρά μία σύντομη καθημερινή πολυτέλεια/ανάπαυλα/ανάπαυση/διέξοδος από ένα σωρό δουλειών και υποθέσεων.

Άλλη δουλειά δεν έχουμε εδώ μέσα να κάνουμε πόλεμο και bullying στον κάθε περίεργο...αυτά είναι 'προβολές' δικές σου, και προβολές του κάθε seismic και της κάθε Empty Space.

Τώρα που μπήκε και ο ζιπ μέσα
να δεις τί "Παγίδες στην Εσωτερική Αναζήτηση" θα πέσουν!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

kangaroΜέλος
17/07/2018, 20:37:51
Ρε ηλίθιε φαφούτη kost, πυροβολημένε, το κλείδωσε το θέμα ο άνθρωπος. Τι κατάλαβες τώρα ρε ; Τι σόι μαλάκας είσαι ρε .... τι σόι μαλάκας ... Κρίμα ρε βλάκα, κρίμα ... τι να πω ... τι κατάλαβες τώρα, πες μας ... Αυτό ήθελες ; Τι να πω ρε πστ ...

Ρε βλαμένε, στο είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος πριν αλλά ρε φίλε, είσαι πολύ πυροβολημένος να πούμε ... πολύ δυνατή πιστολιά έχεις φάει ...

quote:
Και τι να κάνω βρε Κωστα; να του κάνω μήνυση;
εσείς τσιμπάτε δε φταίει ο zip.
Σε παρακαλώ να μην το συνεχίσουμε άλλο.
(οι αλλοι δυο συμφώνησαν)
δεν είχε ποτέ νόημα ολη αυτή η κόντρα. πέρασαν τα χρόνια, νισάφι πια!

Συμφωνήσαμε να μην το συνεχίσουμε και το συνεχίζεις. Πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι ; Κι ύστερα λες για μένα ... πεταμένε ...

Edited by - kangaro on 17/07/2018 20:45:59

17/07/2018, 20:51:11
καλά έκανε και το κλείδωσε, το θέμα είχε ξεφύγει..
και κυρίως λόγω εμού που μονοπώλησα το ενδιαφέρον γύρω απ' το πρόβλημά μου..
Μάλλον δεν πρέπει να γράφω εδώ μέσα για αυτά που με απασχολούν..
(Αφού το είπες κι εσύ στην αρχή..)
Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο..
Δηλ. αν γράψω ξανά να είναι με άλλο ύφος, πιο επιστημονικό.
Αν έχω να προσθέσω κάτι σε ένα θέμα να το προσθέσω, αλλά εμείς πιάσαμε ψιλή κουβέντα.

Τέλος πάντων, καληνύχτα

17/07/2018, 20:58:07
quote:
Ρε ηλίθιε φαφούτη kost, πυροβολημένε, το κλείδωσε το θέμα ο άνθρωπος. Τι κατάλαβες τώρα ρε ; Τι σόι μαλάκας είσαι ρε .... τι σόι μαλάκας ... Κρίμα ρε βλάκα, κρίμα ... τι να πω ... τι κατάλαβες τώρα, πες μας ... Αυτό ήθελες ; Τι να πω ρε πστ ...
Ρε βλαμένε, στο είπε ξεκάθαρα ο άνθρωπος πριν αλλά ρε φίλε, είσαι πολύ πυροβολημένος να πούμε ... πολύ δυνατή πιστολιά έχεις φάει ...

Α μωρή γίδα που θα μου πεις τι θα πω και τι θα κάνω...

Συνομιλείς από χθες με άνθρωπο 'αυτοκτονικό', αρχικά του φωνάζεις και βρίζεις, μετά του μιλάς σαν να είναι δεκάχρονο, και στο ενδιάμεσο καλοβλέπεις την ιδέα της μεσιτείας προς άγιους τόπους...παράνοια σκέτη...

Άντε εξαφανίσου πια ρε σίχαμα...θα έπρεπε να έχεις απενεργοποιηθεί προ πολλού και έχεις το θράσος να μιλάς...

kangaroΜέλος
17/07/2018, 21:09:33
quote:
Συνομιλείς από χθες με άνθρωπο 'αυτοκτονικό', αρχικά του φωνάζεις και βρίζεις, μετά του μιλάς σαν να είναι δεκάχρονο, και στο ενδιάμεσο καλοβλέπεις την ιδέα της μεσιτείας προς άγιους τόπους...παράνοια σκέτη...

Καλά κάνω ρε χαρτορίχτρα. Ναι, συνομιλώ, έχεις πρόβλημα εσύ ; Ζηλεύεις ; Τι νταλγκά βαράς εσύ ρε νίντζα ; Τόσο καβλωμένος μαζί μου είσαι ;

quote:
Άντε εξαφανίσου πια ρε σίχαμα...θα έπρεπε να έχεις απενεργοποιηθεί προ πολλού και έχεις το θράσος να μιλάς...

Τι έγινε ρε ; θύμωσες που δεν με απενεργοποίησε ο αιθέρας ; Πάρε κάνα χάπι ρε μαλκα. Ρε αιθέρα, απενεργοποίησέ με ρε φίλε να ησυχάσει ο ψυχάκιας να πούμε ...

Edited by - kangaro on 17/07/2018 21:20:04

kangaroΜέλος
17/07/2018, 21:24:20
quote:
Μάλλον δεν πρέπει να γράφω εδώ μέσα για αυτά που με απασχολούν..
(Αφού το είπες κι εσύ στην αρχή..)
Τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο..
Δηλ. αν γράψω ξανά να είναι με άλλο ύφος, πιο επιστημονικό.
Αν έχω να προσθέσω κάτι σε ένα θέμα να το προσθέσω, αλλά εμείς πιάσαμε ψιλή κουβέντα.

Ρε Γιωργία, γράφε ρε κορίτσι μου ότι γουστάρεις να πούμε ... Αυτός νομίζει πως εδώ είναι τσιφλίκι του και υποδεικνύει ποιοι θα γράφουν και ποιοι όχι. Τον έκραξε ο συντονιστής και χέστηκε. 'Ντάξει, το άτομο είναι κολλημένο στο 2010 ακόμη. Κι όταν ο άλλος είναι ανώτερός του, τρελαίνεται ...

17/07/2018, 21:30:46

Να ζηλέψω εσένα βρε ψεκασμένη ρούμελη; Ενοχλείς πάρα πολύ την νοημοσύνη και την αισθητική μου...και το να ομιλείς εσύ ειδικά περί 'επίγνωσης' και 'αναζήτησης' είναι η ιδανική συνταγή για εμετό...δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε αφήσουν ξαμολυμένο...ας διαγράψουν εμένα, αδιάφορο...όσο όμως συνεχίζεις να προσφέρεις εμετικό θέαμα εγώ θα ξερνάω...

17/07/2018, 21:34:36
quote:
Κι όταν ο άλλος είναι ανώτερός του, τρελαίνεται ...

Βρε γίδι, ποιά σύγκρισή να γίνει μαζί σου;
Έχω αλλεργία στα κόπρανα...αυτό είναι όλο...

17/07/2018, 21:37:55
Ωραια οχι μονο μου καταστρεψαστε το θεμα το κλειδωσε και ο
διαχειριστης

Αντε να το κλειδωσει και αυτο

17/07/2018, 21:43:38
Αλλα καλα εκανε και το κλειδωσε

Μαλλον δεν ειχε και κατι σημαντικο να δει κανεις

kangaroΜέλος
17/07/2018, 21:43:42
quote:
Να ζηλέψω εσένα βρε ψεκασμένη ρούμελη; Ενοχλείς πάρα πολύ την νοημοσύνη και την αισθητική μου...και το να ομιλείς εσύ ειδικά περί 'επίγνωσης' και 'αναζήτησης' είναι η ιδανική συνταγή για εμετό...δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε αφήσουν ξαμολυμένο...ας διαγράψουν εμένα, αδιάφορο...όσο όμως συνεχίζεις να προσφέρεις εμετικό θέαμα εγώ θα ξερνάω...

Ξέρνα ρε ζόμπι ... στ' αρxiδια μας Μη λερωθείς πρόσεχε μόνο βλάκα και λερώσεις και το πανταλονάκι σου ... Φίλε, άμα σε διαγράψουν εσένα, θα έρχομαι στο Δρομοκαϊτειο να σε επισκέπτομαι. Στο υπόσχομαι ... θα σου φέρνω και τσιγάρα και θα παίζουμε και τους κλέφτες κι αστυνόμους ...

quote:
Βρε γίδι, ποιά σύγκρισή να γίνει μαζί σου;

Ρε μλκα, πας καλά ; Ανώτερος ρε πυροβολημένε εννοώ τον συντονιστή ως βαθμό. Ο συντονιστής είναι ανώτερος βαθμός από το απλό μέλος ας πούμε ... Πππωωωω ρε πστ μου, μαλάκυνση του εγκεφάλου που έχει το άτομο ...

Edited by - kangaro on 17/07/2018 21:49:33

17/07/2018, 21:48:13

Ο καθείς τον χαβά του...μην ανησυχείς xristosxatz, όταν ηρεμήσει το πράγμα πιστεύω θα στο ανοίξουν το θέμα...το κακό νέο είναι ότι με όλα όσα άκουσε ο άλλος τον βλέπω να τσιμπουριάζει εδώ για κανά μήνα...όσο ταίζονται τα τρολοειδή τόσο κολλάνε.
kangaroΜέλος
17/07/2018, 21:52:45
quote:
το κακό νέο είναι ότι με όλα όσα άκουσε ο άλλος τον βλέπω να τσιμπουριάζει εδώ για κανά μήνα...όσο ταίζονται τα τρολοειδή τόσο κολλάνε.

Ναι, εδώ μπορεί να είμαι, αρκεί να μην μου πρήζεις τ' αρχiδια με την δική σου την τροφή και τον δικό σου τον εμετό βλαμένε, γιατί είμαι και σε ηλικία περίεργη και δεν αντέχω και πολύ και τα "σάλτα και γαμήσoυ κι εσύ" βγαίνουν από μέσα μου πολύ αβίαστα ....

quote:
όταν ηρεμήσει το πράγμα πιστεύω θα στο ανοίξουν το θέμα...

Για να ηρεμήσει το πράγμα, πρέπει να ηρεμήσεις εσύ πρώτα άνθρωπέ μου ... Για προσπάθησε ... ε; τι λες ; θα τα καταφέρεις ;

quote:

Φαντάζομαι εσύ δεν χέζεις ποτέ, ε ; Κάνεις μόνο τσίσα ...

quote:
και το να ομιλείς εσύ ειδικά περί 'επίγνωσης' και 'αναζήτησης' είναι η ιδανική συνταγή για εμετό...

Μην ακολουθείς την συνταγή μου. Δεν σε πιάσαμε κι απ' τον λαιμό ...

Edited by - kangaro on 17/07/2018 22:09:23

17/07/2018, 22:09:48
quote:
τα "σάλτα και γαμήσoυ κι εσύ" βγαίνουν από μέσα μου πολύ αβίαστα

Εντάξει μια χαρά είσαι, εμένα μού βγαίνουν χειρότερα. Δρ. Τζέκυλ και κύριος Χάυντ, πότε λόρδος και πότε θύρα 7...Λοιπόν κατεργαράκο-ψευτράκο κοίτα να γίνεις άνθρωπος (τουλάχιστον εδώ μέσα), και αφού δεν θες να φύγεις (από το φόρουμ που εδώ και εκατό χρόνια βρίζεις) τότε κανένα πρόβλημα με εμένα, προσπάθησε όμως να αρθρώσεις κάτι σοβαρό με τρόπο όμορφο...ήδη σού έδωσα ένα κίνητρο να δείξεις ότι δεν είσαι εντελώς καρνάβαλος ή εντελώς μυρωδιάς από 'αναζήτηση'...ο άνθρωπος βέβαια ποτέ δεν 'αλλάζει' αλλά τέλος πάντων, τι να λέμε τώρα...

kangaroΜέλος
17/07/2018, 22:14:45
quote:
Εντάξει μια χαρά είσαι, εμένα μού βγαίνουν χειρότερα. Δρ. Τζέκυλ και κύριος Χάυντ, πότε λόρδος και πότε θύρα 7...Λοιπόν κατεργαράκο-ψευτράκο κοίτα να γίνεις άνθρωπος (τουλάχιστον εδώ μέσα), και αφού δεν θες να φύγεις (από το φόρουμ που εδώ και εκατό χρόνια βρίζεις) τότε κανένα πρόβλημα με εμένα, προσπάθησε όμως να αρθρώσεις κάτι σοβαρό με τρόπο όμορφο...ήδη σού έδωσα ένα κίνητρο να δείξεις ότι δεν είσαι εντελώς καρνάβαλος ή εντελώς μυρωδιάς από 'αναζήτηση'...ο άνθρωπος βέβαια ποτέ δεν 'αλλάζει' αλλά τέλος πάντων, τι να λέμε τώρα...

Κι εγώ σου έδωσα μια συμβουλή. Να ηρεμήσεις πρώτα, να πας να κάνεις τα κακά σου και τα τσίσα σου και μετά θα μπορέσεις να φτάσεις στο επίπεδο να μου μιλήσεις ... Μέχρι τότε, μονάχα η αχιβάδα απ' όσο ξέρω, δεν χέζει. Όταν ξεπεράσεις το επίπεδο της αχιβάδας, τότε ίσως ... λέω ίσως, να μου μιλήσεις. Τώρα, το αν θα σου φύγει η κάβλα που έχεις μαζί μου, αυτό θα φανεί. Εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, ούτε καβλωμένος είμαι με την πάρτη σου, ούτε με νοιάζει τι είσαι, τι δεν είσαι, τι ήσουν, τι δεν ήσουν, τι θα γίνεις, τι δεν θα γίνεις, τι θα πεις, τι δεν θα πεις και τι θα κάνεις. Ο αιθέρας μπορεί να ξανα-ανοίξει το θέμα, αλλά έτσι και ξαναπείς κάτι για τα μένανε προσβλητικό, σε γάμησα διαστημικά και με τα Αρχέτυπά σου μαζί - ακόμη περισσότερο απ' ότι τώρα. 'Ξηγήθηκα όμορφα λεβέντη μου και μάγκα μου και καραμπουζουκλή μου ; ή θες να στα ξαναπώ με πιο ... επιστημονικό τρόπο ;

Edited by - kangaro on 17/07/2018 22:34:05

17/07/2018, 22:41:43
quote:
λέω ίσως, να μου μιλήσεις

Στα είπα ήδη...άντε να στο συνοψίσω πριν πάω να φάω...ήσουν ρε παιδί μου το 'όνειδος' του φόρουμ...έχουν περάσει τόσοι περίεργοι, ψεκασμένοι, ψωνάρες, γενικώς έχουν περάσει όλα τα είδη...εσύ ίσως να ήσουν ο χειρότερος συνδυασμός...αφ'εαυτού μιλάω και με την εμπειρία της παρατήρησης απείρων case studys εδώ μέσα. Χαμηλά κίνητρα, χαμηλά ένστικτα...όλα χαμηλά...κλεμμένες ιδέες, σπέκουλες του καφενείου, ίντριγκες του κομμωτηρίου και μία επίφαση 'εξυπνάδας' που μπορεί να περνάει σε άλλους, σε εμένα όμως δεν πιάνει...σόρυ...Βασικά νομίζω zip, είσαι συγκεκριμένος 'τύπος'...το είδος του νεο-έλληνα που 'θαυμάζω'...το ευέλικτο λαμόγιο της διπλανής πόρτας, ο κατεργαράκος που σου δίνει χειραψία με το ένα χέρι και με το άλλο πάει να σού βουτήξει το πορτοφόλι Ποιός στη χάρη σου ρε, σού κάνω και τζάμπα ψυχανάλυση...

17/07/2018, 22:46:22
quote:
Ο αιθέρας μπορεί να ξανα-ανοίξει το θέμα, αλλά έτσι και ξαναπείς κάτι για τα μένανε προσβλητικό, σε γάμησα διαστημικά και με τα Αρχέτυπά σου μαζί - ακόμη περισσότερο απ' ότι τώρα. 'Ξηγήθηκα όμορφα λεβέντη μου και μάγκα μου και καραμπουζουκλή μου ; ή θες να στα ξαναπώ με πιο ... επιστημονικό τρόπο ;

Πάρε φόρα μπας και τα καταφέρεις.
Άσε βρε λακαμά που θα απειλήσεις κιόλας.
Τη μία τρολάρεις και την άλλη απειλείς...άει στο διάολο από δω, και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου...