- Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Αφου εκανε γνωστη την υπαρξη του πριν 5000 χρονια τα υπολοιπα,ας πουμε χαριστικα,100.000 χρονια της ανθρωπινης υπαρξης,που ηταν?
Γιατι δεν εμφανιστηκε στους Νεαντερταλ,τους Κρο μανιον στους Homo erectous,στους Homo Sapiens?
2233
δεν εκδηλωνεται μεσα στον ανθρωπο μονο σαν σεξουαλικος ποθος αλλα και ως επιθυμια-περιεργεια για την κατακτηση-εξηγηση του εξω κοσμου...ετσι ο ρολος της ειναι πολυποικιλος καθως υπηρξε η κινητηρια δυναμη και το βασικο κινητρο για τη δημιουργια των πολιτισμων...μπορειτε να τη φαντασθειτε οχι μονο σαν τη ριζα του σεξουαλικου σας ποθου αλλα και σαν τη ριζα του ιδιου του εγω σας....
οι Πρωτοπλαστοι δεν διεθεταν την Λιλιθ-μηλο αν και αυτη υπηρχε στο Δεντρο της Γνωσης του Καλου και του Κακου (προσεξτε την εννοια της γνωσης και θυμηθειτε τι ειπαμε προτυτερα) πολυ καιρο πριν αυτοι παρουν την προσκληση να ερθουν στον κηπο..η Λιλιθ ως κοσμικη δυναμη ηταν εκ των βασικων συστατικων του κηπου οπως και ολου του συμπαντος..ομως ο αρχικος σχεδιασμος για τον ανθρωπο ηταν να μην γνωρισει τη δυαδικοτητα αλλα να εχει συλλογικο νου, να λεει Εμεις και οχι Εγω...
...................
Αφού γνωρίσαμε την δυαδικοτητα, γιατί δεν γυρνάμε στον αρχικό σχεδιασμό, τον συλλογικό νου, μόνοι μας? θα ήταν σίγουρα καλλίτερα για τον άνθρωπο, μιας και θα είχε τοσο το δυαδικο νου για ανάπτυξη, οσο και το συλλογικό...
σκέψη,
Αν οι άγγελοι δεν προβλέψαν τις παρενέργειες, και εκτός απο το πήδημα ξεφυτρώσαν και άλλες πολλές....βαραινοντας περετερω την πτώση, την βλέπω άσχημα για τον άνθρωπο.
Τώρα θεός είναι, ματριχ είναι, άγγελοι που ψαχνονται είναι, εξωγήινοι είναι, τίποτα απο αυτα δεν είναι, εκείνο που αντιλαμβάνομαι, είναι πως αναλονωμαστε ποιος εχει δίκαιο, ενω χρειάζεται να βάλουμε όλοι το ληθαρακι μας, τουλάχιστον να γνωρισουμε το συλλογικό.
Απο εκει και περα βλέπουμε και πράττουμε.
Ο ανθρωπος μέσα μου λέει...περιορισμό και κατάνοηση, στις παρενέργειες.
Ένα βήμα κάθε φορα
το πιστευετε εσεις?
μηπος ειναι ενα ακομα βημα στο φακελομα? γιατι ανωνυμια ξεανωνυμια δεν ειναι δυσκολο να εντοπησει καποιος ενα μελος του φορουμ, και αν θελετε μπορω να σας πω αναλυτικα ,βημα προς βημα πως μπορει καποιος να μαθει την ταυτοτητα ενος απο εμας.
απο συνομοσιολογιες καλα παμε παντως.
yours digitaly
nitro912gr
<HR>
I Stand Alone

Ασχετο... Εισαι μελος στο greek covers
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
τελος παντων γενικα αν θελουν να σε βαλουν μεσα κατι θα βρουν.
ειναι και θεμα οτι ποτε δεν ξερεις τι επιπτωσεις μπορει να εχει ενα φαινομενικα αθωο θεμα.
ναι αν θυμαμαι καλα ειμαι μελος εκει αλλα δεν συχναζω kazaa rulez
I Stand Alone

quote:
καποιος καπου καποτε εδω μεσα στο φορουμ αυτο αναφερε οτι αναμεσα στα μελη του φορουμ ειναι και 2 ατομα της κυβερνησης και οτι τα θεματα που αναλυουμε περνοντε στα σοβαρα.
Nαι. Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι, πως η ομάς Εψιλον μας έχει προμηθεύσει με ένα υπερνοητικό διαστρεβλωτικό X-13F αντικατασκοπικό όπλο, που σε κάθε τέτοια προσπάθεια (παρακολούθησης) προκαλέι πυρηνική σύντηξη στη βάση δεδομένων των forums με αποτέλεσμα κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο να διαφυλάσσεται μόνο ως κυτταρικό αρχείο, στη σχετική αρχειοθήκη του διαστημόπλοιου Θησεύς, με το οποίο ασφαλώς και συνεργαζόμαστε στενά!
Αν είναι ωστόσο πραγματικά τόσο εφικτό, ένας υποθετικός "κατάσκοπος" να βρει ονόματα και διευθύνσεις των μελών, και ιδιαίτερα μέσα από ένα site στο οποίο δεν έχει καν πρόσβαση σε βασικές διαχειριστικές λειτουργίες (και που ακόμα κι αν είχε, πάλι κάτι τέτοιο θα ήταν υπερβολικό),
ακόμα πιο εύκολο θα είναι για σένα, να βρεις που ακριβώς άκουσες αυτές τις φήμες που αναφέρεις.![]()
Η συνομωσιολογία φίλε nitro912gr, φαίνεται πως είναι η επιστήμη του μέλλοντος. Κάτι ανάμεσα σε κέντημα και πυρηνική φυσική...
Το "κάποιος - κάπου - κάποτε" είναι (φαντάζομαι ότι θα συμφωνείς μαζί μου) κλασσική πια αττάκα της εν λόγω επιστήμης.
Οπως και το αντίδοτο της αττάκας αυτής:
"Εξαρτάται τι θέλει να φάει κανείς..."![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
επιδι ειμαι διαχειρηστης σε αλλο φορουμ ξερω οτι οι διαχειρηστες εχουν προσβαση σε λεπτομεριες οπως το I.P. του μελους, θα μου πεις τωρα οτι το IP δεν μενει σταθερο λογο PSTN συνδεσης, αλλα οι εταιριες κρατανε αρχειο καταγραφης για το ποιος ειχε το ταδε IP την ταδε ωρα και πιστευω οτι καταγραφετε και ο αριθμος απο τον οποιο καλεσε ο συνδρομητης κτλ
...
I Stand Alone

Edited by - nitro912gr on 18/03/2004 23:40:06
και τι θα γίνει ωρέ παιδιά άμα μας πούνε: μην τα λέτε;
δε θα τα λέμε;
εγώ λέω να τα λέμε, γιατί έχουμε το δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να μας το αφαιρέσει!
ΣΤΜ: εννοείται ότι δεν είναι γενικά καλό να θίγουμε προσωπικά στοιχεία ανθρώπων εδώ μέσα με αστήριχτες πληροφορίες, αλλά αυτό δε συμβαίνει μόνο μέσα στα φόρουμ, είναι γενικότερος κανόνας.
tha mporouses se parakalw polu amalia na mas peis ean vevea
gnwrizeis pou vriskete to thiseus?euxaristo
θα το σκεφτώ.

κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Ξέρω μάλιστα το ένα απο τα δύο άτομα...
Το όνομα αυτού : AION !
P.S. AIONάκο μην παρεξηγηθείς. Σου κάνω πλάκα γιατί είσαι η συμπάθεια μου.
Εμφανίστηκαν στις 9.11 ακριβώς (πιάσατε το υπονοούμενο ε;), δύο άντρες ντυμμένοι στα μαύρα και ζήτησαν να απαντήσω σε μία "έρευνα" γνωστού ινστιτούτου υπό τον τίτλο "Τι γνωρίζουμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004;".
Δέχτηκα να απαντήσω στις ερωτήσεις τους αμέσως, επειδή κατάλαβα ότι ήταν "ΑΥΤΟΙ".
Οι φαινομενικά αθώες ερωτήσεις ξεκίνησαν ως εξής:
"Ποιά έργα για την Ολυμπιάδα δεν έχουν τελειώσει ακόμα;"
"Το στέγαστρο Καλατράβα" απάντησα, "και ούτε πρόκειται!"
"Α χα!" Εκανε ο ο ψηλός με τα έντονα γαλάζια μάτια.
"Γιατί το λέτε αυτό;"
"Εδώ σε έχω" σκέφτηκα...
"Επειδή, ως γνωστόν, οι "Ουράνιοι Εψιλον" θα εμφανιστούν πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο, την μέρα της έναρξης των αγώνων και θα πρέπει να τους δουν όλοι οι θεατές, εκτός και εντός του σταδίου! Οπότε το στέγαστρο είναι περιττό."
Με κοίταξε και το βλέφαρο του έπαιξε ελαφρά. Σημείωσε κάτι και συνέχισε.
"Για την ασπίδα προστασίας πάνω από την Αθήνα τι έχετε να πείτε;"
"Εννοείτε το Μπέβατρον ή το σύστημα Vacum?"
Με κοίταξαν και οι δύο με απορία και μίλησε ο άλλος, που θύμιζε λίγο grey (χλωμό πρόσωπο που λένε)
"Το σύστημα Vacum που κολλάει στην προστασία;"
"Μα, δεν κολλάει! Αλλά αφού το γνωρίζω κι αυτό, να μην το αναφέρω?"
Γέλασαν μέσα από τα δόντια τους και σημείωσαν κάτι ακόμα. Γυρίζει ο ξανθός με το έντονο βλέμμα και με ρωτάει κοφτά.
"Τι άλλο γνωρίζετε που δεν κολλάει στην έρευνα μας;"
"Τους βριλ" απάντησα συνωμοτικά "επειδή δεν θα προλάβει να τελειώσει ο δρόμος για τον μαραθώνιο, κανονίστηκε να ετοιμάσουν μία υπόγεια διαδρομή... ξέρετε μέσα από τις στοές που υπάρχουν κάτω από την Αθήνα...."
Πριν προλάβω να τελειώσω, ο γκρι σηκώθηκε απότομα, πήγε στην γωνία και μίλησε στο κινητό του "Δεν ξέρω πως διέρρευσε..." πρόλαβα να ακούσω.
"Μία τελευταία ερώτηση" είπε ο ξανθός με το ψεύτικο χαμόγελο.
"Θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελικά ή θα αναβληθούν;"
"Αν θέλουν "Αυτοί" θα γίνουν" απάντησα με σιγουριά.
"Εσείς, είστε με "Αυτούς" ή με τους άλλους;" ρώτησε και με κάρφωσε με το κενό βλέμμα του.
"Εγώ βόσκαγα τα πρόβατα εδώ παραπέρα..." ψέλλισα τρομαγμένη.
Γύρισε ο γκρι και του έκανε σήμα να σηκωθεί.
"Πάμε" του είπε επιτακτικά.
"Εχουμε άλλα 1921 μέλη στην λίστα..."
Οπως ήρθαν, έφυγαν. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ένα άσπρο φως να υψώνεται πίσω από την διπλανή πολυκατοικία και να απομακρύνεται προς την Πεντέλη...
Αυτοί είναι εδώ... και γνωρίζουν τα πάντα για μας!![]()
Αλλά και μεις δεν πάμε πίσω..! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Δεν έχουμε άλλη λύση πλέον για σένα από το να σε πάρουμε μαζί μας στον Αστερισμό της Ανδρομέδας και να σε μετατρέψουμε σε... φαγητό
για τους Ανδρομέδιους.
Για ανθρωπιστικούς λόγους θα κρατήσουμε το όνομά σου ως φαγητό ημέρας με μια ελάχιστη παραλλαγή του ονόματός σου, για να φαίνεσαι... για φαγητό. Θα σε ονομάσουμε... Ospria.![]()

Nα ενημερώσεις όμως τους Ανδρομεδιανούς ότι μπορεί να τους επιφέρω περιέργες κοιλιακές διαταραχές! (η εκδίκηση της Οσ(π)ρια)![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
quote:
Nα ενημερώσεις όμως τους Ανδρομεδιανούς ότι μπορεί να τους επιφέρω περιέργες κοιλιακές διαταραχές! (η εκδίκηση της Οσ(π)ρια)
Έτσι μπράβο κοπέλα μου.
Κάθε φορά που θα σε θυμούνται θα τρομάζουν ενθυμούμενοι τους ήχους των κοιλιακών διαταραχών που τους προκλήθηκαν. Θα λένε:
ΟΧΙ άλλα Όσ..πρπρπρρρρρρρρρρ... ια
Εμείς οι γήινοι θα τους καθίσουμε στο... στομάχι![]()

Αν δεν θελετε αυτες τις ανεπιθυμητες ενεργειες, επικοινωνηστε μαζι μας να σας απαλλαξουμε απο τον καταγραφεα -πλεον- υπολογιστη σας στη συμβολικη "ζητα" τιμη των 126 πτεουλις (130ευρω). Ζεστανετε το φαι και απλως καλεστε μας με την σκεψη.
Μετα τον προλογο ηρθε η ωρα του μηνυματος...
ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ
Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΕ... ... ... ...
Καταρχας, η ισοσελιδα esoterica.com διαγραφηκε απο την λιστα μας για τον λογω του οτι ηδη το θεμα μας ειναι κοντα σε ανακαλυψη.
Η ολυμπιας 8α γινει νεοι και νεες μου αλλα λογω του comercial που μας ορισε ο υπερμεγιστος και των τεραστιο αριθμο μπλουζακιων και πορτοκαλεοζουμων με το λογοτυπο "epsilon good made in seirios" που μας ε8εσε ως στοχο, η ολυμπιαδα 8α κρατησει μεχρι την μεγιστη αποβασης μας το ετος σειριου 98764 μετα ογδοου κατακλυσμου.
Η αποβαση μας 8α γινει διοτι ο πλανητης σας πρεπει να καταστραφει.
Οι αιτιες ειναι απλες και σας τις παρα8ετω
α) Ειναι δυνατον ο βαζελος να μην περνει 6+1 χρονια πρωταθλημα (6+1 σημαινει 6 συν ενα εξαρι ακομα και αν προσ8εσοθμε το οτι 6 χρονια ειναι στην κορυφη η μενεγακη... Φτανουμε στο 666 που ειναι ο αρι8μος πληροφοριων για μας τουσ εψιλον, ζητα καθως και τους ελαχιστους πλεον εξελιγμενους ητα
β) κοιταχτε παρακατω
γ) κοιταχτε παραπανω
ΥΓ. Αν κολησατε τραβηξτε την πριζα
Οι μονοι που 8α σωθουν ειναι ο mr. g.w.Bush επειδη θα μας βοηθησει στην γεωγραφια του συμπαντος καθως και του οτι θα μας μαθει την πραγματικη εννοια της ειρηνης.
Οι δυο κυριοι της κυβερνησης ειναι ηδη εξαυλωμενοι λογω της ανακαλυψης των.
Οσοι δεν καταλαβατε ειστε σε πρωιμη μορφη και τωρα βριζετε τον ευατο σας που καταγραφεστε μεν, αλλα δεν πηρατε τιποτα απτο μηνυμα.
Οσοι το πιασατε το υπονοουμενο ειστε οι εκλεκτοι που 8α γινετε υπαλληλοι στα νεα μας McEpsilon στην sedna.
Για οποιαδηποτε info καλεστε μας στο +666 666 999 666 (seirios media 16Λ/min)
Ευχαριστω
Παντα δικος σας Δρ.Wishmaker (υπευθινος ρουφιανολογιας και ερευνας αγορας της τριτης πετρας απτον ηλιο)
Edited by - wishmaker on 19/03/2004 15:56:26