ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Επίκληση πνευμάτων - ποτηράκι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Επίκληση πνευμάτων - ποτηράκι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

eirhnh_stel41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
eirhnh_stelΝέο Μέλος
30/08/2008, 00:49:03
parakalw osous gnwrizun kati sxetika na m dwsoun kapoies plhrwfories gia mia ergasia pou 8elw na kanw paw sto 8ema....

eirhnh_stel

30/08/2008, 04:31:40
Γεια σου eirhnh_stel

Απ΄ότι είδα, ήδη βρήκες 2 παραπλήσια θέματα με αυτό που έχεις ανοίξει και έχεις γράψει εκεί:

Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΣΑΡΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ

Οπότε, το παρόν θέμα μπορεί να απενεργοποιηθεί, εφόσον η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στα 2 παραπάνω θέματα.

Επίσης, ο τίτλος μετατρέπεται από τα greeklish στα ελληνικά.

(Από "epiklhseis pneumatwn pothraki" σε: "Επίκληση πνευμάτων - ποτηράκι")

Θα σε παρακαλέσουμε βέβαια, να γράφεις με ελληνικούς και όχι με αγγλικούς χαρακτήρες.

Καλή συνέχεια στα forums

28/05/2013, 16:43:37
quote:
γιαπετ

Αγαπητέ Χρήστο, δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι την Κωνσταντινούπολη την παρέδωσαν στους Τούρκους οι ρασοφόροι. Είναι ιστορία, απ’ αυτήν που δεν διδασκόμαστε ποτέ, όπως λέει ο Σωτήρης και που όμως υπάρχει…

E, και τι σας νοιάζει ρε καλόπαιδα.

Αφού το Βυζάντιο ΔΕΝ το θεωρείτε "ΕΛΛΗΝΙΚΟ".

Άστο να το δώσουμε όπου θέλαμε εμείς οι Χριστιανοί (και Ανθέλληνες/μισέλληνες κατ'εσάς).

Για ξένο αχυρώνα τι ζόρι τραβάτε???

Ερευνάτε τας Γραφάς

29/05/2013, 00:12:57
quote:
γιαπετ
Υπάρχουν, επίσης πολλά γεγονότα που αποδεικνύουν ότι οι ρασοφόροι διατήρησαν την τουρκοκρατία επί 4 αιώνες και μαλιστα, μετά την έναρξη της επανάστασης, καλούσαν τους απελευθερωμένους να γυρίσουν πίσω στη "σιγουριά" και τη "θαλπωρή" του σουλτάνου...

Και όχι μόνο αυτό φίλε γιαπετ , γιατί εκτός από τις "νουθεσίες" προς τους δύστυχους ραγιάδες ότι πρέπει να είναι πιστοί στον σουλτάνο , - βλέπε την περίφημη "Πατρική Διδασκαλία" του Γρηγοράκη του Ε'- , έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να τους κρατούν στο σκοτάδι της αγραμματοσύνης . Κατά τα άλλα τα παιδιά μας διδάσκονται ότι διατηρήσαμε τη γλώσσα μας χάρη των ρασοφόρων . Αλλά ας δούμε καλύτερα τι γράφει ο Θ. Παναγόπουλος στη σελίδα 201 του βιβλίου του :

O κλήρος είχε εντελώς εξαχρειωθεί. Στα Γιάννενα ήταν όργανο του πασά. O Αλής χρησιμοποιούσε τους δεσποτάδες για να ελέγχει καλύτερα τους υπηκόους του. «Κι έτσι οι Έλληνες ήταν διπλά υποδουλωμένοι, διπλά καταπιεσμένοι και ηθικά εξουθενωμένοι». Αναρίθμητα τα χρονικά και αμέτρητες οι μαρτυρίες για τη στάση του κλήρου. Εχθρικός σε κάθε προοδευτικό δάσκαλο, εχθρικός του διαφωτισμού και της αναγέννησης. Oi δάσκαλοι που επιχειρούσαν να φωτίσουν το Γένος, να μεταλαμπαδεύσουν τις νέες ανθρωπιστικές και δημοκρατικές ιδέες της Ευρώπης στην Ελλάδα, αντιμετώπιζαν λυσσαλέο διωγμό από την ηγεσία της Εκκλησίας.

«Κάθε προοδευτική, νεωτεριστική, εθνοπαιδευτική προσπάθεια, η εισαγωγή εκσυχρονισμένων συστημάτων και η διδασκαλία των επιστημών χαρακτηρίζονταν από τους φωτοσβέστες ανώτερους κληρικούς και τα όργανά τους επιβουλή του Σατανά, της αθεϊας παρακίνηση...» Κυρ. Σιμόπουλος, Ξένοι Ταξιδιώτες στην Ελλάδα, τ. Γ1 σ. 196.

αφού

«Οί Νεύτωνες και οί Καρτέσιοι και τά τρίγωνα και αί φυσικαί έπιστήμαι και τα τοιούτα έφεραν άδιαφορίαν πρός τά θεια» A. Κοραή:Άπαντα, επιμ. Βαλέτα, τ.1, σ.45.

Στα Γιάννενα εμπόδια για τη λειτουργία των σχολείων παρενέβαλλε η Εκκλησία και όχι ο Αλή Πασάς. H διδασκαλία του Βολταίρου προκαλούσε υστερία. Tov σπουδαίο δάσκαλο της σχολής Ιωαννίνων Ψαλλίδα, έσωσε από τον αφορισμό και την κατηγορία για αθεΐα και τον προστάτευσε ο ίδιος ο Αλή πασάς. Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο και για τον νεωτεριστή και φωτισμένο δάσκαλο Γεώργιο Σουγδουρή που πρωτοδίδαξε στα Γιάννενα, Φυσική και Φιλοσοφία, τον οποίο αφόρισε ο μητροπολίτης Κλήμης. O περίφημος Μεθόδιος Ανθρακίτης, ο πρώτος που δίδαξε συστηματικά Γεωμετρία, Άλγεβρα και Τριγωνομετρία στην Ελλάδα, χαρακτηρίστηκε, εξ αυτού του λόγου άθεος, καθαιρέθηκε -ήταν ιεροκήρυκας- και η διδασκαλία του αφορίστηκε από τον πατριάρχη Ιερεμία Γ. O άλλος γίγαντας των ελληνικών γραμμάτων κληρικός Ευγένιος Βούλγαρις που δίδασκε Φυσική και έκανε πειράματα, κατηγορήθηκε για αθεΐα και υποχρεώθηκε να ανακαλέσει.

O μεγάλος Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας Βολταίρος ήταν το κόκκινο πανί για την Εκκλησία, εξ αιτίας της διδασκαλίας του, ότι για να γίνει ο άνθρωπος ευτυχισμένος έπρεπε να απαλλαγεί από τα δεσμά της θρησκείας, πηγής κάθε φανατισμού, από τη μεταφυσική θεώρηση των πραγμάτων, πηγής επίσης δυστυχίας για τον άνθρωπο, από τα δόγματα, την κληρικοκρατία, τους λειτουργούς κάθε θρησκείας και τις λειτουργίες της και να αμφισβητήσει τα πολιτικά καθεστώτα.
Αυτόν λοιπόν τον καταξιωμένο παγκόσμια φιλόσοφο, έρχεται να τον αντικρούσει, ποιός νομίζετε; O Κύπριος... γίγαντας του πνεύματος καλόγερος Σέργιος! Ακούστε με ποιον τρόπο και με ποια επιχειρήματα αντικρούει τον Βολταίρο:

«Είναι αμαθής ιστορικός, συγκεχυμένος λογοποιός, αδιανόητος διαλεκτικός, χυδαιότατος φρονηματίας, ασυλλόγιστος γεωγράφος, χρονολογικός ταραξίας, αναιδέστατος ψεύτης, αδιάκριτος κριτικός, ακατάστατος συγγραφεύς, ασυνετος, φλύαρος, ψευδώνυμος φιλόσοφος, αηδέστατος κωμωδός και βδελυρός αδολέσχης, πάντολμος τολμητίας, κακεντρεχέστατος άθεος, και των ασεβών απάντων εξωλέστατος, του σύμπαντος χρόνου αφρονέστατον έκτρωμα, καιτης εσχάτης απονοίας αντάρτης του Θεού και των αγίων γραφών».
K. Κύρζϊ,Ανέκόοτος επιστολή τον Σεργίον Μακραίον, Λευκωσία 1968, σ.

Τώρα μάλιστα. Έτσι μπράβο Σέργιε. Tov ξέσκισεςτον Βολταίρο. Από βρισιές σκίζεις. Δεν έχεις το ταίρι σου. Βρισιές και κατάρες. H ειδικότητα του κλήρου.

*

Edited by - Sesostris on 29/05/2013 00:16:22

29/05/2013, 14:28:47
Τελικά δεν έχω καταλάβει πότε σαν ενοχλούμε (ως Χριστιανοί) περισσότερο.

Όταν γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο ή όταν σας παίρνουμε τα scalps???

Καθίστε αποφασίστε ομονοήστε και πείτε γιατί μας τρώει η ....αγωνία!

Ερευνάτε τας Γραφάς

02/06/2013, 20:24:54
Αυτοί οι διαχωρισμοί κι οι ομαδοποιήσεις σε "εμείς" κι "εσείς" σκοτώνουν...

In anticipation of my resurrection...

13/09/2013, 20:36:59
Και πού βλέπεις το κακό;
Ο άνθρωπος αγαπάει και προσεύχεται για την πατρίδα του.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

EumenisΜέλος
14/09/2013, 12:34:12
quote:

quote:
γιαπετ

Αγαπητέ Χρήστο, δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι την Κωνσταντινούπολη την παρέδωσαν στους Τούρκους οι ρασοφόροι. Είναι ιστορία, απ’ αυτήν που δεν διδασκόμαστε ποτέ, όπως λέει ο Σωτήρης και που όμως υπάρχει…

Άστο να το δώσουμε όπου θέλαμε εμείς οι Χριστιανοί (και Ανθέλληνες/μισέλληνες κατ'εσάς).

Ερευνάτε τας Γραφάς

ΤΎΧΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΥΖΆΝΤΙΟ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΎΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

που εδίωκαν οι Γαλιλαίοι.

14/09/2013, 21:12:30
quote:
Και πού βλέπεις το κακό;
Ο άνθρωπος αγαπάει και προσεύχεται για την πατρίδα του.
Εγώ το ξέρω γιαπετ, οι ενταύθα πιστοί του όμως, όχι!

EumenisΜέλος
15/09/2013, 10:58:41
quote:

quote:
γιαπετ

Ερευνάτε τας Γραφάς

Ξένος αχυρώνας είναι ρε ανθέλληνα το Βυζάντιο που τυραννούσε τους Έλληνες;

Οι παπούδες μου ζούσαν στο καταραμένο Βυζάντιο.

RichterΜέλος
29/06/2008, 00:31:12
Καλησπέρα και απο εμένα διαβάζω προσεκτικά το θέμα θα ήθελα και εγώ να πω με τη σειρά μου οτι η πίστη δεν συνδέεται με το χριστιανισμό απαραίτητα, αλλα είναι μια πρωτόγονη ψυχική ανάγκη του ανθρώπου να πιστέυει σε μια ανώτερη δύναμη όπου τον βοηθάει στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής,ενα δυνατό συναίσθημα που του καλλιεργεί στο maximum την αισιοδοξία του!Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι το μεταφυσικό σε αυτό.Και προσωπικά δεν νομίζω οτι είναι το νόημα της διδασκαλίας του Ιησού το συναίσθημα της πίστης φίλτατε Ψηλέ
Aggelos91Μέλος
29/06/2008, 01:54:28
Παιδιά δηστυχώς δεν έχω τον χρόνο να απαντήσω σε όλα αυτά που είπατε. Απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι το τόπικ αυτό φτιάχτηκε όχι για να αναλύουμε τις απόψεις μας. Διαβάστε παρακαλώ το πρώτο μήνυμα που έχω βάλει. Και άλλη μία παρατήρηση. Όλοι τρέχετε να απαντήσετε και να πείτε τις απόψεις σας αλλά στο θέμα δεν απαντάτε. Σεβαστές και βέβαια όλες οι απόψεις αλλά στο θέμα μας παρακαλώ. Α κάποιος είπε γιατί πρέπει να πιστεύουμε οπωσδήποτε κάπου? Και τον να μην πιστεύεις πουθενά είναι πίστη στο τίποτα. Ο Θεός μαζί σας.

Μήπως ότι θαρρούμε βασίλεμα γλυκοχάραμα αυγής είναι πέρα Κι αντι να'ρθει μια νύχτα αξημέρωτη ξημερώνει μια αβράδυαστη μέρα!
Μήπως είν' ηαλήθεια στο θάνατο κιη ζωή μήπως κρύβει την πλάνη
ότιλέμε πωςζει μήπως πέθανε κιείναι αθάνατο ότι έχει πεθάνει

29/06/2008, 07:33:32
quote:

Καλησπέρα και απο εμένα διαβάζω προσεκτικά το θέμα θα ήθελα και εγώ να πω με τη σειρά μου οτι η πίστη δεν συνδέεται με το χριστιανισμό απαραίτητα, αλλα είναι μια πρωτόγονη ψυχική ανάγκη του ανθρώπου να πιστέυει σε μια ανώτερη δύναμη όπου τον βοηθάει στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής,ενα δυνατό συναίσθημα που του καλλιεργεί στο maximum την αισιοδοξία του!Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι το μεταφυσικό σε αυτό.Και προσωπικά δεν νομίζω οτι είναι το νόημα της διδασκαλίας του Ιησού το συναίσθημα της πίστης φίλτατε Ψηλέ

Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε και να μην οδηγείται η κάθε συζήτηση, από τους γνωστούς χριστιανομάχους, στο "πόσο κακός είναι αυτός ο Χριστιανισμός".
Εγώ μίλησα για Πίστη. Για την Πίστη που σου δίνει ζωή, γεννά την ελπίδα, αυτή που σε κάνει να ονειρεύεσαι, να σχεδιάζεις και να παλεύεις για το μέλλον.

Έλα όμως που δεν άρεσε σε κάποια παλικάρια και αμέσως έσπευσαν να μου την πουν.

Η Γνώση και η Πίστη δεν είναι δυο αντίθετα και συγκρουόμενα πράγματα, όπως θέλουν ντε και καλά να μας πείσουν ορισμένοι.

Ναι, η πίστη γενικότερα, δεν συνδέεται απαραίτητα με το Χριστιανισμό.

29/06/2008, 08:01:04
quote:
Ψηλός
Η Γνώση και η Πίστη δεν είναι δυο αντίθετα και συγκρουόμενα πράγματα, όπως θέλουν ντε και καλά να μας πείσουν ορισμένοι.

Όχι μόνον αντίθετα και συγκρουόμενα είναι αλλά και τελείως ασύμβατα μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, δεν μπορούν να συνυπάρχουν, καθώς το ένα αναιρεί το άλλο. Φυσικά, μπορείς να προσπαθήσεις να αποδείξεις τη θέση σου, αν και πιστεύω ότι θα οδηγηθείς σε αδιέξοδο. Να αποδείξεις δηλαδή πώς μπορεί κανείς να γνωρίζει κάτι και ταυτόχρονα να πιστεύει σ'αυτό, καθώς η ίδια η λέξη "πίστη" αναιρεί την ύπαρξη της "γνώσης".

Η πίστη αντικαθιστά την έλλειψη γνώσης. Η γνώση από την άλλη δεν χρειάζεται την πίστη, που αντικατέστησε με την ύπαρξή της.

Παλιότερα για παράδειγμα οι χριστιανοί πιστεύανε πως η γη είναι επίπεδη, ακίνητη ενώ ο ήλιος όταν δύει πάει πίσω από ένα μεγάλο βουνό. Σήμερα γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνει η γη και πώς είναι. Η πίστη αντικαταστάθηκε απο τη γνώση.

Ο παραλογισμός παρουσιάζεται όταν "η πίστη" αντιπαλεύει την επιστημονική γνώση. Για κάτι που έχει αποδείξει η επιστήμη είναι τελείως γελοίο να πιστεύει κανείς κάτι άλλο. Είναι για παράδειγμα γελοιότατο να ισχυρίζονται ορισμένοι χριστιανοί πως ο κόσμος έγινε πριν 5-6.000 χρόνια, όταν η επιστήμη έχει αποδείξει πως η ηλικία της γης είναι 4,5 δις χρόνια. Κι όμως, η παραπάνω θέση, όχι μόνον υπάρχει αλλά και διαπιστώνεται καθημερινά, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, το γέλωτα και την λύπη για τη διαπίστωση της λοβοτόμησης που ενίοτε υφίσταται - ηθελημένα ίσως - ο εγκέφαλος του "πιστού".

Για κάθε τι ο άνθρωπος είτε το πιστεύει είτε το γνωρίζει. Δεν μπορεί να κάνει και τα δύο. Και αν κάνει το δεύτερο, πρέπει να φέρει αποδείξεις της γνώσης αυτής.

Είναι πολύ σημαντικό πως ενώ όλες οι θρησκείες "γνωρίζουν" (χωρίς αποδείξεις βέβαια) τα πάντα για το θεό τους - τι σκέφτεται, πώς σκέφτεται, τις ενέργειές του και το λόγο ύπαρξής τους - εντούτοις στο βασικό θέμα του θεού, αν δηλαδή είναι όντως θεός, εκεί "πιστεύουν", που σημαίνει "δεν γνωρίζω ούτε μπορώ να γνωρίζω αν είναι θεός αλλά πιστεύω αυτά που έγραψαν κάποιοι ότι ήταν θεός".

Και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι κανείς πιστός δεν μπορεί να πει "γνωρίζω" όσον αφορά στα θέματα του δόγματός του, παρά "πιστεύω" που σημαίνει σε απλά ελληνικά "δεν έχω ιδέα αλλά εμπιστεύομαι κάποιους που μου το είπαν".

macedon

RichterΜέλος
29/06/2008, 08:18:07
Για να πείς την λέξη "γνωρίζω" πρέπει να είσαι σίγουρος και απόλυτος για αυτό που θα πείς, ενώ λέγοντας την λέξη "πιστέυω" η οποια δεν μεταφράζεται για μένα "δεν έχω ιδέα" αλλα έχω την πεποιήθηση η νομίζω
RichterΜέλος
29/06/2008, 08:28:40
Εγώ δεν είμαι αρνητικός στο συναίσθημα της πίστης αλλα αν διαλύσεις την εννοια "πίστη" θα δείς οτι αποτελείται απο την έννοια "ελπίδα" κ "αισιοδοξία"
MarteΜέλος
29/06/2008, 10:40:57
quote:
Και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι κανείς πιστός δεν μπορεί να πει "γνωρίζω" όσον αφορά στα θέματα του δόγματός του, παρά "πιστεύω" που σημαίνει σε απλά ελληνικά "δεν έχω ιδέα αλλά εμπιστεύομαι κάποιους που μου το είπαν".

Δυστυχώς είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα Μακεδώνα. : "δεν έχω ιδέα, και ούτε μου επιτρέπετε να έχω ιδέα, αλλά εμπιστεύομαι κάποιους που μου το είπαν ." Είναι το πάντρεμα της πίστης με τον φασισμό και το βλέπουμε σε όλα τα χριστιανικά δόγματα. Εάν ένα μέλος της συναγωγής τους το παραβεί και εκφέρει άποψη τον παραδίνουν στο σατανά.

"Γιατί τα σπάσαμε τ'αγάλματά των, γιατί τους διώξαμεν απ' τους ναούς των, διόλου δεν πέθαναν γι' αυτό οι θεοί"
29/06/2008, 13:42:18
Ψηλέ, επαναλαμβάνω ότι προσπαθείς να εφαρμόσεις μεθόδους του παρελθόντος και μόλις "ανακάλυψες" κάποιον άνθρωπο, να προβληματίζεται και να αναζητά την αλήθεια, που κατά δήλωσή του δεν βρήκε στην εκκλησία, έσπευσες να του ρίξεις την... μπανανόφλουδα.

Όμως, όπως σου είπα πάλι, δεν είναι πλέον καιρός για τέτοια...

Λες, εντελώς υποκριτικά, με την προϋπόθεση ότι έχεις επίγνωση των λόγων σου, το παρακάτω,

quote:
Εγώ μίλησα για Πίστη. Για την Πίστη που σου δίνει ζωή, γεννά την ελπίδα, αυτή που σε κάνει να ονειρεύεσαι, να σχεδιάζεις και να παλεύεις για το μέλλον.

ενώ στο προηγούμενο, απ' αυτό, μήνυμά σου, έγραψες (το παραθέτω ολόκληρο για να μην υπάρχει αμφιβολία

quote:
Φίλε,
Αυτό που έφτασε να νοείται σήμερα ως γνώση, είναι ένα τελείως άχρηστο πράγμα και το μόνο που κάνει είναι να συμβάλλει στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον ίδιο τον συνάνθρωπό του.
Πολλοί από αυτούς που σου μιλούν για γνώση εδώ μέσα, είναι οι ίδιοι οι αρνητές της γνώσης.
«Κραδαίνουν»ν αυτό το πράγμα που έχουν ονομάσει «γνώση», μόνο και μόνο γιατί πιστεύουν πως είναι το «αντίδοτο» σε αυτό που προσφέρει η Πίστη στην άνθρωπο.
Μην αφήσεις κανένα ψευτοξερόλα να σου κλέψει την Πίστη σου.
Αύριο, ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως θα ξυπνήσεις, όπως κάθε μέρα, και θα πας στη δουλειά σου (όποια κι αν είναι αυτή). Η πίστη σου αυτή σε κάνει να είσαι σίγουρος.
Μια καινούργια μέρα θα ξημερώσει και για σένα. Το ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, δεν το γνωρίζεις φίλε.
Πρώτα η ελπίδα και η πίστη και ύστερα η γνώση. Γνώση ξερή, ξεκρέμαστη δεν υφίσταται.
Σου προτείνουν να διαβάσεις, να μελετήσεις για να γνωρίσεις.
Τι όμως;
Μήπως σαν και τις σαχλαμάρες που υποχρεώνουν να διαβάζουν τα παιδιά μας, οι οποίες παρουσιάζουν τη φυγή των προγόνων μας από τη φλεγόμενη Σμύρνη, ως μια κρουαζιέρα;;

Και σε ρωτώ, μπορεί να βγάλει κάποιος άλλος, εκτός από εσένα (άντε και μερικούς γνωστούς ακόμη εδώ μέσα) το ίδιο νόημα που προσπαθείς να δώσεις σ' αυτήν τη "θέση";;;

Αντίθετα κάποιος που χρησιμοποεί το κεφάλι του κατά βούλησιν, καταλαβαίνει ότι εσύ καταφέρεσαι σε κάθε ευκαιρία εναντίον αυτών που θεωρείς ότι βάλλουν την πίστη σου, άδικα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

29/06/2008, 20:24:06
Εγώ πάλι λυπάμαι για τα σκαρφίσματα του δήθεν αναποφάσιστου ΝOYS, o ίδιος αλλού γράφει......NOYS:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
Το μόνο που νοιάζει τους Χριστιανομάχους είναι η διαβολή του Χριστιανισμού ο τρόπος δεν τους απασχολεί για αυτό πλαστογραφούν και κοπτποράπτουν την ιστορία δημιουργούν προβοκάτσιες (προτελευταία προσπάθεια) και με την τελευταία για την ώρα προσπάθεια, εμφάνισαν και τους αναποφάσιστους..................για να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε........

quote:
NOYS:
ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ? ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ?
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ? ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΩΘΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ? ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟΣ?

Kατάλαβες γιατί σε συνέδεσα με τους άλλους? πολύ ποιο πριν?
έγραψες.....NOYS:ΕΙΜΑΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΥΠΗΡΞΑ ΚΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ.

Είσαι σε τέτοιο κομβικό σημείο που έγραψες πάλι ο ίδιος.......NOYS:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
Και από τα όσα έχεις γράψει βλέπω, το πόσο Χριστιανός είσαι και μάλιστα έχεις υπάρξει και παπαδοπαίδι, αλλά τα όσα είδες!!!!!! σε έκανε αναποφάσιστο .....................καμιά συγγένεια με τον macedon?..........το περί παπαδοπαίδι είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσω ........θα σε περιμένω σε on line συμμετοχή στο FORUM και ανεξαιρέτου θέματος στο μύθος και θρησκεία. Έχω υπάρξει και εγώ παπαδοπαίδι οπότε με μια δυο ερωτήσεις όσον αφορά τις εργασίες ως παπαδάκι θα καταλάβω αμέσως κατά πόσο ψεύδεσαι ή όχι.
Το να γράφεις πάντως σε κεφαλαία δε σε καλύπτει πλήρως............
που θα πάει θα σε βρω on line.........

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

Edited by - europaios2 on 29/06/2008 20:33:03