ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

zip60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
29/11/2011, 19:48:55
Αρχίσαν οι "τρελλίτσες" τώρα zip; Οφείλεις να διαβάζεις εσύ πρώτα απ'όλα τα μηνύματα και τα θέματα στα οποία παραπέμπεις για να υποστηρίξεις ότι ισχυρίζεσαι.

quote:
Όχι. Θέλεις εσύ να μου πεις γιατί;

Α, καλά λοιπόν. Αφού είναι έτσι και δεν αναρωτήθηκες, να συμπεράνω κι εγώ ότι προφανώς ο πραγματικός λόγος που ήσουν τόσο καιρό στις Συζητήσεις ως zip ήταν ότι παραμόνευες "τη στιγμή" και δημιουργούσες τις συνθήκες για να κάνεις αυτό που προσπαθείς να κάνεις τώρα.

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

29/11/2011, 19:50:14
quote:
Admin

Λοιπόν, εσύ τι κατάλαβες... τότε και τι ίσως καταλαβαίνεις τώρα, από τη συγκεκριμένη παράγραφο;

Εγώ καταλαβαίνω πως πήρατε τότε περισσότερο σοβαρά απ' όσο έπρεπε, ένα παιδιαρίστικο θέμα με τίτλο "Φρέσκιες Ανταποκρίσεις" και ένα μήνυμα, που τώρα βγάζει μόνο γέλιο. Αυτό καταλαβαίνω.

quote:
Admin

Διαστρέβλωτικής Παραπλάνησης και Κακόβουλης Παραπληροφόρησης

Αν αυτά που έγραψα εγώ τότε, είναι "διαστρεβλωτική παραπλάνηση και κακόβουλη παραπληροφορηση", τότε αυτά που λέει ο koukou1 τώρα, τι να πω ... ; επισύρουν θανατική ποινή.

29/11/2011, 19:51:38
quote:
Admin

Α, καλά λοιπόν. Αφού είναι έτσι και δεν αναρωτήθηκες, να συμπεράνω κι εγώ ότι προφανώς ο πραγματικός λόγος που ήσουν τόσο καιρό στις Συζητήσεις ως zip ήταν ότι παραμόνευες "τη στιγμή" και δημιουργούσες τις συνθήκες για να κάνεις αυτό που προσπαθείς να κάνεις τώρα.

Συγνώμη, με ρωτάς αν αναρρωτήθηκα, σου λέω όχι, και μου λες τι συμπεραίνεις εσύ ;;;

29/11/2011, 19:53:55
Κοίταξε, το είπα και παραπάνω:

"Μία φορά χωρίς μπέσα - μια ζωή χωρίς μπέσα"

----------------------

29/11/2011, 19:58:29
Αν και το "όχι" δηλ. που σου λέω, πάλι δεν είναι ολόκληρη η αλήθεια. Εγώ έχω γράψει το εξής :

quote:
zip στο http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=3&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=10971

Αυτή την στιγμή ο λογαριασμός zip έχει πάνω από 3000 μηνύματα. Και δεν είναι διπλός! Δεν σου προκαλεί απορία πως υπάρχει ακόμη αν είναι αυτός που λες που είναι κι αν έχει κανει τόση ζημιά στο παρελθόν. Δηλ. θεωρείς τους υπεύθυνους του χώρου μαλάκες ; Δεν ξέρουν ποιος είμαι ; Ασφαλώς και ξέρουν. Για να με αφήνουν όμως να γράφω, σημαίνει πως κάτι έχουν δει οι άνθρωποι σε μένα που δεν θυμίζει τον παλιό μου εαυτό και το έχουν εκτιμήσει.

Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή, ίσως και να έχω αναρρωτηθεί. Και έχω δώσει στον εαυτό μου, αυτήν την απάντηση που βλέπεις παραπάνω.

Εσύ όμως, γιατί δεν μου λες ποιος είναι ο λόγος [ αν αυτός ο λόγος που λέω εγώ δηλ. είναι λάθος ] που με αφήνετε να γράφω ; Εσείς τον ξέρετε καλύτερα αυτόν τον λόγο και εγώ πιθανώς να κάνω λάθος σ' αυτό που λέω. Γιατί δεν τον λες ;

29/11/2011, 20:00:26
quote:
Admin

Εντάξει, το είπες. Και ;

29/11/2011, 20:02:49
Συγνώμη, αλλά πρέπει να φύγω.

29/11/2011, 20:08:42
quote:
admin...
από τα άλλα Μέλη (μέσω του "οχήματος" ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ) να σου πουν τι κατάλαβαν.

To "oχημα" φαίνεται οτι κατάλαβε πολύ καλά,καίτοι αγνοούσε τα ρηθέντα και είπε:

quote:
"οχημα"
Περιληπτικά λοιπόν,το φόρουμ προφανώς δέχθηκε κάποιες κατηγορίες,λόγω της φιλοξενίας της συνέντευξης της ΝΑ,με ερωτήσεις που πολυ ορθά ετέθηκαν απο τον admin και απαντήθηκαν δεόντως.Η τοποθέτηση της Αμαλίας και του admin ήταν άκρως διαφωτιστική όσον αφορά τις κατηγορίες,καθώς και η επιμονή τους να απαιτήσουν άμεση απάντηση,καθώς άμεση ήταν και η κατάθεση του μέλους Deva.

και:

quote:
"οχημα"
Συσχετίζεις την τότε συμπεριφορά τους πρός τον Deva [εσένα δηλ.],με την παρούσα πρός τον Koukou1.Kαι προφανώς "νοιώθεις" αδικημένος επειδή ο Koukou,δεν έτυχε της ιδίας άμεσης αντιμετώπισης.Υπάρχουν λόγοι για αυτο και ο κυριότερος είναι οτι ο Koukou,είναι ένας comet,ενας διάττων που εμφανίσθηκε και θα εξαφανισθεί αμέσως,ενω ο Deva ήταν ήδη ενεργό μέλος με πληθώρα συμμετοχών και δεν θα έπρεπε να εκτεθεί και να εκθέσει με αυτόν τον τρόπο.

Επειδή λοιπόν το 'οχημα' κατάλαβε τον σκοπό του Ζιπ,δεν του άνοιξε την πόρτα να μπεί μέσα να τον μεταφέρει στον προορισμό του!

ΖΙΠ

Σου είπα σήμερα το εξής:

quote:
Νικόμαχος
Πάντως Ζιπ παραδέξου οτι η διαστρέβλωση,η επι μέρους αποκοπή μηνύματος,η δήθεν ελλιπής κατανόηση νοήματος των μηνυμάτων κάποιου,είναι ενα σπόρ που κατέχεις καλά και κατα διαστήματα επιδίδεσαι σε αυτο.

Θα μπορούσα να επεκταθώ κι άλλο.Να γράψω κάποιες σκέψεις που ίσως θα σε δυσαρεστούσαν.Δεν ήθελα να ρίξω "λάδι" στη φωτιά.
Θα μπορούσα Π.χ. να υποθέσω οτι ο λογαριασμός koukou1,δικό σου κατασκεύασμα,με σκοπό να φέρεις την συζήτηση εκεί που θέλεις με τον λογαριασμό Deva.Βλέπω οτι αγνοείς την ρουκέτα του Koukou και επικεντρώνεις σε προσωπικό θέμα που το κρατάς "αμανάτι".Δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε να υποθέσει πολλά?
Πάντως υποθετικά μιλάω και μην πιαστείς πάλι κατα το προσφιλές!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

29/11/2011, 20:09:36
zip:
quote:
quote:
Admin

Εντάξει, το είπες. Και ;

Εγώ το είπα, εσύ το αποδεικνύεις.

Δεν μας είπες όμως ακόμη και θα παραμείνει ελλιπής αυτή η αναφορά σου στο παρελθόν. Ποια είναι η εξήγηση από την πλευρά σου για το "Δημοσιοποίηση στοιχείων που αναφέρονται σε Προσωπικές Επαφές του Μέλους ή εντέχνως παρουσιάζονται ως τέτοιες", που έγραψα τότε για την χρονική απενεργοποίησή σου;

----------------------

29/11/2011, 20:15:39
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ, πιθανότατα σου χρωστώ μία εξήγηση:

με τον όρο "όχημα" επ'ουδενί δεν θέλω να σε υποτιμήσω. Απλά προσπάθησα να καταδείξω πώς θεωρώ ότι προσπαθεί να δράσει ο zip.

----------------------

20/10/2010, 15:21:04
Αίολε,κάτι άσχετο με το θέμα.
Πώς γράφεις σε μια δ/νση (link)
αυτό που θέλεις και το ενεργοποιείς;

Συγγνώμη για την εκτός θέματος παρέμβαση
αγαπητέ VELISSARIOS.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

20/10/2010, 15:23:23
quote:

quote:
Μήπως είσαι πσέφτης και άκσιος χλευασμού;
εγω το αντεγραψα απο ενα μπλοκ σου παρεθεσα και την πηγη δεν ειμαι ουτε κλεφτης ουτε ψευτης να λειπουν τα σχολια δεν μου απαντησες ομως στην προηγουμενη ερωτηση μου περι μετριοπαθειας .
Τωρα ειδα την διευθυνση που κατεβασε η καποδιστρια οκ ειναι μια ομαδα απο οτι καταλαβα.Οχι δεν ανηκω σε τετοιες ομαδες και δεν με ενδιαφερουν.
http://www.youtube.com/watch?v=RCHErevvc84

Edited by - VELISSARIOS on 20/10/2010 15:22:18

VELISSARIOS,έπρεπε να βάλεις σε εισαγωγικά
όλο το κείμενο που έχει γραφεί από κάποιον άλλο.
Έτσι είναι το σωστό.

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2010, 15:26:02
quote:

quote:

quote:
εγω το αντεγραψα απο ενα μπλοκ σου παρεθεσα και την πηγη δεν ειμαι ουτε κλεφτης ουτε ψευτης να λειπουν τα σχολια δεν μου απαντησες ομως στην προηγουμενη ερωτηση μου περι μετριοπαθειας .
Τωρα ειδα την διευθυνση που κατεβασε η καποδιστρια οκ ειναι μια ομαδα απο οτι καταλαβα.Οχι δεν ανηκω σε τετοιες ομαδες και δεν με ενδιαφερουν.

Edited by - VELISSARIOS on 20/10/2010 15:22:18

VELISSARIOS,έπρεπε να βάλεις σε εισαγωγικά
όλο το κείμενο που έχει γραφεί από κάποιον άλλο.
Έτσι είναι το σωστό.

ειλικρινα δεν το ηξερα αν ηθελα να κρυψω κατι θα φαινοταν πιστευω.

makforΜέλος
20/10/2010, 15:31:14
παιδια , οκ, εχει παραθεσει ο βελισσαριος το λινκ στο τελος απο το μυνημα του , εγω το ειδα, μαλιστα σε επομενο μυνημα του εστειλα το λινκ (δες αυτο παρομοιο κειμενο κτλπ) απο την οοδε που απλα γκουγκλαροντας μια προταση μου εφερε το λινκ αμεσως , προφανως δεν το ειδε γιαυτο και δεν ανεφερε κατι ...

αρα φιλε βελισσαριε , ποσο αγνωστικ ειναι ο τυπος που τα κειμενα του βρισκονται σε εκκλησιαστικες ομαδες ? ή μηπως εγινε το αντιθετο ? καποιος ντυθηκε αγνωστικ για να πουλησει τις εκκλησιαστικες μπουρδες ? !!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΟΔΕ δεν δινουν ως πηγη το μπλογκ ....

για θινκ !!!

παντως ερωτησεις κανεις ... απαντησεις δεν βλεπω ομως να δινεις σε κανεναν

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

Edited by - makfor on 20/10/2010 15:37:54

20/10/2010, 15:33:40
"μονο ειρωνικα σχολια καυγαδες και υποτιμητικα επιθετα ειδα να στολιζουν ολους αυτους που πιστευουν" και μιλάνε σαν να γνωρίζουν.

Οχι δεν κάνεις λάθος εδώ.

20/10/2010, 15:35:36
quote:

VELISSARIOS:

ειλικρινα δεν το ηξερα αν ηθελα να κρυψω κατι θα φαινοταν πιστευω.

Ναι,και βέβαια εφ'όσον έβαλες την δ/νση,
σαφώς και δεν το έκρυψες.
Απλά να ξέρεις πως χρειάζονται εισαγωγικά.

Καλό μεσημέρι πάω για φαϊ.
Καλή όρεξη σε όλους.

20/10/2010, 15:35:38
quote:

quote:
Τωρα για την ΟΟΔΕ ειλικρινα δεν γνωριζω τον συγκεκριμενο οργανισμο μ εποιανεις αδιαβαστο.
"Η διαφορά Αθεϊσμού και Αγνωστικισμού

Πολλοί χαρακτηρίζουν τον εαυτό τους "άθεο". Όμως απ' όλους αυτούς, ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τη σημασία τής φράσης αυτής και τών λογικών αντιφάσεων που προϋποθέτει η αποδοχή της.

Ποιος είναι "άθεος"; Αυτός που ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. Και μόνο με τη διατύπωση αυτή, γίνεται εμφανές ότι ο αθεϊσμός, προϋποθέτει πίστη στην ανυπαρξία τού Θεού. Και εδώ, δεν παίζουμε με τις λέξεις, Όταν θα το αναλύσουμε λίγο ακόμα στη συνέχεια, θα γίνει εμφανές ότι είναι έτσι ακριβώς.

Πολλοί αθεϊστές λένε: "εγώ δεν πιστεύω στον Θεό, επειδή δεν έχω αποδείξεις γι' αυτό". Όταν όμως τους πεις: "Τι αποδείξεις έχεις για το αντίθετο;" τότε μόνο υποθέσεις έχουν να αντιτάξουν, χωρίς την παραμικρή απόδειξη. Έτσι, η αθεϊστική τους θέση, δεν είναι αποτέλεσμα αποδείξεων, αλλά απλώς ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ μεταξύ δύο αναπόδεικων θέσεων: τής ύπαρξης και τής μη ύπαρξη τού Θεού.

Κάποιοι απ' αυτούς, βλέποντας το παραπάνω αδιέξοδο, για να ξεφύγουν από τη λογική αυτή αντίφαση, λένε: "εγώ δεν απορρίπτω την ύπαρξη τού Θεού, απλώς δεν έχω κάποια απόδειξη για να πιστέψω στον Θεό".

Οι άνθρωποι αυτοί, είναι συνεπείς σε αυτό που λένε. Μόνο που ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΕΪΣΤΕΣ. ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΕΣ. Γιατί Αθεϊστής είναι εκείνος που απορρίπτει την ύπαρξη τού Θεού. Αγνωστικιστής είναι αυτός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει Θεός αλλά απλώς δεν έχει πειστεί. Στη σειρά τών θεμάτων αυτών λοιπόν, ασχολούμαστε με τους Αθεϊστές, και όχι με τους Αγνωστικιστές, οι οποίοι είναι λογικότεροι.

Και μιλάω για τους πραγματικούς Αγνωστικιστές, εκείνους που αναγνωρίζουν τη διαφορά αυτή. Επειδή υπάρχουν και εκείνοι, που λένε ότι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τής ύπαρξης τού Θεού, αλλά δηλώνουν "αθεϊστές", δείχνοντας ότι στην πραγματικότητα έχουν πάρει θέση, και μόνο ως δικαιολογία λένε ότι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης τού Θεού, για να μη φανεί η αντίφασή τους. Όμως γίνονται αντιληπτοί από το μίσος τους προς οτιδήποτε έχει σχέση με τον Θεό. Και μόνο όμως το ότι λένε πως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης Θεού, δείχνει ότι ή δεν είναι πραγματικοί αθεϊστές, αλλά βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση εννοιών, ή ότι είναι πράγματι αθεϊστές, και ψάχνουν να καλύψουν το φανατισμό τους πίσω από την κάλυψη τού αγνωστικισμού.

Είναι λοιπόν σημαντικό σε μια συζήτηση με αθεϊστές, να ξεκαθαρίζουν τι ακριβώς εννοούν και ποια η σχέση τους με τον Αγνωστικισμό.

Από τη στιγμή λοιπόν που κάποιος θα πει: "είμαι αθεϊστής", δηλώνει πίστη σε μία αναπόδεικτη δήλωση, ότι "δεν υπάρχει Θεός". Και είναι τόσο αναπόδεικτη, όσο και η παραδοχή ότι "υπάρχει Θεός". Ο αθεϊσμός λοιπόν, δεν συμβαδίζει με τον ορθολογισμό και τη λογική. Είναι απλώς μία ακόμα θρησκεία."

Αν νομίζεις ότι αντέγραπσα το εισαγωγικό σου κείμενο, πάλι κάνεις λάθος!
Από εδω το αντέγραπσα!!!

Βρε Βελησάριε, κσέρεις με ποιους μιλάς;

Τι κι αν έβαλες την πηγή (ιστοσελίδα) από όπου αντέγραπσες το αρθράκι, τα παλικάρια εδώ με τη φανατίλα που έχουν δεν βλέπουν ούτε καν τι γίνεται μπροστά από τη μύτη τους ....... και εσύ πας να κάνεις σοβαρό διάλογο μαζί τους;

Αφού έτσι τον κούρδισαν τον Αίολο, με την ΟΟΔΕ τα έχει, αυτή μόνο βλέπει ....... τι θες και του βάζεις δύσκολα;

**Βρε μήπως είσαι και εσύ άκσιος χλεβασμού ...... λέμε τώρα;

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2010, 15:37:49
quote:

παιδια , οκ, εχει παραθεσει ο βελισσαριος το λινκ στο τελος απο το μυνημα του , εγω το ειδα, μαλιστα σε επομενο μυνημα του εστειλα το λινκ (δες αυτο παρομοιο κειμενο κτλπ) απο την οοδε που απλα γκουγκλαροντας μια προταση μου εφερε το λινκ αμεσως , προφανως δεν το ειδε γιαυτο και δεν ανεφερε κατι ...

αρα φιλε βελισσαριε , ποσο αγνωστικ ειναι ο τυπος που τα κειμενα του βρισκονται σε εκκλησιαστικες ομαδες ? ή μηπως εγινε το αντιθετο ? καποιος ντυθηκε αγνωστικ για να πουλησει τις εκκλησιαστικες μπουρδες ? !!! θινκ !!!

παντως ερωτησεις κανεις ... απαντησεις δεν βλεπω ομως να δινεις σε κανεναν

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

η μονη ερωτηση που ελαβα ηταν για την ΟΟΔΕ και απαντησα οτι δεν ξερω απο εκει και περα κανουμε εναν διαλογο με τα παιδια .Παντως πραγματικα περιμενω να μου απαντησετε για την μετριοπαθεια που λετε οτι σας διεπει συμφωνα παντα με τον ορισμο του Αιολου.Επισης δεν μπορω να καταλαβω πως ανεχεστε ατομα που δυναμιτιζουν τις συζητησεις σας , ο καθενας μπορει να βρισει και να δυναμιτησει το κλιμα αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο εδω μεσα απο οτι φαινεται σωστα?

Ζητω συγνωμη μολις ειδα την απαντηση του Αιολου .Αν και πηρες ενα κοματι μονο δεν πειραζει ας ειναι.σου παραθετω το υπολοιπο (ε Αιολε ειλικρινα εδω μεσα εχεις παρατηρησει ποτε αυτη την μετριοπαθ σταση απο τα παιδια που ισχυριζοντε οτι δεν πιστευουν?)

Edited by - VELISSARIOS on 20/10/2010 15:46:00

VELISSARIOSΜέλος
20/10/2010, 15:42:39
Ψηλε καλο ειναι να μην δυναμιτιζουμε το κλιμα και εμεις ετσι δεν ειναι?το τι πιστευουν η δεν πιστευουν εχει να κανει με εκεινους εγω προσπαθω να ανοιξω μια κουβεντα ενα θεμα χωρις τσακωμους και σχολια γιατι δεν οδηγουν πουθενα !εχουμε διαφορετικα πιστευω και πανω σε αυτο θελω να κανουμε κουβεντα γιατι μας ενωνουν πολλα και δεν μας χωριζει τιποτα στην ουσια το τι πιστευει ο καθενας ειναι θεμα προσωπικο του και σεβαστο για τους υπολοιπους.

20/10/2010, 15:48:41
quote:
Αίολε,κάτι άσχετο με το θέμα.
Πώς γράφεις σε μια δ/νση (link)
αυτό που θέλεις και το ενεργοποιείς;
Οταν ανοίγεις υπερσύνδεσμο και σου εμφανίζεται αυτό [url ][/url ], αντιγράφεις το λινκ που εδιαφέρεσαι στο πρωτο [url ] μετα από ένα = και ένα " μετά το l. Δηλαδή έτσι: [ url="... το λινκ... " ]
Να προσέξεις πριν την ] να βαλεις κι εκεί ένα "

Ανάμεσα στα 2 url γραφεις ότι θέλεις, δηλαδή έτσι:[ url ="... το λινκ... " ] μπλαμπλαμπλα[/url ]

Οι αλλαγές γίνονται ΜΟΝΟ στο πρώτο [url].

Edited by - Αίολος on 20/10/2010 16:06:18