- Απρέπεια στη Βουλή. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μερικοί, πάντα ανώνυμοι, δεν διστάζουν να προωθούν τις απόψεις τους με διάφορους ανεπίτρεπτους τρόπους.
Δεν πιστεύω οτι τίθεται θέμα ανατροφής, αντιθέτως τα στοιχεία δείχνουν οτι η βάση τέτοιων θρασύδειλων συμπεριφορών, είναι παράγωγο κάποιων δυναμικά εδραιωμένων συμφερόντων που χρησιμοποιούν ως όργανα ορισμένους φανατισμνένους πολίτες για να δημιουργήσουν έναν μηχανισμό άσκησης πίεσης προς το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και ΟΧΙ μόνον.
Και ενώ ένας συγγραφέας παρουσιάζεται να είναι αντικειμενικός και σεβόμενος το σύνολο που τον διαβάζει, σε κάποια άλλη δεδομένη στιγμή μετατρέπεται σε κάτι εντελώς αντίθετο, ο δε ψύχραιμος τρόπος που το πράτει αυτό μαρτυρά οτι η μεταβολή αυτή δεν είναι αποτέλεσμα μιας "όξυνσης" αλλά προμελετημένη μεταβολή.
Απότερος σκοπός είναι η πόλωση του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νέας γενιάς που ΤΟΣΟ φοβούνται, η δημιουργία σύγχυσης η λασπολογία για την απαξίωση των Δημοκρατικών θεσμών και γιατί όχι και η ανατροπή του Δημοκρατικού πολιτεύματος.
Το "πουλί" αγαπητέ Άγγελε δεν ήρθε να μας δείξει πόσο όμορφα είναι τα τανκς απο μόνο του, κάποιοι αφέθηκαν με τα λουριά χαλαρωμένα και το προσκάλεσαν.
Κάποιοι "δεν πήραν στα σοβαρά" τις προκυρήξεις που διέδιδαν μιά δεκαετία πριν οι οπαδοί του πραξικοπήματος.....
Γι' αυτό υπάρχουν τα άρθρα του Συντάγματος που ορίζουν τα νόμιμα όρια των δημοσιευμάτων, για να μην ξυπνήσεις κάποιο πρωί και ακούσεις πάλι τον ήχο απ' τις ερπήστριες να ταρακουνάνε το σπίτι σου.
Πίστεψέ με δεν θα σου αρέσει.....καθόλου!
Προσπαθώντας λοιπόν να προστατέψουμε το πολίτευμα και τις Δημοκρατικές αξίες που έχει θεσπίσει το Ελληνικό Σύνταγμα, ΟΧΙ, ΔΕΝ θα πάρω στ' αστεία κανέναν.
Κι αυτό που κάνω τώρα εγώ είναι υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη που απολαμβάνει τα δικαιώματα της Δημοκρατίας.
Και ούτε θα δεχθώ συγνώμες που δεν εννούνται, διότι είναι γνωστή η τακτική, πετάω λάσπη, αν δω οτι δεν πιάνει δοκιμάζω άλλους τρόπους και μόλις απειληθώ ζητάω συγνώμη.
Και σου ξαναζητάω το σεβασμό σου εφ' όσσον πράτω αμοιβαίως το ίδιο προς εσένα Άγγελε και δεν ζητάω με καμία απειλή, ζητάω σεβασμό από καρδιάς.
Νομίζω οτι η Ελευθερία υπηρετείται καλύτερα απο την Παιδεία και όχι απο διωγμούς προς άτομα που χρήζουν μάλλον ιατρικής βοήθειας παρά νομικής επέμβασης.
Δυστυχώς, η μπεκάτσα έφτιαξε τη φωλιά της στη χώρα μας επειδή η πλειοψηφία έκατσε στα αυγά της. Μπορείς να δικάσεις την πλειοψηφία επειδή έκατσε στα αυγά της ? Οχι.
Μπορείς να παιδεύσεις την πλειοψηφία ωστε να μήν ξανακάτσει στα αυγά της ?
Δεν ξέρω, Ισως.
Θυμίσέ μου σε ποιόν "επαφείεται η τήρηση του παρόντος συντάγματος". Αν θυμάμαι καλά πάντως ΔΕΝ επαφίεται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
'Αγγελος.
Το κείμενο του "κυρίου" ΓΑΡ αποτελεί δημοσίευμα και βάση της παραγράφου 5 του Άρθρου 14 και εφ' όσον ζητήθηκε απο πλευρά που θίχθηκε, απο το δημοσίευμα αυτό, δεν μπορεί να διαγραφεί μέχρι να δώσω την συγκατάθεσή μου ή οποία να λέει με σαφήνεια οτι έδωσα όλες τις απαντήσεις που ήθελα.
Τα λέω έτσι με απλά λόγια και στην δημοτική για να μην υπάρξει κάποια παραννόηση στα λεγόμενά μου.
Αύριο η συνέχεια λοιπόν.
Ευχαριστώ και καλό βράδυ σε όλους/όλες.
Εγώ στ' αυγά μου δεν θα κάτσω για κανέναν, θα πράξω αυτό που πρέπει.
Όσσο για την εισαγγελία, είναι ένα όργανο που επιβάλει τον νόμο.
Στο χέρι του κάθε πολίτη είναι να ζητάει την επέμβαση των αρχών όταν αντιληφθεί οτι πρέπει να το κάνει.
Επαναλαμβάνω την καληνύκτα μου σε όλους/όλες.
Χωρίς να είμαι ειδικός σε νομικά θέματα διαδυκτίου (η σε οποιαδήποτε νομικά θέματα for that matter) νομίζω οτι θα πρέπει επωνύμως να ενημερώσεις τους διαχειριστές του δυκτιακού τόπου και όχι απλά να τοποθετηθείς στο forum.
Καλη σου νύχτα.
Αγγελος.
Ακου λοιπον τωρα κυριε ΤheObserver
Με την δικια σου λογικη θα επρεπε ο καθενας με αυτα που εχουν ακουστει εδω περα να μηνυει τα αλλα μελη.Σε πειραξε προφανως αυτο που ειπε ο Γαρ για τον ΠΑΣΟΚΟ ΠΡΟΕΔΡO της Δημοκρατιας(επισης επισημαινω εδω και αυτο διοτι φανταζομαι ΟΤΙ θα μου κολλησεις καμια ταμπελα,πως ειμαι αθεος και ψηφιζω λευκο)
).Αλλα αμα ηταν απο αλλο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ δεν θα σε ειχε ενοχλησει αν καποιος μιλουσε απαξιωτικα για τον Προεδρο.(καταλαβαινετε τι εννοω,ε;).Και ποιος εισαι εσυ που νοιαζεσαι περισσοτερο για τον Θεσμο αυτο αλλα και για την δημοκρατια μας.Οι υπολοιποι δεν νοιαζονται δηλαδη;Ασε λοιπον τα κυρηγματα και τις απειλες.
quote:
Προσπαθώντας λοιπόν να προστατέψουμε το πολίτευμα και τις Δημοκρατικές αξίες που έχει θεσπίσει το Ελληνικό Σύνταγμα, ΟΧΙ, ΔΕΝ θα πάρω στ' αστεία κανέναν.
Κι αυτό που κάνω τώρα εγώ είναι υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη που απολαμβάνει τα δικαιώματα της Δημοκρατίας
Μπραβο, σε ευχαριστουμε που προστατευεις την δημοκρατια μας που κινδυνευει να ανατραπει απο ορισμενα μελη του Φορουμ.
Και οπως ειδες δεν χρησιμοποιησα καμια ασχημη κουβεντα,αρα μην με απειλησεις και μενα με καμια μηνυση.![]()
![]()
quote:
Αν αντί να διαφωνείται γύρω απο το πρόσωπο του Αρχιεπίσκοπου ξεκινούσατε να ψάχνεται ποιός ( η καλύτερα ποιά συμφέροντα) κρύβονται πίσω απο την μείωση του κύρους της Εκκλησίας, δεν θα ήταν πιό ορθολογικό;
Κρυβεται ο σατανας και οι σκοτεινες δυναμεις του![]()
![]()
.
Η ιδια Εκκλησια ευθυνεται για την μειωση του κυρους της.Ας μην βγαιναν οι παπαδες αλλα και ο ιδιος ο Αρχιεπισκοπος να μιλαγανε για κουσουρια,για αναγραφη θρησκευματος στις ταυτοτητες και να παρεμβαινανε σε ζητηματα του κρατους.Η εκκλησια ειναι μια εξουσια που θελει να ελεγχει τις μαζες και τωρα που χανει το κυρος της αρχιζουν τα συνωμοσιολογικα σεναρια απο Εκκλησιαστικους κυκλους.Απλα ειναι τα πραγματα.
Edited by - VIKING on 17/03/2005 22:03:25
Η απειλή μήνυσης είναι πράγματι κάτι εντελώς ασυνήθιστο για τα φόρουμ και μάλλον ακραία κίνηση εάν σκεφτούμε το δικαίωμα ελευθερίας λόγου.
...Από την άλλη όμως, τείνω να συμφωνήσω με την κίνηση του TheObserver, παρότι ακραία.
Ο λόγος που συμφωνώ είναι διότι που-και-που, καλό είναι να θυμόμαστε ότι υπάρχουν όρια στην κοινωνική μας ελευθερία, διότι τελευταία φαίνεται να έχουμε όλοι (άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο) αρχίσει να κάνουμε κατάχρηση των ελευθεριών και των δικαιωμάτων μας.
Η κίνηση του TheObserver λοιπόν, μπορεί να λειτουργήσει σαν υπενθύμηση των ορίων.
Βέβαια, πολύ αμφιβάλλω ότι η συγκεκριμμένη κατηγορία προς τον ΓΑΡ μπορεί να στηριχθεί νομικά, μιας και -όπως ήδη προείπα- αντικρούεται με το δικαίωμα ελεύθερου λόγου. Δεν είμαι όμως δικηγόρος για να μπορέσω να το πω αυτό με απόλυτη σιγουριά.
Αλλά δεν πειράζει... με ή άνευ σταθερή νομική στήριξη, μια υπενθύμιση των ορίων δεν βλάπτει.
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΔΩ.
ΔΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ...
ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ....
ΦΙΛΕ ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΟΥΡΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΟΝΟ...
ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....
ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....
ΑΛΛΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗΝ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Ξυπνήστε επιτέλους.Έχουνε κανει την εκκλησία μια αυτοκρατορία!!!
Να είστε σίγουροι,ότι οι διεφθαρμένοι κληρικοί είναι οι πρώτοι που θα τιμωρηθούν.
PAO UBER ALLES
GATE 13
Τι τραγική ειρωνεία..
Πού 'σαι Κλεισθένη να μάς καμαρώσεις, όλους!
Κάτι αναφέρθηκε για Παιδεία παραπάνω. Προς όποιον απευθύνονται:
1. Στην ψυχή κανένα μάθημα που επιβλήθηκε με τη βία δεν σταθεροποιείται.
2. Μην κάνεις λοιπόν χρήση βίας, στη διδασκαλία των παιδιών αλλά να τ' ανατρέφεις με παιχνίδια..
ΠΛΑΤΩΝ
Εκτός από αυτούς του Συντάγματος, υπάρχουν και κάποιοι άγραφοι νόμοι ηθικής. Συνήθως μας τους ψιθηρίζει μια φωνή μέσα μας..
Τελικά ποιό είναι απόρροια ποιού; Το Δίκαιο της Παιδείας ή η Παιδεία του Δικαίου; Η απάντηση οφθαλμοφανής.
Η τιμωρία προς παραδειγματισμό είναι διδασκαλία γραφών τύπου "Δευτερονόμιο".. Παιδείας χρίζουμε όλοι, όχι τρομοκρατίας.