ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας... και Μετανάστες; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Φασαρίες στο κέντρο της Αθήνας... και Μετανάστες; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Ostria30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/12/2008, 16:00:21
quote:
Φίλε άθεος, έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές, αλλά αυτή τη φορά οφείλω να σε συγχαρώ για την τοποθέτησή σου περί φακελώματος στο facebook. Το αστείο είναι ότι το πανηγυρίζουν κιόλας, το κακό είναι ότι πρόκειται περί ενός καλού πειράματος ελέγχου της ανοχής στο φακέλωμα και την παρακολούθηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικότατα για τους εμπνευστές και μεσοπρόθεσμα εγκληματικά για τα πρόβατα.

έτσι είναι αλλά άντε πες το στα πρόβατα

16/12/2008, 18:32:40
Αληθεύει ότι την είδηση του θανάτου του αστυνομικού την διέψευσαν τα δελτία ειδήσεων του ΜΕGA και του ANT1 χτες βράδυ ? Αληθεύει ότι επικαλέστηκαν ανακοινωθέν της αστυνομίας ???
16/12/2008, 21:30:27
quote:

Αληθεύει ότι την είδηση του θανάτου του αστυνομικού την διέψευσαν τα δελτία ειδήσεων του ΜΕGA και του ANT1 χτες βράδυ ? Αληθεύει ότι επικαλέστηκαν ανακοινωθέν της αστυνομίας ???

τουλάχιστον αυτό λέει το Εθνος
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&

λέει ότι το είπε στην κατάθεση του ο ειδικός φρουρός στην αίτηση που έκανε για την αποφυλάκιση του.

Οπως, όμως δήλωσε στο «Εθνος» ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, ο αστυνομικός Παναγιώτης Τομαράς ζει και σιγά σιγά ξεπερνάει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζ

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
«Εχει αρχίσει πλέον σιγά σιγά να περπατά». Στο πλευρό του και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Το υπουργείο Εσωτερικών, έως χθες το βράδυ, δεν προτίθετο να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία να διαψεύδει τα όσα λέγονται περί θανάτου του νεαρού αστυνομικού.

Οπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παναγιώτης Στάθης, «η αστυνομία δεν μπορεί να βγάζει ανακοινώσεις για να διαψεύδει φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα σάιτ. Εάν το παιδί είχε υποκύψει, θα είχε βγει σχετική ανακοίνωση», τόνισε.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

happychappyΜέλος
17/12/2008, 09:40:44
Η καταμέτρηση πτωμάτων δεν μπορεί να επιφέρει δίκαιο και άδικο.
Έχουμε να κάνουμε με ένα φαύλο κύκλο και όλοι προσπαθούν το απίθανο, να βγάλουν συμπεράσματα από τον φαύλο κύκλο.

Τον πιτσιρικά τον σκότωσαν μετά τον θάνατο του αφού όλοι προσπάθησαν να ξεσκίσουν λίγη σάρκα για να βλάψουν κάποιους άλλους, τον μεταμόρφωσαν σε σφαίρα.

Πίσω από αυτόν που πυροβόλησε υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι δεν θα απολογηθούν σε καμία δικαιοσύνη και πίσω από τον πιτσιρικά υπάρχουν ισάριθμοι ένοχοι οι οποίοι δεν θα τους ζητηθεί καμία απολογία.
Για εμένα και οι δυο θύματα είναι, απλά ο αστυνομικός είναι θύτης και θύμα.

Άκουσα από κάποιον πως ο κουγιας είπε πως η δικαιοσύνη θα πει αν έπρεπε να πυροβολήσει ή όχι.
Προφανώς όλοι θα τον κράξουν και θα στιγματιστει για αυτή την δήλωση όμως για μενα έχει δίκαιο, είμαστε ξένοι μεταξύ μας και πολλές φορές είναι δύσκολο να κατανοήσουμε μια ξένη κουλτούρα.

Οποίος ρίξει μια μάτια γύρω του θα ανακαλύψει πολύ εύκολα πως όλοι συμπεριφέρονται όπως οι ομάδες που παρέλασαν από την τηλεόραση του τον τελευταίο καιρό, ένστολοι και μη, όλοι είναι έτοιμοι να εκραγούν για προσωπικούς λόγους όμως θα εκραγούν για τον ίδιο λόγο.
Όλοι παραφέρονται για πράγματα ανούσια.

Παρατήρησε κάποιος τι ώρα έγινε το περιστατικό και μετά από πόση ώρα έγινε είδηση στα κανάλια;
Αργήσανε, πολύ

17/12/2008, 10:11:20
quote:
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
«Εχει αρχίσει πλέον σιγά σιγά να περπατά».

Εμένα προσωπικά η είδηση αυτή μου φέρνει πολλαπλάσια μεγαλύτερη χαρά σε σχέση με την οργή που ένοιωσα χτες όταν έλαβα το e-mail για την τραγική κατάληξη του παιδού, γιατί ακόμα και στα 24 σου παιδί κάποιου είσαι...

Τώρα η όλη υπόθεση βρωμάει....
Πως επικαλείτε αυτό το τραγικό γεγονώς ο ειδικός φρουρός στην αποφυλάκισή του ?

Επίσης, οι αστυνομικοί που δέχτηκαν την δολοφονική επίθεση ήτανε δύο.

Τρίτον, ο trexagyreve επιβεβαιώνει την κηδεία του αστυνομικού στην Λάρισα...

Δεν είναι περίεργα όλα αυτά ???

kostakisΜέλος
18/12/2008, 09:07:26
Καλημέρα σε όλους

Φίλε KERRY KING

quote:
Θα ήθελα να μου το αναλύσεις αυτό.
(σχετικά με τη φράση "Φαίνεται όμως ότι ο αντιτρομοκρατικός νόμος δεν καταπολεμά πράξεις, αλλά ιδεολογίες, συνεπώς στην περίπτωση των συγκεκριμένων "κυρίων" είναι άνευ νοήματος η ενεργοποίησή του.")

Αυτό που ήθελα να επισημάνω με τη συγκεκριμένη φράση είναι ότι τελικά ο λεγόμενος αντιτρομοκρατοκός νόμος και τα περισσότερα αντίστοιχα νομοθετήματα, ενώ υποτίθεται ότι καταδικάζουν και διώκουν αξιόποινες πράξεις, στην πραγματικότητα ομαδοποιούν και καταδιώκουν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες και ιδεολογίες, γιατί α) το τι χαρακητρίζεται ως τρομοκρατία είναι ελαστικό, ανάλογα με τις διαθέσεις της εκάστοτες εξουσίας και β) σίγουρα οι "κύριοι" που έσπαγαν και ρήμαζαν δεν είχαν ιδεολογία, εντούτοις, για μένα προσωπικά, με την ακριβή έννοια του όρου, ήταν τρομο-κράτες.

Ευχαριστώ αμφότερους τους KERRY KING και ostria για την απάντησή τους περί tasers. Το ενδιαφέρον είναι ότι είναι ολόκληρη εταιρεία με αυτό το όνομα, εισηγμένη μάλιστα στο nasdaq (που σημαίνει ότι δεν είναι και τελείως "περίπτερο", φανταστείτε τι πουλάει δηλαδή...).

Φίλε europaios2, το θέμα με τις κάμερες μπορούμε να το κοιτάξουμε όντως στο άλλο topic και θα φροντίσω να το επανεκκινήσω. Γιατί όμως χωρίς ήχο;

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

18/12/2008, 10:02:28
Φίλε kostakis παρακολουθώ το θέμα που έχεις ανοίξει για τα άρθρα του συντάγματος. Όταν θα φτάσεις στα άρθρα τα σχετιλά με τον "τρομονόμο" πιστεύω να καταλάβω ακριβώς το σκεπτικό σου. Αυτό το ομαδοποιούν και καταδιώκουν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες και ιδεολογίες το βρίσκω κάπως γενικό και ασαφές αυτή την στιγμή.

Νά'σαι καλά που άνοιξες το θέμα με το σύνταγμα, είναι λυπηρό που έχει τόση μικρή συμμετοχή αλλά κυρίως μικρή αναγνωσιμότητα. Ο έλληνας ξέρει μόνο να απαιτεί καλύτερο κράτος, την στιγμή που αγνοεί πως λειτουργεί το ίδιο το κράτος....

Ευκαρία να ξαναξεκινήσει το θέμα με τις κάμερες.
Είναι επίκαιρο όσο ποτέ νομίζω....

18/12/2008, 20:01:02
Φοβάμαι ότι έχει δίκιο ο φίλος μας Κωστάκης,αγαπητέ KERRY KING....
Ότι γίνεται, γινεται μόνο και μόνο για να μετατρέψουν τις πόλεις
σε φυλακές, με κάμερες παρακολούθησης, τάζερς, παρακολουθήσεις τηλεφώνων,
αλλά και πολλά άλλα, ώστε να μας έχουν κυριολεκτικά όμηρους...
Πιστεύω ότι όσα γινονται γινονται μόνο και μόνο για να προκαλούν
ανασφάλεια στον κόσμο και να αποδέχεται κάθε αντιδημοκρατικό και
απάνθρωπο πραγματικά, μέτρο καταστολής, εποπτείας και ελέγχου...
Περιμένετε σύντομα μέτρα που θα περιχαρακώνουν πιο πολύ την ανθρώπινη
προσωπικότητα και αξιοπρέπεια..
Και το αστείο είναι ότι πολλοί θα πούμε καλά κάνανε...
Χωρίς να υπολογίζουμε τι στην ουσία γίνεται...
Πάμε για κατάλυση της δημοκρατίας, τάχιστα...
18/12/2008, 20:24:51
quote:

Και το αστείο είναι ότι πολλοί θα πούμε καλά κάνανε...
Χωρίς να υπολογίζουμε τι στην ουσία γίνεται...
Πάμε για κατάλυση της δημοκρατίας, τάχιστα...

Δυστυχώς το βλέπω να έρχεται σαν σφαίρα...

Βάζω και εδώ τα νέα από την κατάληψη σχολής; στην Νέα Υόρκη. Ισως έχουμε γεγονότα εκεί αργότερα.

http://search.twitter.com/search?q=%23newschoolny

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

19/12/2008, 10:21:24
Θέλω να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου από το esoterica. Δυστυχώς αντιλαμβάνομαι γύρω μου ένα εθνικό μίσος να αναβιώνει και αυτή η κατάσταση αρχίζει και με τρομάζει. Βλέπω πως αρχίζει να με επιρρεάζει κι εμένα το όλο τριπακι του διχασμού και δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να μπω σε αυτή την διαδικασία.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλα τα μέλη του esoterica για το ύφος που επέδειξα με τα ποστ μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πιστεύω πως κάποιους τους εξόργισα και κάποιους ίσως να τους πρόσβαλα. Δεν είχα κανένα τέτοιο σκοπό, παρασύρθηκα κι εγώ απο τον παραλογισμό που βιώνει η ελληνική κοινωνία και και που κορυφώνεται τις μέρες που ζούμε...

Θέλω να καταλάβετε πως το ύφος μου δεν έκρυβε καμμία πολιτική σκοπιμότητα μιας και δεν είμαι από τους ανθρώπους που περιμένουν άλλους να τους λύσουν τα προβλήματά τους. Είμαι πολιτικό ον και όχι πολιτικοποιημένο. Δυστυχώς όμως όλοι μας έχουμε συσωρευμενη οργή μέσα μας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους και που δυστυχώς η οργή βρήκε πλέον τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεσπασει. Το δυστύχημα είναι πως η οργή στρέφετε μεταξύ μας...

Σας ζητώ για άλλη μια φορά συγνώμη, θα αρκεστώ πλέον σε άλλου είδους συζητήσεις και εύχομαι όλοι μας να δείξουμε συνέπεια και υπευθηνότητα στους δύσκολους καιρούς που θα βρούμε μπροστά μας και προπάντων να μην ξανακατρακυλίσουμε σε εποχές που μισούσε ο γείτονας τον γείτονα, ο αδελφός τον αδελφο...

Κάποιοι έχουμε παιδιά να μεγαλώσουμε και θέλω να πιστεύω πως όλοι μας κατά βάθος για το καλό των παιδιών μας αγωνιζόμαστε....

Καλή σας ημέρα.