ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ Η "ΟΥΣΙΑ" - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

alex2260 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
14/07/2009, 17:31:39
quote:
alex22

Εσύ δηλαδή με αυτά που λές εννοείς οτι δέν πρέπει να πιστεύουμε κανέναν? και να ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο? [ ναι, να ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο. Αν είναι χαραγμένος, ναι, να τον ακολουθούμε με όλο μας το "είναι". Αν δεν είναι χαραγμένος, να τον χαράξουμε εμείς, οι ίδιοι. Ο καθένας μπορεί να ανοίξει έναν δρόμο δικό του και τον περπατήσει μόνος του. Έχει μεγαλύτερη αξία αυτό. Αλλά έχει και μεγαλύτερη πλάκα ... ]

π.χ. οτι η γή περιστρέφεται γύρω απο τον ήλιο,το μάθαμε απο τον κοπέρνικο ή τον Γαλιλέο.Με την ίδια λογική δέν θα έπρεπε να αμφισβητήσουμε αυτήν την πληροφορία και να γίνουμε αστρονόμοι για να το διαπιστώσουμε οι ίδιοι? [ συγκρίνεις πράγματα που δεν είναι όμοια. Άλλο πράγμα η επιστήμη, άλλο η αυτογνωσία, η συνείδηση και η αφύπνιση ]

Εγώ πιστεύω οτι υπάρχουν ανώτερα όντα που θέλησαν να μας βοηθήσουν,για αυτό και έχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες,πιστεύω επίσης οτι υπάρχουν και άλλα ανώτερα όντα πού δέν θέλουν να προχωρήσουμε.[ ok, εγώ προσωπικά δεν είμαι και πολύ των "όντων" αλλά των παραγόντων ... ]

Πρέπει ο καθένας να έχει την διάκριση για να καταλάβει το αληθινό απο το ψεύτικο.[ ok ]

Ναι ο καθένας έχει την δική του προσωπικότητα αλλά μήν τα ισοπεδώνουμε όλα,μερικά πράγματα είναι κοινά για όλους.Όπως ο ήλιος που βλέπουμε. [ Υπάρχουν και οι τυφλοί & οι τυφλοί ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ τον ήλιο, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ την ζέστη του. Το κοινό πράγμα στους ανθρώπους δεν είναι νοητικής προέλευσης, δεν είναι ύλη. Είναι το αίσθημα. Είναι αυτό που προέρχεται από το συναισθηματικό κέντρο, αυτό είναι κοινό για όλους ] Στην τελική η προσωπικότητα είναι απλώς μια μάσκα,προτιμάς την μασκα ή το προσωπό σου? [ το πρόσωπό μου ΕΙΝΑΙ η μάσκα μου, η προσω-πικότητά μου ΕΙΝΑΙ το πρόσω-πό μου ] Δέν υπάρχει ξεχωριστή οντότητα,όλα είναι ένα. [ αυτό σου λέω κι έγω ... ]

14/07/2009, 17:37:30
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Η εμπειρία μου δεν έχει καμιά σημασία για το μυαλό σου. Το μυαλό σου θα κάνει μια καταχώριση αυτή η καταχώριση είναι ένα νεκρό πράγμα μέσα στο μυαλό σου.

Είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι θα κάνει το μυαλό μου διαβάζοντας μια ... περιγραφή της δικής σου εμπειρίας ;;;

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Η Εμπειρία μου έχει αξία όταν μπορώ να δείξω σε κάποιον κάτι που θα τον φέρει σε μια συγκεκριμένη υπαρξιακή κατάσταση.

Nαι, ok, αλλά συνεχίζεις να μην μας την λες ...

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Τώρα απόδειξε μας ότι αυτό το κλειδί μέσα από κάποια ορθολογική σκέψη είναι άχρηστο.

Η απόδειξη είναι μπροστά σου.

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Πολύ ευχαρίστως φίλε ΖΙΡ

μην βιάζεσαι ... οι ερωτήσεις μου δεν είναι εύκολες ... α! και είμαι πολύ επίμονος όταν ρωτάω κάτι. Θέλω απάντηση, όχι παπαριές. Λοιπόν ... θα μου πεις ποια είναι η εμπειρία σου ;

Edited by - zip on 14/07/2009 17:48:25

14/07/2009, 17:47:25
φίλε ΖΙΡ

Αυτό προσπαθώ να σου πω ότι η απάντηση βρίσκετε στην δική σου εμπειρία. Όταν την αποκτήσεις θα έχουμε μια κοινή κατανόηση που θα ανθίζει μέσα από την σιωπή του εδώ και τώρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

14/07/2009, 17:50:54
quote:

φίλε ΖΙΡ

Αυτό προσπαθώ να σου πω ότι η απάντηση βρίσκετε στην δική σου εμπειρία. Όταν την αποκτήσεις θα έχουμε μια κοινή κατανόηση που θα ανθίζει μέσα από την σιωπή του εδώ και τώρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Μα εσύ για την ΔΙΚΗ ΣΟΥ εμπειρία μίλησες. Όχι για την δική μου. Κι έπειτα, "προσπαθείς να μου πεις"; Τι προσπαθείς να μου πεις φίλε μου ; Δείξε μου την προσπάθεια που έκανες.

Κι έπειτα, πως ξέρεις πως εγώ δεν έχω αποκτήσει μια κάποια εμπειρία ;

Edited by - zip on 14/07/2009 17:53:14

14/07/2009, 17:56:00
Κοίτα φίλε, να απαντάς σ' αυτά που σε ρωτάω. Είναι το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος που θέλει να περνιέται για δάσκαλος. Το πρώτο.
14/07/2009, 18:10:31
Φίλε ΖΙΡ η συζήτηση έχει και κάποια όρια. Δεν πουλάω εξυπνάδες ούτε σε ανταγωνίζομαι. Δεν έχω το πρόβλημα να φοβηθώ μήπως και μου την βγει ο άλλος.

Για να καταλάβεις το επίπεδο της συζητήσεις που θέτεις.

quote:
ZIP Η απόδειξη είναι μπροστά σου.

Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ………. και λοιπόν

Άμα θες να παίζεις με το διανοητικό σου είναι δικό σου πρόβλημα όπως και ευχαρίστηση. Δεν προσφέρομαι άλλο για τα νοητικά σου παιχνίδια.

Μπορείς να επιμένεις ότι το μαύρο είναι άσπρο μέχρι το τέλος της ζωή σου.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

14/07/2009, 19:05:19
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Δεν πουλάω εξυπνάδες ούτε σε ανταγωνίζομαι. [ ok, δεν πουλάς & δεν με ανταγωνίζεσαι. Όμως είπα εγώ κάτι τέτοιο ; ]

Δεν έχω το πρόβλημα να φοβηθώ μήπως και μου την βγει ο άλλος. [ ok, δεν το έχεις & δεν φοβάσαι ... όμως και πάλι, είπα εγώ κάτι τέτοιο ; ]

quote:

Το ίδιο μπορώ να πω και εγώ………. και λοιπόν [ τι λοιπόν ; άρα συμφωνούμε ... ε, δες την απόδειξη και πες μου την ... για να δω δηλ. τι κατάλαβες ... ]

Άμα θες να παίζεις με το διανοητικό σου είναι δικό σου πρόβλημα όπως και ευχαρίστηση. Δεν προσφέρομαι άλλο για τα νοητικά σου παιχνίδια.

Μπορείς να επιμένεις ότι το μαύρο είναι άσπρο μέχρι το τέλος της ζωή σου.

Ναι, εντάξει, ok. Παρά τούτο ... και πάλι δεν απαντάς σε τίποτε απ' όσα σε ρωτάω ... Η ερώτησή μου λοιπόν τώρα γίνεται μία :

Μπορείς πραγματικά να απαντήσεις σε κάτι που θα σε ρωτήσει κάποιος ;

για προσπάθησε ... (αυτή είναι η πρώτη άσκηση για σένα, απλή, πανεύκολη, έτσι ; δεν μπορείς να πεις ... δεν σου βάζω δύσκολα ... πολύ απλό είναι ... )

Edited by - zip on 14/07/2009 19:31:08

14/07/2009, 19:27:19
A! τώρα είδα πως ρώτησες κάτι. Μπράβο φίλε μου, συγχαρητήρια! ... όποιος ρωτάει, κάποια στιγμή θα πάρει και την απάντηση :

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ;;;;

Σαμαέλα μου ντε!

14/07/2009, 19:59:07
Έχεις πολύ χιούμορ φίλε ΖΙΡ

Μια φορά πήγε ένας μαθητής σε ένα δάσκαλο και του είπε «δάσκαλε δείξε μου την αλήθεια» τότε εκείνος γύρισε και του έδωσε ένα γερό χαστούκι και του είπε «δειξε μου τον πόνο και εγώ θα σου δείξω την αλήθεια»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

14/07/2009, 20:12:18
quote:

Έχεις πολύ χιούμορ φίλε ΖΙΡ

Μια φορά πήγε ένας μαθητής σε ένα δάσκαλο και του είπε «δάσκαλε δείξε μου την αλήθεια» τότε εκείνος γύρισε και του έδωσε ένα γερό χαστούκι και του είπε «δειξε μου τον πόνο και εγώ θα σου δείξω την αλήθεια»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Ναι, το έχω ακούσει κι εγώ αυτό. Παρά τούτο, εξακολουθείς να μην απαντάς ... σου είπα, είμαι επίμονος με τις ερωτήσεις μου. Είναι πολύ απλή η απάντηση, προσπάθησε, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε από κάπου την κουβέντα μας.

Το είπα πιο πριν : το πρόβλημα των ανθρώπων είναι η επικοινωνία. Κι όταν λέω "επικοινωνία", εννοώ ένα πολύ βασικό και απλούστατο είδος της. Αυτό της ερώτησης και της απάντησης ΣΤΗΝ ερώτηση. Όταν κάποιος δεν μπορεί να απαντήσει σε κάτι που τον ρωτάει ο συνομιλητής του, πως είναι δυνατόν να προχωρήσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο διαλόγου ; Όταν κάποιος ρωτάει, περιμένει μια απάντηση σ' αυτό που ρώτησε. Ακόμη και στο παράδειγμα με την ιστορία που λες, ο δάσκαλος απαντάει σ' αυτό που ρώτησε ο μαθητής («δάσκαλε δείξε μου την αλήθεια»)γιατί λέει : «δειξε μου τον πόνο και εγώ θα σου δείξω την αλήθεια» Σε ξαναρωτάω λοιπόν, - είναι πάρα πολύ απλή η απάντηση, πίστεψέ με - :

Μπορείς πραγματικά να απαντήσεις σε κάτι που θα σε ρωτήσει κάποιος ;

Πρόσεξε! στην προηγούμενη μόλις σελίδα του θέματος, λες στην pyramid πως εκείνη υπεκφεύγει. Θέλεις να πω κι εγώ το ίδιο για σένα ; Δεν θα το κάνω προς το παρόν. Θα περιμένω να απαντήσεις.

Edited by - zip on 14/07/2009 20:17:53

16/01/2007, 03:25:37
quote:
ΣΑΦΩΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΕ elo, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΟΥΣΙΑ' ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΟΥΣΙΑ' ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΣΩΣΤΑ , ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ 'ΑΝΟΥΣΙΟ' ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΑΦΩΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ elo!

Καλέ μου el.elyon δυστυχώς θέτεις μόνο ερωτήσεις , χωρίς να έχεις την απαιτούμενη επιχειρηματολογία να αποδείξεις ότι έχεις μια σωστή βάση σε αυτά που λες και ρωτάς , αποδεικνύοντας συνέχεια ότι απλά παίζεις με λέξεις που δεν ξέρεις την σημασία τους . Το αποτέλεσμα είναι να κρύβεσαι συνεχώς πίσω από μια Αγία Γραφή . Εξήγησε μας για να καταλάβουμε που στηρίζεσαι και προσάπτεις αυτούς τους χαρακτηρισμούς ( με ΣΤΟΙΧΕΙΑ ) σε όσους δεν έχουν τα ίδια πιστεύω με σένα . Στοιχεία φίλε μου και όχι ένα σκέτο Αγία Γραφή .

quote:
ΑΓΑΠΗΤΕ elo ΔΕΝ ΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ; ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΕΣΥ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΕΙΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ..... ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ, ΦΙΛΕ elo, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΛΕΞΗ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΦΙΛΕ elo!

Πάντα νόμιζα ότι η Εκκλησία και η Αγία Γραφή ότι είναι ένα , εκτός και αν εσύ έφτιαξες έναν καινούργιο κανόνα , μήπως δεν ανήκεις στην Επίσημη Χ . Ορθόδοξη Εκκλησία και ανήκεις σε μια από της πολλές αιρέσεις της ; Και όσο αν έχεις απαντήσει σε άλλους αυτό δεν με ενδιαφέρει , σε εμένα δεν απαντάς ποια είναι τα πραγματικά σου πιστεύω ; και για ποιο λόγο βάζεις ταμπέλες σε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου . Εξήγησε μας μια φορά αν μπορείς χωρίς τις μονολεκτικές σου συνηθισμένες λέξεις .
quote:
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΤΡΟ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ. ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ! ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ, ΦΙΛΕ elo, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ; ΞΕΡΩ, 'ΑΝΟΥΣΙΟ' ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ elo!

Διαφωνώ με την Παλαιά Διαθήκη που το μόνο που μας δείχνει είναι ένα Θεό τιμωρό , έναν Θεό εκδικητικό , πανούργο , που ο μόνος αγαπημένος του λαός είναι οι εβραίοι , και που πρέπει οι υπόλοιποι λαοί να είναι υποτελείς σε αυτούς , αλλιώς θα εξολοθρευτούν ,και πολλά άλλα .Εκτός και αν δεν τα έχεις διαβάσει ή μήπως τα έχεις και απλά κάνεις τα στραβά μάτια ;
quote:
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ!!!!!ΡΕ ΣΥ, ΞΥΠΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η 'ΑΝΩΘΕΝ' ΕΝΤΟΛΗ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΑΒΒΑΤΑΡ' ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ;

Τι έγινε φίλε μου ; ξέμεινες από υπομονή ή σου τελείωσε η Χριστιανική αγάπη σου.
Άντε πάλι ρε συ .... να σου απαντήσω και σε αυτό .
Ποιος είναι αυτός ο Θεός ; Μα φυσικά φίλε μου el.elyon ένας Θεός υπάρχει . Ο Θεός ( ΧΡΙΣΤΟΣ ) της αγάπης , εκτός εάν δεν το γνωρίζεις ; Η μήπως σε συμφέρει μες στην φαντασία σου να υπάρχουν και άλλοι Θεοί ώστε να προβάλλεσαι ανώτερος από τους υπόλοιπους .Και όσο για το ποιες είναι αυτές οι προσωπικότητες και οι μαθητές , δεν είναι τίποτε άλλο παρά ενάρετοι άνθρωποι που είχαν σαν σκοπό με την βοήθεια του Θεϊκού πνεύματος να διδάξουν και να δείξουν στο ανθρώπινο γένος τον δρόμο προς την τελειότητα .
quote:
ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ! ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 'ΑΝΟΥΣΙΑ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΦΙΛΕ elo;;;;;!!!!!

1 προβατάκι ,2 προβατάκια ,3 προβατάκια .......
όπως καταλαβαίνεις ότι απαντήσει και να πάρεις , με όποιον τρόπο και να στην εκφράσει κάποιος μέσα στον διάλογο , δεν θα παύει από την στιγμή που έχεις το αλάνθαστο στην σκέψη σου , να είναι για εσένα ένας επιπλέον επικίνδυνος Avatars

Καληνύχτα φίλε el.elyon ;;;;!!!!!

METKAΝέο Μέλος
16/01/2007, 09:48:51
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΕΧΩ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΕΣΘΙΜΑΤΑ.ΔΙΑΦΟΝΟ
ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 'ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ'ΤΟΥ eio ΚΑΙ Chastiy,ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜ el.elyon: ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΟΥΖΟΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΟΥΛΤΕΡΞ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΑΛΑΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΚΑΤ..........ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ « ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ »
el.elyonΜέλος
16/01/2007, 10:54:18

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΗΓΗ/ΟΛΟΝ, ΦΙΛΕ Chastity; ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ; ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ/ΟΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟ 'ΚΑΠΟΙΟΝ'! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΗΓΗ/ΟΛΟΝ, ΦΙΛΕ Castity, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!!! ΑΡΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΙΛΕ Chastity, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ elo, ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΩΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΡΙΖΑ! ΣΑΦΩΣ ΔΙΚΑΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΦΙΛΕ Chastity!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

[/quote]
el.elyon:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Chastity, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΟΠΟΣ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ! ΛΕΩ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΕ Chastity, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ, ΦΙΛΕ Chastity, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ.....ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΑ, ΠΟΙΑ ΡΙΖΑ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ/ΟΛΟΝ!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΦΙΛΕ Chastity!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

16/01/2007, 11:08:32
quote:
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΕΧΩ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΕΣΘΙΜΑΤΑ.ΔΙΑΦΟΝΟ
ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ 'ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ'ΤΟΥ eio ΚΑΙ Chastiy,ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΣΥΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΩΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΦΟΡΟΥΜ el.elyon: ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

Καλέ μου METKA αν και πολλές φορές οι χαρακτηρισμοί σαν τους είδους αυτού , δείχνουν μια αδικαιολόγητη επίθεση από άτομα που μόνο ξέρουν να κρίνουν , επιτρεψέ μου να σου πω ότι αυτό το φόρουμ είναι καθαρά για εκφράζεις της απόψεις σου , της διαφωνίες σου και να επιχειρηματολογείς τα πιστεύω σου .Όποτε καλέ μου φίλε / η , το να διαφωνείς μαζί μας είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό . Το θέμα όμως είναι το να μπορείς να δικαιολογήσεις με κάποια στοιχεία γιατί χαρακτηρίζεις κάποιους ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ από την στιγμή που απλά το μόνο που κάνουν είναι να εκφράζουν κάποιες προσωπικές τους γνώμες , και πιστεύω τους χωρίς να προσπαθούν σώνει και καλά να τις επιβάλουν . Βλέπεις το να χαρακτηρίζεις είναι το ποιο εύκολο αλλά και κενό συναίσθημα που υπάρχει .

el.elyonΜέλος
16/01/2007, 11:35:51
[quote]
Chastity: <<Ο φίλος "ύψιστος" >>

el.elyon:
ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΕ Chastity, el.elyon ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΣ ΘΕΣ ΕΣΥ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!

Chastity: <<μου λέει πως προφανώς δεν έχω ιδέα του τι πιστεύει εκείνος. Κοιτάζοντας λοιπόν τις συνολικά 13 απαντήσεις του, ανακάλυψα ότι σε ΚΑΜΙΑ από αυτές δεν παρουσιάζει και δεν αναλύει τα πιστεύω του. Το μόνο που κάνει είναι να αναπαράγει τη φράση "πιστεύω στην αγία γραφή". Μα δεν μας λες και κάτι πρωτότυπο μιας και ο κάθε δηλωμένος χριστιανός αυτό πιστεύει.>>

el.elyon:
13, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 150 ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΕ Chastity, ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ 13, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ;
ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ Chastity, ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ; Η ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΗΓΗ/ΟΛΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΘΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 'ΑΒΒΑΤΑΡ'! ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ! ΕΣΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!

Chastity: <<Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να μιλάς (περισσότερο από αυτούς τους οποίους κατηγορείς ως τέτοιους) για νεοεποχίτες, αβατάρς κλπ. Είναι καλή η τακτική σου να χρησιμοποιείς λεκτικές θωπείες προκειμένου ο συνομιλιτής σου να σου ανοιχτεί και (φευ!) εσύ τελικά να τον ξεσκεπάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως ζητάς επίμονα τόσο από εμένα, όσο και από τον Elo και τον Schwabe να σου αποκαλύψουμε (πεστω και με το ζόρι) επιτέλους πως είμαστε νεοεποχίτες και να επιτελέσεις έτσι το θεάρεστο έργο της αναπόδεικτης κατασυκοφάντισης και των βολών προς πάσα κατεύθυνση. Έτσι ενώ είδες πως κανένας δεν τάσσεται υπέρ της "νέας εποχής" που αναφέρεις (ειδικά εγώ σου ανέφερα ξεκάθαρα πως "ουδεμία σχέση έχω με avatars κλπ"), αποφάσισες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και αφού δεν ομολογούσαμε, είπες να μας βαφτίσεις νεοεποχίτες! Καλό σκεπτικό αλλά σε καταλάβαμε! Καλό ταξίδι στην παράνοια...>>

el.elyon:
ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ 13 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΣ!!!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ/ΟΛΟΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 'ΑΒΒΑΤΑΡ' ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ 'ΑΔΥΝΑΜΙΑ' ΜΟΥ ΤΟΝ Schwabe.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Schwabe ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ Chastity, ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑ!

Chastity: <<Μία ερώτηση. Εσύ πιστεύεις και αποδέχεσαι ΟΛΗ τη βίβλο; Προφανώς ναι. Θέλω μόνο να σου θυμίσω πως αφού αποδέχεσαι άνευ όρων την αγία όπως τη λες γραφή, σημαίνει πως αποδέχεσαι (=πιστεύεις, συμφωνείς, επιδοκιμάζεις) και κάθε αρνητικό και διφορούμενο στοιχείο που εκφράζεται μέσα σε αυτή. Έχεις ανακαλύψει κάτι τέτοιο μέσα στα όσα διάβασες; >>

el.elyon:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Chastity: <<Άλλη ερώτηση: έχεις διαβάσει άλλο βιβλίο πέραν της βίβλου και των πατερικών κειμένων;>>

el.elyon:
ΝΑΙ!!!!!

Chastity: <<Άλλη ερώτηση: ενώ μας ζητάς να σου εξηγήσουμε τι είναι αυτό στο οποίο πιστεύουμε, δεν μας έχεις κατατοπίσει ακόμα για το τι είναι αυτό στο οποίο πιστεύεις εσύ. Τι είναι λοιπόν ο θεός στον οποίο πιστεύεις; Μπορείς να μας τον περιγράψεις; (και μη μας απαγγείλεις το σύμβολο της πίστεως...)>>

el.elyon:
ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ;

Chastity: <<Άλλη ερώτηση: γιατί συνεχίζεις να γράφεις με κεφαλαία;>>

el.elyon:
ΓΙΑΤI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ;

Chastity: <<Έτσι έγραφαν οι αρχαίοι Έλληνες τους οποίους συστηματικά αποφεύγεις και ποτέ δεν αναφέρεσαι.>>

el.elyon:
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 'ΑΒΒΑΤΑΡ';
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΣΟΦΙΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ;

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Edited by - el.elyon on 16/01/2007 11:37:59

16/01/2007, 11:50:50
el.elyon:
«ΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΗΣ.....ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ 'ΑΒΒΑΤΑΡ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ;»

Κοίτα να δεις, στην εποχή του ο Αριστοτέλης μάλλον δεν είχε ακόμα γνωρίσει τα....UNIX systems!!!! (λέγονται και roots..)

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει φίλτατε....

el.elyon:
«ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;»

Για να καταλάβω και εγώ: εσύ δηλαδή είσαι.....παλαιοεποχίτης??

el.elyon:
«ΑΡΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΙΛΕ Chastity...»

Αλήθεια φίλτατε, ΕΣΥ τα όσα ως προς τα επέκεινα δέχεσαι, τα........«γνωρίζεις»??

Και εάν ναι, ΠΟΘΕΝ η γνώση σου? Εάν όχι, τότε.....περί ποίου θέματος άραγε ομιλείς?

el.elyon:
«ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ!»

Την δικιά σου την αλήθεια φίλτατε, νομίζεις άραγε ότι την «είπες»? Έχεις ειλικρινά την ψευδαίσθηση πως τα όσα συνέθεσες αποτελούν «αλήθεια»? ΠΩΣ μπορείς να θέλεις να.....βοηθήσεις (!) τρίτους να πούνε την προσωπική τους αλήθεια όταν εσύ ο ίδιος έχεις κολλήσει σε έωλα και φαντασιακά σχήματα?

el.elyon:
«..ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 45 ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ;»

Ο Ησαϊας (με σύζυγο προφήτισσα παρακαλώ!), απευθύνεται βασικά στο βασίλειο του Ιούδα και το Εβραϊκο έθνος. Το κεφάλαιο 45 δεν περιέχει τίποτα το «καινοτόμο» ως προς την ευρύτερη εννοιολογία καλού-κακού, αλλά συσχετίζεται με δράσεις και αναφορές της αρχικής προφητικής γραφής του (άγνωστου..) συγγραφέα.

Μήπως θέλεις να μας το αναλύσεις λιγάκι?

el.elyon:
«ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΠΑΦΗ......»

Κάποιοι τελικά ούτε στο χιούμορ δεν τα πάνε καλά!!!!

el.elyon:
«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Schwabe ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!»

Μετά την δικιά σου αγαπητέ, πως να τολμήσω ο έρμος ο......αγνωστικιστής!!!!

Τελικά, πολλοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να διακρίνουν την Αλήθεια περί της Οντολογίας με την πρακτική αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός Θεού φίλτατε....

el.elyonΜέλος
16/01/2007, 12:41:18
quote:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΟΥΖΟΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΟΥΛΤΕΡΞ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΑΛΑΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΚΑΤ..........ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ « ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ »

el.elyon:
ΦΙΛΕ METKO, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ!

ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, Chastity ΚΑΙ elo, ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ 'ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ'. ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ METKO, ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΕΑΝ ΝΑΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 'ΠΕΤΡΕΣ' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;
ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 'ΕΓΩΙΣΤΗΣ';

ΦΙΛΕ METKO, ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο Chastity ΚΑΙ Ο elo ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ!
ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΙΛΕ METKO, ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ!!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

16/01/2007, 13:04:45
quote:
el.elyon
ΦΙΛΕ METKO, ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο Chastity ΚΑΙ Ο elo ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ

macedon

el.elyonΜέλος
16/01/2007, 13:26:07
quote:

el.elyon:
«ΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΗΣ.....ΑΡΑΓΕ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΝ 'ΑΒΒΑΤΑΡ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ;»

Κοίτα να δεις, στην εποχή του ο Αριστοτέλης μάλλον δεν είχε ακόμα γνωρίσει τα....UNIX systems!!!! (λέγονται και roots..)

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει φίλτατε....

el.elyon:
«ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;»

Για να καταλάβω και εγώ: εσύ δηλαδή είσαι.....παλαιοεποχίτης??

el.elyon:
«ΑΡΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΦΙΛΕ Chastity...»

Αλήθεια φίλτατε, ΕΣΥ τα όσα ως προς τα επέκεινα δέχεσαι, τα........«γνωρίζεις»??

Και εάν ναι, ΠΟΘΕΝ η γνώση σου? Εάν όχι, τότε.....περί ποίου θέματος άραγε ομιλείς?

el.elyon:
«ΟΧΙ, ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ!»

Την δικιά σου την αλήθεια φίλτατε, νομίζεις άραγε ότι την «είπες»? Έχεις ειλικρινά την ψευδαίσθηση πως τα όσα συνέθεσες αποτελούν «αλήθεια»? ΠΩΣ μπορείς να θέλεις να.....βοηθήσεις (!) τρίτους να πούνε την προσωπική τους αλήθεια όταν εσύ ο ίδιος έχεις κολλήσει σε έωλα και φαντασιακά σχήματα?

el.elyon:
«..ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΗΣΑΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 45 ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΚΑΛΟ-ΚΑΚΟ;»

Ο Ησαϊας (με σύζυγο προφήτισσα παρακαλώ!), απευθύνεται βασικά στο βασίλειο του Ιούδα και το Εβραϊκο έθνος. Το κεφάλαιο 45 δεν περιέχει τίποτα το «καινοτόμο» ως προς την ευρύτερη εννοιολογία καλού-κακού, αλλά συσχετίζεται με δράσεις και αναφορές της αρχικής προφητικής γραφής του (άγνωστου..) συγγραφέα.

Μήπως θέλεις να μας το αναλύσεις λιγάκι?

el.elyon:
«ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΠΑΦΗ......»

Κάποιοι τελικά ούτε στο χιούμορ δεν τα πάνε καλά!!!!

el.elyon:
«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Schwabe ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!!!»

Μετά την δικιά σου αγαπητέ, πως να τολμήσω ο έρμος ο......αγνωστικιστής!!!!

Τελικά, πολλοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να διακρίνουν την Αλήθεια περί της Οντολογίας με την πρακτική αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός Θεού φίλτατε....

el.elyon:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Schwabe, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΟΥ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ! ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ, ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ, ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟ ΕΠΟΧΗΤΗΣ!
ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΑΦΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Schwabe!!!!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ Schwabe!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

el.elyonΜέλος
16/01/2007, 13:59:19
quote:

quote:
el.elyon
ΦΙΛΕ METKO, ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ο Chastity ΚΑΙ Ο elo ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΕΔΩ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ

macedon

el.elyon:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΙΛΕ macedon ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ AΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 'ΑΝΑΚΡΙΣΗ' ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΦΙΛΕ macedon!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΕ macedon ΠΑΝΩ ΑΠΩ ΟΛΑ.....ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ macedon ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ 'ΑΝΑΚΡΙΣΗ' ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ macedon!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Edited by - el.elyon on 16/01/2007 14:09:30