ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Sesostris60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
14/11/2008, 22:27:14
[quote]
Ο Βασίλειος γεννήθηκε εν Μακεδονία εν τοις χωρίοις Ανδριανουπόλεως από οικογένεια χωρικών που ο Κρούμος είχε μετακινήσει με πολλές άλλες, όταν κυρίευσε την Ανδριανούπολη[quote]

Πουθενά δε λέει ότι ήταν Ελληνας.

Και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν τον κάνει Ελληνα.

macedon

14/11/2008, 23:28:34
quote:
Πουθενά δε λέει ότι ήταν Ελληνας.

Και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτό δεν τον κάνει Ελληνα.

Το λέει και το παραλέει.......
O Moυσταφά Κεμάλ πολέμησε τους Έλληνες. Ο Βασίλειος πολέμησε για τους Έλληνες.......Δε νομίζεις ότι έχει διαφορά?

quote:

Και πού να δεις τον Σλαβοαρμένιο Βασίλειο τον Α΄ που παντρεύτηκε δυο φορές ... έναν άντρα: τον ηγούμενο Νικόλαο και το γιο μιας πλούσιας χήρας..

Μέχρι και ο Παπαρρηγόπουλος τον ξεφωνίζει τον ξεφτιλισμένο, καθώς λέει ότι ανέβηκε στα αξιώματα "διά πολυειδώς αισχρού εξευτελισμού και διά κακουργίας δεινής"

Να χαρώ εγώ...

Το ότι όλοι οι αυτοκράτορες ανά τον κόσμο και ανά την ιστορία έκαναν τα πάντα για την καρέκλα....(και τι καρέκλα θρόνος) αυτό είναι γνωστό.......αλλά από περιέργεια το ότι ήταν τοιούτος ποιος το λέει? Ιστορική πηγή?.........η άλλη μια ακόμη συκοφαντία?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

15/11/2008, 02:44:09
quote:
macedon
Και πού να δεις τον Σλαβοαρμένιο Βασίλειο τον Α΄ που παντρεύτηκε δυο φορές ... έναν άντρα: τον ηγούμενο Νικόλαο και το γιο μιας πλούσιας χήρας..

Μέχρι και ο Παπαρρηγόπουλος τον ξεφωνίζει τον ξεφτιλισμένο, καθώς λέει ότι ανέβηκε στα αξιώματα "διά πολυειδώς αισχρού εξευτελισμού και διά κακουργίας δεινής"

Να χαρώ εγώ...

Πράγματι φίλε macedon είναι ο πρώτος διδάξας . Όμως το αστείο με τους θρησκόληπτους παπαγάλους των απολογητών , είναι το ότι ενώ έχουν αναγάγει την πλαστογραφία της ιστορίας και τη διαστρέβλωση των γεγονότων σε επιστήμη , έστω και αν δεν τους βγαίνει , κατηγορούν τους άλλους για πλαστογραφία .

Δες παρακάτω ένα κλασικό χτυπητό παράδειγμα διαστρέβλωσης που κάνει το άσπρο μαύρο και το βλέπουμε καθημερινά μέσα στο forum , γιατί το έχει κάνει ο ψηλός σήμα κατατεθέν .

Εφημερίδα «Αυριανή» στις 30 Οκτωβρίου 1991

Τι να πη κανείς ; Η κατάσταση φίλε μου θα ήταν πραγματικά για γέλια , άν δεν ήταν για κλάματα για το πως καταντά τον άθρωπο η θρησκοληψία !

*

samuel1974Μέλος
15/11/2008, 02:58:54
@ Sesostris

Θεωρείς την Αυριανή του 91 μια έγκυρη εφημερίδα;;

“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

15/11/2008, 10:43:37
quote:
Sesostris
Πράγματι φίλε macedon είναι ο πρώτος διδάξας . Όμως το αστείο με τους θρησκόληπτους παπαγάλους των απολογητών , είναι το ότι ενώ έχουν αναγάγει την πλαστογραφία της ιστορίας και τη διαστρέβλωση των γεγονότων σε επιστήμη , έστω και αν δεν τους βγαίνει , κατηγορούν τους άλλους για πλαστογραφία .

Δες παρακάτω ένα κλασικό χτυπητό παράδειγμα διαστρέβλωσης που κάνει το άσπρο μαύρο και το βλέπουμε καθημερινά μέσα στο forum , γιατί το έχει κάνει ο ψηλός σήμα κατατεθέν .

--------------

Τι να πη κανείς ; Η κατάσταση φίλε μου θα ήταν πραγματικά για γέλια , άν δεν ήταν για κλάματα για το πως καταντά τον άθρωπο η θρησκοληψία !

Το "σήμα κατατεθέν" του Ψηλού περιγράφει με εύστοχο τρόπο αυτό που περιέχεται στο έκτρωμα που δημιούργησε η Ρεπούση και η παρέα της, το περιεχόμενο του οποίου ο φίλος σου macedon και εσύ εγκρίνετε.
Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό που σε πειράζει στο ωραιότατο σκίτσο;

Θα ήθελα να μου πεις τι είναι εκείνο που διαστρεβλώνει το εν λόγω σκίτσο;

*Βρε Sesostris, τέτοια κατάντια να ψαρεύεις «αποδείξεις» ως και στη φυλλάδα της Αυριανής ....... δεν το περίμενα από σένα!!!
Με πορδές ........ δεν βάφονται τα αυγά φίλεεεεεεεεεεε

**Δεν κοιτάς και στην Espresso μπας και βρεις και κάτι άλλο που θα σε βοηθήσει;; (αν και αν δεν με απατά η μνήμη μου, κάτι έχεις παραθέσει και από κει .... σωστά;)

15/11/2008, 20:32:38
quote:
Sesostris:

samuel1974:

Πολύ έγκυρη!!!! ο ίδιος ο Κουρής, ο ιδιοκτήτης τότε της εφημερίδας παραδέχτηκε δημόσια μετά από περίπου 15 χρόνια ότι η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στην Αυριανή παραμονές εκλογών και που φωτογράφιζαν τον Μητσοτάκη αγκαλιά με τα SS! ότι ήταν πλαστή!! τα φόρτωσε μάλιστα στο Λαλιώτη λέγοντας ότι ήταν δική του ιδέα.....

Το ίδιο συνέβη και τώρα......μόνο που ακόμη δεν έχει μαθευτεί τίνος ιδέα ήταν........υπάρχουν εξάλλου αρκετοί συμφεροντολόγοι που θα πλήρωναν όσο όσο για να ειπωθεί ότι τους συμφέρει.....

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

16/11/2008, 02:41:56
Προσωπικά φίλε sesostris δεν με ξένισαν τα λεγόμενα του τουρκορθόδοξου πατριάρχη. Κάθε πολίτης μιας χώρας έχει την υποχρέωση να λατρεύει τη χώρα του και να την υπερασπίζει με κάθε τρόπο. Αυτό έκανε και ο Βαρθολομαίος και δε βλέπω γιατί σε πειράζει. Αλλωστε, ο άνθρωπος ορκίστηκε ως Τούρκος να "σέβεται τα ιερά χρώματα της Τουρκίας και να τα θεωρεί πιο πολύτιμα από τη ζωή του". Και όπως γνωρίζουμε, η θρησκεία του δεν του επιτρέπει να γίνεται επίορκος.

Εγώ προσωπικά το θαυμάζω για την αφοσίωση στην πατρίδα του και για το γεγονός της υπεράσπισης της χώρας του με κάθε τρόπο: από την ελληνική επανάσταση μέχρι την ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε.

Μακάρι και μεις οι Ελληνες να ακολουθούσαμε το παράδειγμα του Τούρκου προκαθήμενου του Πατριαρχείου των Ρωμαίων και να υπερασπίζαμε τη χώρα μας με τον ίδιο τρόπο που ο πατριάρχης υπερασπίζει τη δικιά του.

Σ'αυτό, του βγάζω το καπέλο.

macedon

16/11/2008, 08:01:49
quote:
samuel1974
Ψηλός
*Βρε Sesostris, τέτοια κατάντια να ψαρεύεις «αποδείξεις» ως και στη φυλλάδα της Αυριανής .......

Ο λόγος αυτός είχε δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις τότε , και είχαν δημοσιευθεί σχόλια και σε άλλες εφημερίδες .Την Αυριανή τη βρήκα πρόχειρη , γιατί οι άλλες διευθύνσεις με τις σχετικές δημοσιεύσεις , θαυμαστώ τω τρόπω , έχουν απαλειφθεί από το internet .΄Ισως με την κατοπινή παρέμβαση του αγίου πνεύματος .

*

17/11/2008, 00:07:08
quote:
Προσωπικά φίλε sesostris δεν με ξένισαν τα λεγόμενα του τουρκορθόδοξου πατριάρχη. Κάθε πολίτης μιας χώρας έχει την υποχρέωση να λατρεύει τη χώρα του και να την υπερασπίζει με κάθε τρόπο. Αυτό έκανε και ο Βαρθολομαίος και δε βλέπω γιατί σε πειράζει. Αλλωστε, ο άνθρωπος ορκίστηκε ως Τούρκος να "σέβεται τα ιερά χρώματα της Τουρκίας και να τα θεωρεί πιο πολύτιμα από τη ζωή του". Και όπως γνωρίζουμε, η θρησκεία του δεν του επιτρέπει να γίνεται επίορκος.

Εγώ προσωπικά το θαυμάζω για την αφοσίωση στην πατρίδα του και για το γεγονός της υπεράσπισης της χώρας του με κάθε τρόπο: από την ελληνική επανάσταση μέχρι την ένταξη της χώρας του στην Ε.Ε.

Μακάρι και μεις οι Ελληνες να ακολουθούσαμε το παράδειγμα του Τούρκου προκαθήμενου του Πατριαρχείου των Ρωμαίων και να υπερασπίζαμε τη χώρα μας με τον ίδιο τρόπο που ο πατριάρχης υπερασπίζει τη δικιά του.

Σ'αυτό, του βγάζω το καπέλο.

quote:
Sesostris:
Ο λόγος αυτός είχε δημιουργήσει ποικίλες αντιδράσεις τότε , και είχαν δημοσιευθεί σχόλια και σε άλλες εφημερίδες .Την Αυριανή τη βρήκα πρόχειρη , γιατί οι άλλες διευθύνσεις με τις σχετικές δημοσιεύσεις , θαυμαστώ τω τρόπω , έχουν απαλειφθεί από το internet .΄Ισως με την κατοπινή παρέμβαση του αγίου πνεύματος .

Eίναι πολύ εύκολο να βγάλεις άκρη μέσω τηλεφώνου. Απλά θυμήσου σε ποια άλλη εφημερίδα το είχες διαβάσει, πάρε τους τηλέφωνο και θα σου πουν αμέσως το φύλο στο οποίο το είχαν αναγράψει. Όλες οι εφημερίδες έχουν ηλεκτρονικό αρχείο.
Κατά συνέπεια θα μας πληροφορήσεις κι εμάς.

Με την ευκαιρία την περασμένη Κυριακή τηλεφώνησα στον κύριο Τσολογιάννη τον φερόμενο εκδότη του περιοδικού περιοδικού ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ, μου είπε ότι λόγω φόρτου εργασίας δε μου είχε αποστείλει το συγκεκριμένο τεύχος, με διαβεβαίωσε ότι το άρθρο ήταν αληθής και ότι το πολύ μέχρι την Τετάρτη θα μου το είχε αποστείλει........
Ακόμη όμως.....τίποτα θα περιμένω μέχρι την Τρίτη και θα του ξανατηλεφωνήσω εφόσον δεν το έχω λάβει......

StelarasΜέλος
17/11/2008, 08:23:52
Λοιπόν κοτόπουλα.

Ονομάζομαι Ριζογιάννης Στυλιανός.Γεννήθηκα στην Αθήνα,στον Χολαργό Αττικής.Στα 5 μου χρόνια μετακόμισα στην Καρδίτσα και τώρα διαμένω στην πάτρα ως φοιτητής του Γεωλογικού τμήματος.Πρώτο έτος,πρώτο εξάμηνο.

Όποιος έχει αμφιβολία,να μου στείλει pm ώστε να του στείλω αριθμό ταυτότητας,αριθμό μητρώου στο πανεπιστήμιο,ΑΦΜ,κινητό μου τηλέφωνο,σταθερο τηλέφωνο(το οποίο είναι στο όνομα του πατέρα μου και μπορείτε να το βρείτε στο whitepages του οτε).Τι άλλο?
Φωτογραφία?
Ολόσωμη ή ταυτότητας?

Γιατί δε κανονίζουμε μια συνάντηση,φυσική,να τα πούμε,να συστηθούμε,ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.Ή φοβάστε ότι μπορεί να καταλήξει άσχημα?

Όμως το καταλαβαίνω,φυσικά το καταλαβαίνω.Αφού πιστεύετε ότι ο Χριστός ήρθε για να κυβερνήσει ΟΛΟ το κόσμο ως Υπέρτατος Βασιλέας και να τον ''σώσει''.Το πιστεύετε με ποια στοιχεία?
ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.Απλά ότι η ''διαίσθηση'' σας πιάνει στον αέρα.

Get up prince of troy
Get up
I will not let a stone take my glory.

20/05/2005, 00:17:52
Καλά μην ανησυχείτε τόσο πολύ!

Λοιπόν σας βάζω και το όραμα που είχε ο εν λόγω κύριος για την Εσθονία.

"Estonia

In the Gulf to Finland, a ship will sink.
Lots of people will go with the ship in the cold water.
Good news: A singer will win a international contest."

Αν η Εσθονία κερδίσει στην Ευροβίσιον τότε συζητάμε και τα υπόλοιπα!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

xifomaxosΜέλος
20/05/2005, 07:48:26
Σε όλες τις ταινίες καταστρέφεται η Αμερική, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος είναι μια χαρά...Τώρα που το σκέφτομαι αν καταστραφεί μόνο η Αμερική για τους περισσότερους θα είναι καλό

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ

3ADAΜέλος
20/05/2005, 09:31:43
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ, 6-7 ΑΤΟΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 2 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ).
ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΤΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ "ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!"

ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ.
ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΣΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

GRIGORIANOSΜέλος
23/05/2005, 02:44:49
"....LOOK UP TO THE SKY AND YOU'LL SEE THE LIGHT COMING,
BUT WHEN IT'LL COME, YOU'LL LOOK DOWN TO THE GROUND,
TO FIND A HOLE AND HIDE..."
J.A. COLLIN - THE SHINE.

ΧΜ.......
ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ????
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......

23/05/2005, 08:12:36
Aν επιτρέπεται 3ADA σε τι είδους εταιρία δουλεύεις?
Θα μας βοηθήσει ξέρεις να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη του περιστατικού που ανέφερες...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"
23/05/2005, 11:18:24
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ....

ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΥΤΟ..

ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ) ΣΕ ΑΜΑΞΙΑ (ΙΧ-ΔΧ)
ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝ (ANAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ)...

ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ Δ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ...

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ..

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ 1950 (ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ) ΕΙΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΣπαρτιάτηςΝέο Μέλος
24/05/2005, 00:27:16
Kαταρχήν οταν γράφετε μπείτε στον κόπο να διαβάσετε και καμιά ημερομηνία.Το θέμα του τόπικ και η ανάπτυξή του ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΙΝΟ και αναφέρεται σε συνταρακτικά γεγονότα που έμελλε να γίνουν πέρυσι το καλοκαίρι- φθινόπωρο ισως και γω δε ξέρω πότε.
Αν έχετε φρέσκιες προφητείες για το φετινό καλοκαιρι, ανοίξτε νεο τόπικ και μην απαντάτε σ'αυτό.Ορίστε και ο τίτλος...."Καλοκαίρι 2005....Ερχονται δύσκολες μέρες για τους 'Ελληνες ????Τι μας περιμένει???"
24/05/2005, 00:39:17
Σπαρτιάτη LOL

Πάντως ο 'προφήτης' την πρωτιά μας στην Γιουροβίσιον δεν την βρήκε!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

ΣπαρτιάτηςΝέο Μέλος
24/05/2005, 15:12:29
Ναι όντως (Εσθονία ), αλλα για να είμαι ειλικρινής καπου είχε πάρει το μάτι μου μια αναφορά-"προφητεία" (σε αρκετά παλαιότερο ποστ) για μπαράζ επιτυχιών της Ελλάδας που θα τη φέρνουν στο προσκήνιο κάθε τόσο, ενω μετά θα 'ρθει το τελος του κόσμου ή κατι τέτοιο.... Δε θυμάμαι που το διάβασα αλλα θα ψάξω να το βρώ (νομίζω στο θέμα περι 2012 ???!??)

Edited by - Σπαρτιάτης on 24/05/2005 15:14:40

25/05/2005, 00:12:24
Αμάν πιά! Δεν θα προλάβουμε ούτε να χαρούμε τις νίκες μας!
Για βρες το να ξέρουμε τι μας περιμένει!

-Arthur C. Clarke-