ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι είναι ο αριθμός 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Τι είναι ο αριθμός 666 - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
08/09/2002, 12:40:02
Αγαπητέ φίλε nagual

1) Πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις τις προσωπικότητες. Εγώ ο Λευκός Αετός είμαι μία προσωπικότητα και η Λευκή Κουκουβάγια είναι άλλη προσωπικότητα.

2) Εάν θέλεις να κάνεις ερώτηση της Λευκής κουκουβάγιας να πας εκεί που έγραψε το θέμα (εκεί που είναι η ενεργοποίηση της προσωπικότητας της) και να κάνεις την ερώτηση σου φίλε nagual.

3)Φίλε nagual δεν μπορείς εσύ να κάνεις δικές σου ερωτήσεις και να απαντάς με δικά σου λόγια ότι τα απάντησα εγώ ο Κωνσταντίνος.

4) Πάντα αναφέρεστε για την Ορθοδοξία με διαστρεβλωμένα λόγια, από τα γραφόμενα μου και τα κάνετε όπως θέλετε και σας συμφέρει. Εγώ δεν έγραψα ποτέ μου εναντίον της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Εγώ έγραψα ξεκάθαρα, ότι είμαι εναντίον των διαβρωμένων ιερωμένων και διαβρωμένης ηγεσίας.

5) Φίλε nagual έγραψα πιο πάνω, ότι ΟΛΕΣ οι θρησκείες είναι ενάντια στον Αντίχριστο και στον Σατανά, όμως η Ορθόδοξος Εκκλησία θα δώση την τελειωτική πάταξη του Αντίχριστου. Μάθε να ξεχωρίζεις τι εννοώ Ορθόδοξος Εκκλησία και τι διαβρωμένη ηγεσία της ορθοδοξίας.

6)Φίλε nagual φαίνεται ότι γνωρίζεις τι σημαίνει Αντίχριστος, τι σημαίνει Μασονία, τι σημαίνει Σιωνισμός γιατί δεν έχεις ερωτήσεις σε αυτά τα θέματα και σου κάνω εγώ ο Λευκός Αετός την ερώτηση, τι έχεις να μας γράψεις για αυτά τα θέματα,
1) Ερώτηση τι σημαίνει Αντίχριστος;
2) Ερώτηση τι σημαίνει Μασονία;
3) Ερώτηση τι σημαίνει Σιωνισμός;
4) Ερώτηση και πιο ρόλο παίζουν αυτοί οι τρεις στην ζωή μας

Περιμένω τις απαντήσεις σου αγαπητέ φίλε nagual

Κωνσταντίνος

nagualΜέλος
08/09/2002, 16:33:04
Αγαπητέ φίλε ΛΕΥΚΕ ΑΕΤΕ.
Στις παραπάνω ερωτήσεις δηλώνω άγνοια και ακόμα χειρότερα ημιμάθεια.
Μέχρι τώρα θεωρούσα τα παραπάνω απλές εικασίες και κυνήγι φανυασμάτων μιάς μερίδας πληθυσμού η οποία δεν με εξέφραζε.
Πολλά έχουν γραφτεί γιά τον σιωνισμό,τη μασονία κλπ στα οποία δεν έχω δώσει βάση και ούτε έχω εμβαθύνει και ως εκ τούτου δεν μπορώ να δώσω υπεύθυνα κάποιες απαντήσεις.
Εσύ άρχισες να γράφεις κάποια πράγματα πάνω σ‘αυτά και εγώ απλώς έκανα κάποιες αρχικές ερωτήσεις.Το οτι δεν σε ρώτησα συγκεκριμένα γι‘αυτά δεν σημαίνει οτι τα ξέρω κκιόλας.
Από κάπου έπρεπε να αρχίσουμε.
Και δεν σε κορόιδεψα ούτε γιά μιά στιγμή.Ούτε διαστρέβλωσα τα γραφόμενα σου.Εχεις δίκιο οτι έδωσα μόνος μου μία απάντηση αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα γραφομένων της ΛΕΥΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ την οποία θεώρησα λανθασμένα[;;] σαν έτερον ήμισυ και οτι εκφράζατε τις ίδιες απόψεις.
Οπότε σε ξαναρωτώ.πιστεύεις στην μετενσάρκωση;
Επιπλέον πρέπει να σου πω οτι δεν με συμφέρει τίποτα και δεν ανήκω σε οποιαδήποτε ομάδα(πλην της ανθρωπότητας)
Αναζητώ την Αλήθεια σύμφωνα με τις δικές μου δυνάμεις και ανάμεσα από διάφορα «μαγαζιά» που προσφέρουν και διαφημίζουν έτοιμες λύσεις και απαντήσεις.
Σύμφωνα πάντα με τον μεγάλο νόμο της ΑΓΑΠΗΣ γιά όλα τα όντα του πλανήτη και του σύμπαντος κόσμου με ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ όπως μας δίδαξε Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
Αν νομίζεις οτι κατέχεις εσύ τις απαντήσεις σε αυτά που με ρώτησες και οι απαντήσεις σου είναι υπηρέτες του ΑΛΗΘΙΝΟΥ και αποτέλεσμα επαφής σου με ΑΥΤΟ,εναγωνίως τις περιμένω.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
08/09/2002, 20:10:38
Φίλε nagual και μέλη καλησπέρα σας

Πριν σας πω τι πιστεύω για την μετενσάρκωση, θα δώσω την γνώμη μου.

Υπάρχει μετενσάρκωση και μετεμψύχωση που είναι διαφορετικά θέματα.

Η μετεμψύχωση είναι όταν μία ψυχή μπαίνει σε άλλη ψυχή που ευρίσκεται σε ένα σώμα. Αυτή την ενέργεια την χρησιμοποιούν τα αρνητικά Σατανικά για να καθηλώνουν τους ανθρώπους. Υπάρχουν διάφορες φράσεις στην καθημερινή μας ζωή που λέμε, π.χ. «είναι δαιμονισμένος, τον καθήλωσε ο Σατανάς, και πολλές άλλες φράσεις», αυτές έμειναν στην ζωή μας από τους προγόνους μας. Τι εννοούσαν;
Και το αναπτύσσω, ότι αν ένα άτομο δώσει δικαίωμα στον Σατανά και του παραχωρήση θέση στη ψυχή του, τότε γίνεται μετεμψύχωση και έχει δύο ψυχές η δική του και του Σατανά, όταν έλθει σε αυτό το σημείο είναι τελειωτικά δοσμένος στον Σατανά (Αντίχριστο) και δεν έχει γυρισμό.

Η Μετενσάρκωση είναι όταν γεννιέται ένα σώμα και μπαίνει μία ψυχή μέσα, για αυτό όλα τα σώματα έχουν ψυχή. Το γνωρίζω ότι οι ιερωμένοι αντιτάσσονται στη μετενσάρκωση και η φτηνή δικαιολογία που λέγουν για άμυνα, που δεν ξέρουν τι να απαντήσουν, εκφράζονται με το «είναι αιρετικοί» αυτό μόνο ξέρουν να λέγουν. Και τους ερωτώ με το παράδειγμα μου που θα αναφέρω.

Ο Κύριος Ιημών Ιησούς Χριστός γεννήθηκε στη Γη σε υλική μορφή ανθρώπινη, είχε το Άγιο Πνεύμα και ψυχή από τον Ορθόδοξο Τριαδικό Θεό.
Δηλαδή με λίγα λόγια και σταράτα έγινε ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ από τον ίδιον τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.

Στα ζώα γίνεται μετενσάρκωση με ποσοστά ψυχής όχι ολότητα της ψυχής, απλώς για το λόγο ότι τα ζώα δεν μπορούν να δεχτούν την ολότητα της ψυχής και για να μην γίνεται διαμελισμός ψυχής, μετενσαρκώνονται σε διάφορα ζώα ταυτοχρόνως για να ευρίσκεται όλη η ψυχή στη Γη.
Οι πέτρες και ξύλα οι άλλες ύλες δεν μπορούν να έχουν ψυχή.

Μετά από το παράδειγμα που σας ανάφερα πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει μετενσάρκωση.

Κωνσταντίνος

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
09/09/2002, 15:00:02
Τι είναι Σιωνισμός.

Να πάρουμε πριν την εποχή του Μωυσή υπήρχε ο μονοθεϊσμός, και ακολούθως ο Μωυσής εδίδασκε τον μονοθεϊσμό και παρέδωσε στο κόσμο του Ισραήλ τις δέκα εντολές. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε η παρακμή του μονοθεϊσμού και επικρατούσαν οι διαβρωμένοι Γραμματείς και Φαρισαίοι, που ήταν οι ιερωμένοι την εποχή που γεννήθηκε, Ο Κύριος Ιημών Ιησούς Χριστός.

Οι διαβρωμένοι Γραμματείς και Φαρισαίοι «ιερείς και ιερωμένοι» έκαναν σύμπραξη απευθείας με τον Σατανά και σταύρωσαν τον Κύριο Ιημών Ιησού Χριστό και για παραπλάνηση έλεγαν στους Ισραηλίτες ότι «ο Μεσσίας ο θεός μας θα έλθη μετά» και από τότε οι Γραμματείς και Φαρισαίοι τον ονόμασαν Σιωνισμό. Για δεύτερη φορά παραπλανούν τον Κόσμο με την αλλαγή του ονόματος, για να μην αντιδρά ο κόσμος.

Σήμερα εξακολουθούν να παραπλανούν τους Ισραηλίτες και τους έδωσαν ένα Θεό να πιστεύουν όλοι ανεξαιρέτως και απαγορεύεται αυστηρά να έχουν άλλο θρήσκευμα και δεν δικαιούνται ούτε να μιλούν για οποιαδήποτε άλλη θρησκεία και τιμωρούνται αυστηρά.
Τον Θεό που έδωσαν οι Σιωνιστές στους Ισραηλίτες είναι ξεκάθαρα, «φως φανάρι» Ο Αντίχριστος 666, που τώρα προσπαθούν να τον δώσουν σε όλων τον κόσμον και να τον ενθρονίσουν «σαν βασιλιά». Και για να τα καταφέρουν έχουν να καταχτήσουν τρεις τομείς

1) Τα κράτη και κυβερνήσεις σε όλον τον Κόσμο.
2) Όλα τα χρήματα να τα διαχειρίζονται και να αποδυναμώνουν τις κυβερνήσεις.
3) Όλες τις θρησκείες και κυρίως την Ορθόδοξο Θρησκεία.
Αυτά τα τρία είναι οι στόχοι που έχουν και έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα σημαντικά γεγονότα και αναφέρομαι.

1) Επτά κράτη έχουν δοθεί και έχουν μάλιστα την εύρο αστυνομία και πληρώνονται από τα ταμεία του Ισραήλ.
2) Πολλές χώρες έχουν το εύρο νόμισμα και τι σημαίνει αυτό; Ελέγχουν την οικονομία από τα κεντρικά γραφεία των τραπεζών του Ισραήλ και έκαναν την κάθε χώρα απρόσωπη δίχως το δικό της νόμισμα.
3) Όλες τις θρησκείες τις έκαναν αιρέσεις και άλλες τις διέφθειραν και καθημερινά ακούμε ότι ιερείς παρέσυραν κοπέλες και τις βίασαν, ιερωμένοι κάνουν όργια και ομοφυλία σε ναούς, μοναστήρια και σας γράφω ένα ντοκουμέντο. Το 1974 μέχρι το 1976 ήμουν στρατιώτης λοχίας στα Λ.Ο.Κ και μετά τον πόλεμο, στην περιοχή που ήταν το στρατόπεδο, υπήρχε και το μοναστήρι Σταυροβούνι. Ένας από τους πολλούς μοναχούς με το όνομα Ακάκιος ήταν ομοφυλόφιλος, και στρατιώτες από τον λόχο μου και έκαναν έρωτα μαζί του και για αμοιβή τους έδινε διάφορα αγαθά από το μοναστήρι και μετά λέγουν «είναι πτωχό το μοναστήρι».

Κωνσταντίνος

Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά

thothΙδρυτικό Μέλος
09/09/2002, 16:50:19
"Κύριε Δικαστή, δεν φταίω εγώ που την βίασα την κοπέλα, ούτε αυτή που μου κουνιόταν. Ο Σιωνισμός φταίει,κύριε Δικαστή, ο Σιωνισμός φταίει"

Ανέκδοτο (Μαύρης απόχρωσης) εμπνευσμένο από τα λεγόμενα του "Λευκού Αετού".

Λοιπόν "Λευκέ Αετέ", πριν από λίγες ημέρες σας παρακάλεσα να γράψετε (εσύ ή η "Λευκή Κουκουβάγια") κάποιο άρθρο που να δίνει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των απόψεών σας, γιατί μας καταμπερδέψατε με τα αποσπασματικά σας σχόλια. Μετά από εμένα ανάλογο αίτημα είχαν και άλλα άτομα του Forum. Αντί αυτού, παρακολουθώ μια τακτική κατηγορίας των πάντων, όσως διαφωνούν μαζί σας. Και ακόμη πιο χαριτωμένο είναι που όπως και χιλιάδες άλλοι έτσι κι εσύ φορτώνεις όλα τα χάλια μας στον Σιωνισμό, λες και ο (κατά τα άλλα υπαρκτός και απεχθής) Σιωνισμός είναι ο μπαμπούλας των πάντων που δικαιολογεί την μιζέρια μας και την ανικανότητά μας.

Δεν ξέρω γιατί διαλέγεις την εύκολη λύση, ίσως για να γίνεις συμπαθής (έτσι κι αλλιώς σε αυτό το θέμα θα βρεις πολλούς σύμφωνους). Πάντως αυτά τα έχω χιλιοακούσει και έχω βγάλει άποψη. Από εσένα περίμενα να απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν στην θεωρία που πρεσβεύεις [στις "Αποκαλύψεις" εξ άνωθεν] που είναι και κάτι νέο που έχεις να προσφέρεις μέσα σε αυτό το Forum.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

samanΝέο Μέλος
09/09/2002, 17:48:46
Λευκέ αετέ
Είχα αποφασίσει να μη ξανά απαντήσω σε μήνυμα σου γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου .Διαβάζοντας όμως αυτά που γράφεις έπεσα απο τα σύννεφα . Ότι θα φτάσεις να κατηγορείς ανθρώπους με ονόματα ,χρονολογίες και περιοχές δεν το περίμενα .Μόνο φωτογραφία που δεν έστειλες.
Μιας και με τόση έπαρση παριστάνεις το χριστιανό και ορθόδοξο μαθέ ότι αν ήσουν έστω και στο ελάχιστο κάτι από τα δυο θα προσπαθούσες να εφαρμόσεις το γνωστό "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω" ....

.

bozikisΝέο Μέλος
10/09/2002, 11:34:04
quote:

Το Μέλος ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ μας ζήτησε να φιλοξενήσουμε ψηφιοποιημένη εικόνα ενός από τα χειρόγραφα μηνύματα που "λαμβάνει".

Απαραίτητη σημείωση: η εικόνα μας έχει σταλεί από το Μέλος ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ. Ο ίδιος φέρει και κάθε ευθύνη για αυτήν, το περιεχόμενο και την προέλευσή της!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

bozikisΝέο Μέλος
10/09/2002, 12:02:21
Καλημέρα σας

Είμαι καινούργιο μέλος και ακόμη ψάχνω το site.
Δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά θα κάνω μια παρατήρηση στο χειρόγραφο που παρέθεσε στη ιστιοσελίδα ο "ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ".
"Θα κάνουμε τον πιο αυστηρό έλγχο, που έγινε ποτέ στους ανθρώπους", η φράση αυτή μου μοιάζει πολύ απειλητική και για να πω την αλήθεια 20 χρόνια που "ψάχνω" στο χώρο των θρησκειών και της μεταφυσικής, ένα πράγμα έχω κατανοήσει αρκετά την λέξη ΑΓΑΠΗ.

samanΝέο Μέλος
10/09/2002, 15:33:42
Επιτέλους φίλοι μου μίλησα με το θεό.
Τι μου είπε ; Ότι κάτι παλιoκότες παίρνουν ληγμένα ναρκωτικά .Θα σας στείλω το μήνυμα μόλις κάτσω και το γράψω

.

ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣΝέο Μέλος
10/09/2002, 18:19:45
Bozikis και saman το κείμενο που γράφω είναι ειδικά για σας τους δύο.

Από αστεία και ειρωνείες ξεκινά και ενεργοποιείται ο Αντίχριστος.

Όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο, έτσι είναι η πραγματικότητα.

Από ειρωνείες και αστεία ξεκινά μια παρέα και εγγράφεται στους Σατανιστές, πηγαίνουν στο χώρο συγκέντρωσης και ενώνονται με τους υπόλοιπους.
Στην αρχή φαίνεται παιγνίδι και νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν όπως θέλουν, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Κάνουν μια πεντάλφα κάτω και με διάφορα ουρλιαχτά και ωδές, αρχίζουν να καλούν το Σατανά.
Ο Σατανάς, Αντίχριστος κατεβαίνει με αιθέρια μορφή, και τους υπόσχεται φούρνους παξιμάδια, ότι θα τους δώση ψευτοδύναμη και να είναι ΔΟΥΛΟΙ του και να τον υπηρετούν.
Κάθε μέρα που περνά ζητά περισσότερα. Στην αρχή τους ζητά να υβρίζουν, να ασεβούν, να χλευάζουν, και διάφορες άλλες πανουργίες. Μετά τους ζητά να του προσφέρουν αίμα από ζώα και να κάνουν μυσταγωγίες πίνοντας αίμα σαν «βρικόλακες». Μετά δυσκολεύουν τα πράγματα γιατί ζητάει ανθρώπινο αίμα και είναι αναγκασμένοι να υπακούσουν σαν δούλοι που είναι και τότε αρχίζουν να απαγάγουν κόσμο και να τους παίρνουν για θυσία προς τον Σατανά. Και το πιο σημαντικό στο άκρο άωτον, ζητά ο Σατανάς τα παιδιά από τους δούλους του να του τα προσφέρουν για θυσία .

ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ.

Και κάτι άλλο, γράφετε ότι μόνο την αγάπη καταλαβαίνετε.
Και σας ερωτώ, ξέρετε τι είναι αγάπη ή την λέτε επιφανειακά, και δεύτερο, δεν γράψατε την δική σας γνώμη για να μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις,

Βρείτε το θάρρος να γράψετε την γνώμη σας φίλοι Bozikis και saman.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ο Λευκός Αετός επιβλέπει από ψηλά

thothΙδρυτικό Μέλος
11/09/2002, 02:19:54
Παρατρίχα, την γλίτωσα και δεν "έφαγα" κι εγώ καμία σατανιστική υπεκφυγή από τον Λευκό Αετό.

Δεν ξέρω όμως γιατί με ξέχασες Λευκέ Αετέ αλλά τόλμησα κι εγώ να κάνω κάποιες... ανόητες ερωτήσεις χωρίς πρώτα να δώσω τις απαντήσεις.

Είναι και αυτό μια πρωτοτυπία του Λευκού Αετού. Λέει:

quote:
Και κάτι άλλο, γράφετε ότι μόνο την αγάπη καταλαβαίνετε.
Και σας ερωτώ, ξέρετε τι είναι αγάπη ή την λέτε επιφανειακά, και δεύτερο, δεν γράψατε την δική σας γνώμη για να μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις,

Βρείτε το θάρρος να γράψετε την γνώμη σας φίλοι Bozikis και saman.

Δηλαδή πριν κάνει κάποιος ερωτήσεις στον άλλον πρώτα οφείλει να γράψει την γνώμη του. Αλλιώς είναι... δειλός

Μα, Λευκέ Αετέ, εσύ έχεις κάτι να μας πεις, εσύ το λες, κι εμείς ρωτάμε για να μας απαντήσεις σε κάποια σημεία, ή κάνουμε την δική μας προσωπική κριτική. Αν η κριτική μας είναι καλή τότε η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΥΠΕΡΑΓΙΑ, ΟΜΟΟΥΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΡΙΑΔΑ μας εμπνέει. Αν η κριτική μας, είναι κακή τότε ο ΣΑΤΑΝΑΣ, Ο ΕΞΑΠΟΔΩ, Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ κρύβεται πίσω από την ξεδιάντροπη θρασύτητά μας. Πολύ καλή κίνηση!!!

Τώρα για τις αιμοσταγείς, τηλεοπτικές περιγραφές σατανιστικών τελετών με τις οποίες μας βομβαρδίζεις, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω; Θα στείλω το μήνυμά σου στην Espresso, στην Traffic, στον Star, ή στον Alter. Σίγουρα θα κάνεις καριέρα σε κάποιο... ριάλιτυ.

Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε προβληματίσω ούτε να σε κάνω να καταλάβεις το επικίνδυνο μονοπάτι που έχεις πάρει. Έχεις το δικαίωμα να το κάνεις. Σε συμβουλεύω, όμως, να ρίξεις ένα "βλέμμα" γύρω σου και να καταλάβεις ότι σε λίγο θα σε πάρουν στο άγριο "ψιλό" με τις ασυναρτησίες σου αλλά και τις απειλές σου.

Αν έχεις να πεις κάτι πες το, αν νομίζεις ότι πρέπει να απαντήσεις σε κανέναν δύσμοιρο που τολμάει να προσπαθεί να συζητήσει μαζί σου, κάνε το. Αλλά τουλάχιστον κατανόησε ότι είσαι σε λάθος μέρος, σε λάθος τόπο, σε λάθος forum, με λάθος ανθρώπους, διαβρωμένους από τον... "Σατανά" με χαμένες, πουλημένες ψυχές. Μου φαίνεται ότι εδώ δεν έχεις να σώσεις κανέναν. Ίσως θα ήταν καλύτερο να ψάξεις αλλού να βρεις απελπισμένους. Κάνε γρήγορα γιατί θα χάσεις την... δουλειά, πλησιάζει η Συντέλεια και η Αποκάλυψη και θα σου πάρει την δουλειά ο... Μεγάλος!!!

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

30/11/2007, 09:52:58
quote:
snoopy OΛουκιανός φίλε seirios12a ήταν εναντίον τέτοιου είδους φαντασιώσεων καιμάλιστα ήταν ο άνθρωπος που καυτηρίασε στον μεγαλύτερο βαθμό πάνω σε αυτό το θέμα τους προγενέστερους του ... ήταν Σύριος και έζησε τον 2ο αι. μ.χ. ... με πρώτον απ'όλους τον Όμηρο που τον κατηγορούσε για μεγάλο φαντασιόπληκτο υπερβολέα.
Σάν αποτέλεσμα της διαφωνίας του αυτής αποφάσισε ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΝΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ταξίδι στην Σελήνη".
Τις έγραψε προκειμένου να τονίσει πού μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη φαντασία έχοντας κύριο στόχο τον Όμηρο, άρα κάτω απο αυτό το πρίσμα ακόμα και αυτή η καλόπιστη σύμπτωση των 7 ημερών δέν μπορεί να μας πείσει οτι περιγράφει πραγματικά γεγονότα.
Και εγώ φίλε snoopy , είχα την ίδια άποψη με σένα , όμως όλα αυτά μέχρι προ τριμήνου περίπου , οπότε άρχισα να έχω πολλές αμφιβολίες , για το κατά πόσον γνωρίζουμε την αλήθεια , και τι άλλο μας κρύβουν .
Και για να γίνω πιο σαφής γι΄ αυτά που γράφω . Προ τριμήνου λοιπόν μια μέρα που είχα αϋπνίες , μην αντέχοντας άλλο να είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τα μάτια γαρίδα , σηκώθηκα κατά τις πέντε περίπου το πρωί και άνοιξα την τηλεόραση στην ΕΤ1 .

Την στιγμή εκείνη πρόβαλλε ένα ντοκυμενταίρ για την Σελήνη , το οποίο περιελάμβανε και ένα άγνωστο μέχρι τότε βίντεο διάρκειας 15’ , το οποίο είχαν τραβήξει οι αστροναύτες όταν πήγαν στην Σελήνη , όπου εκεί φαινόντουσαν τεράστια κτίρια και υπόστεγα μισοερειπωμένα . Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω τον τρόπο που διέρευσε αυτό το βίντεο από την ΝΑSΑ .

Αυτό το στοιχείο όμως , έρχεται να επιβεβαιώση κατά κάποιο τρόπο , κατά την γνώμη μου , τις αναφορές πολλών αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων , οι οποίοι έγραψαν ότι στη Σελήνη υπάρχουν άνθρωποι και κτίρια .

snoopyΜέλος
30/11/2007, 11:57:33
quote:
Sesostris:Την στιγμή εκείνη πρόβαλλε ένα ντοκυμενταίρ για την Σελήνη , το οποίο περιελάμβανε και ένα άγνωστο μέχρι τότε βίντεο διάρκειας 15’ , το οποίο είχαν τραβήξει οι αστροναύτες όταν πήγαν στην Σελήνη , όπου εκεί φαινόντουσαν τεράστια κτίρια και υπόστεγα μισοερειπωμένα . Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω τον τρόπο που διέρευσε αυτό το βίντεο από την ΝΑSΑ .

Ειδικά για την Σελήνη εκτός απο τον Λουκιανό δέν υπάρχει κανένας άλλος συγγραφέας που να αναφέρει τίποτα σχετικό για ταξίδι σε αυτή, αντιμετώπιση περίεργων Σεληνανθρώπων και άλλα παρόμοια όπως γράφει ο Λουκιανός.
Για το βίντεο δέν μπορώ να πώ καμιά γνώμη κάτι τέτοιο πρώτη φορά το ακούω.

samuel1974Μέλος
30/11/2007, 13:22:21
@ Sesostris

Γράφεις:
"Την στιγμή εκείνη πρόβαλλε ένα ντοκυμενταίρ για την Σελήνη , το οποίο περιελάμβανε και ένα άγνωστο μέχρι τότε βίντεο διάρκειας 15’ , το οποίο είχαν τραβήξει οι αστροναύτες όταν πήγαν στην Σελήνη , όπου εκεί φαινόντουσαν τεράστια κτίρια και υπόστεγα μισοερειπωμένα . Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω τον τρόπο που διέρευσε αυτό το βίντεο από την ΝΑSΑ ."

Εγώ απο εκείνη την ημέρα που είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για το αν πήγανε ή όχι οι Αμερικανοί στο φεγγάρι έχω αμφιβολίες αμα μπορούνε σήμερα να πάνε.

Όλα όσα έλεγε το ντοκυμαντέρ βγήκανε και τα δικαιολογήσανε.
Η αστεροϊσσα, είπανε, δεν κυματίζει απο τον αέρα του στούντιο της ΜGM στο Λονδίνο, αλλά απο τους παλμούς που προκλήθηκαν, όπως την μπήξανε στο έδαφος της Σελήνης.
Τα σκάφη είχανε αρκετά χοντρό κέλυφος για να προστατευτούνε απο την ακτινοβολία Βαν Άλλεν.
Τα αστέρια δεν φαίνονται στις φωτογραφίες απο την επιφάνεια του φεγγαριού, επειδή έχει πολύ φωτεινό υπόβαθρο η επιφάνεια του φεγγαριού.
Οι σταυροί για τις αποστάσεις που σε μερικές φωτογραφίες είναι σβησμένοι, οφείλεται σε λάθος στην εμφάνιση.
Οι διπλές σκιές των αστροναυτών οφείλονται στα φώτα απο τους προβολείς που στήσανε οι αστροναύτες...

Όλα τα εξηγούνε λογικότατα. Αλλά ένα δεν μας το εξηγήσανε ακόμα.

Ο αστροναύτης της φωτογραφίας κρατάει μία φωτογραφική μηχανή, απο την οποία μας φέρανε φωτογραφίες απο τη Σελήνη.

Αυτή η φωτογραφική μηχανή, της εταιρίας Λάικα νομίζω, είναι εκτεθειμένη (χωρίς κάποια μόνωση, όπως φαίνεται στις φώτο) σε θερμοκρασίες φεγγαριού. Αυτο σημαίνει ότι έχουμε απο 130 σύν μέχρι μείον 150 Κελσίου. Ακριβώς δε θυμάμαι νούμερα, πάντως αρκετό κρύο και αρκετή ζέστη.

Τα φωτογραφικά φιλμ, που παρουσιάσανε στον κόσμο υποτίθεται ότι κατα τις λήψεις τυλίγονταν μέσα στο μύλο της μηχανής.

Για να μου εξηγήσει κάποιος τώρα, πως γίνεται ένα φιλμ, όπου βρίσκεται εκτεθειμένο σε θερμοκρασία 150 μείον, και είναι παγωμένο σαν γιαλί, να μπορεί ταυτοχρονα να τυλίγεται στο μύλο χωρίς να γίνεται θρύψαλα;;;;

Όποιος έχει ακόμα παλιά φωτογραφική μηχανή στο σπίτι, ας τη βάλει σε μια κατάψυξη με μειον 150 βαθμούς (Πρέπει να βρείτε άζωτο) και μετά ας δοκιμάσει να τραβήξει φωτογραφίες, χωρίς να θρυμματίσει το αρνητικό. Όποιος το καταφέρει, ας μου το πει και θα πιστέψω μετά ότι έχει γίνει προσελήνωση.

Για να είχανε οι φωτογραφικές μηχανές τέτοια καλή μόνωση, που να μην επηρεάζονται απο τις εξωτερικές θερμοκρασίες, θα έπρεπε να είχανε τοσο χοντρό μονωτικό στρώμμα, που θα φτάνανε μετά σε όγκο ένα φούρνο μικροκυμμάτων. Ακόμα και μια τέτοια μόνωση δε θα κρατούσε πολλή ώρα το διαστημικό ψύχος και ο αστροναυτης δε θα μπορούσε να φτάσει τα κουμπιά. Το μόνο που απομένει να σκεφτώ ότι μπορεί να κάνανε, εάν δε μας είπανε ψέμματα για την προσελήνωση, είναι να φτιάξανε ένα είδος εσωτερικής θέρμανσης στη φωτογραφική μηχανή.

Ένα τέτοιο σύστημα εξομάλυνσης της θερμοκρασίας είναι όμως πολύ ζόρικο. Χρειάζεται θερμοστάτη ακριβείας και υπολογιστή με κατάλληλο πρόγραμμα. Και άντε και τα είχανε αυτά απο τότε και μπορούσανε να τα φτιάξουνε τόσο μικρά, που να χωρούσανε σε μία φωτογραφική μηχανή. Ή να έιχανε ένα μόντεμ που να σύνδεε τη φωτογραφική μηχανή με έναν υπολογιστή με κατάλληλο πρόγραμμα μέσα στη σεληνάκατο. (Μιλάμε τώρα θεωρητικά ότι θα μπορούσανε να είχανε το 70 τη σημερινή τεχνολογιά υπολογιστών).

Ο θερμοστάτης θα έπρεπε να είχε και σώματα για θέρμανση, αλλά και σώματα για ψύξη. Άντε ψύξη δεν χρειάστηκε να κάνουνε γιατί δε βγήκανε, λέμε τώρα, οι αστρονάυτες στον ήλιο για να φτάσει η θερμοκρασία στους 130 βαθμούς συν.

Μας έμεινε δηλάδη το σώμα θέρμανσης που θα έπρεπε να χωρούσε μέσα στην κάμερα μαζί με τη πηγή ενέργειας, που θα έπρεπε να ήτανε αρκετά μεγάλη, γιατί πρέπει να κρατάς το αρνητικό σε κανονικές θερμοκρασίες (συν 20) ενώ έξω είναι μείον 150. Άντε κι έβαλε μια μπρίζα απο το θερμοστάτη της κάμερας ο αστροναυτης στον πισινό του (σε μια μπαταρία εννοώ) και τροφοδοτούσε με ενέργεια το θερμοστάτη. που δεν το δείξανε το καλώδιο στις φότο.

Ακόμα και όλα αυτά να γινότανε, και πάλι ο θερμοστάτης θα το έκαιγε και θα το αχρήστευε το αρνητικό φίλμ.

Ακόμα και ψηφιακή κάμερα να είχανε απο τότε (πριν 40 χρόνια) και να μη μας το είπανε (κρυμμένη τεχνολογιά και καλά), θα χρειαζότανε και πάλι ένα εξομαλυντή θερμοκρασίας, γιατί το τσίπ θα καταστρέφονταν στο κρύο και θα έλιωνε στη ζέστη.

Για τις κινηματογραφικές λήψεις ισχύουνε εννοείται τα ίδια... Και εκεί περιπλέκουνε περισσότερο τα πράγματα

Όλα αυτά τα έχουνε σκεφτεί, και για αυτό η ΝΑΣΑ κάνει την πάπια στο θέμα: Πως τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες απο την επιφάνεια του φεγαριού;;;

Πρέπει δηλαδή να παραδεχτούνε δημόσια έαν απο τα δύο

1. Ότι έχουνε μία τεχνολογία που την κρατάνε κρυμμένη (κάμερες που να αντέχουνε σε μείον 150 δεν υπάρχουνε ουτε καν σήμερα, μέτα απο 40 χρόνια, στην αγορά)

2. Ότι μας πουλήσανε αέρα για το ότι τάχατες είχανε τότε, πριν 40 χρόνια, αστροναυτική τεχνολογιά για να πάνε στο φεγγάρι. Που μάλλον ούτε κι αυτή υπάρχει σήμερα.

Ποιό απο τα δύο σου φαίνεται πιο πιθανό;;

Edited by - samuel1974 on 30/11/2007 14:30:15

30/11/2007, 14:40:28
-Απορία λόγω άγνοιας:
-Είναι το ίδιο εύκολη η απογείωση από τη γή με την απογείωση από τη Σελήνη? γιατί για την απογείωση από τη γη! βλέπω κατί τεράστιες δεξαμενές καυσίμων! για την απογείωση από τη Σελήνη δε χρείαζοντε τόσα καύσιμα λόγω έλειψης βαρύτητας?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!
--ΚΑΫΜΕΝΕ ΓΙΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!

30/11/2007, 16:08:01
Φίλοι μου, υπάρχει περίπτωση ( και γιατί όχι, άλλωστε) μετά την πρώτη αποστολή στη σελήνη, ο γήϊνος άνθρωπος να βρέθηκε αντιμέτωπος με διαγαλαξιακούς κανονισμούς , τους οποίους αγνοούσε.

Πιθανόν να χρειάζεται άδεια για να βγαίνουμε απ’ την ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, πιθανόν να είδαν πολλή «κίνηση» εκεί πάνω, όπως σε κομμένη επικοινωνία με το Χιούστον, ανέφερε ο Άρμστρονγκ.

Επικοινωνία που έπιαναν ραδιοπειρατές λέγοντας ότι μόλις ακούγετο κάτι τέτοιο, ( μας παρακολουθούν... τους βλέπουμε... και διάφορα τέτοια ) δημιουργούσαν παράσιτα απ’ τη Γη.

Υπάρχουν πολλές εικασίες και θεωρίες για τη σελήνη και πολλά παράξενα, όπως πώς είναι δυνατόν να είναι φυσικός δορυφόρος ενός τόσο μικρού, αναλογικά, πλανήτη σε σύγκριση με το δικό της μέγεθος.

Λέγεται ακόμη, ότι εκπέμπει ήχους, που μόνο απ’ το εσωτερικό της μπορούν να προέρχονται...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

seirios12aΜέλος
30/11/2007, 17:39:34
Δεκτά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά ξέρετε τι άλλο μου κάνει εντύπωση?

Το λέω με κάθε επιφύλαξη διότι δεν το έχω διαβάσει επακριβώς. Διάβασα λοιπόν σε ένα περιοδικό του χώρου της αναζήτησης, το οποίο αναφερότανε στα αρχαία Ινδικά έπη, όπου εκεί σε αυτά τα έπη , αναφερότανε σε πόλεμο Ελλήνων με κατοίκους της Σελήνης και συγκεκριμένα αναφερότανε σαν αρχηγός των Ελλήνων ο Ηρακλής.
Άντε για τον Λουκιανό να δεχτώ πως ήταν φαντασιόπληκτος και ας αναφέρει μέσα τηλεσκόπια και στολές για να αντέξουν την θερμοκρασία της επιφάνειας της σελήνης(τώρα που ήξερε για έλλειψη ατμόσφαιρας και χαμηλής θερμοκρασίας, άλλο θέμα..), αλλά οι Ινδοί τι λόγο είχανε σε δικά τους κείμενα να αναφέρουν Έλληνες ειδικά και μάλιστα σε πόλεμο με τους κατοίκους της σελήνης?

Άσε που γενικά στα κείμενα αυτά αναφέρονται εκεί μέσα πόλεμοι, που απ΄ ότι περιγράφουν μάλλον έγινε χρήση πυρηνικών.
Αυτό ανέφερα και στην αρχή που μίλησα για τον Λουκιανό, μήπως βρήκανε κάποια γραπτά κείμενα του απώτερου παρελθόντος που περιγράφανε κάποια γεγονότα και απλώς τα μεταφέρανε με την μορφή μύθου?
Εικασίες είναι βέβαια γιατί αν ήξερα θα προσκόμιζα στοιχεία. Απλά δημιουργούνται κάποιες απορίες που δεν εξηγούνται εύκολα.

30/11/2007, 18:34:42
Φίλε seirios12a επειδή βλέπω ένα έντονο ενδιαφέρων γύρω από όλα αυτά που αναφέρεσαι, ρίξε μια ματιά σε αυτό το θέμα και θα βρεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες .

Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση.

30/11/2007, 23:40:19
Φίλε μου seirios12a,
πολλοί (μάλλον) θα έχουν αντίρρηση, αλλά θεωρώ ότι προκατακλυσμιαία, δηλαδή πρίν το 9560 π.α.χ.χ. οι Έλληνες ήταν κοσμοκράτορες και είχαν σαφώς, τη δυνατότητα και την τεχνολογία να ταξιδεύουν σε όλη τη Γη και όχι μόνο.

Άλλωστε αυτό αναφέρεται σε όλες σχεδόν, τις «μυθολογίες» των λαών.

Ίσως πρέπει να θεωρήσουμε πως είχαν τη γνώση, την επίγνωση του έργου της δημιουργίας καθώς και την επικοινωνία (με διάφορους τρόπους) με την πηγή αυτής της γνώσης.

Υ.Γ. Σκέφτομαι ότι για να είναι εντός θέματος μια τέτοια συζήτηση, ίσως θα έπρεπε να «ξεσκονίσω» το θέμα που αναφέρει ο φίλος elo , με την ελπίδα, ότι αυτήν τη φορά, θα υπάρξει πλουραλισμός χρηστών και απόψεων και δεν θα «φάει» η μοναξιά, κυρίως, εμένα και τον φίλο Dying_Incubus.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

01/12/2007, 00:13:16
quote:
samuel1974
@ Sesostris
Γράφεις:
"Την στιγμή εκείνη πρόβαλλε ένα ντοκυμενταίρ για την Σελήνη , το οποίο περιελάμβανε και ένα άγνωστο μέχρι τότε βίντεο διάρκειας 15’ , το οποίο είχαν τραβήξει οι αστροναύτες όταν πήγαν στην Σελήνη , όπου εκεί φαινόντουσαν τεράστια κτίρια και υπόστεγα μισοερειπωμένα . Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ακούσω τον τρόπο που διέρευσε αυτό το βίντεο από την ΝΑSΑ ."

Εγώ απο εκείνη την ημέρα που είχα δει ένα ντοκυμαντέρ για το αν πήγανε ή όχι οι Αμερικανοί στο φεγγάρι έχω αμφιβολίες αμα μπορούνε σήμερα να πάνε.

Τό ίδιο ντοκυμενταίρ με σένα είχα δει και εγώ φίλε samuel1974 , και όπως έγραψα πιό πάνω είχα τις αμφιβολίες μου για το αν πήγαν οι Αμερικάνοι στην Σελήνη . Όμως το τελευταίο με προβλημάτισε πολύ .
Τι από τα δύο άραγε να ισχύει ;

Μήπως τελικά το αρχικό ντοκυμαντέρ είναι παγίδα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου , ότι δεν πήγαν ποτέ στην Σελήνη ; Είναι δυνατόν τόσες σκηνοθετικές γκάφες από τους δασκάλους των τρύκ και της σκηνοθεσίας ;

Αν πάλι θεχτούμε τις σκηνοθετικές αυτές γκάφες , μήπως τελικά σκηνοθέτησαν κινηματογράφησαν και πρόβαλλαν μια πλασματική προσελήνωση για να μην δείξουν στον κόσμο αυτά που πραγματικά κατέγραψαν στη επιφάνεια της Σελήνης ;

Δεν ξέρω φίλοι μου τι από τα δύο να υποθέσω , ότι και να ισχύει πάντως προσωπικά πιστεύω ότι κάτι μας κρύβουν τελικά . Το ίδιο προβληματισμένος είμαι και με τις κούκλες των εξώκοσμων ανθρωποειδών που έχουν κατακλύσει την αγορά και διαφημίζονται κατά κόρον .
Ποιοί είναι αυτοί και γιατί επιχειρούν να εξοικειώσουν τα παιδιά μας με άλλες εξωκοσμικές μορφές ζωής ;