- Ναζισμός & Χριστιανισμός [Φωτο Άλμπουμ] - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μου θυμίζει η περίπτωση τον γιαπετ! που χαρακτήρισε τον Ιησού μαχαιροβγάλτη και συμμορίτη με έναυσμα άκουσον άκουσον μια παραβολή του Ιησού..........
Εσύ θεωρείς, άκουσον άκουσον, τα ευαγγέλια αλήθειες για το χριστό τους, οπότε μην τα βάζεις μαζί μου που αντέγραψα, αλλά με τον "ευαγγελιστή" που... έγραψε.
Α... και δεν είναι σε παραβολή, ο διάλογος ήτανε... "ζωντανός".![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Χαιρέτησες? Είσαι μαζί τους. Και όσοι χαιρέτησαν έσωσαν το τομάρι τους αλλά όχι και την ψυχή τους.
Δηλαδή όσοι επιβιώσανε την κατοχή σώσανε το τομάρι τους, αλλα χάσανε την ψυχή τους.
1ο Συμπέρασμα: Εφόσον η Ελλάδα ήτανε όλη Γερμανοκρατούμενη, όλοι οι Έλληνες που επιβιώσανε την κατοχή σώσανε το τομάρι τους, αλλα χάσανε την ψυχή τους.
2ο Συμπέρασμα: Όλοι εμείς καταγόμαστε απο άτομα που σώσανε το τομάρι τους, αλλά χάσανε την ψυχή τους.
Όποιον δεν το πείραξε αυτό, τότε είναι κάτι σαν ένας ιδεολογικός κοπρολάγνος. Τον βρίζουνε και του αρέσει. Αλλά είπαμε, περι ορέξεως ..κολοκυθόπιτα.

quote:
Δεν μπήκα στον χώρο σας για να κάνω πόλεμο.....(Αν και η σκούφια μου κρατάει απ' τους Νταβέληδες της Βοιωτίας).
Άγριε πολεμιστή!!! Μας είπες πρώτα όλους απογόνους τομαριών και τώρα ζητάς και τα ρέστα.

quote:
2ο Συμπέρασμα: Όλοι εμείς καταγόμαστε απο άτομα που σώσανε το τομάρι τους, αλλά χάσανε την ψυχή τους.
Εκτός από εμένα...
Ο πατέρας μου έφυγε για μέση ανατολή και κατετάχθη στον αγγλικό στρατό.
Προσπαθείς να γίνεις μαέστρος της υπερβολής ή μου φαίνεται;
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
Ο πατέρας μου έφυγε για μέση ανατολή και κατετάχθη στον αγγλικό στρατό.
Και έμενα οι δύο μου παππούδες στα βουνά κυνηγούσανε Γερμανούς και Βούλγαρους. Δηλαδή όλοι οι άλλοι ήτανε τομάρια;;; Πείραξε αυτό που έγραψε ο europaios2, ενώ ο Lock Smith είναι το αρνάκι έτσι;;;

quote:
elo:
Ευρωπαίε σίγουρα υπάρχουν δεκάδες τρόποι να χρησιμοποιήσεις μέσα σε έναν διάλογο όταν υπάρχει μια διαφωνία απόψεων, αλλά ο χειρότερος κατά την προσωπική άποψη είναι ο «πλάγιος», αυτός που χρησιμοποιείται για να μειώσει …..«είναι ότι οι γονείς σου ή οι παππούδες σου ήσαν τομάρια αφού εσύ έχεις γεννηθεί!!»….
αλλά και συγχρόνως «εξηγεί!!!» για να μην παρεξηγηθεί…
«δε λέω τίποτα εναντίων των δικών σου ανθρώπων με σκοπό να τους προσβάλλω δεν τους ξέρω τους ανθρώπους και μπορεί να είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου, διευκρινίζω»…
Sorry αλλά αυτό αντιλαμβάνομαι από το συγκεκριμένο μήνυμα σου..!!
elo, γιατί να θίξω τους προγόνους του? είχα καμιά διαφορά? Ήθελα απλά να καταδείξω την άστοχη τοποθέτησή του αφού με αυτά που έλεγε δεν έθιγε μόνο τους προγόνους όλων των Ελλήνων αλλά και τους δικούς του.
Εφόσον όμως η αντίληψή σου φτάνει μέχρι εκεί!!!!!!!!!.......τι να πω? κι εγώ μαζί σου!!!!!

quote:
γιαπετ
Εκτός από εμένα...Ο πατέρας μου έφυγε για μέση ανατολή και κατετάχθη στον αγγλικό στρατό.
Προσπαθείς να γίνεις μαέστρος της υπερβολής ή μου φαίνεται;
Άλλος έγινε μαέστρος της υπερβολής κι εσύ με τον elo τρέξατε να γίνετε οι κομπάρσοι!!!!

Η σοφία είναι ένα μόνο πράγμα: να γνωρίζει κανείς την αρχή που κυβερνά τα πάντα με τη βοήθεια των πάντων.
(Ηράκλειτος).
Edited by - europaios2 on 28/10/2008 14:34:46
quote:
europaios2 -elo, γιατί να θίξω τους προγόνους του? είχα καμιά διαφορά? Ήθελα απλά να καταδείξω την άστοχη τοποθέτησή του αφού με αυτά που έλεγε δεν έθιγε μόνο τους προγόνους όλων των Ελλήνων αλλά και τους δικούς του.Εφόσον όμως η αντίληψή σου φτάνει μέχρι εκεί!!!!!!!!!.......τι να πω? κι εγώ μαζί σου!!!!!
Ίσως να κάνω λάθος, μπορεί και να έχεις δίκιο στο ότι η αντίληψη μου φτάνει μέχρι εκεί…
.
Πάντως όπως και να έχει χαίρομαι να διαβάζω μέλη που κατέχονται από αλτρουιστικά αισθήματα … ![]()
![]()

Με άλλα λόγια είστε... βαρόμετρο των συζητήσεων!!!
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
quote:
elo:
Ίσως να κάνω λάθος, μπορεί και να έχεις δίκιο στο ότι η αντίληψη μου φτάνει μέχρι εκεί….Πάντως όπως και να έχει χαίρομαι να διαβάζω μέλη που κατέχονται από αλτρουιστικά αισθήματα
Και γω χαίρομαι να διαβάζω μέλη με αυτογνωσία!...........

quote:
γιαπετ:
ευρωπαίοι, το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνεστε κάποια πράγματα, εδώ μέσα, σημαίνει ότι αυτά τίθενται σε σοβαρές βάσεις.Με άλλα λόγια είστε... βαρόμετρο των συζητήσεων!!!
Τι με πέρασες αγαπητέ γιαπετ? εσένα που έχεις αντιληφθεί ότι είμαι περισσότερος του ενός???......ε! άσε με να κάνω λάθος μη μου λες πως είν' ντροπή, άσε με να βρω μονάχος ποιος στο τέλος? ποιος η αρχή?
Η σοφία είναι ένα μόνο πράγμα: να γνωρίζει κανείς την αρχή που κυβερνά τα πάντα με τη βοήθεια των πάντων.
(Ηράκλειτος).
Λοιπόν για να τελειώνουμε Samuel, Europaios2 και λοιποί.
Όσοι χαιρέτησαν ήταν με τους Ναζί, προδότες, κουκουλοφόροι, μαυραγορίτες.
Αν σας θίγει τόσο πολύ η λέξη "τομάρια" για τους πολυάριθμους προδότες της κατοχής, πάει να πει τι?
Είναι αυτό που λέμε οτι όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται ή μήπως οτι το μήλο κάτω απ' την μηλιά θα πέσει?
Δεν καταλαβαίνω γιατί σας πείραξε τόοοοοοσο πολύ η θέση μου και το πήρατε προσωπικά.
Πως δηλαδή ξαφνικά γίνατε τόσο ευαίσθητοι την στιγμή που απερίσκεπτα προσπαθείτε ομοφώνως και ομοβρόντως να κατηγορήσετε ως Νεοναζί όποιον δεν είναι Χριστιανός?!
Και σε τελική ανάλυση δηλαδή τι?
Οι μεν που χαιρέτησαν ήταν οι έξυπνοι και αυτοί που τους έφτυσαν στα μούτρα και αρπάξανε σφαίρες ήταν οι κόπανοι?
Όχι ρε παιδιά δεν πάει έτσι, σας βολεύει ή όχι οι μεν ήταν Προδόταροι και οι δε έγιναν μακαρίτες Ήρωες.
Απλό είναι το πράγμα, περίπλοκο το κάνουν μόνον όσοι έχουν κάποια δόλια σκοπιμότητα να παρουσιάσουν τα μαύρα άσπρα για να βγάλουν τον λεκέ απο πάνω τους.
Και κάτι "Χριστιανοί" που δηλώνουν οτι ακολουθούν τον "Χριστό" αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να δαγκώνουν και να πισωμαχαιρώνουν τον κόσμο είναι τραγικό παράδειγμα υποκρισίας.
Ένας χριστιανός που υποτίθεται οτι ακολουθεί τον δρόμο του Ιησού και "ακονίζει" το "μαχαίρι" του, που βρίζει οικογένειες και που μοστράρει σατανάδες:
Τι σόϊ χριστιανός είναι?
Red Haven Troops ας πούμε?
Καλά κάνω λοιπόν και καλά κάνει και ο κόσμος και αππορίπτει τον δόγμα του Χριστιανισμού, γιατί απ' ότι φαίνεται τα δόγματα φέρνουν φανατισμό κακία και ξεπεσμό.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
Επίσης τίμιοι οικογενειάρχες (οπωσ λεσ και εσυ)υπάρχουν και Αλβανοί. Ομωσ δεν είναι λίγοι. Θα δεις φίλε μου που σε λίγα χρόνια τα παιδία που θα διαπρέψουν από την νέα γενιά θα είναι Αλβανοί (εγώ θα τους έλεγα Ελληνοαλβανους). Θα είναι παιδία μεταναστών που άρπαξαν την ευκαιρία μιας καλύτερης ζωής και την υλοποίησαν . και τέτοιες περιπτώσεις έχουν αρχίσει να υπάρχουν από τώρα. Όμως τα κανάλια της παραπληροφόρησης δεν λένε τίποτα για αυτά. Προτιμούν να μιλάνε για κλεψιές και ληστείες και να τα φορτώνουν πάντα σε Αλβανούς. Για να συνοψίσω πιστεύω ότι πραγματικά υπήρχε μια αύξηση της εγκληματικότητας όταν ήρθαν οι Αλβανοί αλλά πιστεύω επίσης ότι το 40% των εγκλημάτων που αποδίδοντα σε Αλβανούς είναι ψεύτικο. Σκέψου μόνο πόσο καιρό έχεις να ακούσεις στις ειδήσεις ότι ο ύποπτος είναι Έλληνας. Τα τελευταία 6 χρόνια ακούμε συνέχεια «ύποπτος Αλλοδαπός πιθανότατα Αλβανός. Σωπα ρε φιλε…(αυτο παει στον Εισαγγελατο). Αυτό το πιθανότατα Αλβανός που κολλάει δηλαδή?? Πως μπορείς να ξεχωρίσεις από τα σπαστά Ελληνικά, η ακόμα χειρότερα από την Εμφάνιση , από πού είναι ο άλλος???
Τέλος θα διαφωνήσω και στο τελευταίο , ότι
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ
ΚΡΑΤΗ,ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑΤΙ
ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ:ΞΥΛΟ,ΦΑΚΕΛΩΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΝΤΩΣ ΑΠΕΛΑΣΗ.
(αν με το απόσπασμα που παραθέτω αλλοιώνω την ουσία των λεγομένων σου, γράψε το μου και θα παραθέσω όλο το κείμενο σου)
Δεν ξέρω για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά μπορώ να μιλήσω για την Ιταλία. Εκεί λοιπόν αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
Οσο για την διαπαντός Απέλαση στους Εγκληματίες, θα συμφωνήσω ότι είναι ένα πολύ καλό αλλά ανέφικτο μέτρο. Όμως το ξύλο, φακέλωμα και διαπαντός απέλαση , είναι ένα τρίο που μου θυμίζει άλλες εποχές και δεν θα συμφωνήσω με τίποτα.
Πολύ διαφωνία ρε παιδί μου… τι έγινε… ποιος είμαι τέλος πάντων … ο διαφωνιξ??? ![]()

alati13 ,απο τα 10 παιδια που γεννιουνται στις σερρες,ξανθη,ροδοπη ,τα 8 ειναι μουσουλμανακια.
υπαρχουν καταγεγραμμενοι 104.000 θανατοι τον χρονο και 102.000 γεννησεις αντιστοιχα.
απο αυτες τις γεννησεις λιγο περισσοτερες απο τις μισες ειναι απο αλλοδαπες μητερες,ρουμανες,βουλγαρες,αλβανιδες.
πες μας σε παρακαλω ,οταν τελειωσουν τα ολυμπιακα εργα που γινονται ,τι θα κανουν ολοι αυτοι οι αλλοδαποι που δεν θα εχουν δουλειες? θυμασαι τι εγινε οταν καθυστερουσε η πρασινη καρτα τους? ετρεχαν οι αστυνομικοι στην διαδηλωση πανικοβλητοι.
ειναι κριμα που δεν βλεπεις μακροπροθεσμα τι πιθανοτητες υπαρχουν να γινουν τα πραγματα χειροτερα .
ναι θα συμφωνησω στο οτι δεν υπαρχουν και απο τους ελληνες καλα παιδακια,σιγουρα ο πασσαρης ειναι ενα απο τα πολλα παραδειγματα,αν ομως δεις σε εφημεριδα τους συνεργατες του,ολοι ειναι αλβανοι ,ρουμανοι.
ναι μια καλυτερη αστυνομευση θα ειχε απειρως καλυτερα αποτελεσματα.
θυμασαι τι κανανε οι ιταλοι σε 2 περιπτωσεις με καραβια γεματα αλλοδαπους :((((?τους ειπε καποιος κατι?δυστηχως εκαναν κατι που το καταδικαζω αυστηροτατα,δεν ειναι λυση,προς θεου ,θα μπορουσαν να μπλοκαρουν τα πλοια,απλα να τα μπλοκαρουν ,να μπουν μεσα αστυνομικοι και να τα εστελναν πισω.
στην ιταλια ,στην αμερικη στην γερμανια υπαρχουν νομοι και ανθρωποι που κανουν πραξη τους νομους αυτους.ρωτα καποιον ελληνα εξ αμερικης τι χρειαζεται για να μπεις στην χωρα τους,ρωτα καποιον τουριστα που επεστρεψε απο γερμανια,να ριξεις κατι στον δρομο?σουμπιτο θα σε πανε,με προστιμο γυρω στα 150 αν δεν κανω λαθος ευρο.
στην αυστρια?α εκει να δεις και δεν εχω μιλησει για ελβετια:)))
εδω?
μ απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μαος σας
ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΗΜΟ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ
ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΖΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΦΙΛΕ ΑΛΑΤΙ13 ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ
ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΚΕΙ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ.Η ΙΤΑΛΙΑ ΟΜΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.
ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΙΡΑΝΩΝ.
ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
Ο λαός εδώ και καιρό περνά τον καιρό του με τα παραμύθια της «Ολυμπιάδας 2004», όπως της ΟΝΕ πρίν και τόσα άλλα για τα οποία θριαμβολογούν αυτοί που τρώνε τα εκατομμύρια ευρώ... Μας είπαν ότι πρέπει να σιωπήσουμε για τη λεηλασία της Ιστορίας μας από τους ψευτο-μακεδόνες των Σκοπίων, γιατί αυτό είναι «κακός» εθνικισμός... Μας είπαν να σωπάσουμε για τον ξεριζωμό του Ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο για τον ίδιο λόγο... Και αφού έκλεισαν το Σκοπιανό και το Βορειοηπειρωτικό, άρχισαν ένα νέο παραμύθι, την «ελληνοτουρκική φιλία». Μας είπαν να ξεχάσουμε το ’22, το ΄55, το ΄74... γιατί αυτό, λέει, είναι «κακός» εθνικισμός... Το «παραμύθι» διεκόπη από την τραγική νύχτα των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996. Τρείς Έλληνες Αξιωματικοί έχυναν το Αίμα τους και η Πολιτική ηγεσία εξαφανίστηκε κυριολεκτικώς! Οι χήρες των ηρώων αξιωματικών παίρνουν συντάξεις πείνας – βλέπετε δεν είναι χήρες πολιτικών....Λίγους μήνες μετά έγιναν εκλογές και ο «Ελληνας»(;) πρωθυπουργός που διέταξε την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας από τα Ίμια… επανεξελέγη !!!! Και όλοι είπαν ότι… έτσι ήθελε η πλειοψηφία ! Αλήθεια , αν αύριο η πλειοψηφία αποφασίσει, όντας δειλή και φοβισμένη και αδιάφορη, ακόμη και την κατάργηση του Ελληνικού Κράτους, όλοι πρέπει να το αποδεχτούμε; Δηλαδή, η πλειοψηφία ήταν που αποφάσισε το 1821 την ελευθερία του Γένους; Η «Αρχή της Πλειοψηφίας»... Η μόνιμη δικαιολογία των πολιτικών απατεώνων...
Η συνέχεια είναι γνωστή... «Φιέστες», γιορτούλες με σημαιάκια της Τουρκίας, «ζεϊμπέκικα» και λόγια του αέρα...Και φυσικά προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και χαζοχαμόγελα από την πλευρά μας ! Και μια δημόσια ζωή που όζει κυριολεκτικά :
Βουλευτική ασυλία, δημόσια διαφθορά, σκάνδαλα με τα χρήματα του Ελληνικού Λαού (κλασικό δημοκρατικό σπόρ) , προεκλογικές δαπάνες δισεκατομμυρίων, βρώμικο χρήμα, αδιαφάνεια στα δημόσια έργα, μεγαλοεργολάβοι και ΜΜΕ σε ένα πάρτυ διαπλοκής, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, νονοί, ναρκωτικά στα σχολεία και στις μονάδες, φωτιές στα δάση, «αντιρατσισμός» των ομοϊδεατών των διάφορων «Ξηρών»... Κι όλα αυτά να αποτελούν κομματάκια ενός αμαρτωλού μωσαϊκού που είναι τελικά και η αληθινή εικόνα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. Και η μόνη δικαιολογία σ’ όλα αυτά είναι η... «αρχή της πλειοψηφίας»...!!!
Οι «εθνοπατέρες» - αυτοί με τα πολυτελή αυτοκίνητα ( που ήθελαν να τους τα δωρίσει η Βουλή !!! – το «κοινοβουλευτικό» θράσος δεν έχει όρια βλέπετε ...) – αδιαφορούν αν υπάρχουν ελληνικές οικογένειες που τα βγάζουν με 300 Ευρώ πέρα... Αδιαφορούν εγκληματικά για το Δημογραφικό πρόβλημα και την σταδιακή εξαφάνιση του Ελληνικού Γένους ! Ε, υπάρχει ο Χασάν που θα ψηφίζει... Αδιαφορούν για το ότι οι μεγαλοεργολάβοι φίλοι της πολιτικής εξουσίας κερδίζουν δισεκατομμύρια σε βάρος του Λαού... Αδιαφορούν για τους Λαθρομετανάστες που έχουν αλλάξει την όψη της πατρίδας μας... Αδιαφορούν για τις ασθένειες που ήταν εξαφανισμένες όπως φυματίωση και ψώρα και που τώρα επιστρέφουν !!
Τελικά ποιός είναι υπεύθυνος... και πότε θα πληρώσει για όλα αυτά ;
Αλλά ξέχασα... Έρχονται οι εκλογές...
Ε, αυτές είναι η λύση !!!
Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 13/08/2003 19:31:47
Η ΕΕ πλέον αποφασίζει τι θα γίνει και τι όχι.
Τι είδους παιδεία θα έχουμε, πόσοι Αλβανοί θα μπαίνουν,
τι νόμοι για το εμπόριο θα ισχύουν, ποιές περιοχές θα δεντροφυτευτούν και 1002 άλλα λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά.
Νομίζω ότι εμείς απλά είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούμε στις οδηγίες της ένωσης.
Αν έχω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που μας κυβερνούν και είναι υπεύθυνοι για το χάλι της χώρας μας, , έχουν άμεση σχέση με τα μεγάλα συμφέροντα και είναι σίγουρα δούλοι και όργανα της αντι-Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Αρα δεν έχει να περιμένει τίποτα ο Λαός απ’ αυτούς... Αν ζείς στην Αυστρία , θα έχεις καταλάβει κάτι, μετά και τα γεγονότα με τον Χάιντερ ( για τον οποίον έχω πολλές επιφυλάξεις ) ... α) Ότι η «παγκοσμιοποίηση» δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δύναμη εξουσίας στον οποιονδήποτε τολμήσει να σκεφτεί ΕΘΝΙΚΑ (το ίδιο έγινε και στη Γαλλία). β) Δείχνει ακόμη ότι όλη αυτή η περίφημη φιλολογία περί «δημοκρατίας», δεν είναι παρά το επίχρισμα της πιό σκληρής τυραννίας, που γνώρισε ο άνθρωπος ! Η αρχή της πλειοψηφίας ισχύει κατ’ επιλογή και όποτε συμφέρει τους εξουσιαστές μας...
Βέβαια, να θυμίσω, ότι η Ελλάδα δεν είναι Αυστρία... Πρώτα, γιατί αυτοί που σκέπτονται Εθνικά στην Αυστρία, υπήρξαν για δεκαετίες ολόκληρες καταδιωκόμενοι , ενώ στην Ελλάδα υπήρξαν φερέφωνα ( δυστυχώς) και όργανα της δοτής από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό εξουσίας ! Κατά δεύτερο λόγο, γιατί στην Αυστρία υπάρχουν κάποια ίχνη έστω ελευθερίας, ενώ στην πατρίδα μας, ζούμε στο απόλυτο βασίλειο των μεγαλοκαναλαρχών – μεγαλοεργολάβων, που διαμορφώνει κατά τα συμφέροντά του την «κοινή γνώμη» ενός ημιμαθούς και ιδιοτελούς λαού... Και φυσικά υπάρχει και η Τουρκία, που κατά παράξενη συγκυρία, αντί να καλλιεργηθεί αίσθημα άμυνας στο Έθνος, καλλιεργούν ( με τη βοήθεια των βρώμικων κυκλωμάτων των ΜΜΕ ) αισθήματα υποταγής και ραγιαδισμού, που τα ονομάζουν... «προσέγγιση των δύο λαών»!!! Οι νέοι «φαναριώτες» και προσκυνημένοι είναι εδώ !!! Είναι αυτοί που έχουν το θράσος να παριστάνουν τους ηγέτες του έθνους μας..!!!
Ας θυμηθούμε τα λόγια του μεγάλου Ίωνος Δραγούμη : «Δεν πασκίζω για το κράτος, το δικό μας δεν αξίζει να το βοηθάει κανείς...». Και σήμερα όμως αν ζούσε ο Δραγούμης τα ίδια θα έλεγε... Ε, αυτό το παράνομο, ανθελληνικό και προδοτικό κράτος δεν αξίζει να το βοηθά κανείς ... Αυτό το κράτος των διεφθαρμένων δεν μπορεί να έχει καμιά σχέση με το Εθνος !
Ένας δρόμος υπάρχει, πιστεύω. Αυτός , μιας ολοκληρωτικής αντιστάσεως απέναντι στις δυνάμεις εκείνες που έχουν εξουδετερώσει ηθικά το λαό μας και που του ετοιμάζουν μια νέα σκλαβιά. Μια σκλαβιά που θα έχει το ψεύτικο όνομα μιας δήθεςν «ελευθερίας» σε μια παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα. Σίγουρα είναι ένας δρόμος σκληρός κι αδυσώπητος, στον οποίο μπορούν να αντέξουν μόνο οι δυνατοί. Βρισκόμαστε ενώπιον ερειπίων ψυχών και συνειδήσεων κι αυτό που πάνω απ’ όλα μετράει είναι να παραμείνουμε ανυποχώρητοι, ασυμβίβαστοι, ΟΡΘΙΟΙ !
ολα αυτα που γραφετε με προσοχη τα διαβαζω και συμφωνω σε πολλα σημεια:))))
αυτο που πιστευω ειναι πως δεν ειναι πραγματικος εγχθρος η παγκοσμιοποιηση,τα περισσοτερα κρατη και λαοι της ευρωπαικης ενωσης εχουν καταφερει να συνηπαρχουν,τις περισσοτερες φορες αρμονικα,χωρις τα κρατη να χανουν την ταυτοτητα τους και τα εθιμα τους.
μοναχα εδω υπαρχει και την βιωνουμε ολοι ,μια ισοπεδωση σε ολα,μοναχα εδω καλλιεργειται το αισθημα τη υποταγης προς οποιονδηποτε.
μοναχα εδω αφηνουμε τους αλλους να παραποιουν την ιστορια,χωρις να λεμε τιποτα.αν θελετε μπειτε στο site που παραθετω,μεσα στην σημαιουλα της τουρκιας,θα σας βαλει στο υπουργειο τους εκει να δειτε προαγανδα,εκει να δειτε παραπληροφορηση,,εκει να δειτε πως μια τουρκια των 800 ετων και οχι των αιωνων σαν την χωρα μας,παραποιει την ιστορια και σε λιγα χρονια απο τωρα θα την εχει αλλαξει.
WWW.BEETHOVEN.COM
με απεραντο σεβαμο και αγαπη,ο μανος σας
Εάν οι καλοθρεμμένοι βουλευτές μας ψήφιζαν ένα νόμο που έδιναν στην πολύτεκνη μητέρα μισθό δημοσίου υπαλλήλου, καλά επιδόματα, και σταματούσαν να φέρονται στους πολύτεκνους σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας, τότε θα βλέπαμε κάποια διαφορά και δεν θα ανησυχούσαμε για τους μουσουλμάνους και τους Αλβανούς. Όσο για την σύγκριση της Ελλάδας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο θέμα των μεταναστών θα ήθελα να διευκρινίσω κάτι. Οι Έλληνες έχουν μια πολύ σημαντική διαφορά. Γνωρίζουν η έχουν μνήμες η είναι περασμένο στο DNA τους τι θα πει ξενιτιά., ξεριζωμός, σκλαβιά και φτώχια . άρα δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφέρονται οι άλλοι Λαοί. Να υιοθετήσουμε κάποιους σωστούς νόμους και πάνω από όλα κάποιους σωστούς τρόπους εφαρμογής, όχι όμως την σκληρότητα τον ρατσισμό και την ξενοφοβία κάποιων από αυτούς .Το σύνθημα ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ είναι ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΤΡΟΠΗΣ κα δεν πρέπει να ακούγεται από κανένα Έλληνα.

Ελάχιστοι από σας ίσως γνωρίζουν ότι με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ελληνικού Κράτους υπάρχει ένα Πρόγραμμα με το όνομα «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» για την καταπολέμηση του.... ρατσισμού και της ξενοφοβίας σε σχέση με την αγορά εργασίας!! Με άλλα λόγια, με χρήματα του Ελληνικού Λαού ίδρυσαν δύο γραφεία ευρέσεως εργασίας για τους λαθρομετανάστες ! Αυτό μέσα στα πλαίσια της κοινοτικής πρωτοβουλίας ενός προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Κοινοτικό Ταμείο, αλλά και από το Υπουργείο Εργασίας και το ΙΚΑ ( αυτό που έκανε ο «φασίστας» Μεταξάς για τους Έλληνες και που οι "δημοκράτες" αχυράνθρωποι το κατέστρεψαν...)!!!
Το πλέον εξωφρενικό και σκανδαλώδες , είναι ότι το πρόγραμμα αυτό έχει ιδρύσει δυο γραφεία. Το ένα βρίσκεται στην Αθήνα και το άλλο...ξέρετε πού; Στην... Ξάνθη ! Αν σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι, ειδικά στη Θράκη μας, που οι εκεί λαθρομετανάστες προέρχονται από τα καραβάνια των δουλεμπόρων της Τουρκίας ( φυλές του Αφγανιστάν, του Ιράν , του Ιράκ, του Πακιστάν κλπ), μπορούμε να καταλάβουμε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό. Με δυο λόγια, στη Θράκη, το ανθελληνικό κράτος χρηματοδοτεί προγράμματα για εγκατάσταση μουσουλμάνων ! Αν αυτό δε ρίχνει λάδι στη φωτιά και δεν προκαλεί αιμοραγία στη Δημογραφική πληγή της Θράκης, τότε τί προκαλεί; Είναι δυνατόν αυτό το γεγονός να είναι τυχαίο;
Και αν οι κάτοικοι της Θράκης αντιδράσουν, με τί θράσος αυτά τα διεθνιστικά μορμολύκεια θα βγούν και θα τους πούν «ξενόφοβους» και «ρατσιστές»;
Edited by - ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ on 14/08/2003 13:54:56
Το μεγαλύτερο πρόβλημα , όμως, που μαστίζει την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ο Δημογραφικός Μαρασμός αφενός και αφετέρου, ο εκρηκτικός υπερπληθυσμός που παρατηρείται στον Αφρικανικό και Ασιατικό κόσμο, ο οποίος οδηγεί σε μια ραγδαία και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση προς τις Ευρωπαϊκές χώρες και όχι βεβαίως ο... «ρατσισμός» !
Παραθέτω ορισμένα αποσπάσματα ενός άρθρου του καθηγητού μαιευτικής – γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δημήτρη Λώλη, το οποίο δημοσιεύτηκε στον τύπο και που αποτελεί μια μελέτη αξιοποιώντας τα στοιχεία από την «EUROSTAT» και που περιέχει συνταρακτικά στοιχεία για το μέλλον της φυλής και του Έθνους μας. Το άρθρο είχε τίτλο: «Το Δημογραφικό πρόβλημα. Ευρωπαίοι: είδος υπό εξαφάνιση. Ο Πληθυσμός της Γής και η αλήθεια των αριθμών».
«... Δύο είναι οι κόσμοι μέσα στον κόσμο μας. Ο πολύ νεανικός ( με αποκορύφωμα τον πληθυσμό της Αφρικής ), εως τον πλήρως γηρασμένο της Ευρώπης (...) Ο πληθυσμός της Γής αυξάνεται σήμερα κατά 80 εκατ. κάθε χρόνο. Ως το 2045 στην Αφρική θα ζεί το 20% του Παγκοσμίου πληθυσμού ( το αντίστοιχο ποσοστό το 1960 έφτανε μόλις το 9% ) , ενώ στην Ευρώπη την ίδια εποχή θα κατοικεί το 7% του παγκοσμίου πληθυσμού ( έναντι του 20% που ήταν το 1960 ) (...) Ο μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα στην Ε.Ε. είναι μόλις 1,53, ενώ το όριο για την αναπλήρωση των γενεών είναι 2,1 παιδιά !Το πιό εντυπωσιακό, μάλιστα, είανι ότι καμιά χώρα – με εξαίρεση την Ιρλανδία – δεν προσεγγίζει καν το όριο(...) Ειδικά για τη χώρα μας είναι ενδιαφέρον ότι ανάμεσα στις χώρες που έχουν δείκτη πάνω από το όριο αναπλήρωσης των γενεών είναι η Αλβανία και η Τουρκία. Το έτος 2025 ο πληθυσμός της Τουρκίας θα είναι 98,7 εκατομ. Και της Αλβανίας 12 εκατομ.. Το ίδιο έτος, επίσης, ο συνολικός πληθυσμός των χωρών της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής θα ξεπεράσει τα 685 εκατομ., γεγονός που μεταφράζεται σε αθρόα εισροή λαθρομεταναστών όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη !(...) Γενικότερα όλοι οι μουσουλμάνικοί πληθυσμοί της Γής πολλαπλασιάζονται ραγδαία. Περίπου ένας στους πέντε ανθρώπους σήμερα είναι Μουσουλμάνος. Ο μέσος δείκτης γεννήσεων είναι 6 και κάθε 25 χρόνια διπλασιάζεται ο πληθυσμός ! (...) Τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην τελευταία έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για την Οικογένεια είναι απογοητευτικά. Η γεννητικότητα παρουσιάζει κατακόρυφη μείωση τα τελευταία 10 χρόνια, στο σύνολο σχεδόν των χωρών-μελών της Ε.Ε.. (...) Πάνω από 70 εκατομ. κάτοικοι της της Ε.Ε. είναι άνω των 60 ετών. Επίσης, το 1/3 του πληθυσμού της Ε.Ε. και το 20% του ενεργού πληθυσμού είναι άνω των 50 ετών(...) Οι δημογραφικές διαφορές μεταξύ της Ελλάδος και των γειτονικών χωρών (ειδικώς με την Αλβανία, την Τουρκία και την Μέση Ανατολή ) θα δημιουργλησουν ακόμη πιό μεγάλο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης προς τη χώρα μας. Ο αριθμός των γεννήσεων και η γεννητικότητα έχει φθίνουσα πορεία. Το 1996, για πρώτη φορά , οι θάνατοι ξεπερνούν τις γεννήσεις και αντί για φυσική αύξηση έχουμε φυσική μείωση του πληθυσμού μας. Τον αιώνα που διανύουμε θα διευρυνθεί ακόμη περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στην Ευρώπη και στον υπανάπτικτο κόσμο. Η διαδικασία της Παγκοσμιοποίησης ευνοεί την λαθρομετανάστευση. (...) Η αναλογία του πληθυσμού θα μεταβληθεί ριζικά, όχι μόνο μεταξύ χωρών, αλλά και μεταξύ Ηπείρων ! Χαρακτηριστικό είναι ότι το 1993, ο πληθυσμός της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσσίας, ήταν ακριβώς ο ίδιος με εκείνον της Αφρικής, αλλά το 2050, οι Αφρικανοί εκτιμάται ότι θα υπερισχύουν σε αναλογία 3 προς 1. Οι σημερινές δημογραφικές τάσεις θα οδηγήσουν στη ριζική γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης. (...) Ο μεγάλος χαμένος θα είναι ,σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η Ευρώπη!»
Εσείς βλέπετε κάτι που να σταματάει αυτό τον όλεθρο; Υπάρχει ελπίδα στις υποσχέσεις των διεφθαρμένων αχυρανθρώπων της κοινοβουλευτικής χούντας; Αυτά τα άκρως συγκλονιστικά και εφιαλτικά στοιχεία για τους λαούς της Ευρώπης και το ζοφερό δημογραφικό τους μέλλον, απασχολούν κανέναν; Και ύστερα από όλα αυτά, τολμούν να μιλούν κάποιοι για « ρατσισμό»; Σ’ αυτά τα στοιχεία – καταπέλτες, ποιός αχυράνθρωπος «εθνοπατέρας» έχει την τόλμη να απαντήσει. Και αντί να κάνουν κάτι, μας μιλούν για «πολυπολιτισμικά» σχολεία και για κοινωνική... ενσωμάτωση των γύφτων !! Και σπαταλούν και εκατομμύρια ευρώ για «αντιρατσιστικά» προγράμματα....!!! Το θράσος δηλαδή, δεν έχει όρια ! Κάποιοι υποθάλπτουν τον βιολογικό αφανισμό του Ελληνισμού και έχουν αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση των λαθρομεταναστών, την ίδια ώρα που γνωρίζουν ότι ανατρέπουν ραγδαία τη σύνθεση του πληθυσμού μεταφέροντας και μεταδοτικές ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί !
Η Ιστορία όμως δεν έχει μόνο "εφιάλτες". Υπάρχει και το Γουδί...