- Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ESOTERICA.GR - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
1.Αγαπητοί κ.κ. του esoterica, μην βαυκαλίζεστε ότι το φόρουμ έχει χιλιάδες μέλη. Όσο χρόνο παρακολουθώ τις συζητήσεις, η διαπίστωσή μου είναι πως τα ενεργά μέλη δεν ξεπερνούν τα 50 με 60 (μπορεί να λέω και πολλά).
2.Το επίπεδο των συζητήσεων έχει πέσει δραματικά. Αξιολογότατοι άνθρωποι με εύρος γνώσεων έχουν αποχωρήσει, σιωπηρώς ή όχι, με αποτέλεσμα η εικόνα που παρουσιάζεται να είναι επίπεδου <<Πώς να ονομάσω τη γάτα μου>>.
3.Ο τρόπος συμπεριφοράς του Admin θυμίζει επίδοξο αρχηγίσκο που προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του οταν δεν του αρέσει καποιο θέμα.
4.Εξηγηστε μας με ποια κριτιρια επιλέγονται οι λεγόμενοι συντονιστες. Αναρωτιεμαι ας πουμε η ισχνότατη παρουσια καποιου morent αποτελει κριτιριο επιλογης του για τη θεση του συντονιστου
5.Και για να μην νομιστεί οτι ηρθα να τη πω στους διαχειριστες και συντονιστες, αναρωτιεμαι πόσοι και ποιοι απο δω μέσα εχουν μυρουδια απο εσωτερισμο. Παρα πολυ λιγοι. Θα συμφωνησω και θα προσυπογραψω την έκφραση του ΑΙΟΝ ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ. Αυτο είναι το 95 τοις εκατό οσων συναγελάζονται διαδικτυακά εδω μέσα. Ποτηράκια, τραπεζάκια, κορίτσια με γιαλινα ματια, Εψιλονιστες και λοιποι μ@λ@κες δεν εχουν καμμια σχεση με τον εσωτερισμο που σημαινει σε απλουστατα ελληνικα γνωριζω τον εαυτο μου πρωτα και μετα παλευω για τον υπολοιπο κοσμο.
Ειχα και πολλα αλλα να πω αλλα αρκετή φαια ουσια ξοδεψα. Το μονο που σας ευχομαι ειναι
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ γιατι έρχετε γιαουρτουπόλεμος
ΦΙΛΕ Labolas Glasya ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ????
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΣΕΣ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ??????
ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ 2 ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ????
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ **ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ** ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.....
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.....
ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ/Η Labolas Glasya.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Θεμιτές οι παρατηρήσεις σου και νομίζω ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη των διαχειριστών - συντονιστών του forum, αν φυσικά δεν έχει γίνει ήδη που προσωπικά πιστεύω ότι έχει γίνει.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι εσωτεριστής, ούτε και συμμετέχω ενεργά σε θέματα για τα οποία δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη αλλά θα ήθελα να σου απευθύνω μια-δυο ερωτήσεις:
α) Ποιοι είναι αυτοί από τους διαχειριστές - συντονιστές του forum που βαυκαλίζονται ότι το forum έχει χιλιάδες μέλη;
β) Βάσει ποιων κριτηρίων έβγαλες το συμπέρασμα ότι ο Admin προσπαθεί να επιβάλει τη γνώμη του όταν δεν του αρέσει κάποιο θέμα; Έχεις συμμετάσχει σε άλλα forums διαφορετικού θεματικού περιεχομένου από αυτό του esoterica; Πιστεύω ότι πάνω-κάτω παντού ισχύουν κάποιοι κανόνες τους οποίους πρέπει να τηρούν τα μέλη των forums. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι για τη λειτουργία ενός forum απαιτείται έργο όχι μόνο στο "μπροστά" επίπεδο της διεπαφής με τα μέλη, αλλά και στο "πίσω" επίπεδο για την οργάνωση και συντήρησή του. Οπότε καλό θα ήταν να μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα για τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκαν κάποιοι για διαχειριστές (όπως για παράδειγμα ο Morent).
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το επίπεδο των συζητήσεων ορισμένες φορές δεν είναι το αναμενόμενο. Τι προτείνεις λοιπόν για να λυθούν τα προβλήματα που αναφέρεις; Νομίζω θα ήταν χρήσιμη η άποψη κάποιου ο οποίος ενδιαφέρεται για τη διατήρηση της ποιότητας στο esoterica σε υψηλό επίπεδο (αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι).
Τελειώνοντας νομίζω ότι δεν πρέπει να κρίνεις και να αποδίδεις τέτοιους χαρακτηρισμούς για το σύνολο των συμμετεχόντων στο esoterica. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι άδικο.
Φιλικά
--Je^3--
"Αυτός που δεν θα γίνει ποτέ διαχειριστής"
quote:
Ξερεις καλε μου αβαταρ-τζι.αρ., στον εσωτερισμο πρεπει κανεις να θητευσει επι μακρον στην μαθητεια πριν ανοιξει το στομα του. Αλλα τι λεω τωρα. Ψιλα γραμματα
Εαν ανοιγοντας το στομα σου εκφερεις τετοιο λογο, τοτε μαλλον δεν εχει σχεση η χρονικη διαρκεια μιας μαθητειας αλλα η ποιοτητα της...
Οσο για τα υπολοιπα μαλλον το θεμα που ανοιξες θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως διπλο (θα σε βοηθουσε εαν χρησιμοποιουσες το κουμπακι που λεει αναζητηση), και ως τετοιο μαλλον ειναι ανουσιο...
quote:
Πάει περίπου έτος από τότε που πρωτομπήκα στο σάιτ αυτό... Δεν είχα σκοπό να συμετάσχω ενεργά...
Μας άντεξες ένα χρόνο? Μπράβο σου αστέρι! Και για να'χουμε καλό ρώτημα...
1. Αφού δε σ'άρεσε,γιατί ασχολήθηκες? Ασταθείς στις αποφάσεις του άνθρωποι δε μου αρέσουν προσωπικά.
2. Ποιός σου είπε ότι χρειαζόμαστε σωτήρες?(Ψιλά γράμματα που λες και συ!)
3. Είναι πιο εύκολο να κάνεις κριτική παρά να κάνεις οτιδήποτε άλλο.
4. Πρωτομπήκες στο σαιτ για να διαβάσεις ή γράφτηκες με άλλο όνομα?
Επειδή η μαθητεία σου λοιπόν κρίνεται από αυτούς που πρέπει,άσε τους ΒΛΑΧΟΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ στην τύφλα τους και πήγαινε σε όσους δεν έχουν αυτοαναγορευτεί εσωτεριστές και σώσε τους!Όσο για το λογαριασμό σου,ΑΝ και λέω ΑΝ κλειδωθεί,θα είναι επειδή ΕΣΥ το προκάλεσες...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μπορείς να εκφράσεις ελευθέρα και δυνατον ευγενικα τις σκέψεις σου...
Άσχετα αν είσαι εσωτεριστης, εξωτεριστης, Βουδιστής, Χριστιανός, ελληνιστής, ποδοσφαιριστής, η ακόμα και προαγωγός!
….την Μαγδαληνή….την ξέρεις? ![]()

Ειμαι ενας φτωχος και μονος.... Βλαχοεσωτεριστης!![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 14/05/2004 22:49:39
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Labolas Glasya ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ...
quote:
Φαίνεται οτι η κριτικη είναι απαγορευτική εδώ μέσα. Γουστάρετε να ζείτε στο γυάλινο κόσμο σας και να νομίζετε ότι προσφέρετε αφήνοντας τον κάθε καραγκιοζάκο να λέει οτι του ερθει στη γκλαβα. Ξερεις καλε μου αβαταρ-τζι.αρ., στον εσωτερισμο πρεπει κανεις να θητευσει επι μακρον στην μαθητεια πριν ανοιξει το στομα του. Αλλα τι λεω τωρα. Ψιλα γραμματα
quote:
ΑΝΑΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ/Η Labolas Glasya.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ...
ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΕ ...
ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ***ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ????***
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ????
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ....
ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ....
ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Κακώς βεβαίως λέω «καλώς όρισες», όχι γι' αυτά που μας γράφεις ή τον τρόπο που χειρίζεσαι τον γραπτό σου λόγο, αλλά γιατί όπως λες, είσαι ήδη, κατά δήλωσή σου, 1 έτος κοντά μας.
Ξέρεις αγαπητέ/αγαπητή κι εγώ για αρκετό διάστημα παρακολούθησα κάποιες συζητήσεις στο forum μέχρι να αποφασίσω να γράψω. Οταν ξεκίνησα ήμουν, ομολογώ, επιφυλακτικός. Η ανωνυμία που προσφέρει αυτός ο τρόπος επικοινωνίας αλλά και οι ιδιαιτερότητες του γραπτού λόγου, ο οποίος διαφέρει πολλάκις απο τον προφορικό καθώς δεν διαθέτει αυτό που λέμε «γλώσσα προσώπου» και «γλώσσα σώματος», είναι ένας συνδυασμός λεπτών ισορροπιών.
Διαβάζω και Γράφω
Εύχομαι η κριτική σου να γίνεται καλόπιστα γιατί όλοι όσοι είμαστε σε επαφή με αυτό το site, όποιο δρόμο και αν ακολουθούμε, έχουμε ανάγκη να έλθουμε σε επαφή με τον δίπλα μας που πολλές φορές γίνεται και καθρέπτης μας. Και το esoterica παρέχει αυτή τη δυνατότητα μιας και όπως ίσως ξέρεις, πολλοί από εμάς εδώ μέσα έχουμε γνωριστεί και εκ του σύνεγγυς.
Στα λόγια σου διακρίνεται κάποια πικρία. Δίνεις την εντύπωση ενός παραπονεμένου παιδιού . Δείχνεις να γνωρίζεις και κάποια πράγματα, καθώς μου έκανε εντύπωση η επίθεσή σου, σε άλλο topic, στο μέλος zezmperg καθώς επίσης και η εκδήλωση συμπαθείας στο μέλος ΑΤΜΑ.
Εν πάση περιπτώση, κύριε/κυρία Labolas Glasya με το nickname που λέει ότι έχεις διαβάσει και μερικά βασικά πράγματα, με όλη μου την αγάπη, εύχομαι καλή παραμονή και δημιουργικές συζητήσεις, τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, μια και όπως λες δεν είχες σκοπό να συμμετάσχεις στο forum, άρα τώρα έχεις.
Όχι τίποτ' άλλο, να διαβάσουμε και το λόγο σου γιατί για ξεκίνημα, μας έριξες τόνους υψηλής κριτικής.
Σε ό,τι, δε, αφορά το θέμα «μαθητεία» που έθιξες, μπορείς να βρεις πολύ αξιόλογα topics με διαβασμένους συζητητές που μπορεί μεν να είναι βλαχοεσωτεριστές, αλλά ξέρουν να διαβάζουν τη γνώμη του άλλου και να απαντάνε πολιτισμένα και ευγενικά.

Edited by - Oannes on 15/05/2004 09:30:24
Μου θύμησες τη ρήση:
"Επί καρποφόρων δένδρων άτακτοι παίδες βάλουσι." ![]()
Ζήσε τη στιγμή!

συμβαίνουν δυο ειδών ανωμαλίες και από δύο αφορμές, όταν πηγαίνει
κανείς από το φως στο σκοτάδι και όταν πηγαίνει από το σκοτάδι στο
φως.
Αφού θεωρήσει πως τα ίδια ακριβώς γίνονται και στην ψυχή, όταν
δει κάποια ν' ανησυχεί και να μην μπορεί να διακρίνει κάτι καθαρά,
δεν θα πρέπει να γελάει αλόγιστα, αλλά να εξετάζει καλά τι από τα δύο
συμβαίνει, δεν βλέπει καλά στο σκοτάδι από τη συνήθεια, επειδή έχει
έρθει από φωτεινότερη ζωή, ή από την περισσότερη αμάθεια ήρθε στο
φωτεινότερο και έχει πλημμυρίσει από το φωτεινό λαμπύρισμα, και έτσι
τη μια θα τη μακαρίσει για το βίωμά της και για τη ζωή της, ενώ την
άλλη θα την οικτίρει.
Κι αν θέλει να γελάει μαζί της, το γέλιο του θα
ήταν λιγότερο καταγέλαστο απ' ό,τι το γέλιο εις βάρος της ψυχής που
έφτασε από πάνω, από το φως. - ΠΛΑΤΩΝΑΣ (Πολιτεία)
Αγαπητέ Labolas Glasya εσωτερισμός όπως λένε οι περισσότεροι είναι αλτρουισμός, και διάθεση για πρόσφορα.
Αν η προσπάθεια αποτύχει τουλάχιστον θα πούμε ότι προσπαθήσαμε...
Αν έχεις την γνώση και την διάθεση, βοήθησε όσες ψυχές ποθούν να δουν το φως, και μην Γέλας μαζί τους…
Ένας φτωχός και μόνος cow boy-φιλοσοφος… Φίλε μου Πλάτωνα

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Υποστηρίζω ότι είναι ανούσιο, όταν κάποια θέματα παρουσιάζονται, μερικοί απαντούν με ωραιοποιημένες εκφράσεις, ρητορίες, αγορεύσεις κλπ κλπ. Ακόμα και αν δεν έχουν απάντηση, μπαίνουν κατ' αυτόν τον τρόπο και απαντούν.
Εμένα προσωπικά δεν μου προσφέρουν τίποτα και επιπλέον μου δημιουργούν την εντύπωση ότι είναι μόνο προσπάθειες εντυπωσιασμού και τίποτα παραπάνω.
Αν αυτή η ιστοσελίδα πρόσφερεται για αναζήτηση και παρουσίαση στοιχείων, νομίζω το να καταθέτει κανείς την γνώμη του με συμβολισμούς δεν προσφέρει τίποτα.
Άποψη μου και φυσικά ο καθένας κάνει αυτό που θέλει. Αλλοίμονο.
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
Edited by - Telxinas on 17/05/2004 14:24:02
Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος που έχει εσωτερικές αναζητήσεις ''ψάχνεται'' γενικά ώσπου να βρει έναν τρόπο να εκφράζεται ελεύθερα και να μαθαίνει κάποια ουσιαστικά πράγματα που θα τον συνοδεύουν ως εφόδια στην πορεία του αυτή...
Έτσι κι εγώ όταν έμαθα για το ESOTERICA.GR,παρακολουθούσα τις συζητήσεις,και γενικά το υλικό που υπάρχει και όταν μπήκα στο κλίμα έγινα ενεργό μέλος...
Το ότι κάποιος είναι ενεργό μέλος κατά τη γνώμη μου δεν σημαίνει πως πρέπει να συμμετέχει συνεχώς στις συζητήσεις,αλλά μπορεί να τις παρακολόυθεί ώστε να του προσφέρουν πληροφορίες και θετικά στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιεί στις απαντήσεις του...
Πιστεύω πως δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα και οικονομικά καιπνευματικά(όσον αφορά τις γνώσεις)να συμμετέχουν σε κάθε συζήτηση...
Και τέλος το ποιος είναι ΒΛΑΧΟΣ φαίνεται από το λόγο του καθενός και μόνο...
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο μέλος που μιλάει με τέτοιον τρόπο στα υπόλοιπα μέλη!
Επειδή λοιπόν αυτό το forum στηρίζεται στο σεβασμό και στην αξιοπρέπεια νομίζω πως δεν χωράει τύπους σαν κι εσένα...
quote:
Κακο δεν ειναι να εισαι Βλαχος.
Κακο ειναι να εισαι ΤΖΟΥΦΙΟΣ!!!!
Φιλικα.....Κανενας.
quote:
Ποτηράκια, τραπεζάκια, κορίτσια με γιαλινα ματια, Εψιλονιστες και λοιποι μ@λ@κες δεν εχουν καμμια σχεση με τον εσωτερισμο που σημαινει σε απλουστατα ελληνικα γνωριζω τον εαυτο μου πρωτα και μετα παλευω για τον υπολοιπο κοσμο.
Θα σταθώ εδώ αγαπητέ που κανείς δε στάθηκε. Έχω εγκαταλείψει πολλούς χώρους όταν η κατάσταση εξελισσόταν σε greek kamaki. Έχω εγκαταλείψει άλλους τόσους όταν δεν καταλάβαιναν τη γλώΤΤα μου, την ελληνική. Να μην αναφέρω αυτούς που άφησα γιατί το iq των συνομιλητών μου άγγιζε αυτό του χρυσόψαρου.
Ευτυχώς εδώ μιλάς και σε καταλαβαίνουν, ουδεμία αίσθηση σνομπισμού αισθάνεσαι, ψάχνεις και ψάχνεσαι.
Είχα την εντύπωση πάντως πως ένας μέγας εσωτεριστής, δεν θα ασχολούνταν με αυτά τα ποταπά μέλη του esoterica. Μήπως είναι καλό να ακολουθήσεις αυτό που θες να λέγεσαι; Να ... γνωριστείς με τον εαυτό σου;
-------------------------
...The Unerring Nereis...
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ nefertity
quote:
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο μέλος που μιλάει με τέτοιον τρόπο στα υπόλοιπα μέλη!
Επειδή λοιπόν αυτό το forum στηρίζεται στο σεβασμό και στην αξιοπρέπεια νομίζω πως δεν χωράει τύπους σαν κι εσένα...Και τέλος το ποιος είναι ΒΛΑΧΟΣ φαίνεται από το λόγο του καθενός και μόνο...
ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ Σανενακ
quote:
Κακο δεν ειναι να εισαι Βλαχος.
Κακο ειναι να εισαι ΤΖΟΥΦΙΟΣ!!!!
ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
Έλεος πια! Ο ένας προσπαθεί να αποδείξει στον άλλον πως είναι καλύτερος. Αφήστε το αυτό να το κρίνουν οι άλλοι και ο καθένας μας ας κοιτάξει τα δικά του χάλια.
Γιατί δεν εκθέτει ο καθένας τις απόψεις του για συγκεκριμένο θέμα παρά κάθεται και ασχολείται με το ποιόν του καθενός και την εν γένει συμπεριφορά του.
Όποιος δεν σας κάνει ή δεν ασπάζεστε τις απόψεις του, απλά αγνοήστε τον μπας και δούμε καμιά προκοπή, μιας και ο διάλογος μέχρι στιγμής σε αρκετά θέματα και με συγκεκριμένα μέλη έχει καταστεί αδύνατος.
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
"Κάκιστος άρχων ο άρχειν εαυτού μη δυνάμενος”
Ο χειρότερος άρχων είναι αυτός ο οποίος δεν δύναται να εξουσιάση - πριν - τον ίδιον τον εαυτόν του
Ωστόσο, γράφοντας για κάτι που κάνουν οι άλλοι και το οποίο δεν είναι αποδεκτό κατά εσέ (στην συγκεκριμένη περίπτωση η κριτική των γραφόμενων άλλων μελών) πέφτεις η ίδια στην παγίδα να κρίνεις!
Και με βάζεις στον πειρασμό να σου θυμήσω το κλασσικό "Μη κρίνατε ίνα μη κριθείτε", αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως βλέπεις έπεσα και εγώ στην ίδια παγίδα! Έκρινα...
Θα έχεις υπόψην σου πάντως, πως πολλά παρόμοια τόπικ έχουν ανοίξει σχετικά με το θεματικό αντικείμενο του παρόντος. Συνήθως καλοπροαίρετα.![]()
Ας δούμε μερικά:
ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>>
Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ESOTERICA
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
Σε κάποια ωστόσο, ο "κριτής", εφάρμοσε την γνωστή πια (και αρκετά εκνευριστική) τακτική: μπήκα-έκρινα-έφυγα...![]()
Οπως στα πολύ γνωστά παρακάτω:
Τα πράγματα με το όνομά τους....
Διαπιστώσεις......
Απ'ότι θα διαπιστώσεις αν διαβάσεις τα link που σου παρέθεσα, την καλής πρόθεσης κριτική, λίγο ή πολύ την αντέχουμε.
Αλλά σε τακτικές σαν αυτή που σου προανέφερα,
Ε καταντάει και λίγο αηδία να ανεχόμαστε να υποτιμούνται μέλη που έχουν προσφέρει τόσο πολύ στο χώρο (όπως π.χ. εσύ) και να μην αντιδρούμε!!! ![]()
![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!