- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Δηλ. αν αποστείλω εγώ προσωπικά στοιχεία για τον εαυτό μου, μπορούν αυτά να παραμείνουν δημοσιευμένα ενώ αν τα στείλει κάποιος άλλος για μένα, θα πρέπει αυτά να αποκρύπονται ;
Βέβαια, εδώ :
quote:
Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες.
ο κανονισμός αναφέρεται μονάχα στην ιδιωτικότητα των άλλων, όχι στην ιδιωτικότητα του εαυτού μας, ας πούμε.
Αλλά θα ήθελα, αν γίνεται, μια πιο ξεκάθαρη απάντηση από τους υπεύθυνους σχετικά και γενικότερα με την αποστολή προσωπικών στοιχείων και δεδομένων.
[ Συγνώμη βέβαια αν και πάλι ξεφεύγω από το θέμα, αλλά δεν νομίζω πως θα ήταν σωστό να ανοίξω άλλο θέμα για να ρωτήσω κάποια πράγματα ως απορίες που μου δημιουργούνται διαβάζοντας όλες αυτές τις σελίδες ... του παρόντος θέματος ]
"δ) "Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα" ("επεξεργασία"), κάθε εργασία ή σειρά εργασιών που πραγματοποιείται, από το Δημόσιο ή από νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου ή ιδιωτικού δικαίου ή ένωση προσώπων ή φυσικό πρόσωπο με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων και εφαρμόζονται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διατήρηση ή αποθήκευση, η τροποποίηση, η εξαγωγή, η χρήση, η διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, η διασύνδεση, η δέσμευση (κλείδωμα), η διαγραφή, η καταστροφή. [ Νόμος 2472/1997, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, αρθρ. 2, Ορισμοί ]
Συνεπώς, η διατήρηση αυτών των στοιχείων, συνιστά επεξεργασία τους.
Ο 2472/97 αφορά κατ' εξοχήν την προστασία αυτού του ατόμου από την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και αναφέρει αναλυτικά τις προϋποθέσεις και τους όρους υπό τους οποίους θα πρέπει να γίνεται αυτή [η επεξεργασία δηλ.].
Παραθέτω και τον εξής διάλογο :
quote:
zip - Νομίζω επίσης πως πρέπει να υπάρξει κάποια επέμβαση στην τελευταία δημοσίευσή σου [ Απεστάλη: 21/11/2011, 19:43:58 ] γιατί αναφέρεις σ' αυτήν έναν αριθμό τηλεφώνου. (αναφερόμενος στον γαραντζώτης γιάννης)Admin - Δηλαδή; Τι είδους επέμβαση;
zip - Δημοσιεύει έναν αριθμό τηλ. Ξέρω 'γω ; Μήπως θα έπρεπε να σβηστεί αυτό ; Να μπουν π.χ "*" στα νούμερα ; [ για δική του προστασία δηλ. όχι τίποτ' άλλο ]
Edited by - zip on 03/12/2011 12:51:31
quote:
Admingianipseftis:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Τώρα που..... χάσαμε και την μ-αννουλα
--------------------------------------------------------------------------------
Και τι σημαίνει αυτό ακριβώς;
Μα είναι απλό.
Το σχόλιό μου είναι για τον Εαρινό, και απαντά σε δικό του σχολιασμό.
Ο λόγος γίνεται για το ότι οι ερωτήσεις μου στον πρώην αρχηγό, θα προκαλέσουν κατεβατά διαλέξεων από τον αρχηγό.
Αυτό μου θύμισε την .... “παρολίγον πεθερά” του Εαρινού με τα “κατεβατά της, την μ-αννούλα, όπως η ίδια αυτοπροσδιορίζεται.
Υπάρχει δηλαδή κάποιος συσχετισμός στην κουβέντα μου με το Εαρινό.
Δεν γνωρίζω αν εγινα κατανοητός?
Υ.Γ
Το θέμα της συζήτησης είναι η ΝΑ
Θα μπορούσε κάποιος άλλος από έναν επιβεβαιωμένο (από το φόρουμ) πρώην αρχηγό, να μας ενημέρωση για τις θέσεις, δομή, ιεραρχία , στόχους, μεθοδολογία στη στρατολόγηση νέων μελών, από έναν πρώην αρχηγό?
Την αξιοπιστία των αναφορών του, θα μπορέσουμε να ελέγξουμε και να διασταυρώσουμε.
Αυτά που λέει τα καταθέτει επώνυμα.
Το άλλο πρώην / νυν μέλος (ο Κούκος) ότι έλεγε τα έλεγε ανώνυμα.
Είναι απρέπεια κάποιος ανώνυμος να καταγγέλλει συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένες οργανώσεις, και φορείς.
Δεν θα πρέπει να του δίνεται το βήμα να το κάνει, και μήτε να εμπλεκόμαστε σε διαλόγους τέτοιας μορφής, γιατί συμμετέχουμε σε λασπολογίες και απρέπειες.
Δεν κάνω υποδείξεις.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και την καταθέτω..
Φαντάσου τον σαν έναν ιερέα της συγγενούς - απ' ότι φαίνεται - επικρατούσης.
Αδύνατος ο διάλογος διότι δεν υπάρχει λογική βάση.
Φαντάσου ότι κάποιος θεωρεί ότι είναι ο εκλεκτός. Ο Αριστος.
Είτε από ψώνιο, είτε από κάτι άλλο.
Στην παρούσα τάξη πραγμάτων(*) όμως δεν του αναγνωρίζεται το Αριστον ή το Εκλεκτόν.
Διεκδικεί διάκριση ο άνθρωπος αλλά - κατά το μάλλον - δεν έχει ικανότητες που να τον διακρίνουν.
Τι κάνει λοιπόν;
Εντάσεται σε μια οργάνωση που του υπόσχεται το
Και φυσικά όλα αυτά τα οραματίζεται για το καλό μας. Ακόμα και ο φόνος. Ετσί μας λέει...
Πάλι συγγενούς νοοτροπίας με την επικρατούσα. ("συμπτώσεις"...)
Καλή επιτυχία πάντως!
(*)όπου τα πράγματα είμαστε εμείς (Τζιμάκος)

Την ιδεολογική της ταυτότητα, οργάνωση, σκοπό, ιεράρχηση, μεθοδολογία προσέγγισης νέων μελών κλπ κλπ.
Θεωρώ δεδομένο, πως ο φασισμός και η φασιστική νοοτροπία – όπως αυτή περιγράφεται στους “σπόρους φωτός”, άλλα και σε άλλες αναφορές του πρώην αρχηγού, είναι για μένα ανατριχιαστικές και άκρως επικίνδυνες για την “δημόσια υγεία'.
Δεν τον ρωτώ για αυτή την “θρησκεία”
Διάβασε πρώτα τι τον ρωτώ.
Θέλουμε να τα ακούσουμε?
Μην αλλάζουμε την κουβέντα σε άλλα θέματα, που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν στην συνέχεια.
Εγώ δεν είπα πως με αυτές τις ερωτήσεις εξάντλησα τις απορίες μου .

quote:
Δεν γνωρίζω αν εγινα κατανοητός?
Γιάννη , εσύ έγινες απόλυτα κατα-νοητός ... ωστόσο αναρρωτιέμαι αν ΚΑΙ ο Admin έγινε κατα-νοητός απο εσένα και έχω την αίσθηση ότι εκείνο που προσπαθεί είναι να προλάβει τυχόν αναβιώσεις παλαιοτέρων και όχι τόσο όμορφων καταστάσεων...!!!
Και δεν έχει άδικο...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες στα δύο προηγούμενα μηνύματα.
Για πολλά θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος, ίσως να είμαι και απατεώνας, ίσως να είμαι βλάκας, ίσως να είμαι και ο πιο τιποτένιος από τους ανθρώπους. Το σίγουρο όμως είναι ένα, κανείς δεν βγήκε δημόσια να με κατηγορήσει πως λέω ψέματα για οτιδήποτε αφορά τη ΝΑ.
Πολλοί βγήκαν, ακόμα και σε αυτό το θέμα και με κατηγόρησαν πως...κάνω επίθεση και κατηγορώ την ΝΑ.
Τι είναι όμως αυτό που χαρακτηρίζουν σαν επίθεση και σαν κατηγορίες ? Το ότι βγαίνω , επώνυμα, και αναφέρω τις διαφορετικές απόψεις που έχω τώρα, σχετικά με όλα τα θέματα που διαπραγματεύεται και προπαγανδίζει η ΝΑ.
Τι, δηλαδή, δεν έχω το δικαίωμα να έχω διαφορετικές απόψεις, ή μήπως δεν έχω δικαίωμα να αναφέρω όλα όσα έμαθα μέσα σε αυτή ?.
Το σίγουρο είναι πως έδωσα πολλές υποσχέσεις μέσα στη ΝΑ, καμία όμως δεν ήταν που να αφορούσε την μυστικότητα και το απόρρητο όλων όσων έμαθα.
Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσουν αυτό το θεσμικό κενό και να θεσπίσουν όρκους και υποσχέσεις μυστικότητας με πολύ βαριές ποινές και πρόστιμα για όλους τους ιερόσυλους παραβάτες.
Επειδή, απ ότι βλέπω, κανείς , προς το παρόν δεν έχει την διάθεση να εξετάσουμε διεξοδικά το αν η ΝΑ είναι ή όχι φασιστική οργάνωση, θα πρέπει, για να μην κατηγορηθώ πως χειραγωγώ την συζήτηση, εσύ μόνος ή μαζί με κάποιους άλλους παλιούς συνομιλητές σου σε αυτό το φόρουμ, να ορίσετε μια διαδικασία εξέτασης του θέματος, βήμα βήμα και εγώ με την σειρά μου σας υπόσχομαι πως θα την ακολουθήσω αμετάκλητα. Αυτό που δεν μου αρέσει να κάνω είναι, να ξεκινάω ένα θέμα και πριν να το εξαντλήσουμε, να πετάγεται κάποιος άλλος και να επιμένει να του απαντήσουμε σε κάτι άλλο. Βλέπεις ο όγκος των πληροφοριών που μπορώ να σας μεταφέρω είναι τόσο μεγάλος που μπορούμε να χαθούμε μέσα σε αυτόν αν δεν βάλουμε κάποια ιεράρχηση σε αυτά που θα εξετάσουμε.
Ένα άλλο πρόβλημα που θέλω να θίξω και περιμένω την απάντησή σου είναι, το πως θα αξιοποιήσω , κατά την γνώμη σας, όλον αυτόν τον όγκο πληροφοριών που έχω παραθέσει σε άλλα φόρουμ και δεν είναι λογικό βέβαια να αρχίσω να τα ξαναδακτυλογραφώ με διαφορετικά λόγια σε αυτό το φόρουμ.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι χρήσιμο να τα μεταφέρω στον παρόντα χώρο και μετά , αφού τα διαβάσετε, να τα βάλετε σε όποια σειρά θέλετε και να τα αναλύσουμε ακόμα περισσότερο. Όπως και να έχει όμως , είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω ότι αποφασίσετε. Τι άλλο καλύτερο μπορώ να κάνω , για να μην έχει κανείς , λογικός άνθρωπος, κανένα παράπονο ?
Αυτό που δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω είναι... να αναλωθώ σε κοκορομαχίες. Εγώ δεν μπήκα στον παρόντα χώρο ούτε για να κάνω ψυχοθεραπεία, ούτε επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω, ούτε από ένα μεγάλο πάθος εναντίον της ΝΑ, ούτε ακόμα για να συνομιλήσω με κουκουλοφόρους που , όντας στο απυρόβλητο, να πετούν όποια μαλακία τους αρέσει και όποιον πάρει ο χάρος.
Θέλω απλά και μόνο να είμαι ένας υπεύθυνος πολίτης, που έχοντας την εμπειρία μιας οργάνωσης που δεν παρουσιάζει τον αληθινό εαυτό της προς τα έξω ( κακώς για εμένα ) και με δυσάρεστες συνέπειες σε πολλούς από αυτούς που έρχονται σε επαφή μαζί της, τουλάχιστον ως προς και μόνο το χάσιμο του χρόνου τους,θεωρώ καθήκον μου να βγω ανοιχτά και επώνυμα και να μιλήσω.
Αυτά τα λίγα απ την πλευρά μου. Περιμένω τώρα την δική σας συνεισφορά για την προώθηση της συζήτησης.
Ήλθε η στιγμή να δούμε στην πράξη τον πολιτικό πολιτισμό που έχουν οι χιλιάδες δημοσιεύσεις που, επί τόσα χρόνια έχουν πολλοί από εσάς...
Σας περιμένω...
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

Edited by - Αίολος on 03/12/2011 17:52:15
quote:
γαραντζώτης γιάννηςΈνα άλλο πρόβλημα που θέλω να θίξω και περιμένω την απάντησή σου είναι, το πως θα αξιοποιήσω , κατά την γνώμη σας, όλον αυτόν τον όγκο πληροφοριών που έχω παραθέσει σε άλλα φόρουμ και δεν είναι λογικό βέβαια να αρχίσω να τα ξαναδακτυλογραφώ με διαφορετικά λόγια σε αυτό το φόρουμ.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως είναι χρήσιμο να τα μεταφέρω στον παρόντα χώρο και μετά , αφού τα διαβάσετε, να τα βάλετε σε όποια σειρά θέλετε και να τα αναλύσουμε ακόμα περισσότερο. Όπως και να έχει όμως , είμαι διατεθειμένος να ακολουθήσω ότι αποφασίσετε. Τι άλλο καλύτερο μπορώ να κάνω , για να μην έχει κανείς , λογικός άνθρωπος, κανένα παράπονο ?
Γιατί δεν φτιάχνεις ένα blog να τα παραθέσεις, και να μας παραπέμψεις [ όχι μόνον εμάς δηλ. αλλά και σε όλους όσους απευθύνεσαι ή θα απευθυνθείς στο μέλλον ] εκεί να τα διαβάσουμε ; Και μετά ερχόμαστε εδώ, και συζητάμε ... χωρίς "δολώματα" όμως και χωρίς "φάκες".
Πάντως, αν πιστεύεις πως είναι χρήσιμο να το κάνεις εδώ αυτό, κατ' εμέ καλύτερα είναι να το κουβεντιάσεις προσωπικά με την διαχείριση και με τον Admin.
Edited by - zip on 03/12/2011 18:52:10

Γράφεις:
"Υποτίθεται πως και εσύ έλαβες Πνεύμα Άγιο, αλλά κοίτα πως κατάντησες."
Δεν έπρεπε να το πεις αυτό το πράγμα, γιατί ο Μακεδών θα αρχίσει να κλαίει, και είναι τόσο σεμνό και συνεσταλμένο παιδί, όταν καμιά φορά μας λέει γύφτους το λέει απο αγάπη...
Εξάλλου ξέφυγες λίγο απο τα έθιμα αυτού του φόρουμ, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να ακούμε τις βρισιές.
Δε βλέπεις πως ήρθε αμέσως ο συντονιστής να τον υπερασπιστεί, και πως πετάχτηκε και ο Σβάμπε, ο δάσκαλος της ηθικής, ο κίνσορας του Μύθος και θρησκεία, που αποκαλλεί όποιον δεν τρώει τη φόλα που έφαγε και αυτός, αυτιστικό και βλάκα;;;
Για αυτό Ψηλέ πρέπει να το πάρεις πίσω αυτή την βαριά κουβέντα.
Βρε δε μας χ.... λέω εγώ.
«Εξάλλου ξέφυγες λίγο απο τα έθιμα αυτού του φόρουμ, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να ακούμε τις βρισιές.»
Βρε ποιός ομογάλακτος ήταν αυτός που προσφάτως αποκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΕΣ άπαντες που δεν ασπάζονται....αναντιρρήτως τα ΘΕΣΦΑΤΑ του χριστιανικού ΔΟΓΜΑΤΟΣ, βρε ποιός να ήταν...........![]()
![]()
![]()
![]()
samuel1974:
«...και πως πετάχτηκε και ο Σβάμπε, ο δάσκαλος της ηθικής, ο κίνσορας του Μύθος και θρησκεία, που αποκαλλεί όποιον δεν τρώει τη φόλα που έφαγε και αυτός, αυτιστικό και βλάκα;;;»
Γεια σου ρε Σαμουήλ με.....τα χριστιανικά «γιατρικά» σου!!!!![]()
(γιατρικό = το αντίθετο της φόλας??![]()
)
Και ενώ....όλοι οι άλλοι «έφαγαν τη φόλα», εκείνοι (όπως ο Σαμουήλ π.χ.), έλαβαν ΦΩΤΙΣΗ, έλαβαν.....ΑΡΗΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΝΥΠΝΙΑ ΤΟΥΣ!!!![]()
Μωρέ, μήπως και εξ ου το βαρυσήμαντο nick του φιλτάτου μέλους???![]()
Εβραϊκό šəmû’ēl = Όνομα Θεού
samuel1974:
«Βρε δε μας χ.... λέω εγώ.»
Ε ρε Σαμουήλ τι παθαίνετε μόλις κάτω από το φως των ερωτημάτων πέσει λίγο το προσωπείο, το προσωπείο που κρύβεται κάτω απο ελάχιστη επιφάνεια δήθεν επιχειρημάτων και κάποιας αφηρημένης «αλήθειας».....![]()
![]()
![]()
Το "δες πως κατάντησες" δεν το ανέφερα με σκοπό να υποτιμήσω ή να θίξω τον συνομιλητή μου, αλλά το επέλεξα γιατί θεώρησα πως, ως απάντηση στη συγκεκριμένη πρόταση του macedon, είναι αυτό που δηλώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που μπορεί να «πάθει» κάποιος όταν, συνειδητά, είτε στην αρχή, είτε κατά την πορεία της πνευματικής του ζωής, αρνείται και απομακρύνεται από τη σκέπη του Αγίου Πνεύματος.
Δηλαδή, που να τον έλεγα και καμπούρη τον άνθρωπο!!! Τότε τι θα με κάνατε βρε;; Πόσους μήνες μπαν "γράφει" κάτι τέτοιο;![]()

Edited by - Ψηλός on 14/10/2006 23:58:58
Κάποιες φορές είναι καλύτερα......ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!![]()
![]()
![]()
quote:
«Το "δες πως κατάντησες" δεν το ανέφερα με σκοπό να υποτιμήσω ή να θίξω τον συνομιλητή μου, αλλά το επέλεξα γιατί θεώρησα πως, ως απάντηση στη συγκεκριμένη πρόταση του macedon, είναι αυτό που δηλώνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που μπορεί να «πάθει» κάποιος όταν, συνειδητά, είτε στην αρχή, είτε κατά την πορεία της πνευματικής του ζωής, αρνείται και απομακρύνεται από τη σκέπη του Αγίου Πνεύματος.»Κάποιες φορές είναι καλύτερα......ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!
Γιατί κυρ Σβάμπε μου, γιατί μου τη λέτε έτσι καλέ;;

Για τον samuel τι να πώ. Το σχόλιό του, προφανώς κι αυτού με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, τα λέει όλα:
"Βρε δε μας χ.... λέω εγώ."
Όσο για την ουσία της παρατήρησης του επαγγελματία χριστιανού, επαγγελματία ορθοδόξου και ερασιτέχνη αναγνώστη απάντησε για μένα ο αφορισθείς από την εκκλησία ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
Δεν είμαι δούλος κανενού
ούτε Θεού ούτε ανθρώπου...

macedon
«"δες πως κατάντησες"» που στο κάτω κάτω εξηγεί ο άνθρωπος τι εννοεί
«Δεν το ανέφερα με σκοπό να υποτιμήσω ή να θίξω τον συνομιλητή μου, αλλά το επέλεξα γιατί θεώρησα πως, ως .......... «πάθει» κάποιος όταν, συνειδητά, είτε στην αρχή, είτε κατά την πορεία της πνευματικής του ζωής, αρνείται και απομακρύνεται από τη σκέπη του Αγίου Πνεύματος.»
Edited by - pr_gid on 15/10/2006 15:00:18
Γράφεις:
"Βρε ποιός ομογάλακτος ήταν αυτός που προσφάτως αποκάλεσε ΦΑΣΙΣΤΕΣ άπαντες που δεν ασπάζονται....αναντιρρήτως τα ΘΕΣΦΑΤΑ του χριστιανικού ΔΟΓΜΑΤΟΣ, βρε ποιός να ήταν..........."
"Φασίστα" αποκάλεσα όποιον αποκαλεί τους αντάρτες του ΕΛΑΣ συμμορίτες, γιατί η λέξη "συμμορίτες" χρησιμοποιήθηκε απο τη δεξιά. Και όπως αποδείχτηκε με τις τοποθετήσεις αυτών που αυτοαποκαλλούνται οπαδοί "πατρώας θρησκείας" ή φιλικά προσκείμενοι στα "ελληνικά ιδεώδη" ή υποστηρικτές του "κάλλιο 12θεοί και Έλληνες παρά Ένας και Εβραίος" ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ. Γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να πει έστω και το τόσοδα θετικό για την αντιστασιακή δράση των αριστερών αγωνιστών κατα τη διάρκεια ης γερμανικής κατοχής.
Αυτό είτε το κάνατε όλοι εσείς απο την τακτική-γιουρούσι που σας χαρακτηρίζει, όταν αντιπαρατίθεται κάποιος όμοιός σας, τρέχετε δηλαδή να τον υποστηρίξετε ισοπεδώνοτας τα πάντα, ιστορία, ιδεολογίες ακόμη και αν δεν τα πιστευετε, είτε το κάνατε απο δεξιόφιλο ομοϊδεατισμό, πάντως ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.
Είπατε δηλαδή ΟΛΟΙ με ένα στόμα, με μία φωνή "Οι αντάρτες φταίγανε, που δεν κατέβασαν τα παντελόνια στους Γερμανούς". Και με αυτήν σας την πράξη Σβάμπε, επιτεύξατε το να με επιβεβαιώσετε σε αυτό που υποσ΄τηριζω εδώ και καιρό, ότι δηλαδή: Όλοι οι νεοπαγανιστές, κρυφονεοπαγανιστές, δωδεκαθεϊστές, αρχαιολάτρες και χιτωνόμυαλοι έχετε κλίση προς τον ελληνοκεντριστικό σωβινισμό.
Γράφεις:
"Και ενώ....όλοι οι άλλοι «έφαγαν τη φόλα», εκείνοι (όπως ο Σαμουήλ π.χ.), έλαβαν ΦΩΤΙΣΗ, έλαβαν.....ΑΡΗΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΝΥΠΝΙΑ ΤΟΥΣ!! Μωρέ, μήπως και εξ ου το βαρυσήμαντο nick του φιλτάτου μέλους???
Εβραϊκό šəmû’ēl = Όνομα Θεού"
Εμφανίστηκε ο Στάλιν στον ύπνο μου και μου είπε:
"Σύντροφε Σαμουήλ, μία νέα προσπάθεια της καπιταλιστικής αποχαυνωτικής προπαγάνδας εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Μία νέα μορφή εθνικιστικής υστερίας, που υποκινείται απο τους έχοντες τα μέσα παραγωγής και τα διεθνή τραστ προσπαθεί να αποβλακώσει για μια ακόμη φορά τους λαούς, για να τους στραγγίζει ανενόχλητα το αίμα και τον ιδρώτα τους. Πάλεψέ τους!"
Και ενώ τα είπε αυτά έστριψε την μουστάκα του και εξαφανίστηκε.
Όσο για το όνομα Σαμουήλ, σημαίνει "αυτός που εισακούγεται απο τον Θεό" και όχι το "όνομα του Θεού".
Γράφεις:
"Ε ρε Σαμουήλ τι παθαίνετε μόλις κάτω από το φως των ερωτημάτων πέσει λίγο το προσωπείο, το προσωπείο που κρύβεται κάτω απο ελάχιστη επιφάνεια δήθεν επιχειρημάτων και κάποιας αφηρημένης «αλήθειας»....."
Ποιό φως, το απολλώνειο;; Αυτό που έχει φωτίσει και σένα και αντιφάσκεις σε κάθε σου δέυτερο μήνυμα.
Δεν υπήρχε ο Χριστός, υπήρχε, ήτανε ένας ραββίνος και μεγάλος μύστης του πνέυματος, ήτανε ένας εθνικιστής Ιουδαίος. Ήτανε δημιούργημα των Ευαγγελιστών, οι οποίοι δεν υπήρχανε, γιατί τα Ευαγγέλια τα γράψανε οι συνοδικοί Πατέρες, οι οποίοι δεν υπήρχανε, γιατί τους δημιούργησανε οι παπάδες του 6ου αιώνα...
@ Macedon
Γράφεις:
"Φίλε schwabe, όπως είχα αναφέρει και σε άλλο μήνυμα, οποιαδήποτε ύβρις από άτομα τέτοιας πνευματικής στάθμης, την εκλαμβάνω ως έπαινο. Κι αν τα άτομα αυτά λένε ότι λένε έχοντας την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, ευχαριστώ αλλά δεν μου χρειάζεται."
Μάλιστα κύριε καθηγητά!!!
Γράφεις:
"Για τον samuel τι να πώ. Το σχόλιό του, προφανώς κι αυτού με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος, τα λέει όλα:"
"Βρε δε μας χ.... λέω εγώ."
Όταν με είπες "Γύφτο" προφανώς σε "φωτίσανε" τα ιστορικά σου βιβλία...
ειναι γνωστη η ιστορια με τον αλεξανδρο που ειχε ξεκινησει να γραφει οτι ειναι δολοφονος παρανοικος και στην πορεια το αλλαξε και ειπε
οτι αυτος απλα εγραψε οτι ειδε σε μια ανθελληνικη σελιδα και απλα ρωτουσε την γνωμη μας
αν και κατα καιρους εχει εκφρασει τα ιδια για τον αλεκο
και αλλη φορα εχει βρισει ατομα και μολις του εγιναν οι συστασεις αρχησε τα γνωστα
<<οχι βρε παιδια με παρεξηγησατε εγω αλλιως τα ειπα >>
απλα ο ψηλος δεν εχει το θαρος να παραδεχτει καποια πραγματα
μου θυμηζει κατι υπανθρωπους που γλυφουν τους παντες και περνουν συνεχως τον λογο τους πισω
ειναι φυγοπονος ριπτασπις και συγουρα ειναι παραδειγμα προς αποφυγη
η φραση του ψηλου ηταν καθαρα προσπαθεια υποτημισης του μακεδονα
αλλα σαν γνησιος αναδρος(και εδω η λεξη εχει να κανει οχι με την σεξουαλικη του ζωη αλλα με την αποδοχη η οχι των πραξεων του)
προσπαθησε να μας βγει λαδι
αν δεν κανω λαθος η λεξη συμορητες δοθηκε στους αντηστασιακους μετα την ληξη του πολεμου και αφου αρνηθικαν να διαλησουν τις ομαδες που ειχαν φτιαξει με σκοπο την αντισταση στους γερμανους
απο την στιγμη που ειχε τελιωσει ο πολεμος ηταν περιτη η συσταση ομαδων ανταρτων
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
samuel1974
Είπατε δηλαδή ΟΛΟΙ με ένα στόμα, με μία φωνή "Οι αντάρτες φταίγανε, που δεν κατέβασαν τα παντελόνια στους Γερμανούς".
Μίλησα για ένοπλες ομάδες όταν οι Γερμανοί ήταν ήδη στη Γερμανία.
quote:
samuel1974
Όταν με είπες "Γύφτο" προφανώς σε "φωτίσανε" τα ιστορικά σου βιβλία...
Ουδέποτε αποκάλεσα οιονδήποτε γύφτο. Και σε προκαλώ να δείξεις πού ειπώθηκε αυτό.
Εκτός από ανήθικος υβριστής είσαι και αναίσχυντος συκοφάντης. Με την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος βεβαίως...

macedon