- Ο ΧΕΙΡΩΝ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Από άποψη τέχνης, αυτή η ταινία ήταν σίγορα αριστούργημα
Η απειρία βλέπεις...
Αλλά όπως είδες, κάτι κατάφερα μέσο του site που είχες προτείνει παλιότερα.![]()
Να 'στε όλοι καλά...
Στράτος

triangle
the da vinci code
matrix
the thirteenth floor
eyes wide shut
they live
revelation
what the bleep do we know
enemy of the state
*Δεν ψάχνω την αλήθεια αλλά το ψέμα*
1.Δράκουλας,του Κόππολα.
2.Ρέκβιεμ για ένα όνειρο.
3.Ο τελευταίος των Μοϊκανών.
4.Οι άλλοι
5.Mulholland Drive.
6.V For Vendetta
7.Lord of the rings
8.Ο μονομάχος
9.Βασικό Ένστικτο(παιδιά σόρρυ,αλλά μου άρεσε,τι να κάνουμε τώρα;;;
10.Invisible Children.Μια σπονδυλωτή ταινία που είδα πέρυσι,με διάσημους σκηνοθέτες.Δεν προβλήθηκε ιδιαίτερα στη χώρα μας,ίσως γιατί το θέμα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο.Μπορώ να πώ όμως,ότι η ταινία κράτησε δυόμιση ώρες και ΟΛΟΙ στο σινεμά κλαίγαμε τις 2...Απίστευτη ταινία.Όποιος δεν την έχει δεί,ας την δεί όταν κυκλοφορήσει,αν κυκλοφορήσει σε dvd.Δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε...
1) Η θεία από το Σικάγο (1957)
2) Η κυρά μας η μαμμή (1958)
3) Ο θησαυρός του μακαρίτη (1959)
4) Η βίλλα των οργίων (1964)
5) Ξύπνα Βασίλη (1969)
6) Τα τσακάλια (1981)
7) Βασικά καλησπέρα σας (1982)
8) Φυλακές ανηλίκων (1982)
9) Λούφα και παραλλαγή (1984)
10) Ράκος νούμερο 14, και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)
Να μπούν παρακαλώ στην κατηγορία "πέφτω κάτω και χτυπιέμαι από τα γέλια" εκτός από τις νούμερο 6 και 8. Αυτές μπαίνουν στην κατηγορία "είμουνα νιός και γέρασα"

Από όσες είπες,η Θεία από το Σικάγο,ήταν η καλύτερη(είμαι πιο πολύ φαν της Βλαχοπούλου
Μπορείτε να γράψετε και για Τούρκικες, που την δεκαετία του ’80 ήταν και μόδα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στράτος

Μην το γελάς,έχω δεί κάτι κουλές κάποτε με την μητέρα μου,με την εθνική σταρ της Τουρκίας(κάτι σαν την Βουγιουκλάκη για εμάς) τότε,κάποια Χούλια(επώνυμο δεν θυμάμαι)!!!Πολύ κλάψα όμως ρε παιδί μου!!!!
Γενικά μου άρεσαν πολύ 2 αξέχαστοι παλιοί ηθοποιοί.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κι η Μαίρη Αρώνη.
Ταινίες όπως "Μια τρελή τρελή οικογένεια, Η γυναίκα μου τρελάθηκε, Μικροί μεγάλοι εν δράσει, Το γεροντοπαλίκαρο" είναι πολύ καλές! ![]()
quote:
Μπορείτε να γράψετε και για Τούρκικες, που την δεκαετία του ’80 ήταν και μόδα.
Δεν γνωρίζω καμία, φίλε μου! ![]()
Γενικά απεχθάνομαι και κάθε ελληνική ταινία που βγήκε την δεκαετία του '80, άγνωστος ο λόγος...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Αν χρειαστεί πάντως να σκανάρεις αφίσα, ξανασκέψου το. Μέσα στη μανία σου, τα έχεις κάνει ώλο.
Με την ένατη, τί θα γίνει?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Είμαι εντελώς ήρεμος σαν αγγελούδι. Δεν νιώθω κάποια μανία... ΕΣΥ θίχτηκες από την αιματηρή ανάρτησή μου. Μήπως τώρα σας περνάει από το μυαλό πως βάλθηκα να δυσφημήσω και τον αναπτυγμένο πολιτισμό των Αζτέκων, παρουσιάζοντας τις αιματηρές σατανικές θυσίες των παγανιστών; Ε αν θέλετε με το ζόρι να πιστεύετε πως είμαι εδώ για να σας πολεμήσω ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ. Λες και δεν έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να είμαι εδώ για να σας χαλάσω το κέφι.
Ρε φίλε με νοιάζει να ερευνήσω τις θυσίες που κάνω οι αρχαίοι. Δεν θέλω να τους δυσφημίσω, αντιθέτως τους θαυμάζω γιατί δεν είμαι ορθολογιστής σαν και εσάς. Είμαι δεισιδαίμων και χαίρομαι γι' αυτό.
Για να μην με πρήζεις με την ενάτη, ασχολούμαι με την μουσική αλλά είμαι πρακτικός.
Από θεωρία ξέρω μόνο τις νότες ΝΤΟ (C), ΝΤΟ ΔΙΕΣΗ(C#), ΡΕ (D), ΡΕ ΔΙΕΣΗ(D#), ΜΙ (E), ΦΑ (F), ΦΑ ΔΙΕΣΗ(F#), ΣΟΛ (G), ΣΟΛ ΔΙΕΣΗ(G#) ΛΑ(A), ΛΑ ΔΙΕΣΗ(A#), ΣΙ(B)
Είναι αρκετό να ξέρεις τις νότες για να παίξεις ότι τραγούδι γουστάρεις. Από όρους δεν ξέρω.
quote:quote:Μέχρι ένα σημείο δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους, αλλά αναγκαίου ή μη... δε μπορούμε με σημερινά κριτήρια να κρίνουμε ένα κόσμο θανάσιμο για μας.
....Πρέπει να ψάξουμε αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που κάνανε. Πρωτότοκα παιδιά, πρωτότοτοκα ζώα, καρποί κτλ κτλ
Φίλε Panpam δεν το πολυκατάλαβα αυτό. Μπορείς να επαναλάβεις;
quote:quote:Καλά... ψάξ'το
Δεν θα τους έλεγα αδαείς Πύρινε. Δεν ξέρω αν είναι ή δεν είναι.Είναι ιστορικό γεγονός πως οι άνθρωποι θυσιάζαν(Ανθρωποθυσίες, θυσίες ζώων κτλ.) επίσης για να κατευνάσουν τους Θεούς και για ανταπόδωση στις ευεργεσίες των Θεών. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε αν μας νοιάζει να το ερευνήσουμε.
Πρέπει να ψάξουμε αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που κάνανε. Πρωτότοκα παιδιά, πρωτότοτοκα ζώα, καρποί κτλ κτλ
Εννοείται φίλε Πύρινε πως δεν είναι υποχρεωτικό να τους ενδιαφέρει όλους. Απλώς το έκρινα εγώ σημαντικό. Ναι, θέλω να το ψάξω όπως λες..
quote:
Χρίστος Έλ
Για να μην με πρήζεις με την ενάτη, ασχολούμαι με την μουσική αλλά είμαι πρακτικός.Από θεωρία ξέρω μόνο τις νότες ΝΤΟ (C), ΝΤΟ ΔΙΕΣΗ(C#), ΡΕ (D), ΡΕ ΔΙΕΣΗ(D#), ΜΙ (E), ΦΑ (F), ΦΑ ΔΙΕΣΗ(F#), ΣΟΛ (G), ΣΟΛ ΔΙΕΣΗ(G#) ΛΑ(A), ΛΑ ΔΙΕΣΗ(A#), ΣΙ(B)
Είναι αρκετό να ξέρεις τις νότες για να παίξεις ότι τραγούδι γουστάρεις. Από όρους δεν ξέρω.
Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, δεν θα κάνουμε την ανάλυση της ένατης. Σωστά?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:quote:
Χρίστος Έλ
Για να μην με πρήζεις με την ενάτη, ασχολούμαι με την μουσική αλλά είμαι πρακτικός.Από θεωρία ξέρω μόνο τις νότες ΝΤΟ (C), ΝΤΟ ΔΙΕΣΗ(C#), ΡΕ (D), ΡΕ ΔΙΕΣΗ(D#), ΜΙ (E), ΦΑ (F), ΦΑ ΔΙΕΣΗ(F#), ΣΟΛ (G), ΣΟΛ ΔΙΕΣΗ(G#) ΛΑ(A), ΛΑ ΔΙΕΣΗ(A#), ΣΙ(B)
Δηλαδή, αν καταλαβαίνω καλά, δεν θα κάνουμε την ανάλυση της ένατης. Σωστά?
Προτιμώ να την ακούω![]()
Ελπίζω DSM πάντως να κατάλαβες τί εννοώ στο προηγούμενο μήνυμα.
Δεν ήρθα δηλαδή στο εσωτερίκα για να σπάσω τα νεύρα εκείνων που δεν είναι χριστιανοί. Αλλά αν κάποιος μου επιτεθεί όπως ο Νικόμαχος σε αυτό το απίστευτο παραλήρημα μίσους εναντίον μου, ίσως αντεπιτεθώ.
Έπειτα ξέρεις τί εννοώ με την λέξη δεισιδαίμων. Δεν ΦΟΒΑΜΑΙ μην μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι ή μην σπάσει ο καθρέφτης, σημαίνει πως ΣΕΒΟΜΑΙ το Θείο και ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ την δύναμη του.
quote:
Χρίστος Έλ
Προτιμώ να την ακούω
Προφανώς εννοείς την ένατη του Μπετόβεν. Προτιμάς να την ακούς, γιατί κατά δήλωσή σου, από μουσική γνωρίζεις μόνο τις νότες. Ως εκ τούτου, δεν θα αποτολμήσεις μια μουσική ανάλυση της συγκεκριμένης συμφωνίας, καθώς και οποιασδήποτε άλλης, φαντάζομαι. Σωστό και τίμιο.
Από την άλλη, είναι προφανές πως δεν γνωρίζεις φυσική σε μαθηματικό επίπεδο διαφορικών εξισώσεων, πεδία, αστροφυσική και κοσμολογία. Παρόλα αυτά, δεν δίστασες να μας παρουσιάσεις τη θεωρία του γεωκεντρικού μοντέλου.
Επίσης, είναι προφανές πως δεν έχεις γνώσεις φιλοσοφίας και ιστορίας, κι αυτό φαίνεται τόσο από την ορολογία και την ερμηνεία που κάνεις σε επιστημονικούς όρους του πεδίου αυτού, όπως και από τα λάθη που κάνεις σε επίπεδο ιστορίας. Κι όμως, κάνεις κρίσεις και ερμηνεία των διαφόρων φιλοσόφων, της ιστορίας και του έργου τους.
Σε αφήνω λοιπόν στην κρίση των υπολοίπων, καθώς μόνος σου έδειξες, πως για πράγματα που δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε δικαίωμα να διατυπώνουμε θεωρίες, παρά μόνο να ψάχνουμε, να μελετάμε και να ακούμε.
Υ.Γ. Άτυχος ο Σωκράτης κι ο Κοπέρνικος, τυχερός ο Μπετόβεν. Τί να κάνεις? Με ότι έχει κανείς, πορεύεται...
Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
Αντε να μαζέψεις τα δικά σου τώρα.Εκτός κι αν έχεις επιχειρήματα, να αντικρούσεις τον DSM.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Φιρί φιρί το πας και εσύ Νικ..
Αλήθεια κ.Πύρινε?
Θέλεις να κάθομαι να διαβάζω τα εφυολογήματα του Χριστος Ελ και να του απαντώ κι όλας, όπως κάνεις εσυ?
Εχεις κάτι να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις ή να αντεπιχειρηματολογήσεις, σε όσα προσάπτει ο DSM, στον Χρστος Ελ?
Για να σε δω!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ