ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 31/1/2007. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 31/1/2007. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

medtech31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/01/2007, 08:30:47

Σήμερα ο Καμπουρακης με αφορμή τις χθεσινές απειλές εκ τηλεφώνου του δικηγόρου της αγύρτισσας που διαφημίζει τον ελαιοπολτοχυμο ως πανάκεια (κάνει καλά από τις αιμορροΐδες έως τον καρκίνο…) έκανε ειδικό αφιέρωμα.

Ο δικηγόρος της κομπογιαννιτισσας χθες στις 11 το βραδυ,τηλεφωνικά απείλησε και τους 2 δημοσιογράφους και μια καρκινοπαθή που εμφανίστηκε στην εκπομπή να δώσει την μαρτυρία της για τους κατά καιρού αγύρτες ("κάθε 6μηνο εμφανίζεται και από ένας") με μηνυσεις(ακουγαν λεει από το ακουστικό να φωνάζει και η άλλη από μέσα «που μου σουρατε τοσα ,θα παω αλλου να δώσω θεαματικότητες»!!!).

Συνταγή ιαματικού αφεψήματος για τον κάλο στο κεφάλι
by dr.Kabourakis.
----------------------------------------------------
Υλικα

Ελαιοφυλλα
Φάκες ψιλές.
Κετσαπ
Απιονισμενο νερο χωρις χλώριο
Ρίγανη.

Εκτελεση.

Τα χώνουμε όλα στο μπλεντερ και το βάζουμε στο γρήγορο.

Στιγμιότυπα από την εκπομπή:
----------------------------

Κ:«Θα σου φτιάξω ένα αφέψημα …»
Ο:»Να με στείλεις στον τάφο κατευθείαν»…
Κ « Οοοχι…αποκλείεται αυτό το πρότεινε ο γιατρός του Θουκυδίδη και ο Νοστραδαμος,οι αρχαιοι σοφοί άρα θα σε κάνει περδίκι».

Ο.«Αυτό τι είναι»?
Κ. «ρίγανη για την γεύση»

Ο.«Που είναι ο δοκιμαστής της Aυλής»?

Δήλωση καρκινοπαθούς που ταλαιπωρήθηκε από τσαρλατάνους (αυτή που απειλησε ο δικηγόρος της κομπογιαννίτισσας με τα ελαιοφύλλα).:

«ο καρκίνος είναι αθώος μπροστά σε αυτά».

Περισσότερες λεπτομέρειες:
--------------------------
Οι Καμπουρακης και Οικονομεας περιέγραψαν πως για να αποφύγει την ενοχοποίηση η αγύρτισσα με τα ελαιοφυλλα,ζητησε να φέρουν καρκινοπαθείς που έχουν καταπιεί τον πολτό να καταθέσουν αυτοί ότι γιατρεύτηκαν,να μην ακουστεί άμεσα από το στόμα της («εγώ τους γιάτρεψα») γιατί αυτό είναι φυσικά παράνομο.Επειδη αρνηθηκαν να γινει κατι τετοιο,δεν εμφανιστηκε στην εκπομπη τους.Πηγε στην Δρουζα(που παρολο που εγινε ψητη στα καρβουνα πριν από χρονια σε διαρκεια πυροβασιας μετα από συμβουλη ομοιοπαθητικου αγυρτη,μυαλο δεν έβαλε…).

Τα έχωσαν και στην Δρούζα (υπενθυμίζοντας πως είχε τσουρουφλιστεί όταν ήταν έγκυος σε πυροβασία που της είχε συστήσει ομοιοπαθητικός «για να έχει ανώδυνη γεννα»).

Ο Καμπουρακης κατάθεσε την δική του εμπειρία.Πως οταν ο πατέρας του προσβληθηκε απο λευχαιμία,τον πλησίασε ένας μάγκας στο νοσοκομειο και του είπε:«ο πατέρας σου θα σταματήσει την χημειοθεραπεια,θα του φέρω εγώ το ειδικό μου φάρμακο από καβούρια θα μου χώνεις 10.000 δρχ την φορά(εκείνο το καιρό ο Καμπουρακης είχε μισθό 40000) γιατί τα καβούρια τα φέρνω αεροπορικώς από την Κρητη,σε 3 μήνες ο πατέρας σου θα έχει γίνει περδίκι».

Η πρόεδρος των καρκινοπαθών κατέθεσε ότι τέτοιου είδους περιστατικά βλέπουν κάθε μέρα.

Ο ογκολογος δήλωσε ότι σημασία έχουν οι κλινικές μελέτες όχι οι ανέκδοτες μαρτυρίες.Δήλωσε ότι η φύση του νοσήματος είναι τέτοια που μπορεί να έχει ποικίλη εξέλιξη και να συμπέσει μια σπάνια περίπτωση μακροχρονιας επιβίωσης με την λήψη ενός άχρηστου παρασκευάσματος και να νομίσει λανθασμένα ο ασθενής ότι το παρασκεύασμα οφείλεται γιαυτην την ευτυχή κατάληξη που έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε,με λήψη ή χωρίς δηλαδή.

Καταθετηκε επίσης ότι οι δηλώσεις των Καραμετα και της αγύρτισσας με τα ελαιοφυλλα ότι ΔΕΝ χρηματίζονται είναι ΨΕΥΔΕΙΣ.Και ο Καραμετας και αυτή τα παίρνουν χοντρα.(τον Καραμετα τον είχε πιάσει κρυφή κάμερα να ζητάει 300 ευρω για ένα μπουκαλακι,πήγε η δημοσιογράφος για να δοκιμάσει εάν όντως έδινε το φάρμακο του αφιλοκερδώς,του έδωσε δοκιμαστικά 20 ευρω και αυτός την αποπήρε με τα χειροτερα λογια.Η αγύρτισσα με τα ελαιοφυλλα έχει μαγαζί).

Σημείωση.
---------
Η αγύρτισσα με τα ελαιοφυλλα δηλώνει ομοιοπαθητικός. Η ομοιοπαθητική και λανθασμένες αρχές έχει και αποτυγχάνει παταγωδώς στις κλινικές δόκιμες.Η ομοιοπαθητική είναι ψευτοιατρικη και ψευτοφαρμακευτικη.

Κατα την δικη μου κριση:
Μια αξιόλογη εκπομπή γενικα.

The plural of anecdote is not data.

stanfromgreeceΜέλος
31/01/2007, 08:53:31
Καλημέρα Medtech...πρόλαβα και είδα αρκετά από την εκπομπή, καθώς και το θέμα που παρουσίασαν στο χτεσινοβραδυνό δελτίο είδήσεων του Mega... Η πρόεδρος των καρκινοπαθών ήταν απλά συγκλονιστική με τις καταθέσεις τις...
31/01/2007, 10:31:47
Καλημερα φιλε stanfromgreece.

31/01/2007, 13:31:09
Φανταστείτε ότι έπρεπε να βγει ανακοίνωση του υπουργείου υγείας για να σταματήσει όλο αυτόν τον χαμό με την ζήτηση των φύλλων της ελιάς από τον κόσμο.
Τελικά η κοινωνία μας έχει εξελιχθεί πολύ λίγο από την μεσαιωνική εποχή, ε;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

31/01/2007, 18:05:35
quote:
Φανταστείτε ότι έπρεπε να βγει ανακοίνωση του υπουργείου υγείας για να σταματήσει όλο αυτόν τον χαμό με την ζήτηση των φύλλων της ελιάς από τον κόσμο.

Δεν θα σταματησει το μαδημα των ελαιοφυλλων οση ενημερωση κι αν εγινε.Η απελπισια μπορει να σε κανει να ακους μονο αυτα που θες να ακουσεις.

quote:

Τελικά η κοινωνία μας έχει εξελιχθεί πολύ λίγο από την μεσαιωνική εποχή, ε;

Οχι δεν εχει εξελιχθει και πολυ γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει διδαχτει επιστημονικη μεθοδολογια.

Παρηγορο παντως που ακουστηκαν για πρωτη φορα οι λεξεις "κλινικες δοκιμες",παρηγορο που καποιος επιτελους αντεκρουσε (ο Σπαντιδεας)το παλιο παραμυθι "οι φαρμακευτικες καταπιεζουν τα φυσικα φαρμακα/την θεραπεια για τον καρκινο που βρηκα γιατι χανουν λεφτα",παρηγορο που καποιος εξηγησε οτι οτιδηποτε φυσικο δεν ειναι απαραιτητα αποτελεσματικο και ασφαλες,παρηγορο που καποιοι δημοσιογραφοι αν και θα μπορουσαν να κανουν τρελες θεαματικοτητες αντισταθηκαν και αποφασισαν να το ψαξουν περισσοτερο.

Παντως σε λιγο καιρο παλι θα παρουσιαστει καποιο θαυματουργο φαρμακο για πασαν νοσον και πασαν μ.......Και θα ακουσουμε και παλι τα ιδια "εγκυρα" επιχειρηματα απο τους κομπογιαννιτες που θα την προωθουν "με καταδιωκει το κατεστημενο","ηταν του θανατα και τον καναμε περδικι" κτλ.

31/01/2007, 18:45:55
τα φύλλα ελιάς έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες όταν μπουν στο μίξερ και τέλος πάντων γίνουν πολτός, επίσης οι Ιάπωνες χρόνια τώρα εισάγουν από την Κρήτη ξερά φύλλα ελιά απο τα οποία φτιάχνουν τσάι.
τα φύλλα ελιά επίσης όταν κομποστοποιηθούν και μετά επεξεργαστούν κατάλληλα παράγουν αλευροπαϊνη....
φυσικά δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι θεραπεύουν καρκίνο κτλ...
δεν υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα επιστημονικά, υπάρχουν ενδείξεις όμως οι οποίες ερευνώνται.

πάντως τις πιο πολλές ευεργετικές ιδιότητες ,τις έχει το λάδι της ελιάς και όχι τα φύλλα της.
μάθετε να τρώτε ελαιόλαδο. είτε ωμό είτε στα φαγητά.
πάντα όμως θα αγοράζετε "εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο"
αν η συσκευασία δεν γράφει " εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο" δεν σας το συνιστώ .
η λέξη "εξαιρετικό" προσδιορίζει την ποιότητα του ελαιολάδου βάση νόμου.
το γνωρίζατε αυτό;

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
31/01/2007, 22:33:29
Γίναμε διεθνώς ρεζίλι
Greek cancer 'cure' sparks frenzy (από το BBC)
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6316781.stm

quote:
Παρηγορο παντως...

Οντως. Πάντως δεν ξέρω πόσοι από αυτούς που πίνουν την φραπελιά για να θεραπευτούν, θα δεχόντουσαν να γίνουν εθελοντές στις ανάλογες κλινικες δοκιμες. Θα έλεγαν "απαπα! εγώ να γίνω πειραματόζωο;!"

quote:
μάθετε να τρώτε ελαιόλαδο. είτε ωμό είτε στα φαγητά. πάντα όμως θα αγοράζετε "εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο" αν η συσκευασία δεν γράφει " εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο" δεν σας το συνιστώ
η λέξη "εξαιρετικό" προσδιορίζει την ποιότητα του ελαιολάδου βάση νόμου. το γνωρίζατε αυτό;

Για το λάδι της ελιάς έχουν γίνει αρκετές επιστημονικές μελέτες και όλοι συμφωνούν ότι είναι ευεργετικό.
Εγώ πάντως δεν το γνώριζα, αλλά το υποψιαζόμουν.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

01/02/2007, 01:07:31

καλως τον φιλο μου τον ΕΛΑΧΙΣΤΟ!

quote:

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

μάθετε να τρώτε ελαιόλαδο. είτε ωμό είτε στα φαγητά.
πάντα όμως θα αγοράζετε "εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο"

ωμο εχει ολες τις βιταμινες, τα ιχνοστοιχεια και τα Ω λιπαρα

ωστοσο αντεχει στο τηγανισμα σε περισσοτερους βαθμους απο όποιο αλλο λαδι, αρκει να το αλλαζετε καθε ενα δυο τηγανισματα

quote:

αν η συσκευασία δεν γράφει " εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο" δεν σας το συνιστώ .
η λέξη "εξαιρετικό" προσδιορίζει την ποιότητα του ελαιολάδου βάση νόμου.

που σημαινει οτι εχει περιεκτικοτητα σε λιπαρα οξεα κατω απο 0,9% (κατω απο ενα οξεο%)

οπως και οτι εχει παραχθει κατω απο τους 35 βαθμους, αρα περιεχει τα Ω λιπαρα

quote:

το γνωρίζατε αυτό;

γιατι ποσοι γνωριζουν οτι η Ελλαδα παραγει το καλυτερο εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο στον κοσμο? (οξυτητας 0,3 με 0.5%)

ποσοι γνωριζουν οτι το Κρητικο λαδι βραβευεται καθε χρονο, αλλά το περισσοτερο εξαγεται ασυσκευαστο στην Ιταλια, η οποία το επανεξαγει συσκευασμενο ή ριχνει την οξυτητα στα δικα της βαρια λαδια αναμιγνυοντας το με αυτα?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

01/02/2007, 03:58:54

quote:

ποσοι γνωριζουν οτι το Κρητικο λαδι βραβευεται καθε χρονο, αλλά το περισσοτερο εξαγεται ασυσκευαστο στην Ιταλια, η οποία το επανεξαγει συσκευασμενο ή ριχνει την οξυτητα στα δικα της βαρια λαδια αναμιγνυοντας το με αυτα?

choiceΝέο Μέλος
01/02/2007, 04:27:14
γεια και χαρα σε όλους παιδια,

ειμαι καινουρια στο "μαγαζακι" σας και σας χαιρετιζω όλους!!!

Ριχτε μια ματια σε αυτο εδώ
http://www.seve.gr/docs/oil.doc
για να καταλάβετε γιατι το ελαιολαδο αποτελει
το ανεπεξεργαστο και αναξιοποιητο διαμαντι
για την ελληνικη οικονομια.
Ειμαστε πολύ πισω ρε παιδια και ειναι κρίμα,
γιατι εχουμε πολλα προσοντα σαν Ελληνες και σα χωρα.

01/02/2007, 07:43:45
Αγαπητέ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, δεν το γνώριζα αυτό που είπες για το "εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο".
Το ελαιόλαδο πάντως είναι πολύ ωφέλιμο για κάποιον άνθρωπο ο οποίος το συμπεριλαμβάνει στην διατροφή του.
Νομίζω πριν 2 - 3 χρόνια είχε ειπωθεί σε κάποιο δελτίο ειδήσεων κάτι το πολύ θετικό για τους Κρητικούς που χρησιμοποιούν αρκετό ελαιόλαδο.
Αν θυμάται κανείς κάτι σχετικά μ' αυτό, ας πει μερικά λόγια γιατί δεν το θυμάμαι πολύ καλά.

quote:

γιατι ποσοι γνωριζουν οτι η Ελλαδα παραγει το καλυτερο εξαιρετικα παρθενο ελαιολαδο στον κοσμο? (οξυτητας 0,3 με 0.5%)

Αγαπητέ JBG, θυμάμαι από το σχολείο ακόμα οτι η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο στην παραγωγή ελαιόλαδου.
Τις 2 πρώτες θέσεις κατείχαν η Ιταλία κι η Ισπανία.
Επειδή όμως έχουν περάσει τόσα χρόνια πιθανότατα να έχει αλλάξει αυτό.

In anticipation of my resurrection...

01/02/2007, 08:26:26
quote:
Greek cancer 'cure' sparks frenzy (από το BBC)

To ξέρεις ότι αυτή δεν είναι η πρώτη «greek cancer cure» που μας ρεζιλεύει διεθνώς?

Το site quackwatch στον καταλογο των τσαρλατανοθεραπειων του καρκινου αναφερει μια αλλη greek cancer cure που ειχε εφευρει ενας ελληνας μικροβιολογος την δεκαετια του 80.Ειχε αποκτησει τοσους οπαδους στην αμερικη,ωστε ταξιδεψαν αμερικανοι γιατροι μεταμφιεσμενοι σε ασθενεις για να προμηθευτουν τον "θαυματουργο ορο" του Αλεβιζατου (δεν τους το εδινε επισημα για να το αναλυσουν) και οταν το ανελυσαν ανακαλυψαν τοι το θαυματουργο φαρμακο ηταν...απλο διαλυμα βιταμινης σε ορο.

quote:
A heart surgeon and former health minister, Dimitris Kremastinos, told Greek media that when such an issue led to murder, the frenzy had become uncontrollable.

''In this country where charlatans thrive, you are whatever you claim to be.''

Αουτσ!Βεβαια η Μεγαλη Βρετανια ειναι σε χειροτερα χαλια απο εμας στο θεμα των τσαρλατανων.Μην καταρρακωνεστε ω Ελληνες.Charlatans thrive elsewhere as well including GB which has made certain fields of quackery legal!!!!

Edited by - medtech on 01/02/2007 08:29:54

01/02/2007, 12:26:22
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

XDΜέλος
01/02/2007, 19:32:32
Πριν αρκετούς μήνες είχα παρακολουθήσει μια εκπομπή του Alpha που έκανε ανασκόπηση της υπόθεσης του "Θαυματουργού Νερού του Καματερού" (αν το γράφω σωστά) μια παρόμοια υπόθεση πριν 30+ χρόνια που υποτίθεται πως θεράπευε τα πάντα..

Το φαινόμενο λοιπόν δεν είναι καινούργιο, όμως υποδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό, την ανάγκη του πάσχοντος ανθρώπου για σωτηρία.
Όταν σε κάποιες περιπτώσεις η ιατρική δεν έχει να προσφέρει τίποτα και οι θεραπείες της αυξάνουν απλά τον πόνο (σωματικό ή ψυχικό -αποτελέσματα χημειοθεραπείας), ενώ ο θάνατος πλησιάζει αργά ή γρήγορα, τότε περίεργες ιδέες μπαίνουν ακόμα και στο πιο ισχυρό μυαλό, που έστω και για μια στιγμή είναι έτοιμο να δεχθεί πως το "Νερό του Καματερού", "Τα Φύλλα της Ελιάς" και οτιδήποτε άλλο μπορεί να το βοηθήσει στην χειρότερη περίπτωση να ζήσει λίγο ακόμα πριν το αναπόφευκτο φινάλε -και τότε δυστυχώς ο άνθρωπος γίνεται επιρρεπείς σε κάθε είδους τσαρλατάνους.

Είθε κάποτε η Ιατρική να καταστήσει όλο αυτό τον ανθρώπινο πόνο ανάμνηση..

vasiliskosΜέλος
01/02/2007, 20:50:12
Αγαπητοί φίλοι,

Περίμενα ότι θα ανοίξει κανένα θέμα με τίτλο "η φραπελιά" αλλά κι εδώ μια χαρά είναι για να πω μερικές σκέψεις μου σχετικές με το θέμα.

Κατ'αρχήν να σας πω ότι επειδή βλέπω σπάνια τηλεόραση έχασα πολλά επεισόδια από το εν λόγω σήριαλ..

Τη κυριακή όμως που μας πέρασε κι ενώ καθόμουν ήσυχη στο σπίτι και απολάμβανα το καφέ μου χτυπάει η πόρτα και μπαίνει κάποιος φίλος του πατέρα μου και τον φωνάζει να πάει στο αυτοκίνητο να τον βοηθήσει γιατί "του είχε φέρει" Βλέπω μετά από λίγο λοιπόν τον πατέρα μου και το φίλο του να μπαίνουν μέσα στο σπίτι κουβαλώντας κάτι "τσουβάλια"!!! Οχι ένα δύο. Τέσσερα πέντε ούτε ξέρω.

Τι είναι αυτό βρε παιδιά ρωτάω. Φύλλα από ελιές....Μόλις εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι θα αρχίσει το σόου στο σπίτι. Οι γονείς μου λοιπόν ξεκίνησαν να αλέθουν και να πίνουν τον περίφημο ζωμό.

Επί πλέον όλη τη μέρα οι τηλεοράσεις ανοιχτές να ακούμε ότιδηποτε σχετικό.

Εγώ δεν είμαι επιστήμονας. Και το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω. Ομως ενώ προσπαθούσα να μπω στο πνεύμα και να καταλάβω τι έχει συμβεί, ο πατέρας μου ο οποίος έχει ΣΟΒΑΡΩΤΑΤΟ πρόβλημα υγείας αποφάσισε να κόψει κάποια χάπια που έπαιρνε και τον ενοχλούσαν και να πίνει τη φραπελιά. Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα έχουν πρηστεί τα πόδια του φρικτά...

Και για μένα όπως και για κάθε άνθρωπο είναι πολύ όμορφο να σκεφτώ ότι υπάρχει ένα θαυματουργό φάρμακο που από τη μια στιγμή στην άλλη θα με απαλλάξει από κάθε πρόβλημα. Ομως εδώ μιλάμε για μια ομαδική υστερία που δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι "ακίνδυνη".

Καιείμαι σκεπτική γιατί την ίδια ακριβώς εποχή ακούστηκε για ένα εμβόλιο που βγήκε για τις γυναίκες κι ενώ ψάχνω να βρω έστω και μια συζήτηση για να μάθω κάτι παραπάνω γιατί έχω μια κόρη και ενδιαφέρομαι να μάθω τι είναι αυτό το εμβόλιο δεν υπάρχει καμμιά αναφορά...

Κάτι δεν πάει καλά βρε παιδιά, δεν νομίζετε?

Και θέτω το ερώτημα γεμάτη αμφιβολίες γιατί δεν ξέρω όπως οι περισσότεροι από εμάς νομίζω...

01/02/2007, 20:51:05
quote:

Πριν αρκετούς μήνες είχα παρακολουθήσει μια εκπομπή του Alpha που έκανε ανασκόπηση της υπόθεσης του "Θαυματουργού Νερού του Καματερού" (αν το γράφω σωστά) μια παρόμοια υπόθεση πριν 30+ χρόνια που υποτίθεται πως θεράπευε τα πάντα..

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΜΠΑ.

01/02/2007, 21:17:42
Επιτέλους αξιώθηκα να δω ειδήσεις.
Το Mega, είχε σαν τίτλο "απατεώνες" για την περίπτωση της φραπελίας.
Και ασχολήθηκαν και τα άλλα κανάλια το ίδιο μαχητικά...

Επιτέλους να λίγο φως!!!
(Αλλά όπως πάντα οι εκμεταλευτές του ανθρώπινοι πόνου θα την σκαπουλάρουν και οι πονεμένοι θα πονάνε πιο παλύ.)

01/02/2007, 22:39:56
Γεια σας παιδιά, θα ήθελα κι εγώ να πω κάτι επί του θέματος

Πριν 120 χρόνια (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς πότε ανακαλύφτηκε η πενικιλίνη) αν κάποιος έλεγε ότι το χαλασμένο ψωμί σώζει ζωές, θα των έλεγαν τρελό και τσαρλατάνο (ίσως και να συνέβη), μέχρι να κάνουν οι επιστήμονες τα πειράματά τους θα περάσουν χρόνια.

Τέλος πάντων εγώ τουλάχιστο δεν άκουσα από αυτήν την «τσαρλατάνο» να λέει στους καρκινοπαθείς να διακόψουν τις θεραπείες. Έρευνες δεν έχουν γίνει ακόμα για τα φύλλα ελιάς, άρα πως λένε ότι δεν βοηθά αλλά κάνει και κακό! Βάλανε εκεί και στημένους, να πουν δήθεν ότι τους πείραξε η φραπελιά. Κάποιος μπορεί να είναι αλλεργικός στο τριαντάφυλλο, τι δηλαδή τώρα θα απαγορεύσουμε τα τριαντάφυλλα από τα ανθοπωλεία? Μπορεί να ήταν κιόλας ψεκασμένα με φυτοφάρμακα και γι’ αυτό συμφωνώ, όπως και για την οικονομική εκμετάλλευση, (ρε παιδία Ελλάδα ζούμε, από ελιά τίγκα), αλλά μήπως συμβαίνει το ίδιο και με τα «υγιεινά» κατά τα άλλα φρούτα και λαχανικά? Ρωτήστε τον Ευαγγελάτο.
Υπάρχουν εκατοντάδες, άλλα μπαχαρικά και αρωματικά φυτά που βοηθούν και σε κάτι τον οργανισμό. Τι? Σε όλα αυτά τα φυτά έκαναν αναλύσεις οι «φωστήρες».

Ας πούνε την αλήθεια ότι δέχτηκαν τηλεφώνημα από τις φαρμακοβιομηχανίες, από τις οποίες ούτε μια, μα ούτε μια δημόσια! Γιατί να βρουν φάρμακο για τον καρκίνο? Ξεπέταξαν το DNA ανθρώπου, αλλά γιατρειά για της ασθένειες, μηδέν.

Τόσο χαζούς μας έκαναν, που περιμένουμε να μας πουν τι να κάνουμε από τις τηλεοράσεις κλαίγοντας. Οι ζωές μας είναι δική μας υπόθεση! Και τέλος πάντων, κάποτε και από κάτι πρέπει να πεθάνει ο άνθρωπος. Είναι φυσικό. Τόσο πανικός πια! (για να μην χάσουν πελάτες βλέπεις).

Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ λέει:

quote:
τα φύλλα ελιάς έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες όταν μπουν στο μίξερ και τέλος πάντων γίνουν πολτός, επίσης οι Ιάπωνες χρόνια τώρα εισάγουν από την Κρήτη ξερά φύλλα ελιά απο τα οποία φτιάχνουν τσάι.
τα φύλλα ελιά επίσης όταν κομποστοποιηθούν και μετά επεξεργαστούν κατάλληλα παράγουν αλευροπαϊνη....

Όχι μόνο οι Ιάπωνες αλλά και οι Κινέζοι.
Όταν πήγε ο Καραμανλής στην Κίνα με ένα μπουκαλάκι λάδι για να το διαφημίσει, οι κινέζοι έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον στα φύλλα για τσάι παρά στον ίδιο το καρπό και το λάδι. …τι ξέρουν όμως οι κινέζοι και ιάπωνες, από τσάι και αρωματικά φυτά… τίποτα οι τσαρλατάνοι. Τώρα άμα βγάλει η Lipton (η κάποια άλλη εταιρία) τσάι ελιάς σε φακελάκια, θα είναι εντάξει… όλα θα είναι μια χαρά για τους "επιστήμονες"!

Το θέμα το δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι, λες και ανακάλυψαν την Αμερική, και τώρα όλοι αναδιπλώθηκαν και συμβουλεύουν από πάνω! Αίσχος!

φιλικά, libero

kostakisΜέλος
02/02/2007, 09:01:41
Καλημέρα σε όλους

Εύγε libero για το post σου. Ανεξαρτήτως του τι κάνει (ή δεν κάνει) το φύλλο της Ελιάς, το θαυματουργό νερό (ή το νερό που καίει) και όλα τα υπόλοιπα αφεψήματα των εναλλακτικών μορφών ιατρικής, έχω βαρεθεί να ακούω τους "επιστήμονες" να προτείνουν κάθε μορφής χημικό σκεύασμα, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των υπολοίπων για θέματα βιοχημείας, βιοανθρωπολογίας (και γενικά κάθε τι βιο-), προκειμένου να επιτυγχάνουν όλο και περισσότερα κέρδη και μεγαλύτερη εξάρτηση από τις "σοφίες" τους. Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχει και μία μερίδα πραγματικά ανθρωποκεντρικών ερευνητών στο χώρο της υγείας, αλλά μόλις αποκαλυφθούν τους τρώει το μαύρο φίδι. Από τη στιγμή που οι εν λόγω κύριοι έχουν φτάσει στο σημείο δυνητικά να μπορούν να πλήξουν οποιοδήποτε οργανισμό, παρέχοντάς του το ανάλογο "φάρμακο" ή την ανάλογη "ασθένεια" (καθώς γνωρίζουν τα πάντα για τη χημική δομή, που καθορίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες διατηρείται σε υγιή μορφή ως οργανισμός), εμένα μου φαίνεται απλά πόλεμος συμφερόντων η αντίδρασή τους στις φυσικές μορφές (αυτο)θεραπείας, χωρίς να υποστηρίζω ότι όλες παρέχουν εγγυημένα ή ακόμα και θετικά αποτελέσματα.
Για το θέμα του εμβολίου του καρκίνου της μήτρας, θα μας πείσουν ότι είναι απαραίτητο να γίνεται ακόμα και στους άντρες (θα ζητήσω από τη σύντροφό μου να ερευνήσει ενδελεχώς κατά που πέφτει η μήτρα μου, για να αποφύγω ανεπιθύμητες παρενέργειες), με το αιτιολογικό ότι μπορεί να προστατέψει από καρκίνο στο μέλλον. ΗΜΑΡΤΟΝ... μακάρι το εμβόλιο να αποδειχθεί 100(+1)% αποτελεσματικό και κανένας εκπρόσωπος του (αγαπημένου μου) ωραίου φύλου να μην υποφέρει ξανά, αλλά το να προωθείς εμβόλια αυτής της μορφής στην τιμή ευκαιρίας των 550 ευρώ σε αγόρια ηλικίας 15 ετών, όπως προτείνεται, είναι ελεεινό και άθλιο (και φυσικά δεν έχει γίνει καμία κλινική δοκιμή, η οποία με στατιστικά αποτελέσματα να αποδεικνύει την αιτία και μόνο της χορήγησής του).
Συμπερασματικά... δεν είμαι κατά της επίσημης ιατρικής, αν και απέχει από το να θεωρείται λειτούργημα όσο ο διάβολος και το λιβάνι. Είμαι κάθετα ΚΑΤΑ σε αυτή τη χαπακοπροπαγάνδα και την αέναη απόπειρα να πειστώ ότι είμαι άρρωστος (δείτε για παράδειγμα τις ιώσεις... όταν έκανε βαρύ χειμώνα, έφταιγε η χαμηλή θερμοκρασία, τώρα που δεν κάνει χειμώνα, φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες, γιατί βοηθούν στη διατήρηση των ιών και την εξάπλωσή τους, αν αύριο μεθαύριο κάνει χιόνι με 35 βαθμούς κελσίου, θα μας πείσουν ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεί ιδανική περίπτωση για την επέκταση της γρίπης των πουλερικών και στον άνθρωπο… για να μη μιλήσω για την «επιδημία» αυτή, για την οποία οι λαοί έχουν πληρώσει τα μαλλιοκέφαλά τους σε εμβόλια και υπηρεσίες και τα – πουλημένα – Μ.Μ.Ε. μας έχουν πείσει ότι ο θάνατος 5-10 ατόμων (και πολλά βάζω) παγκοσμίως κάθε εβδομάδα αποτελεί διεθνή απειλή κατά της ανθρωπότητας. Σέβομαι εξίσου τους ελάχιστους πραγματικούς ιδεολόγους εναλλακτικούς, γιατί δυστυχώς και σε αυτόν τον κλάδο, το «λάδι» παίζει τον πρώτο ρόλο στη σκέψη τους. Κυρίως όμως σέβομαι και μελετώ τον εαυτό μου, γνωρίζω ποιες πραγματικά φυσικές και ψυχικές αιτίες μου δημιουργούν ανθυγιεινές παρενέργειες και επιδιώκω να τις αποβάλλω από τη ζωή μου και αποδέχομαι ότι υπάρχουν πιο καταρτισμένοι, αλλά κακόβουλοι, οι οποίοι θα μπορούσαν δυνητικά να με πλήξουν σωματικά κάθε στιγμή, οπότε αγνοώ τον εν λόγω κίνδυνο. Οι διάφορες τηλεοπτικές «μάχες» μεταξύ των διαφορετικών όψεων του ιδίου (κερδοσκοπικού) νομίσματος, αποτελούν για μένα δωρεάν γραφικό τσίρκο, που πραγματικά αποτελεί καλό χαλαρωτικό κάποιες ελάχιστες στιγμές…

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

XDΜέλος
02/02/2007, 09:08:45
quote:

quote:

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕ ΤΣΑΜΠΑ.

Δεν μου κάνει εντύπωση, βλέπεις υπάρχουν δυο κατηγορίες τσαρλατάνων, των εκούσιων, όπου γνωρίζουν πως πουλάνε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» εκμεταλλευόμενοι τον ανθρώπινο πόνο, και των ακούσιων, ο οποίοι πιστεύουν πραγματικά πως τα «φύκια τους είναι μεταξωτές κορδέλες», οπότε εφαρμόζουν καταρχήν οι ίδιοι την «θεραπεία» τους και άλλοτε την χορηγούν δωρεάν (αλτρουισμός της αδικημένης από το σύστημα «μεγαλοφυΐας») είτε την χρεώνουν (καμία φορά μάλιστα κάνουν ολόκληρες επενδύσεις -οδηγούμενοι στην καταστροφή) πιστεύοντας πως το αντίτιμο της είναι λογικό ή μικρό απέναντι σε αυτά που (υποτίθεται) πως προσφέρει..

Υ.Γ.
Ένας κοντινός συγγενής μου, έπαιρνε χρόνια διάφορα «βότανα κατά του καρκίνου», είχε χόμπι την βοτανολογία, τελικά τον χάσαμε από καρκίνο στο πάγκρεας μέσα σε μόλις 7 μήνες και σε ηλικία κοντά στο μέσο όρο ζωής –το μόνο που πάγωσε τελικά τα συμπτώματα της ασθένειας ήταν η χημειοθεραπεία, που μόλις ολοκληρώθηκε, επέτρεψε τις γνωστές μεταστάσεις και τέλος..

Edited by - XD on 02/02/2007 09:11:12

Edited by - XD on 02/02/2007 09:14:38