- ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Νο 3) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
του Δανιήλ Ζαχαρία και Ησαία.
Δεν έχω ακούσει και πολλά για αυτούς,
Έχετε ακούσει την προφητεία για τους ισχυρούς εκ πασών των γλωσσών
των εθνων που θα θέλουν να πιάσουν σφιχτά
κράσπεδον Ιουδαίου λέγοντες,θέλουμε είμαστε με εσάς
διοτι ακούσαμε οτι και ο θεος είναι με εσάς;
Πιστεύω ότι στην ευρωπαϊκη ένωση θα μπει σύντομα και
το Ισραηλ....
Κάποιος admin ή moderator να σοβαρευτεί και να επαναφέρει την τάξη!
Έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα, εφόσον τηρεί τους νόμους λειτουργίας του forum.
Να ειρωνεύεται, να εξεφτελίζει και να υβρίζει όμως δεν έχει κανένας.
Ή σεβαστείτε το, ή πείτε το για να βεβαιωθώ πως θα το σεβαστείτε!
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
quote:
WWalker:
<<Εγώ φίλε dim.kar θα σου προτείνω να μας αφήσεις να κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς ειρωνίες και κοροιδίες.>>ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?
Γενικότερα: Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής
Στην συγκεκριμένη περίπτωση: να προσπαθήσω να βάλω κάτω το puzzle των προφητειών μαζί με όσους έχουν την καλή διάθεση να το κάνουν.
Για να σου λύσω την απορία, όσον αφορά το πόσο αντέχω στο να μου σπάνε τα νεύρα άτομα όπως εσύ: είμαι ένας πάρα μα πάρα πολύ κακός Χριστιανός.
quote:
και σε ξαναρωταω ευθεως: θελεις να κοψω την σατυρα και να πω την Ωμη Αληθεια?
Θες αντίποινα μετά για την ωμή σου "αλήθεια";
Επίσης, εαν θέλεις αντίποινα, πόσο ωμά τα θέλεις;
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Edited by - WWalker on 02/11/2005 02:02:21
Edited by - WWalker on 02/11/2005 02:04:08
Φιλικά και με αγάπη λοιπόν, όπως το θέτεις. Mένει ακόμα να αποδειχτεί και στην πράξη, μιας και με επαναλαμβανόμενο τρόπο δείχνεις μιας έμφαση στα λόγια και όχι στα έργα.
Θα ακολουθήσω την τόσο δυσάρεστη μέθοδο το quoting ανά φράση που επέλεξες. Ξέρεις, πολλοί επιλέγουν να διαβάζουν και από την Αγία Γραφή έτσι. Απομονωμένες φράσεις που με τους κατάλληλους σοφισμούς μπορεί να πουν οτιδήποτε. Θα ακολουθήσω επίσης το φιλικό και με αγάπη ύφος σου… καλέ μου.
--------------------------------------------------------------------------------
JbG
σκονη θα γινεις ουτως ή αλλως, ο,τι κι αν κανεις.
πιστευεις δεν πιστευεις!...
…
ΥΠΑΡΧΕΙ, ακομη και στην σκονη στον ανεμο!
δεν υπαρχει κατι για να στοιχηματησουμε - θα ηταν Υβρις!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Κατέχεις κάποια μυστική γνώση και τα λες αυτά, ή έτσι σου κατεβαίνουν? Δηλαδή ήρθες να μας μάθει Pan-σοφε φορέα της απόκρυφης γνώσης, μύστη παιδευμένε στα εσωτερικά μυστήρια της ύπαρξης και της ανυπαρξίας, το τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει στη σκόνη του ανέμου, και πάνω από όλα το τι είναι ύβρις?
Το καλάμι της γνώσης και της σοφίας ήταν πάντοτε γλυκό. Το καλάμι της έπαρσης της γνώσης και της σοφίας, στο τέλος παλουκώνει.
Μπορείς να το βάλεις στις παροιμίες σου. Σύγχρονη παροιμία, αγνώστου συγγραφέως!
Προτρέχω άραγε. Θα δούμε.
εμενα?
μαλλον δεν με εχεις ξαναδιαβασει...
Από όσο έχω δει, το ποσοστό των γραφομένων σου σε αναλογία με αυτά που έχουν ουσία, είναι πολύ αυξημένο. Μάλλον ΕΤΥΧΕ (η Τύχη ήταν θεά των αρχαίων Ελλήνων όπως ξέρεις. Αν αναλογιστείς τα μυστικά νοήματα της ύπαρξής της, μπορεί και να καταλάβεις) και δεν έχω ξαναδιαβάσει τα βαθυστόχαστα μυστήριά σου. Ποτέ δεν είναι αργά. Περιμένω με αγωνία.
ο Θεος Σου???
σου ανηκει?
Υβρις αδελφε, Υβρις...
Ξανά το Ύβρις, τώρα με το αδελφέ μαζί. Τα αδέλφια έχουν όμως το ίδιο Πατέρα, και δυστυχώς ο δικός ΜΟΥ δεν είναι ο ίδιος με τον/τους/ δικούς σου, είτε είσαι ένθεος, είτε άθεος. Το ξέρω πια πολύ καλά.
Όσο για το αν μου ανήκει, φυσικά και μου ανήκει. Όσο ανήκει ο κάθε πατέρας στο κάθε ένα από τα παιδιά του. Ανήκει φυσικά και στα υπόλοιπα αδέλφια μου. Αυτά ψάχνω, γιατί για τον Πατέρα ΜΟΥ είμαι σίγουρος. Τον γνωρίζω καλύτερα από κάθε άνθρωπο. Τα αδέλφια μου είναι δυσεύρετα. Γιατί υπάρχουν πολλά που παρουσιάζονται σαν αληθινά, αλλά είναι τελικά σκάρτα. Όσο για την αφεντιά σου, καλέ μου, είσαι η απλούστερη περίπτωση όλων. Δεν ξέρω το τι είσαι, αλλά ξέρω ότι αδελφός μου δεν είσαι. Έχουμε άλλο πατέρα, και η μάνα μου δεν έχει άλλο γιο!
πιστη???
γουοτ ιζ δις?
εγω Νιωθω το Θειον γυρω μου και μεσα μου, δεν χρειαζεται να πιστεψω!
θεωρω υποτιμητικο να λεμε "πιστευω στον Θεο" - αν δεν Τον νιωθεις τι ασξιζει να Τον πιστεψεις???
Εσύ μπορείς να νιώθεις ότι θες γύρω σου, και μέσα σου, και να το νιώθεις να κινείται ή να μένει ακίνητο. Εμένα τι με νοιάζει μου λές? Μήπως σε ρώτησα ή σου φάνηκε να ενδιαφέρομαι να μου πεις? Γιατί δεν ανοίγεις μια συζήτηση να δηλώσεις ευθαρσώς στον κόσμο το τι νιώθεις μέσα σου? Εδώ συζητάμε άλλο πράγμα.
Όπως φάνηκε και από την αρχή, συνεχίζεις την ταινία: ‘κατέχω μεγάλο μυστικό’. Ίσως από την άλλη όντως αυτά να σου συμβαίνουν, και να ‘νιώθεις’ τον/τους θεούς σου γύρω σου και μέσα σου. Αλλά εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν άλλοι πατεράδες. Εσύ μπορείς να έχεις όποιον πατέρα θέλεις, και να τον νιώθεις όσο συχνά και όσο μέσα σου επιθυμείς (do as thou wilt). Υπάρχουν μάλιστα και πολλοί δημοφιλής πατεράδες οι οποίοι με χαρακτηριστική ευκολία έρχονται γύρω σου και μέσα σου αν τους επιλέξεις. Κανείς όμως από αυτούς δεν είναι ο Πατέρας ΜΟΥ.
Στην τελική όμως, ό,τι ψάχνει ο καθένας να νιώσει, αυτό και θα λάβει.
εγω δεν βαζω στοιχηματα γιατι "βλεπω" την υφη της πραγματικοτητας, και ειναι ρευστη.
δεν εχω Τιποτα να κερδισω και Τιποτα να χασω, ως σκονη στον ανεμο (να μην ξεχνιομαστε!)
Εσύ βλέπεις το ρευστό, εγώ βλέπω το αναλλοίωτο. Εσύ κοιτάς τον πίνακα με το δάσος, και εγώ Τον ζωγράφο, πριν και μετά τη δημιουργία.
Ο άνθρωπος που ζει χωρίς τίποτα να κερδίσει και τίποτα να χάσει, είναι ένας άνθρωπος άκρατος (ιδιαίτερα στη γλώσσα) και χωρίς κίνητρο.
-----------------------------------------------------------------------------
τι?
οτι δεν υπαρχει Θεος? (γιατι αυτο πιανω να καταλαβες)
επειδη δεν "πιστευω" σε προφητειες ή οτιδηποτε αλλο?
φαντασου λεει να ειχε αναγκη ο Θεος τους προφητες για να πεισει για Την Υπαρξη Του...
μαλλον να αφυπνησω με τα γελια τους κοιμωμενους προσπαθω.
Να αφυπνίσεις τους κοιμώμενους και να τους πεις τι? Για το θεό που νιώθεις και δεν χρειάζεται να πιστέψεις? Για το μεγάλο μυστικό που κρατάς? Για τη σοφία σου και τη γνώση σου? Ρε μπας και όντως έχεις κανά σύνδρομο μεγαλομανίας και σου πάει γάντι το αστείο με τον βασιλιά? Εσύ θα αφυπνίσεις του κοιμώμενους? Θα μας φέρεις δηλαδή τη φωτιά σαν τον Προμηθέα (να μην ξεχνάμε τους συμβολισμούς βεβαίως βεβαίως, 313 στην ελληνικά καμπάλα). Έ ρε γλέντια. Έσκασε ο γνωστικισμός μύτη και περιμένει τώρα από εμένα να αναγνωρίσω το μεγαλείο της σοφίας του και την απεραντοσύνη της γνώσης του. Συνέχισε, μου αρέσεις. Πάω στοίχημα ότι θα ακούσω και άλλα ωραία και εσωτερικά μυστήρια.
Τώρα μπροστά στο ερώτημα αν έχει ο Θεός ΜΟΥ ανάγκη τους προφήτες για να πείσει, δεν χρειάζεται να απαντήσω. Ανάγκη έχει ο άνθρωπος πρώτα να ξεχωρίσει τους προφήτες του Θεού (αντικειμενική δυσκολία ανά τους αιώνες, συνήθως τους σκοτώνουν), και μετά να μελετήσει τα λόγια τους. Αυτά για τον δικό ΜΟΥ Πατέρα τον οποίο και συζητάμε εδώ μέσα. Για τον δικό σου δεν ενδιαφέρομαι. Αν θελήσω θα έρθω να σε ρωτήσω. Ξέρω που θα σε βρω. Βέβαια μπορεί να πάω απ ευθείες και σε εκείνον. Είναι πολύ In στις μέρες μας και με άριστο marketing plan. Η αδιόρατη σύνδεση με το Βουδδισμό είναι πράγματι μια πολύ πιασάρικη στρατηγική αλλά έχει ξεπεραστεί λίγο. Τώρα είναι της μόδας η Καμπάλα. Άλλαξε ο Μανωλιός και...
μιλας για μενα?
τι σου γκρεμισα αγορι μου?
την πραγματικοτητα των προφητων?
καλα σου εκανα!
ΒΓΕΣ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ!
------------------------------------------------------------------------------------
Όταν φτάσει η μέρα που οποιοσδήποτε άνθρωπος, από τον πιο αμόρφωτο μέχρι τον καλύτερο και πιο επαρμένο γνωστικό σοφιστή (όχι του λόγου σου, έχω γνωρίσει πολύ καλύτερους), καταφέρει έστω να ξύσει την ‘πραγματικότητα των προφητών’ του Πατέρα μου, τότε έλα να μιλήσουμε. Μέχρι τότε, αγόρι μου, ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη, σκέψου λίγο τα κουαρκς που γράφεις και στην ιστοσελίδα σου, σκέψου το μέγεθος του σύμπαντος, συνειδητοποίησε το μέγεθος της ανυπαρξίας σου μέσα σε αυτό που έκανε μπαμ και έσκασε, και κατέβα από εκεί πάνω. Πραγματικά, ποιος νομίζεις ότι είσαι. Πια φόλα σε έχει κάνει να καβαλήσεις τόσο ψηλά, που εκτός της πνευματικής αφύπνισης των ανθρώπων έχεις αναλάβει (και με επιτυχία όπως νομίζεις) να γκρεμίσεις και την πραγματικότητα των προφητών του Θεού. Αυτή είναι η εντύπωσή σου για αυτό που πέτυχες με τη μέχρι τώρα παρουσία σου? Μήπως εκεί ψηλά που κάθεσαι νομίζεις ότι πέτυχες και καμιά νίκη? Δεν έχεις μάθει ακόμα ότι «είναι σκληρόν να λακτίζεις προς κέντραν». Δυστυχώς.
Τώρα αν ο θεός σου και πατέρας σου χρειάζεται να βγω κάπου έξω για να τον βρώ, εμένα ο Πατέρας μου είναι τώρα εδώ δίπλα μου. Είναι σπίτι τέτοια ώρα και δεν γυρνάει έξω. Γι αυτό σου λέω ρε αγόρι μου. Εδώ είναι άλλο σπίτι. Ο μπαμπάς σου δεν είναι εδώ. Πήγαινε αγόρι μου να βρεις τον μπαμπά σου. Νύχτωσε, έχει βγει σίγουρα έξω, για αυτούς που ψάχνουν να τον βρούν.
------------------------------------------------------------------------------
και μην βιαζεσαι, εκει θα καταληξεις, στο "Απολυτο Μηδεν" που εμπεριεχει τα Παντα, το οποιο τωρα σε σοκαρει, αλλα μονο ετσι περιγραφεται με λογια αν το αντικρυσεις...
Θερμό χειροκρότημα από εμένα. Η σοφιστία σε όλο το μεγαλείο της. Η παραμύθα ντυμένη με φανφάρα και τυμπανοκρουσία. Έτοιμη προς κατάποση. "Το Απόλυτο Μηδέν που εμπεριέχει τα Πάντα". Με Κεφαλαία Παρακαλώ. Που θα με σοκάρει, αλλά δεν μπορεί να το πει αλλιώς.
Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, για να δω τι λέει ο μέγας μύστης, ο φωτισμένος διδάσκαλος Προμηθέας, ο ενσαρκωτής της σοφίας και της γνώσης:
Να βγω έξω να βρω το θεό, που πριν ή όταν τον βρω θα φτάσω στο απόλυτο μηδέν που εμπεριέχει τα πάντα. Τελικά, το θείο αυτό θα υπάρχει γυρω μου και μεσα μου, και δεν θα χρειαζεται να το πιστέψω. Όλα αυτά μέσα σε μια ρευστή πραγματικότητα, που τώρα είναι έτσι, σε λίγο μπορεί να είναι αλλιώς, ανάλογα με το τι μας βολεύει.
Ε ρε γλέντια. Θα σε διαβάζω καλέ μου όταν θέλω να κάνω κανένα ανάλαφρο διάλλειμα από τη μελέτη της σοφίας που μου αποκαλύπτει ο Πατέρας μου. Αν κρίνω από τη σύνδεση του Ησιόδου με το Big Bang (αλήθεια, το έξω που λες να βγω που είναι? Έξω από το σύμπαν ή μεσα? Και αν βγω έξω και γίνει καμιά έκρηξη από τον Έρωτα – να μην ξεχνάμε και τα σύμβολα μέγα μύστη) και το λοιπό πλασάρισμα των κοσμοθεωριών σου, θα είναι γενικά διασκεδαστικό.
ΥΓ. Εννοείς «τα Πάντα» τα αρκουδάκια, ή κάποια άλλα πάντα.
η τωρινη σου προσωπικοτητα, αυτο θα καταληξει, σκονη στον ανεμο...
η ψυχη σου ειναι κομματι του Θειου και ειναι εντελως αλλο πραγμα απο ο,τι φανταζεσαι ή ο,τι σουχουν πει.
Τώρα μπαίνουμε στο ζουμί. Ρίχτα όλα μεγάλε. Τράβα τον άσσο. Είναι τόσο εύκολο να πείσεις τον κόσμο ότι κρατάς μέγα μυστικό.
«Άλλο πράγμα από ότι φαντάζομαι ή μου έχουν πει», εγώ ο πτωχός ανόητος, που δεν τρέχω γονυπετής στον φορέα της γνώσης για να με φωτίσει, εσένα δηλαδή, για να μου πεις το τι είναι η ψυχή. Ούτε ο 22 δεν τόλμησε τέτοια ζαριά. Ο άνθρωπος μια ημερομηνία είπε, και καλά μας γκρέμισες την πραγματικότητα των προφητών. Σκέψου να έλεγε «εγώ θα σας πω τι είναι η ψυχή σας γιατί εσείς αδαής μάζες δεν γνωρίζετε. Δοξάστε με». Που ήσουν κρυμμένος ρε παιδάκι μου.
Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και την ατάκα του αιώνα: η τωρινή σου προσωπικότητα αυτό θα καταλήξει σε σκόνη!!!!!!!
Δηλαδή και μια προσωπικότητα αν έχουμε, και αυτήν θα την ‘πουλήσουμε’ για να ακολουθήσουμε των μέγα μύστη και τους θεούς του. Μετά, οι θεοί, σε συνεργασία με τους φωτισμένους διδασκάλους που έχουν στη γή, θα συσκεφτούν για να μας δώσουν νέα προσωπικότητα. Μια πιο βολική βρε παιδάκι μου. Όχι βέβαια σαν αυτή του μέγα μύστη! Μην τρελαθούμε κι όλας. Κάτι σε λοστρόμος, θυρωρός, κλπ
κοιτα, ουτε το αυστηρος Βασιλεας μου παει, οποτε ας συμβιβαστουμε στο γραφικος - αφηνει και καποια περιθωρια να ξανασκεφτεις καποτε τι ειπα και τι εκανα - γιου νοου, δευτερο και τριτο επιπεδο αναγνωσης, κτλ...
Και τέταρτο και πέμπτο. Αλλά η πρώτη δημοτικού ήταν η βάση της ανάγνωσης. Και αν τα χάλασες εκεί, όσο ψηλά και να φτάσεις παραμύθα θα πουλάς και θα ρουφάς.
αλλα θεομαχος εγω???
θα γελασει και το παρδαλο κατσικι καλε μου, συνελεθε!
εχεις ακουστα την εννοια Ευλαβεια?
επικεντρωσου σε αυτην μεχρι να την κατανοησεις!
Η πρώτη έννοια που έχω ακούσει είναι η ταπεινότητα. Προς το παρόν εργάσου εσύ με την ευλάβειά σου, και άσε με εμένα να συνεχίσω να παλεύω με την ταπεινότητα. Στο τέλος, αν και οι δυο τα καταφέρουμε, ας είμαι εγώ ταπεινός βλάσφημος, και εσύ ο ευλαβής επαρμένος. Ο τελώνης και ο Φαρισαίος δηλαδή.
Τώρα για το θεομάχος, ίσως και να σε αδικώ. Και του Δον Κιχώτη ο εχθρός τελικά ήταν άλλος από αυτόν που νόμιζε. Συνέχισε να βαράς όπου θέλεις. Είναι όμως σκληρό να λακτίζεις προς κέντραν. Θα το μάθεις κάποτε.
στα πρωτα διοδια μπλοκαρε, αλλα επιασε ενα καρο σελιδες ρε παιδι μου για να το καταλαβετε.
Στα πρώτα διόδια μπλόκαρε αυτό που εσύ μπορείς να δεις. Μπορεί να πέρασε και κάτι που εσύ δεν έψαχνες.
ρε συ, οι παιδες εν καμινω αντεξαν την φωτια και σεις κομπλαρατε απο εμενα και την "καυτη ειρωνια" μου?
απο "πιστη" σκιζετε, ή παιζετε αλλο παιγνιδι...
Όταν βρίσκονται κάποιοι φίλοι στη μέση του δρόμου και συζητάνε, διαφωνούνε, συμφωνούνε, δεν έχει σημασία, και περνώντας ένας ξέμπαρκος αρχίσει να τους ειρωνεύεται ‘καυτά’, και από πάνω να τους λέει ότι όλα αυτά που υποστηρίζουν είναι όνειρα του ύπνου τους, και πρέπει αυτόν να ακούνε που θα τους οδηγήσει στην αλήθεια και τη φώτιση, παίζετε πράγματι κάποιο άλλο παιχνίδι. Κάτι παίζει με τον ενοχλητικό, ή τον γραφικό όπως προτίμησες. Το θέμα είναι σε ποια φορά παρατήρησης ο ενοχλητικός σταματάει να ενοχλεί.
Τώρα για την πίστη μου, λέγε ότι θες. Εδώ έκανες ολόκληρο σεμινάριο θεοσοφίας και εσωτερικής γνώσης, πιστοποιημένο από τον ίδιο σου τον εαυτό. Νομίζω ότι έχεις κερδίσει το ακαταλόγιστο από μέρους μου. Από την άλλη μην μπερδεύεσαι, δεν κομπλάρεις κανέναν. Απλά ενοχλητικός γίνεσαι, και εμείς οι αμόρφωτοι στο χωριό μου συνήθως στην αρχή μιλάμε ευγενικά στους ενοχλητικούς γιάπηδες της γνώσης. Είναι δείγμα καλής ανατροφής, και ειλικρινούς συμπάθειας. Τώρα αν ο ενοχλητικός παρουσιάζει συμπτώματα μεγαλομανίας, μπορεί να τον κάνουμε και κανένα χάζι τελικά.
Σε παρακαλώ από βάθους καρδίας να σταματήσεις την εκστρατεία σου.
σαν Βασιλευς, εχω υποχρεωσεις...
Ακριβώς όπως σου είπα. Αφού μόνος σου πέρασες στο στάδιο του ενοχλητικού μεγαλομανούς (οι περισσότεροι επιλέγουν κάποιον κλασσικό, πχ Ναπολέων – αφού όμως σε φτιάχνει ο Προμηθέας μαζί σου παλικάρι μου), οι πολλές ευγένειες είναι λογικό να περικόπτονται. Κρίμα που οι υποχρεώσεις σου και η τεράστια δάδα που κουβαλάς δεν σε αφήνουν να βλέπεις που πας.
αλλα δεν ειναι στεκια μου, ειναι στεκια σας και σας κανω επισκεψη - και θα με ανεχθειτε εφοσον ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ και λεω την γνωμη μου ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ!!!
Ακριβώς φίλε, όπως το λες. Δημόσιος χώρος και λες τη γνώμη σου. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι οι συνομιλητές σου δεν ενδιαφέρονται για αυτήν. Είσαι ακριβώς σαν τον ενοχλητικό που ανέφερα παραπάνω.
ΣΥΝ-ΜΕΤΕΧΩ, και μακαρι να καταλαβαινες το τι προσφερω - αλλα εσυ αρκεισαι στους πεθαμενους προφητες που δεν μπορουν να διαφωνησουν και να πουν την γνωμη τους.
Εδώ έδωσες ρέστα. Μακάρι να καταλάβαινα τι προσφέρεις. Τι λε ρε παιδί μου. Μήπως δουλεύεις στις πωλήσεις? Θα σου πήγαινε. Έχεις σκεφτεί αυτό που προσφέρεις να το γράψεις σε βιβλίο? Ή δώσε το προσφορά μαζί με κανένα τάπερ. Μπορείς να προσφέρεις κι όλας στα δύο ένα τρίτο δώρο. Αλλά το θέμα παραμένει. Δεν σου ζήτησε κανείς προσφορά. Και γίνεσαι ενοχλητικός όπως και το 99% των πλασιέ. Και αυτοί σε δημόσιο χώρο σε σταματάνε, και αυτοί δεν βρίζουν, και αυτοί λένε «την γνώμη τους», και δεν καταλαβαίνουν όταν τους λες «δεν ενδιαφέρομαι ευχαριστώ» (έχουν υποχρεώσεις λένε), και φυσικά έχουν την καλύτερη λύση, η οποία είναι ΑΠΑΤΗ!
Συμ-μετέχουν και αυτοί με τον τρόπο τους.
Και μια παροιμία για τη συλλογή σου. Στη δική μου συλλογή είναι η πρώτη.
Παροιμίες 9:10 Αρχή σοφίας φόβος Κυρίου
Όπου «Κύριος», μπορείς να αντικαταστήσεις με τον Πατέρα ΜΟΥ.
Φιλικά και με αγάπη
m
quote:
Δηλάδή εσύ μας έχεις πεί την άποψή σου έ;;; Εκ του ασφαλούς μιλάς.Και τέλος καταφανέστατα ΕΣΥ διαβάζεις πολλά κόμιξ(πως αλλιώς μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία σου από το forum), καλά θα κάνεις να επανέλθεις σε αυτά....
Και κάτι τελευταίο τηλέγονε, εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι το να διακυρήσει πόλεμο μέσα στον Νοέμβριο είναι οφέλιμο για την ψυχική ηρεμία των συμμετεχόντων έτσι;;;; Άμα δεν συμφωνείς γιατί δεν παρενέβηκες εσύ;;; Άμα συμφωνείς είσαι το ίδιο μωρός με αυτούς.
Προφανώς δεν έχεις και αίσθηση του χιούμορ...
Ο ανθρωπος απλά σατυρίζει την προτίμηση των περισσότερων εδώ μέσα να στηριχτούν σε εξωτερικές δυνάμεις αντί να επηρεάζουν τα πράγματα Επιπλέον, ακόμη δεν είναι άγιος...
Πρώτον έχω πει την άποψη μου αλλά μάλλον όπως συνηθίζεται τελευταία μόνο γράφετε χωρίς να διαβάζετε
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=13&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7342
Είμαι παρόν από τις 40 σελ. και τις εχω διαβάσει όλες δηλ. και τις 120
εσύ μάλλον όχι.
Συμμετέχω όταν κρίνω ότι χρειάζεται και όχι άκριτα όπως εσύ.
Αν πιστεύει ότι θα αρχίσει φέτος και το λέει, πολύ καλά κάνει. Ο καθένας που πιστεύει πρέπει να είναι έτοιμος για αυτό, ακόμα και για αύριο ή σήμερα. Τώρα αν εσύ φοβάσε...
Τέλος όχι χιούμορ (κακοπροαίρετο) με την Πίστη μου
![]()
Για του λόγου το αληθές…
quote:
jonniebegood
οσον αφορα την αποκαλυψη του συνονοματου μου Ιωαννη, ακομη απορω "τι επινε ο ανθρωπας, κι αφου τονε χαλουσε γιατι τοπινε?"
Και συνεχίζει αυτός…Βάλε και άλλα Enter
Ναι, κε κε κε να γράψο και άλλα, και και να σας τη πο, και ημαι καλύτερως, κε και σας κοροιδέβω και κε θα δείτε εσείς παλιω –χριστιανι.
Εντάξει δικαιολογημένος βρε, έτσι έκανα και εγώ όταν ο μπαμπάς με πήρε Internet
quote:
angi
γιατι ολοι αυτοι, οι "αγιοι και προφητες", δεν μας τα ειπαν ξεκαθαρα
για να κανονισουμε την πορεια μας και μας αφησαν σ΄αυτην την ερμη την σκοτοδινη μας;
Μηπως ηταν σαδιστες;
Ελεος πια!!!Τα λεω ολα αυτα, γιατι τα εχω ζησει.
Άλλη σοφή από ‘κει..
quote:
Επιτέλους!
Έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε ότι θέλουμε εδώ μέσα, εφόσον τηρεί τους νόμους λειτουργίας του forum.
Να ειρωνεύεται, να εξεφτελίζει και να υβρίζει όμως δεν έχει κανένας.Ή σεβαστείτε το, ή πείτε το για να βεβαιωθώ πως θα το σεβαστείτε!
Μάλιστα...
Αν και δεν είμαι διαχειριστής/συντονιστής θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι WWalker.
Πόσο εύκολο πιστεύεις οτι είναι να κοιτάξει κάποιος ένα θέμα 120 σελίδων, που ο αριθμός του καθημερινά ανεβαίνει με ρυθμό αριθμητικής προόδου της τάξεως των 2 σελίδων (τουλάχιστον)?
Προσωπικά, αν ήμουν σε αυτή τη θέση, θα του έριχνα μια ματιά γρήγορη.
Μιλάς για ειρωνία, χλευασμό κτλ κτλ.
Αν επέμβει κάποιος διαχειριστής για τον dim.kar και τον Jbg, για τον ΝΙΚΟΣGR που απέδωσε χαρακτηρισμούς που δεν ακούς ούτε σε λιμάνι, τι πρέπει να κάνει?
Και σε όσους ακολούθησαν το παράδειγμα του.
Αυτός είναι ο τρόπος να αντικρούσετε τον καθένα που γίνεται σαρκαστικός?
Που λέει μια γνώμη που δεν σας αρέσει και δεν ταιριάζει με το topic?
Από πού κι ως πού είναι υποχρεωμένος ο καθένας που κοιτάζει αυτό το topic να διαβάζει χαρακτηρισμούς τέτοιου είδους?
Και πολύ περισσότερο, ποιός έδωσε στον καθένα μας το δικαίωμα να μιλάμε με τέτοιο τρόπο στον συνομιλητή μας?
Εγώ ξέρετε τι παρατηρώ?
Παρατηρώ ένα topic που μερικά άτομα νομίζουν οτι είναι ιδιοκτησία τους και το topic απλά αποτελεί μία κλειστή κάστα.
Δε μου άρεσε η παρέμβαση του dim.kar, όντως.
Ο Jbg έκανε χιούμορ.
Πρέπει όμως να καταλάβετε/ουμε το λόγο που επενέβησαν.
Κι εγώ νομίζω οτι τον κατάλαβα...
Εάν εγώ ήμουν Χριστιανός και μιλούσα για το λόγο του Θεού, των αγίων κτλ θα προσπαθούσα να αντικρούσω κάποιον με διάλογο κι επιχειρήματα.
Όχι με τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς.
Ειλικρινά, λυπάμαι για τα όσα διάβασα....

In anticipation of my resurrection...
Για καποιους ο Θεος ,ειναι κατι αοριστο.
Γιατι ποτε δεν εχουν "δει" τιποτα...
Εγω "ειδα"
Ειδα οτι ο Θεος ειναι υπαρκτος οσο η μανα μου,και ο πατερας μου.
Οποιος βρισει Τον Θεο ,ειναι σαν να βριζει τους γονεις μου.
Και απο την στιγμη που βριζει τους γονεις μου ,Θα τον παρει ο Διαολος και θα τον σηκωσει ,και θα ακουσει και τα βρισιδια της ζωης του.
Δημοκρατια εχουμε εξαλλου,ολοι εχουν δικαιωμα να εκφραζουν αποψη ετσι δεν ειναι?
Δεν μπορεις να ερχεσαι αδιαβαστος εδω ,και να με πουλας τρελα,και να βριζεις τα πιστευω μου,πισω απο την σκια του ΤΑΔΕ ,δηθεν για να μου την πεις.
Γιατι οποισδηποτε εξυπνακιας που ερχεται εδω και πουλαει μουρη ταχα μου,δεν τη λεει σε κανεναν αλλον αλλα σε μενα γιατι αυτες οι 100+ σελιδες εγιναν απο δικη μου προνοια(το ποιος με εβαλε ειναι "αλλο" θεμα) οπως και το τι εγινε κατα την διαρκεια που σκαναριζα τις προφητειες ειναι επισης αλλο θεμα οπως επισης και οταν εψαχνα το τηλ του γιαννακη στη Κυπρο ειναι επισης ενα αλλο μεγαλο θεμα.
Αντε να μη τα βγαλω ολα στη φορα τωρα και γινει πανικος...Μην τρελενεστε...λιγοι και καλοι απο δω τα ξερουν αυτα και ετσι θα παραμεινει το θεμα,προς το παρον τουλαχιστον!!
Αυτα!!
θα παρεμβω παλι οταν χρειαστει..
Φιλια σε ολους!
quote:
Εάν εγώ ήμουν Χριστιανός και μιλούσα για το λόγο του Θεού, των αγίων κτλ θα προσπαθούσα να αντικρούσω κάποιον με διάλογο κι επιχειρήματα.
Οταν το κανεις αυτο φιλε μου...νομιζουν οτι εισαι σε μοναστηρι και οχι σπιτι σου μπροστα στο πι σι...Αστο...Δοκιμασμενα πραματα...
Χωρια που εδω δεν ειμαστε για να εξετασουμε το ενδεχομενο αν υπαρχει θεος αλλα να συνθεσουμε το παζλ των προφητειων ,αν δεν το εχεις καταλαβει..Οποτε οποιαδηποτε παρεμβαση τυπου jonnybegood,και dim.kar, χρίζει μούντζας, και τιποτα αλλο επειδη πολυ απλα ειναι εκτος θεματος!!!(ΠΡΟΓΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ)=>ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 02/11/2005 08:23:26
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ.
Η παροιμία της ημέρας: "αδελφές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια!".
Καλοί μου φίλοι χριστιανοί σας ευχαριστώ για την συμβουλή σας για ένα πέρασμα από το Δρομοκαίτειο. Δυστυχώς έχω ήδη περάσει από κει επί εξάμηνo (όπως και από άλλα εαυγή ιδρύματα) κάνοντας την πρακτική μου ως ψυχολόγος και ευτυχώς (για μένα), δυστυχώς (για σας) δεν με κράτησαν! Εσείς δεν κάνετε καμμιά βόλτα; Το link που παραθέτω στην υπογραφή θα σας διευκολύνει στην αναζήτηση. Σας παρακαλώ κτυπήστε το...
Ερώτηση: το topic είναι ή δεν είναι ανοικτό; Εάν είναι είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ακούτε την άποψη όλων!!! Ειδάλως κάντε ένα κλειστό κλαμπάκι στο pathfinder στο οποίο o NIKOSGR (ας πούμε) θα μπορεί να διαγράφει όποιον δεν γουστάρει ή ξεφεύγει, οι "απέξω" θα έχουν περιορισμένη πρόσβαση ή καθόλου πρόσβαση κλπ κλπ. Γιατί δεν το κάνετε; Να σας πως εγώ γιατί: τα γράφετε δημοσίως γιατί κάνετε προσυλητισμό, και άτομα σαν το JbG και μένα σας χαλάνε την σούπα... Τι να κάνουμε, κάποιοι πρέπει να γίνουν οι κακοί... Τον Vril τον στείλατε (όχι εσείς προσωπικά, οι αντίστοιχοι κολλημένοι κουφιοκεφαλάκηδες, ψεκαστήρες, βρυκόλακες κλπ κλπ), ας γίνω (και) εγώ η φυτιλιά που θα αποκαλύψει ποιοι πραγματικά είστε... Άνθρωποι που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας, όντας σε κατάσταση μονομανίας και παραληρήματος με αυτοκαταστροφικές τάσεις... Τι να κάνουμε, έτσι είναι...
Μέχρι τότε συνεχίζω να σπάω ΜΕΓΑΛΗ πλάκα... Σας ευχαριστώ...
Όσο για τον ΘΕΟ, ιδού μια φωτογραφία του:
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
JbG for KING!!!
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://www.msu.gr/chart.asp?Perifereia_ID=9
quote:
Ρε παιδια δεν φταιω ΕΓΩ..Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ!!!
Με συγχωρείς, φίλε μου, αλλά πρέπει να αποκτήσεις περισσότερη υπομονή τότε.
Από την στιγμή που μπαίνεις σε ένα forum που ο καθένας εκφράζει δημόσια την άποψη του πρέπει να μάθεις να τον σέβεσαι και να τον αντικρούεις με τον διάλογο.
Αν όλοι δεν είχαμε υπομονή να το κάνουμε αυτό και καταφεύγαμε σε χαρακτηρισμούς κι αισχρολογίες τι θα γινόταν εδώ μέσα?
Πανικός!
quote:
Και απο την στιγμη που βριζει τους γονεις μου ,Θα τον παρει ο Διαολος και θα τον σηκωσει ,και θα ακουσει και τα βρισιδια της ζωης του.
Μάλιστα...
Απ' όσα σου είπα, αγαπητέ, σου έμεινε τίποτα?
Βλέπω να ζητάτε την παρέμβαση κάποιου διαχειριστή κτλ.
Αν παρέμβει κάποιος τι ποινή θα έπρεπε να σου επιβάλλει?
Κι απ' όσο έχω παρατηρήσει δεν είναι η πρώτη φορά που καταφεύγεις σε βαρείς χαρακτηρισμούς...
quote:
Δημοκρατια εχουμε εξαλλου,ολοι εχουν δικαιωμα να εκφραζουν αποψη ετσι δεν ειναι?
Φυσικά!
Επέτρεψε μου μόνο να προσθέσω κάτι...
Δημοκρατία είναι να εκφράζουν όλοι άποψη με πολιτισμένο τρόπο.
Όταν βρίζεις και χαρακτηρίζεις εύκολα ανθρώπους είναι ασέβεια στον εαυτό σου, στο χώρο που βρίσκεσαι και στους συνομιλητές σου.
Σε εκνευρίζει η παρέμβαση του dim.kar και του Jbg?
Προέτρεψε τους με ένα ορθό διάλογο και πολιτισμένο τρόπο να αλλάξουν τακτική ή να αποχωρήσουν από το θέμα, αν δεν έχουν να προσθέσουν κάτι σχετικό.
Αν συνεχίσουν, στείλε κάποιο private message σε κάποιον αρμόδιο να παρέμβει.
Το να καταφεύγεις όμως σε χαρακτηρισμούς το θεωρώ χειρότερο από κάθε είδους άσχετη παρέμβαση σε ένα topic κι αν έχεις κάποιο ίχνος δίκιου το χάνεις...

In anticipation of my resurrection...
quote:
ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ.
Σωστός! Στο καλό και με την νίκη!
JbG for KING!!!
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://www.msu.gr/chart.asp?Perifereia_ID=9
Edited by - dim.kar on 02/11/2005 09:13:28
"jonniebegood,κοίτα να δεις παιδί μου,τούτο το θέμα φτιάχτηκε με πρόνοια θεού,για να μάθει ο κόσμος τα επερχόμενα και να δυναμώσει την πίστη του,και όχι για να γράφουμε ειρωνείες για την Παναγία και το Χριστό. Σε παρακαλώ λοιπόν να συνετιστείς γιατί αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα οργίσεις το θεό και θα σέ βρει κανένα κακό.
Ο Θεός να σε συγχωρήσει..."
Απόστολοι Απόστολοι.... Ευλογητός Ευλογητός....
Μόλις έγραψα μια επιστολή προς τον Χριστόδουλο για αγιοποίηση εν ζωή των ατόμων που με πρόνοια θεού αφυπνίζουν τους πιστούς. Επιπλέον ζήτησα να αφοριστούν όλοι οι είρωνες (ξέρουνε αυτοί ξέρουν, άτακτα αγόρια, αντίχριστοι, σατανάδες, 666, 666, 666 θα καείτε στο πυρ το εξώτερο παλιό ειδωλολάτρες πιόνια των Σιωνιστών Illuminati Μπλακλαβατζόγλου ου ρε ου ρε....μεγάλη παρένθεση δεν είναι;;; δεν πειράζει... ου ρε ου)
ΛΙΑΚΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:κι αφου σε χαλαει η σατυρα, ερωτω ευθεως: ποσοι λεει ο Ιωαννης στην αποκαλυψη οτι ειναι γραφτο να σωθουν τελικα?
δινει συγκεκριμενο νουμερο και θαθελα να το ακουσω απο το στομα σου!
αντε να δουμε τι λεει η προφητεια για μας...
περιμενω απαντηση... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Αν ήταν το θέμα κάπου αλλού, θα σου έλεγα εγώ αν θα τολμούσαν όλοι αυτοί να μπουν και να να σκεφτούν να γράψουν.
...κι ο νοών νοείτο.
Λοιπόν...επειδή εγώ δεν είμαι τόσο ευγενικός όσο ο Νίκος, και αν ανοίξω το στόμα μου θα καταλάβετε τι πάει να πει και λιμάνι και τρούμπα...με το καλό, πηγαίνετε στην ευχή του Θεού, και μακριά από εμάς.
Διότι καλά τα λόγια του Χριστού αλλά σε όσους τα καταλαβαίνουν. Όπως στον Κινέζο δεν μπορείς να μιλήσεις Ελληνικά γιατί δεν θα καταλάβει, έτσι και σε μερικούς δεν μπορείς να μιλήσεις με Αγάπη γιατί δεν θα καταλάβει. Αν λοιπόν, χρειαστεί θα μιλήσω και την γλώσσα του, και με πιο "πλούσιο λεξιλόγιο" από αυτόν.
Λοιπόν, με το καλό..και για τελευταία φορά, στους ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ!
Προτείνω δε, να μεταφέρουμε το forum αλλού, σε άλλο site, περισσότερο κατάλληλο με το θέμα.
Έχω υπόψη μου κάτι, κι αν συμφωνείτε θα σας στείλω mail.
Edited by - Aetos on 02/11/2005 10:06:44
quote:xalkeios
Αλογο : Αν ιππεύεις ωραίο άλογο περίμενε ωραία και πλούσια γυναίκα, αν είσαι παντρεμένος περίμενε πλούτη σημαντικά από την γυναίκα σου, αν είσαι παντρεμένος και ιππεύεις λευκό άλογο η γυναίκα σου θα κάνει αγόρι με λαμπρό μέλλον. Αν είναι μαύρο το άλογο θα πλουτίσεις αλλά θα τα σπαταλάει η γυναίκα σου με τις ανοησίες της. Αν είναι κόκκινο θα πάρεις αξιώματα και μεγάλες θέσεις, αν είναι γκρίζο θα επιτύχεις πολλά αλλά με μεγάλες δυσκολίες και κόπους. Αν το άλογο είναι άρρωστο και δεν μπορείς να το ιππεύσεις θα συναντήσεις μεγάλα εμπόδια στην δουλεία σου αλλά στο τέλος θα κερδίσεις. Αν βλέπεις αναβάτη θα μάθεις πολύ σπουδαία νέα από φίλο σου ή συγγενή. Αν δεις ότι τρέχεις στους δρόμους με το άλογο θα δοξαστείς, αν όμως σε τραβάει το άλογο πίσω του θα χάσεις χρήματα από δικό σου λάθος, αν σου χαρίζει κάποιος άλογο αυτός θα σε προστατέψει αν το χαρίζεις εσύ θα προστατέψεις εκείνον. Αν δεις το άλογο με χαλινάρι σημαίνει ότι από τον θυμό σου θα παραφερθείς και από θαύμα θα σωθείς από αυτά, Αν πεταλώνεις άλογο θα πάρεις μεγάλη στεναχώρια αλλά θα καταλήξει σε χαρά. Αν δεις ότι γυναίκα ανέβηκε στο άλογο σου θα έχεις καλές σχέσεις με εκείνη., αν πουλάς ή βλέπεις νεκρό άλογο μεγάλη αποτυχία και μεγάλος κίνδυνος. Αν τρως κρέας αλόγου θα έχεις γρήγορες επιτυχίες στη δουλειά σου.
δε λες να ξεκολλησεις απ τον ονειροκριτη, ε? ![]()
.
"Έχω υπόψη μου κάτι,..."
Τι; Τι;;;; Τι;;; Τι;;; εεεεεε Τι;;;; εεεε Τι τιιιιιιιι;;;;
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
Επιτέλους!
Να ειρωνεύεται, να εξεφτελίζει και να υβρίζει όμως δεν έχει κανένας.Ή σεβαστείτε το, ή πείτε το για να βεβαιωθώ πως θα το σεβαστείτε!
οντως παρατηρησα οτι ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΤΑΤΑ!
ΑΦΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ" ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ![]()
.
quote:ΝΙΚΟΣGR
Θα τον παρει ο Διαολος και θα τον σηκωσει ,και θα ακουσει και τα βρισιδια της ζωης του.
εισαι βλεπω και καλος χριστιανος και καλος δημοκρατης!
προφανως ανηκεις στην μεγαλη κατηγορια των καλων χριστιανων που ριχνουν χριστοπαναγιες στο δρομο οδηγωντας, διεκδικωντας δημοκρατικα ολο το δρομο δικο τους! ![]()
.