- Καινή Διαθήκη και επίμαχα εδάφια; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Η ειρωνεία σου προς όσους δεν συμφωνούν μαζί σου, η γελοιποίηση και χλευασμός προς οτι δεν συμφωνεί με τα πιστεύω σου, είναι πολύ χειρότερα από μια βρισιά.
Το ξέρεις πολύ καλά και το επιδιώκεις σχεδόν με κάθε μήνυμά σου.
Ο ψεύτικος καθωσπρεπισμός σου νομίζεις ότι είναι αρκετός για να "βάλει σε όμορφη συσκευασία" τα παραπάνω;;;
Φιλικά όπως πάντα
Edited by - Ψηλός on 17/06/2005 19:52:34
quote:
Bie Boy
Φίλε μου Μακεδόνα είσαι κακός (δις).
![]()
quote:
Brie Boy
Το ότι νευριάζουν οι Χριστιανοί δεν έχει να κάνει με την παιδεία τους, ούτε την μόρφωση τους. (Εσύ δεν μου είπες κάπου αλλού να μην υπεραπλουστεύω τα πράγματα?
Η παιδεία είχε να κάνει με το συγκεκριμένο άτομο, όχι με όλους.
quote:
Brie Boy
Στην τελική και αν μπει ένας άθεος εδώ μέσα και αρχίσει να βρίζει και να προκαλεί, δεν θα ήθελα οι Χριστιανοί να με βάλλουν στο ίδιο καζάνι με αυτόν.
Δεν γενίκευσα για όλους τους Χριστιανούς, για όνομα του Τουτάτη. Μίλησα για συγκεκριμένα άτομα τα οποία παρεκτρέπονται με τον τρόπο αυτό: Grom Hellstream (παλαιότερα), WWalker, Ψηλός... Συγκεκριμένη αντίδραση από συγκεκριμένα άτομα (τα οποία συμπτωματικά ανήκουν στον ίδιο χώρο). Και όπως λένε και στην Ελλάδα "Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση".
quote:
Brie Boy
Ε, στην τελική η δική τους πίστη βάλλεται με αμφισβητήσεις για την ύπαρξη ακόμη και του ίδιου του Χριστού.
Εδώ νομίζω κάνεις λάθος φίλη μου. Δεν βάλλεται η πίστη τους. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, δικαίωμά του. Βάλλεται η προσπάθεια να πείσουν τους άλλους για το αναπόδεικτο. Βάλλεται η προσπάθειά τους να αδειάσουν τον ωκεανό με το κουβαδάκι τους. Και οπωσδήποτε δε βάλλεται η ατομικότητά τους.
quote:
Brie Boy
αλλά οι Χριστιανοί ουσιαστικά καλούνται να αλλάξουν όλη την κοσμοθεώρηση τους, αν παραδεχτούν για παράδειγμα τόσο ελαφρά τη καρδία, ότι ο Χριστός δεν υπήρξε.
Ας συζητήσουμε λίγο πάνω σ'αυτό. Ας θεωρήσουμε ότι πιστεύω πως η γη είναι επίπεδη. Δεν έχω καμία απόδειξη περί τούτου, ίσα-ίσα υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για το αντίθετο. Εγώ φυσικά είχα διαβάσει ένα βιβλίο ενός αγίου το οποίο έλεγε αυτό ακριβώς το πράγμα, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην το πιστεύω. Όσο όμως κρατάω την πίστη μου σαν προσωπικό βίωμα, κανείς δεν θα μου το απαγορεύσει. Έτσι θέλω και πιστεύω βρε αφερφέ, λογαριασμό θα σου δώσω τι πιστεύω;
Από τη στιγμή όμως που βγαίνω έξω και αρχίζω και το συζητάω δεξιά και αριστερά, θα έχουμε τις εξής αντιδράσεις:
1. Κάποιοι θα γελάσουν. Δεν μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο γιατί δε γνωρίζουν γεωγραφία αλλά κι αυτό που τους λέω εγώ τους φαίνεται γελοίο.
2. Κάποιοι θα πιστέψουν αυτό που τους λέω, έτσι, χωρίς αποδείξεις.
3. Οι περισσότεροι θα μου παραθέσουν τις αποδείξεις ότι η γη είναι στρογγυλή. Εγώ δεν μπορώ να αποδείξω τίποτε και όταν αυτοί πλέον αρχίζουν και με εκνευρίζουν με τα στοιχεία τους και τις αποδείξεις τους τότε:
A. Αποδίδω την προσπάθεια τους στο διάβολο, καθώς ο Κοσμάς ο Ινδοπλεύστης στο θεόπνευστο βιβλίο του λέει σαφώς ότι η γη είναι επίπεδη.
B. Διακηρύσσω ότι τα λεγόμενά τους είναι προϊόν παγκόσμιας συνομωσίας κατά της πίστης μου και ότι η πίστη μου βάλλεται από τους άθεους αυτούς βάσει οργανωμένου σχεδίου.
Γ. Τους βρίζω λέγοντάς τους ότι αφού δεν είναι γεωγράφοι και αστρονόμοι να μην ασχολούνται μ'αυτά και δεν ξέρουν τι τους γίνεται (το ότι εγώ επίσης δεν είμαι γεωγράφος ή αστρονόμος είναι λεπτομέρεια).
Δ. Βάζω κάποιους να τους δείρουν
Μετά τα παραπάνω τους συγχωρώ κιόλας, διότι, πώς να το κάνουμε, το επιβάλλει η θρησκεία μου.
Πάσα ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις του esoterica ΔΕΝ είναι συμπτωματική.
quote:
Brie Βoy
Εντάξει, και ο Βούδας δεν ξέρουμε αν υπήρξε, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να πιστεύουν σε αυτόν. Και ούτε είναι κακό αυτό έτσι?
Όσο ο βουδιστής πιστεύει αυτά που πιστεύει, με γεια του με χαρά του. Φυσικά το να πιστεύει κανείς ό,τι θέλει, δικαίωμά του είναι, κανείς δεν αντιλέγει. Το να έρθει όμως ο άλλος και χρησιμοποιώντας επιστημονικοφανείς αποδειξιολογίες να θέλει να σε πείσει ντε και καλά για την "ιστορικότητα" ή την "αλήθεια" θεμάτων που εξ ορισμού είναι αναπόδεικτα και άσχετα με την επιστήμη ή την ιστορία, τότε σαφώς προκαλεί αντίλογο.
Κι όπως σωστά λέει ο Schwabe αυτός που "θεωρεί" φέρει και το βάρος της απόδειξης. Άλλωστε αυτή είναι και η βάση της νομικής επιστήμης.
Αν έρθει ο οποισδήποτε Χριστιανός και πει "Ανεξάρτητα με το τι λένε οι ιστορίες, οι επιστήμες, οι κοινωνιολογίες, οι φυσικές, οι αστρονομίες, εγώ πιστεύω αυτό που πιστεύω και δεν με κάνει κανείς να αλλάξω γνώμη" τότε του λες "μπράβο" και τελειώνεις.
Από κει και πέρα όμως, οι ερωτήσεις φέρνουν απαντήσεις και αυτό νομίζω είναι κάτι που άρχεται από τους εν λόγω "συζητητές".
macedon
quote:
Κι όπως σωστά λέει ο Schwabe αυτός που "θεωρεί" φέρει και το βάρος της απόδειξης. Άλλωστε αυτή είναι και η βάση της νομικής επιστήμης.
Ναι καμάρι μου καλό, όταν κάποιος θέλει να αποδείξει μια θεωρία, είτε την αποδεικνύει και τελειώσαμε, είτε δεν την αποδεικνύει και γυρνάμε στην προηγούμενη, η οποία και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει για τον Θεό. THE END. Δεν έχει "δεν μου απέδειξες ότι ο Θεός υπάρχει" άρα, δεν υπάρχει, είναι μαλακία να το πεις αυτό το πράγμα, πως στο λένε;
Και ο Schwabe δεν είναι επιστήμονας. Με οικονομικά ασχολείται.
Όσο για το πόσο η "βάση της νομικής επιστήμης" μπορεί να εφαρμοστεί στο θέμα, Θεός, να σε ρωτήσω και γω:
Τα θες και τα λες ή έτσι σου φεύγουνε;
Α ναι, κάποιος απέδειξε πως ο Θεός υπάρχει!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.ordination.org/MCAC%20Backup/proof.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για βγάλτο μου άκυρο σε παρακαλώ.
quote:
Η παιδεία είχε να κάνει με το συγκεκριμένο άτομο, όχι με όλους.
ΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ώρε γλέντια, σε λίγο θα με βγάλεις και... αναλφάβητο.
Τέλος πάντων, θα απαντήσω όσο πιο κομψά και εντός θέματος αρμόζει όταν κάποιος μιλάει με άτομα σαν κι εσένα:
Μετρητές
Παρόλο που υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις πάνω στον βασικό μετρητή, στην πραγματικότητα είναι πολύ όμοιοι. Θα παρουσιάσουμε τον βασικό μετρητή, πάνω στον οποίο χτίζονται όλοι οι άλλοι.
Στον τετράμπιτο μετρητή που παρουσιάζεται δίπλα, χρησιμοποιούμε ακμοπυροδότητα flip flop αφέντη-σκλάβου, η έξοδος των οποίων αλλάζει κατάσταση κατά την ακμή του ρολογιού (κατά την μετάβαση από το 1 στο 0) της Τ εισόδου.
Η μέτρηση που υλοποιείται από αυτό τον μετρητή διαβάζεται με ανάποδη σειρά από αυτή στην οποία πυροδοτούνται τα flip-flop. Κατά συνέπεια, η έξοδος D είναι το most significant bit, ενώ η Α είναι το least significant bit. Η δυαδική μέτρηση που υλοποιείται από τον μετρητή είναι της μορφής DCBA, και "τρέχει" από 0000 (δεκαδικό 0) σε 1111 (δεκαδικό 15). Ο επόμενος παλμός ρολογιού θα προκαλέσει στον μετρητή να μετρήσει το 10000 (16). Ωστόσο, το πρώτο bit δεν καταχωρείται σε κάποιο flip flop και κατά συνέπεια χάνεται. Κατά συνέπεια, η μέτρηση ξαναγυρνάει στο 0000, και η μέτρηση ξεκινά από το 0.

Να'σαι καλά φίλε Macedon!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - WWalker on 17/06/2005 23:03:53
Edited by - WWalker on 17/06/2005 23:08:12
Edited by - WWalker on 17/06/2005 23:09:01
Edited by - WWalker on 17/06/2005 23:42:48
Υπάρχουν δημιουργικότερα πράγματα να κάνετε και ξεφύγατε και από το θέμα...![]()
quote:
Λοιπόν,
Ινβάντερ, δεν θα σε ακολουθήσω στους χαρακτηρισμούς σου.
Τώρα...ησύχασα.
quote:
Πιστεύεις πως πριν απαντήσω δεν είχα συνείδηση του τι έχω γράψει στα προηγούμενα μηνύματά μου;;
Όχι.Πιστεύω πως είχες πλήρη συνείδηση του τι έγραψες και επιχείρησες σκοπίμως να το αποκρύψεις. Η ισχυρογνωμοσύνη και η κουτοπονηριά σου είναι τέτοια, που ακόμα και τώρα δεν έχεις την εντιμότητα να παραδεχτείς τις πεποιθήσεις σου.
quote:
Αλήθεια, θα κάνεις επίθεση και στον WWALKER για τα όσα έγραψε για τον Αλέξανδρο ή μήπως εκεί δεν σε παίρνει;;
Δεν είδα τι είπε. Αν απλά διατύπωσε απλά προσωπικές του απόψεις, τότε δεν με αφορά. Αν παρέθεσε και κομμάτια απο αρχαία κείμενα για να τεκμηριώσει ότι είπε, τότε ευχαρίστως να συζητήσω μαζί του. Γατί μόνο αν ο άλλος παραθέτει τεκμηριωμένες απόψεις μπορεί να γίνει διάλογος αγαπητέ, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να γίνει με εσένα( τουλάχιστον όχι σε αυτό το θέμα).
quote:
Τέλος, πάντων, πιστεύω πως είσαι διαποτισμένος από πολύ αυταρχικές αντιλήψεις και αδυνατείς να δεις τα πράγματα ως έχουν.
Οτι πεις αγαπητέ. Είμαι συνηθησμένος καλέ μου ''δημοκράτη'' σε τέτοια ''πυροτεχνήματα''. Πάντως, επιχειρήματα στα όσα είπα δεν είδα στο topic που αναφερεις. Πάγια τακτική σου δηλαδή. Κάνεις την πάπια εκεί που δεν σε παίρνει και μετά απο λίγο καιρό πας να τη ''βγεις'' και απο επανω στον άλλο. Στο ξαναλέω πάντως: Εδώ ότι γράφεις μένει. Αν συνεχίσεις έτσι, θα καταλήξεις με τον τίτλο του παλιάτσου του forum. Είδη δεν απέχεις και πολύ.
quote:
Όσον αφορά την προσωπικότητα του Αλεξάνδρου, έχουν γραφεί πολλά συγγράμματα ως σήμερα, και δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου ως το μόνο διαβασμένο, μέγα σφάλμα.
Άσε εμένα και τους άλλους! Εσύ τι έχεις διαβάσει επι του θέματος? Αν δεν έχεις διαβάσει τίποτα, όπως υποψιάζομαι, τότε λυπάμαι αλλά η γνώμη σου έχει μηδενική βαρύτητα. Όπως η δική μου γνώμη για ένα ζήτημα πυρηνικής φυσικής έχει επίσης μηδενική βαρύτητα, λόγω της άγνοιας μου σε θέματα φυσικής. Alles Klar?
quote:
Έχω την εντύπωση πως την έχεις δει ύπερ-Έλληνας και πιστεύεις πως όλοι οι άλλοι τριγύρω σου είναι κατώτεροι ή δεν αξίζουν να λέγονται Έλληνες.
...
quote:
Για πες μου, λοιπόν, ξέχνα τον Αλέξανδρο για λίγο, όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη φωτιά και σκορπά το θάνατο στο διάβα του, τι είναι;; Φιλάνθρωπος;;;
Εξαρτάται. Και οι υπερασπιστές των Θερμοπυλών και οι ήρωες του '40 φωτιά και θάνατο σκορπούσαν στο διάβα τους.
Εσύ βέβαια, μην μπορώντας να δεις πέρα απο την μύτη σου, αναφερεσαι στον Αλέξανδρο. Μόνο που ο Αλέξανδρος δεν έκανε τίποτα τέτοιο, ή τουλάχιστον όχι περισσότερο απο όσο υπαγόρευαν οι αρχαίες αντιλήψεις περί ''δικαίου του πολέμου''. Κρίνεις τον Μέγιστο των Ελλήνων με βάση σημερινά δεδομένα, τόσο είναι το μέγεθος της επιπολαιότητας σου. Περαστικά σου. Ά, παρεμπιπτόντως, για τον Μωυσή και τον Ιησού του Ναυή τι γνώμη έχεις?
quote:
Τη Σάρισα και και το σπαθί σήμερα, οι Αμερικάνοι και αρκετοί Ευρωπαίοι, μαζί τους και η χώρα μας σε ορισμένες περιπτώσεις, τα έχουν αντικαταστήσει με πυράυλους, βόμβες και αεροπλάνα. Αν ρωτήσεις το μέσο Αμερικάνο σήμερα (και αρκετούς ευρωπαίους) θα σου πει πως αυτό που κάνει η χώρα του είναι να απελευθερώνει τους λαούς από δεσποτικά καθεστώτα και επαναφέρει τη δημοκρατία και την ευημερία.
Αν ρωτήσεις όμως το Γιουγκοσλάβο, τον Αφγανό, τον Ιρακινό, πιστεύεις πως θα σου πουν το ίδιο πράγμα;;;;
Κοίτα αγαπητέ: Χωρίς Αλέξανδρο να διαδώσει το φως του Ελληνισμού στην Ανατολή, ξέχνα Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, και γενικότερα κάθε μεγάλο αρχαίο Έλληνα Σοφό. Σήμερα, δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Όσο για τις γνώμες των κατακτημένων λαών για τον Αλέξανδρο...Γιά ψαξτο λίγο το πράγμα...Δεν αποκλείεται να εκπλαγείς! Υπήρξε απο τους ελάχιστους κατακτητές που ήταν αγαπητός ακόμα και στους κατακτημένους λαούς! Επι παραδείγματι σου αναφέρω πως, κατα τον Κούρτιο, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατους του Αλεξάνδρου, η μητέρα του Μ.Βασιλιά Δαρείου κλείστηκε απο την λύπη της σε μιά σκηνή και αρνήθηκε να ξαναβάλει φαγητό στο στόμα της, πεθαίνοντας τελικά απο την πείνα! Όταν αυτή τη γνώμη την είχαν οι κατακτημένοι για τον Μέγιστο των Ελλήνων, τότε εμείς οι Έληνες τι γνώμη θα πρέπει να έχουμε?
quote:
Εγώ ξέρω πολύ καλά πως θεωρώ τον Αλέξανδρο. Να σου πω την αλήθεια όμως, προτιμώ να πάω σε κάνα φόρουμ της ΚΝΕ αντί να παρακολουθώ φόρουμ σαν και αυτά της Χρυσής Αυγής ή και των ομοΐδεατών αυτών.
Νάτη και η Χρυσή Αυγή! Και ποιός σου είπε ρε μεγάλε οτι το αντίθετο στην βαρβαρότητα και την καφρίλα είναι ο ανθελληνισμός και ο υλισμός? Τα έχεις μπρερδέψει για τα καλά στο κρανίο σου. Πάντως, αν πρέπει οποσδήποτε να επιλέξεις, την Χρυσή Αυγή θα επιλέξεις, διότι αυτοί είναι στα χαρτιά τουλάχιστον χριστιανοί. Άμα πας με τους κνίτες και τους αρχίσεις τα περι Χριστού, μπορεί και να βρεθείς στη Σιβηρία...
quote:
Η όλη σύψη των θεσμών δεν σε ενοχλεί;;
Πάρα πολύ. Όταν όμως βγάινω και μιλάω, κάτι Ψηλοί βάζουν μπροστά την κασέτα περί ''αυταρχισμού'', ''αντιδημοκρατισμού'' κτλ.
quote:
Μήπως δεν αντιλαμβάνεσαι Ινβάντερ ότι αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι η κοινωνία όπως εσύ την επιθυμείς, την κοινωνίας χωρίς Χριστό και χωρίς την επίγνωση της τελικής μας κρίσης.
Την κοινωνία χωρίς πνευματικές αξίες αλλά δέσμια των υλιστικών της αντιλήψεων.
Και ποιός σου είπε ρε μάγκα οτι εγώ επιθυμώ μια κοινωνία ''χωρίς Χριστό''? Ποτε σου έδωσα εγώ αυτή την εντύπωση? Αν ενδιαφέρει τόσο αγαπητέ, σου λέω οτι είστε εσείς που οραματίζεστε μια τέτοια κοινωνία. Μια κοινωνία που την θέση του Χριστού θα την έχουν πάρει αρχιεπίσκοποι, πατριάρχες, άγιοι κτλ. διότι βλέπεις ο Χριστός όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τους παραπάνω, αλλά τους είναι και πολύ ενοχλητικός. Είστε εσείς και η υποκρισία σας που κάνατε τον κόσμο να θεωρεί την Εκκλησία συνώνυμο της υποκρισίας και της διαφθοράς, είστε εσείς που θρυματίσατε με τα ίδια σας τα χέρια τον τελευταίο πυλώνα ηθικής που υπήρχε στον Δυτικό κόσμο. Και δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά τώρα έχετε το θράσος να μιλάτε και για μια απο τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που γένησε η ανθρωπότητα. Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω εγώ? Ανθρωπάκια, ε ανθρωπάκια, που θα μιλήσετε και για τον Αλέξανδρο.
quote:
Χαίρομαι που διαβάζεις τους λόγους του Just a Man, του οποίου οι λόγοι είναι ύμνοι αγάπης, και τους χρησιμοποιείς ως επιχειρήματά σου, μόνο που επανλαμβάνεις το λάθος και τους ερμηνεύεις σύμφωνα με το συμφέρον σου και όπου και όπως σε βολεύει αφήνοντας ενεξέταστο το γενικότερο πλαίσιο στο οποίο ειπώθηκαν οι λόγοι αυτοί.
Στα παρακάτω θέλω συγκεριμένες απαντήσεις:
1)Τι ακριβώς ερμήνευσα σύμφωνα με το συμφέρον μου?
2)Ποιό είναι το γενικότερο πλαίσιο στα οποία υπώθηκαν και αναιρεί τα όσα είπα?
Έχω την αίσθση πως ο Just a man ήταν σαφέστατος στις τοποθετήσεις του. Τώρα, αν εσύ έχεις κάποια σπάνια ενορατική ικανότητα και βλέπεις κάτι παραπάνω, τότε πάω πάσο( αν και πάλι θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς βλέπεις).
quote:
Αν δεν θεωρείς ότι δεν απάντησα στις μομφές σου, τότε, δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
Το οτι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο εκτός απο τα λασπολογείς, να γενικολογείς και να αερολογείς το γνωρίζα καλά απο πρίν. Αλλά την ανεντιμότητα σου μου την αποκάλυψες στα τελευταία σου μυνήματα. Το αν έχεις και κανένα άλλο ''ταλέντο'', αυτό το μέλλον θα το δείξει.
quote:
Ωστόσο, τούτο το εξαιρετικού ενδιαφέροντος ανάγνωσμα, που βασίζεται σε γνωστές ιστορικές πηγές (τον Αρριανό, τον Διόδωρο τον Σικελιώτη, τον Πλούταρχο, τον Κουίντο Κούρτιο Ρούφο, τον Ιουστίνο), διεκδικεί και τον χαρακτηρισμό ιστορικού μυθιστορήματος.
Ωραία όλα αυτά. Εγώ όμως που έχω διαβάσει τον Κούρτιο, τον Αρριανό και τον Πλούταρχο, γνωρίζω πάρα πολύ καλά πως το σύγγραμα του παραπάνω συγγραφέα( το οποίο, για κακή σου τύχη, έχω επίσης διαβάσει) δεν αξίζει, ως ιστορικό βιβλίο περισσότερο απο το χαρτί που έχω στην τουαλέτα μου. Ακόμα και αν ο συγγραφέας του ισχυρίζεται πως ο Αλέξανδος ήταν, μεταξύ άλλων, '' άνθρωπος των έργων και της δράσης, πανούργος πολιτικός, αδίστακτος πολεμιστής και λαμπρός στρατηγός, γενναιόδωρος και επιεικής, θαυμαστής της ποίησης του Ομήρου '' .Και στο κάτω κάτω, γιατί να διαβάσω ένα βιβλίο που βασίζεται στους αρχαίους συγγραφείς, όταν μπορώ να διαβάσω τους ίδιους τους αρχαίους συγγραφείς? Τα δεκανίκια, αγαπητέ( και μάλιστα αυτού του είδους τα δεκανίκια) αποφεύγω να τα χρησιμοποιώ όταν δεν υπάρχει λόγος. Κάνε το ίδιο και δεν θα χάσεις. Ίσως μάλιστα σταματήσεις να πέφτεις και θύμα του κάθε τυχάρπαστου, που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με πιάνεις?
Και τέλος, ένα δωράκι: Για να μην σε κουράζω με ''μιαρούς ειδολολάτρες'' όπως ο Αρριανός ή ο Κούρτιος( θα ρίξει καμιά φωτιά ο Απολογητής ή ο Μπαμπινιώτης...) δες αυτό-
Ά Μακαβαίων, 1,1-8. Διαβασε εκεί για τον μεγάλο βασιλιά που σύντριψε τους τυρράνους, και χάρη στον οποίο επικράτησε ειρήνη στη γή...Και ίσως αργότερα να τα ξαναπούμε!
''μητρός τε και πατρός τε και των
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Edited by - Invader on 18/06/2005 01:36:36
Edited by - Invader on 18/06/2005 01:45:03
''ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΚΟΠΗ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ , ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΦΥΛΗ.ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΥΤΕ Η ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΖΩ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ . ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟ.
ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΑΣ.
ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ, ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΙΣΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΨΟΥΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ.
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΣΠΟΝΔΕΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΓΑΠΗΣ.''
Μήπως αγαπητέ τυγχάνει να γνωρίζεις ποιά ιστορική προσωπικότητα έίπε όλα τα παραπάνω? Και μήπως όλα τα παραπάνω σου θυμίζουν μια άλλη, εξίσου σημαντική προσωπικότητα? Για δες βρε παιδί μου...Τελικά, ισχύει αυτό που λένε '' τα μεγάλα πνεύματα σναντιούνται''!
άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστι πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον ...''
Αφού με στόλισες μια χαρά και με έβαλες να κάνω παρέα με τους άλλους, θα μας πεις τέλος πάντων, εσύ με ποιούς είσαι;;
Μήπως με όλους και με κανέναν;;;
Πρέπει να κρατηθώ και να μην εκτραπώ σε μια προσωπική φιλονικία μαζί σου διότι δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Το τι είμαι εγώ, θα ξεδιπλωθεί σιγά σιγά εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ. Όπως επίσης και τα του λόγου σου.
Δεν θα πάρω κόψεράψε τους λόγους σου, διότι τι το ποιο εύκολο να ανατρέξω σε μηνύματά σου και να πάρω αυθαίρετα κάποιες προτάσεις σου, οι οποίες μόνες τους δεν στέκουν ξεκάρφωτες, και έτσι να αναλωθούμε σε μονομερείς ισχυρισμούς και προσωπικούς διαξιφισμούς.
Τώρα, το τι πιστεύεις εσύ για το αν εγώ είχα πλήρης συνείδηση των λόγων μου και το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις, ποσώς με ενδιαφέρει. Ότι και να σου πω εγώ, δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Ας αφήσουμε λοιπόν τη συνέχεια των συζητήσεων να αποκαλύψει το ποιος έχει ελληνική παιδεία, υγιείς λογισμούς και σώφρονα νου.
Εσύ άλλωστε, από τα γραφόμενά σου, όλους τους "αντιφρονούντες" τους τυλίγεις όλους σε μια κόλα χαρτί, τους στολίζεις με ένα σωρό «καλοπιστικά» επίθετα και τους στέλνεις για "ύπνο".
Σε παρακαλώ να μου υποδείξεις εκεί που έκανα την πάπια, και αν με ρώτησες κάτι και δεν απάντησα, θα σου απαντήσω τώρα, αν το γνωρίζω φυσικά.
Όσον αφορά το τι έχω διαβάσει εγώ για το Μέγα Αλέξανδρο, δεν αποτελεί τεκμήριο της δικής σου αυθεντίας πάνω στο θέμα.
Εγώ να κρίνω τους ανθρώπους δεν μπορώ, είναι Αλλουνού έργο αυτό.
Οι πράξεις των ανθρώπων, αρχαίων ή συγχρόνων, κρίνονται με κριτήρια που έχουν διαχρονική αξία και τα περί σημερινών δεδομένων είναι φτηνές δικαιολογίες συγκάληψης παράνομων πράξεων
Στο παράδειγμά μου όπου αναφέρω την άποψη των Αμερικάνων και την άποψη των κατακτημένων λαών, δεν εκφέρεις γνώμη αλλά στρίβεις πλαγίως και μετατοπίζεις αλλού το ενδιαφέρον.
Χρησιμοποιείς τη λέξει «κατακτητής».
Η λέξη αυτή είναι συνδεδεμένη με άσχημες εμπειρίες, οπότε θα σε συμβούλευα να μην τον αποκαλείς έτσι αν θες να είσαι αρεστός με τους συνομιλητές σου.
Όσον για τον Just a Man, άσε δεν σε παίρνει, ούτε και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσουμε τα δυό μας.
Τελικά, είσαι Χριστιανός ή δεν είσαι;;;; Συγχώρα με αλλά από το πλήθος των συγκεχυμένων απόψεών σου δεν έχω καταλάβει αν δέχεσαι το Χριστό στη ζωή σου ή όχι;;
Φιλικά όπως πάντα
quote:
Invader
Μήπως αγαπητέ τυγχάνει να γνωρίζεις ποιά ιστορική προσωπικότητα έίπε όλα τα παραπάνω?
Βοήθεια του κοινού: Ειπώθηκε το 324 π.Χ.
macedon
quote:
θα μας πεις τέλος πάντων, εσύ με ποιούς είσαι;;
Μήπως με όλους και με κανέναν;;;
Δηλαδή, αγαπητέ, πρέπει οπωσδήποτε να ανήκω σε κάποιο ''στρατόπεδο'' για να λάβω μέρος στη συζήτηση? Και, πάνω απ'όλα, πρέπει να υπάρχουν στρατόπεδα? Εγώ πάντως δεν μπήκα σε αυτό το forum για να ανήκω σε κάποια ''ομάδα'', ούτε φυσικά για να χαιδέψω αυτάκια, ακόμα και αν τα αυτάκια αυτά έχουν αποδεχτεί ιδιαίτερα καταδεχτικά σε όσα είπα παλαιότερα( μήπως έχασες κιόλας αγαπητέ την θέση που πήρα παλαιότερα για τις εκτρώσεις και το τι έλεγες τότε?). Ήρθα εδώ για να συζητησω. Για να πείσω και να πειστώ. Το αν θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω με κάποιον εξαρτάται απο το αν τα όσα λεει για κάθε θέμα ξεχωριστά είναι ορθά, ανεξάρτητα αν πιο πριν σε ένα άσχετο θέμα έλεγε ένα μάτσο βλακείες ή αν τον συμπαθώ ή όχι. Καταλαβαίνεις σιγά σιγά? Τα ''στρατόπεδα'' και οι ''ομάδες'' ανήκουν στην φαντασία σου, είναι αποτέλεσμα μιας ενδόμυχης επιθυμίας σου να πιαστείς απο ανύπαρκτους ''υποστηρικτές'' και ''αντιπάλους'' λόγω της έλλειψης επιχειρημάτων.
quote:
Πρέπει να κρατηθώ και να μην εκτραπώ σε μια προσωπική φιλονικία μαζί σου διότι δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα που προσπαθείς να με βγάλεις ''κακό'' αγαπητέ, ούτε που προσπαθείς να το παίξεις ''υπεράνω''. Είναι πάγια νεοελληνική τακτική, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Συγκρατήσου λοιπόν, και άσε εμένα να είμαι ο ''αγενής'' και να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ο καθένας αναλαμβάνει τον ρόλο που επιθυμεί και του αρμόζει.
quote:
Το τι είμαι εγώ, θα ξεδιπλωθεί σιγά σιγά εδώ μέσα σε αυτό το φόρουμ. Όπως επίσης και τα του λόγου σου.
Κοιτα, αγαπητέ...Είμαι σε αυτό το forum εδώ και περίπου ένα χρόνο. Σε γενικές γραμές, ''το τι είμαι εγώ'' έχει ''ξεδιπλωθεί'', και όλοι το έχουν δει και κρίνουν αναλόγως. Μόνο που εδώ μέσα, είτε σου αρέσει είτε όχι, οι άνθρωποι δεν κρίνονται( ή τουλάχιστον, δεν θα έπρεπε να κρίνονται) με βάση το τι είναι, αλλά με βάση το αν τα όσα λένε είναι σωστά ή όχι. Για αυτό και το ''τι είμαι'' και το ''τι είσαι'' έχει ελάχιστη σημασία. Επι παραδείγματι, αδιαφορώ παντελώς για το αν είσαι χριστιανός, όταν λές κάτι που αφορά τον Μ.Αλέξανδρο. Τις ίδιες απαντήσεις θα λάβαινες και αν ήσουν άθεος, μουσουλμάνος ή σκοπιανός εθνικιστής, ή ακόμα και αν ήσουν χρυσαυγίτης.
quote:
Δεν θα πάρω κόψεράψε τους λόγους σου, διότι τι το ποιο εύκολο να ανατρέξω σε μηνύματά σου και να πάρω αυθαίρετα κάποιες προτάσεις σου, οι οποίες μόνες τους δεν στέκουν ξεκάρφωτες, και έτσι να αναλωθούμε σε μονομερείς ισχυρισμούς και προσωπικούς διαξιφισμούς.
Κάνε ότι εσύ κρίνεις καλύτερο φίλτατε.
quote:Τώρα, το τι πιστεύεις εσύ για το αν εγώ είχα πλήρης συνείδηση των λόγων μου και το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγεις, ποσώς με ενδιαφέρει.
Ασφαλώς.
quote:
Ότι και να σου πω εγώ, δεν θα ωφελήσει σε τίποτα.
Αυτό το ξέρω. Έχω όμως μια αμυδρή ελπίδα πως τα όσα λέω εγώ ίσως σε ωφελήσουν σε κάτι, για αυτό και συνεχίζω την συζήτηση...
quote:Εσύ άλλωστε, από τα γραφόμενά σου, όλους τους "αντιφρονούντες" τους τυλίγεις όλους σε μια κόλα χαρτί, τους στολίζεις με ένα σωρό «καλοπιστικά» επίθετα και τους στέλνεις για "ύπνο".
ΟΚ...
quote:
Σε παρακαλώ να μου υποδείξεις εκεί που έκανα την πάπια, και αν με ρώτησες κάτι και δεν απάντησα, θα σου απαντήσω τώρα, αν το γνωρίζω φυσικά.
Για να σε ρωτήσω κάτι, αγαπητέ, θα πρέπει να έχεις μια τοποθετηση σαφέστερη απο μια του στυλ ''κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω απόλυτα με την kswtikoula!''. Και ο νοών νοείτω...
quote:
Όσον αφορά το τι έχω διαβάσει εγώ για το Μέγα Αλέξανδρο, δεν αποτελεί τεκμήριο της δικής σου αυθεντίας πάνω στο θέμα.
Σωστά. Το τι έχω διαβάσει εγώ αποτελεί κριτήριο της δικής μου αυθεντίας πάνω στο θέμα. Αλλά δεν μου απαντάς...Αλήθεια, τι έχεις διαβάσει εσύ για τον Αλέξανδρο? Και αν δεν έχεις διαβάσει τίποτα, τότε γιατί εκφράζεις γνώμη?
quote:Όχι, μεγάλε, δεν κατάλαβες καλά. Δυστυχώς για εσένα, έχεις ήδη κρίνει, και μάλιστα με νοοτροπία του πιο φανατικού ιεροεξεταστή τον Αλέξανδρο. Τώρα που αποκαλύφθηκε η άγνοια σου το γυρνάς και πας να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια? Ξέχνα το. Ή θα παραδεχτείς σαν άντρας και σαν χριστιανός το λάθος σου, ή θα αποκαλύψεις απλά στους πάντες την μικροψυχία και την κουτοπονηριά σου. Διαλέγεις και παίρνεις.
Εγώ να κρίνω τους ανθρώπους δεν μπορώ, είναι Αλλουνού έργο αυτό.
quote:
Οι πράξεις των ανθρώπων, αρχαίων ή συγχρόνων, κρίνονται με κριτήρια που έχουν διαχρονική αξία και τα περί σημερινών δεδομένων είναι φτηνές δικαιολογίες συγκάληψης παράνομων πράξεων
Ποιά είναι λοιπόν αυτά τα κριτήρια αγαπητέ? Και σε ξαναρωτάω, ο Μωυσής και ο Ιησούς του Ναυή που τόσο θαυμάζεις, πιστεύεις πως ακολουθούσαν αυτά τα ''κριτήρια''?
quote:
Στο παράδειγμά μου όπου αναφέρω την άποψη των Αμερικάνων και την άποψη των κατακτημένων λαών, δεν εκφέρεις γνώμη αλλά στρίβεις πλαγίως και μετατοπίζεις αλλού το ενδιαφέρον.
Την ''έκανα πλαγίως'', αγαπητέ, γιατί εσύ ο ίδιος τις προάλλες μας είχες πει οτι δεν συγκρίνεις τον Αλέξανδρο με τον Μπούς. Προσπαθώ να σε γλιτώσω, όπως βλέπεις, απο τον εξευτελισμό, αλλά εσύ εκεί, επιμένεις...
quote:
Χρησιμοποιείς τη λέξει «κατακτητής».
Η λέξη αυτή είναι συνδεδεμένη με άσχημες εμπειρίες, οπότε θα σε συμβούλευα να μην τον αποκαλείς έτσι αν θες να είσαι αρεστός με τους συνομιλητές σου.
Σε διαβεβαιώ φίλτατε οτι ποσώς με ενδιαφέρει να είμαι ''αρεστος'' στους συνομιλητές μου. Ίσα ίσα, το να συναντάω αντιδράσεις απο τους κάθε λογής ανιστόρητους φανατικούς αποτελεί τιμή για εμένα. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
quote:
Όσον για τον Just a Man, άσε δεν σε παίρνει, ούτε και θα ήθελα να τον χρησιμοποιήσουμε τα δυό μας.
Σου παρέθεσα την άποψη ενός μέλους που αποτελεί, κατα την γνώμη μου, υπόδειγμα χριστιανού, απο τα όσα τον έχω δει να λέει τουλάχιστον. Δεν καταλαβαίνω γιατί ''δεν με παίρνει'' και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αποφεύγεις για τρίτη φορά να σχολιάσεις τα όσα είπε για τον Αλέξανδρο. Ή μάλλον καταλαβαίνω, αλλά το αφήνω να ''πέσει κάτω''...
quote:
Τελικά, είσαι Χριστιανός ή δεν είσαι;;;; Συγχώρα με αλλά από το πλήθος των συγκεχυμένων απόψεών σου δεν έχω καταλάβει αν δέχεσαι το Χριστό στη ζωή σου ή όχι;;
Το τι είμαι, αγαπητέ, είναι κάτι που δεν αφορά ούτε εσένα, ούτε κανέναν άλλον εδω μέσα. Αφορά αποκλειστικά εμένα. Η πίστη είναι κάτι το πάρα πολύ προσωπικό, για εμένα, για να την εξευτελίζω καθιστώντας την όπλο για να κερδίσω το παιχνίδι των εντυπώσεων με τους συνομιλητές μου. Και, εν πάσει περιπτώσει, το αν είμαι ή όχι χριστιανός δεν έχει καμία, μα καμία σχέση με το αν τα όσα λέω και υποστηρίζω είναι σωστά ή όχι, πόλύ περισσότερο όταν συζητάμε για μια προσωπικότητα που έζησε...π.Χ.!!!
Edited by - Invader on 18/06/2005 03:59:19
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;
**** off
http://paranormal.about.com/library/weekly/aa060198.htm
Κάθε άλλη συνεισφορά ευπρόσδεκτη.
Ónen i-Estel Edain.Ú-chebin Estel anim...
Επίσης οι δίσκοι ήταν απο άγνωστο υλικό και παρουσίαζαν διαφορετικό βάρος κάθε φορά που τους ζύγιζες....
Ιστορίες που υπάρχουν ε?.....
Θα κοιτάξω να βρω τον εκδοτικό οίκο και να σας πω...
Σκιάς όναρ άνθρωπος..(Πινδάρου-8ος Πυθιόνικος..)
Πάντως αν όντως είναι έτσι, που πήγε όλη αυτή η φανταστική τεχνογνωσία που υποθετικά θα είχε αυτή η "εξωγήινη" φυλή; Χάθηκε μέσα στις χιλιετηρίδες;
Αν δεν στηριχτεί αυτή η θεωρία με επιπλέον επιβεβαιωτικά στοιχεία (αρχαιολογικές ανακαλύψεις) και δεδομένα τότε δυστυχώς θα παραμείνει μια ακόμα θεωρία...
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
Οι πέτρες είναι μάλλον αληθινές, αλλά όλα τα άλλα στοιχεία (όνομα καθηγητή που τις ανακάλυψε, "αποκρυπτογράφησή" τους, "χρονολόγησή" τους, ύπαρξη των πυγμαίων γαλαζομάτικων φυλών Ντρόπα και Χαν) έχουν όλα τα χαρακτηριστικά ενός urban legend.
http://ufos.about.com/cs/ancientastronauts/a/aa040504.htm
Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε και τίποτα καλύτερο από τη στιγμή που ο Erich Von Daeniken έχει βάλει το απατεωνίστικο δαχτυλάκι του...
quote:
The Disks Reappear
For several years, nothing was heard of the disks. Then, in 1974, an Austrian engineer named Ernst Wegener came upon two of the disks in the Banpo Museum in Xian. The museum director could tell him nothing about the disks, which had begun to deteriorate, but she allowed him to touch one of them and to photograph them. He did so, but he had only a Polaroid camera with him. These photos are the ones that we see reprinted today. In 1994, when Hartwig Hausdorf was in China, he asked the current director of the Banpo Museum about the disks and was told that they had disappeared
Εμένα αντίθετα με έκανε πολύ εντύπωση η παραπάνω παράγραφος και ειδικά το τελευταίο: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ;;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο με ένα αρχαιολογικό εύρημα;!;!
Ξέρει κανείς που μπορεί να βρίσκονται τώρα και αν είναι κάτω από επιστημονική και αρχαιολογική αδογμάτιστη και πραγματική έρευνα, ή καταχωνιασμένες σε τίποτα αποθήκες;
Λέτε να κρύβεται ο eric πίσω ΚΑΙ από την εξαφάνιση; ![]()
...Just a skeptic... Skepticism > best drug against obscurantism
quote:Εμένα αντίθετα με έκανε πολύ εντύπωση η παραπάνω παράγραφος και ειδικά το τελευταίο: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ;;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο με ένα αρχαιολογικό εύρημα;!;!
1ον) Σιγά το δύσκολο.
2ον) Δεν ήταν τόσο σπουδαίο εύρημα όσο θέλουν οι Ουφολόγοι (το άρθρο λέει ότι τέτοιοι δίσκοι παίζουν πολύ συχνά στην κινεζική αρχαιολογία) και επίσης το άρθρο λέει ότι είχαν ήδη αρχίσει να σαπίζουν 20 χρόνια πριν "εξαφανιστούν", οπότε ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
3ον) Ξέρω βέβαια ότι από τη στιγμή που εξαφανίστηκε οτιδήποτε τα συνωμοσιολογικά αντανακλαστικά σου χτυπάνε κόκκινο...
Πριν καιρο που αρχισα να ασχολουμαι με διαφορες αναφορες, ιστοριες και βασιμα στοιχεια που εδειχναν οτι η ιστορια του ανθρωπου δεν ειναι οπως μας την παρουσιαζουν στα σχολεια και πανεπιστημια βρηκα τους δισκους Ντρόπα. Γεγονος ειναι οτι οι σπηλιες υπαρχουν, οι σκελετοι υπαρχουν, οι δισκοι υπαρχουν, η γραφη στους δισκους ειναι εκει, ολα χρονολογουνται γυρω στα 10 με 12,000 π.χ και πολλα αλλα που χρονολογουνται 2 με 3 δισ. Αυτο που δεν "χωνευουν" να παρουσιασουν επισημα ειναι η ιστορια χαραγμενη στους δισκους, αν φυσικα η μεταφραση ειναι σωστη και το γεγονος οτι αυτοι οι ανθρωποι ηταν λιγο πιο εξελiγμενοι απο οτι επρεπε να ηταν.Υπαρχουν πολλα αλλα σαν τις πετρες αυτες. Παραδειγμα:
1. Oι τεχνητες σφαιρες της Νοτιας Αφρικης

2. Oι Πυραμιδες της Ιαπωνιας κατω απο το νερο

3. H φυλη Ντογκον

4. O τρισδιαστατος χαρτης 120 εκ. χρονων!

5. Οι Ντροπας