- ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Θα ήθελα, αν το επιθυμείς βέβαια, την προσωπική σου άποψη, σαν αναγνώστη του παρόντος φόρουμ, ως προς την αντιμετώπιση των ψυχοπαθών, η για να είμαι πιο επιεικής, των διανοητικώς ανεπαρκών μελών του.
Ασφαλώς τα συμπεράσματα περί νοητικής εμβέλειας, εξάγονται από τα γραπτά τους και με βάση αυτά και μόνον,( δεν προσβάλλω προσωπικότητες ),ζητώ την άποψή σου.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ilias1990Θα ήθελα, αν το επιθυμείς βέβαια, την προσωπική σου άποψη, σαν αναγνώστη του παρόντος φόρουμ, ως προς την αντιμετώπιση των ψυχοπαθών, η για να είμαι πιο επιεικής, των διανοητικώς ανεπαρκών μελών του.
Ασφαλώς τα συμπεράσματα περί νοητικής εμβέλειας, εξάγονται από τα γραπτά τους και με βάση αυτά και μόνον,( δεν προσβάλλω προσωπικότητες ),ζητώ την άποψή σου.
Προσθέτω την άποψη του Abraham Harold Maslow, περί ιεραρχικότητας των αναγκών του ατόμου. Ο Maslow υποστηρίζει, ότι υπάρχουν 5 ανάγκες που κυριαρχούν στην ζωή του κάθε ενός από εμάς. Η ανάγκη επιβίωσης, η ανάγκη ασφάλειας, η ανάγκη κοινωνικής αποδοχής, η ανάγκη αυτοεκτίμησης και τελευταία η ανα΄γκη αυτοολοκλήρωσης.
Θεωρώ πως τα άτομα για τα οποία ζητώ την άποψή σου και όχι μόνον την δική σου ( οποιος θέλει συμμετέχει), πέραν από τις δύο πρώτες ανάγκες, έχουν "τσουβαλιάσει" τις άλλες τρείς.!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προσθέτω την άποψη του Abraham Harold Maslow, περί ιεραρχικότητας των αναγκών του ατόμου. Ο Maslow υποστηρίζει, ότι υπάρχουν 5 ανάγκες που κυριαρχούν στην ζωή του κάθε ενός από εμάς. Η ανάγκη επιβίωσης, η ανάγκη ασφάλειας, η ανάγκη κοινωνικής αποδοχής, η ανάγκη αυτοεκτίμησης και τελευταία η ανα΄γκη αυτοολοκλήρωσης.
Θεωρώ πως τα άτομα για τα οποία ζητώ την άποψή σου και όχι μόνον την δική σου ( οποιος θέλει συμμετέχει), πέραν από τις δύο πρώτες ανάγκες, έχουν "τσουβαλιάσει" τις άλλες τρείς.!!!
Τώρα τι μαλακία έκανα και βγήκε μέσα σε κουοτ...δεν ξέρω.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πιστεύω ότι πρώτιστο μέλημα ενός ενεργού ( και καλόβουλου ) χρήστη σε ένα φόρουμ, είναι η προσπάθεια διατήρησης ενός ικανοποιητικού επιπέδου σε αυτό. Ειδικά όταν η διαχείριση φαίνεται να μην ενδιαφέρεται γι'αυτό.
Οπότε σαν Ηλίας, βλέπω ότι υπάρχουν δύο επιλογές: Η μία είναι να το πάρεις απόφαση και να μην απαντάς καθόλου σε τέτοια άτομα, κάτι που απαιτεί αφενός Ιώβεια υπομονή και αφετέρου να γίνεται συνολικά από όλους τους χρήστες ( αλλιώς είναι άχρηστο ). Η δεύτερη επιλογή είναι να έχεις ενεργό συμμετοχή στα '' μαργαριτάρια '' που γράφουν και να μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί. Το δεύτερο ενδεχόμενο αναπόφευκτα θα επιφέρει συνεχείς κόντρες μεταξύ των μελών, κάτι που μοιραία θα οδηγήσει στην απαξίωση του φόρουμ από τους υπόλοιπους χρήστες.
Εδώ επίτρεψέ μου να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Όταν ένας λογικός κι ένας παράλογος λογομαχούν συνέχεια, ποιος από τους δύο βγαίνει χαμένος;
Για την ερώτησή σου, χαμένος είναι πάντα ο λογικός.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τωρα ειναι ανενεργο.
Οι διαχειριστες δυο τρεις που εμφανιζονται σπανια μου δινουν την εντυπωση οτι ειναι σαν γειτονες που εχουν παρει τα κλειδια απ τους ιδιοκτητες ενος σπιτιου που απουσιαζουν επι μακρον.. για να μαζευουν την αλληλογραφια και να ποτιζουν τα λουλουδια.
Γειτονες ειπα?
Σε πιο γραν γκινιολ θα μπορουσε να ηταν οι δολοφονοι των ιδιοκτητων που εγκατεσταθησαν κλειδαμπαρωσαν τα παραθυρα και κλεινουν τα τηλεφωνα οταν χτυπουν..
Ταινια τρομου αμερικανικη..
Τον Νικομαχο που εχει εναν ευθικτο ανθρωποδιωκτη, τον ηλια που ειναι νεος και ενθουσιωδης και κατι μπαρμπουληδες που στο εσωτερικα μπαινουν κατα την ωρα που πινουν το χαμομηλακι τους.
Με τοσα μυστηρια γυρω μας μπορει κι αυτο να συμβαινει.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
https://www.youtube.com/watch?v=4qQxQ-yJupsAbyssus Abyssum Invocat
????????????
Αλήθεια, ψέμα ή λόγια να λέμε απλά για να ξεγλυστράμε όταν η κατάσταση χωλαίνει εις βάρος της Μιας και Αληθινής... ;
Όταν η λογική ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, τότε μόνο βρίσκεις την αλήθεια.
<< Κάθε προσωπο εχει δικαίωμα στην ελευθερία σκέψης , συνείδησης και θρησκέιας , αυτό το δικαίωμα περιλαμβάνει την ελευθερία να εκδηλώνη την θρησκεία ή την πεποίθησή του , ατομικά ή από κοινού με άλλους μέσω της λατρείας , πράξεων ιεροτελεστίας , πρακτικής και διδασκαλίας . Κανείς δεν υπόκειται σε καταναγκασμό που θα μπορούσε να παρεμποδίση την ελευθερία ή τις πεποιθήσεις της επιλογής του . >>
Αυτά τα ωραία από τον νόμο , όμως καλέ μου φίλε η πραγματικότητα είναι δυστυχως πολύ διαφορετική .
Η εκκλησία της πατρίδας μας η οποία με τις πράξεις της θυμίξει μαγαζάτορα ο οποίος αντι να αναβαθμίσει το κατάστημά του γία να προσελκύση πελατεία κοιτάζει να κατστρέψη τα κατστήματα των ανταγωνιστών του .
Ετσι λοιπόν με όπλο τις παραθρησκευτικές οργανώσεις των οποίων μέλη έχει φροντίσει να τοποθετήση σε θέσεις κλειδιά μέσα στον κρατικό μηχανισμο εκβιάζει καταστάσεις και εχει γίνει κράτος εν κράτει , με αποτέλεσμα κάθε διαφορετικά σκεπτόμενος να είναι αιχμάλωτος μέσα στην ίδια του την πατρίδα .
Αυτά τα ολίγα πρός το παρόν .
Δεν ξέρω αν είσαι χριστιανός, σημασία έχει ότι αν ήσουν και μου έλεγες πάλι τα ίδια, θα σου έβγαζα το καπέλο μου και η εκτίμηση μου απέναντι σου θα ήταν τεράστια.
Και ας έρθουν έπειτα κάποιοι, από αυτούς, μέσα στο forum και ας μιλήσουν δήθεν για την ελευθέρια που διδάσκει η θρησκέια τους, ας συμφωνήσουν(πάντα στο άλλο θέμα και βιαστικά) ότι δεν έχουν πρόβλημα με εμάς τους μη-χριστιανούς και ότι είμαστε, πάλι δήθεν, ελεύθεροι μέσα σε αυτό το κράτος να πιστεύουμε εκεί που θέλουμε και χωρίς επιπτώσεις στην κοινωνική μας ζωή, ταυτόχρονα, μέσα στην αποχαύνωση, ας βγουν όλοι μαζί στους δρόμους στις πλατείες να βροντοφωνάξουν για τις ταυτότητες, μετά την συγκέντρωσή τους ας έρθουν πάλι μέσα στο forum και να μας ξαναδηλώνουν για τις δήθεν ελευθερίες κλπ κλπ
Όμως, ας μην απαντήσουν σε αυτό το συγκεκριμένο ερώτημα που έθεσα. Την απάντηση την πήρα από την σιωπή ΤΟΥΣ έπειτα από 2 μέρες ερημιάς. Οι δειλοί... Δεν είναι όμως χαζοί!!! Ξέρουν που τους πέρνει και που όχι!
Αυτό περί συνωμοσίας συνυφασμένης στον κρατικό μηχανισμό, ως καλό πρόβατο στο κοπάδι, δεν το αντελήφθην. Πιθανόν να ήσουν υποψήφιος βουλευτής και να είδες κάτι.
Προσωπικά θα μου άρεσε και θα επισκεπτόμουν λειτουργία της θρησκείας σου, αφού κοπάσει ο τηλεπαραθυροπανικός. Τώρα αν χρειάζεσαι αρχαιολογικούς χώρους για πράξεις αυτό, όντως έχεις αντιμέτωπο το δικτάτορα που λέγεται αρχαιολογική υπηρεσία. Κατα τη γνώμη μου, καλώς να τους λαβεις, φτάνει να μην αρχίσεις να τσιμεντάρεις ή να βιδώνεις τα μάρμαρα. Όλοι πρόσφατα είδαμε την εορτή στην Ολυμπία, γιατί να μην γίνεται κάτι τέτοιο σε εβδομαδιαία βάση δεν το καταλαβαίνω.
My Karma ran over your Dogma ![]()
Εδώ όμως μιλάμε για τον κοινωνικό αντίκτυπο το να μην είσαι χριστιανός.
quote:
Θα σε χάλαγε να γράφει η ταυτότητά σου, Telxinas, "Δωδεκαθεϊστής";
Αγαπητέ φίλε coperrolo , επέτρεψε μου να σου υπενθυμίσω , ότι η ταυτότητα είναι ένα δημόσιο έγγραφο το οποίο πιστοποιεί το ποιός είσαι και εκδίδεται όπως και το διαβατήριο από κρατική και όχι εκκλησιαστική αρχή .
Το αν κάποιος είναι Χριστιανος , Μουσουλμάνος , Βουδιστής ή Δωδεκαθεϊστής είναι στοιχείο που αφορά αυτόν και μόνο και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί στοιχείο ταυτοπροσωπίας ο τρόπος που έχει επιλέξει για να επικοινωνήση με τον Θεό .
Τώρα άν μερικοί ιεράρχες θέλουν να κατατάξουν και να διαχωρίσουν τους Έλληνες πολίτες σε Χριστιανούς και μη , δεν έχουν παρά να εκδόσουν εκκλησιαστικές ταυτότητες για τους πιστούς τους .
Επίσης αν κάποιοι χριστιανοί αισθάνονται την ανάγκη να διατρανώσουν την πίστη τους , κανένας δεν μπορεί να τους απαγορεύση να βάλουν μπλουζάκια , μπουφάν ή και φωτεινές επιγραφές αν θέλουν γι'αυτόν τον σκοπό .
Επιτέλους θα πρέπη να διαχωριστή η εκκλησία από το κράτος , επιτέλους θα πρέπη να πάψουν οι ιερείς να πληρώνονται από τον κρατικό προϋπολογισμό και να ξαναπληρώνονται γιά τις ιεροπραξίες τους και τέλος θα πρέπει επιτέλους να γίνεται οικονομικός έλεγχος και να φορολογούνται τα τεράστια και ανεξέλεγκτα έσοδά της εκκλησίας .
Εμείς τον λέμε Θεό, αλλού Αλλάχ, Μω, και ο κάθε λαός λέει για τον ίδιο με τη δική του προφορά.
Υπάρχουν θρησκείες, αιρέσεις, αθεϊσμός.
Ότι κι αν πιστεύει κάποιος είναι ιερό, σεβαστό κι ευλογημένο.
Απλά, γιατί το πιστεύει Αυτός. (Αν πραγματικά το πιστεύει). Γιατί μερικοί παίζουν, για να περνά ο καιρός και ξέρουμε τι σημαίνει ..να περνά ο καιρός.
Αλλά φίλοι μου ότι κι αν πιστεύετε θα σας πω μια παροιμία απ τη δική μου θρησκεία, γραμμένη στην αποκάλυψη.
Οφείλεις να είσαι ή θερμός ή ψυχρός, Γιατί αν είσαι χλιαρός, εμμέσει κύριος εκ του στόματος Αυτού. (εμμέσει= θα σε κάνει εμετό).
Πολλοί εδώ μέσα μίλησαν για τους 144.000 χιλιαδες εβραίους που θα σωθούν, ένα απόσπασμα λοιπόν από την αποκάλυψη και αυτό. Κληθήκατε να απαντήσετε τότε και μιλήσατε περί της συμβολικότητας. Αυτό που ανέφερες εσύ δεν αποτελεί συμβολικότητα;
Τέλος πάντων, θα στο πω χαμηλόφωνα: "Φτάνει πια" . Μάθετε επιτέλους να είστε μέσα στο θέμα όταν σας καλούν και όχι μόνο όταν συμφέρει. Είναι σαν να προσπαθείς να υποτιμήσεις την νοημοσύνη κάποιου, όταν αυτός θέτει ένα ερώτημα συγκεκριμένο και εσύ απαντάς μια από τα ίδια που διαβάζουμε συνέχεια χωρίς ίχνος ταύτισης με το θέμα.
"Ότι κι αν πιστεύει κάποιος είναι ιερό, σεβαστό κι ευλογημένο"
Μα αυτό το τονίσαμε, ότι δηλαδή στην χώρα μας περιορίζεται μόνο στα λόγια.
Το θέμα είναι οι επιπτώσεις στο άτομο που είναι ΜΗ χριστιανός.
"θα σε κάνει εμετό"
Στα αναγνώσματά σας υπάρχουν πολλά χωρία που υποδηλώνουν ένα θεό επιεικώς κακό, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το πανάγαθο της φύσης του. Εσένα αυτό σε αφήνει αδιάφορο;
Δεν θέλω φυσικά να απαντήσεις σε αυτά που σε ρώτησα. Είναι ερωτήσεις που κάνω συνέχεια και ποτέ δεν παίρνω απαντήσεις. Για μένα θα είναι κρίμα να ξεφύγουμε από το θέμα και να ξεκινήσουμε με αυτά. Αν έχεις λοιπόν να πεις κάτι για το συγκεκριμένο ερώτημα μου, που αν είχε τίτλο θα ήταν "Επιπτώσεις στην κοινωνική ζωή ενός μη-χριστιανού στη Ελλαδά", τότε είσαι καλοδεχούμενος.
Με σεβασμό στις πεποιθήσεις σου και απόψεις σου(αρκεί να είναι μέσα στο θέμα :) )
Όσο για τις κοινωνικές επιπτώσεις, νομίζω εξαρτάται απ΄την εκάστοτε περιοχή. Εδώ στην επαρχία της μπανανίας που βρίσκομαι οποιοσδήποτε διαφορετικός είναι σαν τη μύγα στο γάλα, στην πρωτεύουσα λογικά η κατάσταση θα είναι πιο ελεύθερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ή ότι το πρόβλημα έχει λυθεί. Μάλιστα πολύ φοβάμαι ότι και νομικά να εφαρμοστεί η ισότητα, ο ευρύς κοινωνικός αντίκτυπος δεν θα πάψει αυθημερών. Γι αυτό θα ήταν σκόπιμο να ταξινομήσεις, αν θέλεις, τους τομείς στους οποίους αποζητάς αναγνώριση. Δεν μπορεί να είναι 1η στην ιεραρχεία των στόχων σου το να σε αποδεκτεί ως ίσο μια μαυροφορεμένη γιαγιά με τσεμπέρι. Όχι ότι δεν θα'πρεπε αλλά... πιστεύω να με εννοείς.
My Karma ran over your Dogma ![]()
Edited by - coperrolo on 05/05/2004 02:57:39