ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αντί επιλόγου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αντί επιλόγου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

@ΑΜΕΙΝΙΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
02/02/2014, 18:12:32
quote:
γιατί το σάιτ απευθύνεται κυρίως σε άτομα που δέχονται των Εωσφορισμό.

Και το 'χα απορία....
ρε σε ποιους απευθύνεται το esoterica,σε ποιους απευθύνεται...

Αμαλία,Admin, έπρεπε να μας τα είχατε πει αυτά,να τα ξέρουμε ντε..

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

04/02/2014, 10:20:36
ti egine vlako-El mou Fagame xilopita kai tin kanoume? re mpas kai eisai filaraki too ebraiou Megasage007 pou anevaze video sto youtube gia ton atheismo os thriskia, tin 'sataniki' exelixi kai tin geokentriki patata?

Xixixixi vlepo tin kaneis san kai ayton etsi adoxa pou na anteksete re xristianopoola ton antilogo

re mpas kai mpikate sti mixani tou xronou? eisai sto 2014 an den exeis rotisei h epistimi exei pleon apodeiksei tin aniparxia tou theouli sas, tin exelixi kai to iliokentriko sistima....kai erxesai se ena orthologistiko epistimoniko site na diadosis tis palaiolithikes sou apopseis xixixi

eisai gia klamata... o kosmos tha sinexisei na girnaei kai na ekselisetai
esy pigaine zise se kamia spilia sto bouno me kanena paliatso ebraio prophiti kai kanena hipi na katarieste ton kosmo apo ekei psila xaxaxa

papadopaidia mou den sas sozei o anyparktos theoulis sas o Giaxovas me tipota apo ton LUCIFER

ante gia kammeno kai kane kai kamia prosefxi ston xristouli sou xaaaaa!

04/02/2014, 18:59:47
quote:

ti egine vlako-El mou Fagame xilopita kai tin kanoume? re mpas kai eisai filaraki too ebraiou Megasage007 pou anevaze video sto youtube gia ton atheismo os thriskia, tin 'sataniki' exelixi kai tin geokentriki patata?

Xixixixi vlepo tin kaneis san kai ayton etsi adoxa pou na anteksete re xristianopoola ton antilogo

re mpas kai mpikate sti mixani tou xronou? eisai sto 2014 an den exeis rotisei h epistimi exei pleon apodeiksei tin aniparxia tou theouli sas, tin exelixi kai to iliokentriko sistima....kai erxesai se ena orthologistiko epistimoniko site na diadosis tis palaiolithikes sou apopseis xixixi

esy pigaine zise se kamia spilia sto bouno me kanena paliatso ebraio prophiti kai kanena hipi na katarieste ton kosmo apo ekei psila xaxaxa

papadopaidia mou den sas sozei o anyparktos theoulis sas o Giaxovas me tipota apo ton LUCIFER

Είμαι και πιστεύω ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα. Αν έχεις πρόβλημα για το τι πιστεύω εγώ συγκεκριμένα, έλα να το λύσουμε όποτε θες. Ως τότε σας γράφω κανονικά και εσάς και τον Λούσιφερ.

04/02/2014, 20:24:34
quote:

quote:

Είμαι και πιστεύω ότι γουστάρω και δεν δίνω λογαριασμό σε κανένα. Αν έχεις πρόβλημα για το τι πιστεύω εγώ συγκεκριμένα, έλα να το λύσουμε όποτε θες. Ως τότε σας γράφω κανονικά και εσάς και τον Λούσιφερ.

Ase tous papyrous diladh ta paparia tou Daniel kai diavase kanena epistimoniko vivlio re xlaparxida

Ase ta vivlia tis mithologias kai tin Grafoula sou stin akri den yparxoun iptamena aloga aggelakia me ton Yehoshua sta synnefa kammeno tha kateveis me to spathi kai to alogaki sou na mas fas??? xixixi

den eisai stin epoxi ths mythologias, eisai stin epoxi tis texnologias kai tis epistimis malakopitoura spilaiantrope

pare epitelous kai diavase ALITHINO epistimoniko vivlio gia tin Exelixi kai to simpan oxi tous xlaparxides xristianous pou diavazeis sinexeia

ante an gemisei o kosmos me perithoriaka skoupidia san kai esena xathikame

ta perithoriaka skoupidia kai oi thriskoliptoi anikoun stis spilies kai ta psixiatria

geia xara mikre iroa xooxaxa!!

04/02/2014, 21:38:54
Λουσιφέριαν ανεξάρτητα με τι εκφράζει ο Χρίστος ΕΛ και τι γνώμη έχει, αν είναι μούφα ή αν έχει δίκιο... μήπως ξέχασες ρε φιλαράκι να πάρεις τα χάπια σου? Ένα risperdal το πρωι, ένα το βράδυ. Ελεος δηλαδή τι παραλήρημα είναι αυτό ρε μάστορα...

04/02/2014, 21:44:07
luciferian666 για να μην μπούμε σε διαδικασίες διαγραφής,
εσυ να φτιάχνεις άλλους... και πάει λέγοντας
καλό είναι να το σταματήσεις εδώ.
έχουμε αρκετά troll,
ευχαριστούμε για την προτίμηση , αλλά δεν μπορούμε να περιθάλψουμε κι άλλα!

not asked to learn how deep the secrets ... there are no
Lock_SmithΜέλος
04/02/2014, 22:29:14
luciferian666

Δεν είσαι σωστός φίλε μου, το να μιλάς έτσι δεν βοηθάει κανέναν.
Ναι όντως είμαστε στην εποχή της τεχνολογίας, ε και?
Τι να τη κάνεις την τεχνολογία όταν δεν έχεις παιδεία?
Δηλαδή ΤΙ? Επειδή καβαλήσαμε έναν πύραυλο και πήγαμε στη Σελήνη, τι σημαίνει αυτό? Οτι δεν υπάρχει Θεός?
Σιγά ρε φίλε μου, θα σπάσουμε κανα δάχτυλο απ' την πολύ μαγκιά μας.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

05/02/2014, 14:00:16
quote:

quote:

quote:

Ase tous papyrous diladh ta paparia tou Daniel kai diavase kanena epistimoniko vivlio re xlaparxida

Ase ta vivlia tis mithologias kai tin Grafoula sou stin akri den yparxoun iptamena aloga aggelakia me ton Yehoshua sta synnefa kammeno tha kateveis me to spathi kai to alogaki sou na mas fas??? xixixi

den eisai stin epoxi ths mythologias, eisai stin epoxi tis texnologias kai tis epistimis malakopitoura spilaiantrope

pare epitelous kai diavase ALITHINO epistimoniko vivlio gia tin Exelixi kai to simpan oxi tous xlaparxides xristianous pou diavazeis sinexeia

ante an gemisei o kosmos me perithoriaka skoupidia san kai esena xathikame

ta perithoriaka skoupidia kai oi thriskoliptoi anikoun stis spilies kai ta psixiatria

geia xara mikre iroa xooxaxa!!

Σιγά ρε μοντέρνε... άσε με εμένα, βρες εσύ κάτι με σταθερή αναλλοίωτη αξία και τα ξαναλέμε

11/02/2014, 02:36:57
Φίλοι συνδίκτυοι

Μόλις έλαβα στο προσωπικό μου mail, το ακόλουθο εντος του quote μήνυμα, απο το μέλος Χριστος Ελ.Για ευνοήτους λόγους διαγράφω το mail του Χριστος Ελ που το συνοδεύει και παραθέτω το υπόλοιπο κείμενο.

quote:

2:04 π.μ. (Πριν από 7 λεπτά)

προς Εμένα
Ενδέχεται η αποστολή του μηνύματος αυτού να μην έγινε από: --- Μάθετε περισσότερα Αναφορά ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing)
Γεια σου ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : Χρίστος Έλ

Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/

Ώπα. Ώπα.

Μπήκα να δω τί γράφετε και εσύ το συνεχίζεις.

Είδα τί γράφεις για τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, τα άτια και τους εξωγήινους.

Λοιπόν, δεν με θίγουν αυτά που λες στο σάιτ για εμένα περί νοημοσύνης και βλακείας. Ούτε με ενδιαφέρει αν πιστεύεις σε εξωγήινους ούτε θα σου πω αν χρειάζεσαι γιατρό για αυτά που λες. Δικαίωμά σου ότι πιστεύεις, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

ΑΛΛΑ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να δίνεις προσωπικά στοιχεία για εμένα(ποιος είμαι, που συχνάζω) για να με γιουχάρει ο οποιοσδήποτε ή να με ταυτίζεις με "φανταστικούς εξωγήινους".

Θα σε παρακαλέσω να ζητήσεις συγγνώμη έστω σε pm.

Περιμένω τη συγγνώμη σου. Ευχαριστώ.

Δεν βγάζω κανένα απολύτως νόημα, απο το κείμενο αυτό και πολύ περισσότερο απο την "κατηγορία" δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων, την οποία ευθαρσώς μου προσάπτει.

Και περιμένει και συγνώμη, βεβαίως βεβαίως.

Επειδή θεωρώ το άτομο πίσω απο το νικ "Χριστος Ελ", ώς συκοφάντη και προφανώς ολίγον "λειψό", εκ των συμφραζομένων στο κείμενό του, αναγκάστηκα να παραβιάσω την αρχή του σεβασμού της αλληλογραφίας και να το δημοσιοποιήσω, ελπίζοντας ότι κάποιος θα έχει άποψη.Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια, να ερμηνεύσω αυτό το mail.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 11/02/2014 02:49:50

11/02/2014, 03:40:28
quote:

Φίλοι συνδίκτυοι

Μόλις έλαβα στο προσωπικό μου mail, το ακόλουθο εντος του quote μήνυμα, απο το μέλος Χριστος Ελ.Για ευνοήτους λόγους διαγράφω το mail του Χριστος Ελ που το συνοδεύει και παραθέτω το υπόλοιπο κείμενο.

quote:

2:04 π.μ. (Πριν από 7 λεπτά)

προς Εμένα
Ενδέχεται η αποστολή του μηνύματος αυτού να μην έγινε από: --- Μάθετε περισσότερα Αναφορά ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing)
Γεια σου ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Έλαβες το ακόλουθο μήνυμα από το Μέλος : Χρίστος Έλ

Στη Διεύθυνση: http://www.esoterica.gr/forums/

Ώπα. Ώπα.

Μπήκα να δω τί γράφετε και εσύ το συνεχίζεις.

Είδα τί γράφεις για τη Διονυσίου Αεροπαγίτου, τα άτια και τους εξωγήινους.

Λοιπόν, δεν με θίγουν αυτά που λες στο σάιτ για εμένα περί νοημοσύνης και βλακείας. Ούτε με ενδιαφέρει αν πιστεύεις σε εξωγήινους ούτε θα σου πω αν χρειάζεσαι γιατρό για αυτά που λες. Δικαίωμά σου ότι πιστεύεις, δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

ΑΛΛΑ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να δίνεις προσωπικά στοιχεία για εμένα(ποιος είμαι, που συχνάζω) για να με γιουχάρει ο οποιοσδήποτε ή να με ταυτίζεις με "φανταστικούς εξωγήινους".

Θα σε παρακαλέσω να ζητήσεις συγγνώμη έστω σε pm.

Περιμένω τη συγγνώμη σου. Ευχαριστώ.

Δεν βγάζω κανένα απολύτως νόημα, απο το κείμενο αυτό και πολύ περισσότερο απο την "κατηγορία" δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων, την οποία ευθαρσώς μου προσάπτει.

Και περιμένει και συγνώμη, βεβαίως βεβαίως.

Επειδή θεωρώ το άτομο πίσω απο το νικ "Χριστος Ελ", ώς συκοφάντη και προφανώς ολίγον "λειψό", εκ των συμφραζομένων στο κείμενό του, αναγκάστηκα να παραβιάσω την αρχή του σεβασμού της αλληλογραφίας και να το δημοσιοποιήσω, ελπίζοντας ότι κάποιος θα έχει άποψη.Πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια, να ερμηνεύσω αυτό το mail.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 11/02/2014 02:49:50

Ρε τι κάνεις;

Κοίτα αγόρι μου, δεν θα ασχοληθώ πολύ ακόμα με αυτές τις αρρωστίλες. Έχω πολύ σημαντικότερα προβλήματα στη ζωή μου που με απασχολούν και δεν έχω την πολυτέλεια να ασχολούμαι με εσάς και τις μαλακίες σας με τους εξωγήινους και τους ερπετάνθρωπους. Αυτά να τα πεις στο ψυχιατρείο ή να πας να σε ξορκίσει κανένας παπάς. Όπου αλλού θες την τρέλα σου, εκτός από εμένα.

Ξέρεις, ήμουνα απίστευτα ευγενικός μαζί σου. Με ποιο δικαίωμα και με πιο θράσος δημοσιοποιείς ένα προσωπικό μήνυμα με καθαρά ιδιωτικό χαρακτήρα; Τί περιμένεις να σου πουν οι άλλοι;

Έχω δημοσιοποιήσει ΕΓΩ προσωπικά ΣΟΥ στοιχεία;

Θα ζητήσεις συγγνώμη ΕΣΤΩ και τώρα, μετά από αυτήν την μεγάλη προσβολή που έκανες, να τελειώνουμε;

11/02/2014, 03:47:39
Και να στο πω και πιο καθαρά.

Αν έχεις τα κότσια να μιλάς ευθέως και όχι με υπονοούμενα. Ξέρεις πολύ καλά τί εννοώ.

Λοιπόν, περιμένω να ζητήσεις συγγνώμη και για την αναφορά σου σε στοιχεία που σχετίζονται με εμένα(και το ξέρεις) και για την δημοσιοποίηση προσωπικού μηνύματος.

11/02/2014, 03:54:03
Μήπως θα ήθελες να μας κάνεις γνωστό, πότε, πως και που δημοσιοποίησα προσωπικά σου δεδομένα, αφού δεν σε γνωρίζω?

Οσο για το mail, παραλογίζεσαι που θα σου ζητήσω και συγνώμη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/02/2014, 06:27:48
quote:

Μήπως θα ήθελες να μας κάνεις γνωστό, πότε, πως και που δημοσιοποίησα προσωπικά σου δεδομένα, αφού δεν σε γνωρίζω?

Οσο για το mail, παραλογίζεσαι που θα σου ζητήσω και συγνώμη.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Αφού λοιπόν δεν με γνωρίζεις, δεν πιστεύω να σε πειράζει να δημοσιεύσω προσωπικά στοιχεία κάποιου "άλλου Νικόμαχου", που τα έχει δημοσιεύσει και ο ίδιος στο ίντερνετ, έτσι; Αλλά εγώ δεν είμαι αρχίδι σαν και εσένα.

Λοιπόν διαχειρίστρια, αφού δεν σβήνονται τα θέματα μετέφερε το αυτό(και αν θες κάποια άλλα που σου είχα ζητήσει) σε κάποιο κάδο απορριμάτων. Και συνεχίστε τις συζητήσεις σας για τα θέματά σας.

Συνέχισε τις συζητήσεις με τους φίλους σου στα θέματά σας, εμένα ΔΕΝ θα με ξανααναφέρεις δημόσια, όπως έκανες με αυτό το δημοσιευμένο προσωπικό μήνυμα, λες και δεν μπορούσες να απαντήσεις εκεί ή στο προσωπικό σου email που σου είχα στείλει. Και θα κανονίσω να τα πούμε αφού δεν συννενοήσε, για να σου σπάσω τον εγωισμό και τον τσαμπουκά.

11/02/2014, 11:40:03
Πριν ολοκληρώσεις τις απειλές σου, θα μπορούσες να γνωστοποιήσεις, το ΠΟΤΕ, το ΠΟΥ και το ΠΩΣ, αναφέρθηκα σε προσωπικά σου δεδομένα?

Το mail, είναι στην απόλυτη 'δικαιοδοσία" μου τι θα το κάνω.
Απο την στιγμή που το έστειλες, είσαι υπεύθυνος των λόγων σου και σε καλώ να τους υποστηρίξεις.

Οσο για τα "δικά μου στοιχεία" που λες ότι κατέχεις, εδώ είναι το βήμα.

Βέβαια επαναλαμβάνομαι, αλλά πρώτα θα πρέπει να αποδείξεις, ότι πρώτος εγώ δημοσιοποίησα τα δικά σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/02/2014, 11:48:33
quote:

Πριν ολοκληρώσεις τις απειλές σου, θα μπορούσες να γνωστοποιήσεις, το ΠΟΤΕ, το ΠΟΥ και το ΠΩΣ, αναφέρθηκα σε προσωπικά σου δεδομένα?

Το mail, είναι στην απόλυτη 'δικαιοδοσία" μου τι θα το κάνω.
Απο την στιγμή που το έστειλες, είσαι υπεύθυνος των λόγων σου και σε καλώ να τους υποστηρίξεις.

Οσο για τα "δικά μου στοιχεία" που λες ότι κατέχεις, εδώ είναι το βήμα.

Βέβαια επαναλαμβάνομαι, αλλά πρώτα θα πρέπει να αποδείξεις, ότι πρώτος εγώ δημοσιοποίησα τα δικά σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Σιγά μην σε διαφημίσω. Εξήγησε τώρα γιατί έπειτα από τις χιλιάδες προσβολές σου, με τσαμπουκαλίστικο τρόπο δημοσιοποίησες σε αυτό το θέμα το [/b]προσωπικό[/b] μύνημα που σου έστειλα και δεν απάντησες με pm.

11/02/2014, 12:05:17
quote:

Σιγά μην σε διαφημίσω. Εξήγησε τώρα γιατί έπειτα από τις χιλιάδες προσβολές σου, με τσαμπουκαλίστικο τρόπο δημοσιοποίησες σε αυτό το θέμα το [/b]προσωπικό[/b] μύνημα που σου έστειλα και δεν απάντησες με pm.

Είναι πολύ απλό.

Θεώρησα σωστό, να προσκομίσω τις δέουσες αποδείξεις, για όσα κατά καιρούς σου καταλογίζω, σε θέματα που άπτονται της εφυϊας.

Αφού θεωρείς ότι παρουσιάζω δημόσια, προσωπικά σου δεδομένα, θα έπρεπε δημόσια να μου ζητήσεις τον λόγο και όχι με προσωπικό mail.

Θεωρώ αρκετά φαιδρή την άποψή σου, όσον αφορά την δημοσιοποίηση εκ μέρους μου, του τόπου που συχνάζεις και την ταυτισή σου με φανταστικούς εξωγήϊνους.Ομολογώ ότι χθές το βράδυ που μου έστειλες το mail, έπεσα απο την καρέκλα γελώντας.
Δεν θα πίστευα ποτέ, ότι υπάρχουν τόσο ηλίθιοι στον κόσμο.Εσπασες ακόμη και το ρεκορ του Regulus!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/02/2014, 13:27:19
quote:
Και θα κανονίσω να τα πούμε αφού δεν συννενοήσε, για να σου σπάσω τον εγωισμό και τον τσαμπουκά.

μπρρρρρ,τρέμε Νικόμαχε.

Ρε συ ΧρίστοΕλ,μπας και έχεις καμμιά σχέση με τον Τζοχατζόπουλο?
Αλλά αυτός δεν συχνάζει πια στην Αρεοπαγίτου...
κοιτάει μέσα από τα ριγέ...
έχεις σκεφτεί μήπως αυτή είναι η λύση και για σένα?

πίσω απ' τα κάγκελα θα νιώθεις ασφαλής βρε...οι φανταστικοί εχθροί δεν θα σε απειλούν πια.Σκέψου το.

Πέραν της πλάκας τώρα:

Δώσε μια λογική εξήγηση για το τι εννοείς ότι ο Νικόμαχος έδωσε "προσωπικά σου στοιχεία για το ποιος είσαι και που συχνάζεις"

Στην απίθανη περίπτωση που το καταφέρεις,ξεπλένεις το όνομα σου από το στίγμα του τρελού του χωριού και εκθέτεις παράλληλα και το Νικόμαχο.
Για να σε δούμε....

ΥΓ: ερώτηση..πως θα ...κανονίσεις να τα πείτε για να του σπάσεις τον τσαμπουκά?

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

11/02/2014, 18:23:43
Χρίστος Έλ

Επειδή έχεις ξεφύγει λίγο με τις ύβρεις, θα κάνω μιά τελευταία προσπάθεια να σε πείσω, ότι ουδέποτε έχουμε συναντηθεί, γνωρισθεί, ή έστω συζητήσει, εκτός του φόρουμ.

Προφανώς με μπερδεύεις με κάποιον άλλον, που σου έχει "καρφωθεί" στο μυαλό, ότι είμαι εγώ.Θεωρώ ότι είναι καλύτερα για όλους, να πεις δημοσίως τον τρόπο που νομίζεις ότι με γνωρίζεις και εγώ με την σειρά μου, να "απολογηθώ".

Δεν έχω κανένα προσωπικό μίσος εναντίον σου, δεν νοιώθω ότι είμαι διαφορετικός απο εσένα, δεν νοιώθω "ανώτερο" ον, δεν έχω καμιά σχέση με εξωγήϊνους και διαστημόπλοια, ( πέρα απο ένα καφεδάκι και καμιά συζητησούλα ), έχω ύψος 1,81, γκρίζα μαλλιά αλογουρά, λεπτός, αρτιμελής και...όμορφο παιδί.
Ο τύπος που νομίζεις ότι είμαι, ταιριάζει σε αυτά?

Το μόνο μου μειονέκτημα, είναι η ελάχιστη έως μηδενική ανοχή στην βλακεία, σε όλους τους τομείς της ζωής, καθ'όσον την θεωρώ ώς κύρια αιτία της σημερινής κατάστασης της ανθρωπότητος.Δεν με ενδιαφέρει, άν ο βλάκας ανήκει στα "ανώτερα" ή στα "κατώτερα" στρώματα της κοινωνίας.Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Ορισμένες απο τις δημοσιεύσεις σου, κατά κοινήν ομολογίαν, προσέβαλλαν την λογική ( περί γεωκεντρισμού κ.ά. ) και φυσικά οι δέκτες μου ενεργοποίησαν τον συναγερμό στο νού μου."Προσοχή βλάκας εν όψει".

Ισως να το παράκανα και αυτό να οφείλεται εν μέρει στην επιμονή σου στους ανόητους αυτούς ισχυρισμούς.

Αλλά έλα στην θέση μου και σκέψου:
<< Η ψήφος αυτού του ανθρώπου, έχει δυστυχώς, την ίδια ακριβώς αξία με την δική μου, όσον αφορά το μέλλον της κοινωνίας όπου ζώ.Η λογική πίσω απο αυτή την σκέψη είναι,πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, που θεωρεί την Γη ακίνητη και τον ήλιο περιφερόμενο γύρω της, να είναι σε θέση να διακρίνει την κατάλληλη ηγεσία για τον τόπο μου.Δεν μπορεί.Και έτσι είναι συνένοχος με την ευρεία έννοια στα δεινά, τα οποία βιώνω κι εγώ χωρίς να φταίω.>>

Ε, δεν θα έβγαινες απο τα ρούχα σου στην θέση μου?

Τέλος πάντων Χριστος Ελ, αυτή είναι η τελευταία εκ μέρους μου προσπάθεια, να λυθεί το μεταξύ μας θέμα, το οποίο, να μην ξεχνιόμαστε, εσύ δημιούργησες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

11/02/2014, 20:02:07
Υποθετικα εστω οτι ισχυει ο γεωκεντρισμος. Τι θα αλλαζε στην φιλοσοφικη θεαση και στην πραξη.
Υποθετικα λεω ας το δουμε.
Ακουω εξηγησεις.
Η γη ειναι το κεντρο του συμπαντος που την περιβαλει και εμεις ολοι ζουμε σε
αυτο. Γυρω μας περιστρεφονται ολα.
Ποιος εχει ιδεα για τις αντιστροφες θεωριες που θα αναπτυχθουν στις επιστημες και φιλοσοφια?

Καλε μη βαρατε τον χριστο ολοι οι σοφοι. Εδω δεν μας λενε καποιοι υπερ σοφοι οτι το συμπαν που βλεπουμε δεν ειναι αυτο που βλεπουμε αλλα κατι διαφορετικο?
Ας ειμαστε ανοικτοι σε ολες τις αποψεις και θεωριες. Ακομη και σε παλαβομαρες.
Αφου σεις οι ψυχολογοι λετε οτι ο κοσμος ειναι μεσα στο μυαλο μας
και απ την αλλη οι επιστημονες ολο ψαχνουν και ψαχνουν και τον αψαχτο εχουν.
Ενα βρισκουν εκατο αγνοουν.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Edited by - mariaa on 11/02/2014 20:10:13

12/02/2014, 00:41:36
quote:
mariaa
Αφου σεις οι ψυχολογοι λετε οτι ο κοσμος ειναι μεσα στο μυαλο μας
και απ την αλλη οι επιστημονες ολο ψαχνουν και ψαχνουν και τον αψαχτο εχουν.
Ενα βρισκουν εκατο αγνοουν.

Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως φίλη mariaa, ότι αυτά στα οποία αναφέρεσαι οι επιστήμονες τα έχουν λύσει από την εποχή του μακαρίτη του Γαλλιλαίου, του Κοπέρνικου, και του Κέπλερ.

*