ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ - ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

λίλιθ52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
26/09/2003, 18:20:23
:)))))

καλησπερα σας:))

φυσικα συμφωνω να πηγαινουμε σιγα σιγα,ειναι λογικο.

δεν μπορω να σκεφτω προσωπικα κατι με τον αριθμο 7,ισως να εννοει επιπεδα γνωσης? σοφιας? αληθειας? αρετης? προνοητικοτητας? νοησης? αγαπης? μια μορφη μυησης προς την ανυψωση του πραγματικου ανθρωπου??

και ο αριθμος 2 ??? χιονατη-μαγισσα????

μπορει να ειναι αυτο που ανεφερες η διπλη οψη του εαυτου μας.

ισως ....

, την εποχη που γραφτηκε ποια γεγονοτα ειχαν συντελεστει????

τι βιωματα ειχε ο ανθρωπος που δημιουργησε την χιονατη????

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

26/09/2003, 18:23:46
ατμα ειχαμε τηλεπαθεια?????:)))))))))))

26/09/2003, 18:24:39
ΧΜ...ΜΑΝΟ "ΜΑΣ"!
-ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-
..ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ
ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

26/09/2003, 18:52:17
Ατμα...υπέροχη ανάλυση

κ με βρίσκει απολύτως σύμφωνη...

Τι αντιπροσωπεύουν όμως τα 3 αντικείμενα;

Ζώνη

Χτένι

Μήλο

Communicating at an unknown rate...

26/09/2003, 18:53:00
κοκκινοι γιγαντες-ασπροι νανοι-μαυρες τρυπες

και εδω συνανταμε τα χρωματα που αναφερεις ,ναι ειναι στοιχεια χρωματων που συνανταμε και αλλου.

μια μικρη παρενθεση εκανα -ασχετη καπως και ζηταω συγνωμη γι'αυτο.

μια σκεψη φανερη που ηθελα μεσα σε αυτην την παρενθεση να μοιραστω μαζι σας

26/09/2003, 19:32:56
ΑΣΠΡΟ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΜΑΥΡΟ

H Τριπλή Θεά

Communicating at an unknown rate...

Edited by - Valnta on 26/09/2003 19:43:18

28/09/2003, 14:59:04
γουάου παιδιά! τι να πω...
καταπληκτική ανάλυση!

quote:

Ζώνη
Xτένι
Μήλο

χμμμ...
γιά να δούμε
υποθέτω...

ζώνη: δέσμευση, υποχρέωση, ανελευθερία...
χτένι: υπολογισμός, ορθολογισμός, ύλη...
μήλο: συναίσθημα, αναζήτηση, ελπίδα και ευχαρίστηση ή απογοήτευση και θλίψη, προσκόλληση στα συναισθήματα...

οι τρείς δοκιμασίες;
φαίνονται στην αρχή σαν δώρα, αλλά είναι παγίδες...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

30/09/2003, 19:29:28
ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ "Τ'ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ"...
ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ- ΧΜ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ-
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΤΑΝΑΣΗ".
-ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ-

"Η ΟΜΟΡΦΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΑΡΤΑΝΑΣΗ,ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕ)ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗ ΜΙΣΟΥΣΕ.ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΡΤΑΝΑΣΗ,Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ+ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΑΜΙΑ+ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.Ο ΔΗΜΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΟΤΑΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ,ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ....ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ."

Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΧΙΟΝΑΤΗ"...
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΑΝΟΥΣ(ΓΗ) ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ(ΠΥΡ)...

ΦΩΣ!

ΥΓ.-ΒΑΛΝΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ, ΝΑΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΠΛΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ....+ ΤΗΣ ΜΥΗΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ.
-ΛΙΛΙΘΑΚΙ ...ΤΑ "ΔΩΡΑ" ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΣΗΣ-ΜΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ "ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ"...
-ΟΥΔΕΙΣ ΨΟΓΟΣ-

30/09/2003, 22:56:29
σχετικά με τα δώρα, καλή μου Ατμα, δεν είχα και πολλές πηγές στη διάθεσή μου. ο αποσυμβολισμός, ναι! παίρνω την ευθύνη, ήταν 30% ονειροκρίτης!!! και 70% έμπνευση δική μου -πετυχημένη ή όχι δεν ξέρω.

όσον αφορά το παραμυθι που ανέφερες, είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς τέτοιοι μύθοι παρουσιάζονται σε πολλές διαφορετικές κουλτούρες με μικροδιαφορές. ωστόσο και εμένα με προβληματίζει ή διαφορά δράκοι / νάνοι -φωτιά / γη...
ίσως να έχει να κάνει με τον τόπο, και με αυτό που είναι κυρίαρχο. ίσως στη χώρα μας να υπερισχύει η φωτιά αντί της γης...δεν ξέρω

λίλιθ -η πρωτη γυναίκα

click ^

13/10/2003, 11:44:32
Mπορεί κ να μην είναι κ εντελώς σχετικό με το θέμα...AΛΛA όπως το αδέρφι Kύβος κάθησε κ έγραψε πως πέρασε τις μέρες του.. έτσι κ εγώ θα σας πω πως χθες το βράδυ, εκεί που γουρούνιαζα συντροφιά με μια μερέντα κ ένα κουταλάκι έριξα κ μια ματιά στην αρχή της ταινίας "O Tζακ κ η φασολιά"...

K είχε μια εισαγωγή που πάνω-κάτω έλεγε τα εξής (πάνω-κάτω, γιατί η γεύση της σοκολάτας είχε ψιλομπλοκάρει τις αισθήσεις μου):

Mερικές φορές όταν γίνεται κάτι πολύ κακό ή κάτι απίστευτο, επειδή δεν μπορεί να το δεχτεί ο νους, αναγκαζόμαστε να "ξαναγράψουμε" την ιστορία αλλαγμένη. K κάπως έτσι γεννιέται ένα παραμύθι....

Λυπάμαι που το έγραψα έτσι, ακουγόταν πολύ -πολύ καλύτερο....

Λίλιθ...εγκατέλειψες;

Thothoula γεματούλα
Kόρη Thoth Tρισμέγιστου
Aδερφή TAT Kύβου

PerseusΜέλος
16/04/2004, 01:00:04
Βεβαιως και ειναι καμπανακι ,αλλα και τι να κανει να ληστεψει καμμια τραπεζα? να βγαλει μαλλια? να δουλευει λιγοτερες ωρες?

elena22Νέο Μέλος
16/04/2004, 01:03:06
quote:

Ωραία ολα αυτά που μας λές mis elena,

Τα παιδάκια κάποτε θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ανδρες ή κορίτσια.
Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις οτι αυτό το μικρό παιδάκι... θα φύγει απο την αγκαλιά σου... και εσύ θα μείνεις μόνη σου....

Αυτό βλέπω σήμερα απο νέες γυναίκες οι οποίες πάσχουν απο το σύνδρομο της μαμάς... και ειδικά στην περίπτωση της elenas.
Περιοδικά ``ολα για το παιδί μου`` ``το παιδί μου`` και γενικά
για το παιδί μου.... και οι υπόλοιποι... ``σύζυγος`` ``φίλοι`` ``γονείς`` ``εργασία`` ``κοινωνικότητα`` αλλά προπαντός ΄``σύζυγος``

Δεν είπα να μην υπεραγαπάς το παιδί σου, αλλά και ο αλλος δεν είναι ο ``κατιμές`` (εκτός αν είναι Ολυμπιακός) της υπόθεσης ... ονομάζετε ``σύντροφος`` αν δεν κάνω λάθος και είναι αυτός που θα σε συντοφεύσει αγαπητή φίλη στις τελευταίες στιγμές της ζωή σου.... αυτός που θα σκύψει πάνω σου οταν πονέσεις.... ενω ο γιόκασου εκείνη την στιγμή θα τρώει σφαλιαρίτσες απο τη γυναικούλα του και να εχει τις δικές του σκοτούρες...με τα δικά του παιδιά.... ενώ θα βρίσκεται μίλλια μακρυά σου.

Μετά συγνώμη αλλά τα επιχειρήματα που μας εθεσες ... δεν πείθουν...
γιατί έτσι είναι πάντα... και θα έπρεπε να ξέρεις οτι μετά τον γάμο .. ολα αλλάζουν .. χάνετε πλέον η πολλή ρομαντικότητα...
Αυτά επρεπε να τα ξέρεις....

Συγνώμη για τα σκληρά μου λόγια ... κάτι ξέρω απο αυτά.....

Edited by - allzzaro on 15/04/2004 21:16:32

Φυσικα και εχω συνηδητοποιήσει ότι όταν μεγαλώσει θα φύγει απο κοντά μου. Δεν είμαι απο της γυναικούλες που θα θέλω τον γιο μου μόνο δικό μου. Φυσικά κάποτε θα κάνει δικιά του οικογένεια και του εύχομαι πάντα να είναι αξιος να κάνει μια σωστή οικογένεια. Και εσυ ωραία αυτά που λες αλλά έλα να μου τα πεις όταν γεράσεις και θα συνηδητοποιήσεις οτι εισαι μόνος,χωρίς παιδιά και εγγόνια, ενω θα βλέπεις τους φίλους σου να πήγαινουν με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να τους φωνάζουν παππού και γιαγιά. Ίσως τώρα όλα αυτα σου φαίνονται χαζά. Αλλά βρες μου εναν, έστω έναν γεράκο χωρις οικογένεια και να μου πει "δεν μετάνοιωσα που δεν εκανα οικογενεια". Τοτε που ολα αυτα (ταξιδια,μπαρ,ξενυχτια,σεξ) δεν θα έχουν πια και τοση σημασια γιατι θα εχεις μεγαλωσει και θα χρειαζεσαι κατι με ουσια, κατι να σε γεμιζει, να ξερεις οτι αφηνεις κατι πισω σου, τοτε τα ξανα σκεφτεσαι ολα απο την αρχη.

16/04/2004, 01:14:03
quote:

Βεβαιως και ειναι καμπανακι ,αλλα και τι να κανει να ληστεψει καμμια τραπεζα? να βγαλει μαλλια? να δουλευει λιγοτερες ωρες?

Πολύ άσπρο-μαύρο μου φαίνεται ότι το βλέπεις το ζήτημα.

Όποιος παραπονιέται, σημαίνει ότι ζητάει από το σύντροφό του να ληστέψει τράπεζα;

Έλα τώρα!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

16/04/2004, 13:33:31
quote:
Και εσυ ωραία αυτά που λες αλλά έλα να μου τα πεις όταν γεράσεις και θα συνηδητοποιήσεις οτι εισαι μόνος,χωρίς παιδιά και εγγόνια, ενω θα βλέπεις τους φίλους σου να πήγαινουν με τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να τους φωνάζουν παππού και γιαγιά. Ίσως τώρα όλα αυτα σου φαίνονται χαζά.

Καλή μου ... είμαι 50 χρονών... και έχω οικογένεια...μην προτρέχεις ... ποιός σε συμβουλεύει ... εχεις κάποιον να σε συμβουλεψει και να θέλει το καλό σου....????

Ο γάμος δεν είναι κάτι το αστείο... άντε παντρευτήκαμε , κάναμε ενα παιδί,, και εντάξει .
Το παιδί αυτό εχει ανάγκη οσο τη μητέρα του , τόσο και τον πατέρα του.
Οταν ενας απο τους δύο λείψει το παιδί δεν θα μεγαλώσει σωστά.
Αν αγαπάς τόσο λοιπόν το παιδί σου φρόντισε να μην του λείψει ο πατέρας του. Είναι αναντικατάστατος όσο είσαι και εσύ!!!!!

Φιλικά
allzzaro

Edited by - allzzaro on 16/04/2004 13:42:14

elena22Νέο Μέλος
17/04/2004, 00:22:10
Φυσικα και δεν του εχει λειψει ο πατερας του, ουτε θα του λειψει ποτε.
Παντα φιλικα

19/04/2004, 13:28:42
quote:
Φυσικα και δεν του εχει λειψει ο πατερας του, ουτε θα του λειψει ποτε.
Παντα φιλικα

Χαίρομαι. Σου εύχομαι .. οτι .. καλύτερο...

VIKINGΜέλος
24/07/2004, 04:15:24
Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω ποια χαρακτηριστικα πρεπει να εχει μια γυναικα ή ενας ανδρας ωστε να τον αγαπησετε και να προχωρησετε σε γαμο;Τι θα σας εκανε ευτυχισμενο με μια γυναικα ή ενα ανδρα; Η ομορφια της/του, η σεξουαλικοτητα της/του,να εχει περιουσια, η απλοτητα της/του, το να μην γκρινιαζει, να μην ζηλευει,να ειναι τρυφερος,να θυσιαζεται για εσας,τι;

Πιστευετε τελικα πως δεν υπαρχει πια αγαπη και αφοσιωση στα περισσοτερα ζευγαρια,παρα μονο εγωισμος και εγωκεντρισμος;

Γιατι πιστευετε οτι πολλα ζευγαρια χωριζουν,πως εξηγειται η αυξηση των διαζυγιων;

" Can you imagine a world without men? No crime and lots of fat women"
Nicole Hollander

"Before I got married, I had six theories about bringing up children. Now I have six children and no theories."
John Wilmot

"Η δική μου θρησκεία θέλει να κατέβει ο παράδεισος εδώ στη γη, ώστε να μπορούν να τον απολαύσουν όλοι"

mysticΜέλος
24/07/2004, 11:21:11
Αγαπητέ φίλε Viking,
βλέπω ότι μετά από τόσο καιρό το θέμα δεν έχει πάψει να σε απασχολεί. Επειδή ο άντρας μου είχε ακριβώς την ίδια γνώμη για τον γάμο ελπίζω να σε βοηθήσω.
Καταρχήν όταν γνωρίσεις την κατάλληλη κοπέλα θα το καταλάβεις. Σε προηγούμενη απάντησή σου έγραψες πως την έχεις βρει, κάτι μου λέει όμως πως δεν πρέπει να είναι αυτή που θα κάνει το κλικ μέσα στην καρδιά σου για να αναθεωρήσεις τις αντιλήψεις σου περί γάμου.
Όταν αγαπήσεις πραγματικά δεν θα σε ενδιαφέρει και πολύ η ελευθερία σου και οι φίλοι σου αλλά θα θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με το κορίτσι αυτό. Όσο για τους φίλους μετά τον γάμο ξέχνα τους. Δεν θα σε κάνουν κέφι αυτοί μετά γιατί δεν θα είσαι ο ίδιος, δεν θα τσιλιμπουρδίζεις μαζί τους και δεν θα είναι cool ο κολλητός τους να είναι παντρεμένος! Ε, αυτοί οι φίλοι δεν είναι φίλοι, και καλά θα κάνεις να τους χάσεις. Φίλοι είναι αυτοί που θα βγουν μαζί σου για να μάθουν τα νέα σου, θα έρθουν και σπίτι σου να σε δουν, θα βγουν και για να διασκεδάσουν μαζί σου ή και με την γυναίκα σου! Εμείς είχαμε πολλούς ''φίλους'' και τελικά μας έμειναν πολλοί λίγοι, που πραγματικά ενδιαφέρονταν για το άτομό μας και όχι για ψυχαγωγικούς λόγους.
Εμείς λοιπόν δεν είχαμε σκοπό τον γάμο τα πρώτα χρόνια. Περνώντας όμως ο καιρός και ένοντας σοβαρή σχέση καταλήγεις εκεί χωρίς να το καταλάβεις. Δεν έχεις πλέον άλλα ενδιαφέροντα (σπίτι-βόλτα-καφές-ποτό-σπίτι). Πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπέρα. Εάν έχουν περάσει τα χρόνια και νιώθεις το ίδιο καλά με αυτόν που έχεις δίπλα σου πρέπει να ανέβεις ένα σκαλοπάτι για νέες εμπειρίες. Φοβόμασταν και εμείς μήπως χαλάσει όλο αυτό που είχαμε με τον γάμο. Τολμήσαμε όμως. Δεν στερήσαμε την ελευθερία του άλλου και βέβαια δεν κάναμε παιδί μέχρι να είμαστε σίγουροι για τον γάμο μας!
Τώρα έχουμε παιδί, τις δουλειές μας και προχωράμε μπροστά! Η ζωή αλλάζει τελείως! Προς το καλύτερο βέβαια
Πρέπει όμως να το θες πραγματικά για να το κάνεις. Και θα το θελήσεις όταν βρεις την κατάλληλη. Πρέπει όμως να έχεις κάνει την ζωή σου να μην σου έχουν μείνει απωθημένα για να μπορέσεις να δωθείς στην οικογένεια σου. Όταν θελήσεις να παντρευτείς δεν θα έχεις ανάγκη εμπειρίες με άλλες γυναίκες, πόσες γυναίκες πρέπει δηλαδή να γνωρίσεις για να νιώθεις ''χορτασμένος'', 100-200;.Μετά απο αυτές θα θες μια και μοναδική ώστε να δώσεις και εσύ και όχι μόνο να παίρνεις!
Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα για το τι εννοώ. Πάντα στην διάθεσή σου.

VIKINGΜέλος
24/07/2004, 18:36:10
Γεια σου mystic.Oλα αυτα που λες ειναι σεβαστα αλλα δεν συμφωνω απολυτα.Ξερεις δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο.Αλλιως βλεπει την ζωη ο καθενας.Οι περισσοτεροι τα βλεπουν οπως εσυ τα πραγματα αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.

quote:
Όταν αγαπήσεις πραγματικά δεν θα σε ενδιαφέρει και πολύ η ελευθερία σου και οι φίλοι σου αλλά θα θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με το κορίτσι αυτό

Στη αρχη συμβαινει αυτο,αλλα μετα;

Εσυ απο προσωπικη εμπειρια τα βλεπεις ετσι τα πραγματα και ειναι σεβαστο.Εγω απλως τα βλεπω αλλιως,εχω αλλη φιλοσοφια ζωης ας το πουμε.

quote:
Δεν έχεις πλέον άλλα ενδιαφέροντα (σπίτι-βόλτα-καφές-ποτό-σπίτι).

Αυτο δεν το βρισκω καθολου θετικο.Αλιμονο αν παντρευεσαι και δεν εχεις πια ενδιαφεροντα(και δεν εννοω το βγαινεις εξω για κανενα ποτο,αλλα παρα πολλα πραγματα τα οποια εμενα μου αρεσουν).Αλλα συνηθως ετσι γινεται,βλεπεις πολλα παντρεμενα ζευγαρια οταν δεν δουλευουν να καθονται μπροστα στο κουτι της τηλεορασης για πολλες ωρες ή μεσα στο σπιτι τους γενικα ενω υπαρχουν τοσα πραγματα να κανουν.Να βλεπεις ανθρωπους νεους ηλικιας 30 και να ζουν λες και ειναι 70 και το τρελο(για μενα βεβαια) ειναι οτι τους αρεσει.Αυτο που σου λεω πιστεψε με συμβαινει.

Εγω ειμαι ανθρωπος που ταξιδευω συχνα μονος και αθλουμαι,εχω αυτην την δυνατοτητα.

Συνηθως πηγαινω εξωτερικο και για καποιες δουλειες αλλα και για να γνωρισω τα ομορφα μερη.Δεν με νοιαζει αν θα ειμαι με καποιο ατομο μαζι μου,ορισμενες φορες ειναι ωραιο αλλα πολλες φορες προτιμω να ειμαι μονος μου και ειναι βεβαιο οτι ενας γαμος(και ειδικα αν κανεις παιδι) θα μου στερησει αυτη την δυνατοτητα.Ξερω μπορει να σου φαινεται περιεργο(διοτι εσυ εισαι παντρεμενη και ευτυχισμενη) αλλα ετσι νιωθω εγω.

"Η δική μου θρησκεία θέλει να κατέβει ο παράδεισος εδώ στη γη, ώστε να μπορούν να τον απολαύσουν όλοι"