ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύετε ότι οι σημερινές θρησκείες θα μπορούσαν να επιζήσουν και εκτός Γης? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πιστεύετε ότι οι σημερινές θρησκείες θα μπορούσαν να επιζήσουν και εκτός Γης? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΕΡΙΩΠΙΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
22/07/2008, 23:58:45
quote:
Φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα...
συννενόηση μπουζούκι...

??? ομολογω οτι η συγκεκριμενη προταση με αφηνει αναυδο ... δεν καταλαβα που κολαει ... Φιλε τρεχαγυρευε , στου κουφου την πορτα παρ΄την πορτα και φυγε ???
quote:
Δηλαδή για να καταλάβω όταν εσείς ειρωνεύεστε
θέσεις των ελληνορθοδόξων, όπως κάνετε τώρα, έχει σκουπίσει
με azax o D Incubus; Ενδιαφέρον, αλλά παρ' όλα αυτά,
..λέω να σας απαντήσω για να αναδούμε τον D I, όταν θα βάζει
"χέρι"σε μένα

Αν εσυ διακρινεις ειρωνια στην προηγουμενη τοποθετηση μου σκεψου εγω τι διακρινω οταν μιλας για δαιμονια υπο μορφη εξωγηινων !!! Ο ορισμος της ειρωνιας ! Εχεις την εντυπωση οτι απευθυνεσαι σε παιδακια του κατηχητικου ; Εξ αλλου τα εδαφια που ανεφερα απαντουν πληρως και επ΄ακριβως στην απορια του φιλου γιαπετ : Αυτό είναι σοβαρό θέμα και η άποψή σου ενδιαφέρουσα, όμως πώς προκύπτει κάτι τέτοιο;

quote:
Ρε φίλε, σε΄οποιο βιβλίο μαγείας ή αποκρυφισμού και να διαβάσεις
η φύση των δαιμονίων είναι συγεκριμένη, όπως και που μένουν...

Σε προκαλω να εφαρμοσεις πανω μου μαγεια οποιας μορφης θελεις ... και αυτα τα θρησκευτικα καταλοιπα περι αποκρυφισμου κρατατα για σενα εμενα δεν με αγγιζουν και δεν με αγγιζουν διοτι παρουσιαζουν ελλειμα απο πλευρας ερευνας και αποδειξης , επιστημονικα τεκμηριωμενης παντα .
Φανταζομαι θα εισαι φανατικος θεατης στο σηριαλ του star , οι μαγισσες ε ;
quote:
Πιστεύεις ότι με την ειρωνία,σε ατυχή βάση κιόλας,. πετυχαίνεις τίποτα; Πολύ λίγος...

ΦΙΛΟΣ ΜΕΝ ΠΛΑΤΩΝ ΦΙΛΤΑΤΗ Δ΄ΑΛΗΘΕΙΑ . Τις περισσοτερες φορες η αληθεια παραξηγειται επειδη προκαλει πονο και αναβαθμιζεται σε ... ειρωνια .
quote:
Αγαπητέ μου Γιάπετ, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
με την ειρωνεία.. Την διδάσκω, αλλά για τον φίλο μας D I
μιλάω που τη βλέπει μόνο σε μένα κι όχι σε άλλα "αστέρια"...

Η σωστη κριση ειναι προϊον εμπειριας και η εμπειρια ειναι προϊον λανθασμενης κρισης ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

23/07/2008, 00:18:40
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:
Η σωστη κριση ειναι προϊον εμπειριας και η εμπειρια ειναι προϊον λανθασμενης κρισης ...

??? ομολογω οτι η συγκεκριμενη προταση με αφηνει αναυδο ... δεν καταλαβα που κολαει ... Φιλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ , στου κουφου την πορτα παρ΄την πορτα και φυγε ???

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

23/07/2008, 01:04:26
europaios2

quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ

quote:
europaios2

??? ομολογω οτι η συγκεκριμενη προταση με αφηνει αναυδο ... δεν καταλαβα που κολαει ... Φιλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ , στου κουφου την πορτα παρ΄την πορτα και φυγε ???

Να βοηθήσω επειδή ο φίλος ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, δεν μιλάει καλά... Ελληνικά και σε μπερδεύει συνέχεια;

Κύριο συστατικό της εμπειρίας αγαπητέ, είναι τα λάθη του παρελθόντος.

Βοήθησα να το καταλάβεις;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

23/07/2008, 06:57:48
quote:
europaios2
E!!!!!!! τι γέλιοο!!!!!!. Απ΄ όλα έχει ο μπαξές.........μέχρι και ψυχαναλητές !!!!!!!!!!
Να ανακεφαλαιώσω.....πάλι............ σε αυτό το forum έχουμε: Eρευνητές, λογικούς, Λογιστές να κλείνουν ισολογισμό σε Β΄ κατηγορίας βιβλία, συγγραφείς. δηκηγόρους, γνωστικούς και από σήμερα και ψυχαναλητές!!!!!!!

Ξέχασες τους γραφικούς και τους θρησκόληπτους .

23/07/2008, 11:13:56
quote:
Sesostris:
Ξέχασες τους γραφικούς και τους θρησκόληπτους

Δε θυμάμαι να έχω δηλώσει τέτοιος............εσύ όμως δήλωσες ορθολογιστής!!!! οπότε να το σημειώσω και αυτό!
Να ανακεφαλαιώσω.....πάλι............ σε αυτό το forum έχουμε: Eρευνητές, λογικούς, Λογιστές να κλείνουν ισολογισμό σε Β΄ κατηγορίας βιβλία, συγγραφείς, δικηγόρους, γνωστικούς και από σήμερα και ψυχαναλυτές!!!!!!! αλλά και ορθολογιστές!!!!

quote:
γιαπετ:
Να βοηθήσω επειδή ο φίλος ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, δεν μιλάει καλά... Ελληνικά και σε μπερδεύει συνέχεια;

Κύριο συστατικό της εμπειρίας αγαπητέ, είναι τα λάθη του παρελθόντος.

Βοήθησα να το καταλάβεις;;;

Δεν το διατύπωσε σωστά ο φίλος ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, με βάση αυτό που γράφεις σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να πάθει για να μάθει.........

"Η σωστη κριση ειναι προϊον εμπειριας και η εμπειρια ειναι προϊον λανθασμενης κρισης ..."
Δηλαδή ένας έμπειρος οδηγός αυτοκινήτου θα πρέπει πρώτα να έχει φάει κόσμο και κοσμάκι για να είναι έμπειρος γιαπετ
?

23/07/2008, 14:13:24
Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, έχει γίνει βαρετό να προσπαθείς
να με χρεώσεις, επειδή βλέπεις λάθος τα πράγματα,
εσκεμμένα...
Να σου κάνω μάγεια; Τι λες άνθρωπε μου, που βρίσκεσαι;
Σε ποιό σίριαλ παίζεις;
23/07/2008, 14:48:56
quote:
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ:

Ευρωπαιος :
??? ομολογω οτι η συγκεκριμενη προταση με αφηνει αναυδο ... δεν καταλαβα που κολαει ... Φιλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ

Γελα ο μωρος καν τι μη γελοιον η ... γεια σου ευρωπαιε φιλοσοφε ... γιατι εχεις την πεποιθηση οτι περιμενα να καταλαβεις ;

quote:
"Η σωστη κριση ειναι προϊον εμπειριας και η εμπειρια ειναι προϊον λανθασμενης κρισης ..."
Δηλαδή ένας έμπειρος οδηγός αυτοκινήτου θα πρέπει πρώτα να έχει φάει κόσμο και κοσμάκι για να είναι έμπειρος γιαπετ

Οπως τα λες ... τουλαχιστον δεκα ατομα απο καθε φυλο ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

23/07/2008, 15:11:59
europaios2

quote:
?

Πάντως, μ' αρέσει ο τρόπος που "σκέφτεσαι".

Ας μην κάνουμε μάθημα τώρα. Το μόνο που θα σου πω και ότι καταλάβεις, είναι πως αυτό για τον οδηγό θα ίσχυε, ΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΕΖΟΥΣ!!

Ελπίζω να κατανοείς τώρα τι είπες πάλι....

Υ.Γ. Ελπίζω να μην οδηγείς ή να μη συναντηθούμε ποτέ σε δρόμο διότι μπορεί να είσαι έμπειρος οδηγός και... να μην τη γλυτώσω.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

23/07/2008, 15:15:08
χα χα χα....γελάσαμε και σήμερα....

23/07/2008, 18:23:56
quote:
Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, έχει γίνει βαρετό να προσπαθείς
να με χρεώσεις, επειδή βλέπεις λάθος τα πράγματα,
εσκεμμένα...
Να σου κάνω μάγεια; Τι λες άνθρωπε μου, που βρίσκεσαι;
Σε ποιό σίριαλ παίζεις;

Ασε τις σαχλαμαρες , δεν σε χρεωνω τιποτα ... Στα βιβλια ο καθενας γραφει οτι θελει , για μαγεια , για δρακους , για φιδια , για θηρια , για δαιμονες , για βουντου , για οτι μπορει να σκεφτει κανεις . Στην πραξη τι γινεται ; Πως επι παραδειγματι τεκμηριωνεται η υπαρξη δαιμονιων ; Πως και με τι κρητηρια επιλεγουν τον "ξενιστη" ; Ειναι η αθεϊα κρητηριο ; Θα δεχθω και εγω "επιθεση" ; Αν οχι γιατι ;

Οσο για τα μαγια ... εσυ πιστευεις σ΄αυτα , οχι εγω . Σου δινω την ευκαιρια να επαληθευτεις ...
Υ.Γ. Αν θελεις να σου στειλω καμια τουφα τριχες ή κανενα σωβρακο χεσ.... ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ