ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πνοή Θεού: Δημιουργία ή Δημιουργική Αντιγραφή? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
05/01/2010, 21:53:38
Έλα μωρέ allzzaro,πως κάνεις έτσι κι εσύ...Διαλλείματα διαφημίσεων, δεν έχεις ακουστα;...Βασικά,χρόνια σου πολλά, απο τώρα, απο σήμερα το απόγευμα γιορταζεις,ότι επιθυμείς και τις καλύτερες ευχες μου για το νέο ετος...
Ναι ρε φίλε, ο Γιάχβε, είναι τμήμα του Θεού,αφού, "εγώ προ Εωσφόρου εγέννησα σε..", λεει η Γραφή,καθώς και η έννοια "εγέννησα σε", αφορά σε κάτι που περιέχεται εντός, όχι κάτι που φτιάχνεται έξω απο το σώμα του γεννήτορος, ή υλικό εξ αυτού... Σαν πρώτος τη κτίση αναφέρεται,πράγμα που σημαίνει ότι προήλθε εκ του Θεού, ενώ σαν Λόγος, Δημιουργός,φαίνεται ως έκφραση του Θεού, όχι ως ξεχωριστή πηγή, αλλά ως ενέργεια Του...Υιός και πάλι τμήμα Του....
Απο την άλλη,ο Θεός,αναπροσαρμόζει το σύμπαν,οι θέσεις αλλάζουν και το μέλλον, είναι άγνωστο...
Να αποκαλυφθεί το μυστήριο του Θεού, όπως λέει η Αποκάλυψη, που σημαίνει, οτι με το νέο ευαγγέλιο, που θα ρθεί,θα μάθει ο άνθρωπος, γιατί ήρθε και τι θα γίνει με το μέλλον του.Τι θέση θα πάρει στην αιωνιότητα..Γιατί, καλά λέμε, θα πάει ο άνθρωπος παράδεισο, αλλά τι θα κανει εκεί;
Θα κάθεται;
Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά αξιόλογα....
mimosaΜέλος
05/01/2010, 23:01:36
quote:
Γιατί, καλά λέμε, θα πάει ο άνθρωπος παράδεισο, αλλά τι θα κανει εκεί;
Θα κάθεται;

Κι εγώ αυτο αναρωτιέμαι, τι θα κανουμε; θ ακούμε τ αγγελάκια να παιζουνε την άρπα; Πάμε κόλαση; Όλοι οι ροκερς εκεί θα είναι!
http://www.youtube.com/watch?v=VT2wKBkpUis

05/01/2010, 23:24:12
quote:
Ωστε έτσι ευρωπαίε ο Σβάμπε??

A!! δεν το ξέρες....δε μιλάτε τουλάχιστον κάθε πρωί...

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

ar_iaΜέλος
06/01/2010, 00:34:13
quote:
allzzaro

Πάρτε ενα.. γιορτάζω αυριο..

Αχ και να χα ένα από αυτά τώρα....
Πολύχρονος!!!!

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

06/01/2010, 01:31:25
quote:

Πάρτε ενα.. γιορτάζω αυριο..

Edited by - allzzaro on 05/01/2010 21:28:58

Χρόνια πολλά και ευλογημένα!!
Πάντα ακμαιότατος!!

06/01/2010, 01:32:23
Πολύχρονος!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

06/01/2010, 11:23:49
Αυτό ακριβώς ρωτάμε αγαπητοί φίλοι..Τι γινεται στον παράδεισο;Ο άνθρωπος, θα περνάει απλά την ώρα του ευχάριστα;Θα κάνει κατι;
Ξέρει κανείς, ή έχει διαβάσει κάτι σχετικό;
06/01/2010, 14:24:37
trexagireve:
«Φίλε μου, το κατ εικόνα, αν το δούμε ως ύλη, δεν ξέρουμε αν αφορά σε σώμα οπως το όλον του σύμπαντος..»

Οι ετσιθελικές ερμηνείες είναι ενίοτε καλές και βολικές, ωστόσο ας μένουνε στο θέμα αλλά και κυρίως στα πραγματικά δεδομένα.

Βλέπεις εσύ πουθενά τον συγγραφέα να αναφέρεται στο.......σύμπαν όταν μιλάει για την δημιουργία του ανθρώπου?

trexagireve:
«..αλλά, τι είναι ο άνδρας και η γυναίκα, που υπαρχουν σε όλους, μέσα μας;Η σκέψη και το συναίσθημα,μήπως;»

Είναι η βασική γραμμή αναπαραγωγής του ανθρώπου. Απλά και ξεκάθαρα, δίχως εσχατολογικούς φακούς...

trexagireve:
«Δεν είναι μίση, φίλε μου,αλλά διεκδικήσεις..Όλοι θέλουμε να είμαστε το αγαπημένο παιδί του Πατέρα..»

Ποιού «Πατέρα»? Και που γνωρίζεις ΕΣΥ τι εστί «Πατέρας»?

Μήπως απο τα ίδια τα κείμενα τα οποία δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις και να απαντήσεις? Μήπως απλά «βλέπεις» αυτό που έχεις ανάγκη να δεις και τίποτα περισσότερο?

Μήπως απλά αδυνατείς να παραδεχθείς την ατελείωτη μοναξιά?

Allzzaro, έχεις δίκιο, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δυστυχώς δίνουνε και τον ρυθμό....

06/01/2010, 14:29:52
europaios2:
«Ανοίγει ένα θέμα με κατηγορίες είτε έμμεσα είτε άμεσα κατά του χριστιανισμού και μετά αφήνει τα κουτορνίθια να στηρίξουνε τις ανοησίες του.....με δικές τους....
εξαφανίζεται πάλι όταν φάει τάπα.....κάθεται στην άκρη, να ξεβουίσει το κεφάλι του.....και μετά ξανά προς τη δόξα τραβά!!!»

Χμμμμ, να και ο..........εσχατολογικός φωστήρας!!

Για να ρίξεις τάπα, πρέπει πρώτα να έχεις το ανάστημα τέκνον μου, και μάντεψε τώρα τι ακριβώς σου λείπει για την πολυπόθυτη τάπα!!

06/01/2010, 14:46:01
quote:
trexagireve:
Αυτό ακριβώς ρωτάμε αγαπητοί φίλοι..Τι γινεται στον παράδεισο;Ο άνθρωπος, θα περνάει απλά την ώρα του ευχάριστα;Θα κάνει κατι;
Ξέρει κανείς, ή έχει διαβάσει κάτι σχετικό;

Ο πιστός θα ξυπνάει στις 8:15, με τον γλυκό ήχο μιας καμπανούλας συνοδεύομενος από κελάηδισμα διαφόρων πουλιών όπως αηδόνια καναρίνια και φλόροι.
Αφού πλυθεί στην πηγούλα απέναντι θα κάτσει δίπλα σε μία κατσικούλα σε περίπτωση που θέλει να πει φρέσκο γάλα, την περιποίηση θα την αναλάβει η ίδια η κατσικούλα η οποία θα έχει ανθρώπινη φωνή και θα μιλάει όλες τις γλώσσες!
Σε περίπτωση που θέλει να πει όμως καφέ ή κάτι άλλο, θα πηγαίνει στο μικρό μπαράκι απέναντι όπου θα κάθεται είτε στο μπαρ, είστε στο τραπεζάκι. Εκεί θα του προσφέρει τον καφέ του κάποιο από τα χερουβίμ. Οινοπνευματώδη απαγορεύονται εκτός και εγκρίνει κάποιος από τους αρχαγγέλους.
Στις 11:00 περίπου θα γίνεται σύντομη δοξολογία προς τον Κύριο.

Στις 12:00 περίπου θα ξεκινάει ένα μικρό καραβανάκι, όπου θα έχει περιήγηση πάνω από την κόλαση. Εκεί οι πιστοί χριστιανοί θα παρακολουθούμε τα δεινά του Εαρινού της ar_ia και της mimosa, για παράδειγμα που εδώ στη γήινη ζωή τους κορόιδευαν τα Θεία και τους οποίους θα τους τρυπάνε συνέχεια στον ποπό τους τα αρίθμητα καλικαντζαράκια, θα είναι βρώμικοι και πεινασμένοι.
Μάλιστα θα μας δίνετε η ευκαιρία να τους ταΐσουμε λίγο σαν τα περιστέρια με ψυχουλάκια, όντας ικανοποιημένοι για την απονομή δικαιοσύνης.....απαγορεύεται όμως ο χλευασμός ή, η ρίψη αντικειμένων εναντίων τους. Θα τιμωρείται παραδειγματικά.

Επίσης όσοι αντέχουν θα μπορούν να παρακολουθούν και τα βασανηστήριά τους.....οι θέσεις όμως θα είναι λίγες και αυτό θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας κατόπιν αιτήσεως!

Στις 13:30 περίπου θα έχει επιστροφή. Φαγητό το οποίο θα σερβίουν τα Σεραφείμ. Φαγητό πλούσιο και άφθονο...αν μας περισσεύει λίγο θα το βάζουμε σε τσάντες και την επόμενη μέρα θα ταΐζουμε τους άπιστους στην Κόλαση.

Στις 15:00 το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο μέχρι τις 20:00 περίπου. Ο καθένας θα είναι ελεύθερος είτε να παίξει τάβλι είτε να συναντήσει πρόσωπα αγαπημένα του, ακόμη και από το μακρινό παρελθόν με την απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση να είναι και αυτά στον παράδεισο, είτε να πάει κάποια εκδρομή ή να κολυμπήσει στις θάλασσες και τις λιμνούλες του Παραδείσου, ή πολύ απλά αν νιώθει κουρασμένος να πάει για ξεκούραση ή ύπνο, ή στη μεγάλη βιβλιοθήκη να διαβάσει τίποτα.

Στις 20:15 θα έχει βραδινή Λειτουργία-Δοξολογία, στο τέλος της οποίας ο Θεός θα βγάζει λόγο και όποιος θέλει θα μπορεί να κάνει αίτηση και με σειρά προτεραιότητας, αλλά κατά ομάδες να συνομιλήσει μαζί Του για 5 περίπου λεπτά ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι.

Στις 22:00 όλοι θα είναι ελεύθεροι είτε να πάρουν το δείπνο σε μικρές παρέες είτε σε μία από τις μεγάλες κεντρικές πλατειές του Παραδείσου.
Παράλληλα θα υπάρχουν και τεράστια ψηφιακά μόνιτορ με δεκάδες κανάλια όλα μεταγλωττισμένα και με μία μεγάλη ποικιλία από ταινίες
Επίσης θα υπάρχουν και οι γνωστές σε όλους μας γιγαντοοθόνες, για την παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων .
Έργα όμως με έμφαση σε πορνό και βία απαγορεύονται. Κάθε Παρασκευή δύναται να έχει λίγο soft και από τα δύο είδη...κατόπιν βεβαίως εγκρίσεως των Αγίων Πατέρων.

Στις 02:00 θα εφαρμόζεται ο νόμος Παπαθεμελή και άπαντες στα κρεβάτια τους.

Καθ όλη τη διάρκεια του έτους, θα υπάρχουν πολλές αθλητικές εκδηλώσεις, μπάσκτε, κολύμβηση, σκοποβολή, ποδόσφαιρο, βόλευ κ.ο.κ. οι πιστοί θα χωρίζονται σε ομάδες και θα φτιάχνονται διάφορα πρωταθλήματα.

Πέντε φορές το χρόνο θα επιτρέπετε μία δεκαήμερη εκδρομή είτε στη γη, είτε σε κάποιον άλλον πλανήτη. Το πρόγραμμα θα φτιάχνετε από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους που θα συστήνουν ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα....και πάντα κατόπιν εγκρίσεως

Πιστεύω να σου άρεσε πολύ!!! Και να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον και τη δέουσα προσοχή αγαπητέ και καλόκαρδε trexagireve.

Και πάλι προς όλους Χρόνια πολλά!

Edited by - europaios2 on 06/01/2010 14:50:19

06/01/2010, 14:48:34
trexagireve:
«Ναι ρε φίλε, ο Γιάχβε, είναι τμήμα του Θεού,αφού, "εγώ προ Εωσφόρου εγέννησα σε.. Σαν πρώτος τη κτίση αναφέρεται,πράγμα που σημαίνει ότι προήλθε εκ του Θεού.. Απο την άλλη,ο Θεός,αναπροσαρμόζει το σύμπαν,οι θέσεις αλλάζουν και το μέλλον, είναι άγνωστο..»

Και προπάντων είναι άγνωστο το πόσες ακόμα χριστιανικές αιρέσεις θα προκύψουνε τα επόμενα χρόνια, εφόσον ο καθένας τρεχαγύρευε ορέγεται....αναπροσαρμογές στο σύμπαν, πρώτη κτίση και πρωτιές πριν του Εωσφόρου και.......πράσινα ιουδαϊκά άλογα με φραμπαλάδες!!!

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να πούμε ότι ο παραλογισμός του προσωπικού θεού που πρεσβεύει ο ιουδαϊσμός και κληρονομεί κατόπιν εορτής ο χριστιανισμός, είναι και η απαρχή όλων των παραπάνω ανεδαφικών και αδιέξοδων που υιοθετεί (δίχως συνάμα να γνωρίζει και να κατανοεί) ο φίλτατος trexagireve.

Ο Θεός, θα πρέπει, να είναι το αίτιο του εαυτού του. Είναι δύναμη και ενέργεια.

ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. (και ο νοών οείτω..)

Ένας Θεός δίχως γελοίες ανάγκες, αδυναμίες πάθη και πόθους, ενεργεί ΧΩΡΙΣ αρχή και τέλος, με νόηση και αυτογνωσία, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΟ ΑΙΤΙΟ. Δηλαδή, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΟ.

Η αποχαύνωση και τα καραγκιοζλίκια που προπαγανδίζονται ως «θρησκεία» και «Θεός», είναι ΤΑ ΟΣΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΙ ΘΕΟΛΑΓΝΟΙ της Ασιατικής ερήμου.

Σαρκικές θυσίες για…«εξαγνισμό», «άμωμος» σύλληψη για να εξηγήσουμε την ενσάρκωση που μας λείπει, τρισυπόστατο αλλά συνάμα…ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ (!), παιχνίδια και δοκιμασίες για να κερδίσουμε την εύνοια Του, υλικές προσφορές και εξευτελισμούς για να κάνει το «θαύμα» Του, και κάθε λογής ματζούνι και παραλογισμό της ιουδαϊκής ερήμου ντυμένο με φαντεζί εξελληνισμένες λέξεις.

Εάν ο ΘΕΟΣ ενεργούσε αποβλέπων σε έναν τελικό σκοπό (σαν τις τιμωρίες, τις κρίσεις, τις νεκραναστάσεις, τα «θαύματα» και τους παραδείσους ), θα ποθούσε κάτι ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ, και που θα περίμενε να πραγματοποιηθεί σε κάποιο χρόνο.

Αλλά αυτό ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ στους αναλλοίωτους νόμους της Θείας νόησης. Άρα, ένας τέτοιος Θεός δεν θα ήταν τέλειος και άχρονος.

¨Ε, αυτός είναι ο Θεός της Βίβλου.....

06/01/2010, 14:57:32
quote:
Schwabe:
Για να ρίξεις τάπα, πρέπει πρώτα να έχεις το ανάστημα τέκνον μου, και μάντεψε τώρα τι ακριβώς σου λείπει για την πολυπόθυτη τάπα!!

Aυτό σημαίνει ότι δεν είναι όπως τα λέω.....περιμένω λοιπόν να δω τις απαντήσει-εξηγήσεις σου στην κουβέντα που είχαμε ανοίξει στο "Μήπως η άγνοια κι η συσκότιση δημιουργούν την ανάγκη για τη λυτρωτική ύπαρξη του Θεού;"

06/01/2010, 18:05:44
Αγαπητέ μου Scwhabe,ας προσπαθήσουμε να δούμε τι γράφουμε...
Το ότι το σύμπαν είναι ο χώρος, το σώμα, δεν είναι ετσιθελική ερμηνεία,αλλά αλήθεια:Στο σύμπαν ζούμε και είναι ο ορισμένος
χώρος...Μέσα μας το πνεύμα, δεν ορίζεται, όμως, το σώμα μας,οπως και το σύμπαν, ορίζεται εκ της υλικής του υπόστασης....Αλλά αυτό που σου έγραφα ήταν ότι το όλο είναι ο Θεός και ότι απο Αυτόν προέρχονται τα πάντα...
Ο άνδρας και η γυναίκα, είναι ζωικές εκφράσεις, δεν ειναι πνευματικές...Αλλά, με τον άνδρα και τη γυναίκα, προτιμώ να θυμάμαι, απο όλουες σχεδόν τους λαούς,οτι είναι ένα ανδρόγυνο, που χωρίστηκε, άρα Μονάς...
Για τη μοναξιά, το βλέπω,λίγο διαφορετικά....
Ο Παν-θ- ορών,σίγουρα είναι η αρχή και βέβαια ξέρω αρκετά γι Αυτόν...
Όσο για ερμηνείες και αιρέσεις,φίλε μου,καθε ανθρωπος, πιστεύει στον θεό του,αλλά,μήπως εσύ ξέρεις τον Θεό;
Το θέμα της δράσης του Θεού,φίλε μου, μάλλον το έχεις παρεξηγήσει....Εσύ κι εγώ τι νομίζεις ότι είμαστε;... Δικές μας δράσεις;Έτσι λές στον εαυτό σου, όταν ανακαλύπτεις ότι ενέργειες σου, αλλάζουν ανάλογα με την διάθεση σου; Εσύ ορίζεις τον εαυτό σου,πιστεύεις;;....
Η ενέργεια Του έχει συντελεστεί ώς έκφραση, απομένουν τα αποτελέσματα της....Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι ατιλαμβάνεσαι τι παίζεται και πως ενεργει....
Κρύβε λόγια....Μην εκτίθεσαι...
06/01/2010, 18:57:09
Ευχαριστώ πολυαγαπημένοι μου φίλοι.
Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία να είστε πάντα ευδιάθετοι και να μας χαρίζεται τις γνώσεις σας για τις οποίες μπορεί να έχουμε κάποιες διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά σίγουρα πιστέψτε με, δεν περνούν απαρατήρητες.
Πιστεύω πως είστε απο τους καλύτερους και πιο διαβασμένους συνομιλητές και το κυριότερο ως πιο ευγενικούς και πραγματικά χαίρομαι να συζητώ μαζί σας.
Να είστε ολοι καλά.
06/01/2010, 19:10:38
quote:
allzzaro:
Ευχαριστώ πολυαγαπημένοι μου φίλοι.
Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία να είστε πάντα ευδιάθετοι και να μας χαρίζεται τις γνώσεις σας για τις οποίες μπορεί να έχουμε κάποιες διαφορετικές αντιλήψεις, αλλά σίγουρα πιστέψτε με, δεν περνούν απαρατήρητες.
Πιστεύω πως είστε απο τους καλύτερους και πιο διαβασμένους συνομιλητές και το κυριότερο ως πιο ευγενικούς και πραγματικά χαίρομαι να συζητώ μαζί σας.
Να είστε ολοι καλά.

Έλα! έλα!! πες ότι αυτά τα λες μόνο για μένα!!!! μόνο για μένα!!! για κανέναν άλλον!!! έτσι? .....πες το πριν γίνω κακός allzzaro!

Είναι γεγονός ότι όλοι μαθαίνουμε.
Πάντα θα υπάρχει κάτι που δε θα το γνωρίζουμε! Αλλά το κυριότερο είναι αυτό που είπες, να μπορούμε να κρατάμε τις ισορροπίες των συναισθημάτων μας.
Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, ότι λίγο πείραγμα είναι κακό!

Εγώ σ' ευχαριστώ και για τα πολλά από τα εικονίδια που μας έχεις χαρίσει!

06/01/2010, 20:07:55
Αγαπητέ μου allzzaro εύχομαι να είσαι πάντα τόσο φωτεινός, όσο σε έχω γνωρίσει και εννοήσει την ύπαρξη σου...Θα ρθει η ώρα, λέει ο Κύριος, να λάμψει το φώς και να φωτίσει τον κόσμο....Καλότυχος όποιος ζήσει τότε, γιατί ο Θεός θα κατοικεί στα μέτωπα τους και θα φωτίζουν την γή, μη έχοντας ανάγκη τον Ήλιο....Πολλά όμορφα υπάρχουν γι αυτό το πλάσμα του Θεού, τον άνθρωπο...
Στην εποχή του ...σκότους,όμως, τι ειρωνία για την γεμάτη ...λαμπιονια εποχή μας,είναι δύσκολο να διακρίνεις το ..φώς...Αλλά,όποιος μείνει φώς, έχει αιώνια ζωή.... Κι αυτή,δεν αγοράζεται, ούτε με χρήματα, ούτε με μετάνοιες, ούτε με
ένσημα του ΙΚΑ....Θέλει αγώνα, για να μείνουμε φως, γιατί αυτό μας έκανε ο Θεός και γι αυτο και στο θέμα μας, μπορούμε να πουμε ότι η λέξη πνοή Θεού, ξεφεύγει κι απο τον όρο δημιουργία, καθώς, έχουμε ένα μέρος του Θεού, άρα υπάρχων, προυπάρχουμε,δλδλ, κι όχι δημιουργηθέν...Νέα είναι η θέση, αρμοδιότητα και δυνάμεις....Αλλά, προυπάρχουν σαν αιώνια δύναμη, στο σώμα του Θεού, όπως υποστηρίζω,όπου όλα συντελούνται, με την αδιόρατη ενέργεια του Θεού, αλλά, όλοι μας, με τον εγωισμό μας, νομίζουμε ότι εμείς κάνουμε τις καταστάσεις και τις αντιδράσεις μας....
Πρέπει να σηκωθούμε....
06/01/2010, 20:29:02
europaios
quote:
Έλα! έλα!! πες ότι αυτά τα λες μόνο για μένα!!!! μόνο για μένα!!! για κανέναν άλλον!!! έτσι? .....πες το πριν γίνω κακός allzzaro!

μμμ.. δεν πιστεύω να ζηλέψουν

06/01/2010, 20:36:23
τρεχαγυρευε
quote:
Αγαπητέ μου allzzaro εύχομαι να είσαι πάντα τόσο φωτεινός, όσο σε έχω γνωρίσει και εννοήσει την ύπαρξη σου..

Ευχαριστώ Βαγγέλη.

quote:
Καλότυχος όποιος ζήσει τότε, γιατί ο Θεός θα κατοικεί στα μέτωπα τους και θα φωτίζουν την γή, μη έχοντας ανάγκη τον Ήλιο....Πολλά όμορφα υπάρχουν γι αυτό το πλάσμα του Θεού, τον άνθρωπο...

Ωραία μιλάς.
Κάποτε Βαγγέλη ενα μέλος του esoterica ενα καλό και αγαπημένο μέλος μου είχε πεί οτι ``όλα αυτά είναι ενα απύθμενο βαρέλι που οσο ψάχνεις τόσο περισσότερο βυθίζεσαι.. μέχρι που στο τέλος θα ξαναγυρίσεις στη διδασκαλία του Ιησού μη θέλοντας να κολυμπήσεις αλλο``...
Εγώ κολυμπάω ακόμα στο βαρέλι χωρίς ομως να καταδύομαι σε βάθος, για να είμαι κοντά στην επιφάνεια..

mimosaΜέλος
06/01/2010, 22:58:35
quote:
Αφού πλυθεί στην πηγούλα απέναντι , θα κάτσει δίπλα σε μία κατσικούλα σε περίπτωση που θέλει να πει φρέσκο γάλατην περιποίηση θα την αναλάβει η ίδια η κατσικούλα η οποία θα έχει ανθρώπινη φωνή και θα μιλάει όλες τις γλώσσες!

Κάτω απο την κατσικούλα πρέπει να κάτσει, όχι δίπλα.

Αλζαρό, χρόνια πολλά!

06/01/2010, 23:30:22
europaios2:
«Aυτό σημαίνει ότι δεν είναι όπως τα λέω.....περιμένω λοιπόν να δω τις απαντήσει-εξηγήσεις σου στην κουβέντα που είχαμε ανοίξει στο "Μήπως η άγνοια κι η συσκότιση δημιουργούν την ανάγκη για τη λυτρωτική ύπαρξη του Θεού;"»

Ο χρόνος περιορισμένος, «ρίξε» εδώ για συντομία την ερώτηση και να σαι βέβαιος πως δεν θα σου μείνει καμία απορία..