- 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εχεις λαδώσει το Κατάνα?
Γουστάρω φάση.Ετσι για να βλέπουν μερικοί τα όρια της ανοχής.
Εξαιρείται η Δ.Ο. της οποίας είναι γνωστές οι θέσεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Οι διαχειριστές καλά μπορεί να τα λένε στη θεωρία...αλλά στην πράξη δεν γίνεται...αν πρόσεξες, τις τελευταίες ημέρες τον αγνοούσαμε όλοι, δεν τού απαντούσε κανείς, και κλασικά άρχισε ο λεχρίτης να λερώνει όλα τα θέματα, να στέλνει ερειστικά σχόλια προς όλους και να προσπαθεί απελπισμένα να κάνει κάποιον να τσιμπήσει...και έρχεται η πουτανίτσα να μού πει ότι 'είμαι αποκρυφιστής' και 'ότι είμαι χαρτού'...έχει μεγάλη εμπειρία ο γελοίος στο τρολάρισμα (δεκαετή και βάλε) αλλά θα στον στρώσω εγώ καλά...
Προς τους διαχειριστές και συντονιστές...μιλάμε για το πιο σεσημασμένο τρολ και την πιο καταχρηστική συμμετοχή στην ιστορία των ελληνικών φόρουμ...και εμείς τον ανεχόμαστε για πάρα πολύ καιρό...και για να μη νομίζει κανείς ότι λέω πράματα στην τύχη ιδού πώς βρήκα τα ίχνη του...
το 2013 είχε μπει με ένα ευγενικό πρόσωπο, γι'αυτό και τού απαντούσα ευγενικά και εγώ και ο Sesotris και άλλοι. Είχε μπει όμως με ειδικό σκοπό, που τώρα τον καταλαβαίνω...να προσεγγίσει εμένα...έψαχνε ένα άτομο να του επιμεληθεί ένα κείμενο για αρχαίες αλληγορίες και επειδή είδε ότι ξέρω κάποια πράγματα άρχισε να επικοινωνεί..εγώ τσίμπησα επειδή με ενδιέφερε το θέμα...στα εμαιλ δεν έγραφε όνομα αλλά κάποια στιγμή μού έδωσε τηλέφωνο...και επειδή είναι και πονηρούλης με ρώταγα αν έχω και κανά κονέ με κανά εκδότη...μπήκε λοιπόν με σκοπιμότητα και στη συνέχεια εκδηλώθηκε κανονικά...
σήμερα λοιπόν γκούγκλαρα κάποια πράματα συνδυαστικά και βρήκα τα ίχνη του...και ήδη από το 2006 είναι σε φόρουμ όπου έχει επανειλημμένα διαγραφεί και λέει διαρκώς εμετικά πράγματα...
και θα το ξαναπώ, μιλάμε για την πιο καταχρηστική, ρατσιστική, ενοχλητική και τρολίστικη συμμετοχή στην ιστορία...
και ο κλήρος έχει πέσει πλέον σε εμάς να τον ανεχόμαστε!!! με αποτέλεσμα η ποιότητα του φόρουμ να έχει υποβαθμιστεί σημαντικά!!! διότι έχει αποδειχτεί ότι είναι αδύνατον να αγνοηθεί...ο τύπος όποτε βλέπει ότι δεν ασχολούνται μαζί του λυσσάει και αμολάει πολύ ερειστικά σχόλια προς παντού ποντάροντας ότι κάποιος θα τσιμπήσει...και αυτό συμβαίνει...διότι εκτός από παραληρηματικός ρατσιστάκος είναι και πολύ πονηρός...έχει συμβεί ήδη πολλές φορές, ειδικά όταν δεν τού μιλάει κανείς καπελώνει ολόκληρο το φόρουμ με διαρκείς αναρτήσεις και εμπρηστικά σχόλια
λείψαμε ολίγον διάστημα,
και συνετελέσθησαν κοσμοϊστορικά γεγονότα...
(λχ. Μπλόκα αγροτών, παρολίγον Σενγκενέξιτ, προσεχώς εκλογαί του μαλακοτσιπράκου, πιθανός Ρωσοτουρκικός πόλεμος δι'ασήμαντον αφορμήν,
και...βεβαίως βεβαίως ο μέγας φορουμοκαραγκιόζης (Α)χρηστΕλ....)
Για κάντε μια περίληψη, γιατί βαριέμαι να διαβάζω πέρα από 3 σελίδες οπίσω....
![]()
![]()
![]()

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
πάλι για εκλογές πάει το τσίρκο μεντράνο;;; ωραία...δεν έχασες κάτι φοβερό Pythagora, απλά βρήκα λίγο το διαδικτυακό ιστορικό του και φρίκαρα...μιλάμε για περίπτωση...και ακόμα δεν έχουν καταλάβει διαχειριστές και συντονιστές ότι διώχνοντάς τον οριστικά βοηθάνε όχι μόνο το φόρουμ (του οποίου η ποιότητα έχει πέσει εξαιτίας του) αλλά και τον ίδιο...το παιδί αυτό χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, και ακριβώς επειδή δεν την ζητάει την πληρώνουμε εμείς...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Τώρα αν έχει λίγο τσίπα η διαχείρηση θα ακολουθήσει τους κανόνες του σάιτ.
Γουστάρεις να δώσω και το δικό σου ονοματάκι και τα βίντεό σου με την φατσούλα σου; Ε όχι εγώ δεν το κάνω, γιατί δεν είμαι αρχίδι. Ούτε τα δικά σου ούτε άλλων εδώ μέσα που τους έχω βρει.
Δεν ξέρω πως μπήκες στον κόπο, που τα βρήκες όλα αυτά, μέχρι και το σάιτ των Manowar και τα rocking.gr πριν 10 χρόνια και πως τα σύνδεσες, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Δεν ντρέπομαι για τίποτα και είμαι περήφανος.
Θα γράφω ΟΤΙ θέλω ΟΠΟΥ θέλω, αυτό ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο περά από διαχειριστές των φόρουμ. Και φρόντισε να μην μας ξανακάνεις τον καλό έτσι ώστε να μας τουμπάρεις να σου μιλήσουμε. Που θα μου πεις εμένα κοπριά επειδή σου έκανα την τιμή να σου απευθύνω τον λόγο φιλικά. Τα ψυχολογικά σου προβλήματα αλλού.
Μπήκα ρε μαλακισμένο στο σπίτι σου και σου γέμισα στον τοίχο με μηνύματά μου; Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ και αν δεν σου αρέσει πήγαινε σε καμμιά τρύπα με ηλεκτρονική είσοδο, κάρτες, vip και τέτοια
Μου έκλασες τα *******,
Χρήστος Ανδρεαδάκης
Κόψε τώρα.
Edited by - Julius Caesar on 04/02/2016 07:10:34
Έτσι, λοιπόν, όπως έχουν απενεργοποιηθεί στο παρελθόν οι προηγούμενες "φορουμιακές" σου ενσαρκώσεις, έφτασε η ώρα της οριστικής απενεργοποίησης και της τωρινής.
Και δεδομένης της επιλογής του nickname σου αυτήν την φορά, ήρθε η ώρα να δράσει ο Βρούτος...
Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να απαντήσω στους συμμετέχοντες των Συζητήσεων σχετικά με το γιατί αυτή η απενεργοποίηση δεν έγινε νωρίτερα.
Το ένα σκέλος αφορά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δυσκολεύεται - προφανώς - να κατανοήσει και να αποδεχθεί την απενεργοποίησή του από τον παρόντα Χώρο και συνεχίζει να δημιουργεί συνεχώς διπλούς (πολλαπλούς θα έλεγα καλύτερα...) λογαριασμούς, κάτι που οδηγεί σε ένα συνεχόμενο "κυνηγητό" κάθε φορά.
Κι αυτό είναι κι αρκετά χρονοβόρο αλλά και καταναλώνει κι αρκετή ενέργεια.
Το άλλο σκέλος αφορά το γεγονός ότι θα πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι κάποιος λογαριασμός ανήκει στο συγκεκριμένο άνθρωπο προτού προβούμε στην απενεργοποίησή του ώστε να είμαστε καλυμμένοι και να αποφύγουμε έστω και την παραμικρή πιθανότητα λάθους.
Τις καλημέρες μου! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Edited by - Heretic on 04/02/2016 16:02:45
quote:
Χ.Ο. προφανώς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τί δεν καταλαβαίνεις?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
DSM,
μεγαλυτερο ενδιαφερον απο την ελευση Εκεινου,δεν παρουσιαζει τιποτα αλλο,καθως μιλαμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ προτζεκτ που θα επηρεασει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ την πορεια του πλανητη για τα 7 επομενα χρόνια!Ουτε η πολιτικη,ουτε η κοινωνια,ουτε η οικονομια,ουτε οτιδηποτε αλλο,θα μεινει ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ απο το εργο και την δραση του Μεγάλου....Ειτε θετικα (τα πρωτα 3,5) ειτε αρνητικα (τα δευτερα 3,5) θα ειναι γεγονοτα που θα απασχολησουν τους ΠΑΝΤΕΣ τους κατοικοντες του πλανητη ΓΗ!
Στο κάτω κάτω, αν αδικηθεί κανένας άσχετος, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρινήσεις. Καταλαβαίνω οτι το λογισμικό του φόρουμ σας δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι ο συγκεκριμένος δεν θα φύγει έτσι εύκολα. Αν είναι κάθε φορά να φτάνουμε ως εδώ που φτάσαμε, να τον αφήσουμε ήσυχο να τα σπάει και εμείς να πάμε αλλού. Υπάρχει και αξιοπρέπεια ξέρεις...
Edited by - Heretic on 04/02/2016 16:05:34
quote:
Γουστάρεις να δώσω και το δικό σου ονοματάκι και τα βίντεό σου με την φατσούλα σου;
Σ'έχω προλάβει και τα έχω δώσει πρόσφατα εγώ ο ίδιος τα στοιχεία μου στη φόρα, και βίντεο μαζί.
Και μην ανησυχείς, κανείς δεν πρόκειται να σε ψάξει ή να έρθει να σε βρει.
quote:
Δεν ξέρω πως μπήκες στον κόπο, που τα βρήκες όλα αυτά, μέχρι και το σάιτ των Manowar και τα rocking.gr πριν 10 χρόνια και πως τα σύνδεσες, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Δεν ντρέπομαι για τίποτα και είμαι περήφανος.
μία ώρα μού πήρε...το κινητό που μού είχες δώσει παλιά με οδήγησε σε μία αγγελία για συγκρότημα, και μετά τα υπόλοιπα ήταν εύκολα...βρήκες κι εσύ άτομο να βρίσεις...θέσανε οι άλλοι κακό προηγούμενο με αυτά τα ηλίθια 'καφετζού' και 'χαρτού' και, παρότι αυτό το θέμα ξεκαθαρίστηκε με άσχημο τρόπο, είπες να το εκμεταλλευτείς κι εσύ...και με προκαλούσες επί εβδομάδες με μηνύματα μπας και τσιμπήσω...που θα το παίξεις και θυματάκι...
quote:
Μπήκα ρε μαλακισμένο στο σπίτι σου και σου γέμισα στον τοίχο με μηνύματά μου;
γιατί σκούζεις, σε έκλεψε ή σε βίασε κανείς;; και αφού είσαι περήφανος για τη συμμετοχή σου.
quote:
Θα γράφω ΟΤΙ θέλω ΟΠΟΥ θέλω
έτσι σε μάθανε;;; η στοιχειώδης αξιοπρέπεια προστάζει να μην πηγαίνεις εκεί που είσαι ανεπιθύμητος, και σ'αυτό το φόρουμ είσαι προ πολλού ανεπιθύμητος
quote:
Αν είναι κάθε φορά να φτάνουμε ως εδώ που φτάσαμε, να τον αφήσουμε ήσυχο να τα σπάει και εμείς να πάμε αλλού. Υπάρχει και αξιοπρέπεια ξέρεις...
Θα συμφωνήσω. Αν είναι να φτάνει εκεί το πράμα κάθε φορά τότε δεν αξίζει καθόλου και να φεύγουμε εμείς τότε. Άσε που δεν το απολαμβάνω καθόλου Heretic να βρίζω κάποιον έτσι, το θεωρώ ήττα για μένα. και γι'αυτό σκέφτομαι να αποσυρθώ για ένα διάστημα μετά και τα χθεσινά...δεν ξέρω, τους τελευταίους μήνες όλο σε εντάσεις και βρισιές μπλέκω, τι στα διάλα, και φαντάσου εγώ ήμουν ο κλασικός ειρηνοποιός εδώ, ο Dying Incubus θα το θυμάται αυτό. τέλος πάντων...