ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- απίστευτη προσφώνηση.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- απίστευτη προσφώνηση.. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

dolixopodos39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/02/2005, 01:15:38
skeptic, περιμένεις απάντηση

Νομίζω ότι θα ήταν αστείο να ασχοληθώ καν με τις αρρωστημένες κινδυνολογίες σου.
Αρκετά πια!!!!

think4allu

quote:
Zadok , δεν πιστεύω στα αυτιά μου.
Τι σόι απάντηση είναι αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε ποιό πλανητικό σύστημα ανήκεις και δεν σε παραξένεψε ;
Πώς δεν σου κόπηκε η ανάσα όταν η πρόεδρος της βουλής προανήγγειλε σην συνοριακή συρρίκνωση της χώρας σου;;;;;;;

Μάλλον αναφερόσουν στα μάτια σου, διότι αν άκουσες κάτι διαβάζοντας, καλά κάνεις και δεν το πιστεύεις.

Από κει πέρα, το ποιός είναι σε άλλο πλανητικό σύστημα και ποιός όχι θα αποδειχθεί, αγαπητέ μου, μη βιάζεσαι...

Να μου κοπεί η ανάσα γιατί; Δε συνηθίζω να φοβάμαι τόσο εύκολα.
Αν εσένα σου κόπηκε η ανάσα, μήπως δε σβήνεις το φως κι όταν κοιμάσαι;

ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ;;;

Δηλαδή αν αλλάξουν τα σύνορα μεταξύ Κορινθίας και Αρκαδίας, θα γίνει μακελειό μεταξύ Πελοποννησίων;;;
Γιατί θα πρέπει να με ενοχλεί το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΛΗ;

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 12/02/2005 01:19:18

think4alluΜέλος
12/02/2005, 01:16:38
Money is not a theory.
Is a fact.
skepticΜέλος
12/02/2005, 01:28:09
quote:

skeptic, περιμένεις απάντηση

Όχι δεν θέλω να μου απαντήσεις γιατι δεν δύνασε ακόμα να μου απαντήσεις.

Συνέχισε λοιπόν τον «εσωτεριστικό» σου ύπνο αγαπητή μου Zadok....

Μην «ξυπνήσεις» απότομα μόνο σου εύχομαι και περάσεις πριν καν να το καταλάβεις σε άλλο επίπεδο συγκέντρωσης ύλης (διαφορετικώς οριζόμενο από την mainstream επιστήμη ώς υποατομικό σωματίδιο)

...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?

think4alluΜέλος
12/02/2005, 01:29:01
Εξακολουθώ να μή πιστεύω στα αυτιά μου Zadok.
Είσαι απαράδεκτα αδιάβαστη και παραπλανημένη για να μπορέσω να σου δώσω μιά ολοκληρωμένη απάντηση.
Θα σε σοκάρω βέβαια, αλλά αξίζει να στο πώ.
Οι "επιδοτήσεις" που με τόση ευκολία ξεστομίζεις , είναι λεφτά των ίδιων χωρών που τις εισπράττουν. Απλά υπάρχει η Ευρωπαική διαχείρηση.
Κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν.
Μου φαίνεται ότι πιστεύεις σε ένα άμορφο κουλουβάχατο "ένωσης" ...
Και μάλιστα σου αρέσει κιόλας............
think4alluΜέλος
12/02/2005, 01:40:30
skeptic
Είναι να απορείς πραγματικά.
Τραβάω και εγώ τα μαλλιά μου με τα απίστευτα που ακούω εδω μέσα.
12/02/2005, 01:54:48
Βρε skeptic, το αν δύναμαι ή όχι να σου απαντήσω έχει αποδειχθεί στις σελίδες όπου καιρό τώρα καταγράφεις τον ψυχισμό σου.

Έλα... Μη συνεχίζεις, διότι εσένα ειδικά δε νομίζω να σε συμφέρει.

quote:
Εξακολουθώ να μή πιστεύω στα αυτιά μου Zadok.

quote:
Είσαι απαράδεκτα αδιάβαστη και παραπλανημένη για να μπορέσω να σου δώσω μιά ολοκληρωμένη απάντηση.

Καλά τώρα... Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι αδιάβαστος και παραπλανημένος, ως γνωστόν.

quote:
Θα σε σοκάρω βέβαια, αλλά αξίζει να στο πώ.
Οι "επιδοτήσεις" που με τόση ευκολία ξεστομίζεις , είναι λεφτά των ίδιων χωρών που τις εισπράττουν. Απλά υπάρχει η Ευρωπαική διαχείρηση.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, που δεν είναι ακριβώς έτσι, μήπως θέλεις να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Τί προτείνεις

quote:
Μου φαίνεται ότι πιστεύεις σε ένα άμορφο κουλουβάχατο "ένωσης" ...
Και μάλιστα σου αρέσει κιόλας............

Το λατρεύω... Είναι το πιο τρελλό μου όνειρο, το οποίο γίνεται πραγματικότητα!

.
.

3A

VulpiaΝέο Μέλος
12/02/2005, 01:56:06
quote:

Κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν.

Σοβαρα?
Μόνο που ειναι λεφτα που δινει ο Ολλανδος κι ο Γερμανος φορολογουμενος, για να τον βριζει ο καθε αχαριστος Ελληνας συνομωσιολογος.

12/02/2005, 02:10:35
quote:

12/02/2005, 02:13:49
quote:

Σοβαρα?
Μόνο που ειναι λεφτα που δινει ο Ολλανδος κι ο Γερμανος φορολογουμενος, για να τον βριζει ο καθε αχαριστος Ελληνας συνομωσιολογος.

Επιτέλους... ΦΩΣ!!

.
.

3A

12/02/2005, 02:16:27
Skeptic Λες γιαυτο να σκάει το απόστημα της εκκλησίας?
Ή είναι συμπτωση?
Για να έχουμε να ασχολούμαστε?
Να χαζεύει ο λαός?
Μας λένε κατάμουτρα για αλλαγή συνόρων λες και λένε το δελτίο της ΕΜΥ?
Γιαυτο έπεσε τόση συναίνεση ξαφνικά?

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

12/02/2005, 02:19:30
Α!ξεχασα να αναφέρω πως οι επιδοτήσεις τελειώνουν.
Από εδώ και πέρα θα δίνουμε…
Ότι φάγαμε φάγαμε.
Από στιγμή σε στιγμή έρχεται ο λογαριασμός….

-----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

ΕρεστορΝέο Μέλος
16/06/2012, 12:47:51
Καλησπερα και καλη ημερα σε ολους.Εψαξα στο φορουμ και αφου δε βρηκα κατι παρομοιο αρχιζω αυτο το θεμα.Ειναι κατι που με καιει ιδιαιτερα.

Στην Ιλιαδα και συγκεκριμενα στην Ραψωδια της Πατροκλειας,οταν ο Πατροκλος ειναι ετοιμος να πεθανει προβλεπει το μελλον του Εκτορα.Δηλαδη οτι θα τον σκοτωσει ο Αχιλλεας.Αυτη ειναι μια αντιληψη των Αρχαιων Ελληνων (εποχη Ομηρου) οτι οι ετοιμοθανατοι βλεπουν το μελλον.

Αυτη η αντιληψη με εχει προβληματισει αρκετα γιατι εχω και μια προσωπικη ιστορια.Ο παππους μου μια μερα πριν πεθανει ηταν μαζι με την γιαγια μου στο σπιτι τους.Ξαφνικα η γιαγια μου τον βλεπει να κανει χειραψια στον αερα.Τον ρωταει "Τι κανεις παιδι μου;".Η απαντηση ηταν "Χερεταω τον Χαρο".Το επομενο βραδυ πεθανε στα ξαφνικα.

Ποια ειναι η αποψη σας περι μαντικης ικανοτητας μελλοθανατων;Εχετε παρομοιες ιστοριες;

Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...

Edited by - Ερεστορ on 16/06/2012 13:23:31

AlkuoniΝέο Μέλος
16/06/2012, 14:59:14
Καλημέρα Ερεστορ
πολύ ενδιαφέρον θέμα ..έχω ακουσει πολλά για αυτό κυρίως απο μεγαλους σε ηλικία ανθρωπους οπως η γιαγια μου..ειναι κατι που υπαρχει και μπορω να σκεφτω καποιες εξηγησεις αν και δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο ειναι σωστες

16/06/2012, 16:10:26
Ο τίτλος του θέματος είναι λίγο "παραπλανητικός" ή τουλάχιστον πολύ γενικός.

Υπό την έννοια ότι οι μελλοθάνατοι δεν "προβλέπουν" άσχετα γεγονότα προς τρίτους (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ίσως), αλλά κυρίως έχουν κάποιο προμήνυμα/διαίσθηση για τον δικό τους επικείμενο θάνατο ή δικό τους κακό/ατύχημα, κλπ.

Αυτού του είδους η "προαίσθηση" είναι αντικείμενο εντατικής έρευνας, διότι οι μαρτυρίες είναι πάρα πολλές, και δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει.
Εξ'άλλου λίγο πολύ όλοι μας έχουμε τουλάχιστον μια τέτοιου είδους μαρτυρία από συγγενικό μας πρόσωπο
(εγώ πχ. τη γιαγιά μου που πέθανε πριν χρόνια, και μας έδωσε "σημαδι" 1 μέρα πριν...)

Εγώ θα τα κατέτασα στην ίδια κατηγορία (ως ειδική υποπερίπτωση) με αυτή των προαισθημάτων για επικείμενα μεγάλα κακά σε πολύ κοντινά ή αγαπητά μας πρόσωπα. (πχ η μάνα για το παιδί, τα δίδυμα αδέρφια μεταξύ τους,κλπ). Ετσι κάποιοι άνθρωποι, ίσως οι περισσότεροι, έχουν αυτό το προαίσθημα και για τον εαυτό τους.

Ακριβής ερμηνεία για το φαινόμενο δεν νομίζω να έχει δοθεί, ή να είναι μόνο μία μέχρι στιγμής.

Εκείνο που απλώς αναρωτιέμαι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι ποια είναι εν τέλει η "χρησιμότητα" τέτοιων "χαρισμάτων" ή ικανοτήτων, αφού δεν αποφεύγευται το "μοιραίο". Απλώς για να το ξέρουμε μια ώρα αρχύτερα?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

AlkuoniΝέο Μέλος
16/06/2012, 16:33:24
quote:

Ακριβής ερμηνεία για το φαινόμενο δεν νομίζω να έχει δοθεί, ή να είναι μόνο μία μέχρι στιγμής.

Εκείνο που απλώς αναρωτιέμαι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, είναι ποια είναι εν τέλει η "χρησιμότητα" τέτοιων "χαρισμάτων" ή ικανοτήτων, αφού δεν αποφεύγευται το "μοιραίο". Απλώς για να το ξέρουμε μια ώρα αρχύτερα?

δεν πιστευω να υπαρχει χρησιμοτητα σε αυτο εκτος βεβαια αν δεις ακριβως τ σκηνη του μοιραιου που κ παλι δεν νομιζω ν το γλυτονεις ολο και με καποιο τροπο θα γινει...αυτο που διχνει ειναι η υπαρξη ψυχης των δυνατοτητων του ανθρωπου καθως ισως και της μεταθανατον ζωης γιατι δεν ειναι λιγεςοι φορες που μελοθανατοι εχουν δει να τους προειδοποιει καποιος γνωστος τους που εχει πεθανει...εκτος και αν ειναι μια παραισθηση
και αν ειχε διθει ακριβεις ερμηνια δεν θα ειμασταν εμεις εδω σημερα!

"κατὰ τὸν ἐμαυτοῦ δαίμονα"

CamelotΜέλος
17/06/2012, 01:21:09
Μπραβο ψυχραιμια ο παππους...
Εχω ακουσει παρομοια πραγματα αλλα δεν εχει συμβει σε γνωστο μου. Ειναι σιγουρο πως καταλαβαινουν πως εφτασε το τελος τους...γιατι ολα τα ζωα αν προσεξεις παντα διαλεγουν γωνιες ή καλα κρυμμενα μερη για να πεθανουν

!!!Vanish the shadows!!!

17/06/2012, 13:01:17
Η δική μου άποψη είναι ότι αυτό που λέμε "Ψυχή", "Πνεύμα", "ενέργεια", "Ζώσα πνοή" ή όπως αλλιώς ονοματίζεται και περιγράφεται,

υπό "νορμάλ" συνθήκες (δηλ. όχι σε ξαφνικό/βίαιο θάνατο)
δεν 'φεύγει' από το σώμα "κβαντικά/διακοπτικά", δηλαδή από την κατάσταση 1 να πάει 'τσακ΄' στο 0.

Αναλόγως τον άνθρωπο και το 'χρονισμό' του, όπως επίσης την ευαισθησία του ή άλλους παράγοντες (ηλικία, μακρόχρονη ασθένεια, πόσο ο ίδιος ο ανθρωπος θέλει ή δεν θέλει το θανατο σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αν τον βλέπει σαν 'λυτρωση' ή μεταβαση κάπου αλλού,κλπ) τότε αντίστοιχα έχει να παρουσιάσει μερικά τέτοια σημαδια και προμηνύματα.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ΕρεστορΝέο Μέλος
18/06/2012, 09:22:02
Καλησπερα σε ολους.Διαβασα τις αποψεις σας!
Πυθαγορα εχεις δικιο θ' αλλαξω τον τιτλο.

Τωρα,κοιταξτε πιστευω οτι ειναι ενα φαινομενο στο οποιο δεν υπαρχουν εξηγησεις οπως και για πολλα αλλα.Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε μπορει να βρεθει μια.Παντως απο οτι βλεπω ειναι κατι που ισχυε απο την αρχαιοτητα μεχρι τωρα.Η αληθεια ειναι μια....θα το νιωσουμε οταν ερθει η ωρα μας.Αλλα ολα στην ωρα τους...Παντως ειναι αρκετα περιεργο.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας στο θεμα...Θελω να ακουσω γνωμεις και αλλων.

Φιλικα,
Ερεστορ

Οι πολεμιστες της εποχης μας δεν ειναι αυτοι με τα καλαζνικοφ αλλα αυτοι που παλευουν για την γνωση...

baroqueΝέο Μέλος
20/06/2012, 17:41:12
Έχω ακούσει και εγώ πολλές τέτοιες ιστορίες. Πάντως το πιο εντυπωσιακό είναι κάτι που μου χει πει ο πατέρας μου. Όταν ήταν έφηβος, είχε μαζευτεί όλη η οικογένεια του και τρώγανε μαζί στην αυλή. Ξαφνικά σηκώθηκε από το τραπέζι ένας από τους θείους του και είπε: "Ωρέ! Έτσι πεθαίνει ο άνθρωπος;" και την επόμενη στιγμή έπεσε νεκρός. Ο πατέρας μου ακόμα το θυμάται και ανατριχιάζει!