ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

amalia26 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/03/2006, 04:04:02
Ostria
quote:
Junk, Εχέμβροτος, Valnta, sceptic, dimkar, για να μην αναφερθώ σε άλλους που απλώς εξαφανίστηκαν αλλά έχεις την ελπίδα ότι μπορεί και να τους ξαναδεις να γράφουν κάποια στιγμή όπως ο Πέτρος, ο μάνος και διάφοροι άλλοι.

Δε σημαίνει πως αδικώ τους άλλους,
αλλά βρε Ostria, αυτός ο junk95, πολύ μου έλειψε!!!
(πραγματικά, εάν επιτρέπεται να έχουν και οι συντονιστές συμπάθειες, αυτός ήταν από τις αδυναμίες μου. Και ο helios είναι )

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

AngelosΜέλος
13/03/2006, 12:31:46
quote:

Η διοικηση που τον εδιωξε να του στειλει ενα μυνημα, να του πει πως εληξε η ποινη
και να ερθει πισω. Δεν το βρίσκω παράλογο.

Αγγελος.

ΒρίλΜέλος
13/03/2006, 13:03:48
quote:

Η διοικηση που τον εδιωξε να του στειλει ενα μυνημα, να του πει πως εληξε η ποινη
και να ερθει πισω. Δεν το βρίσκω παράλογο.

Αγγελος.

συμφωνώ απόλυτα !

Άλλο το μπλόγκ που έχει και άλλο το "λάιβ" εδώ μέσα...

Λείπει ...!

Υ.Γ. Μίλησα και με τον Καραγιάννη. Λήξτε το πρόβλημα...

Edited by - Βρίλ on 13/03/2006 13:04:51

13/03/2006, 14:58:44
Μπορεί κάποια μέλη απλά να βαρέθηκαν ή να συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με πολλούς εδώ και γι'αυτό να την έκαναν. Που μπορώ να δω τα στορυ που η διοίκηση τιμώρησε τους παρπάνω χρήστες? (πλην του skeptic και του dim.kar που τa γνωρίζω)

Σκεφτείτε επίσης ότι μπορεί κάποιοι να πήγαν στρατό, να μην έχουν χρονο για συμμετοχή σε φορουμς λόγω πιεσμένου ωραρίου κτλ....

Μη σκοτώνεις τα κουνούπια...άλλοι σου πίνουν το αίμα...

14/03/2006, 00:37:44
Agnostic
από τα αναφερόμενα μέλη, αυτοί που απενεργοποιήθηκαν είναι:
Junk95: είχε απενεργοποιηθεί πριν από αρκετό καιρό. Υπήρχε σαφέστατα η δυνατότητα για να ξαναμπεί, αλλά δυστυχώς δεν ήθελε. Λέω δυστυχώς, γιατί η απενεργοποίηση του συγκεκριμένου μέλους ήταν μία από τις περιπτώσεις, που η δράση μας υπερέβη την προσωπική συμπάθεια
sceptic και dimkar: απενεργοποιήθηκαν για 1 μήνα, με προϋπόθεση για την επανενεργοποίησή τους, την επικοινωνία μέσω email με την ομάδα του ESOTERICA. Ο στόχος της επικοινωνίας ήταν, να μας δοθεί αμφότερους η ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε τις αρχές και τους στόχους που διέπουν την προσπάθεια του ESOTERICA από τη μία, και τη συμμετοχή των μελών αυτών από την άλλη. Δεδομένου ότι η συνολική τους συμμετοχή ήταν αρκετά ουσιαστική, μία τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα δημιουργική.

Εχέμβροτος και Valnta: Παλιά μέλη και καλοί φίλοι. Δεν γράφουν αυτό το διάστημα. Η συμμετοχή τους είναι και ήταν ευπρόσδεκτη.

Για κανέναν δεν υπήρξε τιμωρία. Απλά, ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας. Πιστεύω πως εάν το δούμε έτσι, έχουμε να μάθουμε πολλά περισσότερα πράγματα. Οι περισσότεροι όμως άνθρωποι, έχουν συνηθίσει να έχουν συγκεκριμένες - σχεδόν αυτοματοποιημένες θα έλεγα - απαντήσεις σε κάθε ερέθισμα/κατάσταση. Ελπίζω κάποια στιγμή, να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον αυτοματισμό. Του στυλ:
-με απενεργοποίησε
-άρα με τιμώρησε
-άρα δε με χωνεύει
-άρα δεν με κατάλαβε
-άρα είναι στενοκέφαλος
-άρα τσαντίζομαι και είτε ξαναμπαίνω ως τρολ () ή κλείνω μια για πάντα την πόρτα πίσω, από κάτι που παλιότερα με εξέφραζε.

Ας με συγχωρέσουν όλοι, όσοι εισπράτουν τα παραπάνω ως υποθέσεις που δεν τους εκφράζουν. Τα παραπάνω αποτελούν μόνο παράδειγμα.

Ψυχή μου,

14/03/2006, 02:49:47
quote:
Δε σημαίνει πως αδικώ τους άλλους,

Οντως! Και γω του είχα αδυναμία και μου άρεσαν οι κόντρες μας για τους Ινδοευρωπαίους! χεχε

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

Edited by - Ostria on 14/03/2006 02:50:59

PeronosporosΜέλος
14/03/2006, 10:25:38
Amalia ομολογουμένως ποτέ δεν κατάλαβα το σκεπτικό να έχετε επικοινωνία με αυτόν που κάνετε ban.
Χρονικό περιορισμό δεν βάζετε? Ε λοιπόν αφήστε τον να μπεί μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα. Αν τα επαναλάβει ξαναδιαγράψτε τον για 2 μήνες κ.ο.κ. Αν δηλαδή μετά την επικοινωνία ξανακάνει "πατάτες", θα τον κάνετε ban?? Μα τότε ποιό το σκεπτικό της επικοινωνίας? Και τί εννοείς σκοπούς του εσωτέρικα? Φόρουμ είναι, δεν έχει τίποτα σαν σκοπό, απλά έχει συγκεκριμένη οδό-θεματολογία.Ισχύει τίποτα άλλο που πρέπει να ξέρουμε

O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος

J95Νέο Μέλος
15/03/2006, 19:25:41
Εντάξει, εντάξει γκρινιάρικα...

Real stupidity beats artificial intelligence any time.

G.Μέλος
15/03/2006, 19:48:43
Καλώς τον!

Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
ΒρίλΜέλος
15/03/2006, 20:24:40
quote:

Εντάξει, εντάξει γκρινιάρικα...

Έλα, γκρινιαρούλη... όλα καλά ???

(είδα, το έλαβες το ΜΝΜ )

15/03/2006, 21:00:09
Μας είπε γκρινιάρικα;! Πετάξτε τον έξω!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

16/03/2006, 03:00:21
Ε...
η περίσταση σηκώνει ταινιούλα.

Αφιερωμένη αποκλειστικά

(μην ξεχάσετε να βάλετε και τον ήχο)
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=900240

Ψυχή μου,

16/03/2006, 03:24:22
quote:
Ε...
η περίσταση σηκώνει ταινιούλα.

Αφιερωμένη αποκλειστικά

(μην ξεχάσετε να βάλετε και τον ήχο)
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=900240

Απίστευτο!!!!

Καλωσήλθες Junk...

Με γεια και το καινούργιο blog ντε...έστω και "κατόπιν εορτής"...

Κράτα και κανά καλό για εδώ ε;...

Edited by - durden_alie on 16/03/2006 03:48:26

16/03/2006, 03:25:22
Peronosporos:
quote:
Και τί εννοείς σκοπούς του εσωτέρικα? Φόρουμ είναι, δεν έχει τίποτα σαν σκοπό, απλά έχει συγκεκριμένη οδό-θεματολογία.Ισχύει τίποτα άλλο που πρέπει να ξέρουμε

Peronospore. Μία συνειδητή ανθρώπινη πράξη, εμπεριέχει μέσα της ένα σκοπό. Το ίδιο και μία προσπάθεια, ένα έργο, διαδικτυακό ή μη.
Νομίζω πως θα ξεκινούσα σε λάθος βάση, εάν σου απαντούσα στη φράση σου:
"Φόρουμ είναι,..."
Γιατί δεν είμαι μόνο forum. Τα forums είναι ένα τμήμα από το σύνολο. Είναι πραγματικά τόσες οι φορές που το έχουμε γράψει.
Ακόμα και ένα σκέτο forum να ήτανε, πάλι κάποιο σκοπό θα είχε: π.χ. να περνάμε δημιουργικά κάποιες ώρες. Ή να μάθουμε να συζητάμε και να σεβόμαστε την άποψη του άλλου. Ή ακόμα να έχουμε ένα κίνητρο να ψάξουμε και να γνωρίσουμε βαθύτερα αυτά, που αγγίζουν τη σφαίρα των ενδιαφερόντων μας. Επίσης, να δούμε τον εαυτό μας καθρεπτισμένο στα γραπτά του αποτυπώματα. Να ανακαλύψουμε τους ψυχολογικούς μηχανισμούς που μας κινούν ως άτομα. Να μάθουμε να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των άλλων. κ.λπ.
Βλέπεις, που ακόμα και μόνο ένα forum, μπορεί να έχει πολλούς σκοπούς;
Αυτοί που σου ανέφερα πιο πάνω, είναι μερικοί από τους επί μέρους σκοπούς των forums. Τέλος, ως συνολική προσπάθεια το ESOTERICA δεν περιορίζεται μόνο στο διαδίκτυο, στοιχεία για το οποίο, υπάρχουν διάσπαρτα στα forums, εφόσον δεν έχουμε τοποθετηθεί μια και δυο φορές μόνο και πολλοί χρήστες που τα έχουν διαβάσει ή έχουν συμμετάσχει σε δράσεις, τα ξέρουν.

Ψυχή μου,

16/03/2006, 07:20:37
Κρίμα που στην δουλειά μου δεν έχω καθόλου ήχο για να δώ την ταινία!
Δεν θα πώ τίποτα παραπάνω λοιπόν από το να καλωσορίσω τον φίλο J95!

In anticipation of my resurrection...

AngelosΜέλος
16/03/2006, 10:02:12
Βριλ

Για να λαβει το μηνυμα πρεπει καποιος να το εκπεμπψει.
Θα χαρω αν μαθω οτι δεν ειμουν ο μονος που ειχε την ιδεα.

Junk95

Τωρα που επεστρεψες, το forum απεκτησε λιγο περισσοτερο ενδιαφέρον
για εμένα και πιστεύω οχι μονο για εμένα.

Αγγελος

ΒρίλΜέλος
16/03/2006, 13:09:29
quote:

Βριλ

Για να λαβει το μηνυμα πρεπει καποιος να το εκπεμπψει.
Θα χαρω αν μαθω οτι δεν ειμουν ο μονος που ειχε την ιδεα.

Βλέπε το header του eMail που "σού" απάντησε ...

Και εκεί που του το έστειλα (στο μπλόγκ) το έλεβε μια χαρά ... !

(Είδες όταν έχεις να κάνεις με οξυδερκείς ανθρώπους ??? Μέρα με τη νύχτα η διαφορά )

16/03/2006, 21:54:49
Βλέπω πολλές "κατακτήσεις" ο Junk!!
Επί ευκαιρίας, θα ήθελα (αν διαβάζεις) να σου απευθύνω μια ερωτησούλα. Θα ήθελα να μάθω αν είσαι ικανοποιημένος με την ταχύτητα από τον BlueHost. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

--Je^3--

16/03/2006, 23:12:12
Καλως όρισες κι από μένα J95!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
KrisnnaΜέλος
17/03/2006, 09:15:39
Αυτό που δέν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δέν του επιτρέπετε να μπεί σάν Junk95 αντί για J95.
Απ'ότι θυμάμαι πρίν περίπου έναν χρόνο η διαγραφή του ήταν προσωρινή, κάποιων ημερών δηλαδή.

http://www.seasite.niu.edu/Indonesian/Indonesian_Elections/Indo-pemilu99/21.jpg
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ