- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ότι με τέτοια μέτρα, σε μια περίπτωση,απολυταρχίας, ο έλεγχος θα
είναι απόλυτος...
quote:
οτι και να ειναι ομως , το θεμα ειναι ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ και το θεμα ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ τιποτα !!! (το κανεις ειναι προς ολους μας) αλλa μη μου πεις οτι και οι καμερες ειναι το ΣΑΤΑΝΑ ... οκ?
Οι άνθρωποι ΕΊΝΑΙ όμως.
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με την επιθυμία(-τη σκεψη) και το συναίσθημα
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με την επιθυμία(-τη σκεψη) και το συναίσθημα
quote:
αυτο ομως επισης δεν το καταλαβαινω , τι εννοεις ? γιατι το ερωτημα μου ειναι ΓΙΑΤΙ να χρησιμοποιθει το 666 και οχι το 123 ? ποια ή διαφορα ? μαλιστα εαν θα επρεπε ενας αριθμος να χρησιμοποιηθει αυτο θα ηταν το 3,14 και μερικα ακομη εκατομυρια ψηφια !!!!
Αγαπητε μου φιλε. Με βαση αυτα που γραφει ο Ιωαννης στην Αποκαλυψη, αυτος ο αριθμος θα χρησιμοποιηθει στο χαραγμα. Δεν ξερω γιατι το 666 και οχι πχ το 839 ή οποιοσδηποτε αλλος αριθμος. Το αξιοπροσεχτο ειναι οτι ο ιδιος ο δημιουργος του barcode λεει οτι ειναι μια απλη συμπτωση.(Παραπανω εδωσα λινκ). Το κατα ποσο συμπτωματικο ειναι να βγει ενας αριθμος απο τους απειρους που υπαρχουν, ας το κρινει καθενας μονος του.
quote:
και αντε πηρα μια πιστωτικη με το 666 και ? εαν παρω με το 888 ή το 438? το 2009 δεν μπορουμε να μιλαμε για δεισιδαιμονίες και μαγικους αριθμους και αλλα , αυτα ειναι αλλων εποχων πραγματα που περασαν και εφυγαν ευτυχως. οι θρησκειες θα επρεπε προ πολλου να εχουν ξεφευγει απο ολα αυτα και να επιστρεψουν στον πραγματικο τους ρολο και οχι να φοβεριζουν τον κοσμο με διαλους και τριβολους!!!
Δεν θα γινει τιποτα. Και εγω ας παρω. Παλι τιποτα δεν θα γινει. Αφου μιλαει για χαραγμα και οχι για καρτες κτλ. Και οπως ειπα και παραπανω, δεν ειναι ουτε μαγικος αριθμος, ουτε διαβολικος. Ενας απλος αριθμος οπως τους αλλους ειναι. Αρα δεν ειναι δεισιδαιμονια.
quote:
η αποψη μου ειναι οτι κανενας αριθμος δεν θα χρησιμοποιηθει γιατι απλα δεν εχει καποιο νοημα , εαν μιλας προφητικα μενει να το δουμε αλλα μη βαλεις και στοιχημα !!!
Σαφως και δεν ειναι αυτο που συμβαινει τωρα, αυτο που λεει ο Ιωαννης.
Ο Ιωαννης αναφερει χαραγμα. Οχι καρτες και ταυτοτητες κτλ.
Τωρα το αν θα εκπληρωθει οπως το λεει, δεν μενει παρα να το δουμε στο μελλον.
quote:
ξανα λεω οτι επι του 666 δεν εχω να πω πολλα γιατι ειναι κατι που ουτως ή αλλως δεν αποδεχομαι γιατι δεν ειναι τιποτα αλλο απο παραφιλολογια και παραπληροφορηση των οσων εχουν γραφει ή ειπωθει απο καποιους ανθρωπους πριν απο 2000 χρονια, απλα το θεωρω πολυ απλοϊκο το ολο κολπο και εξηγησα , η υλη δεν μπορει να βλαψει το "πνευμα" ακομη και εαν ΒΛΑΨΕΙ τον εγκεφαλο , εαν ειναι ΑΝΕΥ θελησης δεν εγινε και τιποτα , εαν ειναι ΜΕ την θεληση παλι δεν εγινε τιποτα.
Για το 666 μιλησε ο δημιουργος του γραμμωτου συστηματος. Πιστευω οτι ειναι ο πλεον ειδικος.
Κατα την αποψη μου ολα αυτα αποτελουν προαγγελο. Που ηξερε ο Ιωαννης στην εποχη του για τις χρεωπιστωτικες κινησεις και για χαραγματα?
Αναφορικα με την θεληση, με την θεληση του θα βαλει ο καθε ενας το χαραγμα (ή δεν θα το βαλει). Εν πληρη ελευθερια.
δεν μιλαει για το 666 , αναφερει οτι στο UPC (ενας απο τους πολλους τροπους κωδικοποιησης) χρησιμοποιει το 6 (οχι το 6 -6 -6 , αλλα το 6 !!!) ως parity (δες εδω τι ειναι http://en.wikipedia.org/wiki/Parity_bit ) σε γενικες γραμμες ειναι ενας αριθμος που μπανει για να γινεται επαλυθευση οτι αυτο που αποκωδικοποιηθηκε ειναι ΣΩΣΤΟ , δηλαδη αν πουμε οτι εχουμε εναν δυαδικο αριθμο 0101010 (7 θεσεις γιατι την 8η θα την παρει το parity) , τοτε αυτος ο αριθμος βασει αλγοριθμου περνει μπροστα ενα 0 ή ενα 1 , οταν λοιπον διαβαστει ΠΡΕΠΕΙ τα ψηφια του να δωσουν 1 για σωστο ή 0 για λαθος (ή αντιστροφα)!!!! (φυσικα πολυ απλοϊκα και οσο ποιο συντομα , δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα χονδρικα αυτος ειναι ο ρολος του) , ο αλγοριθμος αυτος για το UPC εχει βασει το 6 , θα μπορουσε να εχει οτιδηποτε αλλο , καθως επρεπε να ειναι ενας αριθμος , εγω θα ελεγα 6 γιατι εχει 2 εξαψηφια νουμερα (εντελως τυχαιος ορισμος που θα τον χρησιμοποιουσα εαν εκανα προγραμμα). εγω σε δικους μου αλγοριθμους χρησιμοποιω το 49 (αυθαιρετα). ειναι σαν να σε ρωτουν πες εναν αριθμο και να λες το 6 , τι σημαινει ? οτι εχει υπονοουμενο ???? οπως καταλαβες το 6 ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ BARCODE αλλα ειναι στοιχειο του , μαλιστα του προγραμματος ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!!!
οπως ισως αυθαιρετα και ο ιωαννης ειπε αυτον τον αριθμο ,αν και δεν ειπε 666 (3 ιδια ψηφια , αλλα 3 γραμματα που ΙΣΩΣ ΩΣ γραμματα ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ, εμενα αυτο μου λεει κατι , οτι τα γραμματα ειναι λεξεις!!!)
δεν ξερω εαν διαβασες τα παραπανω , ο αριθμος 6 ειναι 110 !!! εαν ειναι σε μορφη barcode ειναι 2 γραμμες (στις περισσοτερες κωδικοποιησεις) , αποψη μου , παρε ενα barcode UPC και ριξτο μια ματια , θα το δεις οτι δεν ισχυει, επισης ο UPC δεν ειναι ο μονος κωδικος , εχει δεκαδες αλλους που δεν υπαρχουν ουτε χωρισματα ουτε 6 αντιθετα εχουν αλλους αριθμους για parity , ή δεν εχουν καθολου γιατι χρησιμοποιουν αλλο τροπο επαλυθευσης!!!!!!!
τωρα εαν θες να πιστεψω σε εναν αριθμο που ειπε καποιος πριν 2000 χρονια, ΟΚ !!! σου ειπα παραπανω τι θεωρω ισως πιθανο ...γιατι ο 666 δεν εχει νοημα (δεν θυμαμαι τα γραμματα , μπορεις να τα φερεις και να δουμε εκει πανω ΙΣΩΣ τι μπορει να ηθελε να πει?)
αυτο ειπα οτι δεν καταλαβα , αφου ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ τιποτα , ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ? εχεις καποια εξηγηση γιατι εγινε και γινεται τοσος ντορος ? αντιλαμβανομαι οτι καποιος που το βλεπει χαλαρα και μεσα απο την πιστη του να παραφραζει ή να βλεπει παντου διαβολους , αλλα πχ η ηγεσια της εκκλησιας γιατι δεν τους εξηγει τι περιπου μπορει να συμβαινει ? ωστε να μη φοβουνται και να τρωνε το κοτοπουλο τους ΧΑΧΑΧΑ
****να συμπληρωσω κατι που ισως βοηθησει , το even parity , δεν εχει μεταφραση "ομαλη ισοτητα" αυτο δεν ισχυει , ειναι ορος της πληροφορικης ... ισως απο εδω ξεκιναει μια παρεξηγηση !!! και ισως υπαρχουν και αλλες τετοιες παρεξηγησεις !!!
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Edited by - makfor on 17/07/2009 21:20:13
Edited by - makfor on 17/07/2009 21:44:50
Edited by - makfor on 17/07/2009 21:46:52
απο οσο ειδα ο ιωνννης αναφερει τον αριθμο λεκτικα , εξακοσια εξηντα εξη , σιγουρα δεν εχει κατα νου το 666 καθως αυτο τοτε δεν ηταν γνωστο , στο ελληνικο αλφαβητο μεταφραστηκε ως XξΣ , καποια ενδιαφερονται πραγματα ειναι
οι ελληνες απο τον πυθαγορα ακομη εδιναν μεγαλη αξια στην αριθμολογια , ετσι αντιστοιχιζαν πολλες λεξεις με τα γραμματα , μια σκεψη λοιπον ισως ειναι οτι "ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟ" (εαν ειναι μεγαλο δεν μας κανει ,μονο το μεγα παιζει) τοτε ως γραμματα αριθμοι μας δινει το 666... αρα πολυ πιθανο ο ιωαννης εγραψε αυτο ακριβως , την προταση "το μεγα θηριο" !!! δεν ξερω ποσο απιθανο το βρισκεται , παντως εχει ενδιαφερον. Νομιζω οτι καπου διαβασω οτι και στην καβαλικη θεωρια δινεται συμασια στα γραμματα-αριθμοι ... αρα το παραπανω δεν δειχνει να ειναι απιθανο
ενα αλλο επισης παραξενο πραγμα ειναι το εξης , εχουμε το Χ (ριστο) Σ και στη μεση ενα ξ , κατι σας φιδι ? ... παραξενο ? τυχαιο ? ενδιαφερον ?
οπως και να εχει ο ιωαννης δεν θα μπορουσε με τιποτα να γραψει 666 του ηταν αγνωστα τα συμβολα αυτα, αρα δεν εχει ως αριθμος καμια σχεση
επισης το 6 (εαν το λεω σωστα) συμβολιζει τον ανθρωπο (ο ανθρωπος εγινε την 6η μερα) ενω το 7 ειναι του θεου , το 6 δηλαδη δεν ειναι τελειο σε σχεση με το 7 που ειναι ... αρα μηπως το 6 εχει να κανει με τον ανθρωπο ? ο ανθρωπος ομως ως προς τον θεο ειναι ατελης , αρα μηπως εχουμε την παρασταση του τελειου (7) και του μη-τελειου (6) αρα 666 3 φορες( 1 τριαδα - αγια ισως) ο ανθρωπος ή ο μη τελειος ? ομως και παλι εχουμε το προβλημα οτι το 6 ως αριθμος δεν υπαρχει δεν ξερω πως βλεπαν ή αντιλαμβανονταν το εξακοσια εξηντα εξη , εαν το αντιλαμβανονταν ως επαναληψη του 6 3 φορες , τοτε ισως μας λεει οτι ο σατανα ειναι κατι ανθρωπινο (ισως δημιουργημα?) ή οτι ειναι το μη τελειο ? ή το αντιθετο του θεου /τριαδας ?, δεν ξερω ...
το τι εννουσε ειναι σιγουρο ΑΓΝΩΣΤΟ προς εμας ,μονο ικασιε μπορουμε να κανουμε , καθως δεν ειναι εδω να μας το εξηγησει , το να κανουμε ομως και υπερφυσικα σεναριο δεν ξερω εαν εχει νοημα , θεωρω οτι η ποιο απλη εξηγηση ισως ειναι και η ποιο σωστη ή ισως να μην υπαρχει εξηγηση , γιατι πρεπει σωνει και καλα να υπαρχει ? καποιος ειπε κατι , κατω απο την επηρεια συγκεκριμενων συναισθηματων ... φυσικα για μενα η μη υπαρξη θεου , απλουστευει παρα πολυ την ολη διαδικασια και με απαλασει απο ολο αυτο το αγχος !!!!
[
]
Edited by - makfor on 17/07/2009 23:07:06
Κώστα, εγώ θα πηγαίνω πάντοτε, στο ταμείο και θα ρίχνω κουτουλιά στον υπάλληλο...![]()
![]()
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
Προσωπικά πιστεύω ότι η προφητεία του εξαντλήθηκε με την πτώση της ειδωλολατρίας και την απελευθέρωση του Χριστιανισμού...
Και γιατί την "αποκάλυψη" την θεωρούσαν αιρετικό βιβλίο (ο αη Βασίλης, ο αη Κύριλλος, ο "χρυσό"στομος, ο Γρηγόρης ο Ναζανζηνός κλπ.), μέχρι τη σύνοδο του Τριδέντου το 1413;;;
quote:
...αλλά κι αυτό μια υπόθεση είναι.
Σωστά και αυτό, όπως και όλα τα άλλα που κατά καιρούς, γράφετε...
ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
http://www.mindfloga.blogspot.com/
quote:
γιαπετ:
Και γιατί την "αποκάλυψη" την θεωρούσαν αιρετικό βιβλίο (ο αη Βασίλης, ο αη Κύριλλος, ο "χρυσό"στομος, ο Γρηγόρης ο Ναζανζηνός κλπ.), μέχρι τη σύνοδο του Τριδέντου το 1413;;;
Δε φέρνεις τα στοιχεία που λένε ότι οι εν λόγω τη θεωρούσαν αιρετικό βιβλίο....στον αέρα σου αρέσει να συζητάμε?
Και λύσε μας και την άλλη απορία. Τα έκαιγαν τελικά τα αιρετικά βιβλία ή όχι?
"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).