- Ελληναρες!!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
εσείς φίλοι μου, τα είπατε όλα!
και τα καλά και τα κακά.
το ποτήρι το είδατε μισογεμάτο, το είδατε και μισοάδειο...
δεν θα ήθελα να επιχειρηματολογήσω γιά των οποιονδήποτε λόγων τα αληθή ή ψευδή.
μόνο ένα θα πω!
από προσωπική μου εμπειρία,
γιά μένα προσωπικά
η Ελλάδα είναι μιά υπέροχη χώρα γιά να ζει κανείς, καλύτερη από πάρα πολλές άλλες -σε μία από τις οποίες έζησα αρκετό καιρό και την σιχάθηκα.
Το ότι μένω αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα,
γιά μένα προσωπικά
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ
είναι
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!!!
--------------------------------------------------------------------------------
''Καταραμένε Έλληνα,
Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου, πρώτος κι αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισοπαλία, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση.
Γιατί να σ' αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν μ' αφήνεις στη δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;
quote:
Βρεθηκε η ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ αποδειξη, οτι ειμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ απογονοι των αρχαιων Ελληνων. Κανουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες ΜΛΚΙΕΣ με τους προγονους μας!!!
Ακριβός!!!!!
Μόνο που θα πρέπει να ισορροπήσουμε σιγά σιγά την κατάσταση!
quote:
Το ότι μένω αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα,
γιά μένα προσωπικάΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ
είναι
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ!!!
Για μένα είναι ανάγκη!
δική μου!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/05/2003 14:04:14
Αεροδρόμιο Ελληνικού δυτικός αερολιμένας .
Το 747 Jumbo jet της Ολυμπιακής Αεροπορίας προσγειώνετε στην Αθήνα ερχόμενο από τη Νέα Υόρκη , η σκάλα κολλάει στο αεροπλάνο και η πόρτα ανοίγει .
Κατεβαίνει αρκετός κόσμος κάπου στο μέσον κατεβαίνει ένας νεαρός .
Μόλις πατάει το πόδι του στο έδαφος πέφτει στα γόνατα και φιλάει με λαχτάρα την Ελλάδα .
Το έβλεπα στις Ελληνικές ταινίες και γέλαγα , όταν το έκανα κατάλαβα πολλά
Σ ευχαριστώ Θεέ μου που είμαι Έλληνας .
O αναζητών
Apostolos
Είσαι παλικάρι!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...
Δεν ειναι μονο η ιστορια μας,το παρελθον μας, δεν ειναι μονο το ταπεραμεντο μας, δεν ειναι η νοοτροπια μας, ο τροπος σκεψης και συμπεριφορας ....εχουμε τα στραβα μας ...ισοπεδωνουμε τα παντα (απο ιστορια μεχρι την ιδια μας την γλωσσα) ΟΜΩΣ ειμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!! και γιαυτο ειμαι περηφανη!!!
Λιλιθ και Εχεμβροτε με καλυψατε...το να ζω εδω και να ειμαι Ελληνιδα ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ και ΑΝΑΓΚΗ ταυτοχρονα, το ενα συμπληρωνει το αλλο!
And I keep on wondering....
Επειδη θελω να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου , αληθεια υπαρχει λαος που δεν ειναι μοναδικος ;
Το ιδιο δεν αισθανονται ο Γαλλος;Ο Αγγλος;Ο Περουβιανος;Ο Αλβανος;Ο Ελληνας; οταν αναφερονται στην πατριδα τους;
Με διαφορετικο τροπο δεν εκδηλωνει ο καθενας την αγαπη για τον τοπο του; αρα καθε λαος δεν ειναι μοναδικος;
Απλά τυχαίνει να είναι αυτός ο δικός μας οπότε νοιώθουμε πιο καλά την δική του μοναδικότητα...
Κάθε λαός είχε τα καλά και τα κακά του... και όλοι νιώθουν κάτι μοναδικό για την πατρίδα τους...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
Ο Γάλλος όπου κι αν βρίσκετε ( μέσα ή έξω ) διαδηλώνει την αγάπη του για τη Γαλλία .
Ο Άγγλος ο Γερμανός ο Αμερικάνος κλπ κλπ .
Εμένα με ενοχλεί όταν ακούω από Έλληνα να λέει με υποτιμητικό ύφος σε άλλο Έλληνα «είσαι εθνικιστής» γιατί ο άλλος είπε καλά λόγια για την Ελλάδα .
Ο Γάλλος , ο Γερμανός , ο Ιταλός μέσα στη χώρα του σου απαντάει ΜΟΝΟ στη μητρική του γλώσσα και όχι σε κάποια διεθνή .
Εμείς εδώ προσπαθούμε να μιλάμε ΟΛΕΣ τις γλώσσες για να «φιλοξενήσουμε» όσο γίνετε καλύτερα ( έχω δει κοσμηματοπώλη να μιλάει κινέζικα στη Μύκονο και έπεσα ξερός ) .
Αχ Ελλάδα μου γλυκιά όσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις
O αναζητών
Apostolos
katarxin mi vtreis aformi epeidi grafo me greeklish...(apla me volevei)...
katadefteron i ginaika goustarei pou einai ellinida kai den nomizo pos xreiazetai na apologithei giafto...vasika tha ithela na ksero an egrafes ta idia an enas gallos egrafe edo kai elege pos gouaterei pou einai gallos...mallon exeis faei ti "loumpa" tou ethnikismou pou opoios dilonei pou goustarei pos einai ellinas aftoma einai ratsistis,ethnikistis ktlp...mallon ksexnas pos otan emeis eixame dimoktatia kai diamorfonomai tin istoria tou kosmou oi alloi kinigousan me akontia otidipote trixoto kikloforouse...
einai merika pragmata file mou pou den allazoun,opos i istoria...kai afto pou prospathoun na allaksoun oloi se emas einai na diastrevlosoun tin istoria mas giati mono etsi mporoun na mas xtipisoun...kaneis den ksexna pos skotosan ton kolokotroni,oute posoi prodotes ipirxan me tous germanous,oute posoi genika iparxan kai posoi stin poreia tha iparksoun...simasia exei omos na min eimaste emeis...kaneis den thelei ton polemo ektos an einai ilithios kai anoitos omos an deis ligo ta pragmata parapera erxetai kai einai anapofektos...oxi den eimai mantis alla den xreiazetai gia na to deis...erxetai mia pagosmia oikonomiki katarefsi,i ameriki dialietai kai prospathei na sosei oti tis menei san xtipimeno thirio pou ta vazei me olous,i tourkia dialietai se mikra kratidia apo ora se ora kai mazi tis isos parasirei ki emas se ena polemo...mono an meinoume dilatoi kai enomenoi exoume elpida...mi trelenesai loipon me oti doloma sou petane oi alloi pou den mporoume na se ftasoune...kai n thes tin prosopiki mou apopsi fisika eimai perifanos pou eimai ellinas katarxin giati exo istoria pou alloi dne kseroun ti simainei afto....katadefteron exo megali istoria isos ti megaliteri kai afto enoxlei kapoious...katatriton an den sou aresei pou eisai ellinas mporeis na diloneis alvanos,roumanos i oti allos theleis den nomizo na se piese kanenas na eisai ellinas an se enoxlei...kata tetarton exo tis anisixies mou me to ti thak aneis esi an ginei kapoios polemos...kai kata pempton mporeisn a eisai oti thes kai na les oti thes kai afto to pronomio to exeis mono stin ELLADA,min to ksexnmas afto!!!
na pernas kala
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ POST AN ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΕΝΩ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!!
ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ "ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ".
ΤΟ 2003 ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 21 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ.
(ΣΗΜ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΩ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΣ.)
ΤΟ 2005 Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ 6 ΜΗΝΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ 2006 ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...Ο ΑΤΥΧΟΣ ΑΛΕΞ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ10 ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ.
ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΩΝ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ;
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;
ALEA IACTA EST...
αν ειχα ενα ευρω καθε φορα που ακουγα την καταρα που προκαλη το κακο θα ειχα αγορασει τον μπιλ γκειτς και θα μου εκανε αυτος τις αναβαθμησεις στο κομπιουτερ μου
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Το θεμα ειναι να μαθουμε γιατι κατεληξαν να σκοτωσουν τον 'φιλο' τους.
Εγω δεν ειμαι Ελλαδα αλλα διαβασα σημερα το πρωι απο το in.gr το συμβαν.
Βλεπω κατι που δεν υπηρχε παλαιοτερα στην Ελλαδα...
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΔΩ.
Στην Βρετανια οπου και ζω τα τελευταια χρονια...εχω ζησει την Γλασκωβη και το Λονδινο. Αυτο το γεγονος να σκοτωνουν ανηλικοι συννομιληκους του ειναι καθημερινο γεγονος στις γειτονιες των Γκανκστερ 10-11-12-13-14-15 χρονων. Σκοτωνουν για το τιποτα.Σκοτωνουν για την διακριση.
Αυτο συμβαινει γιατι υπαρχουν ολοι αυτοι οι αλλοδαποι.Κινεζοι,Ινδοι,Πακιστανοι,Αφρικανοι,Πολωνοι,Αλβανοι,Ρουμανοι και ολοι οι Λαοι του κοσμου.
Με αποτελεσμα μετα απο 2 γεννεες τα παιδια να ζουν με την λεξη ρατσισμος,να την χρησημοποιουν για αμυνα η για να βρουν την ευκαιρια να αρχισουν τον καυγα.
Αυτο σε λιγα χρονια θα πιασει τοπο στις χωρες σαν την Ελλαδα. Ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.

Ότι γράφει δεν ξεγράφει
Υ.Γ.
Τώρα όσον αφορά την υπόθεση του μικρού Άλεξ, κατά παράδοση στην εγκληματολογία συνηθίζουμε να λέμε πως στην Μακεδονία - Θράκη «εμφανίζονται χαμηλά ποσοστά εγκλημάτων κατά της ζωής , των ηθών και εγκλημάτων βίας ενώ αντίθετα έχουμε υψηλό ποσοστό εγκλημάτων που σχετίζονται με εμπορία ναρκωτικών ή λαθρεμπόριο» όμως με την ανασύνθεση του κοινωνικού ιστού αυτών των περιοχών λόγο των γεωπολιτικών συνθηκών της τελευταίας 15ετίας είναι αναμενόμενο να επέλθει αλλαγή στην έκφραση της παραβατικότητας αυτών των νέων κοινωνιών πράγμα που θα πρέπει τουλάχιστον να μας προβληματίσει για την εξέλιξη του φαινομένου στο κοντινό αλλά και απώτερο μέλλον είτε ο Άλεξ έπεσε θύμα συμμαθητών του είτε όχι (εδώ χρειάζεται όπως καταλαβαίνετε νέα στατιστική έρευνα των εγκλημάτων του συγκεκριμένου γεωγραφικού τμήματος την οποία δεν διαθέτω οπότε αναγκαστικά εικοτολογώ).
Edited by - XD on 04/06/2006 12:12:16
quote:
Αυτο συμβαινει γιατι υπαρχουν ολοι αυτοι οι αλλοδαποι.Κινεζοι,Ινδοι,Πακιστανοι,Αφρικανοι,Πολωνοι,Αλβανοι,Ρουμανοι και ολοι οι Λαοι του κοσμου.
Με αποτελεσμα μετα απο 2 γεννεες τα παιδια να ζουν με την λεξη ρατσισμος,να την χρησημοποιουν για αμυνα η για να βρουν την ευκαιρια να αρχισουν τον καυγα.
ΩΩΩΩ μονο που η συμμορια πο υποτίθεται δολοφόνησε τον Αλεξ αποτελούνταν και απο Ελληνες και απο ξένους
2 ελληνες,2 αλβανους και 1 ρουμάνο.
Ο κοινός παρονομαστης στην ζωη τους ηταν η φτωχια και τα οικονομικα προβληματα.
Τι ρατσισμος και bleep?
Μπορει να ειχαν καποια αντιπαλότητα.
Εξαλου ΔΕΝ ειναι βεβαιο οτι τον δολοφόνησαν.
Μπορει να ομολόγησαν υπο πίεση ή ακομα και για να καυχηθουν.
Πτωμα ακόμα δεν βρεθηκε.
Καλα αυτα περι κατάρας τα αφήνω ασχολίαστα.
Ότι γράφει δεν ξεγράφει
quote:
Αυτό πάντως δεν το κατάλαβα...
Δηλαδή για την εγκληματικότητα ευθύνεται η συνύπαρξη διαφορετικών λαών σ' ένα κράτος![]()
![]()

Πτωμα ακόμα δεν εχει βρεθει στο σημειο που υπεδειξαν.