- Bότανα - Διατροφή - Υγεία - fitness physical Νο2 - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
αυτο που ρωταω ειναι εαν θα βοηθησει
και ενα δευτερο ερωτημα μιλας για τις ιδιες συσκευες (τηλεμαρκετινγκ) ή υπαρχου και αλλα προιοντα ? και τα βρισκει ευκολα καποιος ? (εαν εχεις καποιο λινκ ή καποιες μαρκες κτλπ)
(διαβασα το αρθρο , απλα ζηταω και την δικη σου αποψη)
ευχαριστω

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Ολες οι συσκευες παραγωγής οζοντος κανουν την ίδια δουλειά παράγουν όζον. Αλλες παράγουν περισσοτερο αλλες λιγοτερο.
Το παραγομενο αυτό οζον δεν ειναι σε θέση να βλάψει τον οργανισμο εκτός αν κάποιος το παρακάνει.
Το οζον μπορεί να βοηθά σε πολλές παθήσεις οπως βοηθούν και τα αντιβιοτικά ή τα αντιφλεγμονώδη αλλά η μακροχρόνια χρήση του εξασθενεί τις άμυνες του οργανισμού.
Ο οργανισμός πρέπει να έρχεται σε επαφή με μικρόβια έτσι τίθεται σε λειτουργία η άμυνα του οργανισμού. Εάν χρησιμοποιούμε το όζον σε μακροχρονια βάση ή πινουμε νερό φιλτραρισμένο στερούμε απο τον οργανισμό μας τη δυνατότητα να αμυνθεί. Η στέρηση αυτή της δυνατότητας μας κάνει αρκετά ευάλωτους. Είναι σαν να χρησιμοποιούμε σε μόνιμη βάση αντιβιοτικά.
Η χρήση όζοντος αφορά μόνον τους παθόντες. Οι υγιείς δεν έχουν κανένα λόγο να χρησιμοποιήσουν οζονοθεραπεία.
Edited by - ΧΘΟΝΙΟΣ on 12/01/2011 15:19:23
Αναφορικά με το Saw Palmetto σε κάψουλες για την αλωπεκία, ποια είναι βέλτιστη δοσολογία ανά ημέρα;
Υπάρχουν διάφορες συσκευασίες, μερικές έχουν ανά κάψουλα 1000 mg, 500, 540, 460, 320 .....
Υπάρχει και αυτή της Lamberts που επίσης είναι 320 mg.
????
Ευχαριστώ πολύ
*Έχω δει, επίσης πως το rogaine υπάρχει και σε αφρό. Γνωρίζεις τίποτα γι' αυτό; Μου φαίνεται δύσκολο να το βάζεις όταν έχεις μακρυά μαλιά.
Επίσης, βρίσκω και τη μάρκα Kirkland που έχει το minoxidil σε αναλογία 5%, μήπως γνωρίζεις αν είναι καλό προϊόν;
**Τώρα είδα πως σε παλαιότερο μήνυμα ανέφερες για δυο κάψουλες Saw Palmetto των 150mg η καθεμιά. Να θεωρήσω, λοιπόν, αυτή τη δοσολογία ως την ενδεδειγμένη;

Edited by - Ψηλός on 19/01/2011 18:28:06
Να προτιμήσεις της Lamberts 150 mg δύο φορές ημερησίως αν είναι δυνατόν η πρώτη πρωινές ώρες.Η δοσολογία αυτή είναι αρκετά καλή δεν χρειάζεσαι παραπάνω.
Το εκχύλισμα αυτό δεν έχει καμμία απολύτως παρενέργεια όπως oι αποκλειστές τύπου proscar.
Σε τρείς μήνες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και κάθε τόσο μπορείς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όσο θές. Μετά απο 3-μήνες θα αυξηθεί η τριχοφυία σε όλο το σώμα. Οπου υπάρχει θύλακας με εξασθενισμένη τρίχα αυτή θα μεγαλώσει.Θα μεγαλώσουν παράλληλα και οι γερές τρίχες σε υπερβολικό βαθμό.
Σε οτι αφορά το minoxidil.
Oχι μην το χρησιμοποιήσεις σε αφρό.
Δρά τοπικά στο θύλακα της τρίχας οπότε το θέλουμε απευθείας στο δέρμα και οχι στις τρίχες.
Ολα τα σκευάσματα για την θεραπεία της αλωπεκίας περιέχουν minoxidil.
To καλύτερο είναι το regain.
Οι οδηγίες για την εφαρμογή του είναι 6 ψεκάσματα δύο φορές ημερησίως σε στεγνό δέρμα. O κάθε επιτυχημένος ψεκασμός να μην γίνεται στο ιδιο ακριβώς σημείο. Πρωί και βράδυ με ενα ειδικό ψεκαστήρι. Το regain είναι το μόνο που διαθέτει στη συσκευασία του τρία καταπληκτικά ψεκαστήρια, ενα απο αυτά διαθέτει μακρύ λαιμό και στοχεύει με άνεση απευθείας στο στόχο. Ψεκάζουμε μόνο τη βάση της τρίχας που έχει πρόβλημα και οχι όλο το τριχωτό της κεφαλής. Αναγκαστικά θα ψεκαστούν και οι τρίχες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακολουθεί ενα καλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων και αφήνουμε να στεγνώσει οσο το δυνατόν πιο αργά. Δεν χρησιμοποιούμε πετσέτα, ούτε πιστολάκι. Δεν χρησιμοποιούμε το regain αν σε λίγο πρόκειται να βρέξουμε τα μαλλιά. Πρώτα τα λούζουμε και αφού στεγνώσουν ψεκάζουμε.
Κατά τη διάρκεια που κάνουμε θεραπεία με το regain δεν χρησιμοποιούμε άλλα σκευάσματα ούτε λάδια περιποίησης.
Παράλληλα με τη θεραπεία μπορείς να καταναλώνεις ξηρούς καρπούς ταχίνι και ενα καλό φυτικό βούτυρο σε πολύ λογικές ποσότητες καθώς και βιταμίνες Α Ε και D. Το συχνό λούσιμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος και η θάλασσα βοηθούν. Δεν βοηθούν το ποτό, το κάπνισμα, το στρές-άγχος,τα νεύρα, η κακή διατροφή, το ξενύχτι και τα καπέλα. Καπέλα μόνον στον πολύ ήλιο ή στον υπερβολικό χιονιά με οσο το δυνατόν φειδωλή χρήση.
Εάν έχεις μακρυά μαλλιά θα σου πρότεινα τα κοντύνεις όσο περισσότερο μπορείς.
Edited by - allzzaro on 19/01/2011 21:43:13
quote:
Γειά σου Κωστή.
Να προτιμήσεις της Lamberts 150 mg δύο φορές ημερησίως αν είναι δυνατόν η πρώτη πρωινές ώρες.Η δοσολογία αυτή είναι αρκετά καλή δεν χρειάζεσαι παραπάνω.Το εκχύλισμα αυτό δεν έχει καμμία απολύτως παρενέργεια όπως oι αποκλειστές τύπου proscar.
Σε τρείς μήνες τα αποτελέσματα είναι εμφανή και κάθε τόσο μπορείς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία όσο θές. Μετά απο 3-μήνες θα αυξηθεί η τριχοφυία σε όλο το σώμα. Οπου υπάρχει θύλακας με εξασθενισμένη τρίχα αυτή θα μεγαλώσει.Θα μεγαλώσουν παράλληλα και οι γερές τρίχες σε υπερβολικό βαθμό.Σε οτι αφορά το minoxidil.
Oχι μην το χρησιμοποιήσεις σε αφρό.
Δρά τοπικά στο θύλακα της τρίχας οπότε το θέλουμε απευθείας στο δέρμα και οχι στις τρίχες.
Ολα τα σκευάσματα για την θεραπεία της αλωπεκίας περιέχουν minoxidil.
To καλύτερο είναι το regain.
Οι οδηγίες για την εφαρμογή του είναι 6 ψεκάσματα δύο φορές ημερησίως σε στεγνό δέρμα. O κάθε επιτυχημένος ψεκασμός να μην γίνεται στο ιδιο ακριβώς σημείο. Πρωί και βράδυ με ενα ειδικό ψεκαστήρι. Το regain είναι το μόνο που διαθέτει στη συσκευασία του τρία καταπληκτικά ψεκαστήρια, ενα απο αυτά διαθέτει μακρύ λαιμό και στοχεύει με άνεση απευθείας στο στόχο. Ψεκάζουμε μόνο τη βάση της τρίχας που έχει πρόβλημα και οχι όλο το τριχωτό της κεφαλής. Αναγκαστικά θα ψεκαστούν και οι τρίχες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακολουθεί ενα καλό μασάζ με τις άκρες των δακτύλων και αφήνουμε να στεγνώσει οσο το δυνατόν πιο αργά. Δεν χρησιμοποιούμε πετσέτα, ούτε πιστολάκι. Δεν χρησιμοποιούμε το regain αν σε λίγο πρόκειται να βρέξουμε τα μαλλιά. Πρώτα τα λούζουμε και αφού στεγνώσουν ψεκάζουμε.
Κατά τη διάρκεια που κάνουμε θεραπεία με το regain δεν χρησιμοποιούμε άλλα σκευάσματα ούτε λάδια περιποίησης.
Παράλληλα με τη θεραπεία μπορείς να καταναλώνεις ξηρούς καρπούς ταχίνι και ενα καλό φυτικό βούτυρο σε πολύ λογικές ποσότητες καθώς και βιταμίνες Α Ε και D. Το συχνό λούσιμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ο ήλιος και η θάλασσα βοηθούν. Δεν βοηθούν το ποτό, το κάπνισμα, το στρές-άγχος,τα νεύρα, η κακή διατροφή, το ξενύχτι και τα καπέλα. Καπέλα μόνον στον πολύ ήλιο ή στον υπερβολικό χιονιά με οσο το δυνατόν φειδωλή χρήση.
Εάν έχεις μακρυά μαλλιά θα σου πρότεινα τα κοντύνεις όσο περισσότερο μπορείς.Edited by - allzzaro on 19/01/2011 21:43:13
Φώτη ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Και όσον αφορά ένα καλό σαμπουάν, έχεις να προτείνεις κάτι καλό;
Έχω λιπαρά μαλλιά. Ένα σαμπουάν που το έχω χρησιμοποιήσει και ήταν πολύ καλό είναι και το frezyderm για λιπαρά μαλλιά και πιτυρίδα.
Ίσως χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο να το χρησιμοποιώ με το συνδυασμό saw palmetto και regain;
Ευχαριστώ πολύ.

Edited by - Ψηλός on 20/01/2011 01:43:30
Σε καλά φαρμακεία θα βρείς και αλλα παρόμοια.
Ενα δεύτερο είναι αυτό το λάδι http://www.perganda.gr/ViewItem.asp?idProduct=28 για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και για το φθινόπωρο.
Το συγκεκριμένο λαδάκι είναι θαυματουργό οχι μόνο για τα μαλλιά αλλά γενικώς για το δέρμα.
Μπορείς πολύ εύκολα να εκχυλίσεις φασκόμηλο και δενδρολίβανο και να φτιάξεις ενα υπέροχο τονωτικό για τις ρίζες των μαλλιών.
Αν δεν θές να μπείς στη διαδικασία αυτή πολύ καλά αποτελέσματα έχει και το αφέψημα. Μπορείς λοιπόν να βράσεις φασκόμηλο με δενδρολίβανο να το αφήσεις αρκετές ώρες και να πάρεις ένα υπέροχο εκχύλισμα οπου μπορείς να το εφαρμόσεις οχι μόνο στις ρίζες αλλά σε ολόκληρη την τρίχα. Εκτός απο τις ευεργετικές ιδιότητες το συγκεκριμένο εκχύλισμα δίνει και μια υπέροχη απόχρωση, μία καστανή απόχρωση, διογκώνει την τρίχα δίνοντας περισσότερο όγκο προστατεύοντας ταυτόχρονα απο υψηλές αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες.
Στο συγκεκριμένο αφέψημα μπορείς να προσθέσεις σταγόνες απο το αιθέριο έλαιο patculi.
Τα έχω δοκιμάσει προσωπικά και μπορώ να πώ οτι είναι υπέροχα.
Π ρ ο σ ο χ ή μην χρησιμοποιείτε βαφές μαλλιών. Ειδικά κάποιες με αφρό. Επιταχύνει τη διαδικασία της τριχόπτωσης, εξασθενεί την τρίχα και νεκρώνει τους θύλακες.
Οταν μία τρίχα πέφτει στη θέση της θα βγεί μια αλλη νέα.
Στην περίπτωση της αλωπεκίασης η τρίχα αυτή θα είναι πιο αδύναμη και δεν θα μεγαλώσει. Οταν πέσει και αυτή πιθανόν να ξαναβγεί ακόμα πιο αδύναμη μέχρι που στο τέλος δεν θα ξαναβγεί.
Η διαδικασία αυτή κρατά χρόνια. Με τη χρήση του regain αλλά και του saw palmeto η τρίχα αυτή η αδύναμη θα γίνει δυνατή και μεγάλη και θα παραμείνει έτσι. Η ταυτόχρονη περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής οι συχνές μαλάξεις δημιουργούν υπεραιμία δίνοντας στο θύλακα τη δυνατότητα να παράγει νέες γερές τρίχες.
Οι βιταμίνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τρώς τα απαραίτητα μπορείς να τις πάρεις σε κάψουλες.
quote:
Ενα πολύ καλό σαμπουάν για την περίπτωση σου είναι αυτό http://www.perganda.gr/ViewItem.asp?idProduct=24. Αριστο
Σε καλά φαρμακεία θα βρείς και αλλα παρόμοια.Ενα δεύτερο είναι αυτό το λάδι http://www.perganda.gr/ViewItem.asp?idProduct=28 για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και για το φθινόπωρο.
Το συγκεκριμένο λαδάκι είναι θαυματουργό οχι μόνο για τα μαλλιά αλλά γενικώς για το δέρμα.
Μπορείς πολύ εύκολα να εκχυλίσεις φασκόμηλο και δενδρολίβανο και να φτιάξεις ενα υπέροχο τονωτικό για τις ρίζες των μαλλιών.
Αν δεν θές να μπείς στη διαδικασία αυτή πολύ καλά αποτελέσματα έχει και το αφέψημα. Μπορείς λοιπόν να βράσεις φασκόμηλο με δενδρολίβανο να το αφήσεις αρκετές ώρες και να πάρεις ένα υπέροχο εκχύλισμα οπου μπορείς να το εφαρμόσεις οχι μόνο στις ρίζες αλλά σε ολόκληρη την τρίχα. Εκτός απο τις ευεργετικές ιδιότητες το συγκεκριμένο εκχύλισμα δίνει και μια υπέροχη απόχρωση, μία καστανή απόχρωση, διογκώνει την τρίχα δίνοντας περισσότερο όγκο προστατεύοντας ταυτόχρονα απο υψηλές αλλά και χαμηλές θερμοκρασίες.
Στο συγκεκριμένο αφέψημα μπορείς να προσθέσεις σταγόνες απο το αιθέριο έλαιο patculi.
Τα έχω δοκιμάσει προσωπικά και μπορώ να πώ οτι είναι υπέροχα.
Π ρ ο σ ο χ ή μην χρησιμοποιείτε βαφές μαλλιών. Ειδικά κάποιες με αφρό. Επιταχύνει τη διαδικασία της τριχόπτωσης, εξασθενεί την τρίχα και νεκρώνει τους θύλακες.
Οταν μία τρίχα πέφτει στη θέση της θα βγεί μια αλλη νέα.
Στην περίπτωση της αλωπεκίασης η τρίχα αυτή θα είναι πιο αδύναμη και δεν θα μεγαλώσει. Οταν πέσει και αυτή πιθανόν να ξαναβγεί ακόμα πιο αδύναμη μέχρι που στο τέλος δεν θα ξαναβγεί.
Η διαδικασία αυτή κρατά χρόνια. Με τη χρήση του regain αλλά και του saw palmeto η τρίχα αυτή η αδύναμη θα γίνει δυνατή και μεγάλη και θα παραμείνει έτσι. Η ταυτόχρονη περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής οι συχνές μαλάξεις δημιουργούν υπεραιμία δίνοντας στο θύλακα τη δυνατότητα να παράγει νέες γερές τρίχες.
Οι βιταμίνες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να τρώς τα απαραίτητα μπορείς να τις πάρεις σε κάψουλες.
Ευχαριστώ φίλε Φώτη.
Παρήγγειλα ήδη το rogaine και το Saw Palmetto.
Αυτό που θέλω να επιτύχω είναι να διατηρήσω αυτά που έχω, γιατί βλέπω πως σιγά-σιγά .....
*Να είσαι πάντα καλά, να μας προσφέρεις τα Φώτα σου.![]()

Αλζαρο
Μαλλια
1) Ως προς τα μαλλια για το ζελε που τρωμε εχεις ακουσετε ακουσει κατι ?
2) Κανα αλλο τοπικο εκτος saw palmeto για το κεφαλι εχεις δοκιμασει Alzaro ?
3) saw palmeto σε καρπούς αποξηραμένους εσυ απο που εχεις παρει? ,ρε γαμωτο θελω να το κανω αλλα θελει 3 μηνες μου λες περιπου μεχρι τοτε χαπια αλλα ποσα mg 150mg?
3) Οξυζενε 3% για τα μαλια στο hairlossgr ενα παλικαρι λεει οτι κανει δουλεια σε περιοχες που δεν ειχε τιποτα μονο που βγαινουν ανοιχτες στο χρωμα οι τριχες,εχεις ακουσει κατι ,μπορει να συμβαινει αυτο ?
4)Για την henna perfect που μου ειχες πει υπαρχει πουθενα σε κανα site εκτος απο hondos ?
Επισης πολλες φορες με ρωτανε αν βαφω μαυρα τα μαλλια μου χωρις να το εχω κανει αυτο ποτε ...
δες το λινκ αν θες ειναι για το Οξυζενε
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2509.0.html
Βοτανα
1) Λουιζα - Βαλσαμοχαρτο - μαυρο τσαι - μελισσοχορτο αν τα βρασεις ολα μαζι κ τα πιεις ?
2) Τα παραπανω για λοσιον για μαλια να κανουν κατι? διοτι μερικα απο αυτα το βοηθουν συμφωνα με ερευνες.
Επισης πηρα 500mg Saw Palmeto σε χαπακια(b-sitosteroli κανει-αν οντως κανει ολη τη δουλεια εχω διαβασει αλλα παιζει απο εταιρεια σε εταιρεια η ποσοτητα της μεσα στο χαπι) καλυτερο θα ηταν να φτιαξω το εκχυλισμα που λες πιο πριν ?
Για το θεμα ενεργειας μετα απο 5-6 μηνες ξαναρχισα γυμναστηριο κ σηκωνω τα μισα κιλα απο τι πριν λογιο ειναι αλλα οχι τα μισα,επισης τωρα ειμαι 74 κιλα με μονο προβλημα στην περιοχη του σωσιβιου .
Νιωθω πολυ πεσμενος οχι λογο κιλων που δεν σηκωνω γενικα δεν εχω ορεξη - ενεργεια οπως πριν κανα χρονο περιπου .
Θα ξεκινησω αυτη τη φορα αυτο που μου ειχες πει λιγα κιλα πολλες επαναληψεις μονο σε ενα σημειο θελω να βαζω μετρια προς καλα κιλα στο θεμα της πλατης κ εδω ειναι το ερωτημα μου οπως κ διαφορα αλλα..
1) Η πλατη(φτερα) ανοιγει στα 33 ?
2) Για την κρεατινη τη γνωμη εχεις ?
3) Αργινινη-Ορνιθινη Βοηθουν ,γενικα τα αμινοξεα βοηθουν ?
ΑΑΑΑ κ για το Οζον κ το υπεροξειδιο του υδρογονου πες την γνωμη σου εκτος αν εχεις γραψει κατι για αυτα .
Ευχαριστω κ παλι .
Edited by - akishellas on 27/01/2011 03:30:41
Edited by - Zephyr on 28/01/2011 13:23:52
Εσύ με ύψος 1,69 βάρος 74 κιλά και ελαφρύ σωματότυπο οπως διάβασα σε προηγούμενα πόστ πρέπει να έχεις ποσοστά λίπους πάνω απο 14%.
Αυτά λοιπόν χρησιμοποιούνται σε αθλητές αυτού του είδους που έχουν ποσοστά κάτω απο 11% και σκοπεύουν να κατέβουν ακόμα χαμηλότερα φτάνοντας μέχρι και το 4%.
Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν κάποιος σαν και εσένα να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους αμινοξέα.
Μία πολλών πηγών πρωτείνη θα ήταν προτιμότερη.
Σε οτι αφορά την κρεατίνη και αυτή δεν κάνει για εσένα.
Ρωτάς για την πλάτη αν ανοίγει στα 33.
Οταν φίλε μου οι μύες κρύβονται πίσω απο ενα παχύ στρώμα λίπους δεν δείχνουν. Οταν το ποσοστό αυτό μειωθεί τότε οι μύες θα κάνουν την εμφάνιση τους. 33 επαναλήψεις είναι πάρα πολλές, δεν χρειάζεσαι τόσες. Μέχρι 20 καλά είναι.
Εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις αυτά που γράφει ο θεματοθέτης για την απώλεια βάρους.
Να ξέρετε οτι λίπος αποθηκεύουμε μετά απο κάθε γεύμα μας όταν αυτό ξεπεράσει εναν ορισμένο αριθμό θερμίδων.
Το να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο και μετά να πλακωνόμαστε στο φαγητό δεν λέει τίποτα.