- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
ΗΟΜΟ το ότι αποδέχεσαι την εξέλιξη σε κάνει ΟΧΙ μόνο άθεο αλλά και ΕΧΘΡΟ του χριστιανισμού στα μάτια των καθυστερημένων.
Είδατε αρρωστημένα και άλογα πιθηκάκια, ότι τα νευράκια βγάζουν αλήθειες. lol
quote:
Φιλη Εαρινη για να κανεις κο κο κο εισαι πολυ καλη. Αυτη ειναι η αληθεια που δεν σας αρεσει να ακουτε.
Καμμιά κουβέντα επιτέλους θα πείς...έχεις κάτι να πείς εκτός απο κορώνες και επισημάνσεις...???
Πές μας επιτέλους αυτήν την αλήθεια να την ακούσουμε και μείς...όλο γι'αυτήν μιλάς όπου πάς και όλο αυτήν επικαλείσαι..πές μας επιτέλους τι έχεις υπ'οψιν σου...
Η μόνη αλήθεια είναι αυτή που προβάλλεις , ενός ανθρώπου που η "αλήθειά του" αν-ισόρροπο τον κατέστησε .... !!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Μην ανησυχείς,Χόμο..
Τη γλύτωσες...
quote:quote:
Τι ωραία που τα λές Άλεξ...και τι ωραία λογάκια περί εσωτερισμού και αυτογνωσίας..κλπ...κλπ...κλπ...και απο την άλλη μεριά σε ξενίζει η παρέμβασση της ΑμαλίαςΔεν με ξενίζει η παρέμβαση,αυτό κατάλαβες εσύ με το πονηρό μυαλό σου,εγώ δεν σκέφτηκα έτσι,ότι είπα το ενοούσα κυριολεκτικά.
quote:
Τσούπ!!! πετάγεσαι σαν την "πέρδικα" πότε πότε και ρίχνεις την χολή σου...αλλα τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει...παρ'ολες τις προσπάθειες και τις εσωτερικές τσάκ[ρ]α τσούκ[ρ]α ανησυχίες σου σε υψίπεδα και πολυ-επίπεδα...!!!Καλύτερα να κρίνεις τον εαυτό σου.
Πως την έχεις δει ρε εαρινέ? Θα πρέπει πρώτα να ρωτήσουμε εσένα για το άν θα πούμε καμια κουβέντα παραπάνω ή όχι? Με το που κάποιος ξεπερνά τα όρια,εμφανίζεσαι σαν επικριτής,λές και εσύ είσαι αγιος(ξερουμε οτι δεν είσαι,δεν είναι ανάγκη να το πείς).
Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό,"μυξοκλέουσα παρθένα",ίσως στο μοναδικό που συμφωνώ με τον σκαρτάδο.
quote:
Φιλη ΕαρινηΝα και άλλος που συμφωνεί,τυχαίο,δεν νομίζω.
Θα σε παρακαλούσα πολύ στο επόμενο πόστ σου, να βγάλεις τον πραγματικό σου εαυτό προς τα έξω.Εκφράσου ελεύθερα μακριά απο τα πρέπει, έτσι ωστε να δούνε όλοι τι σόι παπάρας είσαι.Εγώ πάντως το παραδέχομαι οτι έτσι είμαι,μπορεί να είμαι καλός,μπορεί να είμαι και κακός,είμαι κατα δύο,επιτρέπω στον εαυτό μου να είμαι ό,τι θέλω,σε αντίθεση με εσένα που προσπαθείς να βγάλεις προς τα έξω μια προσωπικότητα του καλού ανθρώπου,(πράγμα που δεν είσαι) καταπνίγοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα μόνο και μόνο για να δείξεις ανωτερότητα.
Edited by - strangerz2 on 07/11/2010 21:02:47
Edited by - strangerz2 on 07/11/2010 21:03:38
Χάνεις επεισόδια Άλεξ...ξανα -γύρνα και ξαναδιάβασε όλα όσα επικαλείσαι και δές ποιός ήρξατο χειρών αδίκων ... η αλήθεια είναι ότι η υπομονή έχει και τα όριά της...κατάλαβες Τσακα-τσούκα..???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Χάνεις επεισόδια Άλεξ...ξανα -γύρνα και ξαναδιάβασε όλα όσα επικαλείσαι και δές ποιός ήρξατο χειρών αδίκων ... η αλήθεια είναι ότι η υπομονή έχει και τα όριά της...κατάλαβες Τσακα-τσούκα..???
Εντάξει,τράβα και γ#@$@%$ τώρα και μήν μου ξαναπεύθυνεις τον λόγο.
Αυτή είναι η αλήθεια:
Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ να αντιδρούν οι καμμένοι "επιστήμονες" στην οποιανδήποτε αμφισβήτηση του δόγματος, πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε η σύγχρονη κοσμοθέαση των άλογων πιθήκων.
Θα είναι σαν να καταρέει ολόκληρο το ηλίθιο σύμπαν στο οποίο υπέβαλαν ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ την ανθρωπότητα.
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απλό να διαπραγματευτούν την πιθανότητα ευφυούς σχεδιασμού, η έστω ευφυούς παρέμβασης, έξω απο τα patterns της φυσικής επιλογής. Αν και ΔΕΝ μπορούν με ΤΙΠΟΤΑ να την αποκλείσουν μέσα απο τις παπαρομαλακίες τους.
Επι της ουσίας, το ΜΟΝΟ θέμα που υπάρχει, είναι αγωνία, η ψύχωση τους καλύτερα, να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την ΠΙΣΤΗ τους και τον ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ και αντιεπιστημονικό τρόπο που σκέφτονται.
+
Είναι υποκριτές και υπάρχει παραδοχή.
Edited by - Demonizer on 07/11/2010 21:27:13
quote:Ανορθογραφε......Εντάξει,τράβα και γ#@$@%$ τώρα και μήν μου ξαναπεύθυνεις τον λόγο.
γ@%#$*& ετσι ειναι το σωστο....
quote:
Εαρινός:
Δηλαδή ρε Άλεξ εσύ αν είχες να συντονίσεις ένα φόρουμ , θα άφηνες τον κάθε εκτός εαυτού συμμετέχοντα -και μάλιστα δωρεάν..να το λέμε κι'αυτό , διότι αλλού τα "σκάνε" απ'οτι φαντάζομαι γνωρίζεις- να βρίζει και να ειρωνεύεται...ή να προσπαθεί να ευτελίσει συνανθρώπους του...???
Ποιος ήρθε?

Ξυλούρης Νίκος .Άκρα του τάφου σιωπή

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Edited by - europaios2 on 07/11/2010 21:39:08
Edited by - europaios2 on 07/11/2010 21:39:48
quote:
geostat:
Εννοει τα πριβε φορουμ με παιδεραστες ρε τι δεν καταλαβες;Εννοει τα πριβε φορουμ με παιδεραστες ρε τι δεν καταλαβες;
Δεν μου πήγε το μυαλό.....τεσπα..

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Άντε κακή νύχτα να έχετε και ίσως να τα πούμε.
Ταπωσα τον εναν τα χωσα στον αλλο,βλεπω ομαδικες εκκαθαρισεις!
Εγω αν μου το ζητησουν θα αυτοτιμωρηθω,μη τους βαζω και σε δυσκολη θεση!
quote:
Είδατε αρρωστημένα και άλογα πιθηκάκια, ότι τα νευράκια βγάζουν αλήθειες. lol
Δε χρειαζόταν ο πίθηκος. Ακόμα και ένας σκίουρος μπορεί να καταλάβει ότι είσαι καθυστερημένος.
quote:
Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ να αντιδρούν οι καμμένοι "επιστήμονες" στην οποιανδήποτε αμφισβήτηση του δόγματος, πάνω στο οποίο οικοδομήθηκε η σύγχρονη κοσμοθέαση των άλογων πιθήκων.
Μπούρδες.
quote:
Θα είναι σαν να καταρέει ολόκληρο το ηλίθιο σύμπαν στο οποίο υπέβαλαν ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ την ανθρωπότητα.
Καθόλου. Μόνο ο Θεός της δημιουργίας του ανθρώπου καταρρέει όπως ο Θεός της επίπεδης γης.
quote:
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ απλό να διαπραγματευτούν την πιθανότητα ευφυούς σχεδιασμού, η έστω ευφυούς παρέμβασης, έξω απο τα patterns της φυσικής επιλογής. Αν και ΔΕΝ μπορούν με ΤΙΠΟΤΑ να την αποκλείσουν μέσα απο τις παπαρομαλακίες τους
Εσύ παπαρομαλάκα έφερες απόφαση δικαστηρίου. Στο δικαστήριο δεν υπήρχαν μόνο εξελικτικοί βιολόγοι αλλά και ο Behe. Οι απόψεις του (τις οποίες μοιράζεσαι) γνώρισαν τη ΣΥΝΤΡΙΒΗ. Γιατί άραγε; Ο ευφυής σχεδιασμός, ΔΕΝ προάγει τη σκέψη, ΔΕΝ αποδεικνύεται με πείραμα, ΔΕΝ εξηγεί τίποτα και είναι στην ουσία ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ δημιουργισμός.
quote:
Επι της ουσίας, το ΜΟΝΟ θέμα που υπάρχει, είναι αγωνία, η ψύχωση τους καλύτερα, να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την ΠΙΣΤΗ τους και τον ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟ και αντιεπιστημονικό τρόπο που σκέφτονται.
Εσύ που σκέφτεσαι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ απόδειξε μας με ΠΕΙΡΑΜΑ και πέρα από κάθε αμφιβολία ότι
1)Υπάρχει ευφυές σχέδιο
2) Η νοημοσύνη είναι δώρο Θεού
quote:
Είναι υποκριτές και υπάρχει παραδοχή.
Μπλα μπλα μπλα
quote:
Αφού το λεει ο Βιομηχανικούλης, έ, τότε, ....δεν είναι έτσι...
Μην ανησυχείς,Χόμο..
Τη γλύτωσες...
Το πιο πετυχημένο που έχεις πει τα τελευταία χρόνια. Μπράβο ρε βλάχο!
είμαι βλάχος, αλλά, Μακεδώνας...
Εντελώς, πληροφοριακά...
Αλλά, άλλη μια κοτσανα σου, τι θα μπορούσε, να σημαίνει για σένα;....
trexatsompane,
χωρίς πλάκα τώρα ... βλέπω τον αριθμό των μηνυμάτων σου. Φίλε, κοντεύεις 13,000 posts ενώ εγώ έχω 10,000 posts λιγότερα από σένα. Παρά τούτο και οι δυο είμαστε "Μέλος Forums ESOTERICA", έχουμε τον ίδιο τίτλο ρε παιδί μου. Ε, δεν είναι άδικο αυτό για σένα ; Όχι δηλ. εγώ θα το κάνω θέμα στην διαχείριση ...
Edited by - zip on 07/11/2010 22:48:30