ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
30/11/2011, 21:38:48
Μάλιστα Δάσκαλε!
Σε ευχαριστούμε πολύ!

Εκτός από το να σου πω ότι θεωρώ πως είσαι ιδιαίτερα διάφανος ήθελα να σε συγχαρώ για την ευρυμάθειά σου
καθώς και για το εξαίρετό σου ήθος!

Ειδικά μέσα στην "εκχυδαϊσμένη κοινωνία μας"!
Εμ, αυτό που το πας...

γαραντζώτης γιάννης:

quote:
Ακόμα και ανάπηρη να είσαι, κάποιος τρόπος θα υπάρχει.

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

(σημεία έμφασης στο κείμενο δικά μου)

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

30/11/2011, 21:40:14
γαραντζώτης γιάννης,μπορεις να επικεντρωθεις στην ουσια του θεματος και οχι σε ανουσια παραφιλολογια!

Ε ναι ετσι οπως το εγραψες ,χωρις την επεξηση που δινεις τωρα ,αυτο καταλαβαμε ολοι,ως κοινος νους.

Edited by - stiv on 30/11/2011 21:43:58

30/11/2011, 21:48:17
Admin, βλέπω πως στερείσαι από την ορθή αντίληψη της πραγματικότητας ( όπως και η αμαλία δηλαδή).
Μιλάς για προσβλητικό e-mail προς την αμαλία και πιο πριν μίλαγες για υβριστικό. Σου δίνω την άδεια , αν θέλεις να δημοσιεύσεις τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξα με την αμαλία. Αν δεν το κάνεις, απλά θα σημαίνει πως δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης…

Εγώ τουλάχιστον δεν ανησυχώ για ότι γράφω ή κάνω. Θα υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με στοιχειώδη αντίληψη που θα καταλάβουν ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Για τους άλλους… τι να κάνω?

Εξακολουθώ πάντως να περιμένω να με πληροφορήσει κάποιος για το τι είναι αυτό που λέτε διαδικτυακή κοινότητα.

30/11/2011, 22:03:17
Κύριε γαρατζιώτη
Ενα ερώτημα!

Δεδομένο:

1.Υπάρχουν τώρα ενεργα μέλη στην ΝΑ.
2.Υπάρχουν τώρα πρώην μέλη της ΝΑ.
3.Υπάρχουν τώρα μη μέλη της ΝΑ και δεν θα γίνουν ποτέ.

Ποιά απο τις τρείς κατηγορίες,κατα την γνώμη σου,είναι πιο έξυπνη απο τις άλλες και γιατί?

[σημ.έκανες γαργάρα την απάντησή μου περί συνουσίας,γιατι δεν θα περίμενες να την αντιληφθούμε εμείς εδω στο "φτωχό" φόρουμ,έτσι?]

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/11/2011, 22:12:29
Nικ ,εμεις ως μη μελη της Ν.Α ,γινεται να απαντησουμε ή να περιμενουμε να απαντησει ο γαραντζώτης γιάννης!

30/11/2011, 22:18:44
quote:

Nικ ,εμεις ως μη μελη της Ν.Α ,γινεται να απαντησουμε ή να περιμενουμε να απαντησει ο γαραντζώτης γιάννης!

Πρώτα ο καθ'ού η ερώτηση.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/11/2011, 22:19:21
Παιδιά πείστηκα πραγματικά ότι το site δεν ανήκει τώρα στην Ν.Α.
Σίγουρα παλαιότερα όταν ήμουν στην Ν.Α ανήκε, αλλά σίγουρα όχι τώρα.
Διότι ακόμα και αυτοί στην Ν.Α είχαν περισσότερο ποιότητα και αντίληψη από εσάς.
Θα ήθελα να εξαίρεσω με μια γρήγορη μάτια του καινούριου, τον zip γιατί αφήνει παν τα έστω και ένα περιθώριο ότι κάνει λάθος
και τον Dr Jekyll Mr Hyde γιατί ότι και να γίνει έχει αίσθηση του χιούμορ (και δεν το κάνω για να τους καλοπιάσω)
Ιδικά για του συντονιστές και για τον διαχειριστή του site ,είστε από ότι φαίνεται ψυχολογικά διαταραγμένοι σε βαθμό αηδίας
η επιφάνεια σε ποιότητα που σας δέρνει δεν λέγεται έχετε ξεφύγει κατά πολύ από τον ρολό που λέτε ότι παίζετε και η σφαιρικότητά σας στα πράγματα αγγίζει πάτο .
Να πάτε καλύτερα στην Ν.Α για να μάθετε εκεί δυο τρία πράγματα εκεί .
προς ολοταχώς στην βλακεία πηγαίνετε .
Κάντε μια ανακεφαλαίωση στα όσα είπατε, για να δείτε ότι φαίνεστε κατά πολύ χειρότεροι από όσο λέτε ότι είμαι εγώ .
Έτσι, έτσι, και θα καταφέρετε να βάλετε συμμετοχή για το ρεκόρ μα.....ιας
και δεν ξέρω αν σας αρέσει αυτή η ip τώρα, αν δεν σας αρέσει πέστε μου να την αλλάξω ξυπνοπούλια, μην μαζεύεστε τόσα Πόλα γιατί θα πάθετε υπερφόρτιση .
σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να ξανά μιλήσω τελευταία φορά ήταν.
Dr Jekyll Mr Hyde και εγώ σε συμπάθησα, πραγματικά το λεω όχι ειρωνικά που μπορεί να το είπες εσύ αλλά
εδώ το τελειώνω.

30/11/2011, 22:26:28
quote:

Admin, βλέπω πως στερείσαι από την ορθή αντίληψη της πραγματικότητας ( όπως και η αμαλία δηλαδή).
Μιλάς για προσβλητικό e-mail προς την αμαλία και πιο πριν μίλαγες για υβριστικό. Σου δίνω την άδεια , αν θέλεις να δημοσιεύσεις τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξα με την αμαλία. Αν δεν το κάνεις, απλά θα σημαίνει πως δεν είσαι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης…

Εγώ τουλάχιστον δεν ανησυχώ για ότι γράφω ή κάνω. Θα υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με στοιχειώδη αντίληψη που θα καταλάβουν ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Για τους άλλους… τι να κάνω?

Εξακολουθώ πάντως να περιμένω να με πληροφορήσει κάποιος για το τι είναι αυτό που λέτε διαδικτυακή κοινότητα.

Κύριε Γαραντζώτη...ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ???
Η συνουσία και η μαλακία -αλλα και άλλες λεξούλες..- αν ειπωθούν σε οποιοδήποτε μέρος σε τούτη την κοινωνία , δεν θα εκληφθούν με την ερμηνεία που "απολάμβαναν" στον Αρχαίο Κόσμο και αν εσείς θεωρείτε τον κόσμο εκχυδαϊσμένο και θα σας απομονώσει και θα επιστρέψει τις φιλοφρονήσεις και θα αδιαφορήσει -και καλά θα κάνει- για την παρουσία σας...
Επιπλέον έχετε υπ'οψιν σας , ότι δεν απευθύνεσθε σε Αρχαίους αλλα σε ανθρώπους της σημερινης εποχής!!!
Όσο για την διαδικτυακή κοινότητα , σας απάντησα ... δεν το προσέξατε ή μήπως η γλώσσα που χρησιμοποιησα δεν σας είναι γνωστή??
Να το γράψω στα Αρχαία μήπως???

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
30/11/2011, 22:26:42
quote:
Admin, βλέπω πως στερείσαι από την ορθή αντίληψη της πραγματικότητας
(...)

γαραντζώτης γιάννης, εάν το τυχόν κριτήριο είναι κάτι σαν τη δική σου διαφαινόμενη ορθότητα αντίληψης της πραγματικότητας, τότε ναι, "φοβάμαι" πως "δυστυχώς" τη στερούμαι.
Δεδομένο πάντως είναι ότι αυτό που σίγουρα προσπαθώ, είναι να κατέχω και να κατανοώ διάφορες αντιλήψεις πολλών πραγματικοτήτων και θεωρώ ότι σε κάποιον βαθμό τα καταφέρνω.

quote:
Μιλάς για προσβλητικό e-mail προς την αμαλία και πιο πριν μίλαγες για υβριστικό.

Για να σου πω την αλήθεια, πιστεύω ότι αυτά που επιχείρησες να κάνεις με τα πρόσφατα μηνύματά σου, χτες-σήμερα, ξεπερνούν -στο βάθος- κατά πολύ και τους δύο αυτούς χαρακτηρισμούς.
Το βλέπουμε όμως και αυτό...
Εσύ δηλαδή με ποιον από τους δύο θα συμφωνούσες;
Ή μήπως θα χαρακτήριζες με κάποιον άλλον τρόπο το 1o e-mail που έστειλες; Αν ναι, πώς;

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

30/11/2011, 22:28:42
quote:

Παιδιά πείστηκα πραγματικά ότι το site δεν ανήκει τώρα στην Ν.Α.
Σίγουρα παλαιότερα όταν ήμουν στην Ν.Α ανήκε, αλλά σίγουρα όχι τώρα.
Διότι ακόμα και αυτοί στην Ν.Α είχαν περισσότερο ποιότητα και αντίληψη από εσάς.
Θα ήθελα να εξαίρεσω με μια γρήγορη μάτια του καινούριου, τον zip γιατί αφήνει παν τα έστω και ένα περιθώριο ότι κάνει λάθος
και τον Dr Jekyll Mr Hyde γιατί ότι και να γίνει έχει αίσθηση του χιούμορ (και δεν το κάνω για να τους καλοπιάσω)
Ιδικά για του συντονιστές και για τον διαχειριστή του site ,είστε από ότι φαίνεται ψυχολογικά διαταραγμένοι σε βαθμό αηδίας
η επιφάνεια σε ποιότητα που σας δέρνει δεν λέγεται έχετε ξεφύγει κατά πολύ από τον ρολό που λέτε ότι παίζετε και η σφαιρικότητά σας στα πράγματα αγγίζει πάτο .
Να πάτε καλύτερα στην Ν.Α για να μάθετε εκεί δυο τρία πράγματα εκεί .
προς ολοταχώς στην βλακεία πηγαίνετε .
Κάντε μια ανακεφαλαίωση στα όσα είπατε, για να δείτε ότι φαίνεστε κατά πολύ χειρότεροι από όσο λέτε ότι είμαι εγώ .
Έτσι, έτσι, και θα καταφέρετε να βάλετε συμμετοχή για το ρεκόρ μα.....ιας
και δεν ξέρω αν σας αρέσει αυτή η ip τώρα, αν δεν σας αρέσει πέστε μου να την αλλάξω ξυπνοπούλια, μην μαζεύεστε τόσα Πόλα γιατί θα πάθετε υπερφόρτιση .
σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να ξανά μιλήσω τελευταία φορά ήταν.
Dr Jekyll Mr Hyde και εγώ σε συμπάθησα, πραγματικά το λεω όχι ειρωνικά που μπορεί να το είπες εσύ αλλά

εδώ το τελειώνω.

Επιτέλους..τράβα και το καζανάκι τώρα!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...