- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Απλα για να μην εχετε τιποτα αυταπατες οτι σας κυνηγαω κτλ κτλ!
Πρωτη επαφη μου με το φορουμ ηταν η ημερομηνια εγγραφης μου ως geostat!
Ομως βρισκω περιεργη τη συμπεριφορα σας,δεν εχω συναντησει τετοια κατασταση πουθενα αλλου!
Μηπως δεν ειναι τυχαια;
Ναί...ναί... πρωτοφανές πράμα , δεν έχεις πουθενά συναντήσει τέτοια κατάσταση...έχουμε και περίεργη συμπεριφορά ασφαλώςςςςς...
ΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩ...ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ ΞΑΝΑ...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:quote:
Εαρινός
Άσε ρε Μάριε...εγώ ξέρω απο ανώνυμο τηλεφώνημα ότι είναι πρωτοπαλλήκαρο του Αλησμόνητου Νταβέλη , είναι και δυό μέτρα και ομορφόπαιδο "παναθεμά τον".Χαϊλάντερ δηλαδή ?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μα να σου πώ τώρα που το λές...τίπτα δεν αποκλείεται , πάντως θα του πήγαινε σε διαβεβαιώ...![]()
![]()

quote:
Ωραία εγώ τώρα μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από όπου ενημερώθηκα ότι ο Μιχάλης Βίνος ήταν μέλος της ΝΑ και ότι έφυγε πριν 2 χρόνια από την ΝΑ και ότι έχει παραδώσει το esoterica και την διαχείριση του προ πολλού στην ΝΑ...
Α, έλαβες ανώνυμο τηλεφώνημα λοιπόν.
Μπράβο σου! Πολύ χαίρομαι για σένα.
Και δε μας είπες: ήταν άντρας ή γυναίκα; Σου φάνηκε γνωστή η φωνή; ![]()
Βασικά, τον/την πίστεψες; ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
quote:quote:
Το ESOTERICA ανήκει εκτός όλων των προηγουμένων και στον Ιδρυτή του και Συνολικά Υπεύθυνο του χώρου, εξ αρχής και έως τώρα, Μιχάλη Βίνο.Ωραία εγώ τώρα μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από όπου ενημερώθηκα ότι ο Μιχάλης Βίνος ήταν μέλος της ΝΑ και ότι έφυγε πριν 2 χρόνια από την ΝΑ και ότι έχει παραδώσει το esoterica και την διαχείριση του προ πολλού στην ΝΑ...
![]()
![]()
![]()
Καλό αλλά παλιό...
Εγώ πάλι μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ότι το μέλος Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία λασπολογίας, συκοφάντησης και προσπάθειας φθοράς κατά του Esoterica.
Επίσης, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι εμπλέκεται άμεσα με την δολοφονία Κέννεντυ, του Τζον Λένον, με το σκάνδαλο Βατοπεδίου και Siemens.
Δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου αυτά, το ανώνυμο τηλεφώνημα ευθύνεται...
Και για να τελειώνουμε, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αφήστε κατά μέρος τις φτηνές αυτές τακτικές και μεθόδους προσπάθειας σπίλωσης προσπαθειών και Χώρων που δεν δύναστε στο ελάχιστο να γνωρίσετε και να κατανοήσετε.
Και δεν δύναστε να τις κατανοήσετε στο ελάχιστο διότι το μόνο που επιζητάτε είναι να συκοφαντείτε με ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι ανθρώπους, προσπάθειες κι ιδέες αντί να κοιτάξετε να πάρετε κάτι το θετικό και το γόνιμο από την γνωριμία μαζί τους.
Εάν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε αυτό το φθηνό παιχνίδι και να αναλώνεστε σε αυτό, κακό δικό σας.
Οφείλω όμως να σας γνωρίσω ότι δεν είστε ο πρώτος εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία και δεν θα κερδίσετε και τίποτα.
Η λάσπη, η φτήνια κι η κακή προαίρεση σε κάτι το οποίο είναι καθαρό και διαυγές, δε μπορεί να το σπιλώσει...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣΩραία εγώ τώρα μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από όπου ενημερώθηκα ότι ο Μιχάλης Βίνος ήταν μέλος της ΝΑ και ότι έφυγε πριν 2 χρόνια από την ΝΑ και ότι έχει παραδώσει το esoterica και την διαχείριση του προ πολλού στην ΝΑ...
Ω! ΑΝΘΡΩΠΕ, με τέτοιου είδους "επιχειρήματα" ήρθες να κάνεις "διάλογο" ;;; ![]()
quote:
Είμαστε εντάξει τώρα Dr;
Ναι είμαστε μια χαρά
Μόνο να πω ότι το να πεις κάτι αστείο, δεν σημαίνει ότι δεν θα πεις κάτι σοβαρό - και γενικά δηλαδή εγώ είμαι άνθρωπος που ακροβατώ ανάμεσα στο αστείο και το σοβαρο, νομίζω έχει φανεί αυτό το δίπολο του χαρακτήρα μου
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/11/2011 18:06:00
quote:
Ωραία εγώ τώρα μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα
Αχ ρε Κούκου, και όταν σε πρωτογνώρισα νόμιζα ότι είχα βρει τον ΑΝΘΡΩΠΟ μου... κρίμα βρε αδερφέ, κρίμα..
Πάντως αν όντως έψαχνες τρόπο να βγεις από την Ν.Α., όπως νομίζω ανέφερες κάπου, ή αν θες βοήθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο, εδώ είμαστε
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/11/2011 18:07:39

macedon
Σε επίσκεψή μου πριν καιρό στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, όταν πάνω στην κουβέντα τους ανάφερα ότι γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ, ο αστυνομικός με κοίταξε και με λέει:
-Ροδόσταυρος είσαι;
Πρέπει να είχα πολύ έκπληκτη φάτσα, γιατί συμπλήρωσε:
- Εκεί όλοι Ροδόσταυροι είναι!
- Ξέρω κάμποσους εκεί μέσα, του είπα, αλλά Ροδόσταυρο κανέναν!
- Ααα, αυτοί κρύβονται, μου είπε.
Γιατί κρύβεστε ρε και μ'αφήνετε και εκτίθεμαι;

macedon

Ξέρεις φίλε Μάσεντον, οι ροδόσταυροι πιστεύουν στον "σταυρό" (εξού και το "ροδο-σταυρος") αν ήταν γεμάτο "ροδοσταυρους" το φόρουμ μάλλον δε θα είχες "επιβιωσει" εδώ χαχα.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/11/2011 19:43:52
quote:
Α, έλαβες ανώνυμο τηλεφώνημα λοιπόν. Μπράβο σου! Πολύ χαίρομαι για σένα.
Και δε μας είπες: ήταν άντρας ή γυναίκα; Σου φάνηκε γνωστή η φωνή;
Βασικά, τον/την πίστεψες;
Καλά εδώ έχεις κιένα δίκιο που ειρωνεύεσαι γιατί αυτές είναι πληροφορίες που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι. Λεγόμενα πρώην μελών είναι. Δεν αλλάζει όμως ουσιαστικά αυτό που θέλω να πω από την αρχή. Ότι δηλαδή οποιοσδήποτε έχει σχέση αδιευκρίνιστη με τέτοιου είδους οργάνωση είναι φυσικό να θεωρείται "ύποπτος" (για μένα τουλάχιστον). Οι λόγοι γιαυτό νομίζω είναι ξεκάθαροι όχι μόνο από αυτά που έχω πει εγώ αλλά και άλλοι εδώ. Δεν νομίζω πως η ΝΑ θα δεχόταν να εμφανίζεται και να διαφημίζεται από μία σελίδα στην οποία να μην ασκεί κάποιο έλεγχο ;)
Τώρα θα προσπαθήσω να μην ξαναμπώ εδώ για να μην μπαίνω στον πειρασμό να γράφω όλη την ώρα αφού δεν έχω και τίποτε καινούριο να πω.
quote:
αν ήταν γεμάτο "ροδοσταυρους" το φόρουμ μάλλον δε θα είχες "επιβιωσει" εδώ χαχα.
Ρε μπας είμαι και γω και δεν το'χω πάρει χαμπάρι;

macedon
Edited by - macedon on 30/11/2011 19:47:02
quote:
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - Απεστάλη: 30/11/2011, 19:45:27Τώρα θα προσπαθήσω να μην ξαναμπώ εδώ για να μην μπαίνω στον πειρασμό να γράφω όλη την ώρα αφού δεν έχω και τίποτε καινούριο να πω.
Καλά, μπες όταν σε ξαναπάρουν τηλέφωνο
Είδες πάντως ΑΝΘΡΩΠΕ, τι καλά που ήταν και άλλαξες το username σου κι έγινες από Ο ΘΕΟΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
Πιο εύκολα μπορεί τώρα να σε πιάσει κανείς στο τηλέφωνο. Γιατί τον Θεό, άντε να τον πετύχεις να μην βουΐζει...
Και δε μου λες,
όταν σε πήραν, ποιον ζήτησαν;
Τον άνθρωπο; ![]()

-Παρακαλώ;
-Ναι, γεια σας. Θα ήθελα να μιλήσω με τον ΑΝΘΡΩΠΟ παρακαλώ.
-Ποιός τον ζητεί;
-Ένας άλλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
-A! Πού ήσουν βρε ΑΝΘΡΩΠΕ μου!!
![]()
![]()

Πρέπει να έχεις εκνευρισθεί αφάνταστα.
Σε σημείο να νομίζεις οτι θα "εκραγείς"!!
Πολύ ωραία διέξοδος όμως το χιούμορ,ενίοτε και η αποδεκτά ειρωνική αντιμετώπιση,τόσο κραυγαλέων ηλιθιοτήτων.
Γιατί στα λέω αυτά?
Επειδή ελπίζω να με καταλαβαίνεις όταν αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο,[ίσως το παρακάνω λίγο],τούς διάφορους "θεοπάλαβους",που κατα καιρούς εμφανίζονται στο φόρουμ σε όλα τα θέματα.
Συνέχισε έτσι,θα εκτονωθείς χωρίς να το καταλάβεις.![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Κάνε αυτο που πρέπει να κάνεις,για να διατηρούνται και οι...ισσοροπίες!
Να μην το παρακάνουμε...
Αλλωστε μεγάλο παιδί είμαι,ξέρω τα όριά μου!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

quote:
doctorquote:
αν ήταν γεμάτο "ροδοσταυρους" το φόρουμ μάλλον δε θα είχες "επιβιωσει" εδώ χαχα.Ρε μπας είμαι και γω και δεν το'χω πάρει χαμπάρι;
macedonEdited by - macedon on 30/11/2011 19:47:02
Μωρέ εγώ σε είχα καταλάβει...μην κοιτάς που δεν μιλούσααααα....![]()

Edited by - Εαρινός on 30/11/2011 20:58:19
quote:
Καλά εδώ έχεις κιένα δίκιο που ειρωνεύεσαι γιατί αυτές είναι πληροφορίες που δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι. Λεγόμενα πρώην μελών είναι.
Τώρα ποιο απ'όλα να διαλέξουμε;
1ο - "Ανώνυμο τηλεφώνημα"
2ο - "Λεγόμενα πρώην μελών"
ή μήπως,
την Κουρτίνα 3!!
Μάλιστα κες & κοι! Ιδού η Κουρτίνα 3!
Κουρτίνα 3 - λέμε ότι μας κατέβει στο τσερβέλο ή αναπαράγουμε ότι έχει κατέβει στο τσερβέλο άλλων, ανέξοδα πάντα,
εκτονώνουμε όποια εμμονή μας διακατέχει, εντελώς άψαχτα, πάνω σε άλλους που δεν μας έχουν φταίξει ποτέ σε τίποτα,
... και μετά "την κάνουμε" ένας-ένας με "ελαφρά πηδηματάκια".
Έχετε πλάκα βρε παίδες(Όσοι και νά'στε)!
Αλήθεια. ![]()

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.
----------------------
Μάθε λοιπόν πως, η λέξη συνουσία ( συν + ουσία ) είναι συνώνυμη με τη λέξη παρευρίσκομαι.
Την χρήση της, για να υποδηλώσει τη σεξουαλική πράξη την έλαβε πολύ αργότερα εξ αιτίας του εκφυλισμού της κοινωνίας.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τη λέξη γαμώ από τη σημασία του ¨παντρεύω¨ και ¨παντρεύομαι¨ (γαμούμαι) που είχε στην Αρχαία (λεγόταν αρχικά για άνδρες και ύστερα για γυναίκες).
Η λέξη γαμώ, πολύ αργότερα ( εξ αιτίας του εκχυδαϊσμού της κοινωνίας) πέρασε στη σημασία του ¨συνουσιάζομαι, συνευρίσκομαι).
Αν ανοίξεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη, θα βρεις το σχετικό σχόλιο.
Δυστυχώς η κοινωνία μας προβάλλει τον έρωτα όχι σαν οδό μέθεξης πνευματικής αλλά σαν μέσο βιολογικής εκτόνωσης. Είναι η ίδια κοινωνία που προβάλλει τη γυναίκα ως αντικείμενο και σκεύος ηδονής για τη σεξουαλική ανακούφιση του άνδρα.
Δυστυχώς για σένα, αν και γυναίκα , έπεσες και εσύ στη λούμπα της εκχυδαϊσμένης σύγχρονης κοινωνίας μας.
Περίμενα πως οι άνθρωποι ενός τέτοιου φόρουμ θα είχαν περισσότερη ποιότητα.
Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι… παράτα το φόρουμ και βγες στην πραγματική ζωή.
Ακόμα και ανάπηρη να είσαι, κάποιος τρόπος θα υπάρχει.
πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης